New Yorkin osavaltion edustajien kokeet: mitä ne ovat? Milloin otat ne?

feature_nysedregents

Jos olet lukiossa tai lukiossa New Yorkin osavaltiossa, olet todennäköisesti kuullut NYSED Regents -kokeista. Itse asiassa kaikkien NY: n julkisten lukio -opiskelijoiden on suoritettava (ja läpäistävä) tietty määrä näistä kokeista valmistuakseen lukiosta.

Tässä artikkelissa keskustelemme tarkalleen mitä Regents ovat ja mitkä Regents sinun on otettava. Annamme myös vinkkejä valmistautumiseen NYSED Regentsiin ja (rajoitettu) Regents -testausaikataulu vuodelle 2021.ominaisuuskuvaluotto: Nicolas Raymond /Käytetty alle CC BY 2.0

Mitkä ovat NYSED Regents -kokeet?

New Yorkin osavaltion opetusministeriö (NYSED) Regents-kokeet ovat aihekohtaisia ​​testejä, jotka suoritetaan yleensä lukuvuoden lopussa kesäkuussa (vaikka on myös elokuun ja tammikuun testauspäivät meikkeille/vuoden puolivälin kokeille). Aihepohjaisesti tarkoitamme, että sinua ei testata vain laajoilla luokilla, kuten matematiikalla tai luonnontieteillä-sen sijaan valitset regentit tietyissä aiheissa, kuten Algebra 1, kemia, Yhdysvaltain historia ja hallitus jne. päällä.

Tällä hetkellä niitä on kymmenen Regents -tenttiä jonka useimmat opiskelijat kohtaavat:

 • Englanninkieliset taiteet
 • Algebra 1
 • Algebra 2
 • Geometria
 • Maailmanhistoria ja maantiede
 • Yhdysvaltain historia ja hallitus
 • maantiede
 • Elävä ympäristö (Bio)
 • Kemia
 • Fysiikka

Jokainen Regents -tentti suoritetaan vuoden aikana kolme tuntia yhdessä päivässä (lepo vuonna 2011, kuuden tunnin yli kahden päivän englanninkielinen tentti; et jää paitsi).

milloin ap -testitulokset tulevat

Aiheesta riippuen Regents-tentit sisältävät monivalintakysymyksiä ja lyhyitä vastauksia tai essee-vastauksia (mukaan lukien asiakirjapohjaiset kysymykset). Suorituskykysi perusteella saat skaalatun pistemäärän 1-100 jokaisesta testistä.

Neljään Science Regents -kokeeseen (maantiede, elinympäristö, kemia ja fysiikka) kuuluu myös erikseen ajoitetut laboratorioharjoitukset ; voit lukea lisää näistä artikkeleistamme, jotka käsittelevät maan tiedettä, elinympäristöä ja kemian edustajia.

Koska sinun on suoritettava useita aiheeseen perustuvia testejä, Regentsiä ei pidetä lukion poistumiskokeena, joka on yleensä enemmän matematiikkaa/englanninkielistä taidetta.

Kuitenkin, Sinun on silti suoritettava vähintään viisi Regents -tenttiä (ja monissa tapauksissa kahdeksan testiä) luokka 9-12 saadaksesi NY-lukion tutkintotodistuksen - jos olet julkisessa koulussa, se on. Jos menet yksityiskouluun, olet onnekas - Regents on pakollinen vain New Yorkin julkiseen kouluun osallistuville opiskelijoille.

Nyt kun sinulla on parempi käsitys siitä, mitä Regents ovat, siirrymme keskustelemaan siitä, kuinka monta Regents -tenttiä sinun on suoritettava.

body_howmanyexams Paul Townsend /Flickr

Kuinka monta agenttia sinun on otettava?

Vaatimukset, joita varten ja kuinka monta NYS Regents -koetta sinun on valmistuttava (ja kuinka hyvin sinun on suoritettava tentit), riippuvat siitä, millaisen tutkinnon suoritat.

Regents -tutkintotodistuksia on kolme pääluokkaa: tavallinen Regentin tutkintotodistukset , Regentit, joilla on Advanced Designation -tutkinto ja tutkintotodistukset erityisolosuhteissa olevat opiskelijat (esim. englannin kielen oppijat, opiskelijat, joilla on IEP).

perhevihan kysymyksiä ja vastauksia

Tässä on lyhyt yhteenveto kolmen luokan eroista ja siitä, kuinka monta agenttia sinun on läpäistävä valmistuaksesi kunkin tutkintotyypin kanssa:

Diplomityyppi Välitettävien agenttien määrä (vähintään)
Läpäisypisteet
Regentit 5 ; 1 matematiikka, 1 tiede, 1 yhteiskuntatieteet, ELA ja lisämatematiikka/luonnontiede/yhteiskuntatieteet/englanninkielinen arviointi (tai vaihtoehtoinen arviointi) 65 ja yli
Regentit edistyneellä merkinnällä 8 ; ELA, 3 matematiikkaa, elinympäristö, 1 lisätiede, 2 yhteiskuntaoppia (tai vaihtoehtoinen arviointi) 65 ja yli
Paikallinen (erityisolosuhteissa olevat opiskelijat) 5 ; 1 matematiikka, 1 tiede, 1 yhteiskuntatieteet, ELA, lisämatematiikka/luonnontiede/yhteiskuntatieteet/englanninkielinen arviointi (tai vaihtoehtoinen arviointi) 55 ja enemmän

Lähde: NYSED.gov . Viimeinen sana siitä, mitä vaatimuksia sinun on täytettävä, on NYSED Regentsin virallisissa ohjeissa tässä .

Suurin osa NY: n julkisten koulujen opiskelijoista valmistuu joko tavallisella Regents -tutkintotodistuksella tai Regents with Advanced Designation -tutkinnolla. Seuraavaksi käymme tarkemmin läpi näiden kahden luokan testausvaatimukset.

Regents -tutkintotodistuksen vaatimukset

Jos sinulla ei ole IEP -oppia tai olet englannin kielen oppija, sinun on täytettävä Regents -tutkintotodistukset, jotta voit suorittaa lukion.

Sinun täytyy ohittaa vähintään neljä Regents -tenttiä (saat 65 tai korkeamman) saadaksesi tämän Regents -tutkintotodistuksen:

 • Yksi matematiikka Regentit (Algebra 1, Algebra 2 tai Geometry)
 • Yksi tiede Regentit (maantiede, elinympäristö, kemia tai fysiikka)
 • Yksi yhteiskuntaoppia Regents (maailmanlaajuinen historia tai Yhdysvaltain historia)
 • Englanninkieliset taiteet Regentit

Näiden neljän testin lisäksi sinun on valittava yksi seuraavista kuudesta Reittivaihtoehdot :

 • läpäise toinen matematiikka, tiede tai yhteiskuntatieteet Regents
 • läpäistä NYSED-hyväksytty englanninkielinen arviointi (eri kurssilla; ei voi olla päällekkäin ELA: n kanssa)
 • läpäistä NYSED-hyväksytty arviointi muulla kielellä kuin englanniksi
 • läpäistä NYSED-hyväksytyn taiteen arvioinnin
 • suorita NYSED-hyväksytty Ura ja tekninen koulutus (CTE) ohjelmaan ja läpäisee kolmiosaisen arvioinnin
 • täydelliset vaatimukset Urakehityksen ammatilliset opinnot (CDOS)

Ellet valitse yhtä vaihtoehtoisista Pathway -vaihtoehdoista, tämä tarkoittaa, että sinun on suoritettava viisi Regents -tenttiä (ja saat 65 tai enemmän jokaisesta) valmistuaksesi.

Jos jätät vain erään testin raja-arvon (pisteet 60–64), voit valittaa piirillesi, jotta he voivat silti suorittaa tutkinnon. Jos pisteesi on sitä pienempi tai jos pisteet ovat alle 65 useissa testeissä, sinun on joko suoritettava koe uudelleen ja läpäistävä tai läpäistävä toinen Regents ja läpäistävä.

Jos haluat haastaa itsesi, voit tavoitella Regents with Honors -tutkintoa; Ainoa ero on, että sen sijaan, että tarvitsisit vain 65 tai enemmän, sinun on oltava keskimäärin 90 tai enemmän kaikissa Regenteissäsi (otatpa sitten neljä tai viisi).

Regents with Honors -tutkinnon saamisesta ei ole oikeastaan ​​mitään hyötyä korkeakouluhakemuksissasi (paitsi mahdollisesti, jos haet SUNY- tai CUNY -korkeakouluihin), mutta jos opettajasi laskevat Regents -tentti -arvosanasi osana kurssiarvoasi, sinun eduksesi on menestyä hyvin valitsemillasi Regenteillä. (Jos muistan oikein, uskon, että joissakin lukio -luokissamme Regents -arvosanamme laskettiin kahdeksi testitulokseksi laskettaessa arvosanojamme vuoden viimeisellä neljänneksellä.)

Regentit, joilla on edistyneet suunnitteluvaatimukset

Regents with Advanced Designation -tutkintotodistuksen vaatimukset sisältävät kaiken, mitä sinun tarvitsee tehdä Regents Diploma -tutkinnon suorittamiseen sekä kahden tai kolmen ylimääräisen Regents -kokeen suorittamiseen, yhteensä seitsemän tai kahdeksan Regents -tenttiä .

Kuten Regents with Honors -tutkinnon saamisessa, ellet hae SUNY- tai CUNY -korkeakoulua, joka käyttää Regents -tutkintotodistasi sijoitus- tai valintakriteereinä, ei ole todellista hyötyä siitä, että pyritään nimenomaan Regents with Advanced Designation -tutkintoon.

Kuitenkin, jos käytät tiukkaa lukion kurssikuormaa (arvosanat, AP/IB), päädyt todennäköisesti pääsemään Regents with Advanced Designation -tutkintoon aikataulusi sivutuotteena jos koulusi vaatii Regentsin ottamista vuoden lopussa tietylle kurssille.

Esimerkiksi kahdeksannen luokan oppilaana otin Regents Earth Science -kurssin, joka oli kyseisen luokan arvosanat (vs. tavallinen Earth Science), joten minun piti ottaa Regents vuoden lopussa (koska tämä on minun kouluni) vaaditaan). Muiden luokkien osalta Regents -kokeet eivät olleet pakollisia vain vuoden lopussa, vaan ne olivat osa vuoden viimeisen neljänneksen arvosanojamme, joten meidän piti yrittää pärjätä hyvin.

'Perinteiset' Regents with Advanced Designation -polut edellyttävät sinun läpäisemistä kahdeksan Regents -tenttiä :

 • Kolme matematiikkaa (Algebra 1, Algebra 2 ja geometria)
 • Elävä ympäristö ja kaksi muuta tiedettä (maantiede, kemia tai fysiikka)
 • Maailmanhistoria ja maantiede sekä Yhdysvaltain historia ja hallitus
 • Englanninkieliset taiteet

Vaihtoehtoisesti voit vaihtaa jonkin yhteiskuntatieteiden Regentsin kolmanteen tieteen Regentsiin, neljännen matematiikan arvioinnin tai jonkin edellä mainituissa säännöllisissä Regents -tutkintotodistuksessa luetelluista Pathway -vaihtoehdoista.

Sen lisäksi, että saat Regents with Advanced Designation -tutkinnon, voit mahdollisesti saada ylistystä seuraavilla kolmella tavalla:

Kalifornian yliopiston Santa Cruzin pääsyvaatimukset
 • Mestari matematiikassa : täyttää kaikki Advanced Designation -vaatimukset ja pisteet 85 tai enemmän jokaisesta Regents -matematiikkatestistä.
 • Tieteen mestaruus : täyttää kaikki Advanced Designation -vaatimukset ja pisteet 85 tai enemmän jokaisesta kolmesta Regents -tieteellisestä testistä.
 • Kunnianosoitukset : täyttää kaikki Advanced Designation -vaatimukset ja pisteet keskimäärin 90 tai enemmän kaikista Regents -kokeista.

body_regentsschedule2020 Marco Verch /Flickr

Regentsin aikataulu, 2021-2022

Alla olemme luoneet taulukot, joissa on Regentsin aikataulu kesäkuussa 2021 ja (alustavasti) tammikuussa 2022 (elokuu 2021 Regents peruutetaan). Päivitämme sen, jos testiajat ja päivämäärät muuttuvat.

Kaksi tärkeää huomautusta ennen siirtymistä Regents -aikatauluun:

# 1 : Pari tenttiä siirretään uusiin versioihin, joten näet erilliset päivämäärät vanhoille (Opetussuunnitelma) ja uusia (Kehys) näiden testien versiot ; kysy opettajiltasi, jos et ole varma, minkä testiversion otat.

minkälainen merkki on vesimies

# 2 : Kaikilla Regents -kokeilla on pääsyraja, alias viimeinen aika, jolloin voit tulla testiin ja päästä silti sisään . Nämä määräajat ovat 45 minuuttia testin antamisen aloittamisen jälkeen.

Oletetaan esimerkiksi, että nukut hälytyksen ohi kello 9:15 englanninkielisen taiteen kokeen aikana (ei siksi, että tunnen ketään, joka teki tämän). Niin kauan kuin näytät ja pääset testaustilaan klo 10.00 mennessä, voit silti suorittaa testin (vaikka sinulla on vielä aikaa vain klo 12.15 asti).

Tammikuu 2022

Aamu (9:15) Iltapäivä (klo 13.15)
Tiistaina, tammikuun 22 Englanninkieliset taiteet Elinympäristö
Keskiviikkona, tammikuun 23 Yhdysvaltain historia ja hallitus
Geometria
Algebra I.
Fyysiset asetukset/Fysiikka
Torstaina, tammikuun 24 Maailmanhistoria ja maantiede II Algebra II
Perjantaina, tammikuuta 25 Fyysiset olosuhteet/Maantiede
Fyysinen asetus/kemia

Lähde: NYSED.gov

Pääsyn määräaika : Klo 10 aamutestit; Klo 14 iltapäiväkokeisiin. Jos saavut luokkahuoneeseen/missä tahansa, missä testi pidetään tämän ajan jälkeen, sinua ei sallita tulla ja suorittaa testiä.

Kesäkuu 2021

Viikko 1 Aamu (9:15)
Torstaina, kesäkuun 17
Englanninkieliset taiteet
Viikko 2 Aamu (9:15) Iltapäivä (klo 13.15)
Maanantaina, kesäkuun 22 Maailman kielen arviointi Maailman kielen arviointi
Tiistaina, kesäkuun 23 Elinympäristö
Keskiviikkona, kesäkuun 24 Algebra 1
Torstaina, kesäkuun 25 Fyysiset olosuhteet/Maantiede

Lähteet: NYSED.gov

Pääsyn määräaika : Klo 10 aamutestit; Klo 14 iltapäiväkokeisiin. Jos saavut luokkahuoneeseen/missä tahansa, missä testi pidetään tämän ajan jälkeen, sinua ei sallita tulla ja suorittaa testiä.

body_beontime

Regents Prep Vinkkejä

Blogissamme olemme kirjoittaneet useita muita artikkeleita, jotka sisältävät erityisiä vinkkejä eri Regents -testeihin, mukaan lukien:

 • maantiede
 • Elävä ympäristö (Bio)
 • Kemia
 • Algebra I.
 • Algebra II
 • Geometria
 • Yhdysvaltain historia ja hallitus

Meillä on kuitenkin myös muutama yleisiä Regentsin valmistusvinkkejä joita voidaan käyttää missä tahansa Regents -tentissä.

#1: Levitä opiskeluasi

Koska Regents -kokeet kattavat koko vuoden materiaalin (tai Global History, kaksi vuotta), cramming ei toimi kovin hyvin , varsinkin jos käytät useita Regents -kokeita (sekä AP tai kaksi).

The Great Gatsby luvun 8 lainauksia

Aloita materiaalin tarkistaminen vähintään kaksi viikkoa ennen testiä. Sinun ei tarvitse opiskella tuntikausia joka ilta, mutta antamalla itsellesi riittävä läpimenoaika ennen testiä saat enemmän joustavuutta kullekin yksikölle käyttämäsi ajan suhteen. Saatat esimerkiksi huomata, että sinun tarvitsee vain viettää päivä tarkastella Yhdysvaltain historiaa sisällissodan läpi, mutta sinun on käytettävä viikko jälleenrakentamiseen.

Opintojesi levittäminen tarkoittaa myös sitä, että nukut opiskelun välissä, mikä auttaa vahvistamaan muistisi kaikesta lukemastasi ja kyseenalaistavasta tiedosta. Siitä puhuen...

#2: Nuku nukkumaan edellisenä iltana

Muistatko sen hauskan, ei ollenkaan jotain tapahtunutta, jonka mainitsin ajoitusosassa, joka koski Regentsin nukkumista? Joo. Vaikka en tehnyt tätä, tiedän ihmisiä, jotka tekivät niin, ja kiirehtiä kouluun ennen määräaikaa ja sitten kiirehtiä testiä ei ole erityisen hyvä pisteytys.

Vaikka heräätkin joka päivä samaan aikaan ilman hälytystä, hyvä yöunet, jotka johtavat kokeeseen, lisäävät opiskelusi tuloksia . Henkilökohtaisesti olen huomannut, että hyvät yöunet kaksi päivää ennen testiä ovat myös kriittisiä, mutta saatat huomata, että kehosi toimii eri tavalla.

#3: Yhdistä agentit AP -kokeisiisi

NY: n julkisen koulun opiskelijana Regents on väistämätön tosiasia elämässä, mutta voit käyttää niitä eduksesi.

Jos aiot hakea kouluun, joka edellyttää tai suosittelee AP -kokeita, on todella hyödyllistä ottaa ne samaan aikaan, kun otat Regentsin samasta aiheesta. Tämä voi auttaa sinua saamaan AP -tentit pois tieltä lukion alkuvaiheessa, jolloin sinulla on enemmän aikaa keskittyä tavallisiin SAT/ACT- ja college -sovelluksiin juniori- ja seniorivuosina.

Lisäksi materiaalien päällekkäisyys Regentsin ja muiden testien välillä tarkoittaa sitä, että sinun on usein vain kerran tutkittava perusteellisesti (sen sijaan, että joudut opiskelemaan useita kertoja jokaisen testin yhteydessä). Voit esimerkiksi opiskella itse AP-maailmanhistorian tenttiä varten ja ottaa samaan aikaan, kun suoritat Global History Regentsin 10. luokalla, ja ansaita jonkin verran yliopistopisteitä!

Ainoa asia, jota pitää varoa, on ylikuormita itseäsi , varsinkin jos sinulla on loppukokeita tietyn aiheen edustajien lisäksi. Puhuminen jonain, joka otti US History Regentsin, US History AP: n ja US History SAT Subject Testin kuukauden sisällä toisistaan ​​juniorivuoden lopussa, burnout voi olla hyvin todellinen asia.

body_dontburnout Älä ylikuormita itseäsi testeillä palamiseen saakka.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Unionin SAT -tulokset ja GPA

Rhode Island School of Design Pääsyvaatimukset

23 parasta yliopistokaupunkia (upeilla yliopistoilla)

Haluatko mennä kouluun yhdessä maan parhaista korkeakouluista? Olemme keränneet joukon ehdotuksia upeista kaupungeista, joissa on suuria kouluja.

1260 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

William Jessupin yliopiston pääsyvaatimukset

1220 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Keskimääräiset SAT- ja ACT-tulokset valtioittain (osallistumista oikaistu)

Osallistumisasteella on valtava vaikutus valtion keskimääräisiin SAT / ACT-pisteisiin. Kaikissa osavaltioissa SAT / ACT: n huippuopiskelijat ovat innokkaimpia ottamaan sen vastaan, joten valtioilla, joilla on alhainen osallistumisaste, on mekaanisesti korkeammat SAT / ACT-pisteet. Tässä käytämme edistyneitä tilastollisia menetelmiä osallistumisasteen hallitsemiseksi päästäksesi valtioiden todelliseen järjestykseen niiden todellisen SAT- ja ACT-pistemäärän perusteella.

Mikä on Disney College -ohjelma? Onko se sinulle sopiva?

Kiinnostaako Disney College -ohjelma? Opi, mikä se on, miten se toimii ja onko se sinulle sopiva, sekä vinkkejä Disney College Program -sovelluksellesi.

Havaijin yliopisto, Hilo Pääsyvaatimukset

Itä -Illinoisin yliopiston pääsyvaatimukset

Union College (KY): n pääsyvaatimukset

Mitä ovat yliopiston valmistelukurssit ja -kurssit?

Mikä on yliopistovalmistelu? Mitä kursseja ja luokkia käytät osana korkeakoulun valmisteluohjelmaa? Opi täydellisestä oppaastamme.

Columbia Collegen pääsyvaatimukset

Täydellinen IB -fysiikan opetusohjelma: SL ja HL

Mitä sinun on opittava IB -fysiikan HL- ja SL -kursseille? Lue koko IB -fysiikan opetusohjelma varmistaaksesi, että muistat jokaisen aiheen.

William Pennin yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä sinun tulee tietää yliopiston valmistavasta koulusta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta yliopiston valmistuskoulusta Victorville, CA.

Mitä sinun on tiedettävä West Adamsin valmistelevasta lukiosta

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta West Adams Preparatory High Schoolista Los Angelesissa, Kaliforniassa.

RIKKOMINEN: SAT-testipäivämuutokset COVID-19: lle (koronavirus)

Mitä koronaviruspandemia tarkoittaa SAT: lle? Selitämme mitkä SAT-testipäivät peruutetaan ja miten kollegion hallitus lähestyy COVID-19: tä.

University of Mount Unionin pääsyvaatimukset

Tiede Hazel Eyes

Mikä määrää silmien värin? Voivatko silmät muuttaa väriä? Opi pähkinänruskeat silmät ja muut epätavalliset silmien värit.

La Sierran yliopiston pääsyvaatimukset

2016-17 Akateeminen opas | Arroyo Valleyn lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Arroyo Valley High Schoolista San Bernardinossa, Kaliforniassa.

Mitä sinun on tiedettävä Northridge Akatemian lukiosta

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Northridge Academy High Schoolista Northridgessä, Kaliforniassa.

Florida College pääsyvaatimukset

Chicagon osavaltion yliopiston SAT -tulokset ja GPA