Uusi SAT-kirjoittaminen: Mikä muuttuu?

feature_time_for_change.jpg

5. maaliskuuta 2016 on monumentaalinen päivä SAT: n historiassa. SAT: n muoto muuttuu virallisesti ensimmäistä kertaa vuodesta 2005. Testin jokaisessa osassa, mukaan lukien SAT Writing, tehdään merkittäviä muutoksia.

Tässä artikkelissa selitän SAT-kirjoittamisen sisällön ja muodon muutokset ja annan ohjeita valmistautumiseen SAT-kirjoittaminen ja kieli -osioon. Jos noudatat tämän oppaan neuvoja, olet valmis saamaan uskomattomat pisteet SAT -kirjoituksista vuonna 2016 ja sen jälkeen.Suuret yleiset muutokset

SAT-kirjoittaminen tunnetaan nyt nimellä SAT-kirjoittaminen ja kieli . Lisäksi SAT -kirjoittaminen ja -kieli sekä SAT -lukeminen yhdistetään, jotta saat yhden jakson pistemäärän 800: sta ja uuden SAT: n maksimipistemäärä on 1600 . Saat SAT -luku- ja kirjoituspisteet 800: sta ja SAT -matemaattiset pisteet 800: sta .

Uudessa SAT Writingissä sinulla on 35 minuuttia aikaa vastata 44 kysymykseen, ja kirjoittaminen ja kieli ovat aina testin toinen osa.

Myös, essee ei ole enää osa SAT Writingia. Essee on erillinen, ja se on valinnainen testiä suorittaville . Muista kuitenkin, että jotkut korkeakouluista, joihin haet, saattavat vaatia sinua suorittamaan esseen. Anteeksi.

body_big_changes.jpg

milena mihaylova / Flickr

4 Tärkeimmät muutokset muotoon ja sisältöön

SAT Writingin yleisten merkittävien muutosten lisäksi SAT Writing -osion sisältö ja ulkoasu ovat dramaattisesti erilaisia.

kuinka tarkastella lukion transkriptiota

# 1: Kaikki kysymykset perustuvat kulkuun

Uudessa SAT Writingissa mikään kysymyksistä ei perustu yksittäisiin lauseisiin erikseen. Ei tule mitään lauseen parantaminen tai tunnista virhe kysymyksiä. Kaikki tkysymykset tulevat 4 kohdasta , ja kysymysten esitys näyttää melkein samanlaiselta kuin ACT English -osiossa.Näin SAT-kirjoituskysymykset näyttävät:

body_presentation_of_questions.png

Kysymyksissä sinua pyydetään muokkaamaan alleviivattua osaa kohdasta, ohjaamaan sinut tiettyyn kohtaan käytävässä tai oletko ajatellut kulkua kokonaisuutena. Sinut testataan tietämyksesi kieliopista, kirjoitustyylistä ja kappaleiden sisällöstä.

# 2: Kielioppi- ja tyylikysymyksiä on vähemmän

Vanha SAT Writing korosti erityisiä kielioppisääntöjä, kuten aihe-verbi -sopimus , rinnakkainen rakennelma ja vastaavat vertailut . THän kyseenalaistaa näiden kielioppisääntöjen tietämyksen testaamisen, ja se voi olla hankalaa, koska näitä sääntöjä rikotaan usein ja kieliopilliset virheet esitettiin tavalla, joka vaikeutti niiden havaitsemista. Vanha SAT oli tunnettu siitä, että hän käytti temppuja yleisten kielioppivirheiden naamioimiseen.

cal valtion pitkä ranta gpa

Uudessa SAT: ssa on paljon vähemmän kysymyksiä, jotka testaavat tietosi näistä säännöistä, ja t tässä lisää kirjoitustyylikysymyksiä . Uusi SAT korostaa kirjoitustyylisiä aiheita, kuten sanatarkkuus ja irtisanominen , sana valinta ja makro logiikka . Sen sijaan, että keskitytään tiettyihin kielioppisääntöihin, uusi SAT keskittyy testaamaan tietosi selkeästä, ytimekkäästä ja loogisesta kirjoituksesta.

body_grammar-9.jpg

#3: Se testaa välimerkkejä

Vanhalla SAT: lla välimerkkejä testattiin vain kysymyksissä, joihin liittyy ajetut lauseet . Kuitenkin, tai Uuden SAT: n kanssa sinun on tiedettävä, milloin ja miten pilkkuja, puolipisteitä ja kaksoispisteitä käytetään . Älä kuitenkaan pelkää liikaa; Uuden SAT: n välimerkit eivät ole kovin monimutkaisia, jos käytät aikaa niiden oppimiseen.

Tässä on esimerkki välimerkkeistä yhdestä College Boardin harjoitustestistä. Katso numero 4:

body_punctuation_question.png

body_punctuation_answer.png

Tämän tyyppistä kysymystä ei esiintynyt vanhassa SAT: ssa. Tätä kysymystä varten sinun on tiedettävä, että pilkut erottavat luettelon kohteet. Pilkku jogurttivalmistajien jälkeen osoittaa, että sinun ei pitäisi käyttää puolipistettä tai kaksoispistettä elintarviketutkijoiden jälkeen. Vastausvaihtoehdossa D pilkku jälkeen ja on tarpeeton. Oikea vastaus on C .

#4: Näet kaaviot ja kaaviot

Lisäksi uudelleensuunnitellussa SAT -kirjoituksessa on tietojen tulkintakysymyksiä, joista sinun on päätettävä, miten ja jos kaavion tai kaavion tiedot mahtuvat katkelmaan. Vanhassa SAT -kirjoituksessa ei ollut kaavioita tai kaavioita, joten tämä on merkittävä muutos .

Katsokaa tätä esimerkkikysymystä:

body_graph_question.png

body_graph-1.png

body_graph_answer.png

Etsimme alinta lämpötilaa; siksi meidän on löydettävä alin keskimääräinen päivittäinen alin talvella, joka on 12 astetta. Oikea vastaus on B .

Kuinka valmistautua uuteen SAT-kirjoittamiseen

Nyt kun tiedämme uudistetut kirjoitusosion suuret muutokset, keskustellaan siitä, kuinka opiskella SAT -kirjoittamista ja -kieltä.

pitäisikö korkeakouluurheilijoille maksaa essee

# 1: Keskity kirjoitustyyliin

Vanhan SAT-kirjoituksen avulla kourallisen kieliopin sääntöjen muistaminen ja ymmärtäminen antaisi sinulle mahdollisuuden saada hyvät pisteet.Koska kirjoitustyyli korostuu, sinun tulisi kiinnittää enemmän huomiota sanavalintaan, lauseen rakentamiseen ja kappaleen rakentamiseen .

Uudelleen suunniteltuun SAT-kirjoitukseen sisältyy enemmän ymmärrystä lukemisesta . Sinun on ymmärrettävä, miksi tiettyjä sanoja tai lauseita käytetään tietyssä kohdassa, tai jos ne tulisi korvata muilla sanoilla tai lauseilla.

Vanhasta SAT -kirjoituksesta kohtien parantaminen oli pienin alajakso. Uudessa versiossa tämäntyyppiset kysymykset ovat tulleet tärkeämmiksi. Suosittelen rSisältöpohjaisten tyylikysymysten tarkasteleminen parantavia kappaleita koskevassa alajaksossa, koska uudessa SAT: ssa on enemmän sisältöpohjaisia ​​tyylikysymyksiä.

Mitä sisältöpohjaiset tyylikysymykset ovat? Pohjimmiltaan nämä ovat kysymyksiä, jotka vaativat luetun ymmärtämistä. Vanhassa SAT -kirjoituksessa, parantavien kappaleiden osassa, oli kieliopillisia kysymyksiä, joissa kysyttiin, kuinka lauseita tarkistetaan tai yhdistetään. Lisäksi oli tyylikysymyksiä, joissa kysyttiin, lisätäänkö lauseet lauseeseen vai poistetaanko ne ja mihin tietyt lauseet sijoitetaan kohtaan. Nämä kysymykset testaavat luetun ymmärtämistäsi ja ymmärrät kohdan, ja näet paljon niitä uudessa Kirjoitus -osiossa .

Tässä on esimerkki sisältöpohjaisesta tyylikysymyksestä vanhasta SAT Writing -kappaleiden alaotsikosta:

body_paragraph_improvement-1.png

Oikean vastauksen on noudatettava loogisesti lausetta 7 ja liitettävä lauseeseen 8. On tärkeää, että ymmärrät näiden lauseiden sisällön ja tarkoituksen oikean vastauksen määrittämiseksi.

Tämäntyyppiset kysymykset perustuvat luettuasi ymmärrykseen, ja niillä on suurempi rooli uudessa SAT-kirjoituksessa. Voit käyttää tämäntyyppisiä vanhan SAT Writingin kysymyksiä valmistautuaksesi uuteen testiin.

vartalolukeminen-804.jpg

Uudessa SAT -kirjoituksessa on enemmän luetun ymmärtämisen kysymyksiä. ( iloinenmonk / Flickr)

# 2: Opiskele ACT-englantia

Uusi SAT Writing on hämmästyttävän samanlainen kuin ACT English, ja esimVaikka uudesta SAT: sta on vain vähän tietoa, ACT: stä on runsaasti tietoa. Epäilemättä, ACT-englanniksi opiskelu auttaa sinua valmistautumaan uuteen SAT-kirjoittamiseen .

Monet aikaisemmista ACT-englanninkielisistä artikkeleistamme auttavat sinua valmistautumaan uuteen SAT-kirjoittamiseen. Sinun tulisi tarkistaa nämä artikkelit:

joiden kanssa neitsyt ovat yhteensopivia

Lisäksi vaikka ACT-englannissa ei ole kaavioita tai kaavioita, ne ovat ACT Science -osiossa. Jos tarvitset lisää harjoittelua kaavioiden tai kaavioiden tietojen tulkinnassa, voit harjoitella ACT Science -sivuston kysymyksillä . Muista, että suurin osa ACT Science -kysymyksistä on monimutkaisempia kuin uuden SAT -kirjoituksen tietojen tulkintakysymykset.

#3: Älä laiminlyö kieliopin opiskelua kokonaan

Uudistetussa SAT -kirjoituksessa on edelleen kieliopillisia kysymyksiä, vaikka kielioppisääntöjen tunteminen ei olekaan niin tärkeää uudessa SAT: ssa.

Tarkista tämä kielioppikysymys yhdestä uudesta SAT -harjoitustestistä:

body_grammar_quest..png

body_grammar_answers.png

Tämä kysymys testaa kahta kielioppisääntöä, jotka testattiin usein vanhalla SAT: lla: aihe-verbi -sopimus ja pronominisopimus. Lausekkeen aihe on Harvey Houses, joka on monikko; siksi sinun on käytettävä monikon verbiä. Lisäksi, koska sen pronomini viittaa Harvey Housesiin, sinun on käytettävä monikkomuotoa 'heidän'. Oikea vastaus on B .

Tässä on joitain kielioppiartikkeleistamme, jotka ovat merkityksellisiä uudelle SAT: lle. Linkit ovat ACT-englannin kielioppiartikkeleihimme, koska kysymykset ovat pohjimmiltaan samat kuin uuden SAT: n:

Varmista, että tiedät ja ymmärrät kaikki kielioppisäännöt, jotka testataan uudella SAT -kirjoituksella . Sinun pitäisi myös pystyä vastaamaan oikein kaikkiin sääntöihin liittyviin käytännön kysymyksiin.

mikä osa puhetta on

body_grammar_nerd.jpg

Minun kaltaiset kieliopin nörtit voivat silti pitää hauskaa SAT: ssa! ( George Williams / Flickr)

# 4: Tarkista uudet SAT-käytännön testit

Kollegion hallitus julkaisi neljä SAT -harjoitustestiä .Sinun tulisi harjoitella SAT -kirjoituskysymyksiä ja tarkistaa vastaukset ja selitykset. Vanhan SAT: n ja ACT: n kokemukseni perusteella paras tapa valmistautua on harjoitella todellisilla tai realistisilla kysymyksillä .

Khan-akatemia sisältää myös käytännön kysymyksiä ja videoita, joissa selitetään esimerkkejä uudesta SAT: sta. Käytä näitä käytettävissä olevia ilmaisia ​​resursseja valmistautuaksesi saamaan upeat SAT -kirjoituspisteet.

# 5: Hanki lukemasi

Kuten olen maininnut, uudessa SAT -kirjoituksessa luetun ymmärtäminen on tärkeämpää kuin vanhassa SAT -kirjoituksessa. Lisäksi uudistettuKirjoitusosio korostaa voimakkaammin sanaston tuntemusta ja intuitiivista englanninkielen taitoa.

Mitä enemmän luet, sitä enemmän vahvistat näitä taitoja, jotka ovat välttämättömiä uudelleensuunnitellun SAT-kirjoittamisen kannalta . Hylin tason lukeminen on erityisen hyödyllistä. Jos voit lukea yliopistotasoa tai lukea artikkeleita New Yorker tai Atlantti , valmistaudut menestymään testin uudessa versiossa.

Täytyykö sinun edes ottaa uusi SAT?

Jos olet jo ottanut vanhan SAT: n ja olet luokassa 2017 tai 2018, ySinun ei ehkä tarvitse ottaa uutta SAT -ohjelmaa.Kuitenkin, jos et ole tyytyväinen vanhan SAT: n pisteisiin, ota uusi SAT tai ACT . Selvitä, onko sinulla hyviä pisteitä vanhasta SAT: sta.

Lue myös oppaamme uusi SAT vs. ACT auttaa valitsemaan sinulle sopivan testin.Varten nykyiset lukion juniorit , suosittelemme yleensä ACT: n tekemistä, koska ACT: n ja uuden SAT: n valmistautumiseen on paljon enemmän materiaalia . Sinun on kuitenkin tarkasteltava uusia SAT -käytännön testejä selvittääksesi, sopiiko uusi SAT sinulle ja taitosi paremmin.

Mitä seuraavaksi?

Koska enimmäispisteet ovat erilaiset uudessa SAT: ssa, selvitä, kuinka hyvä pisteet on kohdekouluusi uudella SAT: lla.

Uusia SAT -käytännön testejä on vain 4, joten opi lisää älykkäistä vaihtoehdoista SAT -harjoitustestille, jotta voit valmistautua paremmin.

Lopuksi, jos aiot tehdä esseen, muista tutustua uusiin essee -kehotteisiin.

Paranna SAT-pisteitäsi 160 + pisteellä, taattu

Onko ystäviä, jotka tarvitsevat myös apua testin valmistelussa? Jaa tämä artikkeli!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

High Point -yliopiston pääsyvaatimukset

Yeshivan yliopiston pääsyvaatimukset

Lakeland Collegen pääsyvaatimukset

Murray State Universityn pääsyvaatimukset

UNT SAT -pisteet ja GPA

Mikä on ACT Kaplan ACT Low Cost Test Prep Program?

Oletko utelias ACT Kaplan -yhteistyöstä? Selitämme, millainen uusi valmisteluohjelma tulee olemaan, ja tutkimme, onko se oikea valinta sinulle.

Arkansasin yliopisto, Little Rock, pääsyvaatimukset

Haittaako sotkuinen käsinkirjoitus SAT -esseepisteitäsi?

Oletko huolissasi siitä, että käsinkirjoituksesi vahingoittaa SAT -esseepisteitäsi? Selitämme virallisen käytännön, miksi sinun ei pitäisi huolehtia, ja vinkkejä siistiin kirjoittamiseen.

Thomasin yliopiston pääsyvaatimukset

Cal State Long Beachin pääsyvaatimukset

Oregonin osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä tapahtuu, jos unohdan AP-kokeeni?

Oletko huolissasi AP-testin puuttumisesta? Selitämme, kuinka voit selvittää, oletko oikeutettu myöhäiseen AP-testaukseen ja mikä on paras tapa varmistaa, että voit suorittaa kokeen.

Länsi-Michiganin yliopiston pääsyvaatimukset

Seitsemännen luokan SAT-valmistelut: Kuinka suorittaa kokeet

Etkö ole varma, kuinka valmistautua SAT: lle seitsemännessä luokassa? Selitämme, miksi aloittaa opiskelu aikaisin ja miten saada kaiken irti 7. luokan SAT-valmistelusta.

Kuinka kirjoittaa Penn State -essee kolmessa vaiheessa

Miten sinun pitäisi lähestyä Penn State'n essee -kehotetta? Täydellinen opas Penn State -esseesi kirjoittamiseen sisältää vinkkejä ja esimerkkejä.

Texas A&M University - Texarkanan pääsyvaatimukset

105 TOEFL-pisteet: Onko tämä hyvä? Koulut, joihin pääset

Onko TOEFL 105 hyvä tulos? Opi kuinka 105 TOEFL-pisteet verrataan, mihin kouluihin se voi viedä sinut ja kuinka nostaa pisteet vielä enemmän.

Yhden muuttujan yhtälöt SAT-matematiikassa: Täydelliset strategiat

Yhden muuttujan yhtälöt ovat yksi yleisimmistä SAT-matemaattisista käsitteistä, jotka sinun on tiedettävä. Opi strategiamme näiden matemaattisten ongelmien hallitsemiseksi ja harjoittele kysymyksiimme.

Union College pääsyvaatimukset

Kuinka päästä sisään: Kentuckyn yliopiston pääsyvaatimukset

2016-17 Akateeminen opas | Oak Parkin lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Oak Park High Schoolista paikassa Oak Park, CA.

Voitko saada PSAT-pisteet aikaisemmin? Miten?

Yritätkö saada varhaisia ​​PSAT-pisteitä? Selitämme, milloin voit saada pisteet ja kuinka lähettää ne kouluihin.

Spring Arbor Universityn pääsyvaatimukset

Montanan yliopiston pääsyvaatimukset

SAT-testipäivät 2017-2018

Suunnitteletko SAT: n ottamista lukuvuonna 2017-2018? Katso SAT-testien päivämäärät 2017-18 aikataulusta saadaksesi ilmoittautumisajat ja pisteiden julkaisuajat.