Uusi SAT -muoto: mitä se tarkoittaa sinulle?

feature_makeover.jpg

SAT on saanut täydellisen muodonmuutoksen. Vain nopea vilkaisu osoittaa, että se tuskin muistuttaa aiempaa itseään. Onneksi monet opiskelijat pitävät sen muutosta varsin houkuttelevana.

Tämä opas auttaa sinua seuraamaan muutoksia ja tarjoaa kattavan yleiskuvan uudesta SAT -muodosta. Lue lisää testin uudesta suunnittelusta ja pisteytyksestä ja seuraa vinkkejä siitä, mitä nämä muutokset merkitsevät testin suorittajille. Käydään aluksi läpi SAT: n yleinen rakenne.mitä istuu edustaa

Mikä on uuden SAT: n rakenne?

Yleisesti ottaen uusi SAT näyttää hyvin erilaiselta kuin edeltäjänsä. Vanhassa SAT: ssa oli kymmenen eripituista lohkoa. Ne olivat 10, 20 tai 25 minuuttia pitkiä, ja pääosin aiheiden järjestys oli täysin satunnaisesti. Näiden kymmenen osion joukossa oli tuntematon kokeellinen osio, joka oli pisteettömänä, mutta joka saattoi silti sotkea testien tekijöiden mieliä outoilla kysymystyypeillään.

Useimmille testaajille SAT-muutokset ovat todennäköisesti erittäin tervetulleita. Ensinnäkin uusi SAT -muoto 2016 on paljon ennustettavissa. Nyt voit tietää tarkalleen, missä järjestyksessä aiheet tulevat, sekä kuinka paljon aikaa ja kuinka monta kysymystä saat. Lisäksi sinun ei tarvitse käsitellä kymmentä osaa, mutta sen sijaan saat vain neljä tai viisi, jos päätät tehdä nyt valinnaisen esseen. Tämä ärsyttävä kokeellinen osa on muuten poistettu.

Tämä kaavio näyttää uuden SAT: n rakenne. Koska tiedämme nyt jakson pituuden ja kysymysten määrän, voimme myös arvioida, kuinka paljon aikaa saat kysymykseen.

Tilaus Jakso Aika minuutteina # kysymyksiä Aika per kysymys
1 Lukeminen 65 52 75 sekuntia
2 Kirjoittaminen ja kieli 35 44 48 sekuntia
3 Matematiikka Ei Laskin 25 kaksikymmentä 75 sekuntia
4 Matematiikkalaskin 55 38 77 sekuntia
5 Essee (valinnainen) viisikymmentä 1
Kaikki yhteensä: 3 tuntia, 50 minuuttia (3 tuntia ilman esseetä) 154 (+1 essee -kehote)

Kuten näette, uusi SAT esittelee jokaisen aiheen suuressa ajassa, eikä jakaa niitä useisiin lyhyempiin osiin. Ainoa poikkeus on matematiikka jaettu ensimmäistä kertaa sallittuun laskin- ja kielletty -osioon. Essee -osa on nyt SAT: n lopussa, ja päätös sen tekemisestä jätetään opiskelijan tehtäväksi.

Kun otat SAT: n, saat 5 minuutin tauko noin jokaisen tunnin testin jälkeen. Tämä tarkoittaa sitä, että saat tauon lukemisen jälkeen ja toisen matematiikkalaskimen jälkeen. Jos käytät Essee -osiota, saat myös tauon ennen aloittamista.

Sen lisäksi, että College Hallitus on antanut kokeen kokonaisuudessaan ennustettavamman rakenteen, College Board on myös tullut avoimemmaksi siitä, mitä kohtaat jokaisesta SAT: n osasta. Katsotaanpa tarkemmin kutakin osiota alkaen siitä osasta, joka tulee aina ensin: lukeminen.

body_umbrellas.jpg

'Etkö pidä New Englandin säästä? Odota vain viisi minuuttia! ' Toisin kuin muuttuva sää, joka innoitti tätä juustollista isä vitsiä, uusi SAT -muoto on hyvin ennustettavissa.

Osion rakenteen lukeminen

SAT -lukeminen on uuden SAT: n pisin osa, joka kestää 65 minuuttia. Kaikki lukukysymykset ovat jaksokohtaisia. Sinä vastaat 10–12 kysymystä jokaisesta viidestä kohdasta, yhteensä 52 kysymystä. Kuten yllä olevasta kaaviosta näet, sinulla on noin 1 minuutti ja 15 sekuntia kysymystä kohden. Kaikki kysymykset ovat monivalintakysymyksiä, ja niihin kuuluu neljä vastausvaihtoehtoa: A, B, C ja D.

Kunkin kohdan lähde ja aihe on ennalta määrätty, hyödyllinen tieto testin valmisteluun. Sinä tulet saamaan yksi kohta Yhdysvaltain tai maailman kirjallisuudesta, kaksi historiaa ja yhteiskuntatieteitä käsittelevä ja kaksi tieteeseen liittyvää. Yhden tai useamman näistä kohdista seuraa kuva, kuten taulukko tai kaavio. Itse asiassa kohtaat taulukoita ja kaavioita SAT: n kaikissa neljässä osassa.

Kirjoitus- ja kieliosaston rakenne

SAT -kirjoittaminen ja kieli -osa on noin puolet pidempi kuin lukeminen 35 minuutissa. Sen tekninen nimi on kirjoittaminen ja kieli, mutta luultavasti kuulet sen lyhennetyn kirjoittamiseen. Kaikki sen kysymykset ovat myös katkelmapohjaisia.

Sinä tulet saamaan 11 kysymystä jokaisesta neljästä kohdasta , yhteensä 44 kysymystä Kirjoitus -osiossa. Sinulla on noin 47–48 sekuntia aikaa vastata jokaiseen kysymykseen. Kaikki kirjoittamiskysymykset ovat monivalinta, johon kuuluu neljä vastausvaihtoehtoa, A, B, C ja D. Koska jotkut kysymyksistä kysyvät sanan tai lauseen muuttamisesta, monissa on vastausvaihtoehto (tyypillisesti vaihtoehto A), joka lukee, Ei muutosta.

SAT: n suuremman ennustettavuuden ohella kirjoittavien kohtien aihe on ennalta määrätty. Kohdat käsittelevät Ura, yhteiskuntatutkimus, humanistiset tieteet ja tiede. Toisin kuin lukeminen, et kohtaa proosaa tai kirjallisuuden valintoja; kaikki Kirjoituskohdat ovat argumentteihin perustuvia, selittäviä tai tietokirjoja.

Kuten edellä mainittiin, löydät tietojen tulkintakysymykset kaavioissa ja taulukoissa koko SAT: ssä, eikä kirjoitusosa ole poikkeus. Yksi tai useampia kohtia liittyy grafiikkaan, ja sinulta saatetaan kysyä, ovatko kohdat ja kuvat synkronoitu keskenään.

body_graphhappy.jpg

Uuden SAT: n suunnittelijat menivät hieman graafisesti hulluksi; grafiikkaa löytyy testin jokaisesta osasta.

Matematiikka Ei laskimen osion rakenne

Matemaattinen osa, jonka aikana et saa käyttää laskinta on täysin uusi SAT: ssa. Tämä 25 minuutin jakso esittää sinulle 20 kysymystä, etkä saa käyttää laskinta mihinkään niistä. 15 näistä kysymyksistä on monivalintakysymyksiä, ja loput viisi ovat ruudukkoja, jotka tunnetaan virallisesti opiskelijoiden tuottamina vastauksina.

Aika Monivalinta # Grid-insin lukumäärä
25 minuuttia 15 (# 1-15) 5 (# 16-20)

Matematiikka ei -laskin -osiossa esitetään kysymyksiä, jotka jakautuvat kolmeen osaamisalueeseen, algebran sydän, passi edistyneeseen matematiikkaan ja muita aiheita. Pääpaino, kuten alla olevasta kaaviosta näkyy, kohdistuu Algebran sydämeen ja Passport to Advanced Math.

Sisältöluokat # kysymyksiä Testin prosenttiosuus
Algebran sydän 8 40%
Passi edistyneelle matematiikalle 9 Neljä viisi%
Muut aiheet 3 viisitoista%

Lähde: College Board

Et löydä mitään ongelmanratkaisu- ja tietoanalyysikysymyksiä täältä. Nämä kysymystyypit ovat paljon voimakkaammin esillä Matematiikka laskimella -osiossa.

Matematiikka Laskin -osan rakenne

Voit kuitenkin käyttää laskinta tämän 55 minuutin jakson aikana sinun ei välttämättä tarvitse . College Board sanoo haluavansa testata laskimen sujuvuutta tai kykyäsi määrittää, milloin laskin on hyödyllinen työkalu ja milloin se vain hidastaisi sinua. Matematiikka laskimella on pidempi kahdesta matemaattisesta osasta ja esittää 38 kysymystä. Tämä antaa sinulle aikaa noin 1 minuutti ja 17 sekuntia per kysymys.

Matematiikka laskin -osiossa kysytään 30 monivalintakysymystä ja kahdeksan ruudukkoa. Yksi ruudukkoista on Laajennettu ajattelukysymys , joka sisältää tekstitehtävän tai graafisen esityksen ja esittää siitä vähintään kaksi kysymystä. Tämän laajennetun ajattelun kysymyksen ulkopuolella matemaattiset kysymykset eivät liity toisiinsa. Kuten Math No Calculator -osassa, ruudukot tulevat loppuun:

korkeakoulut, jotka hyväksyvät alhaisen gpa -siirron
Aika Monivalinta # Grid-insin lukumäärä
55 minuuttia 30 (# 1-30) 8 (# 31-38)

Matematiikka laskimella -osion testit samoilta taitoalueilta kuin Matematiikka -laskin - Algebran sydän, passi edistyneeseen matematiikkaan ja muita aiheita - mutta se testaa myös ongelmanratkaisua ja tietojen analysointia. Itse asiassa lähes puolet Matematiikka laskimella -kysymyksistä kuuluu tälle taitoalueelle, kuten näet alla olevasta kaaviosta.

Sisältöluokat # kysymyksiä Testin prosenttiosuus
Algebran sydän yksitoista 29%
Passi edistyneelle matematiikalle 7 18%
Ongelmanratkaisu ja tietojen analysointi 17 Neljä viisi%
Muut aiheet 3 8%

Lähde: College Board

Tämä osio voi olla viimeinen SAT -tilassa, mikä tarkoittaa, että annat materiaalisi ja poistut testauskeskuksesta. Jos päätät ottaa esseen, saat 5 minuutin tauon ja siirryt sitten Essee-osioon.

Essee -osan rakenne

50 minuutin essee-osio antaa sinun kirjoittaa esseen, joka perustuu 650-750 sanan pituiseen kohtaan. Sinua kehotetaan kirjoittamaan opinnäytetyöpohjainen essee, jossa sinä analysoi kohdan argumentteja. Tämä tehtävä on täysin erilainen kuin vanhan SAT: n tehtävä, jossa sinua pyydettiin esittämään mielipiteesi ja tukemaan sitä esimerkeillä melkein mistä tahansa, kuten henkilökohtaisesta kokemuksestasi tai suosikkikirjoistasi.

Uudessa SAT -essee -osiossa kehote antaa tyypillisesti lyhyen yhteenvedon kohdan keskeisestä argumentista. Sitten sinua pyydetään analysoida, miten kirjoittaja rakentaa väitteensä. Tässä on yksi esimerkki College Boardin essee -kehotteesta:

Kirjoita essee, jossa selität kuinka Paul Bogard rakentaa väitteen vakuuttaakseen yleisönsä siitä, että luonnollinen pimeys on säilytettävä. Analysoi esseessäsi, kuinka Bogard käyttää yhtä tai useampaa ominaisuutta kappaletta edeltävissä ohjeissa (tai valitsemiasi ominaisuuksia) vahvistaakseen väitteensä logiikkaa ja vakuuttavuutta. Varmista, että analyysi keskittyy kohdan olennaisimpiin piirteisiin.

Esseesi ei pitäisi selittää, oletko samaa mieltä Bogardin väitteiden kanssa, vaan pikemminkin selittää, kuinka Bogard rakentaa väitteen vakuuttaakseen yleisönsä. *

*Paino minun.

Kuten tästä esimerkistä näet, sinua muistutetaan siitä, että esseestäsi ei pitäisi keskustella, oletko samaa mieltä kirjoittajan väitteiden kanssa. Sen sijaan sinun pitäisi esittää objektiivinen erittely tekniikoista, joita kirjoittaja käyttää vakuuttaakseen lukijansa.

Jos olet päässyt tähän asti, sinulla on nyt käsitys SAT: n rakenteesta sekä suuren kuvan tasolla että kussakin yksittäisessä osassa. On vielä yksi tärkeä ominaisuus oppia ymmärtämään uutta SAT -muotoa - miten SAT pisteytetään.

body_microphone-1.jpg

Jokainen voi laulaa mukanaan vain oikeuksiin perustuvan pisteytyksen kauniin melodian.

Miten uusi SAT pisteytetään?

Uusi SAT pisteytetään asteikolla 400 - 1600. Saat kaksi osiopistettä, yhden matematiikasta ja toisen näyttöön perustuvasta lukemisesta ja kirjoittamisesta (EBRW), joka on olennaisesti lukeminen ja kirjoittaminen -osasi yhdessä. Sekä matematiikan että EBRW: n asteikko vaihtelee 200: sta 800: een.

Jos päätät ottaa esseen, esseesi pisteet eivät ota huomioon kokonaispisteitäsi. Esseesi pisteyttää kaksi lukijaa. Sinä tulet saamaan kolme pistettä välillä 2 ja 8 kolmelle alueelle: lukeminen, analysointi ja kirjoittaminen. Täydellinen esseepiste olisi 8 | 8 | 8.

Osion ja kokonaispistemäärien lisäksi saat myös testituloksia, jotka osoittavat, miten menestyit kussakin neljässä osassa erikseen. Plus, ristitestitulokset ja alitulokset hajottaa tietyt taidot ja näyttää kuinka teit kysymyksissä, jotka testaavat tieteellistä analyysiäsi, todisteiden komentoa ja sanoja asiayhteydessä, antamaan muutamia esimerkkejä.

Nämä osa -arvot voivat olla arvokasta palautetta testivalmistelulle, mutta tärkeimmät tulokset yliopistolla ovat sinun osion tulokset ja miten ne yhdistyvät kokonaispistemääräksi 1600.

Viimeinen huomautus SAT -pisteytyksestä - prosessi käyttää nyt vain oikeuksiin perustuvaa pisteytystä. Toisin sanoen sinä ei saa pistevähennyksiä vääristä vastauksista. Saat vain yhden pisteen jokaisesta oikeasta vastauksesta, eikä pisteitä vääristä tai tyhjistä vastauksista.

Nyt kun olet tutustunut uuden SAT: n muotoon, mietitään, mitä tärkeimmät rakenteelliset päivitykset merkitsevät opiskelijoille.

body_evolve.png

Kuinka voit kehittyä vastaamaan uuden SAT -maailman haasteisiin?

on 1380 hyvä sat pisteet

Sopeutuminen uuteen SAT -muotoon: 4 vinkkiä

Yksinkertainen tutustuminen uuteen muotoon on yksi tärkeä askel SAT -valmistelussa. Jos tiedät testin sisältä ja ulkoa, tiedät tarkalleen mitä odottaa testipäivänä ja eliminoit kaikki ei -toivotut yllätykset. Katsotaanpa SAT: n uusia ominaisuuksia tänä vuonna ja miten voit parhaiten valmistautua niihin.

#1: Opi hallitsemaan aikaasi neljän pitkän jakson aikana

Neljä osiota on suuri lasku kymmenestä, minkä opiskelijat saivat vanhasta SAT: sta. Aiempina vuosina opiskelijoiden oli siirrettävä ajattelunsa nopeasti oppiaineesta toiseen ja takaisin. Nyt opiskelijat, jotka ottavat uuden SAT: n, saavat tehtäväkseen keskittyminen yhteen aiheeseen pidemmän aikaa.

Esimerkiksi Lukeminen -osiossa luet ja tutkit viittä kohtaa peräkkäin. Matematiikassa vastaat kysymyksiin lähes tunnin ajan, jopa enemmän, jos harkitset 'ei laskinta' -osaa yhdessä 'laskin sallittu' -osion kanssa.

Työskentely nopeasti ja tehokkaasti kapeissa aikarajoissa on edelleen olennainen taito, mutta nyt sinun on myös kestettävä keskittymistä pidempään. Sinun on myös terävöitettävä ajankäytön taitojasi ja mietittävä, miten voit jakaa aikasi siten, ettet esimerkiksi käyttäisi tuntia yhteen tai kahteen lukukohtaan ja loppuisi loput.

Lopuksi sinun pitäisi työskennellä henkisten strategioiden parissa toipumiseen erityisen haastavasta kysymyksestä tai kohdasta. Et halua antaa yhden esteen ylittää sinua koko jakson ajan. Sen sijaan sinun on pakko tietää milloin jatkaa koska aikaasi käytetään paremmin muihin kysymyksiin.

#2: Selvitä, tarvitsetko esseen

Koska uusi essee on valinnainen, sinulla on vielä lisätutkimuksia, ennen kuin rekisteröidyt SAT: ään optimaalisen testipäivän lisäksi. Sinun pitäisi selvittää onko sinun otettava essee -osa tuleville korkeakouluillesi. Jos teet esseen, sinun on valmistauduttava tähän osioon erillään muista osioista.

Ensinnäkin sinun pitäisi tutustu rubriikkiin että luokkalaiset antavat sinulle kolme pistettä lukemisesta, analysoinnista ja kirjoittamisesta. Sitten sinun pitäisi keskittyä hioa kykyäsi analysoida argumentti ja kirjoittaa järjestetty, hyvin tuettu essee aikarajoitusten mukaisesti. Tämä osio vaatii kirjoitustaitoasi, mutta se testaa myös luetun ymmärtämistä ja analysointia.

body_guineapig-1.jpg

Kokeellisen osion poistamisen jälkeen et ole enää College Boardin marsu.

#3: Unohda kokeellinen osio

Uudessa SAT: ssä ei ole enää ylimääräistä pisteytymätöntä osaa uuden materiaalin testaamiseen. Koska tätä osiota ei koskaan tunnistettu, sen puuttumisen ei pitäisi vaikuttaa testikokemukseesi kovin paljon. Onneksi sinä sinun ei tarvitse käsitellä epätavallisia muotoja tai kysymyksiä, joihin et ole valmistautunut , eikä sinun tarvitse myöskään lisätä ylimääräistä osaa harjoitustesteihisi ylimääräisen ajan huomioon ottamiseksi.

Sen sijaan voit luottaa siihen, että olet viralliset SAT -käytännön testit muistuttaa SAT -testipäivää. Rakenne on paljon ennakoitavampi, joten sinun pitäisi mennä testipäivään tietäen tarkalleen mitä odottaa.

#4: Käytä uutta pisteytysjärjestelmää eduksesi

Voit hyödyntää uutta SAT -pisteytysjärjestelmää useilla tavoilla. Ensinnäkin vain oikeuksien pisteytys tarkoittaa sitä mitään kysymyksiä ei saa jättää tyhjäksi. Koska pistevähennyksiä ei enää ole, sinun tulee arvata parhaiten jokainen kysymys. Vaikka et olisikaan varma, sinulla on mahdollisuus saada se oikein (vielä parempi laukaus nyt, kun monivalintakysymyksissä on neljä vastausvaihtoehtoa viiden sijaan!).

Koska matematiikka on nyt puolet kokonaispistemäärästäsi (aiemmin se laskettiin kolmannekseen), voit muokata testivalmistustasi vastaamaan tätä muutettua painotusta. Voit jakaa aikasi niin, että voit keskity yhtä paljon matematiikkaan kuin sanallisiin osioihin varsinkin jos olet matematiikassa heikompi. Tietysti tapa jakaa aika riippuu myös henkilökohtaisista vahvuuksistasi ja heikkouksistasi opiskelijana.

Lopuksi voit käyttää kaikkia ristikokeita ja alipisteitä testin valmisteluun. Sinun pitäisi käyttää aikaa näiden eri pisteiden laskemiseen virallisissa harjoitustesteissäsi. Sitten voit etsiä malleja kysymyksistä, joihin sinulla on tapana vastata oikein, ja niistä, joissa olet taipuvainen erehtymään. Esimerkiksi osituloksesi voivat paljastaa, että olet vahva sanoissa kontekstikysymyksissä, mutta sinun on työskenneltävä todistuskomennon parissa. Voit käyttää näitä pisteitä palautetta testin valmistelun säätämiseksi ja heikkojen kohtien kohdistamiseksi.

Tämän oppaan lukeminen on loistava ensimmäinen askel SAT -opiskeluun, koska se auttaa sinua tutustumaan suureen kuvamuotoon, kuten ajoitukseen ja kysymysten määrään. Alla on muutamia resursseja kunkin osion sisällön oppimiseen sekä joitakin strategioita uuden SAT: n opiskeluun.

elokuvat-8.jpg

Nyt kun tiedät uuden SAT -muodon, voit siirtyä oppimaan sisällöstä ja kysymystyypeistä.

Kuinka voit valmistautua uuteen SAT: ään?

Nyt kun ymmärrät testin rakenteen, sinulla saattaa olla joitain muita kysymyksiä jotka ovat tulleet mieleen. Mikä on esimerkiksi Heart of Algebra. Miten kysymykset testaavat todisteiden komentoa? Miten kohtakohtaiset kirjoittamiskysymykset eroavat jaksokohtaisista lukukysymyksistä?

perhevihan kysymyksiä ja vastauksia

Meillä on paljon oppaita, jotka kattavat uuden SAT: n sisällön, sekä artikkeleita, jotka tarjoavat strategioita ajanhallintaan ja kunkin kysymystyypin lähestymiseen. Seuraavassa on muutamia olennaisia, joista voi olla hyötyä seuraavassa vaiheessa oppiaksesi SAT: sta.

  • Uusi SAT -matematiikka: Mikä muuttuu?
  • Uusi SAT -lukuosa: Muutokset ja strategiat
  • Uusi SAT -kirjoittaminen: Mitä sinun tarvitsee tietää
  • Kuinka opiskella uutta SATia varten vuonna 2016
  • Kuinka kauan sinun pitäisi opiskella SAT? A 6 -vaiheinen opas

Kun tiedät tarkalleen mitä odottaa testipäivänä, voit syventyä sisältöön ja strategioihin ja suunnitella parhaan opintosuunnitelmasi SAT: n valloittamiseksi.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Mitä sinun on tiedettävä Lodin lukiosta

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Lodin lukiosta Lodissa, Kaliforniassa.

Kuinka monta kertaa voit tehdä ACT?

Kuinka monta kertaa sinun pitäisi tehdä ACT? Lue täältä oppiaksesi yleisiä keskeisiä virheitä ACT: n uudelleenkäsittelyssä ja kuinka monta kertaa uudelleen.

Valdostan osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Evansvillen yliopiston pääsyvaatimukset

20 parasta kirjoituskilpailua lukiolaisille

Haluatko osallistua joihinkin kirjoituskilpailuihin? Tutustu laajaan luetteloon lukio -opiskelijoiden kirjoituskilpailuista: voit julkaista ja ansaita rahaa yliopistolle.

Mikä on SAT? Testin täydellinen selitys

Mikä on SAT-testi? Miksi sinun on otettava se ja miten opiskelet sitä varten? Täältä löydät tärkeät yksityiskohdat SAT: sta.

SAT-essee kehottaa: täydellinen luettelo

Olemme koonneet jokainen SAT-essekehote uudelle SAT: lle tähän kattavaan luetteloon ja tarjoamme vinkkejä niiden käyttämiseen valmistelussa.

Ringling College of Art and Designin pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Folsomin lukiosta

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Folsom High Schoolista Folsomissa, Kaliforniassa.

RIT -pääsyvaatimukset

3 asiantuntijavinkkiä Bostonin yliopiston täydennysesseille

Kamppailetko BU-esseesi kanssa? Tutustu tärkeimpiin vinkkeihimme tähtien Bostonin yliopiston täydentävien esseiden kirjoittamiseen.

Paras Gatsbyn aikajana

Great Gatsbyn aikajana voi olla hämmentävä, joten olemme järjestäneet romaanin tapahtumat (ja ennen) selkeään, kronologiseen järjestykseen.

Mitä IB-kursseja voin suorittaa verkossa? Voinko saada IB-tutkinnon verkossa?

Harkitsetko IB-kurssien suorittamista verkossa tai online-IB-tutkinnon saamista? Opi mitä IB-luokkia voit käydä verkossa ja mitä et.

Mikä on rukoilijasirkka? 9 hauskoja faktoja

Mitä rukoilijasirkat syövät? Purevatko he? Mikä on heidän elinympäristönsä? Opi kaikki tämä ja paljon muuta ilman luetteloa rukoilijoista.

Rochesterin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

3.3 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 3.3

Mikä on 3.3 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä korkeakoulut hyväksyvät 3,3 GPA: n? Selvitä, mihin kouluihin voit päästä.

Mikä on luokan sijoitus? Mikä on hyvä sijoitus?

Mikä on lukioluokituksesi? Mikä on hyvä sijoitus, ja miten se on tärkeä opiskelijoiden pääsylle? Opi täältä.

20 kysymyksen peli: 147 suurta kokeiltavaa kysymystä

Mietitkö, miten pelata 20 kysymystä? Lue tämä artikkeli, jossa on 20 kysymyksen pelisääntöjä sekä yli 100 hienoa ideaa 20 kysymyksen aiheeseen.

Keski -valtionyliopiston pääsyvaatimukset

Thousand Oaks High School | 2016-17 Rankings | (Thousand Oaks,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja muuta tietoa Thousand Oaks High Schoolista paikassa Thousand Oaks, CA.

Trinity University pääsyvaatimukset

Kalifornian parhaat koulut | Oak Ridgen lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Oak Ridge High Schoolista kohteessa El Dorado Hills, CA.

SAT -pistevirhe? Käytä käsipisteiden tarkistusta virheen korjaamiseen

Jos olet varma, että oppilaitoksen hallitus on tehnyt virheen testissäsi, käsipisteiden tarkistus voi korjata pisteesi. Mutta on myös haittoja - lue oppaamme oppiaksesi mitä.

Livingstone Collegen pääsyvaatimukset

Rutgers, New Jerseyn osavaltion yliopisto - Camdenin pääsyvaatimukset