Uusi PSAT, uudistettu vuonna 2015: Täydellinen opas

feature_changescoming

Jos olet lukion opiskelija, joka suunnittelee ottavansa PSAT: n, käytät uusittua PSAT: a. Tämä lokakuussa 2015 aloitetun testin uusi versio annettiin kaikille opiskelijoille eri puolilla maata.

Kerromme sinulle kaiken PSAT -muodosta, pisteytyksestä ja sisällöstä sekä siitä, mitä sinun on tiedettävä valmistautuaksesi. Vuoden 2015 PSAT ei ole vain tärkeä askel SAT -valmistelussa, vaan se myös oikeuttaa sinut kansallisiin ansioihin ja stipendeihin.Sukellellaan muutokset muotoon, pisteytykseen ja uuteen PSAT -sisältöön tehtävään sisältöön ja mitä nämä muutokset merkitsevät testin valmisteluun.

Muodot muodossa

Uusi PSAT on 35 minuuttia pidempi kuin vanha PSAT. Se kelloaa klo 2 tuntia ja 45 minuuttia , eikä 2 tuntia ja 10 minuuttia.

PSAT tarjoaa nyt vain neljä monivalintavastauksen sijasta vain neljä. Tämä tarkoittaa sitä, että sinulla on paremmat mahdollisuudet saada oikea vastaus, jos arvaat!

Seuraava kaavio erittelee kysymysten ajan ja lukumäärän jakson mukaan:

Jakso Aika Kysymysten lukumäärä
Lukeminen 60 minuuttia 48 kysymystä
Kirjoittaminen ja kieli 35 minuuttia 44 kysymystä
Matematiikka 70 minuuttia 47 kysymystä
Kaikki yhteensä 165 minuuttia 139 kysymystä

Mitä muodonmuutokset uudessa PSAT: ssa merkitsevät valmistautumistasi

Uusi testi on siis pidempi harjoittele keskittymistäsi . Koska testi on vielä melko uusi, ei ole paljon virallisia käytännön testejä. Tähän mennessä College Board on saanut kaksi viralliset PSAT -näytteet , jonka voit ladata ja tehdä pisteet. Muista huomioida muutokset tämän testin ja vanhempien versioiden välillä.

Uusi PSAT -harjoitustesti 1 - Vastaa selityksiin - Pisteytys

Uusi PSAT -harjoitustesti 2 - Vastaa selityksiin - Pisteytys

2 totuutta ja valhe hauskoja esimerkkejä

Koska vain kahden harjoitustestin antaminen tarjoaa rajoitetut vaihtoehdot, on myös hyvä käyttää vanhempia harjoitustestejä. Jos harjoittelet täyspitkillä vanhoilla käytännön testeillä, anna itsellesi lisäosa harjoitella testausta pidemmän ajan. Kun harjoittelet, ota huomioon energiasi ja huomiosi. Pidä lyhyitä taukoja ja kaikkea muuta, mitä tarvitset keskittyäksesi siihen aikaan.

Myös uusi PSAT muistuttaa läheisesti uutta SAT: ää , joka annettiin ensimmäisen kerran maaliskuussa 2016. Lukuun ottamatta sitä tosiasiaa, että PSAT: lla ei ole esseetä, molemmilla testeillä on hyvin samanlainen sisältö, muoto ja jopa pisteytys. Tämän vuoksi voit myös käytä näitä 10 käytännön testiä uuden SAT: n valmisteluun pitäen silti silmällä mahdollisia eroja uuden PSAT: n ja uuden SAT: n välillä. (College Board ei enää sisällä testejä 2 ja 4 verkkosivuillaan, mutta voit silti käyttää niitä alla olevien linkkien avulla.)

Uusi SAT -käytännön testi 1 - Vastausavain

Uusi SAT -harjoitustesti 2 - Vastausavain

Uusi SAT -käytännön testi 3 - Vastausavain

Uusi SAT -käytännön testi 4 - Vastausavain

on 3,6 gpa hyvä yliopistossa

Uusi SAT -käytännön testi 5 - Vastausavain

Uusi SAT -harjoitustesti 6 - Vastausavain

Uusi SAT -käytännön testi 7 - Vastausavain

Uusi SAT -harjoitustesti 8 - Vastausavain

Uusi SAT -harjoitustesti 9 - Vastausavain

Uusi SAT -harjoitustesti 10 - Vastausavain

PSAT: n uusi pisteytysjärjestelmä on suunniteltu auttamaan sinua ennustamaan SAT -pisteet. Alla selitän pisteytysjärjestelmän muutokset sekä uudelle PSAT: lle että uudelle SAT: lle ja kuinka voit sisällyttää tämän tietoisuuden opiskeluusi.

Muutokset pisteytyksessä

Uudistettu PSAT pisteytetään asteikolla 320 ja 1520. Voit tehdä pisteitä välillä 160–760 matematiikassa ja 160–760 todisteisiin perustuvassa lukemisessa ja kirjoittamisessa. Näiden osiotulosten lisäksi tulosraportistasi näet myös matematiikan, lukemisen, kirjoittamisen ja kielen alitulokset välillä 8 ja 38. Tämä antaa sinulle käsityksen siitä, mitkä osiot ovat parhaita ja missä tarvitset parannusta. Toisin kuin vanha PSAT, uudistettu PSAT antaa ei rangaistuksia vääristä vastauksista.

SAT palasi 1600-pisteytysjärjestelmään, jota se käytti tuolloin, ennen vuotta 2005. Sillä on nyt korkein yhdistetty pistemäärä 800 matematiikassa ja 800 todisteisiin perustuvassa lukemisessa ja kirjoittamisessa yhteensä. Kuten edellä mainitsin, PSAT -pisteesi on tarkoitettu ennustamaan SAT -pisteet.

PSAT -asteikko ei nouse sen jälkeen 1600: een SAT on vaikeampi testi kuin PSAT. Vaikka PSAT: n 1300 ehdottaa, että saatat saada noin 1300 pistettä SAT: llä, täydellinen PSAT -pisteet eivät välttämättä takaa täydellisyyttä SAT: ssä.

Molemmat pisteytysasteikot vastaavat toisiaan, mutta PSAT on siirtynyt alas ottaa huomioon sen vaikeusasteen erot. Pidä tämä ristiriita mielessä, kun tulkitset PSAT -pisteitäsi harjoitustestistäsi ja virallisesta testistä.

Paranna PSAT -pisteitäsi 150+ pisteellä, taattu

Mitä pisteytysmuutokset uudistetussa PSAT: ssa merkitsevät valmistelullesi

Koska he poistivat väärän vastauksen rangaistuksen, sinun ei enää tarvitse laatia strategiaa, jonka kysymyksiä arvailla ja mitä jättää tyhjäksi. Anna kaikille paras arvauksesi , vaikka olisit epävarma. Jos jätät tyhjän kohdan, säästä kunkin jakson lopussa tarpeeksi aikaa kupliaksesi kaikkiin vastauksiisi.

miten päästä usc: hen

Kun teet harjoitustestin, muista merkitä, mitkä ovat satunnaisia ​​arvauksia, jotta voit tarkistaa ne, kun olet valmis. Jotta saat kaiken irti harjoitustestistäsi, haluat todella analysoi miksi jätit kysymyksen väliin ja mitä sinun on tehtävä - tarkastella sisältöä, työskennellä nopeammin jne. - jotta voit vastata kyseiseen kysymykseen seuraavan kerran.

Koska National Merit Scholarship Corporation harkitsee yhdistettyjä pisteitäsi osiosi pisteiden sijasta, kaikki osiot ovat tärkeitä päästä kansallisten ansioiden semifinalistiin , Finalisti ja apurahat.

body_freshcontent

Sisällön muutokset

PSAT: n sisältöön tehdyt muutokset vastaavat SAT: n tarkistuksia. Kaiken kaikkiaan sisältö on enemmän näyttöön ja asiayhteyteen perustuvaa, ja se sisältää tosielämän skenaarioita ja data-analyysiä. Korostetut taidot sisältävät analyysin syvyyden, sanan tai idean tulkinnan kontekstissa ja monivaiheisen ongelmanratkaisun. Tutustu ' Skills Crosswalk '' kollegion hallituksen kolmelle osiolle.

body_readingskillscrosswalk

Kauan ovat menneet ajat, kun tutkitaan pitkiä luetteloita hämärästä sanastosta - uusia PSAT (ja SAT) -testejä ymmärtää sanan merkityksen ja merkityksen kappaleen yhteydessä . Samoin kieliopilliset kysymykset pyytävät sinua tarkistamaan lauseita kappaleiden yhteydessä, ei erillisinä lauseina.

Kaikissa osioissa on kaavioita ja kaavioita, joilla testataan kykyäsi tulkita, kuvata ja esittää tietoja visuaalisesti tai sanoin. Seuraava esimerkki on otettu College Boardin uudet PSAT -mallikysymykset matematiikkaosaa varten.

body_samplemathgraphquestion

Matemaattisiin kysymyksiin kuuluu myös monivaiheisia ruudukko-tekstitehtäviä. He aikovat keskittyä enemmän algebrasta ja tietojen analysoinnista ja vähemmän geometriasta . Edelleen olemassa olevat geometriaongelmat pyytävät sinua ratkaisemaan alueen, tilavuuden tai suoran, kulman ja kolmion lauseita.

Mitä tämä tarkoittaa valmistelullesi

Keskity ongelmanratkaisutaitojen, tietojen tulkinnan sekä kieliopin ja sanaston ymmärtämisen parantamiseen asiayhteydestä. Nämä taidot liittyvät enemmän siihen, mitä opit luokassa ja tosielämässä. Voit kehittää niitä lukeminen ja kirjoittaminen laajalti ja usein sekä kiinnittämällä huomiota tietojen esitykseen ja analysointiin matematiikan ja luonnontieteiden tunneilla.

Kun luet, tee muistiinpanoja työn rakenteesta ja organisaatiosta. Mieti kappaleen teema, sävy, tyyli jne. Ja varmista, että voit osoittaa tiettyjä rivejä, jotka tukevat ideoitasi.

Tunne sanojen eri konnotaatiot eri yhteyksissä sen sijaan, että muistat sanastolistoja. Esimerkiksi 'loistava' voi tarkoittaa poikkeuksellisen älykästä, kun kuvataan henkilöä, mutta se ehdottaa kirkasta ja elävää väriä kuvattaessa.

Monet testattavista taidoista ja tiedoista pysyvät samoina vanhasta PSAT: sta - kirjallisten termien ja elementtien ymmärtäminen, analyysin ja tulkinnan syvyys, erilaisten matemaattisten käsitteiden tuntemus.

Uusi PSAT pyytää sinua menemään askeleen pidemmälle: kohteeseen varmista vastauksesi todisteilla , onko se katkelmasta tai kaaviosta ja mihin ymmärtää sanojen ja numeroiden väliset suhteet .

Älä lopeta tähän: tutustu kokoelmaamme ilmaisia ​​harjoituskysymyksiä ja täyspitkiä testejä PSAT: lle ja lisätietoja kuinka käyttää vanhoja käytännön testejä ja materiaalia valmistautuakseen tehokkaasti uuteen PSAT: iin .

mikä merkki on marraskuun 11

PSAT -vertailutaulukko

Alla on kaavio, jossa verrataan PSAT: n vanhan version ja kokeen uuden version keskeisiä kohtia. Tämän avulla voit nopeasti nähdä tärkeimmät erot kahden testin välillä.

Entinen PSAT Uusi PSAT
Kokonaispistemäärä 60-240 320-1520
Osion pistemäärät Kriittinen luku: 20-80
Matematiikka: 20-80
Kirjoittaminen: 20-80
Todisteisiin perustuva lukeminen ja kirjoittaminen: 160-760
Matematiikka: 160-760
Testausaika 2 tuntia ja 10 minuuttia 2 tuntia ja 45 minuuttia
Vastausvaihtoehtojen määrä 5 4
Arvaa rangaistus Menettää 1/4 pistettä jokaisesta virheellisestä vastauksesta Ei arvausrangaistusta

Lisätietoja ...

Jos haluat lisätietoja muutoksista testin tekijöiltä, ​​tutustu College Boardin sivusto . Kun tämä sivusto keskustelee PSAT: sta ja SAT: stä yhdessä, näet samankaltaisuudet kahdessa uudelleensuunnittelussa. Toisin kuin SAT, PSAT: lla ei edelleenkään ole esseitä.

Opiskelijoilla, jotka käyttävät PSATia tänä syksynä, ei ole niin paljon harjoitusmateriaalia kuin aiemmilla tunneilla, mutta voit silti valmistautua erittäin tehokkaasti ja saada korkeat pisteet, jos olet tietoinen muutoksista. Ajan myötä uutta PSAT -harjoitusmateriaalia tulee saataville yhä enemmän.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Mount Holyoke College SAT -tulokset ja GPA

West Libertyn yliopiston pääsyvaatimukset

Saint Josephin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

3 avainvinkkiä onnistuneiden tuffien täydentävien esseiden kirjoittamiseen

Taisteletko Tufts-lisäyksellä? Opi kaikki mitä sinun tarvitsee tietää erottuvien Tufts-esseiden kirjoittamisesta, jotta pääset sisään.

College haastattelupuku: mitä pukeutua haastatteluun

Mietitkö mitä pukeutua yliopiston haastatteluun? Opi sopivan yliopistohaastattelun puvut ja vinkit hyödyllisten vinkkien ja näytepukujen avulla.

La Sierran yliopiston pääsyvaatimukset

Älä ota TEVA 3109 -valmistetta ennen tämän lukemista

Etkö ole varma, pitäisikö sinun ottaa TEVA 3109 -pilleri? Opi mitä se sisältää, mitä vaikutuksia sillä on ja miten TEVA -pilleri 3019 otetaan turvallisesti.

2016-17 Akateeminen opas | George Washingtonin lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta George Washingtonin lukiosta San Franciscossa, Kaliforniassa.

Mitä sinun on tiedettävä El Caminon lukiosta

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta El Camino High Schoolista Etelä-San Franciscossa, Kaliforniassa.

Voivatko korkeakoulut peruuttaa pääsysi sosiaalisen median viestien takia?

Oletko huolissasi, että sosiaalisen median viestisi estävät sinua pääsemästä yliopistoon? Opi, miten korkeakoulut punnitsevat verkkoviestejä ja miten voit välttää sosiaalisen median ongelmia.

Tennessee State University SAT -pisteet ja GPA

ACT -pisteytysvirhe: Saitko jonkun muun pistemäärä virheen perusteella?

Onko ACT -pisteesi odotettua pienempi? Luuletko saaneesi jonkun toisen pistemäärän tai ACT tehnyt virheen? Näin voit korjata sen.

Mitä sinun on tiedettävä Norton Space- ja Aeronautics Academy -opistoista

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Norton Space and Aeronautics Academy -säätiöstä San Bernardinossa, Kaliforniassa.

Enneagrammin tyyppi 2: Hoitava auttaja

Oletko tyypin 2 Enneagrammi? Opi kertomaan, mitkä urat sopivat sinulle ja millainen Enneagram 2 on rakkaudessa ja parisuhteessa.

Ainoa todellinen tiede, jonka sinun on tiedettävä ACT-tiede

Tiesitkö, että ACT vaatii sinua ymmärtämään vähän tiedettä vastaamaan 10 prosenttiin sen kysymyksistä? Lue oppaamme kaikista tiedoista, jotka sinun on tiedettävä.

Paine Collegen pääsyvaatimukset

Queens University of Charlotte Pääsyvaatimukset

Mikä on Charter School? Onko yksi oikea sinulle?

Oletko hämmentynyt charter- ja julkisista kouluista? Yksityiskohtainen kilta charterkoulun määritelmään opastaa kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää.

Utica College SAT -tulokset ja GPA

Täydellinen opas: Kuinka paljon korkeakoulu todella maksaa?

Yritätkö laskea, kuinka paljon korkeakoulu maksaa, mukaan lukien opetus, huone ja lauta, kirjat ja paljon muuta? Jaamme kaikki tärkeimmät kustannukset puolestasi - ja kuinka paljon todella maksat yliopistosta.

18 kriittistä tappaaksesi pilkkulintujen lainauksia, selitetty

Kiinnostaako tärkeitä tappaaksesi Mockingbird-lainauksia? Palaamme yhteen tärkeimpiä, mukaan lukien Atticus Finchin lainaukset, lainaukset rasismista ja muut.

Keskusmetodistisen yliopiston pääsyvaatimukset

Parhaat koulut Kaliforniassa | La Habran lukioluokitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta La Habra High Schoolista La Habrassa, Kaliforniassa.

Kuinka päästä: UNC SAT -pisteet ja GPA

Villanovan pääsyvaatimukset