Uusi 2016 SAT: Mikä on hyvä tulos?

feature_whatsagoodscorenewsat

SAT: ssa tapahtui merkittäviä muutoksia vuonna 2016, joten on tärkeää tietää, kuinka pisteytetään tavoitteita testin uusimman version perusteella. Testi on nyt poissa 1600 pisteestä 2400 sijasta (ts. Enimmäispisteet vanhalla, vuotta 2016 edeltävällä SAT: lla).

parhaat lääketieteelliset korkeakoulut meissä

Tässä artikkelissa, Selitän, kuinka hyvät pisteet uudessa SAT: ssa ovat ja näyttää, kuinka voit laskea itsellesi sopivan maalipisteen sen perusteella, mihin haet yliopistoa.Vuoden 2017 kansalliset SAT-pisteet

Artikkelissamme, kuinka löydät tavoite-SAT-pisteet, käymme läpi viimeisimmät kansalliset tilastot SAT-pisteistä. Alla olevassa tiivistetyssä taulukossa on esitetty vuoden 2017 SAT-prosenttipiste-alueet, jotta saat käsityksen siitä, millaisia ​​vertailuarvoja voit tavoittaa SAT: lla. Kaikki tulokset ovat yhdistettyjä pisteitä (ts. Matematiikka- ja näyttöön perustuvat luku- ja kirjoitustulokset yhdessä).

Muistutuksena, prosenttipisteet osoittavat, mikä prosenttiosuus testaajista pisteytit korkeampi kuin SAT: lla. Siksi mitä korkeampi prosenttipiste, sitä enemmän testilentäjiä olet ylittänyt.

SAT-komposiittipistealue Prosenttipisteet
1320-1600 90-99+
1230-1320 80-90
1160-1230 69-80
1100-1160 59-69
1050-1100 49-59
1000 - 1050 40–49
940-1000 29-40
880-940 19--29
800-880 9-19
400-800 1 - 9

Lähde: College Boardin SAT Understanding Scores 2017

Kaikille SAT-opiskelijoille keskimääräinen SAT-pisteet on 1060 . 25. prosenttipistemäärä (korkeampi kuin vain 25% maalintekijöistä) on 910–920, ja 75. prosenttipistemäärä (yli 75% testaajista) on välillä 1190–1200.

Sitten voimme sanoa uudesta SAT: sta seuraavat:

  • > 1200 = erittäin hyvä piste kansallisesti
  • 1060 = keskiarvo kansallisesti
  • <910 = a very low score nationally

Jos olet utelias siitä, kuinka nykyisen ja vanhan SAT-pisteet liittyvät toisiinsa, tutustu artikkeliin, kuinka uudet SAT-pisteet muunnetaan vanhoiksi pisteiksi (ja päinvastoin).

esimerkki suosituskirjeistä yliopistolle

Mikä on hyvä SAT-piste korkeakoulutavoitteidesi perusteella?

On tärkeää ottaa huomioon henkilökohtaiset olosuhteet ja tavoitteet, kun päätät, mitä hyvät SAT-pisteet merkitsevät sinä.

Jos tavoitteena on erittäin valikoivia korkeakouluja, kansalliset keskiarvot eivät tarkoita sinulle paljon koska nämä koulut katsovat tyypillisesti vain yhden prosentin alkuun. Toisaalta, jos harkitset vähemmän valikoivia kouluja, et ehkä tarvitse erittäin korkeaa SAT-pistemäärää saadaksesi hyväksynnän.

Nykyään useimmat korkeakoulut tarjoavat keskimääräiset SAT-pisteet uuden SAT-pisteytysjärjestelmän perusteella (1600: sta); kuitenkin on erittäin mahdollista, että törmäät muutamiin kouluihin, joiden verkkosivuilla on edelleen vanha pisteytysjärjestelmä.

Suosittelemme etsimään '[College nimi] pääsyvaatimukset PrepScholar.' Napsauttamalla ensimmäistä linkkiä pääset kyseisen koulun pääsysivulle. Tällä sivulla näet paljon tietoa koulusi SAT-pisteistä ja pääsytilastoista.

Jos etsit vain tietoja yhdestä koulusta, käytä vanhoista uusiin SAT-pistemuuntimia saadaksesi selville, mitkä uudet SAT-pisteet ovat tietylle koululle. Jos katsomassasi koulussa on tietoa vain vanhan 2400 SAT: n kriittisen lukemisen ja matematiikan pisteistä, voit käyttää kriittisen lukemisen pisteitä arvioina siitä, mitä haluat uudelle näyttöön perustuvalle lukemiselle ja kirjoittamiselle (EBRW) pisteet olla.

Yleisesti, haluat tavoittaa 75thkoulun prosenttipisteet (eli yli 75% hyväksytyistä opiskelijoista) antaa itsellesi parhaat mahdollisuudet saada hyväksytty.

Käytetään Texas A&M Esimerkiksi. Tällä hetkellä sen 75thprosenttipiste SAT-pisteet on 1360, sen 25thprosenttipistemäärä on 1130 ja sen keskimääräinen pistemäärä on 1250.Tämän 75thprosenttipisteiden yhdistelmäpisteet, opiskelijat ansaitsivat noin 690 matematiikassa ja noin 680 EBRW: ssä (College Boardin muuntotaulukot).

Jos siis aiot osallistua Texas A&M: n joukkoon, 75. prosenttipisteen yhteenlasketun pistemäärän 1360 pitäisi olla maalipisteesi uudessa SAT: ssa.

kentuckyn yliopiston hyväksymisaste

body_texasamstadium Texas A&M: n jalkapallostadion. Jos pidät jalkapallosta, tämä on luultavasti hyvä paikka sinulle.

Uusi SAT - vanha SAT-pisteet-muunnos: Vaihtelupotentiaali

Koska uuden SAT: n pisteet on jaettu kahteen osaan 800 pisteestä kumpaankin kolmeen osaan kussakin 800 pisteestä (kuten vanhalla 2400 SAT: lla), on turvallista sanoa, että tulosmuunnoksissa saattaa olla jonkin verran epätasapainoa.

Lukeminen ja kirjoittaminen muodostavat nyt yhden osan - todisteisiin perustuva lukeminen ja kirjoittaminen tai EBRW - ja laskevat yhteensä 800 pistettä, kun taas Mathilla on sama 800 pisteen paino kuin vanhalla SAT: lla. Jos olet erityisen hyvä matematiikassa, sinulla voi olla etu uudessa SAT: ssa, koska Matematiikka-osa muodostaa nyt puolet pisteistäsi eikä kolmasosaa pisteistäsi.

nc a & t -apurahat

Toisaalta oletetaan, että et ole niin hyvä matematiikassa, mutta olet kohtuullisen vahva lukemisessa ja kirjoittamisessa. En kannusta sinua laskemaan vaatimuksiasi hyvien SAT-pisteiden saavuttamiseksi, joten harkitse laajemman matematiikan valmistelua. Tämä johtaa todennäköisesti pisteiden eroavaisuuteen, joka on vain noin 50 pistettä, mutta sinun pitäisi olla valmis aluksi ottamaan vastaan ​​hieman alhaisemmat pisteet, jos matemaattiset taitosi ovat heikommat.

body_pipie Jos tämä tuntuu siltä, ​​mitä tekisit, niin luultavasti olet hyvä Math-osiossa.

Johtopäätös: Hyvä pisteet uudesta SAT: sta

Uudessa SAT: ssa pisteet ovat 1600: sta 2400: n sijasta (kuten ennen vuotta 2016 edeltävässä SAT: ssa).

Perustuu kollegion johtokunnan vuonna 2017 julkaisemiin uusimpiin tietoihin keskimääräinen SAT-pisteet on 1060, 75. prosenttipiste on 1190-1200 ja 25. prosenttipiste on 910-920.

Etsimällä korkeakouluja, joihin haluat osallistua, ja löytää ne 75. prosenttipisteet hyväksytyille opiskelijoille, voit laskea itsellesi sopivamman SAT-pisteet.

Jos koulusi listatut pisteet ovat vanhaa SAT: ta varten, käytä yksinkertaisia ​​tuloskaavioita saadaksesi vankan likiarvon uudesta yhdistetystä pisteestä, jonka sinun on voitettava. Kouluissa, jotka antavat vain keskimääräiset kriittisen lukemisen ja matematiikan pisteet vanhalle SAT: lle, voit käyttää kriittisen lukemisen pisteitä arvioidaksesi uuden EBRW-pisteet.

Mitä seuraavaksi?

Mietitkö vielä, pitäisikö sinun ottaa SAT tai ACT? Artikkelissamme kerrotaan, kuinka voit valita kahden testin välillä ja selvittää, mikä niistä on sinulle oikea.

Tarvitsetko apua SAT: n opiskeluun? Sitten Tarkista kokoelmamme huippu-opintovinkkejä saadaksemme vinkkejä. Katso lisäksi, mitkä ovat 21 suosituinta SAT-vinkkiä ja temppua.

Etelä -Kalifornian yliopiston sisäänpääsy

Kattavan yleiskatsauksen kaikista vuoden 2016 SAT: n muutoksista saat lue uuden SAT: n täydellinen opas.

Onko ystäviä, jotka tarvitsevat myös apua testin valmisteluun? Jaa tämä artikkeli!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Cal State San Bernardino SAT -tulokset ja GPA

Humboldt State University SAT -pisteet ja GPA

Providence College ACT -pisteet ja GPA

Saint Mary's Collegen pääsyvaatimukset

4 tapaa sanoa 'rakastan sinua' japaniksi

Kuinka sanot 'rakastan sinua' japaniksi? Opi erilaisia ​​tapoja ilmaista rakkautta japaniksi, mukaan lukien daisuke da ja ai shiteru.

North Carolina Central University SAT Scores and GPA

Länsi -Kentuckyn yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Mitä sinun on tiedettävä San Andreasin jatko-lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta San Andreaksen jatko-lukiosta Hollisterissä, Kaliforniassa.

Kuinka päästä sisään: ASU -pääsyvaatimukset

Pitäisikö sinun käyttää Universal College -sovellusta tai Common Appia?

Kumpi sopii sinulle parhaiten Universal College -sovelluksen ja Common Applicationin välillä? Lue oppaamme saadaksesi selville.

Shawin yliopiston pääsyvaatimukset

Mikä on Tukholman oireyhtymä? Se on tosi?

Onko Tukholman oireyhtymä todellinen häiriö? Selitämme, mikä tämä väärinymmärretty ilmiö todella on, ja hahmotamme Tukholman oireyhtymän merkittävimmät oireet ja esimerkit.

Kuinka päästä: Texas State ACT -pisteet ja GPA

Columbia College Chicagon pääsyvaatimukset

Waterloon yliopiston pääsyvaatimukset

Etelä -Dakotan yliopisto ACT -tulokset ja GPA

Jokainen AP -kemian harjoittelutesti saatavilla: ilmainen ja virallinen

Etsitkö AP -kemian harjoittelukokeita? Täydellinen kokoelmamme sisältää kaiken tarvittavan oppimateriaalin AP -testin ässäämiseen.

Columbia Collegen pääsyvaatimukset

Benedictine University ACT -pisteet ja GPA

Pyhän Ristin korkeakoulu SAT -tulokset ja GPA

Kansikirjemalli: Hakeminen toimitukselliselle avustajatyölle

Etsitkö julkaisutöitä? Katso tämä upea saatekirjeesimerkki ja saat vinkkejä erottamaan itsesi kilpailukentällä.

DePaul University pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Livermoren lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Livermore High Schoolista Livermore, CA.

3.8 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 3.8

Mikä on 3.8 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä oppilaitokset hyväksyvät 3.8 GPA: n? Ota selvää, mihin kouluihin pääset.

York College SAT -pisteet ja GPA