Kansallinen nuorisofoorumi: Pitäisikö sinun mennä?

Oletko kuullut National Youth Leadership Forumista (NYLF)? Ehkä olet kuullut, että NYLF: ään osallistuminen on loistava tapa parantaa mahdollisuuksiasi päästä korkeakouluihin, ja mietitkö, onko se totta vai ei. Spoileri: Jos harkitset NYLF: ää, koska luulet sen olevan arvostettu, olisit kuollut väärässä. Jatka lukemista saadaksesi selville miksi.

Tässä oppaassa selitetään mitä NYLF on, mitkä ovat sen edut ja haitat ja miten voit päättää, pitäisikö sinun osallistua siihen.Mikä on kansallinen nuorisojohtajafoorumi?

National Youth Leadership Forum on ryhmä kesäohjelmia, jotka on suunniteltu esitellä tietyille lukiolaisille eri uran ja auttaa heitä valmistautumaan korkeakouluihin ja tuleviin töihin.

NYLF: n omistaa voittoa tuottava Envision EMI, joka luo ja johtaa lukuisia muita nuorisojohtajaohjelmia, kuten Lead America, Congressional Youth Leadership Council ja National Young Scholars Program. NYLF: n kaltainen ohjelma on National Student Leadership Conference (NSLC). Kuten National Youth Leadership Forum, NSLC toteuttaa lukiolaisille tarkoitettuja ohjelmia, jotka keskittyvät tiettyihin urakenttiin, mutta NSLC keskittyy enemmän johtamistaitojen kehittämiseen.

on 20 hyvää toimintaa

NYLF: n aikana opiskelijat joko asuvat yliopistojen asuntoloissa eri kampuksilla eri puolilla maata tai yöpyvät hotellissa Washington DC: ssä, ohjelmasta riippuen. Opiskelijat osallistuvat luentoihin ja tapahtumiin ja voi myös tehdä retkiä.

NYLF markkinoi ohjelmiaan keinona antaa opiskelijoille tietoa ja kokemusta, joita he tarvitsevat menestyäkseen yliopistossa ja tulevassa urallaan. Kansallinen nuorten johtajuusfoorumi tarjoaa kuusi ohjelmaa lukiolaisille: lääketiede, pitkälle kehitetty lääketiede ja terveydenhuolto, yritysten innovaatiot, kansallinen turvallisuus, laki ja CSI sekä tekniikka. Olen lyhyesti kuvannut kutakin niistä alla.

NYLF-lääketiede

 • NYLF-lääkeohjelmat ovat 9 päivän pituisia.

 • Ne sisältävät luentoja ja tapaamisia merkittävien lääkäreiden kanssa, vierailuja lääketieteellisen koulun kampukselle, käytännön harjoittelua diagnostisilla työkaluilla ja luentoja terveydenhuollon urasta.

 • Tarjolla yhdeksässä koulussa: UCLA, UC Berkeley, Emory University, UNC-Chapel Hill, Washington University St. Louis, Marylandin yliopisto, St. John's University, Rice University ja Tufts University.

 • Kustannukset 3495-3695 dollaria

NYLF Advanced Medicine & Health Care

 • NYLF: n edistyneet lääketiedeohjelmat ovat 10 päivän pituisia.
 • Ne kattavat samat tiedot kuin tavalliset NYLF-lääketiedeohjelmat, mutta ne ovat päivää pidempiä ja menevät siksi joihinkin aiheisiin perusteellisemmin.

 • Tarjotaan Johns Hopkinsin yliopistossa.

 • Kustannukset 4045 dollaria

NYLF: n kansallinen turvallisuus

 • NYLF: n kansallisen turvallisuuden ohjelmat ovat 6 päivän pituisia.

 • Ne auttavat valmistautumaan osallistujiin puolustuksen, tiedustelun ja diplomaattikunnan uraan. Osallistujat tapaavat armeijan ja liittovaltion virastojen jäseniä, vierailevat esimerkiksi Pentagonissa ja Yhdysvaltain merivoimien akatemiassa ja oppivat käyttämään kriisipäätösprosessia.

 • Tarjotaan Marylandin yliopistossa.

 • Kustannukset 2795 dollaria

NYLF-laki ja CSI

 • Ohjelmat ovat 6 päivän pituisia.

  Kalifornian yliopiston Santa Cruzin pääsyvaatimukset
 • Opiskelijoille opetetaan uraa laki- ja oikeuslääketieteen aloilla. He kuulevat luentoja merkittäviltä lakimiehiltä ja FBI: n jäseniltä, ​​vierailevat oikeustalossa tai laboratoriossa ja ovat vuorovaikutuksessa ammattilaisten kanssa ja osallistuvat korkeimman oikeuden simulaatioon, jossa he oppivat oikeusprosessista ja siitä, kuinka väittää tehokkaasti.

 • Opiskelijat yöpyvät hotellissa Washington DC: ssä.

 • Kustannukset 2695 dollaria

NYLF-yritysinnovaatio

 • NYLF Business Innovation -ohjelmat kestävät 7 päivää.

 • Opiskelijat oppivat urasta liike-elämässä, osallistuvat liike-elämän työpajoihin ja kilpailevat yrityssimulaatiossa.

 • Tarjotaan Yalen yliopistossa.

 • Kustannukset 3095 dollaria

NYLF-tekniikka

 • NYLF Engineering -ohjelmat kestävät 8 päivää.

 • Ohjelmat keskittyvät useille suunnittelualoille, kuten kestävä suunnittelu, robotiikka ja verkkosuunnittelu. Tämän ohjelman opiskelijat kehittävät oman digitaalisen mallin ja oppivat innovatiivisesta tekniikasta.

 • Tarjotaan Georgia Techissä ja UC Berkeleyssä.

 • Kustannukset 3595 dollaria

Kuinka haet NYLF: ään?

Ensimmäinen vaihe NYLF-ohjelmaan hakemisessa on nimetä tai nimetä itse.

Olet ehkä kuullut NYLF: stä, koska sinut nimitettiin potentiaaliseksi ohjelman ehdokkaaksi. Voit nimetä sinut opettajan, nuorisojärjestön johtajan, neuvonantajan tai tiettyjen lahjakkuusohjelmien kautta.

Nimityksi tuleminen tarkoittaa vain sitä, että joku ajatteli, että saatat olla sopiva ohjelmaan, mutta se ei saa sinulle erityisiä etuoikeuksia, eikä sitä vaadita osallistumaan NYLF: ään. Jos sinua ei ole nimitetty, voit silti nimetä itsesi ja hakea sinua kiinnostavalle ohjelmalle NYLF: n verkkosivuilla.

Hakeminen edellyttää vain perustietojen antamista itsestäsi ja koulustasi. Kun olet syöttänyt nämä tiedot, voit varata paikan ja tehdä talletuksen valitsemaasi ohjelmaa varten.

Ilmoittautumisen jälkeen saat vahvistussähköpostin, joka ohjaa sinut verkkosivustolle, jossa on kaikki tarvittavat tiedot NYLF-ohjelmaan osallistumiseen, kuten ohjelmapäivitykset, konferenssia edeltävät tehtävät ja matkan tarkistuslista.

Kuinka kilpailukykyinen on NYLF?

National Youth Leadership Forum markkinoi itseään yksinomaan huippuopiskelijoille tarkoitettuina ohjelmina. Kuitenkin, on ei valintaperusteita NYLF: lle. Kuka tahansa lukiolainen voi rekisteröityä NYLF-ohjelmaan ja osallistua siihen. Sinulla ei tarvitse olla tiettyä GPA: ta, opetussuunnitelmia tai johtamiskokemusta.

NYLF korostaa sitä, että opiskelijat on nimettävä keinona osoittaa sen 'kilpailukyky'. Nämä kuitenkin ehdokkaat lähetetään tuhansille opiskelijoille vuosittain , usein heidän akateemisista kyvyistään riippumatta, NYLF: n emoyhtiö Envisionin keinona lisätä sen ohjelmiin osallistuvien ja niistä maksavien opiskelijoiden määrää. Lisäksi nimeämistä ei vaadita osallistumaan NYLF: ään. Jokainen lukiolainen voi nimetä itsensä ja olla automaattisesti oikeutettu ilmoittautumaan NYLF-ohjelmaan.

Huolimatta NYLF: n väitteestä olla arvostettu organisaatio, joka valitsee vain huippuopiskelijoita ja johtajia, todellisuus on se ohjelma on avoin kaikille lukiolaisille niin kauan kuin he ovat valmiita maksamaan kustannukset.

NYLF-ohjelmilla voi olla etuja, joista keskustelen tarkemmin seuraavissa kohdissa, mutta opiskelijoille ja heidän vanhemmilleen on tärkeää tietää, ettei NYLF-ehdokkaaksi nimeäminen tai osallistuminen sen ohjelmiin todista akateemista tai johtamistaitoa opiskelija, ja korkeakouluihin se ei ole erityisen vaikuttunut.

leo yhteensopivin rakkausottelu

Mitä hyötyä on NYLF: ään osallistumisesta?

NYLF-ohjelmaan osallistumisesta voi olla varmasti hyötyä, ja olen luetellut joitain tärkeimpiä niistä alla.

Etu 1: Opi tietystä urasta

Yksi merkittävä etu osallistumisesta NYLF-ohjelmaan on, että voit valitse ohjelma kentällä, jolla haluat työskennellä, kuten lääketiede, laki tai diplomatia, ja hanki käytännön kokemusta tällä alalla.

Esimerkiksi, jos osallistut NYLF Medicine -ohjelmaan, tarkkailet ja puhut lääkäreille, opit uudesta lääketieteellisestä tekniikasta ja osallistut lääketieteellisiin simulaatioihin, samalla tavalla kuin todelliset med-opiskelijat tekevät. Nämä kokemukset voivat auttaa sinua hankkimaan taitoja, joita voit käyttää myöhemmin yliopistossa ja urallasi, ja ne antavat sinulle maun siitä, millainen tulevaisuuden ura tällä alalla voisi olla.

Saatat huomata, että et todellakaan pidä lääkkeistä niin paljon kuin luulit haluavasi, mutta löysit sen sijaan toisen urakentän, joka on sinulle todella mielenkiintoinen. On paljon parempi oppia tämä nyt kuin yliopiston puolivälissä, koska pääaineen vaihtaminen voi joskus viivästyttää valmistumista.

Etu 2: Muodosta uudet suhteet

Jokainen NYLF-ohjelma sisältää alan ammattilaisten luentoja. Nämä vierailevat luennoitsijat, jotka ovat usein alansa johtajia, puhuvat opiskelijoiden kanssa heidän urapolustaan ​​ja teollisuudesta yleensä. Tietyn urakentän ihmisten luentojen kuuleminen antaa ohjelman osallistujille mahdollisuuden oppia lisää siitä, millainen tietty ura on, ja saada kysymyksiinsä vastauksen joku, jolla on paljon asiaankuuluvaa kokemusta.

Opiskelijat myös muodostavat usein henkilökohtaisia ​​suhteita NYLF-ohjelmissa. Vietettyään useita päiviä yhdessä, monet osallistujat palaavat kotiin uusien ystävien kanssa, jotka ovat usein kiinnostuneita samasta urasta kuin he. Ohjelman päätyttyä nämä ystävät voivat antaa neuvoja, kun tarkastelet eri korkeakouluja, suuria yrityksiä ja työpaikkoja.

Etu 3: Koe yliopiston elämä

NYLF-ohjelmaan osallistuminen voi myös tutustuttaa sinut yliopistoon ja kollegiaaliseen elämään. Suurin osa NYLF-konferensseista (kaikki paitsi laki ja CSI) pidetään yliopistokampuksilla, ja opiskelijat sijaitsevat yliopiston asuntoloissa.

Osallistuminen ohjelmaan, jossa asut kampuksella, voi olla erittäin hyödyllistä opiskelijoille, jotka eivät ehkä tiedä paljon yliopistosta ja haluavat nähdä miltä se tulee vielä lukiossa.

NYLF-kokemuksestasi on myös mahdollista saada enintään kaksi opintopistettä. Opiskelijoiden, jotka ovat kiinnostuneita korkeakouluopintojen ansaitsemisesta, tulisi kuitenkin olla tietoisia siitä, että opintosuoritukset ovat hyväksyttyjä / epäonnistuneita, niissä on lisämaksu, eivätkä kaikki korkeakoulut hyväksy NYLF-ohjelmassa ansaittuja luottoja.

Mitkä ovat NYLF: ään osallistumisen haitat?

NYLF: n eduista huolimatta ne eivät ole usein paras sijoitus. Olen luetellut joitain näiden ohjelmien suurimmista haitoista alla.

Haittapuoli 1: Ohjelmat ovat usein lyhyitä

NYLF-ohjelmat ovat välillä kuusi ja kymmenen päivää pitkä. Vaikka tämä voi olla tarpeeksi pitkä, jotta voit tutustua aiheeseen ja antaa sinulle käytännön kokemusta, on erittäin vaikeaa saada paljon syvällistä tietoa niin lyhyessä ajassa.

Opiskelijat, jotka etsivät perusteellista ja yksityiskohtaista tietoa tietystä työstä tai urakentästä, eivät todennäköisesti pysty saamaan haluamansa määrän tietoa NYLF-ohjelmasta. Lyhyt ohjelman pituus voi myös vaikeuttaa vahvojen suhteiden luomista sekä ohjelman mentoreihin että muihin osallistujiin.

osavaltion lääketieteellisen yliopiston hyväksymisaste

Haittapuoli 2: Kustannukset

Lyhyestä pituudestaan ​​huolimatta NYLF-ohjelmilla on korkeat hintalapput. Pakolliset ohjelmamaksut mukaan lukien NYLF-ohjelman osallistuminen maksaa 2695–4 045 dollaria, valitusta ohjelmasta riippuen.

Tämä ohjelmamaksu sisältää kaksi ateriaa päivässä, majoituksen, kuljetukset ohjelman aikana ja materiaalit. Se ei sisällä lounasta, kuljetusta ohjelmasivustolle ja sieltä eikä yliopistoluottopalkkioita. Useiden tuhansien dollareiden maksaminen lyhyestä ohjelmasta voi olla vaikeaa monille lukiolaisille ja heidän perheilleen.

NYLF tarjoaa joitain rajoitettuja apurahoja ja vinkkejä varainhankintaan kustannusten kompensoimiseksi; Opiskelijoiden tulisi kuitenkin odottaa maksavansa koko ohjelmamaksun. Voittoa tavoittelevana organisaationa Envision käyttää näitä ohjelmia ansaitsemaan rahaa, joten heidän on melkein kaikkien opiskelijoiden maksettava täysi hinta.

On mahdollista saada samat tai samanlaiset kokemukset kuin NYLF-ohjelmalla murto-osa kustannuksista. Tätä vaihtoehtoa käsitellään tarkemmin seuraavassa osassa.

Haittapuoli 3: Ei yhtä yksinomainen kuin markkinoidaan

National Youth Leadership Forum markkinoi itseään kilpailukykyisenä ohjelmana, joka kutsuu ja hyväksyy vain huippuluokan opiskelijoita. NYLF: ää ja monia vastaavia ohjelmia johtava Envision on kuitenkin voittoa tavoitteleva yritys. Heidän tavoitteenaan on maksimoida voitot, joten he haluavat, että mahdollisimman monta opiskelijaa ilmoittautuu ohjelmiinsa.

Vuonna 2009 Envision isännöi presidentin nuorten avajaiskonferensseja, jotka väittivät tarjoavan opiskelijoille mahdollisuuden osallistua eksklusiivisiin tapahtumiin Washington DC: ssä. Yli 15 000 opiskelijaa maksoi osallistua tähän tapahtumaan, ja monet olivat yllättyneitä osallistujien lukumäärästä ja kokivat, että Envision ei ollut valmis osallistumaan hoitaa niin suuren määrän opiskelijoita. Monet kokivat myös sen eivät antaneet pääsyä kaikkiin tapahtumiin, joita he lupasivat opiskelijoille voisi osallistua. Lukuisat opiskelijat ja vanhemmat jätti valituksen , ja Envision päätyi oikeudenkäyntiin ja lupasi maksaa jopa 17 miljoonaa dollaria lahjakortteja konferenssin osallistujille.

Vaikka NYLF korostaa sitä, että opiskelijoita kutsutaan osallistumaan, kuka tahansa opiskelija voi hakea NYLF: ään ilman kutsua. Itse asiassa, osallistumiseen ei enää tarvita GPA-, johtajuus- tai akateemisia saavutuksia. Jokainen nykyinen lukiolainen, jolla on varaa ohjelmamaksulle, voi osallistua NYLF-ohjelmaan, joten se ei ole ollenkaan kilpailukykyinen tai arvostettu.

NYLF: ään osallistuminen ei ole niin arvostettua kuin he haluavat sinun ajattelevan sen olevan.

Pitäisikö sinun osallistua NYLF: ään?

Joten kuinka hyödyllinen on NYLF? Lyhyt vastaus on se se riippuu siitä, miksi olet kiinnostunut osallistumaan. Joidenkin mielestä NYLF-ohjelmat ovat hauskoja ja hyödyllisiä, kun taas toiset pitävät niitä kalliina jatkopehmusteina.

NYLF: ään osallistumiseen on hyviä syitä ja syyt, jotka eivät ole yhtä vahvoja. Ajattele huolellisesti, miksi olet kiinnostunut osallistumaan, ja lue eteenpäin päätöksen tekemisessä.

Hyviä syitä osallistua NYLF-ohjelmaan

 • Haluat oppia lisää tietystä urakentästä.
 • Haluat tavata samankaltaisia ​​opiskelijoita.
 • Haluat valmistautua yliopistoon.

NYLF-ohjelma voi olla hyvä tapa oppia tietystä urasta ja saada käytännön kokemusta siitä. NYLF-ohjelmaan osallistuminen antaa sinulle myös mahdollisuuden tavata muita opiskelijoita, jotka ovat kiinnostuneita samasta urakentästä. Joskus näistä yhteyksistä voi tulla kestäviä ystävyyssuhteita. Lisäksi, jos olet utelias tai hieman peloissaan yliopistosta ja haluat kokea asioita, kuten asuminen asuntolassa ja syöminen ruokasalissa, voit tehdä tämän NYLF-ohjelmassa.

Jos olet jolla on varaa NYLF-ohjelmaan ja yksi tai useampi yllä olevista syistä kiinnostaa sinua, sinun kannattaa harkita vakavampaa ilmoittautumista.

Huomaa kuitenkin, että NYLF-ohjelmat ovat ei ainoa tapa saavuttaa mitään edellä mainituista tavoitteista. Jos et voi osallistua NYLF-ohjelmaan, on olemassa lukuisia muita tapoja saada samanlaisia ​​kokemuksia. Opiskelijat, jotka haluavat oppia lisää tietystä urasta, voivat tehdä työharjoittelu- tai työvarjoja, ne, jotka haluavat tavata samanarvoisia opiskelijoita, voivat liittyä klubiin tai vapaaehtoistyöhön, ja ne, jotka haluavat kokea korkeakoulun, voivat käydä kiinnostavassa koulussa. Monet korkeakoulut tarjoavat yöpymistä makuusaleissa opiskelijoille, jotka aikovat käydä koulua.

Heikkoja syitä osallistua NYLF-ohjelmaan

Vaikka on varmasti vahvoja syitä osallistua NYLF-ohjelmaan, on myös syitä, joita sinun ei pitäisi käyttää perustelemaan osallistumista. Olen keskustellut useista näistä heikoista syistä alla, ja kustakin syystä olen antanut vaihtoehtoinen ratkaisu kannattaa harkita NYLF-ohjelman sijaan.

Heikko syy 1: Luulet sen vaikuttavan korkeakouluihin

Totuus on, että sinulla on NYLF-ohjelma ansioluettelossasi tai yliopistohakemuksessasi ei mitään vaikuttavampaa kuin muut koulun ulkopuoliset aktiviteetit, kuten osallistuminen koulun tennisjoukkueeseen tai matematiikkaseuraan. Itse asiassa se voi jopa tuntua vähemmän vaikuttavalta, koska joudut maksamaan osallistumisesta, eikä sinua hyväksytty minkään taitosi tai tietosi perusteella.

Korkeakoulujen ei tarvitse nähdä, että olet osallistunut NYLF: ään voidaksesi päättää, oletko älykäs vai potentiaalinen johtaja; he voivat erottaa nuo asiat vain tarkastelemalla arvosanojasi ja koulun ulkopuolisia aktiviteetteja. Tämä pätee erityisesti, koska niitä on ei vaatimuksia osallistua NYLF: ään lukuun ottamatta lukiolaisena olemista ja mahdollisuutta varata ohjelmamaksu.

Vaihtoehtoinen idea: Hanki asiantuntemusta ja johtamiskokemusta opetussuunnitelmien kautta. Jos haluat lisätä mahdollisuuksiasi päästä yliopistoon vahvat opetussuunnitelmat, valita aktiviteetteja, jotka liittyvät kiinnostuksiisi ja joiden avulla voit hankkia johtotehtäviä.

mitä Härän merkki tarkoittaa

Pysyminen opetussuunnitelman ulkopuolella riippumatta siitä, mikä se on, ja suuremman vastuun hankkiminen on vaikuttavampaa kuin lyhytaikainen NYLF-ohjelma, koska se antaa kouluille paremman käsityksen kiinnostuksistasi ja kyvyistäsi. Jos tarvitset apua päättääksesi mitä toimintoja haluat tehdä, meillä on luettelo sadoista opetussuunnitelmista, joita voit selata!

Heikko syy 2: Haluat syvällisen katsauksen tiettyyn uraan

Vaikka NYLF-ohjelmat voivat opettaa sinulle enemmän tietystä urasta ja antaa sinulle mahdollisuuden kuulla luentoja ja osallistua siihen liittyviin käytännön toimintoihin, ohjelmat ovat yksinkertaisesti liian lyhyt antamaan perusteellista tietoa tietystä urasta.

Vaihtoehtoinen idea: Jos etsit todella tapaa saada kattavaa tietoa urasta, harkitse harjoittelun tekemistä. Harjoittelupaikat ovat yleensä useita viikkoja - useita kuukausia, ja yhden tekeminen antaa sinulle paljon enemmän aikaa oppia, millainen tietty työ on päivittäin.

Heikko syy 3: Haluat verkostoitua ammattilaisten kanssa

Jokaisen NYLF-ohjelman verkkosivulla on luettelo arvostetuista vierailevista puhujista, jotka ovat pitäneet luentoja aikaisemmille ohjelman osanottajille. Vaikka nämä vierailevat luennoitsijat ovat usein alansa johtajia ja hyvin perehtyneitä, sinun ei pitäisi rekisteröityä NYLF-ohjelmaan ajattelemalla, että se antaa sinulle mahdollisuuden verkostoitua heidän kanssaan ja mahdollisesti saada harjoittelun tai työpaikan.

Suurin osa vierailevista luennoitsijoista yksinkertaisesti pitää esityksensä ja vastaa kysymyksiin jälkikäteen, eikä opiskelijoilla ole lainkaan mahdollisuutta puhua heidän kanssaan yksi kerrallaan.

Vaihtoehtoinen idea: Jos olet kiinnostunut tutustumaan henkilökohtaisesti tietyn uran ammattilaisiin, harkitse työharjoittelu tai varjo. Molemmat näistä vaihtoehdoista tarjoavat enemmän mahdollisuuksia tutustua nykyisiin työntekijöihin, ja työskentelemällä suoraan heidän kanssaan tai tarkkailemalla heitä, olet mieleenpainuvampi kuin jos vain istuisit yleisön keskuudessa. Tämä saa nämä ammattilaiset todennäköisemmin muistamaan sinut tulevaisuudessa ja mahdollisesti suosittelemaan sinua tuleviin töihin.

Heikko syy 4: Haluat ansaita opintopisteitä

Vaikka NYLF-ohjelman aikana on mahdollista ansaita yliopistoluotoa, tämän ei pitäisi olla ensisijainen syy ilmoittautua. NYLF: n kautta opiskelijat voivat ansaita kaksi hyväksyttyä / hylättyä yliopistoluotoa, jos he maksavat useita satoja dollareita.

Suurin osa yliopistoluokista on kolme opintopistettä, joten alle yhden luokan ekvivalentin hyvityksen saaminen ei auta sinua suorittamaan yliopistoa aikaisemmin tai antamaan sinulle paljon etumatkaa. Lisäksi, monet korkeakoulut eivät hyväksy näitä hyvityksiä koska ne eivät tapahtuneet luokkahuoneympäristössä ja ansaitsivat lyhyessä ajassa.

Vaihtoehtoinen idea: Ota luokat paikallisessa yhteisöopistossa tai läheisessä yliopistossa. Voit myös keskittyä AP / IB-luokat. Jos olet kiinnostunut ansaitsemaan yliopistoluotoja, voit usein ansaita enemmän krediittejä paljon vähemmän rahaa suorittamalla AP- tai IB-kokeet (jotka monet korkeakoulut hyväksyvät yliopistoluottona) tai käymällä oppitunteja yhteisöopistossa.

Yhteenveto

Lyhyesti sanottuna National Student Leadership Forum voi tarjota hyödyllisiä ja mielenkiintoisia mahdollisuuksia lukiolaisille, mutta se onkin ei parempi tai vaikuttavampi kuin muut koulun ulkopuoliset.

Vaikka NYLF-ohjelmat voivat antaa osallistujille mahdollisuuden oppia lisää tietyistä urista, tavata uusia ja mielenkiintoisia ihmisiä ja kokea kollegiaalista elämää, opiskelijoille on useita muita tapoja saavuttaa jokainen näistä kokemuksista, esimerkiksi liittymällä koulukerhoon tai tekemällä Työharjoittelu.

NYLF-ohjelmat maksavat useita tuhansia dollareita, ja tämän korkean hintalappun sekä sen, että ohjelmat kestävät vain muutaman päivän, pitäisi estää ihmisiä, jotka ovat kiinnostuneita syvällisen tiedon hankkimisesta tai läheisten suhteiden kehittämisestä. Vaikka NYLF väittää olevansa arvostettu ja kilpailukykyinen, kuka tahansa lukiolainen voi ilmoittautua johonkin sen ohjelmista , eikä korkeakoulujen mielestä siihen osallistuminen ole vaikuttavampaa kuin normaali kesäleiri tai koulun ulkopuolinen leiri.

Jos sinulla on siihen varaa ja luulet, että NYLF-ohjelma olisi sinulle hyödyllinen, harkitse sitten siihen osallistumista; monet aiemmat osallistujat ovat puhuneet myönteisesti kokemuksestaan. Jos et kuitenkaan voi tai halua olla osallistumatta, älä huoli siitä, että se vahingoittaa mahdollisuuksiasi päästä yliopistoon tai löytää työpaikka. On paljon tapoja saada samat edut kuin NYLF tarjoukset, jotka ovat todennäköisesti lähempänä kotia ja paljon halvempia.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Fairfield University ACT -pisteet ja GPA

Mitkä ovat pistevalintakäytännöt Ivy Liigassa?

Miten Ivy League -yliopistot, kuten Harvard ja Yale, käsittelevät useita ACT- tai SAT -pisteitä? Saatko pistevalinnan vai lähetätkö kaikki tulokset? Lue koko oppaamme.

Molloy College SAT -pisteet ja GPA

Parhaat valmistelukirjat SAT -kirjoittamiseen

Opiskeletko SAT -kirjoittamista ja haluat tietää, mitkä ovat parhaat SAT -valmistelukirjat? Löydä parhaat kirjat täältä oppiaksesi kielioppisääntöjä ja harjoittelemaan realistisilla kysymyksillä.

Rutgers, New Jerseyn osavaltion yliopisto - Camdenin pääsyvaatimukset

Sweet Briar Collegen pääsyvaatimukset

5 parasta AP -tilastojen tarkastelukirjaa tenttiin valmistautumiseen

Etsitkö AP -tilastokirjaa? Katso luettelo parhaista AP -tilastojen tarkastelukirjoista löytääksesi sinulle parhaan vaihtoehdon - sekä vinkkejä AP -tilastojen valmistelukirjan tehokkaaseen käyttöön.

Lopullinen ACT -matematiikan valmisteluopas: strategioita, aiheita ja vinkkejä

Tarvitsetko apua taidon ACT math prep kanssa? Tämä opas näyttää sinulle tärkeimmät strategiat, matemaattiset kaavat ja harjoitusmateriaalit, joita tarvitset testin ässään.

Shippensburgin yliopisto Pennsylvaniassa SAT-tulokset ja GPA

La Sallen yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Mitä tapahtuu, jos unohdan AP-kokeeni?

Oletko huolissasi AP-testin puuttumisesta? Selitämme, kuinka voit selvittää, oletko oikeutettu myöhäiseen AP-testaukseen ja mikä on paras tapa varmistaa, että voit suorittaa kokeen.

Mikä ACT Aspire oikein on? Miksi sinun pitäisi välittää?

Mikä on uusi ACT Aspire -testi ja miksi sillä on väliä? Opi miksi se luotiin ja miten se vaikuttaa oppimiseesi.

22 hauskaa, helppoa taideprojektia lapsille, joita voit tehdä kotona

Tarvitsetko hauskoja taideprojekteja kotona jumissa oleville lapsille? Luettelomme erittäin helpoista taideprojekti -ideoista pitää kaikki viihdyttävänä.

Kuinka päästä sisään: FGCU -pääsyvaatimukset

Täydellinen opas vertaissuosituksiin

Tarvitsetko vertaissuositusta? Lue täydellinen opas Davidsonin ja Dartmouthin vertaissuosituksista selvittääksesi, keneltä sinun pitäisi kysyä ja miten heidän pitäisi kirjoittaa kirjeesi.

Etelä-Dakotan osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Kuinka monta tuoppia gallonassa?

Muuntaminen pinttien ja gallonien välillä? Katso oppaastamme kuinka monta pinttiä gallonassa.

Pyhän sydämen yliopiston pääsyvaatimukset

Vanhat SAT -tulokset: kuinka saada ja käyttää niitä

Haluatko saada vanhat SAT -tulokset vuosien takaa? Näin löydät vanhat tulokset College Boardista.

Jacksonvillen yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Carthage College ACT -tulokset ja GPA

Epätäydellinen dominointi vs. kodominanssi: Mikä on ero?

Mitä eroa on epätäydellisen määräävän aseman ja kodinominanssin välillä? Opi kunkin yksityiskohdat vertaamalla kodominanssia ja epätäydellistä määräävää asemaa.

Mitä sinun on tiedettävä Livermoren lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Livermore High Schoolista Livermore, CA.

Bennett Collegen pääsyvaatimukset

Taideyliopiston pääsyvaatimukset