Kansallinen ansioiden finalisti - Kuinka voittaa stipendin

body_award

Monet opiskelijat ottavat PSAT: n nuoremman vuoden syksyllä. Monet opiskelijat eivät ehkä huomaa, että kokeen täydellinen nimi on PSAT/NMSQT tai alustava SAT/National Merit Scholarship Qualifying Test. Siten PSAT ei ole vain hyvä käytäntö SAT -laitteillesi. Se on myös ensimmäinen askel kansallisten ansioiden finalistiksi tulossa ja toivottavasti ansaitsee 2500 dollarin apurahan National Merit Scholarship Corporation (NMSC).

Tässä artikkelissa keskustelemme siitä, mitkä vaiheet sinun on otettava, jotta voit tulla kansalliseksi ansioista finalistiksi ja kilpailla stipendistä. Annamme sinulle myös neuvoja vahvan hakemuksen kirjoittamisesta ja mahdollisuutesi tulla kansalliseksi ansioksi.

Luvut jakautuvat seuraavasti:

Joka vuosi noin 1,6 miljoonaa opiskelijaa käyttää PSAT -ohjelmaa. Tentin suorittaneista junioreista noin 16 000 ansaitsee pistemäärän, joka kelpuuttaa heidät semifinalisteiksi (tämä on noin 1%). Tämä ryhmä on kavennettu 15 000: een, joista tulee finalisteja. Tästä ryhmästä noin 7500 saa stipendejä 2500 dollaria vuodessa (joka voidaan uusia vuosittain yliopistossa).

Tässä artikkelissa selitetään kolme keskeistä vaihetta, jotka sinun on noudatettava voittaaksesi National Merit -apurahan, pääsyvaatimusten täyttämisestä, PSAT -pisteytykseen ja standout -hakemuksen jättämiseen.

Vaihe 1: Täytä pääsyvaatimukset

National Merit Scholarship Corporation (NMSC) edellyttää, että sinulla on muutama pätevyys, jotta voit jopa ottaa huomioon apurahan:

 • Sinun on oltava ilmoittautunut lukion opiskelijaksi ja etenee normaalisti kohti valmistumista.

 • Sinun on suunniteltava ilmoittautua täysipäiväisesti yliopistoon syksyn jälkeen lukion valmistumisen jälkeen.

 • Sinun on oltava Yhdysvaltain kansalainen tai Yhdysvaltain laillinen pysyvä asukas, joka aikoo tulla Yhdysvaltain kansalaiseksi.

Nämä vaatimukset tarkistetaan muutamalla kysymyksellä PSAT: n alussa.

body_PSATsampleanswersheet.png

Vaihe 2: Pisteet PSAT: n Top 1%: ssa

Kansallisten ansioiden finalistiksi tuleminen on kilpailukykyistä ja vaatii PSAT: n huippupisteitä. Vaikka se vaihtelee osavaltioittain, useimpien opiskelijoiden on saatava yli 1400 pistettä (1520: sta) saadakseen semifinalistin, mikä tarkoittaa, että he voivat kilpailla päästäkseen finalistiin.

body_pencilandtest

Kuinka voit saavuttaa 1%: n pisteet PSAT: ssa? Valmista korkealaatuisista materiaaleista. Tunnista heikkoutesi ja yritä parantaa niitä. Jos Lukeminen -osa hämmentää sinua, käytä suurimman osan ajasta näiden osien harjoitteluun. Jos matematiikka ei ole sinun juttusi, sitoutu poraamaan PSAT -matematiikkaongelmia. National Merit -kilpailu käyttää valintaindeksiä, joka perustuu lukemiseen, matematiikkaan ja kirjoittamiseen liittyviin testituloksiin, joten kaikkien kolmen osion hallitseminen on avainasemassa.

Hallitse oppimistasi ja opiskele käytännön kysymyksillä ja näytetesteillä. Tämä käytäntö maksaa myös hyötyä myöhemmin, kun otat SAT -kursseja nuoremman vuoden keväällä ja vanhemman vuoden syksyllä.

Paranna PSAT -pisteitäsi 150+ pisteellä, taattu

Lisätietoja PSAT -valmistelusta on yksityiskohtaisessa oppaassamme kansallisten ansioiden semifinalistin saavuttamiseksi.

Vaihe 3: Lähetä erinomainen hakemus

Suorita NMSC -hakemusvaatimukset viimeisen vuoden syksyyn mennessä (yleensä lokakuun alussa). Tämän sovelluksen avulla 15 000 16 000 semifinalistista voi siirtyä finaaliin.

Jos et tule finalistiksi tai et täytä kelpoisuusvaatimuksia, saatat silti saada ilmoituksen siitä, että olet kiitetty opiskelija tai pysyt puolivälierässä, mikä on loistava ero, joka erottuu korkeakoulusovelluksissa. Kuitenkin vain finalistit voivat saada National Merit Scholarship -palkintoja.

helpoin ap tentti itseopiskeluun

online -NMSC -sovellus on jollain tavalla sama kuin korkeakoulusovelluksesi ja toisella tavalla erilainen.

Yhtäläisyyksiä

Sinun on toimitettava seuraavat tiedot:

 • Akateeminen tietueesi (transkriptio)
 • SAT -tulokset*
 • Tietoja toiminnastasi ja johtotehtävistäsi
 • Henkilökohtainen essee

*Sinun on otettava SAT: t hyväksyttyinä päivinä, yleensä vanhemman vuoden syksyllä, ja varmista, että lähetät pisteraporttisi NMSC: lle. Heidän on saatava pisteet viimeisen vuoden 31. joulukuuta mennessä. Vaikka SAT -pisteillä ei ole tiukkaa raja -arvoa, niiden on oltava kilpailukykyisiä, kuten PSAT -pisteesi (yleensä noin 1400 tai enemmän), joten he tietävät, että PSAT ei ollut sattuma.

Erot

Sinun on toimitettava seuraavat tiedot:

 • Suositus lukion rehtorilta tai joltakin rehtorilta koulun virkamieheksi
 • Tietoja koulusi opetussuunnitelmista ja arviointijärjestelmästä

Tarkastellaan jokaista osaa maksimoidaksesi mahdollisuutesi rakentaa vahva sovellus voittaaksesi National Merit Scholar -tittelin.

Akateeminen ennätys ja SAT -tulokset

National Merit Corporation haluaa ennen kaikkea palkita akateemisia saavutuksia. Tiukkaa raja -arvoa ei ole, mutta suositellaan kilpailukykyistä GPA: ta (3,5 tai enemmän) ja korkeita SAT -pisteitä (noin 1400 ja enemmän). Akateemisen ennätyksesi pitäisi myös osoittaa, että haastoit itsesi arvosanoin ja AP -luokilla. Kun olet lukion nuorempi, et voi tehdä asialle paljon muuta kuin jatkaa loistoa luokillasi.

Ulkopuolinen toiminta ja yhteisöpalvelu

NMC tarkastelee myös hakemuksessasi esitettyjä taitoja ja saavutuksia. Osoitetulla johtajuudella pääsee pitkälle-esimerkiksi johtaminen ylioppilaskunnassa tai muissa opiskelijajärjestöissä.

Toimintasi pitäisi paljastaa intohimosi ja kiinnostuksesi-yleensä on parempi näyttää 'syvyys leveyden yli'. Toisin sanoen, osallistua syvästi muutamaan toimintaan olet intohimoinen pikemminkin kuin osoittaa vähäistä osallistumista jokaisessa koulussa, joukkueessa ja organisaatiossa. Lähes kaikki toiminnot ovat arvokkaita, jos ne osoittavat sitoutumisesi, johtamispotentiaalisi ja kykysi työskennellä ja auttaa muita.

Suositukset

Suosituksilla pääsee pitkälle. Kehitä hyviä suhteita opettajiin, ohjaajaan ja rehtoriin tarjota heille 'kerskumisarkki' ominaisuudet ja saavutukset, jotka haluat niiden sisällyttävän suositukseesi.

Kerskumisarkki voi sisältää seuraavaa:

 • Mitkä kuusi adjektiivia kuvaavat sinua parhaiten?
 • Mikä on mielestäsi suurin saavutus?
 • Mitkä ovat vahvimmat tavoitteesi seuraavien viiden vuoden aikana?
 • Mikä merkityksellinen kokemus sinulla on lukion aikana?

Nämä anekdootit tekevät kirjoittamisesta paljon helpompaa, ja he kiittävät sinua tästä.

Muista pyytää suositustasi vähintään kolme viikkoa ennen määräaikaa ja ota yhteyttä kirjoittajaasi varmistaaksesi, että se lähetetään ajoissa. Mitä aikaisemmin ilmoitat heille, sitä enemmän olet luokkatovereidesi edessä, joista useimmat tarvitsevat korkeakouluhakemuksia.

Henkilökohtainen essee

Henkilökohtainen essee lisää äänesi sovellusmateriaaliin. Esseesi on paikka, jossa voit jakaa ainutlaatuisen tarinasi ja näkökulmasi ja saada hakemusmateriaalisi elämään.

body_whatsy tarinasi

gpa päästäkseen penn -tilaan

Tässä on esimerkki aiemmasta National Merit -esittelykysymyksestä:

Auta arvioijia tutustumaan sinuun kuvaamalla kokemusta, henkilöä, joka on vaikuttanut sinuun, tai esteen, jonka olet ylittänyt. Selitä, miksi tämä on sinulle merkityksellistä. Käytä omia sanojasi ja rajoita vastauksesi annettuun tilaan.

Tila sallii noin 500-600 sanaa.

Sinun pitäisi keskittyä kahteen tärkeään esseen osaan. Ensinnäkin NMC haluaa nähdä, että voit ilmaise itseäsi selkeästi ja voimakkaasti kirjoittamalla . Muista tarkistaa, muokata ja tarkistaa mahdolliset kirjoitusvirheet, kielioppivirheet tai syntaksin ja sanakirjan heikkoudet.

Toinen, esseesi paljastaa ajatuksesi itsestäsi , saavutuksesi ja tavoitteesi. Mitä kokemuksesi merkitsevät sinulle? Mitä ne paljastavat henkilöllisyydestäsi? Vietä aikaa aivoriihi ennen kuin päätät, mitkä identiteettisi piirteet on tärkeintä jakaa NMC -lukijoiden kanssa.

Oliko esimerkiksi ryhmä tiedemessuprojekti näyttänyt sinulle yhteistyön voiman uusien löytöjen tekemisessä? Paljastiko opiskelijaneuvoston keskustelu yhden asian näkökulmien monimutkaisuuden? Opettiko Lisa Simpson sinulle, kuinka tärkeää on noudattaa periaatteitasi, vaikka perheesi ei aina olisi samaa mieltä?

Aiheet ovat loputtomat, eikä ole olemassa parasta vastausta, mutta mitä valitset, sen pitäisi paljasta jotain merkittävää siitä, kuka olet . Kun sinulla on ensimmäinen luonnos, pyydä ystävältä, perheenjäseneltä, neuvonantajalta tai englannin opettajalta palautetta siitä, mikä toimi ja mikä ei. Se on lyhyt essee, joten varmista, että jokainen lause on olemassa syystä ja tärkeästä tarinasi kertomisessa.

Tiivistettynä

Jos pysyt motivoituneena ja sitoudut kaikkiin näihin tavoitteisiin, saat parhaan mahdollisen aseman kansallisten ansioiden finalistiksi. Muista, että vain 15 000 opiskelijaa (<1%) are chosen as Finalists, and of those, only about Apurahoja saa 7500 opiskelijaa. Prosentuaalisesti se on jopa kilpailukykyisempi kuin pääseminen Ivy Leagueen, joten kaikesta kovasta työstäsi huolimatta tarvitset vielä tietyn määrän onnea!

NSMC ilmoittaa opiskelijoille, jos heistä on tullut finalisteja Vanhemman vuoden helmikuussa. Apurahailmoitukset julkaistaan ​​maaliskuussa. Siihen mennessä suurin osa korkeakouluhakemuksista on tehty ja lähetetty.

Nyt sinun on vain yritettävä rentoutua ja odottaa päätösten tuloa! Jos suoritat kaikki edellä mainitut vaiheet, voit olla varma, että olet tehnyt kaiken voitavasi - nyt toivottavasti National Merit Scholarship Corporation tunnistaa kaiken kovan työsi.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Lounais -lukio | 2016-17 Rankings | (San Diego,)

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Southwest Senior High Schoolista San Diegossa, Kaliforniassa.

Täydellinen opas: Vahvan suosituskirjeen kirjoittaminen

Kirjoitatko suosituskirjeen ja mietit, kuinka kirjoittaa hyvä oppilaalle? Opi luomaan tehokas, mukaansatempaava kirje oppilaasi menestymisen edistämiseksi.

6 Hyödyllisiä esimerkkejä fysikaalisista ja kemiallisista muutoksista

Mitä eroa on fysikaalisten ja kemiallisten muutosten välillä? Tutustu esimerkkeihimme fysikaalisista ja kemiallisista muutoksista saadaksesi lisätietoja niiden eroista.

Kalifornian parhaat koulut | Piedmont Hills High School Rankings ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Piemonten Hills High Schoolista San Josessa, Kaliforniassa.

15 viime hetken SAT -vinkkiä, jotka sinun tulee muistaa

Mitä sinun pitäisi tehdä testiä edeltävänä päivänä ja mitkä ovat viime hetken vinkit SAT: n aikana? Valmistaudu testipäivämäärään oppaamme avulla.

Kuinka kauan SAT on tauolla?

Kuinka kauan SAT -testi on tarkasti, taukojen kanssa ja ilman? Selvitä, kuinka monta tuntia SAT on valmistautuakseen oikein.

Ashlandin yliopiston pääsyvaatimukset

Kiinteä geometria SAT -matematiikassa: Täydellinen opas

Käsittele kuutiot, sylinterit ja pallot SAT Mathin kiinteän geometrian oppaamme avulla, joka on täynnä käytännön ongelmia, strategioita ja vinkkejä.

1820 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Kuinka päästä: Purduen pääsyvaatimukset

SAT-itseopiskelu: 7 vinkkiä valmistelusuunnitelmaan

Kamppailetko SAT-itseopiskelun kanssa? Tutustu täydelliseen oppaaseemme opintosuunnitelman laatimiseen ja ongelmien vianetsintään.

Becker Collegen pääsyvaatimukset

Wayne State Universityn pääsyvaatimukset

Nichols Collegen pääsyvaatimukset

Algebran sydän: SAT-matematiikan keskeiset strategiat

Etkö ole varma, mitkä ovat Algebran sydämen kysymykset uudesta SAT-matematiikasta? Selitämme, mitä sisältöä nämä kattavat ja miten voit ojentaa ne testipäivänä.

Mikä on Stanford EPGY ja Summer College? Pitäisikö minun liittyä?

Mikä on Stanford EPGY ja Stanfordin lukion kesäopisto? Pitäisikö sinun liittyä näihin kesäohjelmiin? Lue opas täältä.

Täydellinen luettelo yli 100 ilmaisesta online-lukiosta

Etsitkö ilmaisia ​​online-lukioita? Luetelemme vaihtoehtosi osavaltioittain, selitämme, mikä tekee näistä luokista ilmaisia, ja keskustelemme siitä, miten päättää, sopivatko ne sinulle.

Winston-Salemin osavaltion yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Jokainen AP Calculus AB -harjoitustesti saatavilla: ilmainen ja virallinen

Opiskeletko AP Calcia? Tutustu täydelliseen AP Calculus AB -kokeiden kokoelmaamme löytääksesi kaikki tarvitsemasi valmistelumateriaalit ja hyödyllisiä opintovinkkejä.

10 viime hetken PSAT-pullotusvinkkiä

Cramming varten PSAT? Katso vinkkimme, joiden avulla voit parantaa pisteitäsi nopeasti ilman stressiä.

PSAT -pisteet: Missä sijoitat?

Oletko hämmentynyt SAT -pistealueesta? Selitämme kaikki mahdolliset PSAT -pisteet ja mitä pisteytysasteikko merkitsee sinulle.

Keskiarvoistavatko korkeakoulut ACT-pisteitäsi?

Kun lähetät useita ACT-pisteitä korkeakouluille, miten he pitävät niitä? Arvioivatko he ne vai ottavatko he korkeimman? Selvitä täältä.

18 ACT -vinkkiä ja temppuja pisteidesi parantamiseen

Tarvitsetko nopeita ACT -vinkkejä ja temppuja parantaaksesi pisteitäsi? Saat vinkkejä ACT -matematiikasta, luonnontieteistä, englannista ja lukemisesta parantaaksesi ACT -pisteitäsi nopeasti.

Towsonin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Wisconsinin yliopisto - Madison SAT -tulokset ja GPA