Yleisin vastaus ACT: Arvaa C?

Kaikki tietävät, että kun arvaillaan monivalintakokeessa, paras vastaus on C ... eikö?Ystävän ystävä vannoo sen, se on palvellut sinua aikaisemmin (ehkä?), Ja siitä on tullut niin yleisesti tunnettu tosiasia, niin kiistaton strategia, että sinusta voi tuntua siltä kuin olisit syntynyt tietäessäsi sen - jos olet epävarma , valitse C ja siirry eteenpäin.

Mutta onko tämä perinteinen perinne valita C epävarmassa tilanteessa itse asiassa työskentele ACT: n parissa? Ja jos ei, mitä voit tehdä parantaaksesi kertoimiasi arvaamalla? Katsotaanpa tosiasioita.

Miksi sinun pitäisi vastata kaikkiin ACT: n kysymyksiin

Ensinnäkin, ei ole rangaistusta väärän vastauksen valitsemisesta ACT: ssä, joten varmista ei milloinkaan jätä kysymys tyhjäksi . Ansaitset yhden pisteen jokaisesta valitsemastasi oikeasta vastauksesta ja nolla pistettä tyhjistä tai vääristä vastauksista, joten arvaaminen ei vahingoita sinua. Jos et tiedä vastausta ja arvaat väärin, ansaitset saman määrän pisteitä kuin olisit jättänyt sen tyhjäksi (nolla). Ja jos arvaat kysymyksen oikein, ansaitset itsellesi yhden pisteen!Nyt kun joudut arvaamaan kysymystä mistä tahansa syystä, sinun on päätettävä kahden päätyypin välillä: koulutettu arvaus ja sokea arvaus.

Joten jakakaamme miten ja milloin tehdä jokaisen arvauksen tyyppi.

Koulutettu arvaus

Voit tehdä valistuneen arvion, kun ymmärrät kysymyksen ytimen, mutta sinulla ei ole aikaa käsitellä sitä kokonaan, en tiedä Miten jos haluat käsitellä kysymyksen kokonaan, tai olet repeytynyt muutaman vastausvaihtoehdon välille. But jos sinulla on jonkin verran ajatus siitä, mitä vastaus voi (ja - yhtä tärkeää - mitä se voi olla) ei voi ) olla, ts On aika poistaa joitakin vastausvaihtoehtoja ja tehdä perusteltu arvaus.

Katsotaanpa esimerkiksi ACT -matematiikkaongelmaa:

Vaikka sinulla ei olisi tarpeeksi aikaa ongelman ratkaisemiseen kokonaan tai et tiedä kaikkia vaiheita, vain pieni tie linjoista ja rinteistä kertoo meille, että vastaus on B, C tai D. Miksi? Koska annettu kaltevuus on $-{2/3} $ja negatiivinen kaltevuus putoaa alaspäin oikealle, kun se vedetään annetun pisteemme läpi (2, 5). Tämä tarkoittaa, että voimme poistaa vastausvaihtoehdot A ja E välittömästi.

(Spoilerihälytys: D on oikea vastaus.)

Sokea arvaus

Mutta oletetaan, että olet vastannut kysymykseen ja sinulla on ehdottomasti Älä aavistustakaan mistä aloittaa. Tai ehkä sinulla on kymmenen sekuntia jäljellä kellosta ja viisitoista kysymystä on edelleen vastaamatta. Tiedät, että kysymyksen jättäminen tyhjäksi merkitsee pisteidesi heittämistä ikkunasta, joten nyt on aika tehdä sokea arvaus. Ei ole aikaa koulutettuun arvaamiseen tai vastausvaihtoehtojen poistamiseen - sinun on vain täytettävä kupla.

Mutta kun sinun on tehtävä sokea arvaus näin (tai useita sokeaarvauksia), oletko parempi valita C kuin mikään muu vastausvaihtoehto? Katsotaan.

Älä anna heidän iloisten hymyjen hämätä sinua - kolme heistä piilottaa väärän vastauksen, dun dun DUN.

Faktaa vai fiktiota: Onko C yleisin vastaus ACT: ssä?

Ajatus siitä, että C on parhaat vastaus valita, kun arvaus-vastaus kysymykseen monivalintakokeessa perustuu oletukseen, että ACT-vastausvaihtoehdot eivät ole todella satunnaisia. Toisin sanoen seuraus on, että vastausvaihtoehto C on oikea lisää usein kuin mikään muu vastausvaihtoehto.Kuitenkin, Jos vastausavain on todella satunnaistettu, miksi C: n pitäisi olla mikä tahansa lisää todennäköisesti oikea vastaus kuin mikään muu vaihtoehto?

[Huomautus: ACT vaihtaa A, B, C, D (ja E matematiikkaosassa) ja F, G, H, J (ja K matematiikan) välillä. H vastaa C: tä.]

Jotkut (tai jopa monet) lukio -opettajistasi suunnittelevat edelleen testinsä käsin, mikä tarkoittaa, että heidän vastausavaimensa tekevät ei olla tilastollisesti satunnaisia. Riippumatta siitä, kuinka paljon opettajasi yrittävät satunnaistaa valintansa, ihmiset EIVÄT ole satunnaisia ​​eivätkä voi satunnaistaa sarjaa oikein. Esimerkiksi todella satunnainen otanta tuottaa todella outoja kuvioita - esim. Viisi AB: tä peräkkäin tai kaksikymmentä kysymystä ilman D - ja useimmat ihmiset eivät (tai eivät pysty) luomaan näitä malleja yrittäessään parhaansa olla satunnaisia .

Onneksi tai valitettavasti näin EI ole ACT: ssä. Toisin kuin monet lukion kokeet, ACT -vastausavaimet ovat täysin tietokoneella luotuja. Ja tietokoneet ovat erittäin hyviä olemaan satunnaisia. Tämä tarkoittaa, että vastausvaihtoehdoilla on tilastollisesti tasainen jakauma 1: 4 jokaiselle vastausvalintakirjaimelle (tai 1: 5 matematiikkaosassa): ACT: ssä ei ole yleisintä vastausta.

Joten lopulta C: n (tai minkä tahansa kirjaimen!) Arvaaminen antaa sinulle oikean vastauksen vain tilastollisesti 25% ajasta (20% matematiikkaosassa). Mikä tarkoittaa, että EI ole totta, että C: n valitseminen antaa sinulle a paremmin onnistumisprosentti kuin minkä tahansa muun kirjaimen valitseminen sokealle arvauksellesi.

Mitä sitten tehdä?

Niin miten Pitäisi Arvaa?

Jos C ei ole ACT: n yleisin vastaus, mitä kirjainta sinun pitäisi arvata? Totuus on, että sillä ei ole väliä minkä kirjaimen valitset, vaan vain kiinni valitsemastasi kirjaimesta.

Paras strategia ja se, joka maksimoi kokonaispistemääräsi, on valitse suosikkikirjaimesi ja täytä se jokaiseen sokeaan arvaukseen . Ehkä se kirjain on A/F tai B/G - sillä ei ole väliä. Muista vain pitää siitä kiinni joka kerta .

Joten ehdottomastimene eteenpäin ja valitse C/H valituksi kirjaimeksi, jos pidät siitä parhaiten! (Älä vain odota, että C olisi mikään paremmin vastausvaihtoehto kuin A, B tai D.)

Mutta ehkä luulet, että se kuulostaa täysin epäloogiselta. SISÄÄN hän Pitäisikö sinun täyttää sama kirje uudestaan ​​ja uudestaan?

Miksi yhden kirjaimen pitäminen lisää todennäköisyyttäsi arvata oikea vastaus?

Sinun yleensä ottaen pisteet paranevat, jos pidä kiinni uudestaan ​​ja uudestaan, kun teet sokeita arvauksia. Tämä onkoska ihmiset eivät ole koskaan todella satunnaisia. Jos teet 'satunnaisia' sokeita arvauksia levityksessä, teet melkein varmasti vähentää yleiset arvauskertoimet, koska paras satunnaisarvausyritys ei voi toistaa tietokoneen luomaa satunnaisuutta.

Mutta pitämällä kiinni kirjaimesta sokeita arvauksia tehdessäsi otat uudelleen käyttöön satunnaisuuden elementin.

Katsotaanpa tätä toiminnassa osoittaaksemme paremmin, miksi tämä toimii.

Skenaario: On murheellinen aika ja minuutit ovat loppuneet kellosta. Sinulla on jäljellä 15 kysymystä ja vastauksissasi on vain muutama sekunti. Tämä tarkoittaa, että sinulla ei ole aikaa edes katsoa kysymyksiä, joten sinun on yritettävä tehdä parhaat sokeat arvaukset ja maksimoida pisteesi.

Sinulla on kaksi vaihtoehtoa: tee satunnainen arvauslevy tai täytä jokainen kirjain samalla vastausvaihtoehdolla.

Katsotaanpa, miten kukin vaihtoehto toimii todelliseen ACT -vastausoppaaseen verrattuna (tässä tapauksessa käytämme vastauksen ensimmäistä 15 vastausta 2015/2016 ACT -lukuosion vastaukset , kaikki F, G, H, J muunnetaan A: ksi, B: ksi, D: ksi.)

(Huomaa: satunnaisleviämistä varten yritimme arvata niin satunnaisesti kuin pystyimme katsomatta vastausavainta, ja johdonmukaisen kirjeemme vuoksi menimme yksinkertaisesti C: n kanssa.)

Satunnainen leviäminen Johdonmukainen arvaus (C) Oikeat vastaukset
TO C TO
C C D
B C C
TO C C
TO C B
B C D
D C TO
B C C
D C B
B C D
C C TO
TO C D
C C C
C C D
D C B

Valitsemalla satunnaisen hajonnan ansaitsimme 2 pistettä mahdollisesta 15: stä.Mutta pitämällä kiinni yhdestä vastausvaihtoehdosta ansaitsimme 4 pistettä.

ohio wesleyanin yliopiston merkittävät alumnit

Loppujen lopuksi saman kirjaimen pitäminen ei toimi paremmin jokaisessa yksittäisessä kysymyksessä, mutta edelleen keskiverto ja hajautetun strategian avulla voit maksimoida kokonaispisteesi.


Voi tilastoja, sinä outo olento.

Take-Aways

Onko siis C yleisin vastaus ACT: ssä? Ei! Mutta onko se parhaat kirje valita, kun olet sidoksissa etkä tiedä mikä on oikea vastausvalinta? No se on monimutkaisempaa.

Muista aina, että paras vaihtoehto on poistaa vastausvaihtoehdot aina kun mahdollista. Mutta jos et voi, ja sinun on tehtävä sokea arvaus, pidä kiinni yhdestä kirjaimesta ja juokse sen kanssa joka kerta. Jos haluat tämän kirjaimen olevan C (ja se vastaa H), jatka eteenpäin! Varmista vain, että pidät siitä kiinni joka kerta .

C ei ole parempi tai huonompi kuin mikään muu kirjain tai todennäköisemmin oikea vastaus, mutta jos päätät pitää kiinni siitä jokaisesta sokeasta arvauksestasi, sinun on parempi kuin yrittää olla 'satunnainen' . ''

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Pitäisikö SAT tai ACT suorittaa uudelleen? 3-vaiheinen prosessi

Lue 3-vaiheinen prosessi selvittääksesi, kannattaako SAT vai ACT suorittaa uudelleen. Opi kuinka todennäköisesti parannat pisteitäsi.

Abilenen kristillisen yliopiston pääsyvaatimukset

Paras IB -historian muistiinpanot ja opinto -opas SL/HL: lle

Miten opiskelet IB History SL/HL: lle? Lue parhaat IB -maantieteelliset muistiinpanot ja ilmainen opasoppaamme saadaksesi parhaat saatavilla olevat resurssit.

Täydellinen opas: Cincinnatin yliopiston pääsyvaatimukset

Pitäisikö minun mennä maaseutu-, kaupunki- tai esikaupunkikouluun?

Mikä korkeakouluympäristö on paras: maaseutu, kaupunki tai esikaupunki? Selvitä kaupunkikorkeakoulujen ja maaseudun edut ja haitat ja mitä sinun pitäisi valita.

Kalifornian parhaat koulut | Theodore Rooseveltin lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Theodore Roosevelt Senior High Schoolista Los Angelesissa, Kaliforniassa.

Uusi PSAT, uudistettu vuonna 2015: Täydellinen opas

PSAT suunniteltiin uudelleen vuonna 2015. Lue oppaamme oppiaksesi kuinka valmistautua siihen parhaiten.

Stillman Collegen pääsyvaatimukset

CNU SAT -pisteet ja GPA

4 kuvaajan kvadranttia: Määritelmä ja esimerkit

Mitkä ovat kaavion kvadrantit? Opi kaikki neljästä kaavion kvadrantista ja siitä, miten piste kuuluu.

Parhaat SAT Prep -sivustot, joita sinun pitäisi käyttää

Mitkä ovat parhaat SAT-valmistelusivustot, joita sinun pitäisi käyttää, ja mitä saat niistä? Lisätietoja täältä.

Mikä on subrogation? Pitäisikö sinun luopua siitä?

Onko sinua pyydetty allekirjoittamaan vapautus oikeudesta? Hämmentynyt siitä, mikä se on? Määritämme sijainnin ja selitämme, missä näet sen ja mitä se tarkoittaa sinulle.

UC Berkeleyn pääsyvaatimukset

Maine College of Artin pääsyvaatimukset

UMBC ACT Pisteet ja GPA

Ultimate Free ACT -opinto-opas: Vinkkejä, strategioita ja käytäntöjä

Etsitkö ilmaista ACT-valmistelua? Täydellinen ACT-opinto-oppaamme kerää kokeeseen valmistautumiseen tarvittavat resurssit, mukaan lukien harjoitustestit ja strategiaoppaat.

850 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Parhaat AP -maailmanhistorian muistiinpanot, joiden kanssa opiskella

Tarvitsetko apua opintoihin? Tutustu AP -maailmanhistorian muistiinpanojemme kokoelmaan, jonka avulla voit tarkastella luokkasi tai AP -kokeen keskeisiä teemoja ja käsitteitä.

4 vinkkiä Stellar Virginia Tech -esseiden kirjoittamiseen

Kamppailetko Virginia Techin essee -kehotteiden kanssa? Tutustu täydelliseen oppaaseemme toimivien Virginia Tech -esseiden kirjoittamiseen.

Iowan osavaltion yliopiston ACT -tulokset ja GPA

4 Suosituimmat vinkit Common App Honors -osioon

Oletko huolissasi Common App Honors -osiosta? Selitämme, mikä on yhteisen sovelluksen kunnia -asia ja miten voimme hyödyntää tätä tilaa.

College Board lopettaa SAT-aihekokeet: mitä sinun on tiedettävä

Kollegion hallitus ilmoitti äskettäin SAT-aihekokeiden päättymisestä. Opi tämän päätöksen perustelut ja mitä se tarkoittaa opiskelijoille.

Aurora-yliopiston pääsyvaatimukset

ACT -testin rekisteröinnin peruuttaminen

Kuinka peruutat ACT -testit tai rekisteröinnin? Ota selvää miten ja miksi et halua tehdä tätä!

Mitä ACT tarkoittaa? Täydellinen tarina

Mitä ACT tarkoittaa ja miksi sillä on väliä? Lue täältä, mitä ACT todella tarkoittaa.