MIT vs Harvard: Mikä on parempi?

feature_mit_vs_harvard_logos

MIT ja Harvard ovat kaksi tunnettua laitosta, jotka johtavat jatkuvasti kansallisten korkeakoulujen rankinglistoja ja tunnetaan johtavista tutkijoistaan, arvostetuista tiedekunnistaan ​​ja vilkkaista yhteisöistään. Mutta mikä yliopisto on parempi: MIT vai Harvard? Mikä tärkeämpää, mikä sopii sinulle paremmin?

Annamme sinulle täydellisen MIT vs. Harvard -vertailun ja esitämme neljä keskeistä tekijää, jotka sinun on otettava huomioon auttaaksesi sinua selvittämään, mikä koulu sopii sinulle parhaiten. Ennen kaikkea katsotaanpa, minkä tyyppisiä kouluja MIT ja Harvard todella ovat.Mikä on MIT?

Massachusettsin Teknologian Instituutti , joka tunnetaan paremmin nimellä MIT, on arvostettu yksityinen tutkimusyliopisto, joka sijaitsee Cambridgessa Massachusettsissa. Vuonna 1861 perustettu MIT keskittyy pääasiassa tieteeseen, tekniikkaan ja tekniikkaan, ja sen tehtävänä on kannustaa tutkimusta, löytöjä ja innovaatioita.

Yliopisto on pienemmällä puolella , johon kuuluu vain 4361 opiskelijaa ja 11254 opiskelijaa (mikä, kuten näette, tarkoittaa, että jatko-opiskelijoita on enemmän kuin alaikäisiä). MIT työllistää tällä hetkellä lähes 13 000 työntekijää ja tiedekuntaa.

Kuusi koulua ja korkeakoulua muodostavat MIT: n:

 • Arkkitehtuurin ja suunnittelun korkeakoulu
 • Insinööritieteiden korkeakoulu
 • Humanististen, taiteellisten ja yhteiskuntatieteiden korkeakoulu
 • Sloan Management School
 • Perustieteiden korkeakoulu
 • MIT Schwarzmanin tietotekniikan korkeakoulu

suosituin koulu on (ei ole yllättävää) teknillinen korkeakoulu, jolla on tällä hetkellä noin 5700 opiskelijaa. Yhteensä MIT tarjoaa 56 perustutkintoa suurempaa ja yli 50 alaikäistä.

MIT on erittäin valikoiva, joka ottaa vastaan ​​vain noin 7 prosenttia ensimmäisen vuoden hakijoista. Se on myös parhaimmillaan sekä Yhdysvalloissa että muualla maailmassa # 4 päälläUS Newsluettelo parhaista kansallisista yliopistoista .

Tutkijoiden ulkopuolella MIT tarjoaa enemmän kuin 450 opiskelijaorganisaatiota ja 33 lajilajia.

Mikä on Harvard?

Harvardin yliopisto on maailmankuulu, yksityinen Ivy League -yliopisto, joka sijaitsee Cambridgessa Massachusettsissa-samassa kaupungissa, jossa MIT perustuu-kanssaläheiset kampukset Allstonissa (naapurustossa Bostonissa) ja Longwoodissa.

Se on Yhdysvaltojen vanhin korkeakoulu, joka on perustettu vuonna 1636. Harvardilla on myös kaikkien yliopistojen suurin lahjakkuus maailmassa . Sen tehtävänä on kouluttaa kansalaisia ​​ja tulevia johtajia johtavan taiteiden ja taiteiden koulutuksen kautta.

Tällä hetkellä yliopistossa on noin 2400 tiedekunnan jäsentä ja yhteensä 19 819 opiskelijaa, mukaan lukien 6699 perustutkintoa. Kuten MIT, täällä on enemmän jatko-opiskelijoita kuin ala-ikäisiä.

Koon suhteen Harvardin yliopisto koostuu 13 koulua sekä yksi erikoistunut instituutti :

 • Harvardin kauppakorkeakoulu
 • Harvard College
 • Harvardin jumaluuskoulu
 • Harvardin täydennyskoulutuksen osasto
 • Harvardin tutkijakoulu
 • Harvardin tutkijakoulu
 • Harvardin tutkijakoulu
 • Harvard John A.Paulsonin teknillinen ja ammattikorkeakoulu
 • Harvard Kennedyn koulu
 • Harvardin lakikoulu
 • Harvardin lääketieteellinen koulu
 • Harvardin hammaslääketieteen koulu
 • Harvard T.H. Chanin kansanterveyskoulu
 • Radcliffe Institute for Advanced Study

Vain selventääkseni,Harvard College on Harvardin yliopiston perustutkinto, joten kun ihmiset puhuvat hakemisesta Harvardiin ensimmäisen vuoden opiskelijana, mitä he todella puhuvat, on hakeminen pääsylle Cambridgen pääkampuksella sijaitsevaan korkeakouluun.

Harvard Collegessa, opiskelijat voivat valita 50 pääaineen joukosta jotka kattavat yhteiskuntatieteiden, taiteiden ja humanististen tieteiden, luonnontieteiden ja tekniikan aiheet.

Harvard on yksi valikoivimmista yliopistoista Yhdysvalloissa, hyväksymisaste on vain 5%. Arvostuksensa ja laadukkaiden tutkijoidensa ansiosta se on myös erittäin korkealla ja tällä hetkellä listattu # 2 mennessä US News parhaille kansallisille yliopistoille .

Lopuksi Harvard tarjoaa yli 450 opiskelijaklubia ja on osa NCAA: n urheilulajeja.

body_MIT_Kresge_AuditoriumMIT Kresge Auditorium( Madcoverboy / Wikimedia Commons)

luokkalajit lukiossa

MIT vs Harvard: Täydellinen vertailu

Alla on vierekkäinen vertailu Harvardin yliopistosta vs MIT, jotta saat paremman käsityksen siitä, miten nämä kaksi erittäin arvostettua yliopistoa eroavat toisistaan.

KANSSA Harvard
Sijainti Cambridge, MA Cambridge, MA
Julkinen vai yksityinen? Yksityinen Yksityinen
Osa Ivy-liigaa? Älä Joo
Undergrad-ilmoittautuminen 4,361 6,699
US News Sijoitus 4 2
Kapealuokkainen A + A +
Hyväksyntäaste 7% 5%
Keskimääräinen GPA 4.17 4.18
Keskim. SAT / ACT-pisteet SAT: 1535
TOIMIA: 35
SAT: 1520
TOIMIA: 3. 4
Lukukausimaksut 53 790 dollaria 52 962 dollaria
Opiskelijoiden ja tiedekuntien suhde 3: 1 6: 1
Koulujen / korkeakoulujen määrä 6 13 + 1 instituutti
# Majoreista 56 viisikymmentä
Suosituimmat majorit Tekniikka, tieteenalat, matematiikka Taloustiede, historia, biologia
Opiskelijaklubien määrä 450+ 450+
Urheilu NCAA-divisioona III NCAA-divisioona I
Aloituspalkalla 82 300 dollaria 69 000 dollaria
Yleinen maine Yksi maailman arvostetuimmista tiede- ja teknologiayliopistoista; tunnettu tutkijoistaan, tieteellisistä löytöistään ja tutkimuksestaan Maailmankuulu tutkimusyliopisto, joka on kuuluisa tutkijoistaan, professoreistaan ​​ja palkituista alumneistaan ​​sekä siitä, että sillä on myös yksi maailman suurimmista akateemisista kirjastoistaSijainti

Sekä Harvard että MIT ovat sijaitsee Cambridge, Massachusetts , joka on luoteeseen Bostonista ja jota pidetään osana Bostonin pääkaupunkiseutua. Cambridgen väkiluku on noin 100 000 ihmistä, mukaan lukien useita tuhansia MIT: n ja Harvardin opiskelijoita.

MIT-kampus sijaitsee kaakkoon Harvardin pääkampuksesta (Harvardin kaksi muuta kampusta löytyy Charles-joen eteläpuolelta Allstonista ja Longwoodista).

body_harvard_campuses_map

Yliopistotyyppi

Vaikka sekä MIT että Harvard ovat yksityisiä yliopistoja, mikä tarkoittaa, että kumpikaan ei ole valtion rahoittama, Harvard on yksi Ivy-liigan kahdeksasta jäsenestä, kun taas MIT ei ole .

Massachusetts Institute of Technology Cambridge Ma

Tämä ei tarkoita välttämättä mitään arvovaltaa ajatellen: on monia muita kuin ivyjä, jotka ovat yhtä arvostettuja kuin ellei enempää kuin ivit. Esimerkiksi MIT on epäilemättä hyvin tunnettu koulu-jopa ilman sitä Ivy-etikettiä!

Tässä ontäydellinen luettelo Ivy League -kouluistaviitteeksi:

 • Brownin yliopisto
 • Columbian yliopisto
 • Cornellin yliopisto
 • Dartmouth College
 • Harvardin yliopisto
 • Pennsylvanian yliopisto
 • Princetonin yliopisto
 • Yalen yliopisto

Koko

Harvardin MIT voitti ylioppilastutkinnon ja koulujen ja korkeakoulujen lukumäärän. MIT: llä on 4 369 undergradea, Harvardilla on hieman enemmän 6699. Mitä tulee koko ilmoittautumiseen (ala-asteen opiskelijat ja jatko-opiskelijat), MIT: llä on alle 12 000 opiskelijaa verrattuna Harvardin vajaan 20 000 opiskelijaan .

Koulujen osalta MIT: llä on yhteensä kuusi koulua, kun taas Harvardilla on 13. Erityisesti MIT tekee ei sinulla on lääketieteellinen koulu tai lakikoulu-muttaHarvard tekee.

Sijoitukset ja arvosanat

Vaikka Harvard on Ivy-liigan jäsen ja MIT ei, nämä kaksi koulua ovat niska ja kaula, kun on kyse korkeakoulujen rankingista .

Tällä hetkellä Harvard voittaa MIT: n vain tuskin useimmissa luetteloissa. Sijoitukset vaihtelevat tietysti hieman vuodesta toiseen, joten odota, että Harvard voittaa MIT: n muutaman vuoden ja MIT: n tulee muiden vuosien kärkeen.

Tässä ovat MIT vs Harvardin nykyiset sijoitukset johtavien julkaisujen ja verkkosivustojen mukaan:

US News Forbes Kapealla Times Higher Education
KANSSA 4 4 1 5
Harvard 2 1 2 3

Kuten voit nähdä täältä, Harvardin yliopiston ja MIT: n sijoitukset todella ovat uskomattoman lähellä , niin paljon, ettet voi väittää, että yksi koulu on 'parempi' pelkästään sijoitusten perusteella.

Kansallisten sijoitusten lisäksi tarkastelimme markkinarakoja, jotka ovat korkeakouluissa käyneiden opiskelijoiden antamia arvosanoja (A + F). Odotetusti, Harvard ja MIT ansaitsivat molemmat A + -arvosanat kiitos heidän korkealaatuisista tutkijoistaan, erinomaisesta tiedekunnastaan ​​ja aktiivisista sosiaalisista kohtauksistaan.

body_harvard_library Harvardin yliopiston kampus

Pääsymaksut

MIT: n ja Harvardin hyväksymisaste on uskomattoman alhainen - vain 7% ja 5%. Sekä Harvard että MIT ovat kaksi vaikeinta yliopistoa päästä, joten tarvitset tappajasovelluksen, jotta saat paremmat mahdollisuudet päästä hyväksymään.

Mutta mitä kuuluu hyvään MIT- tai Harvard-sovellukseen? Tämän selvittämiseksi sinun on tarkasteltava akateeminen profiili hyväksytyistä hakijoista.

Vaikka MIT-opiskelijoilla on keskimäärin 4,17 lukion GPA, Harvardin opiskelijoilla on 4,18 GPA; tämä osoittaa, että sinulla on oltava erittäin korkeat arvosanat (enimmäkseen tai kaikki As) voidakseen päästä joko MIT: ään tai Harvardiin.

Standardoitujen testipisteiden osalta MIT-opiskelijoiden keskiarvot ovat hieman korkeammat , SAT-pisteet 1535 ja ACT-pisteet 35 verrattuna Harvardin keskiarvoihin 1520 ja 34.

Kaiken kaikkiaan nämä pienet erot ovat nimellisiä, mikä tarkoittaa, että molempiin kouluihin on erittäin vaikea päästä.

Lukukausimaksu ja maksut

Lukukausimaksut ja palkkiot ovat samanlaiset Harvardissa ja MIT: ssä. Harvardin lukukausimaksut ja palkkiot ovat 52962 dollaria vuodessa, kun taas MIT: t ovat hieman kalliimpia, 53790 dollaria vuodessa.

Molemmat yliopistot tarjoavat kuitenkin uskomatonta taloudellista tukea, jotensinun ei todennäköisesti tarvitse maksaa paljon, jos mitään, voidaksesi osallistua. Harvardissa opiskelijoiden ei tarvitse maksaa mitään lukukausimaksuja tai palkkioita, jos heidän perheensä ansaitsee alle 65 000 dollaria vuodessa. Samaan aikaan MIT: ssä sinun ei tarvitse maksaa mitään, jos perheesi ansaitsee alle 90 000 dollaria.

Opiskelijoiden ja tiedekuntien suhde

Opiskelijoiden ja tiedekuntien suhde osoittaa, kuinka monta opiskelijaa professoria kohden on. Pienemmät suhteet ovat ihanteellisia, koska tämä tarkoittaa, että saat enemmän henkilökohtaista huomiota professoreiltasi.

Sekä MIT: llä että Harvardilla on erinomaiset opiskelija-tiedekunta-suhteet , mutta suhde MIT: ssä on vielä parempi 3: 1: ssä (Harvardin on 6: 1). Tämä osoittaa, että MIT: ssä on yksi tiedekunnan jäsen jokaista kolmea opiskelijaa kohti.

Akateemikot

Vaikka MIT keskittyy enemmän tieteeseen ja tekniikkaan, ja Harvard keskittyy enemmän taiteisiin, molemmat koulut tarjoavat yli 50 pääainetta useilla aloilla .

Ehkä ei ole yllättävää, että MIT: n suosituimmat pääaineet ovat tiede, tekniikka ja tekniikka, mukaan lukien tietojenkäsittelytiede, biologia ja matematiikka. Harvardissa suosituimmat pääaineet kattavat hieman laajemman valikoiman aloja, kuten historia, taloustiede ja yhteiskuntatieteet.

Ulkopuoliset

Sekä MIT että Harvard tarjoavat valtavan valikoiman yli 450 opiskelijaklubia voit liittyä. Nichessä nämä kaksi koulua saivat kullekin A + opiskelijaelämälle ja A bileille, joten sinulla on ehdottomasti aktiivinen sosiaalinen elämä riippumatta siitä, mihin näistä yliopistoista päätät osallistua.

Urheilun osalta MIT on osa NCAA-divisioonaa III, kun taas Harvard on osa NCAA-divisioonaa I.

Alumnien alkupalkan mediaani

MIT-alumnien mediaanipalkka on paljon korkeampi kuin Harvardin alumneilla. MIT-alumnit voivat odottaa ansaitsevansa 82 300 dollaria heti valmistumisensa jälkeen-erityisen korkea alkupalkka-Harvardin alumnien voidaan odottaa saavan noin 69 000 dollaria eli 13 000 dollaria vähemmän (mikä on edelleen vankka palkka, mutta ei läheskään yhtä vahva kuin MIT: n).

body_girl_student_studying_books_learning

Onko MIT tai Harvard sopivampi sinulle? 4 huomioon otettavaa tekijää

Harvardin yliopiston ja MIT: n suhteen on tärkeää ottaa huomioon seuraavat tekijät, jotta voit helposti selvittää, mikä yliopisto sopii sinulle paremmin.

# 1: Koko

Opiskelijakunnan koko on kriittinen tekijä, kun ajatellaan, mihin hakea yliopistoa, koska haluat valita yliopiston, joka tarjoaa sellaista ympäristöä ja opiskelijayhteisöä, jossa voit lopulta menestyä, olipa kyseessä pieni, intiimimpi ympäristö tai iso, monipuolinen sosiaalinen kohtaus.

puhvelin yliopiston tulokset

Harvard ja MIT ovat melko samanlaisia: Harvardilla on noin 7000 opiskelijaa, kun taas MIT: llä on noin 4300 opiskelijaa. Täydellisen ilmoittautumisen osalta Harvard tarjoaa kuitenkin paljon suuremman opiskelijakunnan kuin MIT , jossa on 20 000 opiskelijaa verrattuna MIT: n 11 000 opiskelijaan.

Jos haluat pystyä kehittämään laajemman ystävien ja ikäisensä verkoston, Harvard saattaa olla sinulle sopivampi. Mutta jos pidät MIT: n pienemmästä, hallittavammasta ilmapiiristä, sinun kannattaa ehkä asettaa MIT Harvardiin.

# 2: Akateemiset ohjelmat ovat käytettävissä

Toinen huomioitava tekijä on akateemiset kiinnostuksen kohteesi ja se, mihin haluat pääaineen.

Vaikka sekä Harvard että MIT tarjoavat yli 50 päätoimialaa eri aloilla, MIT on suunnattu enemmän tieteeseen, matematiikkaan ja tekniikkaan, kun taas Harvard käsittää laajemman valikoiman aloja , erityisesti taiteiden ja humanististen tieteiden pääaineet.

Luonnollisesti MIT ja Harvard eivät tarjoa samoja tarkkoja pääaineita, joten sinun on tehtävä jonkin verran kaivua selvittääkseen, onko haluamasi pääaine saatavilla MIT: ssä tai Harvardissa (vai kumpikaan tai molemmat!). Sinä pystyt näkemään luettelo Harvardin suurista yhtiöistä täällä ja luettelo MIT-pääaineista täällä .

Esimerkiksi, vaikka Harvard tarjoaa kansanperinnettä ja mytologiaa, MIT ei.

Sinun pitäisi myösmieti, onko akateemisella ohjelmallasi parempi maine MIT: ssä tai Harvardissa. Esimerkiksi, vaikka sekä MIT että Harvard tarjoavat hyvämaineisia insinööritutkintoja, MIT on tällä hetkellä parhaana insinööriohjelman parhaana , kun taas Harvard on sijalla 22.

# 3: Kustannukset ja taloudellinen tuki

Läsnäolokustannukset ovat erittäin tärkeä punnittava tekijä ennen kuin haet MIT: ään tai Harvardiin.

Kuten mainittu, Harvard ja MIT maksavat kumpikin noin 52 000 - 54 000 dollaria vuodessa lukukausimaksuja ja palkkioita ; maksat kuitenkin todennäköisesti paljon vähemmän kuin tämä johtuu koulujen anteliaasta taloudellisesta tuesta.

MIT: ssä et maksa mitään opetusta, jos perheesi ansaitsee alle 90 000 dollaria. Samaan aikaan Harvardissa et maksa mitään, jos perheesi ansaitsee alle 65 000 dollaria. Voit lukea ylöspäin Harvardin rahoitusapupolitiikka ja MIT: n taloudellisen tuen politiikat heidän virallisilla verkkosivuillaan.

Etkö ole varma, täytätkö tarvepohjaista apua MIT: ssä vai Harvardissa? Harkitse sitten ulkoisten ansioihin perustuvien apurahojen tutkimista.

# 4: Selektiivisyys

Viimeinen huomioitava tekijä on kunkin koulun valikoivuus ja se, miten akateeminen profiilisi vertautuu hyväksyttyjen opiskelijoiden omaan. Tämän tekemisen pitäisi auttaa sinua saamaan käsitys hyväksymismahdollisuuksistasi.

Jos haluat nähdä, kuinka pinoat muita MIT- tai Harvard-hakijoita vastaan, etsi hyväksyttyjen opiskelijoiden keskimääräiset GPA- ja SAT / ACT-pisteet .

Melkein kaikille hakijoille Harvard ja MIT ovat päästä kouluihin, eli oleteitaattu pääsy pelkästään GPA: n ja testitulosten perusteella (vaikka sinulla on vielä mahdollisuus saada hyväksyntä, vaikka se olisi hyvin pieni).

Kuten tiedätte, sekä Harvardiin että MIT: ään on erittäin vaikea päästä, Harvardin hyväksymisaste on hieman alhaisempi; kuitenkin, MIT: llä on hiukan korkeammat testipisteiden keskiarvot , mikä tarkoittaa, että sinun on tehtävä vielä paremmin SAT- tai ACT-toiminnoissa, etenkin matematiikassa, jotta pääset sisään.

Johtopäätös: MIT: n tekeminen vs Harvardin päätös

MIT ja Harvard ovat yhtä arvostettuja yliopistoja, jotka sijaitsevat Cambridgessä, läheisessä Bostonin kaupungissa. Vaikka MIT keskittyy ensisijaisesti luonnontieteisiin, matematiikkaan ja tekniikkaan, Harvard tarjoaa laajemman valikoiman taiteiden ja taiteiden ohjelmia.

Kumpikaan instituutio ei ole 'parempi' kuin toinen, ainakin objektiivisessa mielessä , koska molemmat ovat huippuluokan kouluja, jotka ovat erittäin valikoivia ja tarjoavat opiskelijoille erilaisia ​​laadukkaita akateemisia ohjelmia ja jännittäviä koulun ulkopuolisia aktiviteetteja.

Viime kädessä sen selvittämiseksi, onko MIT tai Harvard sinulle parempi, sinun on tarkasteltava useita tekijöitä , kuten opiskelijaryhmän koko, kustannukset ja taloudellinen tuki, mitä akateemisia ohjelmia on saatavilla ja minkä tyyppisiä opiskelijoita yleensä otetaan vastaan.

Kun aloitat hakemisen yliopistoon- onko se Harvardille, MIT: lle vai molemmille! - Muista antaa itsellesi runsaasti aikaa parhaan mahdollisen sovelluksesi kokoamiseen.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Art Center College of Designin pääsyvaatimukset

Oxfordin valmistelukorkeakoulu 2016-17 rankingit | (Borrego Springs,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Oxford Preparatory Academy -tapahtumasta Borrego Springsissä, Kaliforniassa.

Pittsburghin yliopisto Greensburgin pääsyvaatimuksissa

Angelo State Universityn pääsyvaatimukset

Ohion kristillisen yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Folsomin lukiosta

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Folsom High Schoolista Folsomissa, Kaliforniassa.

Kuinka voittaa latinalaisamerikkalainen apurahapalkinto

Haetko stipendiä latinalaisamerikkalaisesta stipendirahastosta? Tässä on täydellinen opas, mukaan lukien hakeminen, määräajat ja strategiat voittaaksesi.

FAFSA -sovellus: Ultimate 2016 -opas maksullisiin apurahoihin

FAFSAn hakeminen voi olla monimutkaista. Täällä annamme sinulle yksinkertaisen oppaan siitä, miten voit hakea FAFSAa ja saada taloudellista tukea.

Keystone Collegen pääsyvaatimukset

SAT: n ottaminen 7. luokassa: Pitäisikö sinun tehdä se?

Oletko 7. luokkalainen ja suunnittelet SAT: n ottamista? Mitkä ovat hyvät ja huonot puolet SAT: n ottamisesta näin aikaisin? Selvitä tärkeimmät syyt.

Arkansasin baptistikoulun pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Alta Loman lukiosta

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Alta Loman lukiosta Alta Lomassa, Kaliforniassa.

Mikä on Tukholman oireyhtymä? Se on tosi?

Onko Tukholman oireyhtymä todellinen häiriö? Selitämme, mikä tämä väärinymmärretty ilmiö todella on, ja hahmotamme Tukholman oireyhtymän merkittävimmät oireet ja esimerkit.

870 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Keene State College SAT -tulokset ja GPA

Miamin yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Illinoisin teknillisen instituutin pääsyvaatimukset

Mikä on horoskooppi? 12 eläinradan symbolia

Kiinnostaako horoskooppimerkkejä? Katso oppaamme kaikista 12 astrologisesta symbolista.

Mikä on Clonidine HCL 0,1 Mg? Annostus, vaikutukset ja turvallisuus

Onko sinulla kysyttävää Clonidine 0,1 mg tablettien ottamisesta? Opi Clonidine HCL: n tarkoitus ja sivuvaikutukset sekä turvallinen ottaminen.

Kuinka vaikea SAT-espanjankielinen testi on?

Kuinka vaikea SAT-aihekoe on espanjaksi? Mitä sinun täytyy pisteet hyvin? Lue lisää asiantuntijaoppaastamme.

970 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Citadelin pääsyvaatimukset

Kuinka kauan kestää saada SAT -tulokset takaisin?

Milloin SAT -tulokset tulevat ulos SAT -ottelun jälkeen? Kuinka monta viikkoa saat SAT -pisteet takaisin College Boardilta? Ota selvää, kun löydät pisteesi täältä.

Mitä sinun on tiedettävä Columbuksen jatkokoulusta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Columbus Continuation School -koulusta Downey, CA.

Kemiallisten yhtälöiden tasapainottaminen: 3 yksinkertaista vaihetta

Etkö ole varma, kuinka tasapainottaa kemialliset yhtälöt? Täydellinen opas opastaa sinut prosessin läpi ja tarjoaa ideoita kemiallisten yhtälöiden käytännön tasapainottamiseksi.