MIT TOEFL -vaatimus: tarvitsemasi pisteet

ominaisuus_MIT

Mikä on hyvä TOEFL-pisteet MIT: lle? Onko TOEFL MIT -vaatimuksia, jotka sinun on täytettävä voidaksesi saada pääsyn perustutkinto- tai jatko-opiskelijaksi? Kenen on otettava TOEFL?

Tässä oppaassa käymme läpi MIT TOEFL -vaatimuksen jokaiselle pääosastolle ja tarkastelemme, kuinka tämä vähimmäispistemäärä vaihtelee hakemasi ohjelman mukaan. Sitten annamme sinulle asiantuntijavinkkejä siitä, mitä tehdä, jos yrität saavuttaa MIT TOEFL -pistekynnyksen.Kenen on otettava TOEFL MIT: lle?

Ensinnäkin, mitkä hakijat todella tarvitsevat TOEFL: n? Pääsääntö on, että jos äidinkielesi on englanti, niin ei täytyy ottaa TOEFL.

MIT: ssä, onko sinun otettava TOEFL, riippuu kahdesta päätekijästä:

 • Maasi kansalaisuus
 • Luokkatasosi (perustutkinto tai jatko-opiskelija)

Jos olet Yhdysvaltain kansalainen tai vakituinen asukas, sinun ei tarvitse ottaa TOEFL: ää. Jos olet kansainvälinen hakija suuresta englanninkielisestä maasta, kuten Kanadasta, Yhdistyneestä kuningaskunnasta, Australiasta tai Uudesta-Seelannista, sinun ei myöskään tarvitse ottaa TOEFL: ää.

Jos kuitenkin olet kansainvälinen hakija muusta kuin englanninkielisestä maasta, sinä saattaa täytyy ottaa TOEFL. Sanon 'voi', koska kaikki MIT: n ohjelmat eivät vaadi hakijoita toimittamaan TOEFL-testituloksia (esimerkiksi perustutkinnon suorittaneet hakijat voivat lähettää SAT / ACT-pisteet TOEFL-pisteiden sijaan).

Joten miten MIT TOEFL -vaatimus eroaa perustutkinnon suorittaneille ja jatko-opiskelijoille? Tässä on lyhyt yhteenveto eroista, jotka selitämme tarkemmin seuraavissa kahdessa osassa:

 • Jos haet perustutkintoa ja olet muusta kuin englanninkielisestä maasta, sinun ei tarvitse (mutta saatat) ottaa TOEFL: n.
 • Jos haet jatko-opiskelijaksi ja olet muusta kuin englanninkielisestä maasta, sinun on todennäköisesti otettava TOEFL. (On kuitenkin yleensä poikkeuksia niille, jotka ovat saaneet kandidaatin tutkinnon englanninkielisessä laitoksessa.) Saatat myös joutua täyttämään tietyn pisteiden kynnyksen päästäkseen maahan.
Kokeile jo tänään!

Katsotaanpa nyt tarkemmin MIT TOEFL -vaatimuksia perustutkinnon suorittaneille ja jatko-opiskelijoille.

MIT TOEFL Vaatimus opiskelijoille

MIT: n kansainväliset perustutkinnon hakijat ovat viisi vaihtoehtoa todistamaan englannin kielitaitonsa:

 • Cambridge English Qualifications (C1 Advanced tai C2 Proficiency)
 • Duolingo English Test (DET)
 • IELTS (kansainvälinen englannin kielen testausjärjestelmä)
 • Pearsonin englanninkielinen testi (PTE) akateeminen
 • TOEFL (englannin testi vieraana kielenä)

Jos päätät ottaa TOEFL: n, tässä onvähintäänpisteet, jotka sinun on saatava, jotta pääset MIT: ään:

 • 90 iBT / 577 PBT

Vaikka sinun ei tarvitse tehdä tätä vähempää pisteitä saadaksesi hyväksynnän, MIT neuvoo hakijoita saavuttamaan paremmat pisteet parempien mahdollisuuksien saamiseksi. Tässä on suositellaan MIT TOEFL -pisteet:

 • 100 iBT / 600 PBT

Ei väliä mihin pisteeseen tavoitat, sinun tarvitsee vain varmistaa, että saavutat kokonaispistemäärän (90 tai 100), jonka saat monilla leikkauspisteiden yhdistelmillä. Esimerkiksi, jos tavoitteet ovat 100, voit yrittää saada 25 jokaisesta osasta tai jotain 28, 23, 27 ja 22.

body_college_graduation_2017 Yhteiskunnan esikuntien puheenjohtaja / Flickr

MIT TOEFL -vaatimus jatko-opiskelijoille

Suurin osa MIT: n jatko-ohjelmista vaatii kansainvälisiä hakijoita muusta kuin englanninkielisestä maasta toimittamaan TOEFL- tai IELTS-pisteet hakemustensa kanssa.

TOEFL-tutkinnon suorittaneiden vaatimukset voivat vaihdella koulun / osaston ja ohjelman mukaan. MIT: ssä useimmat jatko-ohjelmat vaativat TOEFL-pistemäärän vähintään 90 iBT (577 PBT) . Jotkut ohjelmat saattavat kuitenkin vaatia TOEFL-pisteitä, jotka ovat hieman tätä vähimmäisarvoa suuremmat.

Lisäksi, monet MIT-jatko-ohjelmat suosivat IELTS-pisteitä TOEFL-pisteisiin verrattuna. Jotkut ohjelmat hyväksyvät pisteet kummastakin testistä, toiset vain IELTS-pisteet. Siksi tarkista aina suoraan ohjelmastasi oppiaksesi, mitä sen englannin kielen taitovaatimukset ovat.

Seuraava kaavio sisältää yhteenvedon TOEFL-vähimmäisvaatimuksista joillekin MIT: n suurimmille kouluille ja ohjelmille. Jos ohjelma ei hyväksy TOEFL-pisteitä, sinun on sen sijaan otettava IELTS.

Koulu / Ohjelma TOEFL hyväksytty? Pienin vaadittu TOEFL-pisteet
Arkkitehtuurin ja suunnittelun korkeakoulu - -
Arkkitehtuuri Joo 100 iBT (mutta voi soveltaa jopa 90)
Median taiteet ja tieteet Älä -
Kiinteistökehitys MS Joo 100 iBT / 600 PBT (suositus)
Kaupunkitutkimus ja -suunnittelu Joo 100 iBT / 600 PBT
Insinööritieteiden korkeakoulu - -
Ilmailu ja astronautia Joo

100 iBT

110 iBT (keskiarvo)

Kemian tekniikka Joo 100 iBT
Siviili- ja ympäristötekniikka Joo 100 iBT
Sähkötekniikka ja tietojenkäsittelytiede PhD Joo 100 iBT
Materiaalitiede ja tekniikka Joo 100 iBT / 600 PBT
Mekaaninen suunnittelu Joo 100 iBT / 577 PBT
Ydintiede ja tekniikka Joo 90 iBT / 577 PBT
Sosiaaliset ja tekniset järjestelmät PhD Älä -
Teknologia ja politiikka MS Älä -
Humanististen, taiteellisten ja yhteiskuntatieteiden korkeakoulu - -
Historia; Antropologia; ja tiede, tekniikka ja yhteiskunta (HASTS) PhD Joo 90 iBT / 577 PBT
Valtiotiede Joo 100 iBT / 600 PBT
Sloan Management School - -
MBA Ei (englannin kielitaitotestiä ei vaadita) -
Tohtorikoulutusohjelma Joo 90 iBT / 577 PBT
Perustieteiden korkeakoulu - -
Biologian tohtori Joo 100 iBT / 600 PBT
Aivotieteet ja kognitiiviset tieteet Joo Ei mitään
Kemian tohtori Joo 100 iBT
Maan, ilmakehän ja planeettatieteet Joo 100 iBT / 600 PBT
Mikrobiologian tohtori Joo 100 iBT / 600 PBT
Operaatiotutkimus Joo 100 iBT
Fysiikan tohtori Joo 100 iBT

Lähde: MIT.edu

Tässä MIT-kaaviossa TOEFL-pisteiden vaatimukset ovat yleensä kahta muotoa: vähimmäisvaatimukset ja suositellut pisteet.

Vaaditut pisteet ovat pisteitä, jotka sinun on täytettävä voidaksesi päästä sisään. Jos et täytä näitä pisteitä, hakemuksesi hylätään (ellet pääse ehdolliseen pääsyyn).

Suositellut tulokset ovat pisteitä, joita sinun ei tarvitse saada voidaksesi saada pääsyä; sinulla on kuitenkin paremmat mahdollisuudet päästä, jos tehdä ota ne.

MIT: lle ja muille kouluille pyrkikää aina saamaan suositeltu pisteet (vaaditun vähimmäispistemäärän yli). Suositellun pistemäärän saaminen (tai ylittäminen) tekee sinusta kilpailukykyisemmän hakijan ohjelmallesi, mikä lisää todennäköisyyttäsi saada hyväksesi.

body_thumbs_down_pink

Entä jos et täytä MIT TOEFL -vaatimusta?

Ei ole helppoa saada tarpeeksi korkeita TOEFL-pisteitä MIT: lle. Joten mitä voit tehdä, jos sinulla on vaikeuksia maalitavoitteidesi saavuttamisessa? Tässä on muutama vaihtoehto riippuen siitä, onko pisteesi lähellä MIT TOEFL -pistemiinimiä vai kaukana siitä.

Jos pisteet ovat lähellä MIT TOEFL -vaatimusta ...

 • Ota yhteyttä ohjelmaan. Kysy, ovatko he halukkaita tarkistamaan hakemuksesi huolimatta siitä, että TOEFL-pistemääräsi on hieman alhaisempi kuin mitä vaaditaan. Jos ohjelma suostuu harkitsemaan sinua pääsemiseksi, käytä hakemuksen jättämistä edeltävää aikaa vahvistaaksesi sen muita osia, kuten tarkoituksesi ja ansioluettelosi / ansioluettelosi.
 • Katso onko sinulla ehdollinen pääsy. Jos ohjelma tarjoaa ehdollisen pääsyn, sinun on todennäköisesti täytettävä englanninkielinen vaatimus tai luokka, ennen kuin voit aloittaa säännöllisten kurssien suorittamisen MIT: ssä.
 • Maksa TOEFL-pisteet. Jos MIT: n ohjelmaasi ei tarjoa ehdollista pääsyä eikä hyväksy matalampia TOEFL-pisteitä, harkitse tuloksen saamista. Tämän palvelun avulla ETS (TOEFL: n valmistaja) korottaa puhumis- ja / tai kirjoitussektoreitasi, mikä saattaa kasvattaa kokonaispistettäsi 1-3 pisteellä (vaikka se voi myös alentaa sitä!). Tulos on parempi kuin suorittaa testi uudelleen, koska se on halvempaa ja vähemmän aikaa vievää.

Jos pisteesi on kaukana MIT TOEFL -vaatimuksesta ...

Paras vaihtoehto on ottaa TOEFL uudelleen. Jos teet tämän, varmista kuitenkin, että vietät paljon aikaa heikkoutesi hiomiseen ja keksiä tapoja parantaa pisteitäsi.

ero cuny ja suny välillä

Mitä enemmän pisteitä tarvitset MIT TOEFL -minimin saavuttamiseksi, sitä enemmän tunteja sinun on opiskeltava. Ja mitä enemmän tunteja sinun on opittava, sitä enemmän aikaa sinun pitäisi yrittää antaa itsellesi ennen testipäivää. Yleensä on parasta varata ainakin kolmesta kuuteen kuukauteen TOEFL-valmistelulle.

Selvittääksesi, kuinka monta tuntia sinun on opiskeltava, vähennä nykyinen TOEFL-pisteet TOEFL MIT -pistemäärästä, jota tarvitset pääsylle.

Esimerkiksi, jos haen MIT: n kemian tohtoriohjelmaan, minun on pisteet vähintään 100 TOEFL: llä. Oletetaan, että nykyinen pisteet on 94; tämä tarkoittaa, että tarvitsen 6 pistettä saavuttaakseni 100 maalipisteet.

Kun olet löytänyt tämän eron, määritä alla olevan kaavion avulla (karkeasti) kuinka monta tuntia sinun on tutkittava kullekin TOEFL-osalle:

Osa Opiskeluajat yhden pisteen parantamiseksi
Lukeminen 6-8
Kuunteleminen 6-8
Puhuminen viisitoista
Kirjoittaminen 6-8

Esimerkissä minun on parannettava TOEFL-kokonaispistemäärääni 6 pisteellä, jotta pääsen MIT: n kemian tohtoriohjelmaan. Jos halusin parantaa luku-, kuuntelu- ja kirjoittamisosastoni 2 pisteellä kumpikin, minun olisi opiskeltava vähintään 36 tuntia (koska 2 (6) + 2 (6) + 2 (6) = 36).

Kun olet saanut arvioidun lukumäärän oppitunneista, jaa niiden viikkojen määrä, jotka sinulla on testipäivään saamiseksi karkea määrä tunteja sinun tulisi opiskella TOEFL: lle viikossa. Jos opiskelen esimerkiksi 36 tuntia kolmen kuukauden aikana, minun on valmisteltava noin kolme tuntia viikossa. Tämä antaa minulle parhaan mahdollisuuden täyttää MIT TOEFL -vaatimukset testipäivänä.

body_success_blackboard

Tässä on toivo, että pääset MIT: ään!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Paras AP -maailmanhistorian opinto -opas: 6 avainvinkkiä

Etsitkö AP World History -opasta? Meillä on opastusta valtavien materiaalimäärien oppimiseen ja hankalaan tenttiin valmistautumiseen.

Mitä tapahtuu, jos presidenttiä syytetään? Kysymyksiisi vastattu

Mitä syytteeseenpano tarkoittaa? Mitä tapahtuu, jos presidenttiä syytetään? Tutustu täydelliseen oppaaseen saadaksesi lisätietoja syytteeseenpanon toiminnasta.

Cordovan lukio | 2016-17 rankingit | (Rancho Cordova,)

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Cordovan lukiosta Rancho Cordovassa, Kaliforniassa.

Emily Dickinsonin, koska en voinut pysähtyä kuoleman analysointia varten

Kysymyksiä Emily Dickinsonin teoksesta 'Koska en voinut pysähtyä kuoleman takia'? Katso täydellinen asiantuntija-analyysimme tästä kuuluisasta amerikkalaisesta runosta.

Lafayette College SAT -tulokset ja GPA

Korkeakoulut, jotka ovat superscore ACT: Täydellinen luettelo

Mitkä koulut korvaavat ACT: n? Meillä on lopullinen, täydellinen luettelo täällä.

Parhaat koulut Kaliforniassa | Santa Clarita Valley International Charter School -sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Santa Clarita Valley International Charter Schoolista Castaicissa, Kaliforniassa.

Voitko epäonnistua SAT: ssa?

Oletko huolissasi SAT: n epäonnistumisesta? Selitämme, milloin sinun pitäisi huolehtia, ja kuinka voit parantaa matalia pisteitä.

Carleton Collegen pääsyvaatimukset

2016-17 Akateeminen opas | Lelandin lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Lelandin lukiosta San Josessa, Kaliforniassa.

Kuinka monta nollaa Googolissa? Googolplex?

Mikä on googl? Kuinka monta nollaa googlplexissa? Opi kaikki näistä ja muista erittäin suurista numeroista täydellisen oppaamme avulla.

IUP -pääsyvaatimukset

Kuinka käyttää SOHCAHTOA: Vinkkejä ja esimerkkejä

Kamppailet SOHCATOAn käytön kanssa? Tutustu täydelliseen oppaaseemme, jossa on tonnia SOH CAH TOA -esimerkkejä.

1920-luvun muoti: Flappereista pikkumusta mekkoon

Kiinnostaako 1920-luvun muotia? Selitämme suosittuja tyylejä Roaring 20s -muodossa naisille ja miehille, mukaan lukien hiukset ja tarvikkeet.

Pitäisikö sinun todella opiskella ulkomailla lukiossa?

Harkitsetko lukio -opiskelua ulkomailla? Varmista, että tiedät, mitä saat siitä irti ja onko sinun tehtävä se. Lisätietoja täältä.

Kinesiologian tutkinto: Onko se oikea sinulle?

Mikä on kinesiologia? Jos harkitset kinesiologian tutkintoa, opi mitä odottaa, parhaat koulut kinesiologian pääaineille ja mahdolliset urat.

4 SAT -osaa: Mitä he testaavat ja miten tehdä hyvin

Kuinka monta osiota SAT: ssa on? Mitä jokaisessa on? Täydellinen opas SAT -osioihin vastaa kaikkiin kysymyksiisi, joten tiedät tarkalleen, mitä odottaa.

Algebralliset operaatiot ACT-matematiikassa: strategiat ja kaavat

Oletko hämmentynyt kuinka käyttää useita eksponentteja ja työskennellä algebran polynomien kanssa? Tässä on täydellinen opas, joka sisältää ACT Math -strategiat ja -kaavat pisteiden parantamiseksi.

Uusi SAT -muoto: mitä se tarkoittaa sinulle?

Oletko hämmentynyt uudesta SAT -muodosta vuodelle 2016? Jaamme sen osittain, vinkkejä siitä, mitä muutokset merkitsevät sinulle.

Vaiheittainen opas kuvilla: SAT-rekisteröinti

Opi rekisteröitymään SAT-järjestelmään ja välttämään yleisiä virheitä rekisteröitymisprosessin aikana vaiheittaisten kuvaohjeiden avulla.

Babson College SAT -tulokset ja GPA

Marianin yliopiston (WI) pääsyvaatimukset

Trinity College of Florida SAT -tulokset ja GPA

SAT -pisteiden saaminen askel askeleelta

Miten tarkistat SAT -tulokset ja tarkan tulosraporttisi? Lue oppaamme saadaksesi selville.

Tämän vuoden Pennsylvanian yliopiston pääsyvaatimukset