MIT -hyväksymiskirje: todellinen ja virallinen

body_mit.jpg

Massachusetts Institute of Technology vastaanottaa vuosittain lähes 20 000 hakemusta lukion toivottajilta. Vain 8% heistä saa MIT -hyväksymiskirjeen.

Esimerkiksi vuonna 2014 MIT otti vastaan ​​1 447 hakijaa 18 356 ehdokasta . Se on pieni 7,9%: n sisäänpääsyaste.

Valitettavasti valtaosa hakijoista saa hylkäyskirjeen. Olen pahoillani ilmoittaa sinulle…

Kun olin lukiossa, olin yksi harvoista onnekkaista, joka haki MIT: hen ja sai hyväksymiskirjeen postitse. Tämä vahvisti kovan työn vuosia erityisesti tieteissä ja tutkimuksessa. Oli inspiroivaa tietää, että he halusivat minun olevan osa heidän hämmästyttävää yhteisöä.

Tässä on täydellinen, virallinen MIT -hyväksymiskirjeeni.

Tässä skannaus alkuperäisestä pääsykirjeestä, jonka Massachusetts Institute of Technologyn hyväksymä toimisto lähetti minulle.Vaikka kävin Harvardin opiskelijana, MIT: llä on erityinen paikka sydämessäni, koska osallistuin Tutkimusinstituutti lukion opiskelijana MIT: ssä. Liityin myöhemmin myös MD-PhD-ohjelmaan Terveystieteet ja tekniikka ohjelma Harvardin ja MIT: n välillä. Voit oppia lisää RSI: stä täydellisessä korkeakouluhakemuksessani.

Myöhemmin annan sinulle vinkkejä siitä, mitä tarvitset saadaksesi tällaisen hyväksymiskirjeen itsellesi.

body_mitacceptanceletter.png

Hyvä Allen,

Pääsyvaliokunnan puolesta on ilo tarjota sinulle pääsy vuoden 2009 MIT -luokkaan. Sinut tunnistettiin yhdeksi lahjakkaimmista ja lupaavimmista opiskelijoista yhdessä MIT: n kilpailukykyisimmistä hakijaryhmistä. Sitoutumisesi henkilökohtaiseen huippuosaamiseen tekee sinusta erottuvan ihmisen, joka menestyy akateemisessa ympäristössämme ja edistää monimuotoista yhteisöämme. MIT: llä liität sukulaishenkiä: tutkijoita, rakentajia, yrittäjiä ja humanitaareja. Uskomme, että sinä ja MIT sopivat hyvin toisiinsa.

Saat tarjouksia monilta hienoilta kouluilta, mutta toivomme, että päätät ilmoittautua MIT: lle. Tarjouksemme vastaanottamisen määräaika on 1. toukokuuta, ja tämän paketin liitteenä on vastauslomake. Odotamme kuitenkin välillämme, että voimme rakentaa suhteemme kanssasi, jotta voit tutustua meihin paremmin. Seuraavien kuukausien aikana olemme sinuun yhteydessä sähköpostitse, puhelimitse ja MyMIT -portaalitilisi kautta ( http://my.mit.edu ).

tarina tunnin kirjallisesta analyysistä

Monet opiskelijoistamme uskovat, että kampuksella vierailukokemus oli ratkaiseva tekijä valittaessa MIT: lle. Siksi olisimme iloisia, jos olisit vieraamme MIT -kampuksella 7. – 10. Huhtikuuta 2005 järjestettävässä Campus Preview Weekendissä (CPW). CPW on erinomainen tapa kokea MIT: n opiskelijaelämä omakohtaisesti. Menet tunneille, syöt ruokaa, kuuntelet käytäväkeskusteluja ja tapaat tulevia luokkatovereitasi. Kannustamme myös vanhempasi osallistumaan. Katso kaikki yksityiskohdat oheisesta CPW -kutsusta.

Jos et voi tulla CPW: hen, yritä käydä kampuksella ennen 1. toukokuuta. Jos haluat järjestää yöpymisen ylemmän korkeakoulututkinnon suorittavan kanssa, täytä online -pyyntölomake MyMIT -verkkosivustolla tai soita vain vastaanottokeskukseen numeroon (617) 258 -5515. Jos et pysty vierailemaan kampuksella ollenkaan, mutta haluat tutustua MIT: hen, sinulla on mahdollisuus puhua pian nykyisen opiskelijan kanssa; MIT -opiskelija soittaa sinulle huhtikuussa.

Toivon, että tämä kirje on se, mitä odotit, ja että se tuo sinulle riemun, jonka ansaitset tuntea. Toivon myös, että otat illan juhlimaan rakkaidesi kanssa. Mutta äitinä odotan, että palaat heti töihin ja lopetat vuoden huippuluokalla, koska emme salli laiskiaisia ​​MIT: hen ja tämä pääsytarjous riippuu lukuvuoden onnistuneesta päättymisestä. Vanhusten kaatuminen ei ole sallittua!

kenen kanssa leo on parhaiten yhteensopiva

Lopuksi toivon, että olette kanssamme samaa mieltä siitä, että MIT on täydellinen paikka valmistautua tulevaan rooliinne maailmassa, joka kipeästi tarvitsee teitä. Onnittelut ja tervetuloa MIT -luokkaan 2009. Odotan innolla tapaamistasi kampuksella.

Ystävällisin terveisin,

Marilee Jones

Pääsihteeri

Verrattuna Harvardin hyväksymiskirje , tämä on paljon rento ja epävirallinen, mistä pidän. Toisesta viimeiseen kappaleeseen on aika hauska.

Okei .... mitä nyt?

Sinulla on todennäköisesti syy katsoa tätä hyväksymiskirjettä. Anna minun yrittää auttaa sinua.

Jos sait juuri hylkäyskirjeen MIT: ltä, olen pahoillani. Kun pääsyvirkamiehet sanovat, että opiskelijoiden hylkääminen on ahdistava päätös, he ovat vilpittömiä.

Hyvä uutinen on se sinä hallitset tulevaisuuttasi . On MIT -tutkinnon suorittaneita, jotka päätyvät tavoitteettomiksi ja turhautuneiksi, ja monista muista korkeakouluista valmistuneita (ja jopa ihmisiä, jotka eivät koskaan käyneet yliopistoa), jotka tekevät hämmästyttäviä saavutuksia koko elämänsä ajan. Sinä hallitset omaa kohtaloasi. Joten jos olet pettynyt MIT -hylkäykseen, toivon, että otat itsesi ja menestyt tästä eteenpäin. Tässä on opas siitä, kuinka opiskella tehokkaasti yliopistossa ja valmistautua tulevaisuuteen.

Jos olet lukiossa ja aiot hakea MIT: hen, toivon, että tämä hyväksymiskirje inspiroi sinua työskentelemään kovasti saadaksesi oman.

Älä erehdy, kesti paljon kovaa työtä päästäkseen pisteeseen, jossa tunsin, että läpäisin todennäköisesti MIT: n tiukat pääsyvaatimukset. Tiesin, että se oli hyvin tekninen koulu, ja matematiikan ja luonnontieteiden pelini oli oltava kohdillaan. Minun piti strategioida huolellisesti ja käyttää aikani tehokkaasti, jotta pystyisin tasapainottamaan korkean GPA: n, vaikeimmat AP -tieteelliset kurssit, korkeat testitulokset ja haastavat oppituntien ulkopuoliset toiminnot.

Auttaakseen sinua, Olen kirjoittanut kaiken tietämäni menestymisestä lukiossa ja yliopistossa . Jos haluat oman Stanfordin hyväksymiskirjeen, nämä ovat pakollisia lukuohjeita:

kuinka paljon on miljardi

1) Kuinka päästä Harvardiin, MIT: hen ja Ivy Leagueen

Tämä on tärkein opas, joka auttaa sinua ymmärtämään, mitä huippuoppilaitokset, kuten MIT ja Ivy League, etsivät. Täältä opit:

  • millaiset opiskelijat ovat houkuttelevimpia MIT: lle ja miksi
  • miksi hyvin pyöristetty on tie epäonnistumiseen valikoivissa oppilaitoksissa
  • mikä Spike on ja miksi tehokas Spike saa sinut pääsemään jokaiseen korkeakouluun, mukaan lukien MIT
  • miten voit kehittää oman vakuuttavan Spikesi

Älä erehdy: tämä ei ole helppoa. Mutta kokemukseni kanssa tuhansista lukiolaisista eri puolilla maata, aivan liian monilla on väärä käsitys siitä, mitä oppilaitokset todella haluavat.

Prosessissa suurin osa opiskelijoista tuhlaa aivan liikaa aikaa asioista, jotka eivät ole tärkeitä ja eivät tee mitään parantaakseen pääsymahdollisuuksiaan MIT: lle . Vielä pahempaa, he tuntevat olonsa kurjaksi ja toivottomaksi.

Siksi kirjoitin tämän oppaan. Lue se ennen kuin on liian myöhäistä - se voi muuttaa kokonaan lukiosi strategiaa ja saada sinut MIT: hen.

2) Täydellinen onnistunut sovellukseni, mukaan lukien yhteinen sovellus ja lisäosa

Täydentääkseni How to Get Into Harvard -oppaani jaan koko korkeakouluhakemukseni sivulta sivulle, sanasta sanaan. Näet tarkan sovelluksen, jonka Harvardin valintakomitea näki , mukaan lukien yhteinen hakemus, henkilökohtaiset esseeni, suosituskirjeet ja transkriptio.

Vaikka MIT käyttää omaa hakemuslomakettaan, hakemuksen elementit ovat melko samat.

Vielä tärkeämpää on, että Spike oli syvä saavutus tieteissä. Sijoittelin sijalle 6 Yhdysvaltain kansallinen kemian olympialainen nuorempana ja osallistuin Tutkimusinstituutti MIT: ssä. Molemmat asiat tekivät minusta erittäin houkuttelevan ehdokkaan MIT -opiskelijoille. Keskustelen kaikista näistä yksityiskohdista ja siitä, miten olen saavuttanut ne täällä.

En ole koskaan nähnyt kenenkään muun tarjoavan tällaista analyysiä ja yksityiskohtia, joten uskon, että saat siitä jotain irti.

3) Kuinka saada 4.0 GPA ja paremmat arvosanat

kuinka tehdä johdantokappale

Kurssityösi on kriittinen osa korkeakouluhakemustasi. Tarvitset paitsi hyviä arvosanoja, myös hyviä arvosanoja MIT: n sanomalla innostavimmat kurssit . '' MIT: lle tarvitset erityisesti vahvoja arvosanoja vaikeimmista AP -tieteen ja matematiikan kursseista.

Siksi ei ole yllätys, että monet lukiolaiset ovat stressaantuneita ja ahdistuneita.

Suurimmat ongelmat, joita näen opiskelijoissa, joiden kanssa työskentelen, ovat ajattelutapa, tavat ja strategia . Siksi olen kirjoittanut täydellisen oppaan siitä, kuinka menestyä lukion kursseissa.

Käyn läpi kolme yksityiskohtaisuutta, korkeasta alhaiseen:

  • Ajattelutapa ja psykologia : Onko sinulla luottamusta tietää, että voit jopa parantaa? Oletko valmis tekemään töitä?
  • Yleinen suunnittelu ja tottumukset : Otatko kaiken irti jokaisesta tunnista? Ymmärrätkö, mitä opettajat välittävät ja miten antaa heille mitä he haluavat? Tiedätkö miten välttää viivyttelyä?
  • Yksilölliset luokastrategiat : Miten menestyt englannin tunneilla? Miten tämä eroaa matematiikan ja luonnontieteiden tunneista?

Olen oppinut paljon näistä oppitunneista vaikealla tavalla lukion ja yliopiston aikana. Tämä on opas, jonka toivoisin minulla olevan ennen lukion aloittamista.

Käytä aikaa sen lukemiseen ja saatat saada parempia arvosanoja säästäen samalla satoja tunteja opintoaikaa.

4) Kuinka saada täydellinen SAT -pisteet / kuinka saada täydellinen ACT -pisteet

GPA: n lisäksi hakemuksesi toinen kriittinen luku on SAT/ACT -pisteet. Tämä pisteet ovat niin tärkeitä, koska niitä verrataan lukio -oppilaisiin eri puolilla maata tasapuolisesti.

on 6 järkevä luku

MIT: n kaltaiset huippukoulut odottavat sinun olevan maan 1 prosentin joukossa. Tarvitset erityisesti lähes täydellisiä matematiikan ja luonnontieteiden pisteitä (ACT). Jos et näytä tätä, MIT epäilee, pystytkö todella menestymään heidän erittäin kovassa akateemisessa ympäristössään.

Täydellisissä SAT -pisteissäni ja täydellisissä ACT -pisteoppaissani jaan tärkeimmät strategiat, joiden avulla voit nostaa pistemääräsi yli 2100 SAT: ssä ja 32 ACT: ssä - ja päästä lähemmäksi täydellistä pistemäärää.

Tutustu myös sarjaani täydellisten pisteiden saamisesta jokaisesta SAT/ACT -osiosta:

SAT 800 -sarja: Lukeminen | Matematiikka | Kirjoittaminen - Opi tärkeitä strategioita menestyäksesi SAT: n jokaisessa osassa.

ACT 36 -sarja: Englanti | Matematiikka | Lukeminen | Tiede - Opi saamaan täydellinen 36 jokaisesta ACT: n osasta.

Onko ystäviä, jotka tarvitsevat myös apua testin valmistelussa? Jaa tämä artikkeli!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Brownin yliopiston pääsyvaatimukset

3 vinkkiä Stellar Georgia Tech -esseiden kirjoittamiseen

Etkö ole varma mistä aloittaa Georgia Tech -lisäaineella? Tutustu täydelliseen Georgia Tech -esseiden kirjoittamisoppaaseemme, jossa on täydellinen analyysi kehotteista ja toimivista esimerkeistä.

Loyola University New Orleansin pääsyvaatimukset

Parhaat koulut Kaliforniassa | Pleasant Valley High School -listat ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Pleasant Valley High Schoolista Chicossa, Kaliforniassa.

Brigham Youngin yliopisto - Havaijin pääsyvaatimukset

Elmira Collegen pääsyvaatimukset

SAT: n säännöt ja määräykset: Älä tee virhettä

Mietitkö SAT -sääntöjä ja -käytäntöjä testin aikana? Tässä on tärkeimmät testisäännöt, joita sinun on noudatettava, tai riski testin peruuttamisesta.

ACT English: Sanavalinta- ja sanavirheet

ACT English testaa sinua sanavalintavirheissä, kuten sitten vs kuin ja hyväksy vs paitsi. Tässä on luettelomme 100 suosituimmasta sanaparista, jotka sinun on tiedettävä korottaaksesi englanninkielisiä pisteitäsi.

Mikä on hyvä 9. luokan ACT / SAT -pisteet?

Olet yhdeksännellä luokalla, ja todellinen ACT / SAT on vielä 2 vuotta edessä. Miten tulkitset SAT -pistemäärän, jos otat sen nyt? Teemme uuden analyysin kahdesta tietojoukosta löytääksemme, mitä pidetään hyvänä pisteenä nuoremmille opiskelijoille.

William Woodsin yliopiston pääsyvaatimukset

Mikä on hyvä 10. luokan ACT/SAT -pisteet?

Olet kymmenennellä luokalla, ja todellinen ACT / SAT on vuoden päässä. Miten tulkitset SAT / ACT -pistemäärän, jos otat sen nyt? Vinkki: et voi käyttää vakiotaulukoita. Tässä tohtori Fred Zhang tekee uuden analyysin kahdesta tietojoukosta löytääkseen, mitä pidetään hyvänä pisteenä yläkoululaisille.

Ultimate Guide to McDonald's Breakfast: Mitä tilata

Mietitkö mitä syödä tänä aamuna? Katso koko McDonald'sin aamiaismenu, joka sisältää arvostelut ja ravinnon jokaiselle tuotteelle sekä tuntikausia ja vinkkejä.

Miltä tiukka lukion kurssikuorma näyttää?

Oletko kuullut oppilaitosten sanovan, että he haluavat haastavan tai tiukan kurssikuorman? Opi mitä se todella tarkoittaa ja miten voit tehdä sen itse.

Paras AP-kemian tarkasteluopas 2021

Opiskeletko AP-kemian testiä varten? Oppaamme auttaa sinua luomaan täydellisen suunnitelman materiaalin tarkistamiseksi, muodon hallitsemiseksi ja testin ässä.

Florida Bright Futures -vaatimukset: SAT, ACT, GPA ja paljon muuta

Etsitkö Bright Future SAT -vaatimuksia ja GPA- ja ACT -pisteiden kelpoisuutta? Tässä on täydellinen opas siitä, mitä tarvitset apurahaan.

Itä -Washingtonin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Carlow'n yliopiston pääsyvaatimukset

Parhaat koulut Kaliforniassa | Mckinleyvillen lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Mckinleyville High Schoolista Mckinleyvillessä, Kaliforniassa.

1300 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Missourin baptistikorkeakoulun pääsyvaatimukset

Washburn University pääsyvaatimukset

Kalifornian parhaat koulut | Natomas Pacific Pathways Prep Charter High School Rankings ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Natomas Pacific Pathways Prep Charter High Schoolista Sacramento, CA.

Pohjois-Georgian yliopiston pääsyvaatimukset

Alabaman osavaltion yliopiston ACT -tulokset ja GPA

Arkansasin yliopiston SAT-tulokset ja GPA