Puuttuvat SAT-pisteet: Kuinka tarkistaa SAT-pisteet

En tiedä mikä on eniten stressaavaa yliopistosovellusten draamaa, mutta kolmen parhaan luettelossa on oltava puuttuvat SAT-pisteet. Olet investoinut aikaa, energiaa ja ehkä jopa vähän mielenterveyttäsi SAT-tavoitteesi saavuttamiseen, joten on täysin järkevää, että tällainen kaareva pallo kolisee.

Mutta ennen kuin paniikkia, lue tämä artikkeli vianetsintää varten yleisimmistä syistä, joiden vuoksi SAT-pisteet menetetään. Puhun siitä, mitä tehdä, jos et itse löydä pisteitäsi, sekä mitä tehdä, jos hakemasi korkeakoulu sanoo, että pisteet puuttuvat .Joko niin, todennäköisesti tarkastelet melko yksinkertaista ongelmaa melko kivuttomalla ratkaisulla.

Kuinka tarkistaa SAT-pisteet

Ennen kuin ryhdymme selvittämään, mitä tehdä puuttuvien SAT-pisteiden suhteen, käymme läpi, mistä pisteet löytyvät, jos kaikki sujuu suunnitellusti.

kysymyksiä yliopistolta

Vaikka yleensä SAT sytimet ovat valmiita 3 viikkoa testipäivän jälkeen testipäivityksen takia, tulevien testipäivien tulokset vievät tavallista kauemmin . Esimerkiksi maaliskuun 2016 SAT-pisteiden ottaminen kestää noin 10 viikkoa, kun taas touko- ja kesäkuun 2016 SAT-pisteiden pisteet kestää kumpikin noin 6 viikkoa.

Löydät pisteet Oma järjestäjä -osio College Boardin SAT-verkkosivustolla. Yksityiskohtainen, vaiheittainen opas näiden verkkotyökalujen käyttämiseen pisteiden löytämiseen, lue opas SAT-pisteiden etsimiseen.

Jos olet yrittänyt löytää pisteet tällä tavalla, mutta sinulla ei ole paljon onnea, käydään läpi mahdolliset syyt.

No, tietysti tämä sininen panda ei tiedä. Miksi me edes kysyimme sitä?

Mitä tehdä, jos et löydä pisteitäsi

On useita syitä, miksi pisteesi eivät ehkä näy College Boardin verkkosivustolla. Tutkitaan yhdessä.

Etsitkö väärässä paikassa?

Jos näet vain viimeisimmät SAT-pisteet ja puuttuvat pisteet aikaisemmista testipäivistä, saatat olla väärässä SAT-sivuston osiossa.

Näet kaikki äskettäin tekemäsi SAT-testit:

  • Mene Oma järjestäjä .
  • Klikkaus SAT-tulokset vasemmalla puolella olevassa valikossa.
  • Klikkaus Käytä Omat pisteet näytön keskellä.
  • Syötä käyttäjätunnuksesi ja salasanasi turvatarkastusta varten.
  • Vieritä alas Oma testi -rekisteröinti -ruudun ohi päästäksesi Oma testitulokset -ruutuun.

Eivätkö pisteesi ole vielä valmiita?

Jos tarkistat alle 3 viikkoa testipäivän jälkeen, et todennäköisesti näe pisteitäsi, koska SAT: n pisteytyminen kestää 3 viikkoa. Muista myös: jos olet suorittanut testin maaliskuussa, toukokuussa tai kesäkuussa 2016, pisteet ovat käytettävissä vasta 6-10 viikon kuluttua .

Jos testistä on kulunut 3 viikkoa, et suorittanut testiä maaliskuussa, toukokuussa tai kesäkuussa 2016, etkä silti näe pisteitäsi,Ytestimme olisi voitu merkitä lisää huomiota varten. Pisteet voidaan julkaista myöhemmin kaikenlaisista syistä, yleensä ongelmien ratkaisemiseksi. Esimerkiksi vastaussivusi olisi voinut saapua myöhässä kollegion hallitukseen. Tai sillä olisi voinut olla joko puuttuvia tietoja tai voit täyttää ne hieman eri tavalla kuin rekisteröintisi.

Jos testi kuuluu tähän pieneen ryhmään merkittyjä testejä, näet viestin, jossa sinua kehotetaan tarkistamaan myöhemmin. Palaa takaisin sivustolle suositeltavana päivänä - yleensä noin viikkoa myöhemmin - tarkistaaksesi pisteesi uudelleen ja nähdäksesi koko pisteet-raporttisi.

Eikö olisikaan hienoa, jos SAT-verkkosivusto reagoisi passiivisiin ja aggressiivisiin kellojen napautuksiin ja silmien liikkumiseen?

Tapahtui jotain epätavallista testisivustollasi?

Ajattele testipäivääsi: tapahtuiko jotain outoa? Pisteet voivat myös viivästyä, jos tapahtui jotain tavallisesta poikkeavaa.

miten sat pisteytetään

Esimerkiksi, jos sää sää sulki testipaikan tai jos olet sairas tai sinun on ajoitettava testiäsi, pisteet julkaistaan ​​testipäivän pisteiden jälkeen.

lue kohta ja vastaa kysymyksiin

Tai ehkä sinä tai joku muu rtoi valituksen testausolosuhteista tai itse testauskeskuksesta. Jos kollegion hallitus sai valituksen jostakin, joka meni pieleen testin suorittamispäivänä, pisteet voivat viivästyä valituksen tutkinnan aikana.

No, meidän täytyi valittaa melusta, joka aiheutui yhden lapsen taidekopistaja ... onko se merkitystä?

Ovatko pisteesi jo kauan sitten?

Jos olet poissa lukiosta ja testituloksesi ovat yli vuoden ikäisiä, ne eivät enää näy verkossa. Sen sijaan sinun on pyydettävä niitä College Boardin arkistoista maksua vastaan.

Voit tilata tulokset postitse lähettämällä Arkistoitu tulosraportin tilauslomake että SAT-ohjelma, P.O. Box 7503, Lontoo, KY 40742-7503.

Voit myös soittaa asiakaspalveluun osoitteessa(866) 756-7346.

Mitä tehdä, jos oppilaitoksellasi ei ole pisteitä

Joskus et sinä, vaan yliopistosi, et löydä SAT-pisteitäsi. Joten jos olet saanut hälyttävän kirjeen, sähköpostin tai puhelun, jossa kerrotaan, että hakemuksesi ei ole täydellinen, selvitämme mahdollisuudet.

Lähetitkö vain aikaisempia SAT-pisteitä?

Jos päätät käyttää 4 ilmaista pisteytysraporttia, jotka saat SAT-testirekisteröinnillä, sinun on valittava uudelleen korkeakoulut, joille raportit lähetetään joka kerta . Muuten he eivät saa uusimpia pisteitä. Toisin sanoen, jos otat SAT: n uudelleen tänä syksynä, viime vuoden rekisteröinnissä nimeämäsi 4 korkeakoulua eivät automaattisesti saa uusia tuloksia, ellet ole luetellut niitä uudelleen.

Puuttuuko pisteitä hakemuksestasi?

Kuvittele valtava määrä paperityötä ja sähköisiä asiakirjoja, joita hakutoimistot käsittelevät hakuaikana. Tällaisen kaoottisen ilmapiirin takia korkeakoulut ovat saattaneet jo saada pisteet, mutta eivät ole vielä käsitelleet ja kirjaaneet niitä vielä . Pisteiden jättäminen sovellukseesi voi viedä jopa viikon!

Jos haluat nähdä, onko näin, sinun pitäisi vapaasti soita yliopiston vastaanottotoimistoon ja pyydä heitä rauhallisesti ja kunnioittavasti tarkistamaan, ovatko he saaneet pisteet . Muista vain, että on parasta odottaa noin kolme viikkoa pisteiden lähettämisen jälkeen, ennen kuin soitat.

Silti joskus asiat katoavat postissa, väärin tai sähköisesti raiteilta. Jos vastaanottotoimisto ei todellakaan löydä SAT-pisteet-raporttiasi, älä menetä päätäsi . Tilaa sen sijaan uusi pisteytysraportti College Boardin verkkosivustolta mahdollisimman pian, jotta saat sen mahdollisimman lähellä hakemuksen määräaikaa.

kansallisuuden ja rodun ero

Pro-vinkki: mitä teetkin, älä vain lähetä yliopistolle kopiota pisteytysraportistasi . Tämä ei ole virallista eikä sitä lasketa pisteytykseksi.

Onko outoa, että näin kuvaan hakutoimistoja hakukauden jälkeen?

Katastrofit tapahtuvat, mutta älä paniikkia!

Nyt kun olemme käyneet läpi yleisimmät, todennäköisimmät ja ratkaistavimmat skenaariot, voimme siirtyä erittäin epätodennäköisiin ja melkein uskomattomiin. Joskus testit puuttuvat pelkän naurettavuuden takia. Mutta jos tällainen kummajainen tapaus tapahtuu, on varmasti noudatettava kohtuullista ja oikeudenmukaista ratkaisua (jota joskus lehdistötilaisuus auttoi).

Ftai esimerkiksi testisivustosi olisi voinut yksinkertaisesti laatia vastaussivut ja unohtaa ne. Tämä on mitä tapahtui Loudoun County Schools Virginiassa 2. toukokuuta annetulle testillend, 2015. Onneksi testit löydettiin lopulta, ja kollegion hallitus pisteytti ne nopeutetulla prosessilla.

Tai testikirjassasi olisi voinut olla ajoitusvirhe, joka sekoitti täysin pisteytysprosessin. Näin tapahtui kaikille maassa, joka otti SAT: n 6. kesäkuuta th , 2015. Kollegion hallitus tarjoaa vapautuksen uusintakokeista kaikille, jotka eivät päässeet läpi väärin merkittyjen osioiden kautta.

Kuvittele vain tarina, josta pääset siitä, jos näin tapahtuu sinulle. Ruokailet tuossa hölynpölyssä viikkoja!

Mitä seuraavaksi?

Haluatko ottaa SAT: n uudelleen nyt, kun olet löytänyt puuttuvat SAT-pisteet? Opi kaikki mikä on matala, mikä hyvä ja mikä erinomainen . Sitten kavennat mitäoma SAT-pisteetpitäisi olla.

Haluatko tietää miten parantaa SAT-pisteet Tutustu oppaaseen, jolla parannat pisteitäsi Kriittinen lukeminen , Kirjoittaminen ja Matematiikka osiot.

Lähetä ilmainen SAT-e-kirja

Onko ystäviä, jotka tarvitsevat myös apua testin valmisteluun? Jaa tämä artikkeli!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Pitäisikö SAT tai ACT suorittaa uudelleen? 3-vaiheinen prosessi

Lue 3-vaiheinen prosessi selvittääksesi, kannattaako SAT vai ACT suorittaa uudelleen. Opi kuinka todennäköisesti parannat pisteitäsi.

Abilenen kristillisen yliopiston pääsyvaatimukset

Paras IB -historian muistiinpanot ja opinto -opas SL/HL: lle

Miten opiskelet IB History SL/HL: lle? Lue parhaat IB -maantieteelliset muistiinpanot ja ilmainen opasoppaamme saadaksesi parhaat saatavilla olevat resurssit.

Täydellinen opas: Cincinnatin yliopiston pääsyvaatimukset

Pitäisikö minun mennä maaseutu-, kaupunki- tai esikaupunkikouluun?

Mikä korkeakouluympäristö on paras: maaseutu, kaupunki tai esikaupunki? Selvitä kaupunkikorkeakoulujen ja maaseudun edut ja haitat ja mitä sinun pitäisi valita.

Kalifornian parhaat koulut | Theodore Rooseveltin lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Theodore Roosevelt Senior High Schoolista Los Angelesissa, Kaliforniassa.

Uusi PSAT, uudistettu vuonna 2015: Täydellinen opas

PSAT suunniteltiin uudelleen vuonna 2015. Lue oppaamme oppiaksesi kuinka valmistautua siihen parhaiten.

Stillman Collegen pääsyvaatimukset

CNU SAT -pisteet ja GPA

4 kuvaajan kvadranttia: Määritelmä ja esimerkit

Mitkä ovat kaavion kvadrantit? Opi kaikki neljästä kaavion kvadrantista ja siitä, miten piste kuuluu.

Parhaat SAT Prep -sivustot, joita sinun pitäisi käyttää

Mitkä ovat parhaat SAT-valmistelusivustot, joita sinun pitäisi käyttää, ja mitä saat niistä? Lisätietoja täältä.

Mikä on subrogation? Pitäisikö sinun luopua siitä?

Onko sinua pyydetty allekirjoittamaan vapautus oikeudesta? Hämmentynyt siitä, mikä se on? Määritämme sijainnin ja selitämme, missä näet sen ja mitä se tarkoittaa sinulle.

UC Berkeleyn pääsyvaatimukset

Maine College of Artin pääsyvaatimukset

UMBC ACT Pisteet ja GPA

Ultimate Free ACT -opinto-opas: Vinkkejä, strategioita ja käytäntöjä

Etsitkö ilmaista ACT-valmistelua? Täydellinen ACT-opinto-oppaamme kerää kokeeseen valmistautumiseen tarvittavat resurssit, mukaan lukien harjoitustestit ja strategiaoppaat.

850 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Parhaat AP -maailmanhistorian muistiinpanot, joiden kanssa opiskella

Tarvitsetko apua opintoihin? Tutustu AP -maailmanhistorian muistiinpanojemme kokoelmaan, jonka avulla voit tarkastella luokkasi tai AP -kokeen keskeisiä teemoja ja käsitteitä.

4 vinkkiä Stellar Virginia Tech -esseiden kirjoittamiseen

Kamppailetko Virginia Techin essee -kehotteiden kanssa? Tutustu täydelliseen oppaaseemme toimivien Virginia Tech -esseiden kirjoittamiseen.

Iowan osavaltion yliopiston ACT -tulokset ja GPA

4 Suosituimmat vinkit Common App Honors -osioon

Oletko huolissasi Common App Honors -osiosta? Selitämme, mikä on yhteisen sovelluksen kunnia -asia ja miten voimme hyödyntää tätä tilaa.

College Board lopettaa SAT-aihekokeet: mitä sinun on tiedettävä

Kollegion hallitus ilmoitti äskettäin SAT-aihekokeiden päättymisestä. Opi tämän päätöksen perustelut ja mitä se tarkoittaa opiskelijoille.

Aurora-yliopiston pääsyvaatimukset

ACT -testin rekisteröinnin peruuttaminen

Kuinka peruutat ACT -testit tai rekisteröinnin? Ota selvää miten ja miksi et halua tehdä tätä!

Mitä ACT tarkoittaa? Täydellinen tarina

Mitä ACT tarkoittaa ja miksi sillä on väliä? Lue täältä, mitä ACT todella tarkoittaa.