Mira Mesan lukio | 2016-17 Rankings | (San Diego,)

Valitse testi


SAT Prep ACT Prep

Sijainti: San Diego, CA

Oletko Mira Mesan lukion opiskelija tai vanhempi? Haluatko ymmärtää, miten saat kaiken irti lukiosta?

onko sat -esseellä väliä

Olemme kirjoittaneet parhaan saatavilla olevan Mira Mesa High -oppaan . Tässä katamme:  • Opiskelijoiden etnisyyden, sukupuolen ja perheen tulojen jaottelu
  • Miten turvallinen Mira Mesa High on läsnä
  • SAT/ACT/AP tulokset Mira Mesan lukion opiskelijat
  • Mikä AP/IB -luokat voit ottaa Mira Mesa High
  • Joka urheilujoukkue voit liittyä Mira Mesa Highiin

Aloitetaan!

Perustiedot

Mira Mesan lukio on julkinen koulu, joka tukee luokkia 9–12. Se sijaitsee San Diegossa, Kaliforniassa, San Diegon piirikunnassa.

Sijaintinsa perusteella Mira Mesa High on luokiteltu kouluksi suuressa kaupungissa. Tässä sijainti kartalla:


Yhteystiedot

Postitusosoite :

Mira Mesan lukio
10510 Reagan Rd.
San Diego, CA 92126-3275

Puhelinnumero : 8585662262

Mira Mesan lukion kotisivu : https://www.sandiegounified.org/schools/mira-mesa

Rehtori : Scott Giusti
Lähetä päämiehelle sähköpostia:[sähköposti suojattu]


Opiskelijoiden väestötiedot

Opiskelijarekisteröinti

Ilmoittautumisten kokonaismäärä Mira Mesan lukiossa on 2599 opiskelijaa , tehden siitä a erittäin suuri lukio , kymmenen parhaan Kalifornian lukion joukossa koon mukaan.

Vau! Osallistuminen Mira Mesa Highiin saattaa tuntua opiskelulta. Sinua ympäröi suuri joukko opiskelijoita (yli 500 / luokka) ja sinulla on enemmän vaihtoehtoja aktiviteeteille ja klubeille liittyä, mikä voi olla jännittävää.

Toisaalta saatat myös huomata, että resurssit, kuten neuvonta, ovat hajallaan niin monille opiskelijoille. Varmista, että saat tarpeeksi opettajan ja ohjaajan huomiota menestyäksesi Mira Mesa Highissa, mikä saattaa vaatia aktiivisuutta.

mikä merkki on maaliskuu 8

Kasvua oppilaskoko

Onko Mira Mesan lukio kasvamassa vai kutistumassa? Tämä auttaa sinua näkemään suuntauksia koulun suuntaan.

Laskelmiemme mukaan ilmoittautuminen Mira Mesa Highiin on lisääntynyt viimeisten vuosien aikana. Laskemme tämän vertaamalla ilmoittautumisia luokkiin 9–12.

Miesopiskelijat Naisopiskelijat Kaikki opiskelijat
9tharvosana 367 312 679
10tharvosana 351 324 675
yksitoistatharvosana 331 287 618
12tharvosana 325 302 627

Kuten yllä olevasta taulukosta näet, fuksi -luokka on 52 oppilasta suurempi kuin vanhempi luokka. Tämä viittaa siihen, että koulu kasvaa ja ottaa lisää opiskelijoita.

On olemassa muutamia syitä, miksi näin voi tapahtua. San Diegon kaupungin väkiluku voi kasvaa, mikä lähettää lisää opiskelijoita Mira Mesa Highyn. Vaihtoehtoisesti Mira Mesa High voisi rentouttaa opiskelijapolitiikkaansa ja ottaa lisää opiskelijoita.


Sukupuolijakauma

Onko Mira Mesan lukiossa enemmän poikia tai tyttöjä?

Tilastojemme mukaan Mira Mesa High on 53:47 jaettu mies- ja naisopiskelijoiden kesken lukion luokissa.

mitkä ovat hyviä suorituksia

Mira Mesa Highilla on tasapainoinen mies-nainen -suhde, joka edustaa suurelta osin San Diegon läänin väestöä. Koska oppilaskunta on suunnilleen puolet ja puolet, pitäisi tuntua siltä, ​​että luokissasi on yhtä monta poikaa ja tyttöä.

Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että Mira Mesa High ei valitse voimakkaasti miehille tai naisille, toisin kuin muut koulut, joissa on suuri enemmistö miehistä tai naisista.

oppilaitokset, jotka hyväksyvät 2,9 gpa

Etnisyysjakauma

Mikä on rodun monimuotoisuus Mira Mesan lukiossa? Sisältääkö yksi etnisyys suurimman osan opiskelijakunnasta vai onko se melko tasapainoinen?

Tilastojemme mukaan Mira Mesa High on monipuolinen opiskelijakunta . Mikään yksittäinen etnisyys ei muodosta yli 50% kaikista opiskelijoista, mikä tarkoittaa, että sinua ympäröi monipuolinen oppilasjoukko luokassa. Vain kolmannes Kalifornian kouluista on näin moninaisia.

Mira Mesa Highin yleisin etnisyys on aasialainen . Koko Kaliforniassa aasialaiset opiskelijat muodostavat 11,5% ilmoittautuneista, mutta on harvinaista, että koulu on pääasiassa aasialaista. Siten Mira Mesa High on tunnettu siitä, että sillä on erityisen vahva aasialainen läsnäolo.

Prosenttiosuus Määrä
Amerikan intiaani/Alaskan syntyperäinen 0,3% 9
aasialainen 46,6% 1213
latinalaisamerikkalainen 20,8% 543
Musta 6,2% 163
Valkoinen 15,6% 408
Havaijin syntyperäinen/Tyynenmeren saaristo 1,0% 26
Kaksi tai useampia kilpailuja 9,1% 237

Lukiot heijastavat yleensä ympäröivän alueen väestöä, joten opiskelijoiden etniset ryhmät muistuttavat todennäköisesti San Diegon. Jos haluat nähdä, miltä muut lähikoulut näyttävät monimuotoisuudelta, googlettamalla '[koulun nimi] prepscholar' löydät oppaamme kyseiseen kouluun.


Mira Mesa -perheiden tulotaso

Mitkä ovat Mira Mesan lukion opiskelijoiden perheen tulot? Tämän määrittämiseksi tarkastelemme niiden opiskelijoiden määrää, jotka ovat oikeutettuja ilmaiseen tai alennettuun lounaaseen. Tämä on Yhdysvaltain liittohallituksen luokitus.

Saadaksesi a ateria alennettuun hintaan , perheen tulojen on oltava alle 185% liittovaltion köyhyyssuuntaviivoista. Neljän hengen perheelle tämä tarkoittaa noin 45 000 dollarin tai sitä pienempää tuloa.

Saadaksesi a ilmainen ateria , perheen tulojen on oltava alle 130% liittovaltion köyhyyssuuntaviivoista. Neljän hengen perheelle tämä tarkoittaa noin 32 000 dollarin tai sitä pienempää tuloa.

Mitä pienempi prosenttiosuus opiskelijoista on oikeutettu ilmaiseen tai alennettuun hintaan, sitä korkeammat tulotasot ovat todennäköisesti.

Mira Mesa High, 15,6% opiskelijoista on oikeutettu alennettuun lounaaseen ja 30,2% ilmaisiin lounaisiin .

Tämä tarkoittaa, että Mira Mesa Highilla on alle keskimääräisen köyhyyden . Useimmat opiskelijat eivät ole oikeutettuja ilmaiseen tai alennettuun lounaaseen, joten Mira Mesa High on keskimääräistä huonompi köyhien kalifornian koulujen keskuudessa. Perheiden tulotaso San Diegossa on siten todennäköisesti suhteellisen korkea.

Määrä Prosenttiosuus
Alennetut lounaat 406 15,6%
Ilmaiset lounaat 786 30,2%
Älä ole oikeutettu alennettuun hintaan tai ilmaisiin lounaisiin 1407 54,1%

Kuten etnisen alkuperän kohdalla, tämä heijastaa todennäköisesti San Diegon ympäröivää yhteisöä eikä puhu paljon koulusta itsestään.

Mira Mesa High on keskitason 50% kouluista tulotason mukaan. Yleensä korkeamman tulotason koulut ovat paremmin rahoitettuja ja niillä on laadukkaampi luokkien ja aktiviteettien valikoima. Mira Mesa High on todennäköisesti pakkauksen keskellä tässä suhteessa ja antaa sinulle hyviä vaihtoehtoja kokeiltavaksi.

mikä kuukausi on vesimies

Jos sinulla on kiinnostuksen kohteita, joita Mira Mesa High ei kata, etsi paikalliselta yhteisöltä aktiviteetteja tai Internetistä itseopiskelua varten.


Kouluturvallisuus

Kuinka turvallinen Mira Mesan lukion osallistuminen on? Voitko odottaa paljon konflikteja opiskelijana täällä?

Tämän tutkimiseksi tarkastelemme kurinpidollisia tietoja kahden tyyppisistä tapahtumista Mira Mesa Highissa: lähetykset lainvalvontaviranomaisille (kun tapauksista ilmoitetaan poliisille) ja pidätykset .

Nämä ovat vakavimpia kurinpitotoimia, joita koulun hallinto voi saada, ja ne ovat ankarampia kuin keskeyttäminen tai karkottaminen. Keskeytykset ovat usein harkinnanvaraisia, ja ne voidaan antaa vain siksi, että ne häiritsevät luokkaa. Sitä vastoin lainvalvontaviranomaisten lähetykset ja pidätykset osoittavat usein tapauksia, jotka vaarantavat muiden Mira Mesa High -opiskelijoiden turvallisuuden.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Lycoming College pääsyvaatimukset

Länsi -Virginia Wesleyan Collegen pääsyvaatimukset

Bellevuen yliopiston pääsyvaatimukset

Kuinka lopettaa ajan loppuminen SAT-lukemisessa

Onko SAT Reading -kohtien aika loppunut eikä sinulla ole tarpeeksi aikaa vastata kysymyksiin? Annamme sinulle täydelliset strategiat, joiden avulla voit selvittää, kuinka saat enemmän minuutteja.

Tämän vuoden Ole Miss ACT -pisteet ja GPA

Worcesterin ammattikorkeakoulun pääsyvaatimukset

Sewanee: Etelä -yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Epätäydellinen dominointi vs. kodominanssi: Mikä on ero?

Mitä eroa on epätäydellisen määräävän aseman ja kodinominanssin välillä? Opi kunkin yksityiskohdat vertaamalla kodominanssia ja epätäydellistä määräävää asemaa.

Mitä sinun tulee tietää Black Rockin vaihtoehto-/jatkokoulusta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Black Rock Alternative/Continuation School -yliopistosta paikassa Yucca Valley, CA.

Paras Yhdysvaltain historian muistiinpanoja opiskelemaan

Etsitkö AP US History -tutkimuksia, joiden kanssa opiskella? Tässä on täydellinen opas Yhdysvaltain historiaan sekä erittely päivitetystä AP-tentistä.

St. Francis yliopiston pääsyvaatimukset

Madonnan yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Parhaat korkeakoulujen hakusivustot, tarkistetut (10 parasta)

Mitä verkkosivustoja sinun tulisi käyttää oppilaitoksellesi? Tässä ovat suosituimmat 10 suosikki korkeakoulujen hakusivustoani, mukaan lukien Cappex, Unigo ja paljon muuta.

4 vinkkiä toimivan Johns Hopkinsin esseen kirjoittamiseen

Oletko huolissasi Johns Hopkins -lisäaineesta? Tutustu Johns Hopkinsin esseisiin, jotka toimivat ja oppivat kirjoittamaan oman voittavan esseen.

Hawthornen lukio | 2016-17 Rankings | (Hawthorne,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -luokat, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Hawthorne High Schoolista Hawthorne, CA.

Marylandin yliopiston itärannikon SAT-tulokset ja GPA

4 vinkkiä erottuviin Carnegie Mellon -esityksiin

Etkö ole varma, miten lähestyä Carnegie Mellonin esseekehotteita? Opi kirjoittamaan tähti-CMU-esseitä ja tutustu onnistuneisiin Carnegie Mellonin esseesimerkkeihin.

Onko PSAT-pisteesi kansallisten ansioiden mukainen?

Mitä PSAT-pisteitä tarvitset voidaksesi päästä kansallisen ansioiden semifinalistiin vuosina 2015/2016? Tässä on täydellinen opas PSAT-pisteiden raja-arvoihin.

Mitä tarvitset UCSD: lle: Pääsyvaatimukset

5 parasta yritystä aloittaaksesi urasi

Mikä on paras liiketoiminnan pääaine? Tutustu suuryritysten luetteloomme, jossa on paljon ideoita siitä, mitä opiskella yliopistossa.

Nebraskan yliopisto - Omahan pääsyvaatimukset

West High School | 2016-17 Rankings | (Torrance,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta West High Schoolista Torrance, CA.

Tietoja PSAT/NMSQT: Expert Guide -oppaasta

Kiinnostaako PSAT/NMSQT? Opi kaikki mitä sinun tarvitsee tietää valmistautuessasi tähän testiin ja saadaksesi National Merit -apurahoja.

Monroe Collegen pääsyvaatimukset

SAT-pääsylippu: Mikä se on, miten se tulostetaan ja mitä tehdä, jos menetät sen

Mietitkö, kuinka SAT-pääsylippusi toimii testipäivänä? Näin löydät sen ja kuinka tulostaa se.