McCarthyism ja The Crucible: Mitä tietää

feature_mccarthyis.png

Opiskellessa Upokas , kohtaat väistämättä kysymyksiä näytelmän yhteyksistä 1950-luvun punaiseen pelotteluun ja McCarthyismiksi kutsuttuun ilmiöön. Nämä yhteydet ovat tärkeitä, koska ne osoittavat sen Upokas ei ole pelkästään (hyvin mukautettu) historiallisten tapahtumien uudelleenjulkaisu, vaan myös allegorinen viittaus tiettyjen keskeisten ihmisvikojen ajattomuuteen.

Tässä artikkelissa esitän McCarthyismin historiallisen taustan, kerron Arthur Millerin henkilökohtaisesta osallistumisesta väitettyjen kommunistien tutkimuksiin 1950-luvulla ja selitän miten ja miksi Upokas ovat niin läheisesti sidoksissa kyseisen vuosikymmenen poliittisiin asenteisiin ja tapahtumiin.

Tausta McCarthyismista

Aloitetaan jonkin verran taustaa siitä, kuka Joseph McCarthy oli ja mikä rooli hänellä oli Yhdysvaltain politiikassa. McCarthy oli republikaani Wisconsinista, joka nousi 1940-luvulla poliittisten joukkojen läpi ja valittiin senaattiin vuonna 1946. Kun näytti siltä, ​​että häntä ei ehkä valittu uudelleen vuonna 1950 muutaman merkityksettömän palvelusvuoden jälkeen, hän päätti kokeilla uutta poliittista strategiaa: kohdistaa kommunistisiin kumoajiin.Jos haluat nähdä, miksi tämä oli edes vaihtoehto, sinun on ymmärrettävä tuolloin vallinnut poliittinen ilmapiiri. 1950-luku merkitsi kylmän sodan alkua, Yhdysvaltojen ja kommunistisen Neuvostoliiton välisen suuren jännityksen aikakautta. Yhdysvaltain konservatiivit pelkäsivät, että kuka tahansa, joka oli sidoksissa kommunistiseen puolueeseen, voisi olla potentiaalinen uhka kansalliselle turvallisuudelle koska heihin ei voitu luottaa pysyvän uskollisina Yhdysvaltoihin. McCarthy pystyi käyttämään tätä pelkoa edukseen.

9. helmikuuta 1950 hän väitti omistavansa luettelon Yhdysvaltain ulkoministeriössä olevista 205 amerikkalaisen kommunistisen puolueen jäsenistä. Kommunistisen hysterian kohtalossa yleisö vaati näiden oletettujen agitaattoreiden tutkintaa hallituksessa. Vaikka monet McCarthyn luettelossa olevista ihmisistä eivät itse asiassa olleet kommunisteja, hän onnistui edelleen tulemaan senaatin hallituksen toimintakomitean nimisen organisaation puheenjohtajaksi, joka jatkoi 'toisinajattelijoiden' tutkintaa. Näitä tutkimuksia jatkettiin kaksi vuotta, joiden aikana kuulustelu levisi lukuisille ministeriöille, ja kommunistinen paniikki lisääntyi jatkuvasti. Tästä väitetyistä kumouksellisista vainosta tuli puhekielessä nimitystä 'McCarthyism'.

McCarthy menetti lopulta vallan vuonna 1954 pian ehdotettuaan armeijan tutkintaa kommunistien juurtamiseksi. Presidentti Eisenhower, joka ei koskaan pitänyt McCarthystä ja kunnioitti suuresti armeijaa entisenä komentajana, päätti, että asiat olivat vihdoin menneet liian pitkälle. Hän työskenteli kulissien takana häpäisemään McCarthyä. Armeija lähetti sisäpiiritietoja McCarthyn vallan väärinkäytöksistä kriitikoilleen, ja huonon PR-myrsky johti lopulta hänen asemansa tutkintakomitean puheenjohtajana. Hän kuoli pian sen jälkeen vuonna 1957, neljä vuotta sen avaamisen jälkeen Upokas .

Vaikka nykypäivän noita metsästysfilosofia kantaa nimensä, Joseph McCarthy ei ollut kaukana ainoasta liikkeellepanevasta voimasta kylmän sodan aikana epäiltyjen kommunistien tutkinnassa. Toisella kongressiryhmällä, nimeltään House UnAmerican Activities Committee, oli samanlainen ja, toisten mielestä jopa dramaattisempi rooli samanaikaisesti. HUAC oli kongressikomitea, joka perustettiin alun perin vuonna 1938 ja jonka ensisijaisena tavoitteena oli tutkia kommunistisia ja fasistisia järjestöjä, jotka olivat aktivoituneet suuren laman aikana.

Toisen maailmansodan jälkeen, kun kylmän sodan jännitteet kasvoivat, HUAC: sta tuli entistä aikomukseltaan tutkia kommunistista toimintaa. HUAC sai merkittävää valtaa yhdessä McCarthyn kanssa; itse asiassa HUAC tarjosi inspiraation monille McCarthyn taktiikoille. Komitean jäsenet olivat vakuuttuneita siitä, että epäuskolliset kommunistit olivat onnistuneet tunkeutumaan Yhdysvaltain hallitukseen, koulutusjärjestelmään ja viihdeteollisuuteen. Komitea toimitti epäilyttäväksi katsotulle haastekutsun, jonka jälkeen häneltä kysyttiin heidän poliittisesta toiminnastaan ​​ja muiden mahdollisten kumoajien toiminnasta. Ihmiset, jotka kieltäytyivät vastaamasta näihin kysymyksiin tai nimeämästä nimiä, pidätettiin kongressin halveksuntaa vastaan ​​ja jopa lähetettiin vankilaan. Myöhemmin monilta evättiin työllistymismahdollisuudet alallaan koska työnantajat pelkäsivät, että heidän palkkaamisensa olisi suhdetoiminnan painajainen, ja heidät suljettiin yleisesti mustalle listalle tai suljettiin.

body_capitol.png
Kuinka McCarthy keksi luettelonsa komennoista? Hän kysyi kaikilta kongressin jäseniltä, ​​voisiko hän lainata kynää. Ne, jotka vastasivat kyllä, olivat luettelossa. Et TRIKKI MINUA JAKAMISEKSI! Ostan omat kynänni, koska olen amerikkalainen!

mikä on korkein mahdollinen gpa


Arthur Millerin yhteydet McCarthyismiin

Arthur Millerillä oli suuri vastenmielisyys McCarthyn tutkimuksista 1950-luvun alussa, ja hän väittää kirjoittaneensa Upokas vuonna 1953 suurelta osin reaktiona tähän jännittyneeseen poliittiseen ilmapiiriin. Hän oli kiehtonut vainoharhaisuuden ympäristöä ja sitä, miten se vaikutti koko yhteiskuntaan. Kun hän törmäsi Salemin noidankokeiden tarinaan, hän keksi lopulta tavan ilmaista nuo aiheet lavalla. Upokas oli myös reaktio hänen henkilökohtaisesta pettymyksestään ystävänsä, johtaja Elia Kazanin päätöksestä nimetä jotkut entiset kollegat kommunistiksi vuonna 1952 parlamentin UnAmerican -toimikunnan edessä. Monet uskovat Crucible's McCarthyismin kritiikki johti osittain Millerin omaan tutkimukseen HUAC: n toimesta.

Vuonna 1956 HUAC kutsui Millerin - kun hän on yrittänyt uusia passi ennen matkaa Belgiaan Upokas. Häntä epäiltiin (ei väärin) läheisistä siteistä Amerikan kommunistiseen puolueeseen. Miller kirjoitti itse asiassa kommunistisen teatterikritiikin ja oli suurempi yksityinen kommunismin kannattaja kuin kuvasi itsensä tuolloin, mutta hän ei koskaan liittynyt puolueeseen. Kun hän ilmestyi HUAC: n eteen, Miller kieltäytyi nimeämästä ketään muuta, joka olisi osallistunut 'kumoukselliseen' poliittiseen toimintaan. Ollakseni oikeudenmukainen, Millerillä oli vähemmän vaakalaudalla kuin monilla muilla, jotka kutsuttiin HUAC: n eteen todistamaan. Koska hän työskenteli pääasiassa teatterissa, hänen ei tarvinnut huolehtia niin paljon Hollywoodin anteeksiantamattoman mustan listan politiikan vaikutuksista uraansa. Miller todettiin halveksuntaa kongressia kieltäytyessään pettämästä ikäisensä, mutta päätös kumottiin kaksi vuotta myöhemmin, kun HUAC menetti vallan ja merkityksen.

body_hollywood.jpg Monet viihdeteollisuuden ammattilaiset löysivät itsensä työttömiksi Hollywoodiin pudotessaan HUACin armoista. Hallituksen vaikutus elokuviin oli tällä hetkellä paljon suurempi kuin nykyään.Upokas McCarthyismin allegoriana

Ei ole vaikea nähdä rinnakkaisuuksia McCarthyismin ja Upokas juoni. Järjen hylkääminen hysterian edessä on selkeä yhteinen teema. Arthur Miller kirjoitti esseen vuonna 1996 Miksi kirjoitin Crucible: Kirjoittajan vastaus politiikkaan joka antaa käsityksen hänen näkemyksestään näytelmän yhteyksistä kommunistiseen paniikkiin.

Esseen alussa, hän kertoo Yhdysvaltain ulkoministeriön Kiinan pelosta kommunistisen valloituksen jälkeen mustan taian pelkoon Upokas . Miller kirjoittaa: 'Ympärillä oli taikuutta; ulkomaalaisten salaliittopolitiikka hallitsi pian poliittista keskustelua ja tarjoutui oikeudenmukaisesti pyyhkimään kaikki muut asiat. ' Miller näki tällaiset irrationaaliset ajatteluprosessit (Yhdysvaltain hallituksen Kiinaan liittyvien virkamiesten kitkeminen tavoitteenaan vähentää Kiinan valtaa kokonaisuudessaan) seurauksena hahmojensa yliluonnollisista uskomuksista.

miten päästä hyvään yliopistoon

Kommunistisen hysterian rakentamisen jälkeen Miller oli vielä vakuuttuneempi haluavansa kirjoittaa näytelmän, joka perustuu tähän kollektiivisen hulluuden muotoon. Häntä kiehtoivat erityisesti ihmiset, jotka olivat eri mieltä kommunistisen 'noidanmetsän' kanssa, mutta päättivät pitää päänsä alaspäin ja mennä sen kanssa välttääkseen oman vainonsa. Hän kirjoittaa: 'Mutta vuoteen 1950 mennessä, kun aloin ajatella kirjoittamista Punaisen metsästyksestä Amerikassa, minua motivoi suurelta osin halvaus, joka oli alkanut monien liberaalien keskuudessa, jotka huolimatta epämukavuudestaan ​​inkvisiittoreiden rikkomuksissa kansalaisista, olivat peloissaan ja perustellusti tunnistettavissa piilokommunisteiksi, jos heidän pitäisi protestoida liian voimakkaasti. Tällainen käyttäytyminen on yksi suurimmista paniikoista koko ajan kasvavaan paniikkiin Upokas . Esimerkiksi John Proctor epäröi paljastaa Abigailin petokseksi, koska hän pelkää tuomioistuimen seurauksia, ja Parris haluaa kääntyä muiden puoleen maineensa säilyttämiseksi.

Toisessa asiaankuuluvassa lainauksessa Miller kirjoittaa: 'Neuvostoliiton juoni oli suuren syy-yhteyden keskiö ; juoni perusteli kaiken vivahteen murskaamisen, kaikki varjostukset, joita todellisuuden realistinen arviointi vaatii. ' Sisään Upokas Miller kääntää tämän käsitteen saatanalliseksi juoneksi, jonka virkamiehet uskovat toimivan Salemissa. Danforth väittää, että maassa on 'liikkuva juoni Kristuksen kaatamiseksi!' (s. 91). Danforth vaatii myös, että 'henkilö on joko tässä tuomioistuimessa tai hänet on laskettava siihen, tien välillä ei ole tietä' (s. 87). Vivahteita ei voida sietää, koska vastuuhenkilöt kokevat panoksen olevan liian korkeat. Yhdysvaltain hallituksen kommunistinen tunkeutuminen ja Paholaisen tunkeutuminen Salemiin ovat molemmat katastrofaalisia skenaarioita, jotka on estettävä hinnalla millä hyvänsä, vaikka se tarkoittaisi viattomien ihmisten heittämistä bussin alle.

Jotkut ihmiset (mukaan lukien hänen entinen ystävänsä Elia Kazan) valittavat ennustettavasti, että Millerin analogia Salemin noidankäsittelyjen ja McCarthyismin välillä oli väärä. Loppujen lopuksi kommunistit ovat todellisia, ja noidat eivät. Miller kuitenkin sanoo, että hän piti analogiaa täydellisenä. Hän väittää, että 1700-luvulla 'Euroopan ja Amerikan ylevimmät mielet eivät koskaan kyseenalaistaneet noitujen olemassaoloa', koska Raamattu puhui heidän olemassaolostaan. Noidat olivat yhtä todellisia ihmisille 1690-luvulla kuin kommunistit ihmisille 1950-luvulla.

Hän lisää, 'Mitä enemmän luin Salemin paniikkiin, sitä enemmän se kosketti vastaavien ikäisten yhteisiä kokemuksia 50-luvulla : mustalla listalla olevan henkilön vanha ystävä ylittää kadun välttääkseen häntä puhumasta hänen kanssaan; entisten vasemmistolaisten yön yli muuttaminen uudestisyntyneiksi patriooteiksi; ja niin edelleen. Ilmeisesti tietyt prosessit ovat universaaleja. '' Miller kiehtoi Salemissa tapahtunutta, koska hän pystyi vetämään yhteen elämänsä tapahtumiin punaisen pelon keskellä. Upokas on kuullut ajan myötä, koska se ilmaisee keskeisiä totuuksia ihmisluonnosta. Ihmiset pyrkivät tekemään kaikkensa välttääkseen yhteiskunnan syrjäyttämisen, mukaan lukien monissa tapauksissa todellisten uskomustensa pettäminen ja ystäviensä myyminen.

body_pride.jpg Jos isänmaallisuus viedään liian pitkälle, se voi muuttua pikemminkin 'ulkopuolisten' vihaksi eikä poliittisten vapauksien rakkaudeksi. Tämäntyyppinen haitallinen asenne on edelleen ongelma Yhdysvalloissa tähän päivään asti.

Miksi suhde McCarthyism ja Upokas Aine?

Miller lopettaa esseensä sanomalla: 'En ole varma mitä Upokas kertoo ihmisille nyt, mutta tiedän, että sen paranoidikeskus on edelleen pumppaamassa samaa pimeästi houkuttelevaa varoitusta, jonka se teki 50-luvulla. ' Vaikka haluamme ajatella olevamme valaistuneempia kuin ihmiset, jotka johtivat Salemin noidankokeita, käytännössä samaa tapahtumia on tapahtunut monta kertaa lähihistoriassa. Noitojen pelko näyttää olevan vain arkaainen, koska suurimmalla osalla yhteiskunnasta ei ole enää vakavia vakaumuksia yliluonnolliseen. Nykyään tällaiset skenaariot voivat olla vielä salakavalampia, koska 'noita metsästetään' sellaisille ihmisille, joita todella on. Yhdysvalloissa oli tietysti kommunisteja 1950-luvulla, mutta suurimmalla osalla heistä ei ollut suunnitelmia kaataa Yhdysvaltain hallitusta tai tulla Neuvostoliiton vakoojiksi. Vaarana on olettaa, että pelkästään siksi, että jollakin on poliittinen tai uskonnollinen vakaumus, hänen on oltava uhka.

'Muina' pidettyjä ihmisiä vainotaan edelleen pelosta ja tietämättömyydestä. Upokas ja McCarthyismia voidaan verrata muihin nykyaikaisiin huhujen, vainon, epäilyn ja hysterian muotoihin, kuten:

  • AIDS-pelko 80- ja 90-luvuilla
  • Terrorismin pelko viimeisten 15 tai 20 vuoden aikana ja miten se on vaikuttanut Yhdysvaltain näkemyksiin ja politiikkaan
  • Obaman 'birther' -liike
  • Sukuisten ihmisten sosiaalisen median ylläpitämät monet huhut

Jälkisana: Keskustelukysymykset

Nyt kun olet lukenut artikkelin, voit kokeilla kättäsi vastaamalla joihinkin näistä keskustelukysymyksistä. Olen lisännyt muutamia erityyppisiä kysymyksiä tästä aiheesta, joita saatat kohdata englanninkielisessä luokassa:

  • Keskustele siitä, miten Millerin näkökulma vaikuttaa näytelmän lukemiseen. Kuinka hänen omat kokemuksensa muokkaivat hänen kirjoitustaan?
  • Mistä 'pelko' tulee? Miksi pelkäämme kansakuntana muita? Miksi pelkäämme muita yksilöinä?
  • Kuvaile 1950-luvun poliittista ilmapiiriä. Miksi senaattori McCarthysta tuli voimakas hahmo? Kuinka hän vaikutti politiikkaan 50-luvulla?
  • Yhteiskuntatietoisena kirjailijana Miller tarkoitti tätä näytelmää kommenttina McCarthyismille. Mitkä ovat rinnakkaisuudet Millerin esittelemien tapahtumien ja senaattori McCarthyn tekojen välillä 1950-luvulla?
  • Vertaa näytelmän tapahtumia muihin historiallisiin tai ajankohtaisiin tapahtumiin, joissa viattomia ihmisiä käytetään syntipukkeina. Onko tämä ajaton varoitustarina?

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Mikä on hyvä ASVAB-pisteet?

Kysymyksiä ASVAB-pisteistäsi? Selitämme ASVAB-pisteet, joita tarvitset armeijalle, ilmavoimille ja muille armeijan haaroille.

Pitäisikö sinun saada STEM -tutkinto?

Harkitsetko STEM -ohjelmaa? Tutustu huippuluokan STEM -pääaineiden luetteloon saadaksesi ideoita ja vinkkejä oikean STEM -tutkinnon löytämiseen.

Onko AP: n maailmanhistoria vaikea? Asiantuntijakeskustelu

Onko AP: n maailmanhistoria vaikea? Tässä oppaassa selitetään, mikä määrittää AP-luokan vaikeuden ja kuinka päättää, onko AP World haastava sinulle.

John Jay College of Criminal Justice Pääsyvaatimukset

Kuinka tulla kansallisten ansioiden semifinalistiksi

Mitä tarvitaan kansallisten ansioiden semifinalistiksi pääsemiseksi? Selitämme NMSQT -prosessin, luetellaan PSAT -raja -arvot ja tarjoamme valmistelustrategioita.

10 parasta sisustuskoulua Yhdysvalloissa

Luettelomme kymmenen parhaan sisustuskoulun joukosta auttaa sinua löytämään sinulle parhaan sisustuskoulun.

Täydellinen luettelo ilmaisista SAT -matematiikan käytännön ongelmista

Etsitkö SAT -matematiikan käytännön ongelmia ja kysymyksiä? Tässä on joukko ilmaisia ​​resursseja, joilla voit testata matemaattisia taitojasi.

Mitä eroa? Tuetut vs tukemattomat lainat

Vertaatko tuettuja ja tukemattomia lainoja ja haluat tietää, mitä eroa niiden välillä on? Lue koko oppaamme koroista, palkintosummista ja opiskelijaveloista.

Mikä on edTPA?

Onko sinulla kysymyksiä edTPA: sta? Katso täydelliset edTPA -käsikirjamme kaikki yksityiskohdat.

Mitä tarvitset VCU: lle: ACT -tulokset ja GPA

San Diegon yliopisto ACT -tulokset ja GPA

Jackson State Universityn pääsyvaatimukset

Sacred Heart University SAT -pisteet ja GPA

Parhaat kesäaskartelut lapsille: 25 hauskaa, helppoa ideaa

Tarvitsetko kesäkäsityksiä esikoululaisille, pikkulapsille tai vanhemmille lapsille? Tutustu luetteloomme hauskoista ideoista, jotka taatusti pitävät pienet mielessä.

Averettin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

12 parasta journalismikoulua

Etsitkö parhaita journalismikouluja? Tutustu luetteloon parhaista undergrad-raportointiohjelmista, jotka auttavat sinua löytämään täydellisen yliopiston sinulle.

Täydellinen opas: College of Charleston SAT -pisteet ja GPA

Tyynenmeren luterilaisen yliopiston pääsyvaatimukset

SUNY Cortlandin pääsyvaatimukset

Babson Collegen pääsyvaatimukset

Täydellinen asiantuntija-analyysi: Dylan Thomas 'Älä mene lempeästi tuohon yöhön'

Yritätkö ymmärtää `` Älä mene lempeästi tuohon yöhön '' merkitystä? Katso täydellinen analyysi Dylan Thomasin kuuluisasta runosta.

Kalifornian parhaat koulut | Merrill F.Westin lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Merrill F.West High Schoolista Tracy, CA.

Benedictine University ACT -pisteet ja GPA

ACT-esimerkkikysymykset: Jokainen kysymystyyppi selitetty

Etsitkö esimerkkikysymyksiä ACT: stä? Olemme keränneet kaikenlaiset ACT-kysymykset ja selittäneet, miten ne näkyvät testissä, joten tiedät mitä odottaa.

Esimerkki suosituskirjeestä sisäistä edistämistä varten

Suositteletko työntekijää ylennykseen? Tutustu esimerkkiviittauskirjeeseemme ja opi kirjoittamaan tehokas suositus.