Massiivinen kokoelma ilmaisia ​​SAT-harjoitustestejä

Rakennatpa sitten omaa SAT-valmisteluohjelmaa tai täydennät vain luokkaa, SAT-käytännön testien ja kysymysten löytäminen voi olla vakava haaste. Tämä artikkeli käy läpi kaiken tyyppisen käytännön SAT-testin, miten niitä voidaan parhaiten käyttää ja mikä tärkeintä, mistä ne löytyvät.

Mitä tarvitset SAT-harjoituskokeisiin

Ennen kuin pääsemme SAT-käytännön testien moniin eri lähteisiin, puhutaanpa siitä, miksi tarvitset syvällisen hyvin käytännön materiaalin hyödyntämiseen ja eri tavoista käyttää näitä resursseja.Oikean harjoituksen testit

Keskeinen osa SAT-valmistelua on täyspitkien harjoituskokeiden suorittaminen realistisissa olosuhteissa. Siitä asti kun haluat jäljitellä SAT-kokemusta mahdollisimman tarkasti, sinun on käytettävä todellisia SAT-tiedostoja. Virallisten testien käyttäminen SAT-käytännön kysymyksiin antaa sinulle paremman ennusteen pisteistäsi ja voi auttaa sinua määrittämään, mihin alueisiin sinun on keskityttävä.

Haluat käytä vähintään kolmea testiä tätä tarkoitusta varten ja varmista, että ne ovat SAT: n uusin versio (vuodesta 2016 eteenpäin).

Kysymysanalyysi

Virallisilla SAT-kysymyksillä on oma tyyli ja logiikka, jota muut testikirjoittajat eivät aina osaa jäljitellä. Siksi ei ole yllättävää, että paras tapa ymmärtää SAT on opiskella todellisilla SAT: illa.

Osana testivalmisteluasi viettää aikaa tarkastelemalla todella tarkasti virallisia SAT-kysymyksiä ja miettimällä, mitä he kysyvät ja miten jokainen kysymys on rakennettu. Mitä paremmin tutustut SAT-kysymysten ainutlaatuiseen rakenteeseen ja kieleen, sitä vähemmän koettelemus näyttää.

Aiheharjoittelu

SAT-valmistelun lopullinen tyyppi on harjoitellaan erityyppisten testikysymysten kanssa hioa osastokohtaisia ​​strategioita ja tarttua sisältöön. Aihekohtainen käytäntö varmistaa myös, että osaat käyttää matematiikka- ja kielioppitietojasi tehokkaasti vastaamaan SAT-tyylisiin kysymyksiin.

Vaikka viralliset SAT-kysymykset ovat ihanteellisia materiaaleja tämäntyyppiseen harjoitteluun, on vähemmän tärkeää, että keskityt yksinomaan todellisiin SAT-kysymyksiin . Epävirallisten materiaalien käyttäminen yleisten strategioiden harjoittamiseen auttaa sinua säästämään virallisia SAT-tiedostoja käytettäväksi täydellisenä harjoitustestinä.

Nyt kun tiedät, mihin tarvitset SAT-harjoituskokeita, käymme läpi eri paikat, joista löydät kunkin tyyppisen - aloittaen virallisista College Board -testeistä.

Maailman kartan sijasta tarvitset SAT-harjoitustestien kartan.

Mistä löytää nykyiset ja vanhat viralliset SAT: t

Kuten edellä kuvasin, on olemassa useita erityyppisiä käytäntöjä, joihin kannattaa käyttää vain virallisia SAT-kysymyksiä. Sellaisenaan, ne ovat arvokkain SAT-valmistelumateriaalityyppi, ja sinun kannattaa kerätä mahdollisimman suuri kokoelma .

Olen jakanut nämä testit SAT-version mukaan:

  • Nykyinen (vuodesta 2016 eteenpäin)
  • Vanha 2400 asteikon muoto (2005-2016)
  • Erittäin vanha muoto (ennen vuotta 2005)

Haluat keskittyä enimmäkseen nykyisiin testeihin, mutta muut versiot voivat silti tarjota hyödyllistä ylimääräistä käytäntöä. Lisätietoja vanhojen SAT-harjoitustestien hyödyntämisestä saat tutustumalla vanhojen SAT-oppaiden täydelliseen oppaaseen.

Suurin osa näistä materiaaleista on ilmaisia, mutta olen sisällyttänyt myös parhaat myynnissä olevat materiaalit. Loppujen lopuksi 10-20 dollarin käyttäminen hyviin käytäntöihin voi olla sijoituksen arvoinen!

Nykyiset SAT-harjoitustestit

Alla on kaikki kokeen nykyisen version viralliset käytännön SAT: t.

10 virallista vapaaharjoitustestiä

Kollegion hallitus on julkaissut 10 käytännön SAT-testiä testin nykyiselle versiolle. Voit ladata ne alla tai viedä ne verkkoon Khan Academy -yliopistoon (katso lisätietoja seuraavasta osiosta):

Valitettavasti The Official SAT Study Guide, 2020 Edition -harjoitustestit ovat samat kuin yllä (paitsi että kirjassa ei ole harjoitustestejä 2 ja 4), joten nämä ovat oikeastaan ​​kaikki, mitä sinulla on virallisten uusien tavoin SAT. Suunnittele vastaavasti!

Virallinen SAT-valmistelu Khan-akatemiassa

On olemassa joukko virallisia SAT-käytännön kysymyksiä osana Khan Akatemian ilmainen SAT-valmistelu . Sinun on rekisteröidyttävä tilille, jotta voit käyttää näitä resursseja, mutta se on täysin ilmainen ja seuraa edistymistäsi ajan myötä.

Oppitunnit ja käytännön kysymykset on jaettu tyypin mukaan, joten ne ovat erittäin hyödyllisiä kohdennetumpaan opiskeluun. Vaikka strategiat ja ehdotukset eivät ole erityisen hyödyllisiä Lukeminen ja kirjoittaminen -osiossa, on paljon matematiikan sisältöä, jos haluat hioa käsitteitä, jotka olet ehkä unohtanut. Näet esimerkkikysymyksen alla:

on stanford muratti liiga

Harjoittele kysymyksiä SAT-verkkosivustolla

Lopuksi on joitain ylimääräisiä käytännön kysymyksiä saatavilla College Boardin verkkosivustolla:

  • 24 Kysymysten lukeminen kahdella kohdalla
  • 22 Kirjoitus- ja kielikysymykset kahdella kohdalla
  • 30 matemaattisen laskimen kysymystä
  • 18 matematiikka Ei laskinta -kohtaa

Muista, että jotkut näistä kysymyksistä esiintyvät myös Virallinen SAT-opas .

Vanhemmat SAT: t

Vaikka vuoden 2016 uudistukseen sisältyi suuria muutoksia testin muotoon, SAT: n aiemmat versiot voivat silti tarjota sinulle hyödyllistä oppimateriaalia.

Ilmaiset täyden harjoituksen testit

On neljä vanhempaa harjoituskoketta voit ladata ilmaiseksi:

Valitettavasti, näillä testeillä ei ole selityksiä vastauksille, joten sinun on selvitettävä, miksi oikea vastaus on itse, tai pyydä apua ystävältä, perheenjäseneltä tai tutorilta.

Jos harjoitustarvikkeet loppuvat todella, voit kääntyä ennen vuotta 2005 laadittujen SAT: ien puoleen:

ap fysiikan c yhtälöarkki

Huomaat joitain kysymystyyppejä, joita ei enää ole SAT: ssa, joten varmista, että tiedät mitä kysymyksiä käyttää ja mitkä jätät huomiotta.

Virallinen SAT-opas, 2. painos

Tämä virallinen kirja tarjoaa 10 uutta virallista vanhaa SAT: ta ja voi olla syytä ostaa, jos opiskelet aggressiivisesti ja tarvitset ylimääräisiä harjoittelutestejä. Muista vain, että ne kaikki ovat vanhassa muodossa, joten siellä on joitain epäolennaisia ​​sisältö- ja kysymysmuotoja. Voit yleensä hankkia tämän prep-kirjan noin 10-20 dollaria Amazonissa .

Muita resursseja virallisille SAT-harjoituskokeille

Saatat myös löytää viralliset SAT: t kautta epäviralliset kanavat. Yritä etsiä Googlesta 'vanha SAT-käytännön testi' tai vastaava lause ja napsauttaa tuloksia. Jos olet onnekas, saatat löytää joitain aiemmin hallinnoitujen SAT-tiedostojen PDF-tiedostoja (vaikka ne todennäköisesti käyttävät vanhaa testimuotoa). Huomaa, että ei ole takeita siitä, että nämä ovat todellisia SAT-tiedostoja.

Yksi hyödyllinen verkkosivusto, jota voit käyttää tähän tarkoitukseen, on CrackSAT.net . He tarjoavat valtava kokoelma (mitä he väittävät olevansa) virallisia SAT: ita ja käytännön kysymyksiä. Vaikka verkkosivustolla liikkuminen voi olla hankalaa, kannattaa ehdottomasti tarkastella, jos haluat realistisempien SAT-kysymysten harjoittamista.

X merkitsee paikan - josta löydät SAT-harjoitustestit.

Mistä löytää (ja miten) käyttää epävirallisia SAT-tiedostoja

Valitettavasti ei ole olemassa virallista SAT-käytännön testiä, joten jos suunnittelet yli 40 tuntia opiskelua, tarvitset todennäköisesti lisämateriaaleja. Huomaa, että harjoitusmateriaaleja ei College Boardin määräämät seuraamukset voivat vaihdella rajusti: jotkut ovat hyvin samanlaisia ​​kuin varsinainen SAT, kun taas toisten ei edes ole samaa perusrakennetta kuin testi!

Olen kerännyt hyödyllisimmät resurssit ja tarjonnut ehdotuksia siitä, miten saada niistä kaikki irti SAT-valmistelussa. Tämä luettelo on laaja, mutta ei tyhjentävä - siellä on paljon SAT-kirjoja ja testejä. Huomaa kuitenkin, että monet heistä eivät ole kovin korkealaatuisia, joten käytä harkintasi päättäessäsi, sisällytetäänkö jotain löytämääsi valmistautumiseen.

Epäviralliset SAT-valmistelukirjat

SAT-esikirjat ovat hyvä vaihtoehto ylimääräiseen sisällön tarkasteluun ja käytäntöihin. Heidän kysymyksensä eivät ole aina aivan oikeita - esimerkiksi ne saattavat kattaa materiaalia, jota sinun ei tarvitse tietää, tai ne ovat helpompia tai vaikeampia kuin todellisessa SAT: ssa. erilaisia ​​strategioita.

Olen alla antanut joitain ehdotuksia yleisistä SAT-prep-kirjoista. Nämä kukin maksaa välillä 10 ja 20 dollaria, mutta saatat löytää ne ilmaiseksi paikallisesta tai koulun kirjastosta. Varmista vain, että niitä ei ole kirjoitettu sisään, ennen kuin tarkistat ne. Huomaa myös, että monet parhaista SAT-kirjoista kattavat vain yhden aiheen, joten kirjojen ostaminen voi tulla kalliiksi nopeasti.

Paras kirja paremmille maalintekijöille: SAT Premium -opinto-opas (Barron's)

tynnyreitä

Barronin SAT-kirjassa on paljon perusteellista oppimateriaalia, joka on erityisen hyödyllinen korkean pistemäärän tekijöille haluavat hienosäätää testinottostrategioita ja varmistaa, että he tuntevat kaikki testissä mahdollisesti esiintyvät käsitteet.

Siitä huolimatta kysymykset (erityisesti lukemista koskevat) ovat yleensä paljon vaikeampaa kuin varsinaisella SAT: lla olevat, joten tämä esikirja ei ole hyvä valinta opiskelijoille, jotka turhautuvat helposti.

Saat yhteensä seitsemän täyspitkää harjoituskoketta (viisi kirjassa ja kaksi verkossa) tämän kirjan kanssa.

Paras kirja pienille maalintekijöille: Kaplanin SAT Prep Plus 2021

kaplan-1

Kaplanin SAT Prep Plus 2021 , samoin kuin muut sen SAT-esikirjat, ovat parempia opiskelijat, jotka tarvitsevat perustiedot siitä, mitä testiltä voi odottaa ja miten siihen voidaan suhtautua. Kysymykset vinoutuvat helpommin, joten se ei tarjoa hyvää valmistelua kokeen haastavammille puolille.

Tämä kirja on hyvä paikka aloittaa, jos sinulla on alhainen lähtötaso ja haluat kasvattaa sitä paljon, koska se säästää viralliset testit ja haastavammat käytännöt myöhempää prosessia varten.

Tämä kirja tarjoaa viisi täyspitkää SAT-harjoituskoketta (kaksi kirjassa ja kolme verkossa).

Ilmaiset online-käytännön testausvalmisteet Test-Prep -yrityksiltä

Koska nämä testit ovat ilmaisia, ne ovat usein (vaikkakaan ei aina) huonolaatuisempia kuin kirjojen testit. Jos tarvitset lisää ilmaisia ​​harjoitusmateriaaleja, pidä kiinni niiden käytöstä ajastamattomassa sisällön tarkistuksessa ja älä huoli, jos jokin näyttää oudolta tai epätavalliselta.

Jos olet korkea SAT-maalintekijä, yrittää selvittää, miten testi eroaa virallisesta SAT: sta, voi olla hyvä harjoitus ja auttaa sinua ymmärtämään tarkalleen mikä saa todellisen merkinnän.

Ivy Global

Ivy Global tarjoaa kaksi ilmaista SAT-harjoitustestiä, jotka ovat laadultaan melko kunnollisia. Kuten alla olevasta esimerkistä näet, molemmat testit matkivat hyvin virallisen testin tyyliä. Kun otetaan huomioon SAT: n nykyisen version materiaalien niukkuus, nämä käytännön testi-PDF-tiedostot voivat olla hyödyllinen lisä valmisteluusi - kunhan pidät mielessä, että kumpikaan ei ole virallinen resurssi.

MajorTests.com

Tällä verkkosivustolla on laaja valikoima SAT-käytännön kysymyksiä jaoteltuna tyypin mukaan. He ovat samoissa perustyyleissä kuin vanhat SAT-kysymykset, vaikka online-muoto on vähemmän virtaviivainen kuin College Boardin tai Khan Academy -sivustojen. Alla on esimerkki:

Näitä SAT-kysymyksiä voidaan parhaiten käyttää säästeliäästi - testata matematiikan ja kieliopin sisällön tuntemusta ja harjoittaa yleisiä strategioita (kuten vastausten tai numeroiden liittäminen). Muista, että ne saattavat sisältää joitain virheitä.

Varsity-ohjaajat

Näiden SAT-käytännön kysymysten muoto ei ole erityisen tarkka, ja he kysyvät joskus käsitteistä, joita ei ole testattu SAT: lla. En yleensä suosittele niiden käyttöä, mutta voit, jos todella haluat lisää kysymyksiä testata yleistä SAT-tietämystäsi. Tässä on esimerkki kysymyksestä:

opettajan suosituskirje yliopistolle

Muut ilmaiset epäviralliset SAT-harjoituskokeet

Suuret testivalmistelijat, kuten The Princeton Review ja Kaplan, tarjoavat usein ilmaisen harjoittelutestin, jos rekisteröidyt heidän verkkosivuston tilille. Joskus voit jopa ilmoittautua harjoittelemaan SAT: ta yhdessä heidän testikeskuksistaan.

Kuten aina, pidä mielessä, että SAT-käytännön laatu vaihtelee rajusti, ja yritys saattaa aggressiivisesti antaa sinulle palvelunsa.

Tulet todennäköisesti käyttämään sekoitusta kirjoja ja online-resursseja SAT-valmistelusi yhteydessä.

SAT-opintosuunnitelman laatiminen: 3 välttämätöntä vinkkiä

Nyt kun tiedät, mistä aloittaa materiaalien kokoaminen, jotka sinun on valmistauduttava SAT: iin, keskustellaan kuinka parhaiten käyttää näitä resursseja opintosuunnitelmassa . Lisätietoja SAT-valmistelun suunnittelusta on oppaassamme, miten voit luoda aikataulusi mukaisen valmistelusuunnitelman.

# 1: Löydä SAT-perustasosi

Varmista ota todellinen SAT peruspistemäärän määrittämiseksi - epäviralliset diagnostiikkatestit eivät anna sinulle realistista käsitystä siitä, millainen SAT on tai mitkä ovat todelliset vahvuutesi ja heikkoutesi. Suorita testi hiljaisessa huoneessa häiritsemättä ja noudata virallisia aikarajoja.

# 2: Harjoittele taitoja ja tarkastele sisältöä täydentävillä materiaaleilla

Koska käytettävissä on rajoitettu määrä virallisia SAT-tiedostoja, sinun pitäisi täydentää näitä testejä käytännön materiaaleilla, jotka keskittyvät tiettyihin aiheisiin tai kysymystyyliin, mukaan lukien viralliset kysymykset Khan Akatemiassa ja SAT: n verkkosivustolla sekä epäviralliset lähteet.

Näiden materiaalien strateginen käyttö antaa sinulle mahdollisuuden kokeilla uusia strategioita ja porata erityisiä taitoja ilman, että sinun tarvitsee huolehtia siitä, kuinka monta virallista testiä sinulla on jäljellä.

# 3: Keskity virallisten SAT: iden käyttämiseen täyspitkinä harjoitustesteinä

Jälleen kerran, koska virallisten SAT-palvelujen tarjonta on rajallinen, haluat käyttää niitä harkitusti. Älä tuhlaa näitä testejä ottamalla ne paloina tai paloina tai kun olet hajamielinen tai stressaantunut.

Käytä sen sijaan suurinta osaa virallisista SAT-harjoitustesteistä täyspitkinä harjoitustesteinä todellisissa testausolosuhteissa: ajoitettu, kaikki yhdessä istunnossa, hiljaisessa huoneessa, jne. Kun olet suorittanut testin, ota aikaa käydä huolellisesti läpi vastaamattomat kysymykset ja arvanneet kysymykset analysoimalla, miksi teit kukin väärässä ja miten kysymys on todella ratkaistu.

Muista myös tallenna yksi tai kaksi virallista SAT: ta valmisteluaikasi loppuun!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Mitä tarvitset Charlestonin yliopistolle: ACT -tulokset ja GPA

14 parasta tietotekniikkakoulua

Mitkä ovat huipputietotekniikan koulut? Tutustu täydelliseen oppaaseemme, mukaan lukien parhaat tietotekniikan verkkokoulut.

Kuinka päästä: Texas State ACT -pisteet ja GPA

Leojen yhteensopivuus: Kenen kanssa leot ovat parhaiten yhteensopivia?

Mitkä ovat leo-yhteensopivia merkkejä? Katso täydellinen opas leojen yhteensopivuudesta oppiaksesi, mitkä ovat yhteensopivia leijonan horoskoopin kanssa.

Omaisuuden tuotto: mitä se on ja miten sitä käytetään

Mikä on omaisuuden tuotto? Erotamme ROA -kaavan auttaaksemme sinua ymmärtämään, miten sitä käytetään tehokkaasti.

UNCG ACT -pisteet ja GPA

Onnistunut Harvard-sovellus (täydellinen yhteinen sovellus + täydennysosa)

Tässä on TÄYDELLINEN sovellus, joka sai minut jokaiseen kouluun, johon haen, mukaan lukien Harvard, Stanford ja Princeton. Katso yhteinen sovellukseni, henkilökohtaiset esseeni ja suosituskirjeet ja opi strategioita omalle korkeakoulusovelluksellesi.

Enneagrammin tyyppi 8: Itsevarma suoja

Oletko Enneagram-tyyppi? Opi kertomaan, mitkä urat sopivat sinulle ja millainen Enneagrammi on rakkaudessa ja parisuhteessa.

York College pääsyvaatimukset

Langstonin yliopiston pääsyvaatimukset

Lyndon State Collegen pääsyvaatimukset

Oklahoman tiede- ja taideyliopiston pääsyvaatimukset

Wheaton College ACT -tulokset ja GPA

Albanyn yliopisto SAT -tulokset ja GPA

Parhaat koulut Kaliforniassa | Henry M.Gunnin lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Henry M. Gunnin lukiosta Palo Altossa, Kaliforniassa.

Mitä sinun on tiedettävä Rancho Alamitos High Schoolista

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Rancho Alamitos High Schoolista paikassa Garden Grove, CA.

Moravian College pääsyvaatimukset

Centenary College of Louisiana Pääsyvaatimukset

Varhainen toiminta vs. varhainen päätös: Mikä on ero?

Päätetäänkö varhaisen toiminnan ja varhaisen päätöksen välillä? Ota selvää eroista, jotta et tee väärää päätöstä yliopistosovelluksissa.

Täydellinen luettelo yhteisöpalvelun apurahoista

Oletko tehnyt yhdyskuntapalvelua ja mietit, mitä apurahoja olet oikeutettu saamaan? Katso täältä täydellinen luettelo yhteisöpalveluista.

Täydellinen opas: CSU -pääsyvaatimukset

McNeesen osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Florida Southern Collegen pääsyvaatimukset

Kuinka aloittaa maksaminen opiskelijoille hyvistä arvosanoista tehokkaasti

Harkitsetko lasten maksamista hyvistä arvosanoista? Opi opiskelijoiden käteiskannustimien eduista ja haitoista ja niiden onnistuneesta toteuttamisesta.

UT Arlingtonin SAT -tulokset ja GPA