Vaaka- ja syöpäyhteensopivuus: tulevatko ne yhteen?

feature_libra

Oletko osa Vaaka/Syöpä -paria ja haluat tietää, kuinka yhteensopivat kaksi merkkiäsi ovat? Tulevatko Syöpä ja Vaaka toimeen? Lukemalla tämän artikkelin opit kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää Vaaka- ja syöpäyhteensopivuudesta, mukaan lukien miksi tällä kumppanuudella on usein ristiriitoja, miten Vaaka- ja Syöpä -kumppanuudet toimivat rakkaudessa, ystävyydessä, perheessä ja työpaikalla ja miten voit parantaa syövän ja Vaaka -yhteensopivuutta, jos sinulla on vaikeuksia saada asiat toimimaan (tai haluat vain estää tulevaisuuden kysymyksiä). Huolimatta siitä, mitä olet ehkä kuullut, se On Vaarat ja syövät voivat tulla toimeen keskenään, ja me selitämme, miten se tehdään!

jako 2 kannattaa

Kuinka hyvin syöpä ja Vaaka tulevat toimeen keskenään? Yleinen yhteensopivuus

Vaarat ja syövät ovat usein tunnettuja siitä, että ne eivät ole kovin yhteensopivia, ja ensi silmäyksellä on paljon tukea. Syövät ovat kuun hallitsemia emotionaalisia vesimerkkejä, kun taas Vaarat ovat vapaasti ajattelevia ilmamerkkejä, joita hallitsee Venus-planeetta.Vaaka on konflikteille haitallinen optimisti, joka rakastaa uutuutta ja uusia ystäviä, kun taas Syövät ovat suoraan sanottuna rehellisiä, voivat pyrkiä mielialaan ja aarteilla pitkäaikaisia ​​ystäviä ja perinteitä. Nämä kaksi merkkiä näkevät maailman eri tavalla, ja he viettävät myös vapaa -aikansa eri tavalla. Ei ole epätavallista, että syöpä näkee Vaaka epäluotettavana naifina, joka hyppää paikasta toiseen ja ihmisestä toiseen. Vastaavasti Vaaka saattaa nähdä Syövän läheisenä kampana, joka ei koskaan murtaudu ulos 'kuorestaan'. Tämän seurauksena syöpä- ja vaakayhteensopivuusluokitus on yleensä alhaisempi kuin muut horoskooppimerkit.

Kaikki ei kuitenkaan ole menetetty näiden kahden merkin vuoksi! Sekä Vaaka että Syöpä arvostavat syviä, sitoutuneita suhteita, joten kun nämä kaksi yrittävät muodostaa suhteen toisiinsa, se on usein uskomattoman vahva. Seuraavissa osioissa selitämme Vaaka- ja Syöpä -yhteensopivuutta eri ihmissuhteissa ja keskustelemme niiden vahvuuksista ja mahdollisen konfliktin lähteistä.

Vaaka Syöpä Yhteensopivuuskaavio

Katso alla olevasta kaaviosta, kuinka yhteensopivat Syövät ja Vaarat ovat eri ominaisuuksille, kuten rehellisyydelle, romantiikalle ja konflikteille. Jokainen niistä on korkealla/keskitasolla/matalalla riippuen siitä, kuinka yhteensopivia nämä kaksi merkkiä ovat.

Vaaka- ja syöpäyhteensopivuus
Rehellisyys Matala
Luottamus Korkea
Viestintä Matala
Äly Keskitaso
Sosiaalisuus Matala
Romantiikkaa Keskitaso
Konflikti Matala
Kiinnostuksen kohteet Matala
Yleinen yhteensopivuus Matala

Koska syövät ja vaaka ovat sitoutuneet pitkäaikaisiin suhteisiin, ne ovat luottamuksellisesti erittäin yhteensopivia. Vaikka he käyttävät sitä eri tavoin, molemmat merkit ovat syvällisiä ajattelijoita ja arvostavat kumppaneidensa onnellisuutta, mikä antaa heille keskimääräisen yhteensopivuuden älyä ja romantiikkaa varten. Syövät kuitenkin suosivat suoruutta, kun taas Vaarat mieluummin pyyhkäisivät asiat maton alle välttyäkseen riidoilta, antaen heille alhaiset pisteet rehellisyydestä, viestinnästä ja konflikteista. Vastaavasti Vaaka tykkää kokeilla uusia asioita ja tulla toimeen suurten ihmisryhmien kanssa, kun taas Syövät mieluummin pitävät status quon pienien läheisten ystävien kanssa. Tämä tekee syöpä- ja vaakayhteensopivuudesta vähäpisteisiä sosiaalisuuden ja etujen suhteen.

Jos mietit syövän ja Vaaka -yhteensopivuuden kokonaisprosenttia, Arvioimme sen 20%: n yhteensopivuudeksi.

body_20 %

Vaaka ja syövät: Rakkaus

Voivatko Vaaka -miehellä ja syöpänaisella (tai syöpämiehellä ja Vaaka -naisella) olla onnistunut suhde? Joo! Vaaka Syöpä -yhteensopivuus on usein korkein romanttisissa suhteissa. Sekä Vaaka että syövät rakastavat rakastumista ja haluavat läheisen, omistautuneen suhteen. Heidät molemmat tunnetaan myös siitä, että he tekevät paljon työtä varmistaakseen, että he välittävät ihmisistä ovat onnellisia, mikä johtaa usein välittäviin ja tyytyväisiin suhteisiin. Heidän erot voivat myös auttaa heitä täällä. Vaaka arvostaa usein sitä, että antaa rauhallisen ja itsevarman Syövän ottaa johtoaseman, kun taas Syövät rakastavat Vaaran hauskanpidon ja jännityksen tunnetta suhteissa.

Näiden kahden merkin käyttäytyminen parisuhteessa voi kuitenkin johtaa ongelmiin. Syöviä, kuten vesimerkkejä, hallitsee enemmän heidän sydämensä, ja he tarvitsevat kykyä ilmaista tunteitaan ja tuntea, että nämä tarpeet täyttyvät. Vaaka on kuitenkin ilmamerkkejä ja enemmän päänsä hallitsemia. He haluavat oikeudenmukaisuutta ja rauhaa. He eivät pidä siitä, kun muut ovat onnettomia, mutta he eivät myöskään pidä ihmisistä, jotka yrittävät keinuttaa venettä tai aloittaa draamaa. Nämä erot voivat saada Syövät ajattelemaan, että Vaarat ovat kylmiä ja tunteettomia, ja Vaarat ajattelevat, että Syövät ovat pahantuulisia ja tarvitsevia. Näistä ongelmista puhuminen alussa on kriittistä, koska muuten syntyy kaunaa, ja sekä Vaaka että Syöpä pystyvät pitämään kaunaa.

Vaaka ja syövät: Ystävyys

Nämä kaksi merkkiä voivat muodostaa läheisiä ystävyyssuhteita, mutta se vaatii työtä, ja sinun pitäisi valmistautua väistämättömiin erimielisyyksiin. Ensimmäinen haaste, jonka Librat ja syövät kohtaavat, on se, kuinka monen ystävän kanssa heidän pitäisi viettää aikaa. Syövät mieluummin pitävät pieniä, tiukkoja kaveriporukoita, jotka ovat tunteneet toisensa pitkään, kun taas Vaarat rakastavat tavata suuria ryhmiä ja tavata uusia ihmisiä. Kun tämä pari on järjestänyt vieraslistan, he voivat törmätä toiseen esteeseen yrittäessään päättää mitä tehdä. Syövät arvostavat nostalgiaa ja perinteitä, kun taas Vaarat rakastavat uusia kokemuksia. Molempien näiden merkkien tyydyttäminen voi olla haaste, mutta se on ehdottomasti toteutettavissa.

Näiden erojen takia Vaaka ja syöpä eivät usein ole parhaita kumppaneita tuttavuuksille tai satunnaisille ystävyyssuhteille, mutta koska molemmat arvostavat läheisiä suhteita, nämä kaksi merkkiä voivat muodostaa läheisen ja pitkäaikaisen Vaaka- ja Syöpä-ystävyyden, jos he päättävät ponnistella. Kompromissi on kuitenkin avainasemassa, joten muista tasapainottaa toisen merkin toiveet ja kannusta samalla myös astumaan oman mukavuusalueesi ulkopuolelle.

Vaaka ja syöpä: Perhe

Vaaka ja syöpä pitävät syvästi perhesiteistä ja molemmat haluavat vahvoja, vakaita perhesiteitä. Tämän takia, Toisiinsa liittyvät Vaarat ja Syövät tulevat usein paremmin toimeen kuin Vaaka/Syöpä -parit muissa tilanteissa. Lisäksi koska Syövät ovat sisäänpäin kääntyneempiä, he tuntevat olonsa mukavaksi usein tuntemiensa ihmisten, kuten perheenjäsenten, läheisyydessä. He tuntevat voivansa olla heidän aidoin perheensä.

käytännön testi pdf 2015

Pitkäaikaiset perhesiteet voivat myös auttaa syöpiä ja vaakoja näkemään ensimmäiset olettamuksensa toisesta merkistä ja tunnistamaan, kuinka samankaltaisia ​​ne todellisuudessa ovat. Vaikka jotkut Vaarat saattavat ensi silmäyksellä kirjoittaa syövät mielialalle ja jopa kostonhimoisiksi, jos he ovat tunteneet toisensa pitkään, Librat huomaavat lopulta, että syövät ovat todella anteliaita ja huolehtivia, vaikka heidän tunteensa toisinaan paranevat. niistä. Samoin Syövät oppivat, että Vaaka -stereotypiat siitä, että he ovat pinnallisia ja hilseileviä, ovat harvoin totta, ja Vaarat ovat todella sitoutuneet saamaan muut tuntemaan itsensä arvokkaiksi.

Kun Syöpä ja Vaaka ovat osa samaa perhettä, molemmat merkit pyrkivät asettamaan perheen etusijalle ja varmistamaan, että kaikki sen jäsenet tuntevat olonsa onnelliseksi ja täytetyksi. Jopa silloin, kun he ovat eri mieltä toisistaan, he voivat siirtyä erimielisyyksien ohi perheen hyväksi.

Vaarat ja syövät: Työpaikka

Kun Vaarat ja Syövät tekevät yhteistyötä, valmistaudu kokemaan erimielisyyksiä toimistossa. Työpaikan suhteet harvoin mahdollistavat syvän yhteyden Syöpien ja Vaakojen on todella ymmärrettävä, mistä toinen merkki tulee. Töissä Vaarat rakastavat suurten ryhmien kokoamista yhteen ajatellakseen älykkäitä, innovatiivisia uusia ratkaisuja, vaikka ne olisivatkin epäkäytännöllisiä. Syövät ovat sen sijaan paljon itsenäisempiä ja järkevämpiä. He mieluummin työskentelevät projektien läpi yksin ja seuraavat vain ideoita, jotka ovat vähäriskisiä ja todennäköisesti menestyvät.

Nämä kaksi merkkiä toimivat parhaiten tilanteissa, joissa kumpikin voi pelata omien vahvuuksiensa mukaan eikä heidän tarvitse luottaa toisiinsa liikaa saadakseen asioita aikaan. Esimerkiksi syöpä, joka valvoo hankkeen rahoitusta, kun taas Vaaka työstää mahdollisia ideoita muiden tiimin jäsenten kanssa, johtaa vähemmän konflikteihin kuin Vaaka ja syöpä, jotka yrittävät tehdä kaiken projektissa yhdessä.

body_twofriends

Neuvoja Vaaka -syövän yhteensopivuuden parantamiseksi

Joten tulevatko syöpä ja Vaaka toimeen keskenään? He voivat, jos he panostavat! Jos olet osa Vaaka/Syöpä -paria, olitpa sitten toimistossa, perheessäsi tai seurustelevan henkilön kanssa, saatat tuntea lannistuneisuuttasi kaikista eroista. Ja on totta, että syöpä- ja vaaka -asioilla voi olla hyvin erilaisia ​​persoonallisuuksia, kiinnostuksen kohteita ja tapoja olla vuorovaikutuksessa muiden kanssa. Molemmilla merkeillä on kuitenkin samat perusarvot: uskollisuus, luottamus ja syvä yhteys.

Kun Vaarat ja Syövät ymmärtävät tämän toisistaan, he tulevat usein paljon paremmin toimeen, minkä vuoksi näet usein, että heillä on parempia suhteita romanttisissa suhteissa tai perheenjäsenten kanssa: molemmat tilanteet antavat näille kahdelle merkille aikaa ja läheisyyttä, joita tarvitaan oppiakseen toinen todella on. Joten jos olet Vaaka tai Syöpä ja sinulla on vaikeuksia muodostaa yhteys toiseen merkkiin tai työskennellä sen kanssa, yritä tutustua niihin ja löytää yhteinen kieli.

Neuvoja puntaa

Jos olet Vaaka, joka toivoo parantavansa suhdettaan syöpään, yksi asia on keskittyä rehellisyyden merkitys. Vaikka olet luonnollinen rauhantekijä ja haudat usein ongelmasi ongelmien välttämiseksi, tämä voi johtaa vieläkin suurempiin ongelmiin, ja se hämmentää rehellisyyttä rakastavia syöpiä. Joten kun on ongelma, puhu siitä ja älä loukkaannu, kun syövät kertovat sinulle suoraan näkemistään ongelmista. Olette myötätuntoisia ja oikeudenmukaisia ​​merkkejä, joten voitte käsitellä monia ongelmia, mutta vain jos olette molemmat etukäteen aloittamassa ongelman.

Älä myöskään ota syöpien mielialaa liian henkilökohtaisesti. Vaaka pystyy loistavasti kaikkeen, mutta muut merkit kamppailevat tämän kanssa enemmän. Jos syöpä on onneton, se ei tarkoita, että se on maailman loppu tai edes se, että olet tehnyt jotain väärin. Anna heidän istua tunteidensa kanssa, puhua siitä, jos he haluavat, ja sitten, kun heillä on ollut tarpeeksi aikaa haudata, käytä positiivista energiaasi saadaksesi heidät pois toiminnastaan.

Neuvoja syöpille

Parasta, mitä voit tehdä, kun Vaaka -asiat vaikeutuvat, on muistaa pitää viileänä. Vaaka on erittäin konflikteja välttävä merkki, ja he vihaavat, kun konfliktit muuttuvat varautuneiksi ja rumaksi. Joskus Vaakaakin on kuitenkin kannustettava kohtaamaan ongelmansa enemmän, jotta he eivät työnnä tunteitaan maton alle. Joten ole suora ja rehellinen Vaaka -asialle, kun keskustelet ongelmista, mutta yritä olla antamatta tunteillesi parasta.

Samoin anna itsesi astua mukavuusalueesi ulkopuolelle, kun olet Vaakojen kanssa. Saatat nauttia asioiden tekemisestä aivan samalla tavalla kuin sinulla on aina ollut saman ihmisryhmän kanssa, mutta Vaaka rakastaa uutuutta ja jännitystä. Koska Vaarat ovat myös harkittuja ja hauskoja, ne ovat loistava opas, jota voit ottaa mukaan, kun yrität jotain ensimmäistä kertaa.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

2.2 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 2.2

Mikä on 2.2 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä oppilaitokset hyväksyvät 2.2 GPA: n? Ota selvää, mihin kouluihin pääset.

Kalifornian taiteen instituutin pääsyvaatimukset

22 keskeistä alkemiasymbolia ja niiden merkitykset

Mitä ovat alkemiasymbolit? Katso täydellinen oppaamme tärkeimmistä alkemiasymboleista ja merkityksistä.

Täsmälleen mitä odottaa AP -kielen monivalinnalta

Oletko hämmentynyt tukiaseman kielen ja kokoonpanon monivalinnoista? Selitämme eri kysymystyyppejä ja tarjoamme asiantuntijavinkkejä, joiden avulla voit ässää kokeen.

3 tärkeintä vinkkiä erottuvaan Cornell-esseeseen

Kamppailetko Cornellin essee -kehotteen kanssa? Opi kirjoittamaan suuri Cornell -lisäesite, joka saa sovelluksesi loistamaan.

Paras Algebra 1 Regents -katsausopas 2021

Otatko Algebra 1 Regents -kokeen? Tutustu asiantuntija -arvio -oppaaseemme opintovihjeitä ja neuvoja varten.

Fordhamin yliopiston pääsyvaatimukset

Kuinka saada 36 ACT English: 10 strategiaa täydeltä maalintekijältä

Pisteytys 36 ACT-englanniksi vaatii täydellisyyttä. Opi ACT-asiantuntijan kriittiset strategiat tämän osan hallitsemiseksi.

Clayton State Universityn pääsyvaatimukset

Parhaat ACCUPLACER-harjoituskokeet: matematiikka, lukeminen ja paljon muuta

Tarvitsetko ACCUPLACER-harjoitustestin? Katso kokoelmamme kirjoittamisen, lukemisen ja matematiikan ACCUPLACER-harjoitustesteistä.

Jazzista Jambalayaan: 11 hauskaa tekemistä New Orleansissa

Mietitkö mitä tehdä New Orleansissa? Katso luettelo suosituimmista nähtävyyksistä ja piilotetuista helmistä, mukaan lukien suokierrokset, kreoliruoka ja ranskalainen kortteli.

Montserratin taiteen korkeakoulun pääsyvaatimukset

Caltech vs MIT: Mikä on parempi?

Onko Caltech parempi kuin MIT? Mikä koulu sopii sinulle? Opi eroja näiden huipputekniikan korkeakoulujen välillä.

Malone Universityn pääsyvaatimukset

New Jerseyn teknologiainstituutin pääsyvaatimukset

Kuinka päästä sisään: Temple Universityn pääsyvaatimukset

Stonehill College SAT -tulokset ja GPA

Kuinka tarkastukset ja saldot toimivat Yhdysvaltain hallituksessa

Mitä ovat sekit ja saldot? Kuinka ne toimivat? Täydellinen tarkistus- ja saldomääritelmäoppaamme jakaa tämän Yhdysvaltojen hallituksen näkökohdan yksityiskohtaisella esimerkillä.

Parhaat koulut Kaliforniassa | Capistrano Connections Academy Charter School -sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Capistrano Connections Academy Charter Schoolista Aliso Viejo, Kalifornia.

2016-17 Akateeminen opas | Oak Parkin lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Oak Park High Schoolista paikassa Oak Park, CA.

New Yorkin sisustuskoulun pääsyvaatimukset

1060 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Amerikan katolisen yliopiston pääsyvaatimukset

Covenant Collegen pääsyvaatimukset

UNT ACT -pisteet ja GPA