Suosituskirje Näyte: Sulje kollega

ominaisuus_tietokone-1.jpg

Sinun ei tarvitse olla jonkun pomo kirjoittaa hänelle suosituskirje. Työtoverisi saattaa pyytää sinua kirjoittamaan sellaisen, kun hän hakee sisäistä ylennystä tai työpaikkaa yrityksen ulkopuolelle.

Tämän artikkelin esimerkkikirjeen on kirjoittanut kollega jollekulle, joka hakeutuu johtotehtäviin toisessa yrityksessä. Työtoverina ja ehdokkaan ystävänä kirjailija voi puhua sekä ammatillisista taidoistaan ​​että henkilökohtaisista eduistaan. Lue, kuinka kirjailija tukee kollegansa työnhakua.Esimerkkisuosituskirje nro 7: Kirjoittanut työtoveri

Herra Ernie Sanders
Markkinointipäällikkö
Globex Tech
55 Valley Road
Palo Alto, CA 95014

on 1440 hyvä sat pisteet

Hyvä herra Sanders,

Olen erittäin tyytyväinen voidessani suositella Alicea Globex Techin päätoimittajaksi. CloudArkin IT-sisällönmuokkaajana olen työskennellyt Alicen kanssa viimeiset viisi vuotta. Hän ei ole vain ollut avainasemassa tiimissämme, vaan hänestä on myös tullut läheinen henkilökohtainen ystävä. Alicen taidot ja johtamisominaisuudet tekisivät hänestä korvaamattoman lisäyksen tietotekniikan sisällön kehittämisryhmään.

Vaikka Alice on saavuttanut menestystä CloudArkissa ja auttanut lisäämään blogiliikennettämme muutamasta tuhannesta yli miljoonaan kuukausittaiseen lukijaan täällä olonsa aikana, hän haluaa maksimoida taitonsa johtajana suuremmassa yrityksessä. Pienellä startup-yrityksellämme ei vielä ole mahdollisuuksia johtajuuteen, johon Alice on pätevä. Alice on valmis astumaan toimituksellisen hallinnan rooliin sisältöohjelmassa, jolla on potentiaalia maailmanlaajuisesti.

Alice voi suunnitella, luoda ja markkinoida IT-sisältöä ja luoda globaalin läsnäolon Globex Techille. Hän on erinomainen kirjailija ja toimittaja, jolla on mahdollisuus kääntää tekninen tieto kiinnostavaksi sisällöksi. Hän on käyttänyt tekniikkamaailman tuntemustaan ​​sekä CloudArkin blogin popularisoimiseksi että koulutusalustan kehittämiseksi, mukaan lukien tietotekniikkaan liittyvät sertifikaatit, työpajat ja webinaarit. Hänellä on sormi teknologisen kehityksen pulssilla ja se tarjoaa hyödyllistä ja kiehtovaa sisältöä lukijoille.

Alice menee naimisiin kirjoittamistaitojensa kanssa digitaalisesta ja saapuvasta markkinoinnista. Hän työskentelee sosiaalisen median, sähköpostikampanjoiden ja muun suhdetoiminnan kautta viruksen sitoutumisen aikaansaamiseksi. Hänen viimeiset kolme viestiään sosiaalisen median foorumeillamme tuottivat kaikkien aikojen korkeimman, 20 000 osakkeen, ja auttoivat tuomaan monia ainutlaatuisia kävijöitä. Johtavassa asemassa yrityksessäsi Alice käyttää strategista taktiikkaa, kuten hakukoneoptimointia ja sosiaalisen median mittareita, viemään web-läsnäolosi seuraavalle tasolle.

Ammatillisen pätevyytensä lisäksi Alicella on henkilökohtaisia ​​ominaisuuksia, jotka tekevät hänestä sopivan hyvin johtajuuteen. Hän on luonnollisesti pudonnut 'pistehenkilön' rooliin, johon monet meistä käyvät kysymyksillä. Hän ei pelkää ottaa riskejä ja ehdottaa usein uusia ohjeita. Alice oli avainasemassa esitellessään koulutusalustamme koulutusta varten, suuntaan, joka on osoittautunut erittäin hedelmälliseksi. Hän on sitoutunut laatuun, kasvuun ja edistymiseen ja innostaa tiiminsä jäseniä pyrkimään samaan. Lyhyesti sanottuna Alice on näkökykyinen henkilö.

kuinka moni istui aihekokeen

Henkilökohtaisesti voidaan todeta, että Alicesta on tullut läheinen ystävä vuosien ajan yhteistyössä CloudArkissa. Hän järjesti yritykselle useita sosiaalisia tapahtumia, kuten baaritapaamisia ja 5k-kilpailuja, mikä helpotti tiimin yhteenkuuluvuutta ja antoi meille mahdollisuuden muodostaa suuri ystävyys. Itse asiassa menemme polkua pitkin tänä lauantaina. Alicen hauska ja ystävällinen persoonallisuus on vain kuorrutus hänen monien muiden pätevyyksien kakkulla.

Alicella on korkein suositukseni päätoimittajaksi Globex Techissa. Olen innoissani nähdessäni suunnat, joihin Globex Tech kasvaa Alicen johdolla. Ota rohkeasti yhteyttä saadaksesi lisätietoja. Paljon kiitoksia ajastasi.

Ystävällisin terveisin,

mistä ostaa suolahappoa

Robert Wordsworth
IT-sisältöeditori
PilviArk
rwordsworth@cloudark.com
(866) 811-5546body_socialmediatree.jpg

miljoona dollaria numeroina

Robert kuulostaa luottavaiselta, että Alicella on toimitukselliset ja sosiaalisen median taidot olla päätoimittaja.

Suosituskirje nro 7: Erittely

Tämän suosituskirjeen on kirjoittanut työtoveri yrityksen ulkopuolelle hakevalle henkilölle. Tämä työtoveri kuvaa hänen henkilökohtainen ystävyys hakijan kanssa samalla kun tuodaan esiin hakijan ammatilliset taidot ja työsuoritukset. Hän aloittaa lausunnolla vahvasta tuesta sekä selityksen siitä, miksi Alice haluaa astua johtotehtäviin suuremmassa yrityksessä.

Robert kuvaa Alicen menneisyyden saavutuksia ja tulevaisuuden potentiaalia. Hän näyttää kuinka hän osaltaan CloudArkin kasvua , joka kuvaa hänen taitojaan sisällön luomisessa ja tietämystä teknologisista suuntauksista. Hän käsittelee myös hänen digitaalisia ja sisältömarkkinointikykyjään, jotka molemmat ovat välttämättömiä hänen kohdetyössään.

Kokemustensa keskustelun lisäksi Robert selittää, että Alicella on johtajuusvalmiudet ja visio siirtyä päätoimittaja-tehtävään. Hän sanoo, että hänestä on tullut kollegoidensa 'pistehenkilö', samalla kun hän on myös menestynyt yhteistyössä. Alicen taitoa osoittaa edelleen se tosiasia, että kirjeen on kirjoittanut työtoveri. Alice'n ystävänä Robert pystyy myös koskettamaan joitain henkilökohtaisia ​​etujaan, mikä antaa kirjeelle uuden ulottuvuuden.

Kaiken kaikkiaan Robert tukee voimakkaasti Alice-sovellusta ja antaa esimerkkejä miksi hän on valmis astumaan toimituksellisen johtajan asemaan. Hänen kirjeensä esittelee Alicen toimitukselliset ja markkinointitutkinnot ja osoittaa, että hänellä on myönteiset suhteet kollegoihinsa.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

San Franciscon yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Gateway to Collegeista Laney Collegessa

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Gateway To Collegeista Laney Collegessa Oaklandissa, Kaliforniassa.

Utahin yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Great Oak High Schoolista

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Great Oak High Schoolista Temecula, CA.

Pitäisikö minun mennä johonkin isosta 10 koulusta?

Oletko utelias osallistumaan johonkin Big Ten -koulusta? Tämä Big 10 -koulujen luettelo selittää Big Ten -yliopistojen hyvät ja huonot puolet ja auttaa sinua päättämään, mikä niistä sopii sinulle.

RN vs BSN vs LPN: Mikä ohjelma sopii sinulle?

Eri hoitotodistukset ja tutkinnot voivat olla hämmentäviä - tutustu oppaasemme LPN vs RN vs BSN.

Mitä tarvitset Stony Brookille: SAT -tulokset ja GPA

Lehighin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Asiantuntija -arvio: Virallinen ACT -valmisteluopas

Etkö ole varma, ostatko uuden ACT Prep Guide -oppaan? Selitämme punaisen kirjan uuden version hyvät ja huonot puolet ja sen vertailun aiempiin painoksiin.

SUNY New Paltz Pääsyvaatimukset

Keski -valtionyliopiston pääsyvaatimukset

Sekin täyttäminen, vaihe vaiheelta

Mietitkö, miten voit kirjoittaa sekin? Opastamme prosessin vaihe vaiheelta, mukaan lukien tarvitsemasi tiedot ja kuinka kirjoittaa summa.

Mitä sinun on tiedettävä Redondo Union High Schoolista

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Redondo Union High Schoolista Redondo Beachissa, Kaliforniassa.

Felician Collegen pääsyvaatimukset

Albertus Magnus Collegen pääsyvaatimukset

Cleveland Institute of Artin pääsyvaatimukset

Rose-Hulmanin teknillisen instituutin ACT-tulokset ja GPA

Viivat ja kulmat SAT-matematiikassa: Valmistelu ja tarkistus

Opi kaikki yhdensuuntaisista / kohtisuorista viivoista ja vastakkaisista / lisäkulmista tälle yleiselle kysymystyypille. Käytä SAT-matematiikkastrategioita käytännössä parantaaksesi pisteitäsi.

Täydellinen luettelo: Korkeakoulut Massachusettsissa + sijoitukset/tilastot (2016)

Hakeudutko yliopistoihin Massachusettsissa? Meillä on täydellinen luettelo Massachusettsin parhaista kouluista, joiden avulla voit päättää, minne mennä.

Paul Smithin yliopiston pääsyvaatimukset

Luoteis -osavaltion Louisianan yliopiston pääsyvaatimukset

Columbuksen taidekorkeakoulun pääsyvaatimukset

Landerin yliopiston pääsyvaatimukset

5 Tärkeimmät erot ISEE: n ja SSAT: n välillä

Mietitkö, ottaako ISEE vai SSAT? Selitämme ISEE: n ja SSAT: n erot ja kuinka päättää, mitä sinun pitäisi tehdä.

Massachusettsin yliopisto Lowellin SAT -tulokset ja GPA