Viime hetken opas ACT: n täyttöön: 10 vinkkiä

feature_alarmclock.png

ACT on tullut meille, ja näyttää olevan oikeudenmukaista olettaa (koska luet tätä artikkelia) olet alivalmisteltu . Jos sinulla on alle kolme viikkoa ennen tenttiä ja et ole vielä opiskellut, olet virallisesti täynnä ACT: tä.

Jos olet valmis ja kykenet valmistelemaan noin 60 tuntia ennen testiä, lue hetki aikaa lukemaan suunnitelmamme juuri näihin olosuhteisiin. Jos se ei kuitenkaan kuulosta realistiselta olosuhteidesi suhteen, lue lisää hyödyllisimpiä strategioita, joita voit käyttää nopeuttaaksesi testiä hetkessä . Esitämme testin kullekin osalle ominaisia ​​vinkkejä sekä joitain maailmanlaajuisia neuvoja aiheista, kuten arvaamisesta ja tasaisen pään pitämisestä testipäivänä.Yleiset ohjeet: Tee töitä, lepää hyvin

Se on tärkeää panostamaan vakavasti ja sitoutuneesti ACT: n täyttämiseen. Sinun pitäisi mene kaikki ulos testissä, ja sinun on harjoiteltava, millaista todella on. Plus, rajoitetun ajan, sinun on työskenneltävä erityisen kovasti jotta saat parhaan hyödyn opiskelustasi.

On kuitenkin tärkeää pitä huolta itsestäsi myös. Päivä tai kaksi ennen testiä, hidastaa vauhtia . Älä lopeta valmistelua kokonaan, mutta keskittyä toipumiseen useiden viime päivien ajamasta niin kovasti.

Keskittyä saada hyvää unta . Niiden saaminen kestää enemmän kuin yhden yön Kanssa ja väsymys ei ole ystäväsi testipäivänä.

Kiinnitä huomiota mielentilaasi . Niin juustoiselta kuin se saattaakin kuulostaa, kysy itseltäsi, katsotko testiä puoliksi tyhjän vai puoliksi täytetyn lasin linssin läpi. Muistaa, tämä on tilaisuus menestyä testissä.

Kiinnitä huomiota myös stressitasoosi. Hermot ovat terveitä - ne voivat antaa meille adrenaliinia, jota tarvitsemme Herkulesin tehtävien suorittamiseen. Puhdas stressi on vähemmän hyödyllinen - se pakastaa meidät ja repii meidät alas.

Lopuksi katso realistinen näkemys testistä. Se on tärkeää; En todellakaan kiellä sitä. Se ei kuitenkaan ole elämän ja kuoleman kysymys - joten älä käsittele sitä yhtenä.

muoti -instituutti gpa

body_glasses.png

Käytä todellisuuslasejasi, kun katsot testiä.

Valmistelustrategiat

Puhutaan joistakin erityisiä, toteutettavia vaiheita kestää nyt ja testin välillä.

#1: Tee harjoitustesti

Tämä on ratkaiseva askel; harjoitustestin tekeminen auttaa sinua tottua muotoon ja ohjeisiin testistä puhumattakaan harjoitella sisältöä . Et halua viettää paljon aikaa lajittelemalla ohjeita testipäivänä, joten käytä harjoitustestiä selvittääkseen kaikki vääntymät. Lisäksi tieto siitä, mitä olet testissä, auttaa helpottamaan ahdistusta, jonka todennäköisesti tunnet.

Käytä aikaa jokaiseen väärään vastaukseen lue selitys miksi tuo vastaus on väärä . Tämä on tärkeä ensimmäinen askel kohti ymmärrystä siitä, miten testaajat ajattelevat.

mikä on täydellinen sat -pisteet

Käytä suorituskykyäsi jokaisessa osassa selvittää mikä tehtävä (englanti, matematiikka, lukeminen, luonnontieteet tai kirjoittaminen) on heikoin . Keskitä energiasi sinne.

# 2: Harjoittele, harjoittele ja harjoittele lisää

Harjoittele esimerkkiongelmien kanssa ja poraa ne, jotka ovat haaste sinulle. Älä sano, älä polta itsesi loppuun; yritä sijoittaa itseäsi makea kohta noin yhdestä kolmeen päivässä (keskimäärin). Seuraavassa on lisätietoja siitä, mitä harjoitella ja harjoitella. Yritä kuitenkin enimmäkseen käyttää niin monta virallista harjoitusmateriaalia kuin mahdollista.

#3: Englanti - Tarkista englannin perussäännöt

Tarkista joitain kieliopin perussääntöjä, kuten:

  • Välimerkit (ja miten ne toimivat)
  • Peruslauserakenteet (ja miten ne toimivat)
  • Puheen osat (ja miten ne toimivat)

Nyt on kyse kaikesta miten nämä käsitteet pannaan käytäntöön . Sinua ei pyydetä papukaijan sääntöihin; sinua pyydetään soveltamaan niitä konteksteihin. Ota kokeiluna teksti, jonka uskot olevan virheetön, ja käy läpi osa siitä, tunnista, mitä välimerkkien, rakenteen jne kanssa tapahtuu.

body_britishflag.jpg

Se on englannin kieli, ei englannin kieli.

#4: Lukeminen - upota kirjallisuuteen

Lukea paljon). Tämän ei tarvitse tarkoittaa jättimäistä äänenvoimakkuutta tuntikausia - vain Jatka lukemista käsilläsi varapäiviä varten koko päivän .

Älä kuitenkaan lue mitään vanhaa - Calvin ja Hobbes ei valitettavasti aio auttaa. Lue materiaalia, joka tuntuu hieman vaikealta — Sanomalehdet, akateemiset lehdet, haastavat kirjat jne.

Tiedän, että osaat lukea; siitä ei ole kysymys. Kysymys on mukavuutesi tasosta, kun olet upotettu vaikeaseen tekstiin, ja halusta päästä mukavuusalueesi ulkopuolelle. Olen toiminut Shakespeareä ammattimaisesti, ja minulla on vielä vähän aikaa sopeutua kuullun kieleen, kun menen katsomaan Shakespearean näytelmää. Tämä johtuu siitä, etten ole upotettu siihen joka päivä; se olisi eri asia, jos olisin. Herkällä analogialla, säännöllisen viihtyisän hankala kirjoittaminen johtaa ACT: iin, säästät epämukavuutta testipäivänä.

Lue kriittisesti ja analyyttisesti, älä passiivisesti. Aktivoi teksti - kysy kysymyksiä, etsi vastauksia ja tee havaintoja. Tämä on nopein tie tekstin ymmärtämiseen sillä tasolla, jota ACT vaatii. Testi esittää sinulle kysymyksiä, jotka vaativat enemmän kuin kerran, pinta-alan tuntemuksen tekstistä, joten olet jälleen iloinen siitä, että olet tyytyväinen kirjallisuuden tutkimisprosessiin testipäivänä.

#5: Matematiikka - Tutustu kaavoihisi

ACT, toisin kuin SAT, ei anna sinulle minkäänlaista kaavaluetteloa - joten opettele muistamaan . Monimutkaisemmat geometriset kaavat annetaan sinulle kysymyksen yhteydessä - mutta suurimman osan kaikesta sinun on annettava itse. Muista ainakin tärkeimmät kaavat ja varmista, että osaat käyttää niitä.

#6: Tiede - Etsi tieteellistä kirjoittamista analysoitavaksi

Älä ole huolissasi tosiasiallisten tieteellisten tosiasioiden täsmentämisestä - sinun pitäisi olla enemmän huolissasi siitä, että pystyt tulkitsemaan sinulle annettuja tosiasioita ja tietoja. Lue tieteellisiä julkaisuja, joilla on kunnollinen maine (kuten Popular Science), ja viettää ylimääräistä aikaa kaikilla löytämillesi kaavioille ja kaavioille. Pidä tämän lisäksi vauhtia porausharjoitusten kanssa.

# 7: Kirjoittaminen - Keskustelu, paperilla tai henkilökohtaisesti

Näytteiden esseiden hahmottaminen on, kuten voisi epäillä, kultainen. Jos et kuitenkaan voi enää tehdä hiljaista, yksilöllistä toimintaa, yritä käynnistää keskustelu muiden rosmarien - tai jopa muiden ystävien tai perheenjäsenten kanssa, jos he haluavat. Se on hieno tapa saada välitöntä palautetta ideoistasi! Kirjoitustesti on kyse argumentista ja oppii muotoilemaan ajatuksiaan selkeästi ja tehokkaasti on äärimmäisen tärkeä.

esimerkki ap lang synteesiesseestä

body_angryman.jpg

Pidä keskustelusi siviilinä nyt.

ACT-testivinkkejä

Tunkeutuminen on oma matkansa, mutta älä unohda, että mikään ei ole ohi, ennen kuin käännät testin. Tässä muutamia ideoita testipäivän läpikäymiseen.

# 8: Lämmitä aamulla

Herätä aikaisin, antaa itsellesi paljon aikaa valmistautua ja saapua testikeskukseen.

Käytä hetki tehdä lämmittelyongelma tai kaksi. Älä ahdista enää, mutta tarkista hallitsemasi erityisen ilkeä ongelma tai kokeile kohtalaisen vaikeaa kysymystä, jota et ole vielä nähnyt. Tämä lämmittää aivojasi hieman - vie hämähäkinverkot ulos - verottamatta niitä yrittämällä täyttää lisätietoja.

#9: Mind Your Mindset

Puhu itsellesi a positiivisella ja kannustavalla tavalla . Visualisoi, mitä tapahtuu aamulla, ja kuvittele itsesi tulevan läpi lentävillä väreillä.

# 10: Arvaa, kun et tiedä vastausta

ACT: llä ei ole arvausrangaistusta; väärä vastaus ei saa pisteitä, mutta se ei myöskään menetä pisteitä.

Tee kaikki kysymykset, joihin olet varma. Tee seuraavaksi arvatut arvaukset mahdollisuuksien mukaan. Lopuksi, laita vastauksia kaikesta mitä olet täysin hukannut . Käytä hetki aikaa lukea lisää asiantuntijoidemme laatimia arvausstrategioita.

Johtopäätös

Joten sinulla on se: tekniikat, joita sinun on täytettävä päästäksesi testauspäivään ACT: llä.

Olemme nähneet harjoitellaan niin paljon kuin mahdollista säilyttäen kohtuullisuuden työn ja itsehoidon tasapaino elämässäsi. Olemme nähneet testissä vinkkejä kullekin luokalle, ja olemme myös tarkastelleet testipäivän tekemisiä ja ei.

Yksi suurimmista sanomista on: älä jää jumiin jumiin, jos voit välttää sen . Jos mahdollista, ajattele testin suorittamista uudelleen, kun sinulla on enemmän aikaa valmistautua perinteisellä tavalla.

mitä värejä tekee ruskeaksi

body_restingfrog.jpg

Ota se rauhassa seuraavalla kerralla.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Iowan yliopiston pääsyvaatimukset

New Mexico State Universityn pääsyvaatimukset

2016-17 Akateeminen opas | Simon Rodian jatkokoulu

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Simon Rodian jatkokoulusta Los Angelesissa, Kaliforniassa.

Mansfieldin yliopiston Pennsylvanian pääsyvaatimukset

2.0 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 2.0: lla

Mikä on 2.0 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä korkeakoulut hyväksyvät 2.0 GPA: n? Selvitä, mihin kouluihin voit päästä.

Uusi PSAT, uudistettu vuonna 2015: Täydellinen opas

PSAT suunniteltiin uudelleen vuonna 2015. Lue oppaamme oppiaksesi kuinka valmistautua siihen parhaiten.

2016-17 Akateeminen opas | Valencian lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Valencian lukiosta paikassa Placentia, CA.

Santa Fe University of Art and Design Pääsyvaatimukset

Kalifornian parhaat koulut | Desert Hot Springs High School Rankings ja tilastot

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Desert Hot Springs High Schoolista kohteessa Desert Hot Springs, CA.

RMU: n pääsyvaatimukset

Lafayette Collegen pääsyvaatimukset

Minnesotan yliopisto, Duluthin pääsyvaatimukset

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää CLT-testistä

Mikä on klassinen oppimistesti? Selitämme kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää CLT-tentistä, mukaan lukien milloin ja missä otat sen ja kuinka valmistautua.

Miten SAT -esseen pituus vaikuttaa pisteeseesi?

Kuinka pitkä SAT -esseesi pitäisi olla? Tässä on analyysimme SAT -esseen pituudesta ja siitä, miten se vaikuttaa esseesi pisteisiin.

Kuinka monta tuoppia gallonassa?

Muuntaminen pinttien ja gallonien välillä? Katso oppaastamme kuinka monta pinttiä gallonassa.

Mikä on Charter School? Onko yksi oikea sinulle?

Oletko hämmentynyt charter- ja julkisista kouluista? Yksityiskohtainen kilta charterkoulun määritelmään opastaa kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää.

Curry Collegen pääsyvaatimukset

Lewisin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Kuinka ACT pisteytetään?

Ota selvää, kuinka ACT pisteytetään virallisten pisteytyskaavioiden avulla ja mitä tämä tarkoittaa omalle valmistautumiselle.

Randolph-Macon Collegen pääsyvaatimukset

Ohion yliopiston eteläinen pääsyvaatimukset

Alexander Hamiltonin lukio | 2016-17 Rankings | (Los Angeles,)

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Alexander Hamilton Senior High Schoolista Los Angelesissa, Kaliforniassa.

SAT-itseopiskelu: 7 vinkkiä valmistelusuunnitelmaan

Kamppailetko SAT-itseopiskelun kanssa? Tutustu täydelliseen oppaaseemme opintosuunnitelman laatimiseen ja ongelmien vianetsintään.

Mikä on CUNY? Mitä CUNY tarkoittaa?

Mitä CUNY tarkoittaa? Opi kaikki New Yorkin kaupunginyliopistosta ja jos se sopii sinulle.

Carroll University pääsyvaatimukset