Viime hetken ACT-strategiat: 12 opasta, jotka sinun on luettava

body_lastminute.jpg

ap biologian monivalintakokeet julkaistiin

Se on viikko tai päivä ennen suurta ACT-testipäivääsi, ja haluat saada parhaan mahdollisuuden kasvattaa pisteitäsi. PrepScholarilla olemme kirjoittaneet satoja ilmaisia ​​oppaita, jotka auttavat sinua menestymään testissä, mutta jotkut oppaat ovat erityisen hyödyllisiä juuri ennen testiäsi.

Lukemalla nämä oppaat varmistat, että olet parhaassa kunnossa testipäivänä.Yleinen ACT-strategia

Mitä sinun on saatava ACT-päivään testipäivänä

Tässä oppaassa selitämme tarkalleen, mitä sinun pitäisi tuoda (pääsylippusi, # 2 lyijykynät, paljon välipaloja jne.) Ja mitä sinun on jätettävä kotona (iPhone liimattu käteen, # 1 lyijykynä, äitisi ). Testipäivä voi olla stressaavaa. Varmista, että sinulla on oikeat tarvikkeet.

Pitäisikö sinun arvata ACT? 5 arvailustrategiaa

Lyhyt vastaus: ARVOSTA AINA LAKI. Lue pitkä vastaus asiantuntijoiden suosittelemista strategioista. Ja ei, aina C-arvaus ei tehnyt luetteloamme.

Paras tapa tarkistaa virheesi ACT-kysymyksissä

Viimeisen opintosi aikana ennen ACT-testipäivääsi ei tarvitse huolehtia uuden täyspitkän harjoitustestin suorittamisesta. Tarkastele sen sijaan menneisyyden virheitäsi, jotta voit välttää ne testipäivänä. Tässä oppaassa kerrotaan, kuinka sinun pitäisi tarkistaa virheesi, jotta saat kaiken irti ajastasi.

Kuinka saada täydellinen ACT-pisteet, 36 täysi maalintekijä

Jos etsit korkeinta ACT-pistemäärää (33-36), ota neuvoja 36-minulta - minä. Tässä viestissä eritän kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää pyrkimyksestä täydellisyyteen ACT: ssä. Se on haastavaa, mutta ei varmasti mahdotonta.

ACT-tiedestrategia

Ajanhallintavinkit ja osastostrategia ACT-tiede

Voit nähdä valon Test Day Tunnelin päässä. Sinun ja loppupäivän välissä on vain pelätty tiede -osa (ja mahdollisesti essee, mutta lisää siitä myöhemmin). Tässä oppaassa annamme vinkkejä siitä, miten voit saavuttaa vahvan ja määräajassa.

Ainoa todellinen tiede, joka sinun on tiedettävä ACT-tiede

Tähän mennessä olet todennäköisesti huomannut, että ACT Science -osio on pohjimmiltaan lukutesti, jossa on suurempia sanoja ja teknisiä kuvia. Sinun ei todellakaan tarvitse tuntea paljon tiedettä voidaksesi menestyä; tässä oppaassa olemme hahmottaneet keskeiset aiheet, jotka näkyvät yhä uudelleen tässä osiossa.

ACT-lukustrategia

Kuinka lopettaa ajan loppuminen ACT-lukemisessa

Kyse ei ole vain kellon katselusta testipäivänä. Kyse on kuinka maksimoida käytettävissä oleva aika. Et opi nopeuttamaan lukemista lauantaihin mennessä, mutta asiantuntijamme ovat esittäneet strategioita, joiden avulla voit ostaa aikaa testipäivänä.

ACT-matematiikkastrategia

31 kriittistä ACT-matemaattista kaavaa, jotka sinun on tiedettävä

Olet todennäköisesti muistanut satoja kaavoja matematiikkatunneilla. Muistatko ne vai ei ... No, se on erilainen tarina. Tässä oppaassa tarkastelemme 31 kaavaa, jotka sinun on tiedettävä ACT Mathin ässä.

ACT-matematiikan lopettaminen

Testipäivänä sinulla on 60 minuuttia aikaa vastata 60 matematiikkakysymykseen. Ei tarvitse nero selvittää, että tämä on haastavaa. Onneksi PrepScholar-asiantuntijat ovat hahmottaneet tärkeimmät strategiat jokaisen sekunnin hyödyntämiseksi.

ACT englantilainen strategia

Täydellinen opas ACT-kielioppiin

Emme aio valehdella. Se on pitkä opas, mutta jokainen kysymys, jonka kohtaat ACT-englanninkielisessä osiossa, perustuu tähän aineistoon. Kuinka et voi lukea sitä?

ACT-kirjoitusstrategia

ACT-esseen kirjoittaminen: Vaiheittainen esimerkki

Yhdenmukaisen esseen kirjoittaminen 40 minuutissa kuulostaa mahdottomalta, mutta asiantuntijamme ovat hajottaneet sen helposti muistettavaksi vaihe vaiheelta. Harjoittele tätä vähintään kerran tai kahdesti ennen testipäivää varmistaaksesi, että olet saanut sen alas.

ACT-kirjoitusvinkkejä: 15 strategiaa pisteesi nostamiseksi

Tässä oppaassa olemme hahmottaneet, mitä ACT haluaa sinun tietävän Kirjoittaminen-osiosta, joitain salaisuuksia, joita he eivät mieluummin jaa, ja vaiheittaisen prosessin, joka voi varmasti auttaa sinua parantamaan kirjoittamispisteitäsi.

Haluatko parantaa ACT-pisteitäsi 4+ pisteellä? Lataa ilmainen oppaamme 5 tärkeimmälle strategialle, joita tarvitset valmistellessasi, jotta voit parantaa ACT-pisteitäsi dramaattisesti.

Onko ystäviä, jotka tarvitsevat myös apua testin valmisteluun? Jaa tämä artikkeli!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Rider University SAT -tulokset ja GPA

3 avainvinkkiä AP -laskennan ässäyksen vapaaksi vastaukseksi

Oletko huolissasi AP Calculus BC: n ilmaisista vastauskysymyksistä? Tutustu oppaaseemme kaikkeen mitä sinun tarvitsee tietää AP Calc BC FRQ: sta.

Mobiilin yliopiston pääsyvaatimukset

Bridgewater State Universityn SAT -tulokset ja GPA

Mikä on NATO? Lyhyt johdanto

Etkö ole varma Naton määritelmästä? Koko Nato -historiamme selittää tämän organisaation alkuperän sen kautta, mitä se tekee tänään.

Lyndon State Collegen pääsyvaatimukset

64 suurta korkeakoulua, jotka eivät vaadi esseitä

Etsitkö korkeakouluja, jotka eivät vaadi esseitä? Katso täydellinen luettelo 65 korkeakoulusta ilman essee-vaatimuksia!

Kalifornian parhaat koulut | Oak Ridgen lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Oak Ridge High Schoolista kohteessa El Dorado Hills, CA.

Kuinka voittaa McDonald's -apuraha

Haluatko voittaa Ronald McDonald -apurahan yliopistoon? Tässä on täydellinen opas siitä, miten voit luoda suuren sovelluksen ja voittaa McDonald's-stipendin itsellesi.

Parhaat koulut Kaliforniassa | Torrey Pinesin lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Torrey Pines High Schoolista San Diegossa, Kaliforniassa.

Bridgewater State Universityn pääsyvaatimukset

Mikä on DBQ? Asiakirjapohjainen kysymys selitetty

Oletko utelias AP-testien asiakirjapohjaisista kysymyksistä? Selitämme tarkalleen, mitä DBQ -esseen kirjoittaminen sisältää ja miten voit valmistautua muotoon.

Mikä on AP-seminaari? Pitäisikö sinun ottaa se?

Harkitsetko AP-seminaarin ottamista vai AP Capstone -tutkintoa? Tämä opas selittää kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää kurssista.

Moravian College pääsyvaatimukset

Auta! Laitoin väärän pääaineen yliopistosovellukselleni

Laitoin väärän pääaineen yliopistohakemukseeni! Älä huoli, tämä ei yleensä ole läheskään yhtä suuri ongelma kuin luulet. Tässä selitämme mitä tehdä.

Mitä ovat koulun ulkopuoliset aktiviteetit ja miksi tarvitset niitä?

Mitä ovat koulun ulkopuoliset aktiviteetit? Kuinka määrität, mikä toiminta on yliopistosovelluksia varten? Selvitä täältä.

William ja Mary täydentävä essee: 3 avainkirjoitusvinkkiä

Onko sinulla kysyttävää William ja Mary -sovelluksesta? Oppaamme sisältää kaiken mitä tarvitset suuren William ja Mary -lisäesiteiden kirjoittamiseen.

Mitä tarvitset Penn State: pääsyvaatimukset

CUNY York College pääsyvaatimukset

Luoteis-St.Paulin yliopiston pääsyvaatimukset

Kuinka piirtää ääriviivat: 4 avainta

Kiinnostaako ääriviivapiirros? Katso täydellinen opas ääriviivojen käyttämisestä taiteessa.

Saint Josephin yliopiston pääsyvaatimukset

Ferrum Collegen pääsyvaatimukset

Findlayn yliopiston pääsyvaatimukset

SAT -lukupisteiden parantaminen: 8 strategiaa

Onko sinulla vaikeuksia parantaa SAT -lukupisteitäsi? Varmista, että opiskelet oikein, kuuden tärkeän strategian avulla.