La Sernan lukio | 2016-17 rankingit | (Whittier,)

Valitse testi


SAT-valmistelu ACT Valmistelija

Sijainti: Whittier, Kalifornia

Oletko opiskelija tai vanhempi La Sernan lukiossa? Haluatko ymmärtää, kuinka saat kaiken irti lukiosta?

Olemme kirjoittaneet parhaan saatavilla olevan oppaan La Serna High -sarjaan . Tässä käsitellään:  • Opiskelijoiden etnisyyden, sukupuolen ja perheen tulojen jakaumat
  • Miten turvallinen La Serna High on läsnä
  • SAT / ACT / AP tulokset ansainnut La Serna High -opiskelijat
  • Mikä AP / IB-luokat voit ottaa La Serna High
  • Joka urheilutiimi voit liittyä La Serna Highiin

Aloitetaan!

Perustiedot

La Sernan lukio on julkinen koulu, joka tukee luokkia 9–12. Se sijaitsee Whittierissä, Kaliforniassa Los Angelesin piirikunnassa.

La Serna High luokitellaan sijaintinsa perusteella kouluksi suuressa lähiössä. Tässä on sijainti kartalla:

korkeakoulut, joihin on helppo päästä

Yhteystiedot

Postitusosoite :

La Sernan lukio
15301 E. Youngwood Dr.
Whittier, CA 90605-1345

Puhelinnumero : 5626988121

La Sernan lukion kotisivu : http://www.wuhsd.org/lshs

Rehtori : Ann Fitzgerald
Lähetä päämiehelle sähköpostia:[sähköposti suojattu]


Opiskelijoiden väestötiedot

Opiskelijoiden ilmoittautuminen

La Sernan lukion ilmoittautuminen on yhteensä 2817 opiskelijaa , mikä tekee siitä a erittäin suuri lukio , kaikkien Kalifornian lukioiden 10 prosentin koon mukaan.

kaava 30 60 90 kolmio

Vau! La Serna High -tapahtumaan osallistuminen saattaa tuntua käyvän yliopistossa. Sinua ympäröi suuri joukko opiskelijoita (yli 500 luokkaa kohti), ja sinulla on enemmän vaihtoehtoja aktiviteetteihin ja klubeihin liittymiseen, mikä voi olla jännittävää.

Toisaalta saatat myös huomata, että neuvonta, kuten neuvonta, on levinnyt niin monelle opiskelijalle. Varmista, että saat riittävästi opettajien ja ohjaajien huomiota menestymiseen La Serna High -kadulla, mikä saattaa edellyttää ennakoivuutta.


Opiskelijakunnan kasvun kasvu

Kasvaa vai kutistuuko La Sernan lukio? Tämä auttaa sinua näkemään suuntauksia koulun suuntaan.

Laskelmistamme ilmoittautuminen La Serna High -keskukseen on lisääntynyt viimeisten vuosien aikana. Laskemme tämän vertaamalla ilmoittautumista luokkiin 9-12.

Miesopiskelijat Naisopiskelijat Kaikki opiskelijat
9tharvosana 368 356 724
10tharvosana 381 405 786
yksitoistatharvosana 342 343 685
12tharvosana 282 340 622

Kuten yllä olevasta taulukosta näet, fuksi-luokka on 102 oppilasta suurempi kuin vanhempi luokka. Tämä viittaa siihen, että koulu kasvaa ja ottaa enemmän opiskelijoita.

Tähän voi olla muutama syy. Whittierin kaupungin väestö voi olla kasvussa, mikä lähettää enemmän opiskelijoita La Serna Highiin. Vaihtoehtoisesti La Serna High voisi rentoutua opiskelijapolitiikassaan ja ottaa mukaan enemmän opiskelijoita.


Sukupuolijakauma

Onko La Sernan lukiossa enemmän poikia tai tyttöjä?

Tilastojemme mukaan La Serna Highilla on 49:51 jako mies- ja naisopiskelijoiden välillä lukioluokissa.

loki- ja luonnollisen lokin säännöt

La Serna Highilla on tasapainoinen miesten ja naisten suhde, joka edustaa suurelta osin Los Angelesin piirikunnan väestöä. Koska ylioppilaskunnan lukumäärä on suunnilleen puolet, tuntuu siltä, ​​että luokissasi on yhtä paljon poikia ja tyttöjä.

Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että La Serna High ei valitse vahvasti miehille tai naisille, toisin kuin muut koulut, joissa on suuri enemmistö miehistä tai naisista.


Etnisyyden jakautuminen

Mikä on rodun monimuotoisuus La Sernan lukiossa? Onko yksi etnisyys suurin osa opiskelijakunnasta vai onko se melko tasapainoinen?

Tilastojemme mukaan La Serna Highilla on homogeeninen opiskelijaryhmä , valtava enemmistö opiskelijoista tunnistaa yhdeksi etniseksi ryhmäksi. Vain kolmasosa Kalifornian kouluista osoittaa niin vähän monimuotoisuutta kuin La Serna High. Oppitunnilla käydessään useimmat opiskelijat ovat samaa etnistä alkuperää, vaihtelevasti.

suurin osa La Serna Highin opiskelijoista on latinalaisia . Kaliforniassa latinalaisamerikkalaiset opiskelijat muodostavat enemmistön kaikista opiskelijoista, 51,5%, ja ovat siten yleisin etnisyys. Pääasiassa latinalaisamerikkalaiset koulut ovat yleisin homogeenisen koulun tyyppi, ja La Serna High sopii tähän luokkaan.

Prosenttiosuus Määrä
Amerikan intialainen / Alaskan syntyperäinen 0,2% 8
aasialainen 3,7% 107
latinalaisamerikkalainen 74,2% 2092
Musta 0,9% 28
Valkoinen 20,1% 569
Havaijin alkuperäiskansat / Tyynenmeren saaret 0,2% 7
Kaksi tai useampia kilpailuja 0,2% 6

Lukiot heijastavat yleensä ympäröivän alueen väestöä, joten opiskelijoiden etniset ryhmät todennäköisesti muistuttavat Whittierin etnisiä ryhmiä. Jos haluat nähdä, kuinka muut lähellä olevat koulut näyttävät monimuotoisuudelta, etsi vain opas kyseiseen kouluun Googlesta [koulun nimi] prepscholar.


La Serna -perheiden tulotaso

Mitkä ovat La Sernan lukion opiskelijoiden perhetulot? Tämän selvittämiseksi tarkastelemme niiden opiskelijoiden määrää, jotka ovat oikeutettuja ilmaisiin tai alennettuihin lounaisiin, mikä on Yhdysvaltain liittohallituksen luokitus.

mikä on Kanadan pääkaupunki?

Voit saada a alennettu hinta ateria , perhetulojen on oltava alle 185 prosenttia liittovaltion köyhyyssuuntaviivoista. Neljän hengen perheelle tämä tarkoittaa tuloja, jotka ovat noin 45 000 dollaria tai alle.

Voit saada a ilmainen ateria , perhetulojen on oltava alle 130 prosenttia liittovaltion köyhyyssuuntaviivoista. Neljän hengen perheelle tämä tarkoittaa tuloja, jotka ovat noin 32 000 dollaria tai alle.

Mitä pienempi prosenttiosuus opiskelijoista saa ilmaisia ​​tai alennettuja aterioita, sitä korkeampi tulotaso todennäköisesti on.

celsiusastetta muunnettuna fahrenheitiksi

La Serna High -kadulla, 14,2% opiskelijoista täyttää alennushintaiset lounaat ja 28,1% ilmaiset lounaat .

Tämä tarkoittaa, että La Serna Highillä on alle köyhyyden keskitason . Koska suurin osa opiskelijoista ei ole oikeutettu ilmaisiin tai alennettuun hintaan lounaaseen, La Serna High on alle keskimääräisen köyhyystason Kalifornian kouluissa. Perheiden tulotaso Whittierissä on siis todennäköisesti suhteellisen korkea.

Määrä Prosenttiosuus
Alennettu hinta lounaat 401 14,2%
Ilmaiset lounaat 792 28,1%
Älä täytä alennettuun hintaan tai ilmaisiin lounaaseen 1624 57,6%

Kuten etnisen alkuperän kohdalla, tämä heijastaa todennäköisesti Whittierin ympäröivää yhteisöä eikä puhu paljoakaan koulusta itsestään.

La Serna High on 50 prosenttia kouluista tulotason mukaan. Yleensä korkeamman tulotason koulut ovat paremmin rahoitettuja, ja niiden luokkien ja toimintojen laatu on parempi. La Serna High on todennäköisesti pakkauksen keskellä ja antaa sinulle hyvän joukon vaihtoehtoja kokeilla.

Jos sinulla on kiinnostuksia, joita La Serna High ei kata, etsi aktiviteettejasi paikallisyhteisöltäsi tai itseopiskelu AP-luokista Internetistä.


Kouluturvallisuus

Kuinka turvallista on käydä La Sernan lukiossa? Voitteko odottaa paljon konflikteja opiskelijana täällä?

Tämän tutkimiseksi tarkastelemme kurinpitotietoja kahdentyyppisistä tapahtumista La Serna Highissa: viittaukset lainvalvontaviranomaisiin (kun tapauksista ilmoitetaan poliisille) ja pidätykset .

Nämä ovat vakavimpia koulun hallinnon käytettävissä olevia kurinpitotoimia ja ovat ankarampia kuin keskeyttäminen tai karkottaminen. Suspensiot ovat usein harkinnanvaraisia, ja ne voidaan antaa vain siksi, että ne ovat häiritseviä luokassa. Sitä vastoin lainvalvontaviranomaisten lähettämissä ja pidätyksissä viitataan usein tapahtumiin, jotka vaarantavat muiden La Serna High -opiskelijoiden turvallisuuden.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

SAT-aiheen testauspäivät 2016-2017

Suunnitteletko SAT -aihekokeen suorittamista lukuvuonna 2016-2017? Selvitä, mitkä ovat testipäivämäärän vaihtoehdot ja miten valitset itsellesi sopivan.

Mistä löytää IB -fysiikan aiemmat paperit - ilmainen ja virallinen

Haluatko IB -fysiikan aiemmat paperit? Opi mistä saa ilmaisia ​​aikaisempia papereita ja miten niitä parhaiten käyttää.

Länsi -Virginian yliopiston teknologiainstituutin pääsyvaatimukset

University of St. Thomas ACT -tulokset ja GPA

1700 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

2015-2016 ACT-testipäivät

Etsitkö ACT-testipäiviä vuosina 2015 ja 2016? Katso täydellinen testausaikataulu ja vinkkejä oman ACT-päivämäärän valitsemiseen.

4 vinkkiä tähtien UGA-esseiden kirjoittamiseen

Etkö ole varma, mistä aloittaa UGA-esseekehotteet? Tutustu asiantuntijavinkkeihimme erottuvien UGA-esseiden kirjoittamiseen.

Kaikki saatavilla olevat IB -historian paperit: ilmainen ja virallinen

Etsitkö IB -historian aikaisempia papereita harjoitellaksesi? Tässä on kaikki saatavilla olevat SL- ja HL -paperit, joita voidaan käyttää.

Lewis & Clark College SAT -pisteet ja GPA

Paras AP Yhdysvaltain hallituksen arvostelu: 5-vaiheinen opas

Etkö ole varma mistä aloittaa AP -hallituksen tarkastelu? Tutustu täydelliseen oppaaseemme saadaksesi tietoa tentistä, valmistautumisesta ja tärkeimmistä opintovinkkeistä.

Paras hieno Gatsby-hahmojen analyysi

Työskenteletkö esseenä Nickistä, Daisystä tai muusta hahmosta? Katso oppaamme The Great Gatsby -hahmoanalyysiin saadaksesi hyödyllisiä vinkkejä.

5 erinomaista syytä olla pelkäämättä puutarhahämähäkkiä

Ovatko puutarhahämähäkit myrkyllisiä? Jos olet äskettäin saanut vilkaista mustaa ja keltaista puutarhahämähäkkiä, älä paniikkia! Nämä yleiset hämähäkit eivät ole vaarallisia ja voivat olla jopa hyödyllisiä.

Georgian eteläiset SAT -tulokset ja GPA

Kutztownin yliopisto Pennsylvaniassa SAT -tulokset ja GPA

Mitä sinun on tiedettävä yliopistokaupungin lukiosta

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta University City High Schoolista San Diegossa, Kaliforniassa.

Vassarin ACT -tulokset ja GPA

Kuinka voit valita parhaat SAT-testipaikat

Mikä on paras SAT-testikeskus testin suorittamiseen? Mikä tekee SAT-keskuksesta paremman tai huonomman? Lue lisää täältä.

Paras hahmojen analyysi: Myrtle Wilson - Suuri Gatsby

Kuka on Tomin rakastajatar? Opi kaikki mitä sinun tarvitsee tietää Myrtle Wilsonista The Great Gatsbyssä, lainausten ja hahmojen analyysin avulla.

Oglethorpen yliopiston pääsyvaatimukset

Akronin yliopiston ACT -tulokset ja GPA

Brooklyn Collegen pääsyvaatimukset

Lopullinen opas ennen lakia: 13 vinkkiä valmistautumiseen lakikouluun

Harkitsetko lakikoulua? Selitämme, mikä on esioikeus, kuinka valita pääaine, parhaat oikeuskoulut ja vinkkejä asianajajaksi ryhtymiseen.

Onko AP-tilastot vaikea? Asiantuntijakeskustelu

Onko AP-tilastot vaikea? Keskustelemme AP-tilastojen vaikeuksiin vaikuttavista tekijöistä, jotta voimme päättää, onko se hyvä luokka sinulle.

Johnsonin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

19 parasta apurahaa lukion eläkeläisille

Oletko vanhempi lukiossa ja haluatko saada stipendejä ennen valmistumistasi? Tässä ovat parhaat apurahat lukiolaisille.