Kinesiologian tutkinto: Onko se oikea sinulle?

runko-tyttö-juoksu

Jos et ole koskaan kuullut siitä aikaisemmin, sana kinesiologia voi kuulostaa toiselta kieleltä. Kinesiologia on yksinkertaista tutkia jotain, jonka me kaikki kohtaamme joka päivä : liike. Se on myös korkeakoulututkinto, joka voi johtaa menestyksekkään uran valmistumisen jälkeen.

Kinesiologian pääaineesta on kuitenkin paljon tietoa. Toki tiedät nyt, mitä se on, mutta tiedätkö, millaista palkkaa voit odottaa kinesiologiatöistä? Tai kuinka kauan kinesiologian tutkinto kestää? Se voi olla hieman ylivoimainen, joten olemme täällä opastamassa sinua: • Mitä kinesiologia on
 • Millaista on olla kinesiologian pääaine
 • Missä kouluissa on parhaat kinesiologiaohjelmat?
 • Työtyypit, joita voit saada kinesiologian tutkinnolla

Joten mikä on kinesiologia tarkalleen?

ominaisuus-ihmiset-harjoitus-luokka

Kinesiologian pääaineet tutkivat kaikenlaisia ​​ihmisen liikkeitä, mukaan lukien aerobic!

Mikä on kinesiologia?

Kinesiologia koostuu kahdesta kreikkalaisesta sanasta, kineesi ja lodge tarkoittaa kirjaimellisesti liiketiedettä. Nämä sanat saattavat saada sinut ajattelemaan fysiikkaa, mutta kinesiologia keskittyy tutkimalla ihmisten liikkeitä kaikissa muodoissaan , tanssista toipumiseen vammasta. Kinesiologian tutkijat eivät ole kiinnostuneita vain siitä, mikä saa ihmiskehon siirtymään suurimpaan potentiaaliinsa, vaan myös siitä, mikä tekee liikkeestä ainutlaatuisen tai vaikean.

Kinesiologian kandidaatti tutkii näitä aiheita yksityiskohtaisesti ja toteuttaa usein käytännönläheistä lähestymistapaa, jotta näet liikkuvuusongelmat ja ratkaisut omakohtaisesti. Useimmat kinesiologiaohjelmat keskittyvät urheiluun tai harjoitteluun ja antavat sinulle taitoja, joita tarvitset opettamaan muille kehosta huolehtimista. On monia kinesiologian kaltaisia ​​tutkintoja, kuten liikuntafysiologia tai urheilulääketiede, mutta kinesiologia kattaa muutakin kuin vain liikuntaa tai urheiluun liittyvää liikettä , joten sitä voidaan käyttää monilla eri ura -alueilla, kuten fysioterapiassa, hoitotyössä ja valmennuksessa.

vartalo-tyttö-opiskelu

Mitä odottaa kinesiologian päälliköltä?

Määritelmät ovat hienoja ja kaikki, mutta millaista kinesiologia on yliopistossa? Kuten useimmat yliopistot, kinesiologian tutkinto kestää yleensä neljä vuotta ansaita, mikä tarkoittaa noin kahdeksan lukukautta tai 120 luottotuntia. Kinesiologiaohjelmia on kaikkialla maassa, joten on hyvä mahdollisuus, että yksi on lähellä (tai niin pitkälle kuin haluat!) Kotikaupunkiasi.

Yleensä kinesiologian pääkurssi sisältää paljon tieteitä. Suurin osa näistä luonnontieteellisistä tunneista kuuluu terveyden tai luonnontieteen luokituksiin, kuten biologia tai lääketiede. Ensimmäisen vuoden kinesiologian pääaineet suorittavat yliopiston edellyttämät tai yleissivistävät kurssit (kirjoittaminen, humanistiset tieteet, taiteen arvostus jne.). Jotkut kinesiologiaohjelmat saattavat myös vaatia tietyn matematiikan luokan, kuten tilastot, ensimmäisen vuoden aikana.

Suurin osa kinesiologian ohjelmista mahdollistaa sen valitse valinnaisia ​​asioita tutkiaksesi syvimpiä sukellusaiheita, jotka kiinnostavat sinua eniten , joskus jopa tarjoaa luokkia, jotka kattavat osastoja, kuten Rice -yliopiston kirjallisuuden ja lääketieteen kurssi , esimerkiksi. Jos löydät tietyn aiheen, joka kiinnostaa sinua, useimmilla ohjelmilla on erikoisaloja, jotka ovat pohjimmiltaan tiettyjä kursseja kinesiologian pääaineella, jotka keskittyvät tietyn alan ympärille. Jotkut yleisimmistä erikoisaloista ovat liikuntafysiologia, urheilunhallinta ja kuntoutus. Jos aiot hakea tiettyä työtä valmistumisen jälkeen, erikoistumisen ilmoittaminen voi auttaa sinua kilpailemaan muiden ehdokkaiden kanssa.

Jotkut kinesiologian tutkinnot edellyttävät harjoittelukursseja lukuvuonna. Useimmissa kinesiologian harjoituksissa varjostat opettajaa tai ammattilaista luottotietojen saamiseksi ja saat samalla kokemusta oppimiesi asioiden harjoittamisesta. Harjoituksia voidaan järjestää monilla työpaikoilla, mukaan lukien urheiluterapia ja liikuntaharjoittelu, ja ne antavat sinulle todellista kokemusta ennen valmistumista.

Kaiken sanottuaan, Muista, että kinesiologian tutkinnon suorittamisessa vaaditaan paljon vaihtelua riippuen siitä, minkä korkeakoulun valitset. Jotkut yliopistot voivat vaatia enemmän harjoittelutunteja, ainutlaatuisia ydinkursseja tai luokkaedellytyksiä. Muista tehdä tutkimuksesi ennen hakemusta!

body-riisi-yliopisto-houston

Rice University on parhaiden kinesiologisten koulujen listan kärjessä.

7 parasta kinesiologian koulua

Niin monet koulut Yhdysvalloissa tarjoavat kinesiologiaa tai kinesiologiaan liittyviä ohjelmia, joita voi olla vaikea pysyä perässä. Se, mistä koulusta lopulta päätät, riippuu sinulle tärkeimmästä, mutta tämä luettelo sisältää seitsemän tunnetuinta kinesiologian ohjelmaa.

#1: Riisin yliopisto

 • Sijainti: Houston, TX

Ei ole epäilystäkään siitä, miksi Rice University on listamme kärjessä. Riisin kinesiologiaohjelmassa on arvostetun yksityisen yliopiston lisäksi lähes kaikki mitä haluat. Jokainen kinesiologian pääaine on velvollisuus ilmoittaa keskittymä jollekin kahdesta alasta: terveystieteet tai urheilulääketiede . Jokaisella polulla on luokkia, jotka on räätälöity edistämään uraasi valmistumisen jälkeen. Kursseilla, kuten Understanding Cancer and Disparities in Health Amerikassa, koulutuksesi voi antaa sinulle laajemman näkökulman terveystarpeisiin tyypillisten kinesiologian perusteiden lisäksi.

Rice-yliopistolla on myös mahdollisuus opiskella ulkomailla kinesiologian pääaineille ja osastokohtaisille apurahoille. Erityisesti Rice -ohjelmat keskittyvät tutkimukseen ja sen opiskelijoiden valmistamiseen korkeakoulututkintoon. Jos harkitset Rice -hakemuksen tekemistä, aseta paras jalkasi eteenpäin ja ole valmis valitsemaan pitoisuus alusta alkaen.

#2: Virginian yliopisto

 • Sijainti: Charlottesville, VA

Virginian yliopisto on tunnettu ja arvostettu, ja siinä on yksi kansakunnan parhaista kinesiologiaohjelmista. Virginian kinesiologia on kandidaatin tutkinto koulutuksessa , mikä tarkoittaa, että sekä Taide- ja tiedeakatemiassa että Curry School of Educationissa tarvitaan luokkia.

Ohjelma on myös melko joustamaton siinä mielessä, että se hahmottaa kurssin. Yleisopetuksen kurssit on suoritettava nuoremman vuoden alkuun mennessä, jättäen vain vähän tilaa kurssien uusimiseen tai kinesiologian edellyttämille kursseille. Tästä tiukasta aikataulusta on hyötyä, kun saat Master of Education (M.Ed.) -tutkinnon vain yhdellä lisävuodella, jos kirjoitat jonkin AP- tai kaksoisrekisteröintiluoton. Kuten useimmat M.Ed. tutkinnon suorittaminen kestää kaksi tai useampia vuosia säästät aikaa ja rahaa valitsemalla tämän polun, jos päätät jatkaa koulutusta.

#3: Michiganin yliopisto

 • Sijainti: Ann Arbor, MI

Nimetty nimellä yksi maan kolmesta parhaasta kinesiologiaohjelmasta National Kinesiology Academy -yliopiston toimesta Michiganin yliopisto on yksi parhaista vaihtoehdoista asiasta kiinnostuneille. Mikä tekee Michiganin kinesiologiaohjelmasta ainutlaatuisen, on se se on omassa koulussa sen sijaan, että olisit osa terveys- tai koulutusosastoja. Kinesiologian koulun opiskelijat valitsevat yhden neljästä erikoisalasta: urheilukoulutus, sovellettu liikuntatiede, liiketiede ja urheilunhallinta, joiden avulla opiskelijat voivat mukauttaa koulutuksensa tulevaisuuden uratavoitteisiinsa.

Michiganin kinesiologian pääaineet ovat mukana osastollaan. Michiganin kinesiologiaohjelma tuntuu usein yhteistyöltä ja vieraanvaraiselta, koska usein järjestetään tapahtumia ja useita opiskelijajärjestöjä pääalalla. Osastolla on jopa oma aikakauslehti, Liike , joka korostaa tutkimusta ja kehitystä terveyden ja liikuntatieteen maailmasta. Jos haluat olla kinesiologian pääaine, mutta haluat myös vertaisyhteisön, Michiganin yliopisto saattaa olla sinulle sopiva.

body-michigan-state-university

Michigan State on loistava koulu opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita tutkimuksesta.
(Ken Lund / Flickr )

#4: Michigan State University

 • Sijainti: East Lansing, MI

Michiganin osavaltion kinesiologiaohjelma asettaa etusijalle opiskelijoiden tutkimuksen, ja osasto on ylpeä siitä huipputeknologiaa ja opiskelijoiden johtamaa innovaatiota . MSU kinesiology tarjoaa myös helpon pääsyn harjoitteluun ja yhteisöpalveluun, jossa opiskelijat voivat testata oppimistaan. On myös paljon sisäisiä apurahoja, joita voit hakea ohjelman aloittamisen jälkeen, mikä voi auttaa sinua tekemään huipputason koulutuksesta vielä edullisemman.

MSU: lla on käytössä lisäohjelmia kinesiologian pääaineelle, erityisesti tutkijakoulun ja todistusten muodossa. Kinesiologia on osa yliopiston oppilaitosta, joten pääaineessa painotetaan paljon myös opetusta ja terveyskasvatusta. Jos olet kiinnostunut kinesiologian korkeakoulun professoriksi, MSU voisi olla etsimäsi koulu.

#5: Floridan yliopisto

 • Sijainti: Gainesville, FL

Floridan yliopiston virallinen kinesiologian titteli on kandidaatin tutkinto sovelletussa fysiologiassa ja kinesiologiassa. Jos se ei kuulosta tarpeeksi vaikuttavalta, 33% osaston valmistuneista, jotka hakeutuvat lääketieteelliseen kouluun, hyväksytään . Lyhyesti sanottuna Floridan kinesiologiaohjelmaa ei pidä vähätellä.

Kinesiologian pääaineet voivat halutessaan lisätä erikoistumisen joko harjoitusfysiologiaan tai kuntoiluun ja hyvinvointiin, varmistaa, että jokaisen lukukauden luokat on räätälöity erityisesti opiskelijan tarpeisiin . Kinesiologian opiskelijoille on tarjolla myös useita ulkomailla opiskelupaikkoja, jotka antavat sinulle mahdollisuuden kokea oppimasi kulttuurienvälisesti. Floridassa on myös arvostettu kinesiologian maisteriohjelma niille opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita ottamaan koulutuksensa uudelle tasolle.

georgian yliopisto-yliopisto

Georgian yliopisto tarjoaa kinesiologian perustutkinnon suorittaneille mahdollisuuden ansaita maisterin tutkinto vuodessa (eikä kahdessa).
(Coxonian / Wikimedia )

# 6: Georgian yliopisto

 • Sijainti: Ateena, GA

Georgian kinesiologian laitos tarjoaa pääaineita urheilukoulutukseen, liikuntatieteeseen, liikuntaan ja urheilun hallintaan. Se tarjoaa kuitenkin jotain ainutlaatuista urheilun johtamisesta kiinnostuneille. Yliopisto kutsuu Double Dawgs -ohjelmaa, voit suorittaa kandidaatin kinesiologian ja suorittaa maisterin tutkinnon vain yhden lisävuoden aikana. Tämän ohjelman kinesiologian pääaineet siirtyvät perusopinnoista maisterin tason opintoihin osana tätä pääainetta, mikä tekee siitä luonnollisen siirtymisen.

Georgian kinesiologiset tutkinnot ovat ainutlaatuisia myös muulla tavalla. Urheilunhallinnan rata opettaa opiskelijoille liike -elämän periaatteita ihmisliikkeen rinnalla . Kun kiinnostus urheilumarkkinointiin ja -analytiikkaan kasvaa, on hyvä aika lisätä liiketoimintaasi. Jos olet kiinnostunut aloittamaan terveyteen liittyvän liiketoiminnan tai työskentelemään urheilutiimissä valmistumisen jälkeen, tämä ohjelma on pakollinen.

# 7: Texas Tech University

 • Sijainti: Lubbock, TX

Texas Techin kinesiologian kandidaatilla on erittäin selkeä tarkoitus: kehittää opiskelijoita, jotka tuntevat ja voivat soveltaa kinesiologiaa kaikilla elämänalueilla. Ohjelmasi valitsee erityisesti luonnontieteen ja matematiikan kurssisi, jotta yleiset koulutusvaatimuksesi eivät ole merkityksellisiä kinesiologian tutkinnon kannalta. Tämä ohjelma korostaa myös voimakkaasti kinesiologian käytännön soveltamista koko Texas Techin aikana.

Texas Techin kinesiologian ja urheilun hallinnan laitoksella on useita maisteriohjelmia ja käynnisti uuden tohtoriohjelmansa vuonna 2018 , jolloin opiskelijat voivat aloittaa fuksina ja jatkaa koulua tohtorin tutkinnon saamiseksi. Mutta niille, jotka ovat kiinnostuneita kandidaatin tutkinnosta, huippukivi kurssi muodossa vaadittu kinesiologiaharjoittelu tarjoaa paitsi kokemusta myös arviointia professoreilta ja ohjaajilta joka valvoo opiskelijoiden työtä. Vaikka monet suuret yritykset vaativat harjoittelun huippukivenä, harjoittelu antaa sinulle maun työelämästä ja silti mahdollisuuksista oppia ja kasvaa.

kehon kunto-ohjaaja

Kunto -opettajaksi ryhtyminen on loistava tilaisuus kinesiologian suurille yrityksille, jotka haluavat välttää työpöytätyötä ja ylläpitää myös omaa kuntoaan.

6 hienoa työtä kinesiologian pääaineille

Joten mitä voit tehdä kinesiologian tutkinnon kanssa? Kinesiologia on laaja pääaine, joka kattaa monia eri aiheita ja mahdollisuuksia keskittyä pääaineeseen. Työmarkkinoilla tämä tarkoittaa sitä kinesiologian pääaineet voivat tehdä kaikenlaisia ​​terveydenhuollon töitä .

Vaikka kinesiologian tutkinnon suorittaneille on tarjolla paljon työpaikkoja, Annamme sinulle sisäpiirin kuudesta suosituimmasta urasta kinesiologian tutkinnon suorittaneille .

Toimintaterapeutti

 • Keskipalkka: 84 270 dollaria
 • Työllisyyden kasvuvauhti: 24%

Lähes kaikkia fyysisiä sairauksia varten on terapia -ala. Terapia, erityisesti kinesiologian suurille yrityksille, joilla on erityinen kiinnostus, on erittäin elinkelpoinen uravaihtoehto. Erityisesti toimintaterapeutit työskentelevät ihmisten kanssa, joilla on vaikeuksia suorittaa päivittäisiä tehtäviä, mukaan lukien loukkaantuneet potilaat toipumassa tai vammaiset potilaat, jotka haluavat parantaa elämänlaatuaan. Työterapia voi olla fyysisesti raskasta, mutta se edellyttää myös luottamuksen rakentamista asiakkaisiisi. Jos pidät nopeasta työtahdista tai aktiivisesta työympäristöstä, toimintaterapia voi olla sinua varten.

Kuten useimmat terapiaurat, työterapia vaatii usein paitsi asianmukaisen maisterin tutkinnon, mutta myös lisenssin valtiosta, jossa harjoittelet. Kuitenkin, kun työpaikkojen kasvuvauhti on 24% vuoteen 2026 mennessä, työterapian tarve kasvaa. Näin keskimääräistä korkeammalla korolla, työturvallisuus ei ole huolenaihe niille tällä uralla. Jos olet valmis panostamaan työhön, toimintaterapia voi olla sekä suhteellisesti että taloudellisesti palkitseva urapolku.

Fitness ohjaaja

 • Keskipalkka: 39 820 dollaria
 • Työllisyyden kasvuvauhti: 10%

Kunto -ohjaajat ottavat roolin motivoida ja auttaa asiakkaitaan ylläpitämään terveellisiä liikuntatottumuksia , usein johtamalla luokkaa tai työskentelemällä ihmisten kanssa henkilökohtaisesti. Kunto-ohjausta voidaan tehdä monessa eri ympäristössä, kuten kuntosaleilla, virkistyskeskuksissa, leireillä tai yksityisyrityksissä. Monet kunto -opetuksen erikoisalat, kuten Zumba -luokan johtaminen tai kunto -ohjelman luominen kuntosalin jäsenille, edellyttävät lisäkoulutusta ja sertifiointia.

Kun kiinnostus terveyteen ja hyvinvointiin kasvaa, myös kunto-ohjaajien työpaikat lisääntyvät . Vaikka se ei ole eniten palkitseva ura, kunto -opetus voi olla hyödyllinen ura pitämällä sinut aktiivisena ja terveenä. Kunto -ohjaajat käyttävät kinesiologiassa opittuja taitoja työssään kaikissa osissa, joten se on yksi luonnollisimmista vaihtoehdoista kinesiologian tutkinnon suorittaneille, jotka miettivät, mitä tehdä kinesiologian tutkinnon kanssa.

vartalo-sairaanhoitaja

Kinesiologian pääaineista, jotka haluavat työskennellä terveydenhuollossa, voi tulla myös sairaanhoitajia!

Terveysopetus

 • Keskipalkka: 46 080 dollaria
 • Työllisyyden kasvuvauhti: 16%

Tehdään selväksi: useimmiten terveyskasvattajia enemmän kuin vain koulun opettajia . Terveyskasvatusta esiintyy monissa paikoissa: sairaaloissa, lääkäriasemilla ja kyllä, joskus kouluissa. Terveyskasvatuksen päätarkoitus on saada muut tietoisemmiksi siitä, miten huolehtia terveydestään yksin antamalla heille tieteellisesti tuettuja neuvoja ja vastaamalla kysymyksiin. Monet terveyskasvattajat työskentelevät potilaiden kanssa yksilöllisesti, mutta on myös uran haara, jossa opettajat luovat ohjelmia, työpajoja ja kokouksia suurille ihmisryhmille.

Kinesiologian tutkinto antaa sinulle tietoa, jota tarvitset elääksesi terveitä elämäntapoja ja tukeaksesi muita heidän terveysmatkallaan. Monet kinesiologian ohjelmat ovat osa korkeakoulusi opetusosastoa. Jos tämä ura houkuttelee sinua, varmista, että korkeakoulusi kinesiologian pääaineessa painotetaan koulutusta. Tämä urapolku on loistava niille, jotka haluavat vähemmän fyysisesti vaativaa roolia, mutta haluavat silti käyttää kinesiologian tietämystään.

Sairaanhoito

 • Keskipalkka: 71.730 dollaria
 • Työllisyyden kasvuvauhti: 15%

Todennäköisesti olet tavannut sairaanhoitajan. Saatat jopa tuntea yhden henkilökohtaisesti! Mutta hoitotyö on urapolku ei välttämättä edellytä kandidaatin tutkintoa sairaanhoitajana . Kinesiologian pääaineet aloittavat usein sairaanhoitajaksi valmistumisensa jälkeen, yleensä sen jälkeen, kun he ovat suorittaneet maisterin tutkinnon sairaanhoitajana tai rekisteröityneet sertifioidun hoitotyöohjelman kautta. Sairaanhoitajaksi ryhtyminen kinesiologian jälkeen voi viedä enemmän koulutusta ja valmistautumista, mutta se on edelleen yksi yleisimmistä kinesiologian pääaineista.

Rekisteröidyt sairaanhoitajat tekevät paljon muutakin kuin hoitavat pieniä vammoja ja mittaavat lämpötilaa. Sairaanhoitajat hallitsevat myös psyykkistä kärsimystä, vaikeita potilaita ja lääkäreiden määräyksiä. Hoitotyö on viestintään perustuva työ, joten se sopii erinomaisesti lähteville ihmisille, jotka nauttivat työskentelystä muiden kanssa. Sairaanhoitajien intohimo on nähdä muiden hyvinvoinnin paranevan, ja kinesiologian tutkinto antaisi sinulle varmasti vahvan perustan tällä uralla. Sairaanhoitajaksi rekisteröityminen on kuitenkin vasta alkua. Hoitotyö on laaja ala, joka kattaa kaiken sotilashoidosta aina leikkaussalissa työskentelyyn, joten voit valita juuri sinulle sopivan haaran.

body-texas-tech-jalkapallo-valmentaja

Valmentajat voivat yhdistää rakkautensa urheiluun ja opetuksen ilon.

Urheiluohjelman johtaja

 • Keskipalkka: 46168 dollaria
 • Työllisyyden kasvuvauhti: 5%

Koska kinesiologia opettaa sinulle fyysistä terveyttä ja liikettä, se sopii sinulle urheiluohjelman ohjaamiseen. Urheilujohtajat auttavat suunnittelemaan toimintaa, ajoittamaan luokkia ja tapahtumia, luomaan budjetteja, palkkaamaan työntekijöitä ja luomaan opetussuunnitelmia. Toisin sanoen johtajan tehtävä on johtaa urheiluohjelmaansa ja varmistaa, että he vastaavat osallistujien tarpeisiin. Urheilujohtajana toimiminen on ehdottomasti johtava rooli, joten jos etsit käytännön aikaa opiskelijoiden tai osallistujien kanssa, olisit todennäköisesti onnellisempi valmentajana tai valmentajana. Mutta jos pidät johdosta ja nautit organisaatioiden oppimisesta ja kasvamisesta, menestyt urheiluohjelman johtajana. Yhdysvalloissa on tonnia urheiluohjelmia kaikenikäisille ihmisille, mikä tarkoittaa, että voit etsiä mahdollisuuksia, jotka sopivat omiin intohimoihisi!

Valmennus

 • Keskipalkka: 33780 dollaria
 • Työllisyyden kasvuvauhti: 13%

Jokainen urheilu kaikilla tasoilla tarvitsee valmentajan . Valmennus ei usein vaadi muuta ulkopuolista koulutusta kuin kinesiologian tutkinto. Valmennustyöt edellyttävät kuitenkin perusteellista tietämystä ja ainakin jonkin verran taitoa missä tahansa urheilulajissa, jota haluat valmentaa. Kinesiologian tutkinto auttaisi sinua olemaan tietoinen fyysisistä syistä pelaajien menestyksille ja virheille ja ilmoittamaan päätöksistäsi, kun pelaaja loukkaantuu tai tarvitsee kuntoutusta.

Valmennus on parasta myös niille, jotka ovat intohimossa mentorointiin Valmentajien on oltava aidosti kiinnostuneita pelaajiensa kasvusta, jotta heidän joukkueensa menestyvät. Valmentajat eivät voi vain rakastaa lajia - heidän on myös rakastettava faneja ja pelaajia, jotka myös tukevat sitä.

Kuten monet kinesiologian tutkinnon tehtävät, valmentajat tekevät usein epätavallisia tunteja, myös viikonloppuisin ja myöhään iltaisin. Matkustaminen on myös merkittävä osa työtä, joten valmennus sopii erinomaisesti ihmisille, jotka eivät välitä epätavallisesta aikataulusta.

Kuten aiemmin mainitsimme, kinesiologian kandidaatille on tarjolla paljon enemmän uramahdollisuuksia. Tässä on yleisempiä kinesiologian tärkeitä töitä:

 • Tanssiterapeutti
 • Urheiluagentti
 • Fysioterapeutti
 • Urheilun hallinta
 • Kuntoutusterapeutti
 • Puistot ja virkistyshallinto
 • Voimaa ja kuntoa
 • Vapaa -ajan terapeutti
 • Virkistyslaitoksen johtaja
 • Urheilutarkkailija
 • Lääkäri
 • Vesiurheilun johtaja
 • Henkilökohtainen valmentaja
 • Epidemiologi
 • Ravitsemusterapeutti
 • Liikuntafysiologi

body-checklist-on-table-4

Tärkeimmät takeaways: Kinesiologian tutkinto

Joten mikä on kinesiologia? Kinesiologia on pohjimmiltaan ihmisen liikkeen tutkimus. Kinesiologian ohjelmat houkuttelevat yleensä opiskelijoita, jotka nauttivat käytännön työstä muiden ihmisten kanssa , elää aktiivista elämäntapaa ja on kiinnostunut väestön terveydestä ja hyvinvoinnista.

Ei ole yhtä evästeen vastausta niille teistä, jotka ihmettelevät: Mitä voin tehdä kinesiologian tutkinnon kanssa? Monet urapolut kinesiologian kandidaatin tutkinnon jälkeen edellyttävät tutkijakoulua, mutta on paljon vaihtoehtoja työllistymiseen, jotka tarvitsevat vähän tai ei lainkaan lisäkoulutusta. Riippuen haluamastasi urapolusta, kinesiologia voi olla viisaampi vaihtoehto pääaineellesi. Jos etsit uraa liikuntafysiologiassa, kinesiologia olisi fiksu valinta. Kuitenkin, jos haluat tulla lääkäriksi ja koulusi tarjoaa päälääkäriksi tai biologiaa pääaineena, kinesiologia ei välttämättä sovi sinulle.

Saatavilla on monia kouluja, joilla on kinesiologiaan liittyviä pääaineita, mutta jos olet päässyt erityisesti kinesiologian pääaineeseen, varmista, että hakemasi koulut tarjoavat sen erillisenä tutkintotodistuksena. Sinulle, joka olet järkyttynyt katsomalla kaikkia siellä olevia korkeakouluja, tässä on muutamia asioita, joita kannattaa harkita:

 • Harjoittelu ja työmahdollisuudet
 • Kinesiologiakohtaiset apurahat
 • Mahdollisuudet opiskella ulkomailla
 • Luokat, jotka kuulostavat mielenkiintoisilta tai sopivat haluamaasi uraan
 • Professorit, jotka tutkivat sinua kiinnostavaa asiaa
 • Osasto, jossa on tapahtumia joka lukukausi
 • Jokaisen osaston julkaisema tutkimus
 • Erikoistumiset, alaikäiset tai muut tutkintovaihtoehdot
 • Palvelut
 • Tunnettuja opiskelijoita laitokselta

Jos olet kiinnostunut kinesiologiasta pääaineena, sinun kannattaa tutkia tutkinnon hyödyt ja haitat sekä luokkahuoneessa että työelämässä. (Tällä tavalla, kun vanhempasi kysyvät: Mikä on kinesiologia? Kiitospäivän kotimatkasi aikana, sinulla on hyvä vastaus!) Siitä huolimatta kinesiologia opintoalueena tarjoaa kontekstin monille uralle ja tekee usein täyttävän neljän vuoden yliopistoon, joten kannattaa käyttää aikaa miettiä, onko se oikea tie sinulle.

body-whats-next-stars

ovat syövän ja vesimiehen kanssa yhteensopivia

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Lamarin yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Bates Collegen pääsyvaatimukset

York College SAT -pisteet ja GPA

Marylandin yliopiston Notre Dame -pääsyvaatimukset

SAT: n opettaminen: parhaat vinkit ohjaajille ja vanhemmille

Oletko opettaja tai vanhempi, joka opettaa SAT: ää? Tässä on huippuasiantuntijoiden kirjoittamia vinkkejä SAT -matematiikan ja muiden aineiden opettamiseen.

20 kysymyksen peli: 147 suurta kokeiltavaa kysymystä

Mietitkö, miten pelata 20 kysymystä? Lue tämä artikkeli, jossa on 20 kysymyksen pelisääntöjä sekä yli 100 hienoa ideaa 20 kysymyksen aiheeseen.

Duke TIP SAT -pistevaatimukset

Mitä SAT-pisteitä tarvitset Duke Talent Identification -ohjelmalle (TIP)? Lue täydellinen oppaamme saadaksesi selville, kuinka päästä.

SAT Mathin kokonaislukujen perusopas

Kokonaislukujen toiminnan tunteminen on olennaista SAT -matematiikalle. Varmista, että tiedät säännöt ja kaavat ja harjoittele todellisia kysymyksiä!

Tulanen yliopiston pääsyvaatimukset

26 ACT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Hillsdale College ACT -pisteet ja GPA

Texasin yliopisto Tylerin pääsyvaatimukset

Centenary College -pääsyvaatimukset

Vesimiehen yhteensopivuus: mikä merkki on paras ottelu?

Kenen kanssa Vesimies on yhteensopiva? Opi Vesimiehen paras ottelu Vesimiehen kanssa yhteensopivien merkkien oppaamme avulla.

NewSchool of Architecture & Design Pääsyvaatimukset

Tämän vuoden UCSB SAT -tulokset ja GPA

Täydellinen opas SAT Math Word -ongelmiin

Tämä opas tekstitehtäviin opettaa sinulle tärkeimmät SAT -matematiikkastrategiat, joita tarvitset näiden vaikeiden SAT -matemaattisten ongelmien ratkaisemiseksi.

Parhaat korkeakoulut alhaisilla GPA -vaatimuksilla

Onko sinulla alhainen GPA ja ihmettelet, mihin korkeakouluihin pääset? Tässä ovat maan parhaat korkeakoulut, jotka hyväksyvät alhaiset GPA: t opiskelijoilleen.

Case Western Reserve University ACT Scores and GPA

2016-17 Akateeminen opas | Huntington Park Institute of Applied Medicine, Linda Esperanza Marquez High School

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Huntington Park Institute of Applied Medicine -instituutista Linda Esperanza Marquez High Schoolissa Huntington Parkissa, Kaliforniassa.

Lynnin yliopiston pääsyvaatimukset

Seitsemän UChicago-esseekehotetta: Kuinka kirjoittaa tähtien vastauksia

UChicagon esseekehotteet ovat tunnetusti hankalia - tutustu onnistuneisiin esimerkkeihin ja opi kirjoittamaan voittavia UChicago-esseitä itsellesi.

Onko Georgetown Superscore ACT -pisteitä?

Korvaako Georgetownin pääsy ACT: n? Opi heidän superpisteytyskäytäntönsä ja kaikki ACT-pisteistä, joihin sinun on päästävä.

Kenyon College pääsyvaatimukset

LMU ACT -pisteet ja GPA