Khan Academy SAT ei koskaan riitä - tässä miksi

helsinki-1.jpg

Uuden vuoden 2016 SAT: n avulla Khan Academy on yhteistyössä College Boardin kanssa luonut ilmaisen SAT-valmisteluohjelman.

Kaiken kaikkiaan Khan Akatemian SAT-valmisteluohjelma on korkealaatuinen. Se on hieno esittely testiin ja nostaa ilmaisten SAT-materiaalien pylvästä. Opiskelijoilla, joilla ei ole varaa kirjoihin tai prep-ohjelmiin, on hyödyllinen resurssi kouluttaa testiä varten.Mutta se ei ole täydellinen.

Khan Academy SAT -ohjelmasta puuttuu vielä paljon, mikä voi estää sinua saamasta korkeinta mahdollista pistemäärää.

Tässä katsauksessa ymmärrät, mikä Khan SAT -ohjelmassa on vikaa - ja miksi yhteistyö kollegion hallituksen kanssa tarkoittaa, että näitä ongelmia ei koskaan korjata. Jos aiot käyttää Khan Academy SAT -ohjelmaa, tämä näyttää sinulle mitä puuttuu.

Johdanto

Tässä on yhden lauseen yhteenveto kannanotostani: Khan Academy olisi voinut rakentaa paljon paremman SAT-valmisteluohjelman, mutta College Boardin vaatimukset asettavat sen käsirautoihin .

Ymmärtääksesi täysin Khan Akatemian SAT-ohjelman heikkoudet, sinun on ymmärrettävä College Boardin ja Khan Academy -yhdistyksen luonne.

Sinulle, lukiolaiselle, kollegion hallitus voi tuntua monoliittiselta jättiläiseltä, joka on taipunut tuhoamaan elämäsi. Mutta todellisuus on kollegion hallitus on haavoittuva ryhmä, joka kamppailee perustellakseen olemassaolonsa muuttuvassa koulutusympäristössä. Tämä on koko vuoden 2016 SAT-uudistuksen syy. Näet, kuinka Khan Akatemian SAT-ohjelma on työkalu, jota College Board käyttää omaan esityslistallaan.

Jos olet kiinnostunut siitä, miksi kollegion hallitus kamppailee ja strategia pysyä hengissä, jatka lukemista tämä ylhäältä alas.

Jos välität vain Khan Akatemian SAT-ohjelman eduista ja haitoista, napsauta tätä ohittaaksesi sivun alas . Jos kuitenkin aiot käyttää Khan Akatemiaa vähintään 20 tuntia valmistelua, mielestäni tämä artikkeli on 15 minuutin lukemisen arvoinen, joten tiedät mitä saat opiskellessasi.

body_warning.jpg

Vastuuvapauslausekkeet

Ennen kuin aloitamme, saatetaan kaksi asiaa tieltä.

Ensinnäkin nämä mielipiteet ovat omia. Vaikka tunnen ihmisiä, jotka ovat Khan Akatemian nykyisiä / entisiä työntekijöitä, minulla ei ole mitään luottamuksellisia tietoja, enkä kuullut heitä tästä artikkelista. Teen omat johtopäätökseni testaus- ja koulutusalojen tuntemuksestani. Siksi kaikki tiedot, jotka eivät ole julkisia (kuten Khan Akatemian ja College Boardin välisen sopimuksen ehdot), ovat puhtaasti mielipiteitäni siitä, mitä tapahtuu.

Toiseksi perustin yhdessä PrepScholar , koulutusteknologiayritys, jolla on omat online-SAT- ja ACT-valmisteluohjelmat. Olen selvästi puolueellinen ajattelemaan, että lähestymistapamme SAT: iin on oikea tapa valmistautua. Olen työskennellyt tuhansien opiskelijoidemme kanssa ja nähnyt pisteemme parannuksia, ja olen varma, että olemme oikealla tiellä.

Ota siis kaikki, mitä sanon, jyvällä suolaa ja päättää itse. Jos et ole samaa mieltä siitä, mitä sanon alla, niin se on hienoa. Toivotan teille parasta SAT-opiskelussa ja toivon, että saat mahtavan pistemäärän.

Jos sen sijaan, mitä sanon, on järkevää sinulle, niin haluat todennäköisesti myös SAT-valmisteluohjelmamme. Se tarjoaa erinomaisen SAT-valmistelukokemuksen verkossa johtavien pisteiden parantamistulosten kanssa. Uskon, että meillä on paras käytettävissä oleva SAT-valmisteluohjelma, ja näet alla olevasta ajattelustani, miksi se on.

Tietysti sinun ei tarvitse ostaa SAT-valmisteluohjelmaa, jotta testi onnistuu hyvin. Tässä blogissa olemme julkaisseet parhaat käytettävissä olevat SAT-resurssit, jotka auttavat miljoonia opiskelijoita ympäri maailmaa valmistautumaan paremmin. Mutta jos voisit käyttää apua valmistelun järjestämisessä ja voisit hyötyä kaikenkattavasta SAT-valmisteluohjelmasta, joka on tehokas ja helppokäyttöinen, tarkista meidät.

Aloitetaan.

helsinki-2.jpg

Mikä on Khan Academy?

Sanon sen etukäteen ja toistan sen läpi - Khan Academy on yksi suosikkikoulutusorganisaatioistani . Kunnioitan heitä valtavasti.

Vuosia sitten, kun näin ensimmäisen kerran heidän tuotteensa ja kuulin heidän näkemyksestään tarjota ilmaista koulutusta maailmalle, minut räjähti. Heidän lähestymistavansa tuntuu niin ilmeiseltä ajatukselta jälkikäteen, mutta kukaan ei oikeastaan ​​tehnyt sitä mittakaavassa.

Khan Academy aloitti kokoelman matematiikkavideotunteja Sal Khanin mukana. Siitä lähtien he ovat laajentaneet sisältöään dramaattisesti kattamaan matematiikan ulkopuoliset aiheet myös taiteeseen, taloustieteeseen ja tietojenkäsittelytieteeseen. He ovat myös kehittäneet kehittyneemmän ohjelman, joka seuraa edistymistäsi ja antaa sinulle käytännön kysymyksiä. Khan-akatemiaa käytetään nyt kouluissa ympäri maailmaa täydentämään opettajien opetusta osana sekoitettua oppimista.

Kun otetaan huomioon Khanin koulutustaso ja teknologia-alusta, ne olivat luonnollinen valinta kollegion hallitukselle kumppaniksi. Pinnaltaan ohjelma näyttää hyvältä. Se on ilmainen, tyylikäs ja helppo käyttää.

Mutta jos katsot pinnan alle, ymmärrät miksi Khanin valmisteluohjelmassa on perustavanlaatuisia heikkouksia, jotka johtuvat suoraan sen yhteistyöstä kollegion hallituksen kanssa.

helsinki-3.jpg

Kollegion hallituksen kolme jättiläisongelmaa

Muistatko, mitä sanoin edellä, siitä, että kollegion hallitus yritti perustella oman olemassaolonsa? Tästä syystä.

Vuosikymmenien ajan SAT oli tärkein peli kaupungissa. Jos halusit päästä korkeakouluun, sinun oli suoritettava SAT. ACT oli noin, mutta se ei ollut niin suosittu.

Nopeasti eteenpäin tänään. Kollegion hallitus ja SAT ovat kolme suurta ongelmaa, jotka uhkaavat heidän olemassaoloa :

body_graduationhat.png

Tehtävä 1: SAT ei korreloi vahvasti yliopiston menestyksen kanssa

Ensinnäkin SAT: n tarkoituksena on erottaa paremmat opiskelijat huonommista opiskelijoista. Mitä korkeamman pistemäärän saat, sitä todennäköisemmin onnistut yliopistossa ja uralla - oletettavasti. Korkeakoulut käyttävät siis SAT-pisteitä ottaakseen vastaan ​​parhaat opiskelijat.

Ongelmana on, että korkeakoulut suorittavat analyyseja opiskelijoistaan ​​ja alkoivat havaita, että SAT-pisteet eivät usein olleet paras menestyksen ennustaja - arvosanat ja kurssityöt olivat. Luonnollisesti koulut alkoivat ajatella, 'miksi me edes tarvitsemme SAT: ta?' Tämä johti liikkeeseen tehdä SAT / ACT valinnaiseksi. Yksi tunnetuimmista tätä tekevistä kouluista on NYU, jonka avulla voit korvaa kolme AP-tenttitulosta SAT: n sijasta.

Jos tämä ei ole tarpeeksi ongelma…

helsinki-12.jpg

Tehtävä 2: Rikkaammilla opiskelijoilla on taipumus toimia paremmin SAT: ssa

Tuloerot ovat tärkeitä aiheita tässä maassa, varsinkin kun on kyse koulutuksesta, jota pidetään yleismaailmallisena oikeutena. Viime vuosisadan aikana korkeakoulut ovat tehneet valtavan työn edistääkseen monimuotoisuutta ja vähentääkseen eriarvoisuutta missä se vain voi.

Valitettavasti korkeammat perheen tulot, sitä korkeampi SAT-pistemääräsi yleensä on . Tämä kuulostaa pahalta.

Ensimmäinen asia, jonka ihmiset usein ajattelevat kuullessaan, on: 'Rikkaammilla ihmisillä on varaa parempaan SAT-valmisteluun.' Tämä on totta, mutta todellisuudessa tämä on paljon monimutkaisempi ongelma monien tekijöiden kanssa . Tulot vaikuttavat vanhempiesi tyyppiin, ympäristöön, resursseihin, joihin pääset käsiksi, kuinka muut kohtelevat sinua ja moniin muihin tekijöihin, jotka kertovat akateemisesta potentiaalistasi. Joten se ei ole kaikki kollegion hallituksen vika.

Riippumatta korrelaatio tuloihin kuulostaa edelleen todella huonolta . Jos korkeakoulut ottavat opiskelijoita, joilla on korkeampi SAT-pisteet, voidaan väittää, että he vain ottavat rikkaampia opiskelijoita vastaan ​​- mikä on vastoin useimpien korkeakoulujen tehtävälausekkeita. Tämä saa korkeakoulut ajattelemaan - 'jos SAT ei ennusta yliopiston menestystä hyvin… JA se korreloi tulojen kanssa ... miksi maailmassa käytämme sitä edelleen?'

Lakko kaksi. Ja potkija ...

feature_act.png

Tehtävä 3: SAT menettää markkinaosuutta ACT: lle

Vuosikymmenien ajan SAT oli paljon suositumpi kuin ACT. Ei mikään yllätys - sillä oli etumatka, kun kollegion hallitus perustettiin vuonna 1899 ja ACT vuonna 1959. Vuoteen 2008 saakka SAT: lla oli aina ollut vähintään 20 prosentin etumatka ACT: hen nähden testaajien määrästä.

Kuitenkin vuonna 2012 pöydät kääntyivät - ensimmäistä kertaa ACT: llä oli enemmän testilentäjiä kuin SAT: lla . Ja vuonna 2015 ero kasvoi - ACT: llä oli 1,9 miljoonaa testaajaa verrattuna SAT: iin 1,7 miljoonaa .

Joten miksi asemien muuttuminen? ACT on aina asettanut itsensä testiksi siitä, mitä opit koulussa. Sitä vastoin SAT: lla on aina ollut enemmän maine kelpoisuustestinä, lähempänä IQ-testiä. Osittain tästä syystä monet osavaltiot hyväksyivät ACT: n valtion laajuisena standardoituna testinä (kuten Illinois, Michigan ja Utah). Tämä tarkoittaa sitä, että 100% kaikista lukion nuoremmista näistä valtioista tekee ACT: n ennen valmistumistaan ​​- mikä tarkoittaa myös sitä, että harvat heistä kokevat tarvitsevansa SAT: ta.

Voit sanoa, että nämä ovat kolme valtavaa ongelmaa. Ei vain ACT: n nousu, korkeakoulut kyseenalaistavat testien, kuten SAT: n ja ACT: n, arvon.

Jos kollegion hallitus ei tekisi mitään, SAT olisi vanhentunut pian. Joten se toteutti suuren strategiansa - vuoden 2016 SAT-uudistuksen, jota Khan Academy SAT -valmisteluohjelma tukee.

body_strategy.jpg

College Boardin suuri strategia

Mennään siihen. Näin kollegion hallitus hyökkää kaikkiin kolmeen edellä mainittuun ongelmaan:

Strategia 1: Parantaakseen korrelaatiota yliopiston menestyksellä he suunnittelivat SAT: n uudelleen

Uusi SAT vastaa oletettavasti paremmin yliopiston menestykseen tarvittavia taitoja. Se korostaa nyt taitoja, joita todennäköisesti käytät tulevaisuudessa, kuten algebra ja kielioppi kappaleiden yhteydessä. Se pääsi eroon merkityksettömistä taidoista, kuten hämärästä sanastosta ja hankalista matematiikan logiikkakysymyksistä.

Se vastaa läheisesti myös uutta Common Core -opetussuunnitelmaa - ei yllätys, koska Common Core -operaattorista (David Coleman) tuli College Boardin puheenjohtaja 2012.

Toivottu lopputulos: Jos uusi SAT voi ennustaa paremmin opiskelijoiden menestystä, korkeakoulut jatkavat SAT: n käyttöä valintakertoimena. Kollegion hallitus pysyy hengissä.

Strategia 2: Tuloerojen vähentämiseksi he tekivät yhteistyössä Khan Akatemian kanssa ilmaisen SAT Prep -ohjelman tuottamisen

Yleistä kritiikkiä SAT: lle on, että varakkaammilla ihmisillä on varaa kokeisiin tai opettajiin, mikä aiheuttaa epätasa-arvoa. Khan Akatemian ilmaisen SAT-valmisteluohjelman avulla opiskelijat, joilla ei ole varaa kirjoihin tai prep-ohjelmiin, voivat nyt valmistella ilmaiseksi.

Tämä itsessään on hieno edistysaskel - älä ymmärrä minua väärin. Kuten selitän alla, Khan Academy SAT -ohjelmalla on paljon tarjottavaa ja se on vankka ohjelma.

Mutta älä tee virhettä, kollegion hallitus TIETÄÄ, kuinka paljon tämä auttaa heidän markkinointiaan korkeakouluille ja suurelle yleisölle. Tämän ohjelman avulla he voivat nyt mennä korkeakouluihin ja sanoa: 'Uskomme rehellisesti, että ilmainen SAT-ohjelmamme vähentää eriarvoisuutta. Tämä tarkoittaa, että kun valitset opiskelijat, joilla on korkeammat SAT-pisteet, voit olla varma, ettet ole puolueellinen tulojen suhteen. '

Vaikka koulutuksellisen eriarvoisuuden todellisuus on monimutkaisempi, tämä on hieno PR kollegion hallitukselle.

Toivottu lopputulos: Ihannetapauksessa tasoita pelikenttä kokonaan ja ratkaise tuloerot. Koska tämä on vaikea ongelma eikä sitä todennäköisesti tapahdu, Suunnitelma B on vakuuttaa korkeakoulut, että SAT ei puolue tuloja nyt, kun Khan Academy on lähellä. Tämä saa korkeakoulut nielemään SAT: n helpommin.

Strategia 3: Saamalla maine kollegioilla ja laajentamalla niiden tavoittavuutta opiskelijoille, SAT voi kilpailla markkinoiden osuutta koskevan ACT: n kanssa

Kollegion hallitus haluaa enemmän opiskelijoiden ottavan SAT: n. Mitä useampi opiskelija ottaa SAT: n, sitä enemmän se hyväksytään oletusosaksi elämää ja sitä vaikeampaa on päästä eroon . Lisäksi enemmän SAT-testinottajia tarkoittaa enemmän opiskelijoita, jotka hakevat korkeakouluihin SAT: n avulla, mikä tarkoittaa, että korkeakoulujen on vaikeampaa päästä eroon SAT-vaatimuksestaan.

Näin kollegion hallitus saa enemmän opiskelijoita ottamaan SAT: n:

 • Työnnä valtioita hyväksymään SAT valtion laajuisena standardoituna testauksena. Kollegion hallitus voi väittää, että SAT on nyt yhteinen ydin yhdenmukaistettu, joten se testaa, mitä koulut opettavat. Lisäksi nyt, kun opiskelijoilla on Khan-akatemia valmistelemaan ilmaiseksi, osavaltiot eivät tunne niin pahaa, että vaaditaan kaikkia opiskelijoita ottamaan SAT. Tämä kilpailee suoraan ACT: n valtion kumppanuuksien kanssa - itse asiassa Illinois ja Colorado ovat jo siirtyneet ACT: stä SAT: iin . Tämä on valtava - se vie merkittävän markkinaosuuden ACT: ltä.

 • Muunna Khanin käyttäjät valmistautumaan SAT: lle käyttämällä Khan Academy: n ulottuvuutta. Khan Academy on valtakunnallinen kattavuus miljoonien opiskelijakäyttäjien kanssa. Monet opiskelijat, jotka eivät ehkä ole ottaneet SAT: ta muuten, voivat nyt oppia SAT: sta ja ottaa sen. Lisäksi opiskelijat, jotka alkavat valmistella ensin SAT: ta, ottavat todennäköisemmin SAT: n kuin ACT: n.

 • Mainosta SAT: ta sellaisten ihmisten joukossa, jotka eivät yleensä ota SAT: ta tai menisi yliopistoon. Nyt kun sillä on suuri ilmainen resurssi Khan-akatemiassa mainostamiseen, se voi olla yhteistyössä sellaisten organisaatioiden kanssa Amerikan pojat ja tytöt tavoittaa miljoonia muita opiskelijoita.

Liiketoimintastrategiaan kuuluvassa shakkipelissä yliopiston hallitus teki loistavia liikkeitä tänne. Suunnittelemalla testi uudelleen ja tarjoamalla korkealaatuinen ilmainen resurssi (Khan Academy), sillä on lailliset vastaukset kaikkiin suurimpiin ongelmiin : korrelaatio yliopiston menestykseen, tuloeroon ja ACT-kilpailuun.

Sivuhuomautus: Kaikista näistä ponnisteluista huolimatta Uudella SAT: lla on edelleen todella huonoja eriarvoisuustietoja 1 vuosi sen käyttöönoton jälkeen. Etnisyyden mukaan: keskimääräinen Aasian pisteet on 1181 ja keskimääräinen valkoinen pisteet on 1118, kun taas keskimääräinen Afrikkalainen Amerikan pisteet on 941. Täällä on koko keskihajonta ero, joka on valtava .

Tulojen mukaan: opiskelijat, jotka käyttivät maksuvapautusta, saivat 978, kun taas ne, jotka eivät käyttäneet 1087.

Vanhempien koulutuksen mukaan (mikä on hyvä signaali tuloista): Valmistuneiden vanhempien lapset saivat 1177, verrattuna 944 vanhempien lapsiin, joilla ei ollut lukiotodistusta.

Ehkä se vaatii enemmän aikaa pelaamiseen - se on ollut vain vuosi. Mutta olen hyvin skeptinen. mielestäni Uusi 1600 SAT näkee melkein täsmälleen samat eriarvoisuudet vanhalla 2400 SAT: lla oli, koska koulutuksen eriarvoisuusongelma on PALJON laajempi kuin testisuunnittelu.

Miksi College Boardin strategialla on merkitystä Khan Academy SAT: lle?

Mitä tällä on tekemistä Khan Akatemian heikkouksien kanssa?

Kriittinen kohta tässä artikkelissa on se Khan Academy on työkalu College Boardin strategiassa . Kumppanuus on olemassa College Boardin tehtävän edistämiseksi ja tavoitteiden saavuttamiseksi.

Seurauksena on nähdä Khan Akatemian SAT-ohjelma jatkoa College Board. Koska Khan Academy SAT on olennainen osa College Boardin strategiaa ja esittelyä korkeakouluille, College Boardin on hallittava Khan Academy -ohjelman sisältöä ja viestintää .

Kuvittele, jos kollegion hallituksella ei ollut tiukkaa valvontaa. Kuvittele, jos Khan-akatemia olisi ristiriidassa kollegion hallituksen esittämien filosofioiden kanssa, kuten jos Khan-akatemia sanoi: 'SAT on testi, jota voit hyödyntää saadaksesi korkeamman pistemäärän.'

Tämä tuhoaisi College Boardin uskottavuuden ihmisille, joihin he yrittävät tehdä vaikutuksen - korkeakouluihin ja amerikkalaiseen yleisöön.

College Board ei voi antaa tämän tapahtua. Panokset ovat liian korkeat, jos jokin menee pieleen. Joten heidän on hallittava Khan Academy -ohjelmaa.

Täten, Khan Academy SAT heijastaa kollegion hallitusta - kollegion hallituksen näkemystä itsestään, kollegion hallituksen lähestymistapaa testaamiseen ja kollegion hallituksen vaatimusta siitä, kuinka sinun pitäisi valmistautua SAT: lle.

Täällä kohtaamme suuria ongelmia, koska sinun ei pitäisi uskoa monia asioita, joita kollegion hallitus sanoo SAT: sta - etenkään siihen, mitä pisteiden parantamiseksi tarvitaan.

Sivuhuomautus: En halua kuulostaa kyyniseltä täällä tai saada ajattelemaan, että kollegion hallituksella on kavalat motiivit, kuten sarjakuva-konna. Kunnioitan sitä, mitä College Board ja Khan Academy tekevät auttaakseen jopa pelikenttää ja saamaan lisää lapsia pääsemään yliopistoon. Heillä on hyvät aikomukset, ja ongelmat, joiden parissa he työskentelevät, ovat vaikeita ja tärkeitä.

Silti kollegion hallituksella on asialista ja strategia tavoitteidensa saavuttamiseksi. Se, että se haluaa auttaa useampia opiskelijoita pääsemään yliopistoon, ei estä sitä vetämästä vivujaan tavoitteidensa saavuttamiseksi. Yksi näistä vipuista on Khan Akatemian SAT-ohjelma.

feature_problems.jpg

Kollegion hallituksen näkemykset vahingoittavat sinua

Joten jälleen kerran - koska yliopiston hallitus on niin tiukasti sidoksissa Khan Akatemian SAT-ohjelmaan, valmisteluohjelma heijastaa kollegion hallituksen filosofioita testissä .

Valitettavasti nämä filosofiat eivät heijasta todellisuutta kuinka valmistautua testiin saadaksesi korkeimman SAT-pistemäärän. Tässä ovat tärkeimmät ongelmat.

Ensinnäkin suurimman osan yli 100 vuoden olemassaolostaan College Board on todennut, että et voi valmistella SAT: ta . Tämä palaa SAT: n asettamiseen 'skolastiseksi kelpoisuustestiksi' - missä soveltuvuus viittaa synnynnäiseen kykyyn, jolla olet syntynyt. Se on tietysti muuttanut mieltään julkaisemalla ohjelman Khan Akatemian kanssa, mutta jättimäisen aluksen tavoin yhtä vanha ja iso instituutio kuin College Board ei voi muuttaa kurssiaan nopeasti.

Toiseksi College Board ei koskaan opeta testistrategiaa . Testistrategialla tarkoitan testinottotaitoja, jotka voivat nostaa pisteitäsi ILMAN oppimalla enemmän ydinsisältöä, kuten algebra.

Esimerkki testinottotaidosta on vaikeimpien kysymysten ohittaminen ja ajan keskittäminen helpompiin kysymyksiin, jotka saatat todennäköisesti korjata. Toinen kehittää luotettavaa kaavaa SAT-esseelle, joka toimii joka kerta. Vielä yksi on ymmärrys siitä, miten lähestyä lukuosia tasapainottaa aikaa ja tarkkuutta.

Tuhansien opiskelijoiden kokemuksesta tiedämme sen nämä strategiat toimivat. He nostavat pisteitä.

Mutta tulet ei milloinkaan katso tällaisia ​​pisteitä lisääviä strategioita minkä tahansa viralliset materiaalit kollegion hallitukselta.

Miksi?

Koska se on suoraan ristiriidassa yhden heidän perusviestinsä kanssa - että SAT ennustaa akateemisen saavutuksen ja uramenestyksen.

tärkeitä kohtia suuressa gatsbyssä

Kuten kollegion hallitus sanoo, 'Uusi testi keskittyy enemmän koulutuksen ytimessä oleviin taitoihin ja tietoihin.' ( lähde ) Se haluaa todella viedä ajatuksen siitä, että menestyminen koulussa riittää menestymään SAT: ssa, mikä tarkoittaa, että SAT mittaa puhtaat akateemiset saavutuksesi.

Niin jos he EIVÄT ehdottaneet, että erityiset strategiat, joita EI OLE oppinut koulussa, parantavat pisteitäsi, se TUOTTAA . Se tekee testistä näyttävän keinotekoiselta rakenteelta, joka ei ennusta opiskelijan menestystä - ongelma # 1, josta olet lukenut yllä.

Oletetaan, että on olemassa strategia, jonka opit vain SAT: lle, jota ei sovelleta tulevaisuudessa, yliopistossa tai urallasi lääkärinä, lakimiehenä tai kirjailijana. Se on todella merkityksellistä vain SAT: lle ja muille sen kaltaisille standardoiduille testeille.

Oletetaan, että strategia parantaa pisteitäsi paljon. Tämä tarkoittaisi, että SAT-pisteet eivät ennusta tarkasti tulevaa menestystäsi.

Tämä on iso ongelma. Siksi College Board ei koskaan opeta näitä strategioita. Ja siksi Khan-akatemialla ei ole mitään näistä strategioista. Selitän tämän kriittisen heikkouden alla.

body_khanact.jpg

Ennen kuin siirrymme Khan Academy SAT -ohjelman täydelliseen tarkasteluun, haluan kertoa tämän kumppanuuden viimeisen epämiellyttävän vaikutuksen.

Tiedät jo, että College Board kilpailee ACT: n kanssa markkinaosuudesta ja että Khan Academy on kriittinen työkalu tässä kilpailussa. Jos Khan Academy kehittäisi samanlaisen ilmaisen valmisteluohjelman ACT: lle, se olisi valtava isku College Boardin strategia.

Siksi Khan Academy ei KOSKAAN kehitä omaa ACT-ohjelmaa yhteistyössä College Boardin kanssa. Itse asiassa epäilen, että yliopiston hallitus kielsi sopimuksella Khan Akatemiaa kehittämästä omaa ACT-ohjelmaa.

Minulle tämä on valitettavaa. 1,9 miljoonaa opiskelijaa otti ACT: n vuonna 2015, enemmän kuin SAT. Jos Khan Academy loi ACT-ohjelman, se kaksinkertaistaa vaikutuksensa ja auttaa paljon opiskelijoita.

Mutta se on jo allekirjoittanut sopimuksen, ja sen kädet on sidottu.

Muistatko, mitä sanoin edellä kyynisyydestä? Tämä on yksi paikka, jonka myönnän, että College Boardin strategia rakentuu puhtaasti opiskelijoiden kustannuksella. Koska se haluaa voittaa ACT: n, kollegion hallitus on valmis asettamaan ACT-testinottajat epäedulliseen asemaan.

Ja kollegion hallitus tietää mitä se tekee - nämä epäedullisessa asemassa olevat ACT-testinottajat siirtyvät SAT: iin.

Olemme käsittäneet paljon. Tehdään yhteenveto pääkohdista:

 • College Board taistelee epäolennaisuuksia vastaan. Korkeakouluilla on suuria ongelmia SAT: n kanssa.

 • Vastauksena kollegion hallitus toteutti strategian uudistaa SAT ja tarjota ilmainen SAT-ohjelma Khan Akatemian kanssa.

 • Koska Khan Academy SAT on niin tärkeä strategialle, College Boardin on hallittava sen sisältöä ja viestintää, jotta se ei pilaa strategiaa.

 • College Boardin hallinta tarkoittaa, että Khan Academy SAT ei koskaan ole täydellinen valmisteluohjelma

Tarkastellaan kaikki tämä mielessä Khan Academy SAT -ohjelman läpi.

body_prosandcons.jpg

Khan Academy SAT -ohjelman edut ja haitat

Plussat - missä Khan Academy SAT toimii

Kuten olen sanonut, Khan Akatemian SAT-ohjelmassa on paljon pidettävää, ja se on hieno alku aloittelijoille.

body_khandesign.jpg

Pro 1: Helppo käyttää + puhdas muotoilu

Ensimmäinen asia, jonka huomaat Khan-akatemiassa, on sen intuitiivinen käyttö, etenkin verrattuna useimpiin muihin online-prep-ohjelmiin. Onboarding-prosessi tutustuttaa sinut ohjelmaan ja diagnostiikkaan, ja ominaisuudet ja oppitunnit on määritelty yksinkertaisesti. Se latautuu nopeasti eikä sillä ole ilmeisiä vikoja.

Tämä on kunnia heidän vahvalle tuote- ja suunnittelutiimilleen. Khan Academy sijaitsee Piilaaksossa aivan Googlen pääkonttorin vieressä, ja hänellä on käytettävissään hyvät kyvyt verkkosovellusten rakentamiseen. Teknologia on Khan-akatemian ydin, ja on turvallista sanoa, että yliopiston hallitus ei pystyisi rakentamaan mitään lähellä Khanin SAT-ohjelmaa.

body_khanmathskills.jpg

Pro 2: Matematiikan ja kieliopin organisointi taidoiksi

Yksi tärkeimmistä SAT-valmistelufilosofioistani on levittää testi yksilölliset taidot , selvitä, mitkä taidot olet heikko ja porata nämä taidot käytännössä. Tämä ajatus on olennainen tapa, jolla suunnittelin SAT-ohjelmamme PrepScholarissa (lue lisää Perfect SAT Score -oppaastani).

Khanin ohjelma käyttää samaa filosofiaa Matematiikka-osiossa ja Kirjoittamisen kielioppi-osassa. Jokainen on jaettu henkilökohtaisiin taitoihin, joita voit kouluttaa käytännön ongelmien kanssa. Tämä tekee Mathin kaltaisen jättiläisen pelottavan osan paljon helpommin lähestyttäväksi.

Lisäksi sen antamat ongelmat räätälöidään omalle tasollesi. Miss lisää kysymyksiä, ja sinut pudotetaan tasolle. Saat lisää kysymyksiä oikein, ja päivität tasosi. Uskomme myös PrepScholarin räätälöintiin, koska kasvat parhaiten, kun sinua haastetaan kykynne reunalla.

Valitettavasti Khan SAT -ohjelma ei mene tarpeeksi pitkälle taitojaksossaan. Julkaisupäivästä lähtien Kirjoittamisen lukuosaa ja retorisia taitoja EI OLE jaettu taitoihin . Nämä ovat tärkeitä osia, ja selitän lisätietoja alla.

header_psat.jpg

Pro 3: Laajennus PSAT-pisteillä

Tämä on hienoin osa Khan Akatemian virallisessa yhteistyössä College Boardin kanssa. Jos olet ottanut PSAT: n, voit liittää College Board -tilisi Khan Academy -yliopistoon, joka vetää testitulokset automaattisesti ja mukauttaa valmisteluohjelmaa. Tämä lisää tarkkuutta diagnostiikkaasi ja vähentää kitkaa aloittamiseen.

On todennäköistä vain Khan Academy voi käyttää tätä hienoa ominaisuutta . College Board ei tällä hetkellä salli muiden yritysten muodostaa yhteyttä tietokantoihinsa ja hankkia opiskelijatietoja. Khan-akatemialla on erityinen pääsy heidän virallisen kumppanuutensa vuoksi, ja tämän pääsyn antaminen muille yrityksille heikentäisi heidän kilpailuetua.

Vaikka tämä ominaisuus toimii tällä hetkellä vain PSAT-tulosten kanssa, olen varma, että tulevaisuudessa Khan Academy antaa sinun liittää myös SAT-tulokset.

Nyt tämä ei tule mullistamaan valmisteluasi tai parantamaan merkittävästi ohjelman laatua. Diagnoosi on jo enimmäkseen tarpeeksi hyvä. Diagnoosi on tyypillisesti vieläkin parempi, koska se antaa sinulle laajemman valikoiman kysymyksiä ja testaa taitosi juuri sillä hetkellä, ei 11 kuukautta sitten, kun otit PSAT: n.

Mutta se silti alentaa esteitä SAT-valmistelun aloittamiselle, ja se on hyvä asia.

kehon_tehtäväkokemus.jpeg

Pro 4: Paljon käytännön kysymyksiä, hyväksytty kollegion hallitukselle

Viimeinen tärkeä asia, jonka Khan Academy on käynyt sen suhteen, on paljon käytännön kysymyksiä - yli 2 000 kirjoituksen aikana. Kirjoittaessaan heillä on 954 matemaattista kysymystä ja 1545 kirjoituskysymystä, mutta vain 242 lukukysymystä. Joten lukeminen on merkittävä heikkous niiden sisällön saatavuudessa tällä hetkellä.

Vielä parempi, että College Boardin kirjoittajat tarkistivat nämä tarkkuudeksi. Ne kuvaavat:

Kollegion hallitus tekee tiivistä yhteistyötä Khan Academy -henkilöstön kanssa sisällön luomisen kaikissa vaiheissa varmistaakseen, että Khan Academy -verkkosivustolla näkemäsi testikysymykset ovat samantyyppisiä kysymyksiä, jotka näet todellisessa SAT: ssa. Khan-akatemian sisältökirjoittajat tekevät yhteistyötä College Boardin kirjoitushenkilöstön kanssa, joka tarkistaa useita luonnoksia teoksistaan. '

Lähde

Tärkeä huomautus: tämä leikkaa molemmat puolet. Muistatko, mitä sanoin kollegion hallituksesta, joka kontrolloi Khan Academy -ohjelmaa? Näet sen täältä: College Board 'tarkistaa useita luonnoksia teoksistaan'. AKA 'ei salli sellaisten julkaisemista, joista he eivät pidä.' Näet miksi tämä on ongelma alla.

Uskomme PrepScholarissa, että paljon harjoittelua on tärkeää, minkä vuoksi pyrimme luomaan 8000 käytännön kysymystä sekä SAT- että ACT-tuotteillemme. Parantaaksemme laatua olemme myös eritelty SAT kuten minulla ei ole muuta yritystä (katso Ultimate Reading-, Math- ja Writing -oppaat).

Toistaiseksi niin hyvä. Khan Academy on helppokäyttöinen, sillä on paljon käytännön kysymyksiä ja sen avulla voit kouluttaa erityisiä taitoja matematiikassa ja kieliopissa.

Pinnalla tämä kuulostaa hyvältä. Mutta jos kaivaa syvemmälle, huomaat suurimmat ongelmat Khan SAT -ohjelmassa sellaisena kuin se on tänään.

body_chain.jpg

Miinukset - Where Khan Academy SAT Is Weak

Kuten olen selittänyt edellä, virallinen kumppanuus College Boardin ja Khan Akatemian välillä tarkoittaa College Boardilla on vahva valvonta SAT-ohjelman toiminnasta . Voit kuvitella, että kollegion hallitus kertoo Khan Academyille: 'Jos aiomme lisätä nimemme tähän, sen on edustettava ajattelutapojamme ja meidän on pystyttävä tarkastelemaan kaikkea ohjelmassa ennen kuin se menee pois.'

Näet tämän yllä: 'Khan Academy -opiston sisällönkirjoittajat tekevät yhteistyötä College Boardin kirjoitushenkilöstön kanssa, joka tarkistaa useita luonnoksia teoksistaan.'

Tämä on sekä siunaus että kirous. Siunaus on, että testikysymykset ovat todennäköisesti korkealaatuisempia ja näyttävät lähellä todellisia SAT-kysymyksiä.

Kirous on se sisällön on oltava yhdenmukainen College Boardin filosofian kanssa , tai sitä ei julkaista. Tämä koskee kaikkea ohjelmassa olevaa - miten sinun pitäisi saada oikea vastaus, miten taitoja opetetaan, strategioita korkeamman pistemäärän saamiseksi ja paljon muuta.

Tulos on se Khan Akatemian SAT-ohjelma on, kuinka KOLLEGEN HALLITUS haluaa sinun valmistautuvan . Tämä ei yleensä ole paras tapa valmistautua saadaksesi parhaan mahdollisen pistemäärän! Tämä on tärkeä ero.

Muista, että kollegion hallituksella on oma esityslista —Se haluaa todistaa, että SAT testaa koulussa oppimiasi ja urallasi hyödyllisiä taitoja. Se ei halua opettaa sinulle tarkkoja tapoja nostaa SAT-pisteitäsi tavoilla, jotka eivät ole yhdenmukaisia ​​College Boardin filosofian kanssa.

Täällä syntyvät suurimmat epäonnistumiset. Seuraavaksi selitän jokaisen yksityiskohtaisesti. Vielä pahempaa, vaikka kumppanuus jatkuu, on epätodennäköistä, että monet näistä ongelmista korjataan.

kehon_taidot-1.jpg

Con 1: Ei SAT-testistrategioita

Tämä on suuri ongelma Khan Akatemian SAT-ohjelmassa . PrepScholarissa tiedämme, että testien ottamisstrategia on välttämätön korkeimman mahdollisen pistemäärän saamiseksi. Strategiat, kuten:

 • Ohita vaikeimmat kysymykset keskittyäksesi helpompiin kysymyksiin, jotka olet todennäköisesti oikeassa
 • Kuinka hyökätä SAT-lukukäytäntöihin tehokkaimmin ajan säästämiseksi
 • Ennustaa, kuinka SAT yrittää ansaita sinut vääriin vastausvaihtoehtoihin
 • Vaihtoehtoiset strategiat saada oikea vastaus matemaattisiin kysymyksiin, vaikka et tiedä miten ratkaista niitä

Opetamme tällaisia ​​strategioita SAT-valmisteluohjelmassa. Jos olet kuin useimmat opiskelijat, näiden strategioiden ymmärtäminen nostaa pisteitäsi. Olemme nähneet tämän tuhansien opiskelijoiden kanssa.

Tällaisia ​​strategioita ei koskaan löydy Khan-akatemiasta.

Syy on perustavanlaatuinen - näitä strategioita sovelletaan ensisijaisesti keinotekoisissa testausympäristöissä, kuten SAT, ja näitä strategioita on olemassa ensisijaisesti SAT-pisteiden nostamiseksi. Ne eivät ole niin hyödyllisiä menestykselle yliopistossa ja tulevassa urassasi.

Jos kollegion hallitus myönsi tällaisten strategioiden olemassaolon, heidän on myös myönnettävä, että SAT ei testaa puhdasta akateemista taitoa - ongelma nro 1 yllä. He haluavat väittää, että SAT on vain testata puhtaasti sitä, mitä opit koulussa. Joten he eivät koskaan salli näiden strategioiden opettamista.

Tämä on valitettavaa, koska lyön vetoa, että Sal Khan ja Khan Akatemian henkilökunta tietävät joukon hyödyllisiä testistrategioita, joita he käyttivät itseään menestyäkseen SAT: ssa. Mutta he eivät saa jakaa niitä.

Yhtenä esimerkkinä tässä on esimerkki Sal Khanin hajottamisesta Reading-kohta. Tässä videossa hän lukee osan hitaasti jaottamalla sen rivi riviltä. Hän haluaa varmistaa, että ymmärrät jokaisen lauseen ja miten se sopii kohtaan.

Uskomme PrepScholarin testausfilosofiamme tämä on ehdottoman väärä lähestymistapa SAT Reading -kohtiin . Sinun ei tarvitse ymmärtää jokaisen rivin jokaista riviä yksityiskohtaisesti, ja se on ajanhukkaa.

Yksinkertaisesti sanottuna syy on se, että kutakin kohtaa kohti on vain 11 kysymystä, mikä jättää paljon yksityiskohtia kohtaan, jota sinun ei tarvitse ymmärtää. Itse asiassa tämä yksityiskohtaisen lukemisen menetelmä on syy, miksi niin monelle opiskelijalle loppuu aika SAT-lukeminen -osiossa - he vain viettävät liian paljon aikaa yrittäessään ymmärtää kaikkia yksityiskohtia.

Jos opiskelija lukee tämän videon kuten Sal Khan lukee, hän olisi vakavassa epäedullisessa asemassa , verrattuna henkilöön, joka tietää paremmin SAT: lle suunnatut testausstrategiat.

Sen sijaan suosittelemme kaikkia oppilaitamme, etenkin niitä, joiden pisteet ovat alle 700, luisemaan kohta kevyeen ymmärtämiseen ja käyttämään sitten kysymyksiä kotiin käytävän osille, jotka ovat todella tärkeitä.

College Board ei KOSKAAN halua opettaa tällaista strategiaa , koska se on liian spesifinen tälle testille. Tulevaisuudessa, kun kirjoitat englanninkielistä esseen yliopistossa tai valmistelet raporttia työstäsi, et käytä tätä strategiaa - sen sijaan luet materiaalin rivi kerrallaan, poimimalla kaikki yksityiskohdat äläkä jätä kiveä kääntämättä.

Tämä on vain yksi monista esimerkkeistä strategioista, joista Khan Academy puuttuu. Tämä on suurin käsitykseni ohjelmassa, ja yllä olevista syistä epäilen, että he koskaan korjaavat tämän todella ohjelmassaan. Kollegion hallitus on aivan liian vahvasti sidoksissa Khan SAT -ohjelmaan.

turhautuminen.jpg

Con 2: Riittämättömät oppitunnit

Uskon, että kun taitosi on heikko, yksityiskohtaisen oppitunnin käyttäminen auttaa oppimaan perustavanlaatuisen sisällön ja strategiat jäsennellysti. Jos olet heikko esimerkiksi algebrayhtälöissä, auttaisi oppimaan perusasiat siitä, kuinka x eristetään yhtälön toisella puolella, nähdä joukko todellisia SAT-kysymyksiä ja oppia vaihtoehtoisia strategioita yhtälöiden ratkaisemiseksi. Tämä on yksi monista esimerkkitunnista, jotka olemme julkaisseet ilmaiseksi.

Khan Academy SAT: lla ei ole tällaisia ​​täysimittaisia ​​oppitunteja. Sen sijaan useimmissa taidoissa heillä on vain esimerkki ongelmista. Tässä on esimerkki lineaaristen yhtälöiden ratkaisemisesta, jossa Sal Khan käsittelee esimerkkikysymyksen:

Vaikka onkin hyödyllistä nähdä yksi kysymys toteutetuksi, se ei mene tarpeeksi pitkälle . Suurin osa opiskelijoista ei voi opettaa itselleen strategioita vain yhdestä esimerkistä. Ei ole niin helppoa poimia yleisiä periaatteita yhdestä kysymyksestä.

On outoa, että Khan-akatemia jättää tämän huomiotta, koska muu Khan-akatemia perustuu tähän perustavanlaatuiseen taitojen oppimiseen. Tarkista heidän Algebra-pääohjelma Esimerkiksi.

Joten jos he uskovat näiden perusopetusten olevan hyödyllisiä, miksi he eivät tehneet sitä SAT: n hyväksi? Tässä on muutama uskottava syy:

 • Heillä ei vain ollut aikaa tehdä laadukkaita oppitunteja.

 • He kokivat, että perustaitojen oppiminen oli liian häiritsevää SAT-valmistelusta. Algebran oppiminen voi periaatteessa viedä tunteja, joten ehkä on tehokkaampaa keskittyä vain harjoittelemaan SAT-kysymyksiä. SAT: n oletetaan kuitenkin liittyvän perustaitoihin, joten tämä ei näytä olevan johdonmukaista.

 • Kollegion hallitus kontrolloi Khan Akatemian oppitunteja keskittyen kysymysten ratkaisemiseen eikä opettamiseen. Ehkä oli liian vaikea sopia perustaitojen opettamisesta, tai Khan Academy halusi opettaa liikaa testistrategiaa.

Jos se on viimeinen vaihtoehto, on epätodennäköistä, että Khan Academy koskaan korjata tämän ongelman, koska se on leivottu heidän kumppanuuteensa.

Tämä tuo meidät siihen liittyvään Khan Academy SAT: n heikkouteen ...

body_nointegration.jpg

Con 3: Ei integroitu muun Khan-akatemian kanssa

Luonnollinen ratkaisu heikkoihin SAT-oppitunneihin on integroida Khan Akatemian pääohjelma, joka on erinomainen ja sisältää satoja (ellei tuhansia) tunteja opetusta. Esimerkiksi algebran kohdalla haluaisin nähdä heidän linkittyvän Khan Academy -opetuksen tärkeimpään algebratuntiin, jolla on suuri perustavanlaatuinen sisältö.

He eivät kuitenkaan. Sivun yläosassa olevan otsikon lisäksi on vaikea sanoa, että jokin muu Khan Academy -ohjelma on olemassa. SAT-ohjelmasta ei ole linkkejä Khan Academy -ohjelmaan.

Jälleen kerran on mahdollista, että yliopiston hallitus kielsi Khan Akatemian integroimasta näitä kahta tuotetta tiukemmin. On liian paljon mahdollisuuksia, että muut Khan Academy -ohjelmat sisältävät viestejä, joiden kanssa kollegion hallitus ei ole samaa mieltä - ja siksi on turvallisempaa vain kieltää se kokonaan.

Tämä on iso menetys , koska suurin osa Khan-akatemiasta on erinomainen. Tosin se ei ole keskittynyt SAT: een, joten se ei ole todennäköisesti tehokkain tapa opiskella. Mutta se olisi silti suuri apu jollekin, joka haluaa tarkempaa apua taidoista.

Sitten taas on mahdollista, että Khan Academy ei vain ajattele, että tämä on hyvä idea, tai sillä ei ollut tarpeeksi aikaa tämän toteuttamiseen. Muunnoksessa Hanlonin partakone , Voisin sanoa, 'älä koskaan ota pahoja aikomuksia, kun ajan puute on riittävä selitys'.

body_confused.jpg

Con 4: Huono taito jakaa lukemiseen ja kirjoittamiseen

Mainitsin yllä ammattilaisille, että Khan Academy SAT teki hyvää työtä jakamalla matematiikan yksilöllisiksi taidoiksi. Tämä helpottaa heikkouksien harjoittelua.

He todella menettivät merkinnän Lukeminen-osiossa ja Kirjoittamisen retoriset taidot -osiossa.

Esimerkiksi lukemista varten he erottavat koulutuksen aihealue kohdasta:

body_khanreading.jpg

Minusta tämä on täysin hyödytön luokittelu. Et lähesty kirjallisuuden kohtia eri tavalla kuin historian kohdat. Itse asiassa ne sisältävät hyvin samanlaisia ​​kysymyksiä.

PrepScholarissa käytämme hyödyllisempää luokittelua lukutaidoista:

 • Iso kuva
 • Lukeminen läheisesti
 • Johtopäätökset
 • Sanat ja lauseet kontekstissa
 • Viitaten tekstitodisteisiin
 • Näkökulma
 • Analysoidaan sanavalintaa
 • Analysoidaan tekstirakennetta
 • Useiden tekstien analysointi
 • Määrällisten tietojen analysointi

Nämä taidot on määritelty kysymystyyppi ja todellinen päättely käyttäisit vastaamaan siihen. Aivan kuten geometriakysymykseen tulisi suhtautua eri tavalla kuin algebrakysymykseen, päätelmäkysymys eroaa hyvin sanojen kontekstikysymyksestä.

Vastaavasti kirjoittamisen osalta jotkut heidän ei-kieliopillisista taidoistaan ​​- mitä SAT kutsuu 'ideoiden ilmaisuksi' ja mitä me kutsumme 'retorisiksi taidoiksi' - on jaettu huonosti. Tämä on ongelma, koska retoriset taidot muodostavat suurimman osan (55%) Kirjoittaminen-osiosta.

Täällä Khan Academy hajoaa jälleen kerran tyypiksi:

body_khanwriting.jpg

PrepScholarissa luokittelemme ne seuraavasti:

 • Looginen järjestys
 • Keskity
 • Ehdotus
 • Tuki
 • Siirtymät

Koska kollegion hallitus määrittelee yksilölliset taidot itse, kuvittelen, että tämä ongelma on lähinnä aikarajoitus. On mahdollista, että Khan Academy korjaa tämän tulevaisuudessa.

helsinki-2.jpg

Kohta 5: Heikot, hyödylliset kysymysten selitykset

Kokemuksemme mukaan, kun opiskelija menettää kysymyksen, hän tarvitsee valmennusta 'ensimmäisestä periaatteesta' - mikä on JOKA looginen askel siitä, kun luet ensimmäisen kerran kysymyksen viimeiseen vaiheeseen saadaksesi oikean vastauksen?

Sitä vastoin useimmat testausta valmistavat yritykset käyttävät yksinkertaisia ​​vastausten selityksiä. He selittävät, miksi kukin vastausvaihtoehto on oikea tai väärä, mutta he eivät selitä loogisia vaiheita alkaen siitä, kun luit kysymyksen ensimmäisen kerran ja ymmärrät sen.

Valitettavasti, Khan Academy käyttää yksinkertaista vastausselitystä useimpiin kysymyksiinsä. He selittävät, miksi oikea vastausvalinta on oikea ja väärä vastausvaihtoehto väärä, mutta usein siitä ei ole apua selvitettäessä missä olet itse tehnyt virheen.

Tässä on esimerkkikysymys Khan Akatemiasta:

body_khancentralclaim.jpg

Tämä selitys on erittäin hyödytön jollekulle, joka kaipaa kysymystä.

Kaikki virheelliset vastaukset A-C selitetään epäedullisella tavalla. Jokainen vastausten selitys voidaan muotoilla seuraavasti: 'Kirjoittaja ei sano tätä', mikä on toinen tapa sanoa '. vastaus on väärä, koska se on väärä . ' Jos unohdit tämän kysymyksen, nämä vastausten selitykset eivät auta sinua löytämään oikean vastauksen.

Oikealla vastauksella D on selitys, joka periaatteessa muotoilee vastauksen valinnan. Toisin sanoen se sanoo vastauksen valinta on oikea, koska se on oikea . '

Jos todella unohdit tämän kysymyksen, nämä vastausvaihtoehdot eivät todellakaan auta sinua selvittämään MIKSI unohdit kysymyksen ja MITEN korjata tämä tulevaisuudessa.

Sitä vastoin PrepScholarissa uskomme hyökkäävät selitykset ensimmäisestä periaatteesta . Tässä on esimerkki tämän kysymyksen selityksestä:

Kysymys koskee osan keskeistä vaatimusta, joten etsimme kirjoittajan pääkohtaa. Kuten olet aiemmin lukenut strategioistamme, sinun tulisi keksiä vastaus mielessäsi ennen vastausvaihtoehtojen lukemista ja puolueellisuutta.

Kun ohitat kulkua, sinun tulisi saada käsitys Ben Franklinin pääkohdista. Tässä on kunkin kappaleen pääasia:

 • ihmiset ajattelevat olevansa erehtymättömiä tai täysin oikeassa uskossaan. Olen vanha ja tiedän paremmin.

 • vaikka perustuslaki on puutteellinen, meidän on hyväksyttävä se, koska tämä maa tarvitsee sitä. Emme pysty tekemään parempaa, koska meillä kaikilla on oma mielipiteensä.

 • En usko, että voimme löytää paremman perustuslain, ja perustuslain virheiden edistäminen heikentää maamme. Meidän kaikkien on hyväksyttävä tämä yksimielisesti, palattava valitsijoihimme ja edistettävä perustuslakia solidaarisesti.

Joten, tarkastelematta vastausvaihtoehtoja, keskeinen väite on jotain: 'Meidän on hyväksyttävä perustuslaki nyt, koska emme voi luoda parempaa ja meidän on oltava yhtenäisiä'.

Tämän mielessä käydään läpi vastausvaihtoehdot ja katsotaan, mitä voimme poistaa ja miksi.

A. 'perustuslain on oltava riittävä, kunnes se osoittautuu riittämättömäksi'.

Tämä on kielteinen sävy ja tarkoittaa, että perustuslaki voi epäonnistua jossain vaiheessa. Franklin ei koskaan mene niin pitkälle tulevaisuuteen. Hän keskittyy nyt - perustuslakia ei voida enää parantaa nyt, ja meidän on hyväksyttävä se. Tämä on väärin.

B. 'perustuslakia koskevat väitteet ovat vähäpätöisiä, ja yleiskokous ei ota niitä huomioon.'

Tärkein ongelma tässä on 'triviaali' tai merkityksetön. Franklin ei koskaan hylkää kollegoidensa väitteitä merkityksettömiksi. Itse asiassa hänellä on omat vastustuksensa: 'Hyväksyn tämän perustuslain ja sen kaikki virheet, jos ne ovat sellaisia' (rivit 19-20). Hänen keskeinen seikkansa on, että virheistä huolimatta perustuslaki on yhtä hyvä kuin se tulee olemaan, ja heidän on hyväksyttävä se. Siten B on väärä ja klassinen esimerkki vastauksen valinnasta väärästä yhden sanan - tässä tapauksessa 'triviaalin' - vuoksi.

C. 'perustuslakia koskevat väitteet voidaan hylätä, elleivät ne ole yksimielisiä.'

Tämä näyttää houkuttelevalta, koska siinä käytetään tärkeää sanaa kohdasta: 'yksimielinen'. Tämä on klassinen väärän vastauksen ansa opiskelijoille, jotka eivät lue tarkkaan ja tarttuvat tuttuina näyttäviin vastausvaihtoehtoihin.

Mutta kappaleessa Franklin väittää yksimielisesti, että edustajakokous tulisi olla yhtenäinen. Hän ei sano, että vastalauseita voidaan edelleen soveltaa, jos ne ovat yksimielisiä. Hän ei ehdota yhtään tilannetta, jossa perustuslaki olisi hylättävä - hän haluaa työntää tämän asian läpi tänään. Joten C on väärä.

D. 'perustuslaki on riittävä ja se on hyväksyttävä ilman vastustusta.'

Olemme sulkeneet pois A-C: n tähän asti, joten toivottavasti D sopii. Ja tekee - se vastaa keskeistä vaatimustamme lukiessamme kohtaa. Franklin toteaa vahvasti epäilevänsä, 'voisiko jokin muu valmistelukunta saada paremman perustuslain' (rivit 27-28). Sitten hän ehdottaa, että 'toimimme sydämellisesti ja yksimielisesti suositellessamme tätä perustuslakia' (rivit 52–53). Tämä on paras vastausvalinta.

Jos sinulla on väärä kysymys, vertaa ajatusprosessiasi tähän selitykseen. Missä menit pieleen? Tulkitsitko väärin osan? Saitko sinut huijaamaan yhden väärän vastauksen valinnasta? Löysitkö vahingossa jotain vikaa valinnassa D?

Käy läpi perustelut ja löydä, missä voit parantaa tulevaisuutta varten.

Mielestämme, tämä on täydellinen selitys . Se opastaa opiskelijaa vaihe vaiheelta kysymyksen ratkaisemisessa. Siinä keskustellaan siitä, mitä kysymys odottaa ensimmäiseltä käsittelyltä, millaista vastausta opiskelijan tulisi muotoilla, hallitsemaan kukin vastausvaihtoehto sisään vai ulos ja asettumaan lopulliseen vastaukseen. Tärkeää on, että siinä kerrotaan myös opiskelijalle, miksi väärä vastauksen valinta on väärä ja miten se sopii väärän vastauksen valintamalliin. Sitten se opastaa opiskelijaa analysoimalla omia virheitään oppiakseen tulevaisuutta varten.

Myönnetään, että meidän on paljon kalliimpaa tuottaa, koska kirjoittaminen vie paljon aikaa ja palkkaamme vain ihmisiä, jotka ovat todella oppineet testin. Mutta pidämme jokaista kysymystä oppimismahdollisuutena. Jos unohdat kysymyksen, sinun on ymmärrettävä, miten kysymys ratkaistaan ​​ensimmäisessä käsittelyssä.

Khan-akatemialla ei ole täydellisiä selityksiä. On mahdollista, että kollegion hallitus pyysi heitä kirjoittamaan yksinkertaisia, mykistettyjä selityksiä - loppujen lopuksi heidän virallinen SAT-opinto-opas toimi täsmälleen näin. Mutta on myös mahdollista, että Khan-akatemialla ei ole aikaa kirjoittaa parempia selityksiä.

body_writingwide.jpg

Con 6: Ei essee-palautetta

Tämä on yksinkertainen haittapuoli - Khan Akatemian kanssa et voi lähettää esseitäsi luokitusta varten. He pyytävät sinua pisteyttämään oman essesi tavallisen otsikon avulla.

body_khanessay.jpg

Tähän on kaksi syytä:

 • Automaattiset tiehöylät ovat huonoja. Pahimmat käyttävät yksinkertaisia ​​algoritmeja, jotka perustuvat helposti huijattaviin mittareihin, kuten lauseen pituus ja sanan koko. Voit saada korkean pistemäärän kirjoituksesta. On mahdollista rakentaa parempi automaattinen tiehöylä, joka perustuu koneoppimiseen, ja Khan Academy on hyvin varustettu tekemään niin, mutta se ei ole helppoa, ja sen saaminen vie aikaa.

 • Ihmisten tiehöylät ovat kalliita. Koska Khan Academy SAT on ilmainen ohjelma, heillä ei ole varaa palkata ihmisen luokkalaisia ​​luokittelemaan tuhansia esseitä kuukaudessa.

Essee-pisteiden parantamiseksi on tärkeää ymmärtää heikkoutesi ja harjoitella kirjoittamista niiden voittamiseksi. Voit varmasti opettaa tämän itsellesi kaltaisilla oppailla.

PrepScholarilla olemme rakentaneet asiantuntijoiden essee-luokituksen osana ohjelmaa. Saat räätälöityä palautetta siitä, kuinka essesi voi parantua seuraamiesi esimerkkien avulla. Olemme onnistuneet parantamaan essee-pisteitä tällä mallilla. Meille on kalliimpaa tarjota, uskomme tuloksiin.

feature_problems.jpg

Con 7: Useita pienempiä ongelmia

Khan Akatemian käytössä on joukko muita ongelmia, jotka tekevät kokemuksesta epämiellyttävän tai tehoton. Tämän oppaan pitenemisen estämiseksi en kirjoita yksityiskohtaista osaa kullekin, mutta tässä on ydin:

body_timer.jpg

Useimmat osiot ovat ajastamattomia

Khan Academy SAT: ssa suurin osa tietokilpailuista ei ole ajoitettu. Sinulla on loputtomasti aikaa työskennellä jokaisen kysymyksen tai osan kohdalla. Ainoat poikkeukset ovat ennalta määrätyt tietokilpailut ja täyspitkät harjoitustestit.

Saan sen, mitä he tekevät - he haluavat sinun keskittyvän ensin perustaitojesi rakentamiseen ja sitten nopeammin, kun sinusta tulee pätevämpi.

Henkilökohtaisesti en ole samaa mieltä tämän lähestymistavan kanssa. Ajoitus on jatkuva uhka SAT: ssa. Vaikka perustaitojen rakentaminen on tärkeää, antamalla itsellesi koko ajan ääretöntä aikaa, kehität huonoja tapoja. Ajanhallinta on itse asiassa yksi suurimmista ja yleisimmistä ongelmista, joita SAT-testin tekijät kohtaavat.

Ota esimerkki Lukeminen-osiosta. Siellä on 65 minuuttia, 5 kohtaa ja 52 kysymystä. Tämä tarkoittaa karkeasti sitä, että sinun täytyy käydä läpi yksi kohta ja sen 10-11 kysymystä 12 minuutin kuluessa. Suosittelemme, että opiskelijat käyttävät rahaa enintään 5 minuuttia ohittaa käytävä saadaksesi lyhyen ymmärryksen, sitten ottamalla 40-60 sekuntia per kysymys .

Ilman aikapaineita saatat harjoitella 10 minuutin lukemista kohdasta, kuten Sal Khan tekee koulutusvideot . Todellisessa testissä tämä antaisi sinulle tuskin aikaa vastata kysymyksiin.

Tulos on, pelkään, että monet opiskelijat ovat yllättyneitä testin aikapaineista, eikä heillä ole aavistustakaan kuinka selviytyä siitä - koska Con # 1: n vuoksi College Board EI tue testien ottamisstrategioita ajoissa hallinto.

Aikaisempia kysymyksiä ei voi tarkistaa

Kun olen suorittanut tietokilpailun tai joukon kysymyksiä, en löytänyt tapaa tarkistaa näitä kysymyksiä poistumiseni. Haluaisin tapa nähdä aiemmin vastaamatta jääneet kysymykseni, jotta voisin tarkistaa ne ja oppia virheistäni.

Se korostaa virheellisesti kaikkia taitoja tasa-arvoisesti

Khan-akatemiassa kaikkia taitoja kohdellaan enemmän tai vähemmän tasavertaisesti. Esimerkiksi kaikilla Matematiikka-osion 40+ taitolla on noin 20 kysymystä, joten vietät yhtä aikaa kaikkien taitojen parissa.

Tiedämme kuitenkin, että taitojen tärkeydessä on MASSIIVISET epätasapainot. Äärimmäisessä tilanteessa 'yhden muuttujan yhtälöiden ratkaiseminen' vie 12,5% testistä ja 'toimintomerkintä' vain 0,43% testistä. Tämä on valtava 30-kertainen ero tärkeydessä, mutta et tiedä sitä Khan-akatemiasta.

Tämä voi tarkoittaa Khan-akatemiaa käyttävät opiskelijat korostavat vääriä taitoja ja tuhlaavat paljon aikaa asioiden tutkimiseen, jotka eivät ole tärkeitä . Mutta kollegion hallitus ei todennäköisesti muuta tätä, koska se näyttäisi olevan liian 'testin opettamista' eikä tärkeiden perustaitojen oppimista.

body_khanted.jpg

Con 8: Khan Academy on levinnyt ohueksi

Tässä on viimeinen huijaus, joka ei ole ehdottomasti ongelma ohjelmassa, mutta ehdottaa ongelmia sen kasvun etenemisessä.

Khan Academy on todella tärkeä organisaatio, jolla on suuri vaikutus. Siinä on kymmeniä aiheita, joita opetetaan tietokoneohjelmointi , rakentaa kumppanuuksia Metropolitanin taidemuseo , ja sillä on jännittävä visio tarjota ilmaista koulutusta maailmanlaajuisesti.

SAT on vain pieni osa Khan-akatemian toimintaa.

Tämän seurauksena epäilen, että heillä on tarpeeksi työvoimaa rakentamaan tuote täysimääräisesti. Tämä tarkoittaa, että ongelmien ratkaiseminen kestää kauemmin, ja jopa mahdollisesti, että tuote menettää höyryä, jos kumppanuus haalistuu.

Lisäksi kun otetaan huomioon, että Khan Academy luottaa ensisijaisesti lahjoittajiin rahoittaakseen itseään, en olisi yllättynyt, jos he aliarvioisivat SAT-tuotteen merkityksen organisaatioraporteissaan. Standardoitu testaus on tullut kiistanalaisemmaksi (ks College Boardin 3 suurta ongelmaa edellä), ja olisi omituista, että Khan Academy kannattaa enemmän testausta. Muuten lahjoittajat saattavat ajatella: 'Odota, annan sinulle miljoonia dollareita, jotta voit auttaa College Boardia jatkamaan standardoitua testausta?'

Toivon, että asiat olisivat erilaiset

Kaiken kaikkiaan ihailen todella Khanin tehtävää tarjota ilmaista koulutusta, ja kunnioitan College Boardia siitä, että hän on ottanut askeleen oikeaan suuntaan. Se on parannus verrattuna vanhaan tilanteeseen, jossa joudut ostamaan 25 dollarin kirjan vain päästäksesi 10 harjoituskokeeseen.

Tämä tuote ei kuitenkaan riitä College Boardin tavoitteiden saavuttamiseen. Tavalla, jolla ohjelma toimii nyt, opiskelijat, jotka etsivät parempia valmisteluohjelmia, voivat saavuttaa korkeammat pisteet. Testaukseen älykkäästi valmistautuvien ja ei.

Luulen tässä kumppanuudessa Khan Academy sai sauvan lyhyen pään . Kollegion hallitus tarvitsi Khan-akatemiaa enemmän kuin Khan-akatemia kou- lutusta.

Ilman Khan-akatemiaa College Board ei pystyisi laatimaan hyvää tuotetta. Heillä ei vain ole teknistä kykyä rakentaa jotain hyvää. Ja ilman hyvää ilmaista tuotetta College Boardin strategia olisi rikki.

Mutta mielestäni Khan Academy ei tarvinnut kollegion hallitusta kovin paljon. Khan-akatemialla oli jo vahva koululäsnäolo pääohjelmansa takia. Jos he olisivat tuottaneet SAT-ohjelman itsenäisesti, heillä olisi paljon innokkaita käyttäjiä. Lisäksi ilman College Boardin kumppanuutta he olisivat voineet rakentaa ACT-ohjelman ja saavuttaa kaksinkertaiset opiskelijat. Heillä olisi myös paljon enemmän hallintaa SAT-ohjelman toiminnasta, mikä tarkoittaa enemmän testistrategiaa ja parempaa sisältöä.

Tämä on valitettavaa, koska Khan-akatemiassa on kyse sosiaalisista vaikutuksista, ja uskon, että he vähentivät vaikutuksiaan dramaattisesti tämän kumppanuuden avulla. Ihmettelen, tuntevatko he samalla tavalla.

Jos haluat tutustua johonkin tämän artikkelin osaan, tässä on joukko pikalinkkejä:

Mitä tämä kaikki merkitsee sinulle?

Tiedän, että olemme käsittäneet paljon. Olemme keskustelleet College Boardin suurimmista ongelmista, sen strategiasta, johon Khan Academy kuuluu, sekä Khan Academyn SAT-ohjelman tärkeimmistä vahvuuksista ja heikkouksista.

Joten sinun pitäisi käyttää Khan Academy SAT: ta opiskeluun? Mielestäni se on hienoa muutamalle opiskelijalle:

 • jos olet uusi SAT-käyttäjä ja haluat johdannon testiin
 • jos aiot opiskella noin 10 tuntia SAT: lle, etkä ole kiinnostunut parantamaan pisteitäsi parhaalla mahdollisella tavalla
 • jos olet itse motivoitunut opiskelija, ja tarvitset vain matematiikka- ja kieliopikysymykset jaettuna taitojen mukaan

Sen sijaan, jos välität paljon pisteistäsi, olet valmis työskentelemään kovasti ja haluat parantaa SAT-pisteitäsi korkeimpaan mahdolliseen, niin Khan Academy ei riitä sinulle . Jos luotat vain Khan Akatemian tekemään kaiken työn puolestasi, olet valtavassa epäedullisessa asemassa muihin testaajiin verrattuna.

Joten mitä sinun pitäisi tehdä?

Ensinnäkin se auttaa tietämään, mistä puuttuu. Jos pidit tästä artikkelista, voit nauttia parhaista oppaistamme:

 • Kuinka saada täydellinen SAT-pisteet, kirjoittanut Perfect Scorer
 • Kuinka saada 800:
  • SAT-lukeminen
  • SAT Math
  • SAT-kirjoittaminen
 • Mikä on hyvä SAT-pisteet?

Jos päätät käyttää Khan Akatemiaa, meillä on opas, joka keskittyy nimenomaan siihen, mitä sen resursseja käytetään, jotta saat kaiken irti SAT-valmistelustasi.

neljännes 1 2 3 4

Seuraavaksi sinun on päätettävä, kuinka opiskelet. Kuten aina sanon, et tarvitse SAT-valmisteluohjelmaa, jotta pärjäät testissä hyvin. Jos olet itse motivoitunut ja rakastat opiskelua kirjojen perusteella, tutustu suositukseeni parhaista SAT-valmistelukirjoista.

Mutta jos haluat all-in-one-ohjelma joka mukautuu oppimiseen, opettaa testausstrategiaa ja pakkaa kaiken mahtavaksi oppimiskokemukseksi, Uskon edelleen, että PrepScholar on paras käytettävissä oleva prep-ohjelma . Tarkista meidät täältä:

Paranna SAT-pisteitäsi 160 + pisteellä, taattu

Onko ystäviä, jotka tarvitsevat myös apua testin valmisteluun? Jaa tämä artikkeli!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Fairfield University ACT -pisteet ja GPA

Mitkä ovat pistevalintakäytännöt Ivy Liigassa?

Miten Ivy League -yliopistot, kuten Harvard ja Yale, käsittelevät useita ACT- tai SAT -pisteitä? Saatko pistevalinnan vai lähetätkö kaikki tulokset? Lue koko oppaamme.

Molloy College SAT -pisteet ja GPA

Parhaat valmistelukirjat SAT -kirjoittamiseen

Opiskeletko SAT -kirjoittamista ja haluat tietää, mitkä ovat parhaat SAT -valmistelukirjat? Löydä parhaat kirjat täältä oppiaksesi kielioppisääntöjä ja harjoittelemaan realistisilla kysymyksillä.

Rutgers, New Jerseyn osavaltion yliopisto - Camdenin pääsyvaatimukset

Sweet Briar Collegen pääsyvaatimukset

5 parasta AP -tilastojen tarkastelukirjaa tenttiin valmistautumiseen

Etsitkö AP -tilastokirjaa? Katso luettelo parhaista AP -tilastojen tarkastelukirjoista löytääksesi sinulle parhaan vaihtoehdon - sekä vinkkejä AP -tilastojen valmistelukirjan tehokkaaseen käyttöön.

Lopullinen ACT -matematiikan valmisteluopas: strategioita, aiheita ja vinkkejä

Tarvitsetko apua taidon ACT math prep kanssa? Tämä opas näyttää sinulle tärkeimmät strategiat, matemaattiset kaavat ja harjoitusmateriaalit, joita tarvitset testin ässään.

Shippensburgin yliopisto Pennsylvaniassa SAT-tulokset ja GPA

La Sallen yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Mitä tapahtuu, jos unohdan AP-kokeeni?

Oletko huolissasi AP-testin puuttumisesta? Selitämme, kuinka voit selvittää, oletko oikeutettu myöhäiseen AP-testaukseen ja mikä on paras tapa varmistaa, että voit suorittaa kokeen.

Mikä ACT Aspire oikein on? Miksi sinun pitäisi välittää?

Mikä on uusi ACT Aspire -testi ja miksi sillä on väliä? Opi miksi se luotiin ja miten se vaikuttaa oppimiseesi.

22 hauskaa, helppoa taideprojektia lapsille, joita voit tehdä kotona

Tarvitsetko hauskoja taideprojekteja kotona jumissa oleville lapsille? Luettelomme erittäin helpoista taideprojekti -ideoista pitää kaikki viihdyttävänä.

Kuinka päästä sisään: FGCU -pääsyvaatimukset

Täydellinen opas vertaissuosituksiin

Tarvitsetko vertaissuositusta? Lue täydellinen opas Davidsonin ja Dartmouthin vertaissuosituksista selvittääksesi, keneltä sinun pitäisi kysyä ja miten heidän pitäisi kirjoittaa kirjeesi.

Etelä-Dakotan osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Kuinka monta tuoppia gallonassa?

Muuntaminen pinttien ja gallonien välillä? Katso oppaastamme kuinka monta pinttiä gallonassa.

Pyhän sydämen yliopiston pääsyvaatimukset

Vanhat SAT -tulokset: kuinka saada ja käyttää niitä

Haluatko saada vanhat SAT -tulokset vuosien takaa? Näin löydät vanhat tulokset College Boardista.

Jacksonvillen yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Carthage College ACT -tulokset ja GPA

Epätäydellinen dominointi vs. kodominanssi: Mikä on ero?

Mitä eroa on epätäydellisen määräävän aseman ja kodinominanssin välillä? Opi kunkin yksityiskohdat vertaamalla kodominanssia ja epätäydellistä määräävää asemaa.

Mitä sinun on tiedettävä Livermoren lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Livermore High Schoolista Livermore, CA.

Bennett Collegen pääsyvaatimukset

Taideyliopiston pääsyvaatimukset