Työn viiteesimerkki: Professorin suositus

ominaisuus_kokoelma-1.jpg

tärkeitä kohtia suuressa gatsbyssä

Jos olet yliopiston professori, kirjoitat todennäköisesti joukon suosituskirjeitä jatko -ohjelmille ja jopa töille. Seuraavassa näytteessä englantilainen professori antaa viitekirjeen entiselle opiskelijalle, joka hakee opettamaan englantia Etelä -Koreassa.

Vaikka tämä professori ei ole nähnyt oppilaansa opettajana, hän voi todistaa englanninkielen taitonsa ja intohimonsa uppoutua uusiin kulttuureihin. Lue esimerkki viitekirjeestä ja analyysi siitä, mitä se tekee hyvin.Mallikirje #8: Kirjoittanut professori entiselle opiskelijalle

DR. Wiihye Kim
Koulun johtaja
Englannin kansainvälinen koulu
48 Daecheon-ro 67 beon-gil, Haeundae-gu
Busan, Etelä-KoreaHyvä tohtori Kim,

Minulla on suuri ilo antaa tämä suosituskirje Jerrylle, kun hän jatkaa englannin vieraana kielenä opetuspaikkaa Englannin kansainvälisessä koulussa Etelä -Koreassa. Englanninkielisen kirjallisuuden professorina XYZ -yliopistossa opetin Jerryä kahdessa luokassa ja toimin hänen opinnäytetyön neuvonantajanaan. Jerry teki minuun vaikutuksen älyllisellä uteliaisuudellaan, intohimollaan globaaleja kulttuureja kohtaan ja seikkailunhaluisella hengellä. Koska hänellä on englanninkielinen tausta ja kokemus ulkomailla asumisesta, olen varma, että hän tekisi erinomaisen lisäyksen kouluusi.

Opetin Jerrylle toisen ja toisen vuoden opiskelunsa maailmankirjallisuuden mestariteoksissa sekä tieteen, teknologian ja yhteiskunnan fiktioissa. Tein myös tiivistä yhteistyötä hänen kanssaan hänen vanhemman opinnäytetyönsä parissa, joka käsitteli juutalaista kirjallisuutta Argentiinassa ja sai hänelle eron summa cum laude. Hän on lahjakas kirjailija, joka antaa oivaltavia kommentteja esseissä ja luokkakeskusteluissa. Tiedän, että Jerryllä on sanalliset taidot ja ajatuksen syvyys olla houkutteleva opettaja.

Jerry on intohimoisesti yhteydessä eri kulttuureihin kuuluviin ihmisiin, olipa se sitten uusien ideoiden etsimistä maailmankirjallisuuden kautta tai vapaaehtoistyötä ESL -ohjaajana paikallisissa peruskouluissa. Muistan erään oivaltavan paperin, jonka Jerry kirjoitti ja johon hän haastatteli kansainvälisiä opiskelijoita heidän näkemyksistään tietyistä klassikoista. Hänen intohimonsa kulttuurienväliseen vaihtoon loisti hänen sanoistaan. Englannin opettajana Etelä -Koreassa Jerry edistää samanlaista maailmanlaajuista näkemystä oppilaidensa keskuudessa.

Opintojen ja vapaaehtoistyön lisäksi ESL -opiskelijoiden kanssa Jerry laajensi näköalojaan lukukaudella, joka opiskeli ulkomailla ja asui isäntäperheen luona Buenos Airesissa. Hän puhui hyvin isäntäperheestään ja kertoi minulle heidän iltaisista illallisistaan ​​ja espanjankielisistä keskusteluistaan. Hän jopa vierailee heidän luonaan jälleen tänä kesänä osallistuakseen isäntänsä sisareen viidentoista juhlat . Jerry rakastaa tavata uusia ihmisiä ja matkustaa paitsi turistina, myös sitoutuneena osallistujana. Tämä opettajan asema Etelä -Koreassa antaisi hänelle mahdollisuuden jatkaa juuri sitä.

Jerryllä on vilpitön ja yksiselitteinen tukeni hänen etsiessään englanninkielistä opetuspaikkaa Etelä -Koreasta. Hän on ahkera, huomaavainen, karismaattinen ja ennakkoluuloton, ja hänellä on selkeä sitoutuminen kulttuurienväliseen viestintään. Minulla ei ole epäilystäkään siitä, että Jerrystä tulee erinomainen englannin opettaja, ja jaan hänen jännityksensä tästä uudesta hankkeesta. Älä epäröi ottaa minuun yhteyttä saadaksesi lisätietoja. Kiitos ajastasi.

mikä on luokan sijoitus

Ystävällisin terveisin,

Tohtori Willa Smith
Vertailevan kirjallisuuden professori
XYZ -yliopisto
wsmith@xyzuniversity.com
555-555-5555

body_southkorea.jpg

Miten professori Smith osoittaa, että Jerry on valmis asumaan ja työskentelemään Etelä -Koreassa?

Esimerkki suosituskirjeestä: erittely

Monilla tutkinnon suorittaneilla, jotka hakevat töitä heti yliopiston jälkeen, ei ole paljon aiempia työnantajia pyytämään suositusta. Sen sijaan he voivat pyytää professoria antamaan tukikirjeen, varsinkin jos professori opetti heille aihetta, joka liittyy tulevaan asemaan . Tässä tapauksessa englanti (kirjallisuus) -professori voi tarjota vahvan viitteen vastavalmistuneelle, joka etsii englannin (kielen) opetuspaikkaa.

Professori Smith ilmaisee tukensa Jerrylle, kun hän hakee englanninkielistä opetusta Etelä -Koreassa. Hän puhuu hänen saavutuksistaan ​​Englannin pääaineena ja korostaa hänen erityistä kiinnostustaan ​​maailmankirjallisuuteen ja globalisaatioon. Hän edelleen luonnehtii häntä henkilöksi, joka on sitoutunut oppimaan muita kulttuureja mainitsemalla vapaaehtoistyönsä ESL -tutorina ja kokemuksesta opiskella ulkomailla ja asua kotona. Kaikki nämä kokemukset kertovat Jerryn menestymismahdollisuuksista ulkomailla asuvana englannin opettajana.

Jerryn professori ei ole valvonut häntä englannin kielen opettajana, mutta hän voi todistaa hänen henkisistä ja henkilökohtaisista vahvuuksistaan ja miten he tekisivät hänet hyvin sopivaksi tähän työhön. Hänen näkökulmansa on arvokas, koska hän on työskennellyt läheisessä yhteistyössä hänen kanssaan kahden luokan aikana ja koko hänen lukuvuodensa.

Professori Smith antaa esimerkkejä Jerryn englanninkielen taidoista ja sitoutumisesta maailmanlaajuiseen kansalaisuuteen tukemaan hänen väitettään, että hänestä tulisi erinomainen ESL -opettaja. Kaiken kaikkiaan hänen kirjeensä maalaa kuvan Jerrystä ja on vahva äänestys hänen työhakemuksestaan.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Brownin yliopiston pääsyvaatimukset

3 vinkkiä Stellar Georgia Tech -esseiden kirjoittamiseen

Etkö ole varma mistä aloittaa Georgia Tech -lisäaineella? Tutustu täydelliseen Georgia Tech -esseiden kirjoittamisoppaaseemme, jossa on täydellinen analyysi kehotteista ja toimivista esimerkeistä.

Loyola University New Orleansin pääsyvaatimukset

Parhaat koulut Kaliforniassa | Pleasant Valley High School -listat ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Pleasant Valley High Schoolista Chicossa, Kaliforniassa.

Brigham Youngin yliopisto - Havaijin pääsyvaatimukset

Elmira Collegen pääsyvaatimukset

SAT: n säännöt ja määräykset: Älä tee virhettä

Mietitkö SAT -sääntöjä ja -käytäntöjä testin aikana? Tässä on tärkeimmät testisäännöt, joita sinun on noudatettava, tai riski testin peruuttamisesta.

ACT English: Sanavalinta- ja sanavirheet

ACT English testaa sinua sanavalintavirheissä, kuten sitten vs kuin ja hyväksy vs paitsi. Tässä on luettelomme 100 suosituimmasta sanaparista, jotka sinun on tiedettävä korottaaksesi englanninkielisiä pisteitäsi.

Mikä on hyvä 9. luokan ACT / SAT -pisteet?

Olet yhdeksännellä luokalla, ja todellinen ACT / SAT on vielä 2 vuotta edessä. Miten tulkitset SAT -pistemäärän, jos otat sen nyt? Teemme uuden analyysin kahdesta tietojoukosta löytääksemme, mitä pidetään hyvänä pisteenä nuoremmille opiskelijoille.

William Woodsin yliopiston pääsyvaatimukset

Mikä on hyvä 10. luokan ACT/SAT -pisteet?

Olet kymmenennellä luokalla, ja todellinen ACT / SAT on vuoden päässä. Miten tulkitset SAT / ACT -pistemäärän, jos otat sen nyt? Vinkki: et voi käyttää vakiotaulukoita. Tässä tohtori Fred Zhang tekee uuden analyysin kahdesta tietojoukosta löytääkseen, mitä pidetään hyvänä pisteenä yläkoululaisille.

Ultimate Guide to McDonald's Breakfast: Mitä tilata

Mietitkö mitä syödä tänä aamuna? Katso koko McDonald'sin aamiaismenu, joka sisältää arvostelut ja ravinnon jokaiselle tuotteelle sekä tuntikausia ja vinkkejä.

Miltä tiukka lukion kurssikuorma näyttää?

Oletko kuullut oppilaitosten sanovan, että he haluavat haastavan tai tiukan kurssikuorman? Opi mitä se todella tarkoittaa ja miten voit tehdä sen itse.

Paras AP-kemian tarkasteluopas 2021

Opiskeletko AP-kemian testiä varten? Oppaamme auttaa sinua luomaan täydellisen suunnitelman materiaalin tarkistamiseksi, muodon hallitsemiseksi ja testin ässä.

Florida Bright Futures -vaatimukset: SAT, ACT, GPA ja paljon muuta

Etsitkö Bright Future SAT -vaatimuksia ja GPA- ja ACT -pisteiden kelpoisuutta? Tässä on täydellinen opas siitä, mitä tarvitset apurahaan.

Itä -Washingtonin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Carlow'n yliopiston pääsyvaatimukset

Parhaat koulut Kaliforniassa | Mckinleyvillen lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Mckinleyville High Schoolista Mckinleyvillessä, Kaliforniassa.

1300 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Missourin baptistikorkeakoulun pääsyvaatimukset

Washburn University pääsyvaatimukset

Kalifornian parhaat koulut | Natomas Pacific Pathways Prep Charter High School Rankings ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Natomas Pacific Pathways Prep Charter High Schoolista Sacramento, CA.

Pohjois-Georgian yliopiston pääsyvaatimukset

Alabaman osavaltion yliopiston ACT -tulokset ja GPA

Arkansasin yliopiston SAT-tulokset ja GPA