Työsuosituskirjeen näyte opiskelijaharjoittelijalle

ominaisuus_kirja.jpg

Tiesitkö, että on ohi 1.5 miljoonaa työharjoittelua Yhdysvalloissa vuosittain? Jos työskentelet esimiehenä yrityksessä, saatat joutua kirjoittamaan suosittelukirjeen harjoittelijalle. Vaikka olet ehkä tutustunut harjoittelijaan osa-aikaisesti, väliaikaisesti, voit silti kirjoittaa henkilökohtaisen ja yksityiskohtaisen suosituskirjeen auttamaan häntä työnhaussa.

Seuraavan esimerkkikirjeen on kirjoittanut kustantamoyrityksen toimittaja äskettäiselle harjoittelijalle. Lue viitekirje ja analyysi siitä, mitä se tekee hyvin.Mallikirje #6: Kirjoittanut harjoittelijan valvoja

Rita Bookman
Päätoimittaja
Cooper Books -kustantamo
74 Reading Street
New York, New York 10020

Hyvä Rita Bookman,

Kirjoitan ilmaistakseni vilpittömän tukeni Aadamin hakemukselle toimittaja -avustajan tehtävään Cooper Books Publishing Housessa. Aadamin esimiehenä opiskelijaharjoittelussaan Bibliophile Publishing -yhtiössä syksyllä 2015 tapasin hänet usein tehtävien määrittelemiseksi ja alan keskusteluun. Olin vaikuttunut Aadamin kirjoitustaidoista, aloitteellisuudesta ja kyvystä noudattaa määräaikoja. Adamista tuli arvostettu Bibliophile -tiimin jäsen, ja olen varma, että hänellä on menestyvä julkaisuura edessä.

miten pääsin Stanfordiin

Toimitusosastollamme harjoittelijana Adamilla oli useita tehtäviä. Hän työskenteli toimituksen jäsenten kanssa erilaisissa projekteissa, kuten käsikirjoitusten lukemisessa ja raportoinnissa, mainosmateriaalin muokkaamisessa ja faktatarkistusten suorittamisessa. Adam oli erityisen taitava etsimään uusia kirjoittajia online -lehdistä ja blogeista ja jopa esitteli meille uuden kirjailijan, jonka kanssa olemme alkaneet tehdä yhteistyötä! On selvää, että Adamilla on intohimo kirjoitettuun sanaan ja loistava lupaus lupaaville nuorille kirjailijoille.

Englannin pääaineena NYU: ssa Adam toi runsaasti historiallista ja nykykirjallisuutta. Hän on myös taitava toimittaja ja oikolukija ja ymmärtää Chicagon tyylin käsikirjan. Hän valmisteli harjoittelunsa aikana kolme yhteiskuntatieteellistä työtä, joissa oli CMS-viittauksia julkaisuvalmiiseen muotoon. Lisäksi vain viikon tai kahden jälkeen toimistossa Adam työskenteli itsenäisesti käsikirjoitusarvostelujen ja muiden projektien parissa. Hän on oma-aloitteinen, tarkka yksityiskohtiin ja taitava sekä itsenäisessä että yhteistyössä.

Toimituksellisten taitojensa lisäksi Adam jätti jäljen avoimella, huomaavaisella persoonallisuudellaan. Hän on hyvin puhuva ja älyllinen, ja hän syttyy, kun puhuu ideoista ja kirjallisista suuntauksista. Hänen ensimmäisenä päivänä keskustelimme loistavasti Karen Russellista ja Adam Johnsonista, jotka ovat pari hänen suosikkikirjailijaansa. Kirjan ystävien yhteisö on juuri siellä, missä Adam kuuluu. Hän ei voi vain pitää itseään keskustelussa suurista kirjoista, vaan hän voi myös kommunikoida monikielisessä ympäristössä sujuvasti espanjan ja keskitason ranskan kanssa. Adamin viehättävä persoonallisuus ja kielitaito ovat toinen siunaus hänen menestykseen toimituksellisessa roolissa.

Lopuksi haluan toistaa vahvan tukeni Aadamin hakemukselle toimittaja -avustajan tehtävään Cooper Booksin kanssa. Adam on lahjakas nuori mies, jota ajaa intohimo kirjallisuuteen ja nykyaikaiseen kustantamiseen. Älä epäröi ottaa minuun yhteyttä saadaksesi lisätietoja. Kiitos ajastasi.

Ystävällisin terveisin,

Seymour Pages
Päätoimittaja
Bibliophile Publishing
spages@bibliopub.com
555-555-5555

kuinka kirjoittaa s kursiivilla

body_apple-2.jpg

Seymour Pagen henkilökohtainen suosituskirje osoittaa, että hän tekee tuntee harjoittelijansa Adamilta.

Suosituskirje #6: Jakautuminen

Vaikka harjoittelijan kirjoittaminen voi olla haastavaa työn osa-aikaisen ja tilapäisen luonteen vuoksi, on silti mahdollista tukea tehokkaasti harjoittelijan hakemusta seuraavaan työhönsä.

Tässä esimerkissä toimittaja Seymour Pages yhdistää Adamin, opiskelijan, joka harjoitteli toimituksellisella osastolla syksyllä. Kuvaamalla Aadamin vastuut, saavutukset ja vahvuudet , aivan kuten minkä tahansa muun suosituskirjeen kirjoittaja, Seymour auttaa osoittamaan, että Adam on oikea henkilö toimituksellisen avustajan tehtävään.

Seymour ilmaisee vahvan tukensa kirjeen alussa ja selittää kuka hän on ja miksi hänellä on pätevyys arvioida Adamin työtehtäviä. Kustantajayrityksen toimittajana Seymour osoittaa ymmärtävänsä toimituksellisen avustajan roolin. Hän kertoo Adamin hankkeista harjoittelijana ja korostaa erityisesti hänen aloitettaan löytää lupaavia uusia kirjoittajia.

Seymour mainitsee myös erityiset pätevyydet, kuten hänen oikolukunsa ja CMS -viittaukset osoittaa, että Adamilla on asiaankuuluvat taidot. Lopuksi hän antaa käsityksen Aadamin persoonallisuudesta ja kuvailee häntä huomaavaiseksi, älylliseksi ja hyvin puhutuksi, ennen kuin hän päättää toisen tuen.

kuinka saada kassasekki

Vaikka hän kirjoittaa harjoittelijalle, Seymour pystyy tuottamaan vahvan kirjeen, joka antaa esimerkkejä Aadamin saavutuksista, mukaan lukien uuden kirjailijan löytäminen ja teosten valmistelu Chicagon tyylin käsikirjan avulla. Toimittajana, joka valvoi Adamia roolissa, joka on samanlainen kuin hän, jota hän hakee, Seymour tarjoaa mielekkään suosituskirjeen.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Cal State San Bernardino SAT -tulokset ja GPA

Humboldt State University SAT -pisteet ja GPA

Providence College ACT -pisteet ja GPA

Saint Mary's Collegen pääsyvaatimukset

4 tapaa sanoa 'rakastan sinua' japaniksi

Kuinka sanot 'rakastan sinua' japaniksi? Opi erilaisia ​​tapoja ilmaista rakkautta japaniksi, mukaan lukien daisuke da ja ai shiteru.

North Carolina Central University SAT Scores and GPA

Länsi -Kentuckyn yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Mitä sinun on tiedettävä San Andreasin jatko-lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta San Andreaksen jatko-lukiosta Hollisterissä, Kaliforniassa.

Kuinka päästä sisään: ASU -pääsyvaatimukset

Pitäisikö sinun käyttää Universal College -sovellusta tai Common Appia?

Kumpi sopii sinulle parhaiten Universal College -sovelluksen ja Common Applicationin välillä? Lue oppaamme saadaksesi selville.

Shawin yliopiston pääsyvaatimukset

Mikä on Tukholman oireyhtymä? Se on tosi?

Onko Tukholman oireyhtymä todellinen häiriö? Selitämme, mikä tämä väärinymmärretty ilmiö todella on, ja hahmotamme Tukholman oireyhtymän merkittävimmät oireet ja esimerkit.

Kuinka päästä: Texas State ACT -pisteet ja GPA

Columbia College Chicagon pääsyvaatimukset

Waterloon yliopiston pääsyvaatimukset

Etelä -Dakotan yliopisto ACT -tulokset ja GPA

Jokainen AP -kemian harjoittelutesti saatavilla: ilmainen ja virallinen

Etsitkö AP -kemian harjoittelukokeita? Täydellinen kokoelmamme sisältää kaiken tarvittavan oppimateriaalin AP -testin ässäämiseen.

Columbia Collegen pääsyvaatimukset

Benedictine University ACT -pisteet ja GPA

Pyhän Ristin korkeakoulu SAT -tulokset ja GPA

Kansikirjemalli: Hakeminen toimitukselliselle avustajatyölle

Etsitkö julkaisutöitä? Katso tämä upea saatekirjeesimerkki ja saat vinkkejä erottamaan itsesi kilpailukentällä.

DePaul University pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Livermoren lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Livermore High Schoolista Livermore, CA.

3.8 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 3.8

Mikä on 3.8 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä oppilaitokset hyväksyvät 3.8 GPA: n? Ota selvää, mihin kouluihin pääset.

York College SAT -pisteet ja GPA