Ivy League -sijoitukset: Mitä ne todella tarkoittavat?

Ivy League -oppilaitoksia pidetään usein korkeakoulujen kultastandardina Yhdysvalloissa ja muualla maailmassa. Vaikka useimmat ihmiset tietävät, että kaikki Ivy League -koulut ovat hyviä, mitkä ovat parhaat Ivy League -koulut? Nyt voit saada selville yksinoikeudella 2021 Ivy League -sijoituksistamme. Innostua!

Tässä artikkelissa luokittelen Ivy League -koulut. Lisäksi kuvaan, mikä tekee Ivy-liigasta ainutlaatuisen, selitän, kuinka löytää sinulle sopiva Ivy League -koulu, ja annan sinulle neuvoja siitä, miten sinun pitäisi jatkaa Ivy League -koulutusta.Mikä on Ivy League?

Ivy League on termi, jota käytetään viittaamaan kahdeksan koulua, jotka muodostavat Ivy League -konferenssin. Alla on täydellinen Ivy League -koulujen luettelo aakkosjärjestyksessä:

Ivy League -koulut ovat kaikki erittäin valikoivat yksityiset korkeakoulut koilliseen. Lisäksi Ivy League on ainoa NCAA Division I -konferenssi ei jaa urheilullinen apuraha.

Termistä Ivy League on tullut synonyymi erittäin arvostetuille, erittäin valikoiville korkeakouluille. Tästä syystä monet ihmiset väärin nimeävät muut arvostetut yksityiset korkeakoulut, kuten MIT ja Stanford, Ivy League -kouluiksi.

helsinki-1.jpg

Stanfordin muistokirkko on vaikuttava, mutta Stanford ei kuulu Ivy-liigaan.( Justin Kern / Flickr)

Kuinka sijoittin Ivy League -opistoihin

Ivy League -oppilaitoksia on vaikea luokitella toisiaan vastaan, koska he ovat kaikki erinomaisia ​​kouluja. Ei ole yksimielisyyttä siitä, mikä Ivy League -koulu on paras, ja jokainen rankinglista näyttää sijoittavan Ivies eri tavalla.

mikä on 1 biljoonaa kertaa 1 biljoonaa

Ivy League -sijoitusten määrittämiseksi katsoin luokitusluetteloita US News , Forbes ja Kapealla . Jokainen luettelo erosi muista, joten vaikka Ivy League -koulujen sijoittamisesta ei ole yksimielisyyttä, siellä On yleinen sopimus siitä, että kaikki Ivy League -koulut ovat maan parhaita korkeakouluja. Laskin näiden kolmen sijoituksen keskiarvon, mutta laskin US News sijoitukset kahdesti, koska tämä luettelo on arvostetuin ja yleisimmin mainittu kaikista korkeakoulujen rankinglistoista.

Yksityiskohtaisempaa erittelyä menetelmistä, joita käytetään määrittämään, miten koulut luokitellaan kullekin listalle, tutustu artikkeliini kaikista lukemiesi korkeakoulujen listoista.

Luulen, että nämä kolme luetteloa täydentävät toisiaan hyvin, koska he korostavat korkeakoulujen eri näkökohtia jotka edistävät koulun yleistä laatua.

Näistä luetteloista US News korostaa voimakkaimmin korkeakoulujen akateemista mainetta. Koulun akateeminen maine on se, mitä koulutusasiantuntijat ajattelevat tietyn yliopiston tutkijoista. US News antaa vertaisarviointikyselyn yliopistojen presidenteille, provosteille ja valintadekaneille akateemisen laadun arvioimiseksi. Se kysyy myös lukioneuvojia ympäri Yhdysvaltoja.

Forbes luettelo korostaa voimakkaimmin opiskelijoiden tuloksia, Alumnipalkkojen huomioon ottaminen, opiskelijoiden velkojen määrä valmistumisen jälkeen, opiskelijalainojen maksukyvyttömyysaste ja jopa arvostetut alumnien ammattitaidot, kuten Oscar- tai Nobel-palkinnon saaminen.

Lopuksi markkinarako korostaa voimakkaimmin elämänlaatua. Vaikka markkinarako sisällyttää myös akateemisen maineen ja opiskelijoiden tulosten mittaamisen luokituksiinsa, toisin kuin kaksi muuta luetteloa, Niche ottaa huomioon kampuksen asumisen laadun, yleisurheilun, tekniikan, juhlatilaisuuden ja monimuotoisuuden.

historiallisia sat -pisteitä ja prosentteja

body_excited_children Tässä tulevat rankingit! Hurraa!( Antoine Butler / Flickr)

Ivy League -koulut, sijoitus

Tässä ovat vuoden 2021 Ivy League -koulujen sijoitukset. Loin taulukon, jossa oli kunkin koulun sijoitus, sijainti ja opiskelijoiden ilmoittautuminen. Keskimääräinen sijoitus perustuu koulun laskemiseen US News sijoitus kahdesti. Voit napsauttaa kunkin koulun linkkiä nähdäksesi hyväksyttyjen hakijoiden keskimääräisen lukion GPA: n, sen standardoidut testipisteet ja hyväksymisprosentin.

Ota huomioon, että US News erottaa korkeakoulut neljään luokkaan (Kansalliset yliopistot, Kansalliset taiteiden korkeakoulut, Alueelliset yliopistot ja Alueelliset korkeakoulut) sijoitusluetteloihinsa. Kaikkia Ivy League -oppilaitoksia pidetään kansallisina yliopistoina, joten jokaisen koulun sijoitusta verrataan kaikkien muiden kansallisten yliopistojen luokan korkeakoulujen luokituksiin.

Koulu Sijainti Undergrad-ilmoittautuminen US News Sijoitus Forbes Sijoitus Niche-ranking Keskimääräinen sijoitus *
Harvardin yliopisto Cambridge, MA 7,210 2 1 2 1.75
Princetonin yliopisto Princeton, NJ 5,321 1 5 6 3.25
Yalen yliopisto New Haven, CT 5,939 4 3 4 3.75
Columbian yliopisto New York, NY 7,666 3 14 12 8
Pennsylvanian yliopisto Philadelphia, PA 10,605 8 6 10 8
Brownin yliopisto Providence, RI 6,735 14 7 9 yksitoista
Dartmouth College Hannover, NH 4,357 13 10 13 12.25
Cornellin yliopisto Ithaca, NY 15,175 18 yksitoista 18 16.25

* Muistutuksena on, että US News sijoittuu kullekin koululle lasketaan kahdesti johtuen US News -listaluettelon näkyvyydestä.

Mitä voit määrittää näistä Ivy League -sijoituksista?

Kuten luultavasti tiedät, Ivy League -oppilaitoksilla on erittäin hyvä maine. Kaikki Ivies on luokiteltu 18 parhaan kansallisen yliopiston mukaan US News . Numeeristen sijoitusten suhteen Ivy League -koulujen välillä ei ole paljon eroja, mutta on joitain merkittäviä eroja.

Useimmissa Ivy League -sijoituksissa Princeton, Harvard ja Yale ovat kärjessä. He ovat Ivy League -koulujen parhaita ja parhaita korkeakouluja Yhdysvalloissa. Ne ovat parhaiten verrattavissa huipputason ei-Ivy League -kouluihin, kuten Stanford ja KANSSA .

Luultavasti on jonkin verran keskustelua siitä, mitkä koulut muodostavat Ivy League -koulujen seuraavan tason, mutta sijoitukseni perusteella Laittaisin Columbian, Pennin ja Brownin toiseen tasoon. Heidän akateeminen maine ei ole aivan yhtä vakiintunut kuin ensiluokkaisten koulujen, ja kokonaisuutena he ovat hieman vähemmän valikoivia. Vertailukelpoiset ei-Ivy League -koulut sisältävät mennessä ja Caltech .

Ivy League -koulujen viimeinen taso olisi Dartmouth ja Cornell. Cornellilla on korkein hyväksymisaste kaikista Ivy League -laitoksista (mutta silti vain 11 prosenttia hakijoistaan ). Ei-Ivy League -koulut, jotka ovat laadultaan verrattavissa Dartmouthiin ja Cornelliin, sisältävät Luoteeseen ja Vanderbilt .

Muista, että sijoitukset ovat subjektiivisia, mutta ne voivat paljastaa, miten työnantajat, tutkijakoulut ja suuri yleisö suhtautuvat korkeakouluihin. Vaikka Harvard ja Cornell ovat molemmat uskomattoman arvostettuja kouluja, joissa voit saada maailmanluokan koulutuksen ja tulla osaksi menestyvää alumni-verkostoa, yleinen yksimielisyys on, että Harvard on parempi koulu.

body_matt_damon.jpg

Matt Damon meni Harvardiin, mutta hän lähti vähän aikaisin tekemään näyttelijöitä.

Kuinka päättää mikä Ivy League -koulu sopii sinulle

Monet Ivy League -koulut ovat erittäin samanlaisia. Ne ovat samankokoisia yksityiskouluja, joilla on erinomainen akateeminen maine. Lisäksi ne kaikki sijaitsevat samalla Yhdysvaltojen alueella, niillä kaikilla on suuret lahjoitukset, ja ne kaikki tarjoavat yleensä antelias taloudellista tukea.

Jos olet kiinnostunut osallistumaan Ivyyn, joudut tekemään laajaa tutkimusta selvittääksesi mikä Ivy League -koulu sopii sinulle. Voit käyttää korkeakouluetsimiä, hakusivustoja, opaskirjoja ja muita sijoitusluetteloita yrittäessäsi löytää sinulle parhaan Ivy.

mitä sat pisteitä tarvitaan harvardille

Tässä on neljä tekijää, jotka on pidettävä mielessä Ivy-liigaa tutkittaessa:

# 1: Asetus

Yksi suurimmista eroista Ivy League -koulujen välillä on niiden asetukset. Selvitä, haluatko käydä koulua kaupungissa, esikaupungissa vai maaseudulla. Kaupunkien Ivy League -kouluihin kuuluvat Harvard, Yale, Columbia, Brown ja Pennsylvanian yliopisto. Ne kaikki ovat kuitenkin hyvin erityyppisissä ja -kokoisissa kaupungeissa.

Kaupunkiympäristöjen osalta Columbia on New Yorkissa - Yhdysvaltojen tiheimmin asuttu kaupunki -, kun taas UPenn sijaitsee Philadelphiassa, toisessa suuressa kaupungissa.

Sitä vastoin Brown on pienessä Providence-kaupungissa Rhode Islandilla ja tarjoaa paljon vaimeamman ympäristön. Samoin Harvard on Cambridge-nimisessä yliopistokaupungissa, joka sijaitsee aivan Bostonin ulkopuolella. Ja Yale sijaitsee New Havenissa, Connecticutissa, jonka asukasluku on vain 130 000 verrattuna NYC: n noin 8,4 miljoonaan ihmiseen.

mitä korkeakoulut etsivät

Princeton on ainoa Ivy League -koulu esikaupunkialueella. Se on itsenäisempi ja ympäröivä alue on hiljaisempi kuin muiden Ivies. Luonnollisesti viihde- ja kulttuurikohteita on paljon vähemmän kuin suuressa kaupungissa (tosin enemmän kuin maaseudulla). Princeton on vain tunnin matkan päässä Philadelphiasta ja puolentoista tunnin päässä NYC: stä.

Cornell ja Dartmouth tarjoavat opiskelijoille maaseutuympäristön, jossa opiskelijoita ympäröi luonto ja kaupungissa ei ole paljon tekemistä, mikä ei liity yliopistoon. Maaseutukoulut tarjoavat yleensä enemmän ilmapiiriä yhteisössä, mutta lähistöllä on yleensä vähemmän työpaikkoja ja harjoittelupaikkoja.

Opiskelija, joka nauttii todella olostaan ​​Columbian kaupunkiympäristössä, ei ehkä pidä Dartmouthin maaseutumaisemasta ja päinvastoin. Muista miettiä, minkä tyyppisessä asetuksessa tunnet olosi mukavimmaksi.

# 2: Akateemiset ohjelmat, pääaineet ja vaatimukset

Vaikka kaikki Ivy League -koulut ovat vahvoja humanistisissa, yhteiskuntatieteissä ja STEM: ssä, kukin tarjoaa erilaisia ​​ohjelmia, yleisen koulutuksen vaatimukset, pääaineet ja keskittymät.

Esimerkiksi Cornell on ainoa Ivy, joka tarjoaa yritysjohto-ohjelman, joka keskittyy vieraanvaraisuuteen sen kautta Hotellihallinnon koulu . Samaan aikaan Penn asuu yhdellä Yhdysvaltain arvostetuimmista kauppakorkeakouluista ja tarjoaa useita perustutkintoa harjoittavia suuryrityksiä, joita ei ole saatavilla muissa Iviesissä.

Kolumbialla on myös kattavat yleissivistävät vaatimukset Perusopetussuunnitelma , kun taas Brown on muutama .

Jos sinulla on suunniteltu pääaine tai opiskelualue, Vertaa eri Iviesin pääaineita ja kurssitarjontaa varmistaaksesi, että pystyt harjoittamaan akateemisia etujasi.

# 3: Koko

Myös koulun koko on huomioitava tekijä. Vaikka useimmat Ivy League -koulut ovat samankokoisia, siellä ovat joitain eroja, joista on syytä olla tietoinen. Jos päätät esimerkiksi Cornellin ja Dartmouthin välillä, pidä mielessä, että Cornellin opiskelijoiden ilmoittautuminen on noin kolme kertaa Dartmouthin kokoa suurempi. Jotkut opiskelijat suosivat suurempaa, eloisampaa ilmapiiriä, toiset nauttivat pienemmästä, tiukemmasta yhteisöstä.

# 4: Kampuskulttuuri

Lopuksi, harkitse jokaisen koulun kampuskulttuuria. Eri Ivy League -kouluilla on erilainen maine sen suhteen, minkä tyyppisiä opiskelijoita he houkuttelevat ja hyväksyvät. Princetonin opiskelijoita pidetään usein esimerkiksi valmiimpina, kun taas Brownin opiskelijoita pidetään edistyneempinä.

Jotkut stereotypiat saattavat olla tarkempia kuin toiset. Lue oppaita, keskustele nykyisten opiskelijoiden tai alumnien kanssa ja käy kampuksilla saadaksesi käsityksen kulttuurista ja selvittääkseen, sopisitko sinne.

keho-tutkimus-4.jpg

Tee yliopistotutkimus.

Onko Ivy League (tai toinen huipputason koulu) oikea sinulle?

Kun viimeistelet korkeakoulujen luetteloa, muista se Ivy League -oppilaitokset pääsevät kouluihin melkein kaikille niitä hakeville. Kertoimet pääsemään Ivyyn ovat pienet riippumatta akateemisesta jatko-osastostasi ja koulun ulkopuolisesta toiminnasta.

mitä taurus tarkoittaa

Jos haluat päästä Ivy League -kouluun, sinun on oltava erittäin omistautunut. Saat lisää vinkkejä tutustumalla muihin Ivy League -oppaisiin:

  • Kuinka monta AP-luokkaa tarvitset Ivy League -kouluille?
  • Mitkä lukioluokat Ivy League -koulut vaativat?
  • Mitkä ovat Ivy-liigan hyväksymishinnat?
  • Mikä on hyvä SAT / ACT-pisteet Ivy-liigalle?
  • Hyvät SAT-tulokset: Ivy League Plus Edition

Vaikka Ivy League -opistossa on kiistattomia etuja, jotkut opiskelijat saattavat huomata, että heidän uhraamisensa eivät ole sen arvoisia. Niin kauan kuin olet motivoitunut ja sinulla on hyvä työetiikka, voit menestyä elämässäsi yliopistosta riippumatta. Toisaalta saatat päättää ottaa vähemmän haastavan luokan aikataulun tai viettää enemmän aikaa ystävien kanssa lukiossa. Kaiken tämän tekeminen saattaa vähentää yleisiä mahdollisuuksiasi päästä Ivy League -kouluun, mutta se on tärkeää mieti, mikä tekee sinut onnelliseksi ja mikä antaa sinun nauttia lukiokokemuksestasi.

Toisaalta, jos olet valmis tekemään tarvittavaa työtä saadaksesi pääsyn Ivy League -kouluun ja olet päättänyt osallistua korkeakouluun, sinun on oltava erittäin sitoutunut voidaksesi saada tämän tapahtumaan. Prosessi päästä Ivyyn alkaa varhaisessa vaiheessa lukiourasi - hyvissä ajoin ennen kuin haet jopa yliopistoon.

Viime kädessä riittävän päättäväisyyden ja kovan työn avulla saatat pystyä antamaan itsellesi realistisen kuvan Ivy League -opistoon pääsemisestä. Vaikka et hyväksy Ivyä, mahdollisuudet ovat niin voit silti osallistua valikoivaan, arvostettuun korkeakouluun.

Onnea!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Pronomentti SAT -kirjoittamisesta: vinkkejä ja käytännön kysymyksiä

Hämmentynyt pronominista ja milloin käyttää kuka vs. kuka SAT Writingissä? Lue vinkit ja strategiat tätä sääntöä varten ja harjoittele esimerkkikysymyksiemme avulla.

Yhdysvaltojen yhdeksän parasta elokuvakoulua

Haluatko näyttelijäksi tai ohjaajaksi? Katso luettelo suosituimmista elokuvakouluistamme, josta löydät tietoa hyvästä ohjelmasta ja vinkkejä oikean koulun löytämiseen.

Thiel Collegen pääsyvaatimukset

Parhaat koulut Kaliforniassa | Westchester Enriched Science Magnets (WESM): Terveys- ja urheilulääketieteen magneettilistat ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Westchester Enriched Science Magnets (WESM): Health and Sports Medicine Magnetista Los Angelesissa, Kaliforniassa.

Täydellinen IB -fysiikan opetusohjelma: SL ja HL

Mitä sinun on opittava IB -fysiikan HL- ja SL -kursseille? Lue koko IB -fysiikan opetusohjelma varmistaaksesi, että muistat jokaisen aiheen.

Kaikki tarvitsemasi SAT -idiomit: Täydellinen luettelo

Mitkä ovat yleiset SAT -idiomit, jotka sinun on tiedettävä? Löydät täydellisen luettelomme ja harjoittelet SAT -kirjoituskysymyksillämme.

Oklahoman kristillisen yliopiston pääsyvaatimukset

Troy-lukio 2016-17 rankingit | (Fullerton,)

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Troy High Schoolista Fullertonissa, Kaliforniassa.

Paras yliopiston hyväksymislaskin: Opi pääsymahdollisuutesi

Toivottavasti selvittää mahdollisuutesi päästä yliopistoon? Kokeile korkeakoulujen hyväksymislaskuria! Lisäksi saat neuvoja mahdollisuuksien parantamiseksi unelmakoulussasi.

Viivat ja kulmat ACT -matematiikassa: Katsaus ja käytäntö

Tiedätkö, miten yhdensuuntaiset ja kohtisuorat viivat toimivat? Entä vastakkaiset ja täydentävät kulmat? Opi tärkeimpiä strategioita näiden yleisten ACT -matematiikkaongelmien ratkaisemiseksi täältä.

ACT English: Sanavalinta- ja sanavirheet

ACT English testaa sinua sanavalintavirheissä, kuten sitten vs kuin ja hyväksy vs paitsi. Tässä on luettelomme 100 suosituimmasta sanaparista, jotka sinun on tiedettävä korottaaksesi englanninkielisiä pisteitäsi.

Cal Poly Pomona ACT -pisteet ja GPA

1530 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Embry-Riddle Aeronautical University - Daytona Beach ACT -pisteet ja GPA

Emerson SAT -tulokset ja GPA

Mikä on SAT-näyttöön perustuva lukeminen ja kirjoittaminen?

Oletko hämmentynyt todisteisiin perustuvan lukemisen ja kirjoittamisen yhdistelmästä SAT: lla? Selitämme, mitä kaikkea se kattaa ja miten pisteesi lasketaan.

Onko AP -biologia vaikeaa? Asiantunteva keskustelu

Onko AP -biologia vaikeaa? Tässä oppaassa tarkastellaan viittä keskeistä tekijää, mukaan lukien kokeen läpäisyaste ja opiskelijoiden mielipiteet, nähdäksesi kuinka haastava AP Bio todella on.

Paras AP-biologian opinto-opas

Otatko AP-biologiaa? Tutustu tähän kurssin ja testin lopulliseen oppaaseen, joka auttaa sinua opiskelemaan koko vuoden ajan ja valmistautumaan tenttiin toukokuussa.

RIT ACT -pisteet ja GPA

West High School | 2016-17 Rankings | (Torrance,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta West High Schoolista Torrance, CA.

25 ACT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Mikä on Valedictorian? Määritetään lukion suurin kunnia

Mikä on lukion valedictorian? Kuinka heidät valitaan? Kuinka voit saavuttaa tämän kunnian? Vastaamme näihin kysymyksiin ja muuhun.

800 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

910 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Mitä sinun on tiedettävä Calexicon lukiosta

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Calexico High Schoolista Calexicossa, Kaliforniassa.