Ivy Day 2021: Mikä se on, milloin se on ja mitä tehdä seuraavaksi

feature_brown_university

Jos olet hakenut tai haet parhaillaan Ivy League -kouluja, olet todennäköisesti kuullut lauseen Ivy Day. Ivy Day tai Ivy Admission Day on silloin, kun kaikki Ivy League -koulut ilmoittavat pääsypäätöksistään ensimmäisen vuoden hakijoille. Tänä vuonna Ivy Day on 6. huhtikuuta 2021. Tämä päivämäärä on hieman tavallista myöhäisempi, ja selitämme syyn myöhemmin artikkelissa.

Jatka lukemista saadaksesi lisätietoja siitä, mitä odottaa Ivy Day -päivänä, kuinka ennustaa tulevia Ivy Day -päivämääriä ja mitä tehdä valintapäätöksillesi, kun Ivy Day on ohi.Ominaisuuskuva: Robert Barnet /Flickr

Mikä on Ivy Day?

Ivy Day on päivä, yleensä maaliskuun lopussa, jolloin kaikki Ivy League -koulut julkaisevat säännölliset pääsypäätöksensä verkossa. Kahdeksan muinaista - Brown, Columbia, Cornell, Dartmouth, Harvard, Penn, Princeton ja Yale - julkaisevat yleensä päätöksensä samaan aikaan. Tämä aika vaihtelee vuosittain, mutta yleensä joko klo 17 tai 19 ET .

kuinka monta 0 miljardia

Huippukouluilla, jotka eivät kuulu Ivy Leagueen, on yleensä erilaiset julkaisupäivät. Vuonna 2018 Amherst julkaisi pääsypäätöksensä aikaisemmin kuin Ivy Day 23. maaliskuuta, kun taas Caltech julkisti päätöksensä 10. maaliskuuta. Joskus ei-Ivy-koulun päätösten julkaisupäivä on toisinaan päällekkäinen Ivy Dayn kanssa; Esimerkiksi NYU julkaisi päätöksensä Ivy Dayna vuonna 2018 (tosin aikaisemmin).

Ivy Day -päätökset ovat vain oppilaat, jotka tekivät säännöllistä päätöstä vähintään yhdessä Ivy League -koulussa . Jos esimerkiksi sovellet säännöllistä päätöstä Browniin, Dartmouthiin ja Harvardiin, voit odottaa saavan pääsyilmoituksen verkossa jokaiseen kouluun samaan aikaan Ivy Dayna.

Ota huomioon, että Opiskelijat, jotka ovat soveltaneet varhaista päätöstä tai varhaista toimintaa, saavat Ivy -päätöksensä aikaisemmin yleensä joulukuussa tai tammikuussa koulusta riippuen.

Koska kaikki Iviesit julkaisevat pääsyilmoitukset samaan aikaan vastaavien verkkoportaaliensa kautta ja koska hakijat ovat (ymmärrettävästi) innokkaita saamaan tulokset mahdollisimman pian, Ivy Day tarkoittaa usein pitkät latausajat ja suurempi mahdollisuus kaatua suuren verkkoliikenteen vuoksi.

Siksi, vaikka on täysin OK tarkistaa pääsytilanne heti, kun kello lyö Ivy -pääsypäätösten aikaa, muista vain, että et ehkä voi saada päätöstäsi niin nopeasti kuin toivoit.

Jos törmäät johonkin suureen verkkoliikenteeseen tai kohtaat jatkuvia sivutörmäyksiä, saattaa olla parempi ota tietokone pois ja odota tunti tai kaksi kunnes liikenne hiipuu hieman ja voit tarkistaa ottamistuloksesi ongelmitta.

kallein yliopisto Yhdysvalloissa

body_yale_university Hakeminen Ivyyn? Sitten saatat päätyä tähän Yalen.

Milloin Ivy Day 2021 on?

Tiedät mitä Ivy Day on, mutta entä kun ?

Ivy -päivä 2021 on 6. huhtikuuta ja on ilmoitettu useimmat Ivy League -koulusivustot .

Kuten voit nähdä aiemmista Ivy Day -päivämääristä ja -ajoista, Ivy Day 2021 on hieman myöhäisempi kuin viime vuosina.

Vuosi Ivy päivä ja päivämäärä Aikapäätökset julkaistu
2021 Tiistaina, huhtikuun 6 Klo 19 ET
2020 Torstaina, maaliskuun 26 Klo 19 ET
2019 Torstaina, maaliskuun 28 Klo 17 ET
2018 Keskiviikkona, maaliskuun 28 Klo 19 ET
2017 Torstaina, maaliskuun 30 Klo 17 ET
2016 Torstaina, maaliskuun 31 Klo 17 ET
2015. Tiistaina, maaliskuun 31 Klo 17 ET

Syy siihen, että päivämäärä on hieman myöhemmin tänä vuonna, johtuu siitä, että Ivy League -koulut ovat nähneet suuren hyppäyksen sovelluksissa.Esimerkiksi viime vuonna Harvard vastaanotti 40 248 hakijaa, mutta tänä vuonna se vastaanotti yli 57 000 ! Se on ylivoimaisesti eniten hakemuksia yhdellä hakukierroksella.

Monissa Ivy League -kouluissa hakemusten määrä on kasvanut vastaavasti. Syytä on vaikea tietää juuri nyt, mutta on mahdollista, että kun Ivy League -koulut luopuivat ACT/SAT -vaatimuksistaan ​​koronaviruspandemian vuoksi, se vakuutti enemmän opiskelijoita, jotka eivät normaalisti olisi.

Jotta Ivy League -koulut saisivat aikaa tarkastella kaikkia näitä sovelluksia, Ivy Daya lykättiin noin puolitoista viikkoa. Koska opiskelijat saavat pääsypäätöksensä myöhemmin, Ivy League -koulut päättivät myös antaa hyväksytyille opiskelijoille kaksi ylimääräistä päivää ilmoittautumispäätösten tekemiseen. Opiskelijoilla on nyt 3. toukokuuta klo 23.59 ET asti aikaa hyväksyä tai hylätä paikkansa jokaisen koulun fuksi -luokassa, johon heidät hyväksytään. (Tämä määräaika on yleensä 1. toukokuuta.)

Mitä tehdä Ivy -pääsypäivän jälkeen

Ivy Day on vihdoin saapunut ja olet käyttänyt minuutteja taistellessasi verkkoliikenteen kautta päästäksesi pääsypäätöksiin. Ehkä päädyit muutamaan Iviesiin, mutta hylkäsit parhaan valintasi. Tai ehkä sinut hylättiin kaikilta.

Kysymys on edelleen sama riippumatta valintapäätöksistäsi: Mitä teet seuraavaksi? Tässä osiossa käymme läpi vaiheet, jotka on otettava käyttöön eri Ivy Day -pääsypäätösskenaarioissa.

body_accepted_stamp-1

Ivy Day -skenaario 1: Sinut hyväksyttiin parhaaseen valintaasi!

Pääsit verkkoon ja sait vilauksen sanasta 'Onnittelut!' ennen kuin se purkautuu iloiseksi. Teit sen! Sinut hyväksyttiin parhaiten valittuun kouluun!

Kun olet viettänyt aikaa onnitella itseäsi ja näyttämässä hyväksymiskirjeesi perheelle ja ystäville, on aika istua alas ja kysyä itseltäsi: mitä nyt?

Ensinnäkin, jos sinulla on epäilyksiä siitä, että tämä on koulu, johon todella haluat mennä, se on täysin OK odota, kunnes olet kuullut kaikista muista kouluista, joihin olet hakenut (Ivies ja non-Ivies), ennen kuin teet lopullisen päätöksen.

Älä pakota osallistumaan tähän Ivyyn vain siksi, että sinut hyväksyttiin. Ajattele mitä sinä henkilökohtaisesti toivon saavani oppilaitoksen kokemuksen ja valitse sitten yliopisto - Ivy tai ei! - joka sopii tähän kriteeriin parhaiten.

Jos tämä ykkösvalinta Ivy todella on yleisesti paras valintakoulusi ja tiedät, että haluat mennä sinne mitä tahansa, seuraava askel on virallisesti suostua tähän kouluun .

kuinka tehdä pisteet uudelle la

Ennen kuin teet tämän, varmista kuitenkin, että sinulla on ollut mahdollisuus keskustella tämän koulun kustannuksista vanhempiesi kanssa (tai kuka tahansa, joka auttaa sinua maksamaan korkeakoulusta) ja että ymmärrät selkeästi rahoitusapupakettisi.

Kun olet hyväksynyt kutsun osallistua kouluun, voit aloittaa kieltäytymisen hyväksymisistä, jotka olet saanut muilta oppilaitoksilta.

body_girl_cafe_waiting

Ivy Day Skenaario 2: Sinut odotettiin parhaan valintasi listalla

Tarkistit innokkaasti valintapäätöksesi parhaan valintasi oppilaitoksesta vain sekaannuksen vuoksi: sinulle on tarjottu paikka jonotuslistalla . Et ole iloinen, mutta et ole myöskään turmeltunut. Loppujen lopuksi jonotuslistalle pääseminen tarkoittaa, että sinut voidaan silti hyväksyä.

Tämä limbo -vaihe voi olla hankala käsitellä, mutta jos todella haluat mahdollisuuden saada hyväksyntäsi parhaaseen valintaasi - ja olet valmis odottamaan vain vähän pidempään - haluat heti hyväksyä kutsun tulla heidän odotuslistalleen . Tämä pitää sinut virallisesti käynnissä mahdollisesta paikasta Ivy League -koulun uusimmassa fuksi.

joiden kanssa oinas on yhteensopiva

Olettaen, että tämä koulu on edelleen paras valintasi, se voi myös olla hyvä idea kerro koululle, että jos sinut hyväksytään jonotuslistalta, osallistut 100% . Kirjoita kouluun kirje, jossa kerrot heille tämän. Voit sisällyttää tietoja, kuten mitä luokkia haluat käydä ja miten voit kuvitella itsesi menestyneeksi siellä.

Loppujen lopuksi kaikki mitä voit tehdä korostaaksesi, että tämä Ivy League -koulu on paras valintasi, heijastuu sinuun positiivisesti, kun pääsyvaliokunta etenee odotuslistan läpi.

Valitettavasti, saat enemmän kuin todennäköisesti ei kuulla odotuslistapäätöksestäsi asti jälkeen päätöksen määräaika on kulunut . Itse asiassa monet korkeakoulujen odotuslistapäätökset tehdään vasta heinäkuussa tai jopa juuri ennen syksyn lukukauden/vuosineljänneksen alkua!

Tuloksena, sinun pitäisi laittaa talletus toisen valintasi oppilaitokselle, vaikka et olisi vielä kuullut parhaiten valitusta koulusta . Tällä tavalla, jos et pääse jonotuslistalta, sinulla on edelleen paikka vahvistettuna toisessa koulussa, johon haluat osallistua.

Pahimmassa tapauksessa sinut hyväksytään parhaiten valittuun kouluun ja menetät talletusrahat. Mutta hei, tämä tarkoittaa, että pääset osallistumaan parhaaseen valintaasi!

body_denied_stamp

Ivy Day -skenaario 3: Paras valintasi hylkäsi sinut

Ehkä Ivy Day ei ollut sinulle jännittävä päivä, koska sait pelätyn hylkäyksen parhaiten valittavasta koulustasi. On OK olla järkyttynyt tästä - Sait juuri tietää, ettet voi mennä unelmiesi kouluun. Tämä on valtava takaisku, joten on normaalia tuntea olonsa surulliseksi, vihaiseksi ja hämmentyneeksi.

Mutta on myös tärkeää muistaa se kaikkiin Ivy League -kouluihin on erittäin vaikea päästä niin paljon, että valtaosa hakijoista hylätään. Olet siis varmasti hyvässä seurassa! Ja hylkääminen ei kerro mitään älyllisestä kyvystäsi tai akateemisesta lupauksestasi.

Kun olet tullut hyväksymään hylkäämisesi, on aika punnita vaihtoehtojasi: koulut (Ivy ja muut) omistaa hyväksytty .

Jos pääset toisen valintasi kouluun ja tiedät varmasti, että haluat mennä tänne, aloita hyväksymällä täällä tarjouksesi ja hylkää kaikista muista kouluista saamasi pääsytarjoukset.

Toisaalta, jos sinulla ei ole toisen valinnan oppilaitosta tai epäilet missä haluaisit mennä, koska sinut hylättiin unelmakoulustasi, Ota hetki aikaa miettiäksesi, mihin korkeakouluun olet eniten tyytyväinen . Nyrkkisääntö on odottaa, kunnes olet kuullut takaisin jokaisesta koulusta, johon olet hakenut, ja katsoa sitten hyväksyntöjäsi.

Kun pohdit vaihtoehtojasi, tässä on muutamia avainkysymyksiä, joiden avulla voit selvittää, mikä korkeakoulu sopii sinulle parhaiten:

japanilainen sana rakastan sinua
  • Onko sinussa hyväksyttyjä kouluja, joihin voit helposti ja selvästi kuvitella osallistuvasi?
  • Missä näet itsesi loistavan älyllisesti samalla kun pidät hauskaa?
  • Mitkä oppilaitokset ovat tarjonneet sinulle parhaita rahoitusapupaketteja?

body_no_signs

Ivy Day -skenaario 4: Kaikki iviesit, joita käytit, hylkäsivät sinut

Ivy Day ei ole onnellinen päivä kaikille, varsinkin jos sinut hylättiin kaikista Iviesistä, joita hait. Tämä on varmasti paljon enemmän takaisku kuin jos sinut hylättäisiin yhdestä tai kahdesta Iviesistä, mutta pääsisit silti ainakin yhteen.

Tällä hetkellä on tärkeää Pidä huolta itsestäsi ennen kuin teet mitään yliopistopäätöksiä . Anna itsesi olla järkyttynyt, surullinen tai vihainen (tai kaikki kolme!).

Eli yritä myös Muista itsellesi, että pääsy yliopistoon on todella sekava , varsinkin kun kyseessä on Ivy League. Monet pätevät hakijat hylätään vuosittain. Ivy League -koulujen hyväksymisprosentit ovat todella alhaiset, joten et todellakaan ole vähemmistössä, jos sinut hylätään!

Lisäksi tiedä, että Iviesit eivät ole korkeakoulujen kaikki ja lopullinen. On paljon enemmän kouluja, jotka ovat yhtä hyviä kuin ellei parempia kuin Ivies, ja jos sinut on hyväksytty johonkin näistä, se on valtava saavutus!

Kun sinulla on ollut aikaa käsitellä hylkääminen henkisesti, on aika Aloita muiden opiskeluvaihtoehtojen tarkastelu . Katso oppilaitokset, joihin sinut on hyväksytty. Haluatko osallistua enemmän kuin muut? Jos näin on, päästä eroon kouluista, joista et ole niin kiinnostunut, ja aloita tutkimuksia kouluistasi ovat ajatellut mennä.

Jos toisaalta olet täysin hukassa, minne mennä yliopistoon nyt, kun et ole saanut hyväksyntääsi haetuille Iviesille, on hyvä idea solki alas ja ala tutkia jokaista koulua, johon sinut on hyväksytty .

Erityisesti haluat tarkastella tarkasti tarjottuja tutkijoita/pääaineita, kampusta, koulun ulkopuolista toimintaa ja jokaisen koulun yleistä ilmapiiriä. Ehdotan siirtymistä verkossa kunkin koulun viralliselle verkkosivustolle. Voit myös tarkistaa todellisia opiskelijoiden mielipiteitä verkkosivustoilta, kuten College Luottamuksellinen , Reddit ja Niche .

Jos mahdollista, yritä käydä kampuksella suoraan jotta saat tarkemman kuvan siitä, millaista ympäristöä ja palveluita tietty koulu tarjoaa opiskelijoille.

Lopuksi, muista harkitse kustakin koulusta saamiasi rahoitusapupaketteja . Jos yksi koulu tarjoaa sinulle paljon enemmän apua kuin toiset koulut - ja kustannukset ovat valtava tekijä sinulle - saamasi taloudellisen avun määrä voi olla tärkein syy valita tietty korkeakoulu.

Kaiken tämän tekeminen auttaa sinua kaventamaan valintasi ja lopulta löytämään sinulle parhaan yliopiston!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

4 syytä vieraan kielen pääaineeseen (ja 3 ei)

Otatko vieraan kielen pääaineen? Opi etuja ja haittoja pääaineiden valmistamisesta kielellä, kuten espanja, ranska tai japani.

2016-17 Akateeminen opas | Escondidon lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Escondidon lukiosta Escondidossa, Kaliforniassa.

Lake Forest College ACT -tulokset ja GPA

Utahin osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Havaijin Tyynenmeren yliopiston pääsyvaatimukset

930 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Kalifornian parhaat koulut | River Springs Charter School Rankings ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta River Springs Charter Schoolista Temecula, CA.

Ultimate SAT Spanish Subject Test Study Guide

Harkitsetko SAT -espanjankielisen testin tekemistä? Selitämme, miten voit päättää, sopiiko se sinulle, ja tarjoamme kaiken, mitä tarvitset opiskeluun (ja ässä!) Tenttiin.

Vaatiiko NYU SAT-esseen?

Mikä on NYU: n SAT-essee-käytäntö? Selitämme, vaatiiko NYU ottamaan SAT-esseen ja kaiken muun heidän testauskäytännöstään.

Southwestern University SAT -tulokset ja GPA

Paras yhteenveto ja analyysi: Suuri Gatsby, luku 6

Lue Suuri Gatsbyn luku 6 yhteenveto saadaksesi tietää, mitä tapahtuu, kun Tom kutsuu Jayn illalliselle ja Daisy osallistuu yhteen Gatsbyn juhliin.

Paras analyysi: TJ Eckleburgin silmät The Great Gatsbyssä

Mietitkö, mitä tohtori TJ Eckleburgin silmien symboli tarkoittaa? Selitämme mainostaulun merkityksen The Great Gatsbyssä lainausmerkeillä ja hahmoanalyysillä.

Shawin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

UMassin pääsyvaatimukset

Kuinka rekisteröityä SAT-aihekokeisiin: Vaiheittainen opas

Oletko hämmentynyt SAT -aiheen testausrekisteröinnistä? Tämä opas opastaa sinua kirjautumaan näihin testeihin.

College of Saint Mary Pääsyvaatimukset

Kuinka voittaa SAT / ACT -testi-ahdistus

Taisteletko testi-ahdistuksella SAT / ACT: ssä? Olemme luoneet luettelon vinkeistä, joiden avulla voit tuntea itsesi valmistautuneemmaksi menemään ja maadoittamaan itsesi testin aikana.

14 parasta vähähiilihydraattista hedelmää, jotka auttavat sinua laihduttamaan

Missä hedelmissä on vähän hiilihydraatteja? Katso vähähiilihydraattisten hedelmien luettelostamme parhaat vaihtoehdot, jotka auttavat sinua saavuttamaan ravitsemustavoitteesi.

Stevens-Henager Collegen pääsyvaatimukset

Näytönkomento: 5 keskeistä SAT-lukustrategiaa

Hämmentyykö SAT-lukemista koskevista todisteiden komentokysymyksistä? Tämä opas opastaa sinut läpi erilaisia ​​tyyppejä ja antaa vinkkejä heidän kokeilemiseensa.

Lycoming College pääsyvaatimukset

Michiganin teknillisen yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä sinun tulee tietää Natomas Charter Schoolista

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Natomas Charter Schoolista Sacramentossa, Kaliforniassa.

Paras verenpainetaulukko: Ymmärrä lukemasi

Sekoitatko verenpainelukemasi? Tutustu yksityiskohtaiseen verenpaine-kaavioon saadaksesi selville, mitä alueesi tarkoittavat ja mitä tehdä sille.

Tennessee Technological Universityn pääsyvaatimukset