Ivy Day 2021: Mikä se on, milloin se on ja mitä tehdä seuraavaksi

feature_brown_university

Jos olet hakenut tai haet parhaillaan Ivy League -kouluja, olet todennäköisesti kuullut lauseen Ivy Day. Ivy Day tai Ivy Admission Day on silloin, kun kaikki Ivy League -koulut ilmoittavat pääsypäätöksistään ensimmäisen vuoden hakijoille. Tänä vuonna Ivy Day on 6. huhtikuuta 2021. Tämä päivämäärä on hieman tavallista myöhäisempi, ja selitämme syyn myöhemmin artikkelissa.

Jatka lukemista saadaksesi lisätietoja siitä, mitä odottaa Ivy Day -päivänä, kuinka ennustaa tulevia Ivy Day -päivämääriä ja mitä tehdä valintapäätöksillesi, kun Ivy Day on ohi.Ominaisuuskuva: Robert Barnet /Flickr

Mikä on Ivy Day?

Ivy Day on päivä, yleensä maaliskuun lopussa, jolloin kaikki Ivy League -koulut julkaisevat säännölliset pääsypäätöksensä verkossa. Kahdeksan muinaista - Brown, Columbia, Cornell, Dartmouth, Harvard, Penn, Princeton ja Yale - julkaisevat yleensä päätöksensä samaan aikaan. Tämä aika vaihtelee vuosittain, mutta yleensä joko klo 17 tai 19 ET .

kuinka monta 0 miljardia

Huippukouluilla, jotka eivät kuulu Ivy Leagueen, on yleensä erilaiset julkaisupäivät. Vuonna 2018 Amherst julkaisi pääsypäätöksensä aikaisemmin kuin Ivy Day 23. maaliskuuta, kun taas Caltech julkisti päätöksensä 10. maaliskuuta. Joskus ei-Ivy-koulun päätösten julkaisupäivä on toisinaan päällekkäinen Ivy Dayn kanssa; Esimerkiksi NYU julkaisi päätöksensä Ivy Dayna vuonna 2018 (tosin aikaisemmin).

Ivy Day -päätökset ovat vain oppilaat, jotka tekivät säännöllistä päätöstä vähintään yhdessä Ivy League -koulussa . Jos esimerkiksi sovellet säännöllistä päätöstä Browniin, Dartmouthiin ja Harvardiin, voit odottaa saavan pääsyilmoituksen verkossa jokaiseen kouluun samaan aikaan Ivy Dayna.

Ota huomioon, että Opiskelijat, jotka ovat soveltaneet varhaista päätöstä tai varhaista toimintaa, saavat Ivy -päätöksensä aikaisemmin yleensä joulukuussa tai tammikuussa koulusta riippuen.

Koska kaikki Iviesit julkaisevat pääsyilmoitukset samaan aikaan vastaavien verkkoportaaliensa kautta ja koska hakijat ovat (ymmärrettävästi) innokkaita saamaan tulokset mahdollisimman pian, Ivy Day tarkoittaa usein pitkät latausajat ja suurempi mahdollisuus kaatua suuren verkkoliikenteen vuoksi.

Siksi, vaikka on täysin OK tarkistaa pääsytilanne heti, kun kello lyö Ivy -pääsypäätösten aikaa, muista vain, että et ehkä voi saada päätöstäsi niin nopeasti kuin toivoit.

Jos törmäät johonkin suureen verkkoliikenteeseen tai kohtaat jatkuvia sivutörmäyksiä, saattaa olla parempi ota tietokone pois ja odota tunti tai kaksi kunnes liikenne hiipuu hieman ja voit tarkistaa ottamistuloksesi ongelmitta.

kallein yliopisto Yhdysvalloissa

body_yale_university Hakeminen Ivyyn? Sitten saatat päätyä tähän Yalen.

Milloin Ivy Day 2021 on?

Tiedät mitä Ivy Day on, mutta entä kun ?

Ivy -päivä 2021 on 6. huhtikuuta ja on ilmoitettu useimmat Ivy League -koulusivustot .

Kuten voit nähdä aiemmista Ivy Day -päivämääristä ja -ajoista, Ivy Day 2021 on hieman myöhäisempi kuin viime vuosina.

Vuosi Ivy päivä ja päivämäärä Aikapäätökset julkaistu
2021 Tiistaina, huhtikuun 6 Klo 19 ET
2020 Torstaina, maaliskuun 26 Klo 19 ET
2019 Torstaina, maaliskuun 28 Klo 17 ET
2018 Keskiviikkona, maaliskuun 28 Klo 19 ET
2017 Torstaina, maaliskuun 30 Klo 17 ET
2016 Torstaina, maaliskuun 31 Klo 17 ET
2015. Tiistaina, maaliskuun 31 Klo 17 ET

Syy siihen, että päivämäärä on hieman myöhemmin tänä vuonna, johtuu siitä, että Ivy League -koulut ovat nähneet suuren hyppäyksen sovelluksissa.Esimerkiksi viime vuonna Harvard vastaanotti 40 248 hakijaa, mutta tänä vuonna se vastaanotti yli 57 000 ! Se on ylivoimaisesti eniten hakemuksia yhdellä hakukierroksella.

Monissa Ivy League -kouluissa hakemusten määrä on kasvanut vastaavasti. Syytä on vaikea tietää juuri nyt, mutta on mahdollista, että kun Ivy League -koulut luopuivat ACT/SAT -vaatimuksistaan ​​koronaviruspandemian vuoksi, se vakuutti enemmän opiskelijoita, jotka eivät normaalisti olisi.

Jotta Ivy League -koulut saisivat aikaa tarkastella kaikkia näitä sovelluksia, Ivy Daya lykättiin noin puolitoista viikkoa. Koska opiskelijat saavat pääsypäätöksensä myöhemmin, Ivy League -koulut päättivät myös antaa hyväksytyille opiskelijoille kaksi ylimääräistä päivää ilmoittautumispäätösten tekemiseen. Opiskelijoilla on nyt 3. toukokuuta klo 23.59 ET asti aikaa hyväksyä tai hylätä paikkansa jokaisen koulun fuksi -luokassa, johon heidät hyväksytään. (Tämä määräaika on yleensä 1. toukokuuta.)

Mitä tehdä Ivy -pääsypäivän jälkeen

Ivy Day on vihdoin saapunut ja olet käyttänyt minuutteja taistellessasi verkkoliikenteen kautta päästäksesi pääsypäätöksiin. Ehkä päädyit muutamaan Iviesiin, mutta hylkäsit parhaan valintasi. Tai ehkä sinut hylättiin kaikilta.

Kysymys on edelleen sama riippumatta valintapäätöksistäsi: Mitä teet seuraavaksi? Tässä osiossa käymme läpi vaiheet, jotka on otettava käyttöön eri Ivy Day -pääsypäätösskenaarioissa.

body_accepted_stamp-1

Ivy Day -skenaario 1: Sinut hyväksyttiin parhaaseen valintaasi!

Pääsit verkkoon ja sait vilauksen sanasta 'Onnittelut!' ennen kuin se purkautuu iloiseksi. Teit sen! Sinut hyväksyttiin parhaiten valittuun kouluun!

Kun olet viettänyt aikaa onnitella itseäsi ja näyttämässä hyväksymiskirjeesi perheelle ja ystäville, on aika istua alas ja kysyä itseltäsi: mitä nyt?

Ensinnäkin, jos sinulla on epäilyksiä siitä, että tämä on koulu, johon todella haluat mennä, se on täysin OK odota, kunnes olet kuullut kaikista muista kouluista, joihin olet hakenut (Ivies ja non-Ivies), ennen kuin teet lopullisen päätöksen.

Älä pakota osallistumaan tähän Ivyyn vain siksi, että sinut hyväksyttiin. Ajattele mitä sinä henkilökohtaisesti toivon saavani oppilaitoksen kokemuksen ja valitse sitten yliopisto - Ivy tai ei! - joka sopii tähän kriteeriin parhaiten.

Jos tämä ykkösvalinta Ivy todella on yleisesti paras valintakoulusi ja tiedät, että haluat mennä sinne mitä tahansa, seuraava askel on virallisesti suostua tähän kouluun .

kuinka tehdä pisteet uudelle la

Ennen kuin teet tämän, varmista kuitenkin, että sinulla on ollut mahdollisuus keskustella tämän koulun kustannuksista vanhempiesi kanssa (tai kuka tahansa, joka auttaa sinua maksamaan korkeakoulusta) ja että ymmärrät selkeästi rahoitusapupakettisi.

Kun olet hyväksynyt kutsun osallistua kouluun, voit aloittaa kieltäytymisen hyväksymisistä, jotka olet saanut muilta oppilaitoksilta.

body_girl_cafe_waiting

Ivy Day Skenaario 2: Sinut odotettiin parhaan valintasi listalla

Tarkistit innokkaasti valintapäätöksesi parhaan valintasi oppilaitoksesta vain sekaannuksen vuoksi: sinulle on tarjottu paikka jonotuslistalla . Et ole iloinen, mutta et ole myöskään turmeltunut. Loppujen lopuksi jonotuslistalle pääseminen tarkoittaa, että sinut voidaan silti hyväksyä.

Tämä limbo -vaihe voi olla hankala käsitellä, mutta jos todella haluat mahdollisuuden saada hyväksyntäsi parhaaseen valintaasi - ja olet valmis odottamaan vain vähän pidempään - haluat heti hyväksyä kutsun tulla heidän odotuslistalleen . Tämä pitää sinut virallisesti käynnissä mahdollisesta paikasta Ivy League -koulun uusimmassa fuksi.

joiden kanssa oinas on yhteensopiva

Olettaen, että tämä koulu on edelleen paras valintasi, se voi myös olla hyvä idea kerro koululle, että jos sinut hyväksytään jonotuslistalta, osallistut 100% . Kirjoita kouluun kirje, jossa kerrot heille tämän. Voit sisällyttää tietoja, kuten mitä luokkia haluat käydä ja miten voit kuvitella itsesi menestyneeksi siellä.

Loppujen lopuksi kaikki mitä voit tehdä korostaaksesi, että tämä Ivy League -koulu on paras valintasi, heijastuu sinuun positiivisesti, kun pääsyvaliokunta etenee odotuslistan läpi.

Valitettavasti, saat enemmän kuin todennäköisesti ei kuulla odotuslistapäätöksestäsi asti jälkeen päätöksen määräaika on kulunut . Itse asiassa monet korkeakoulujen odotuslistapäätökset tehdään vasta heinäkuussa tai jopa juuri ennen syksyn lukukauden/vuosineljänneksen alkua!

Tuloksena, sinun pitäisi laittaa talletus toisen valintasi oppilaitokselle, vaikka et olisi vielä kuullut parhaiten valitusta koulusta . Tällä tavalla, jos et pääse jonotuslistalta, sinulla on edelleen paikka vahvistettuna toisessa koulussa, johon haluat osallistua.

Pahimmassa tapauksessa sinut hyväksytään parhaiten valittuun kouluun ja menetät talletusrahat. Mutta hei, tämä tarkoittaa, että pääset osallistumaan parhaaseen valintaasi!

body_denied_stamp

Ivy Day -skenaario 3: Paras valintasi hylkäsi sinut

Ehkä Ivy Day ei ollut sinulle jännittävä päivä, koska sait pelätyn hylkäyksen parhaiten valittavasta koulustasi. On OK olla järkyttynyt tästä - Sait juuri tietää, ettet voi mennä unelmiesi kouluun. Tämä on valtava takaisku, joten on normaalia tuntea olonsa surulliseksi, vihaiseksi ja hämmentyneeksi.

Mutta on myös tärkeää muistaa se kaikkiin Ivy League -kouluihin on erittäin vaikea päästä niin paljon, että valtaosa hakijoista hylätään. Olet siis varmasti hyvässä seurassa! Ja hylkääminen ei kerro mitään älyllisestä kyvystäsi tai akateemisesta lupauksestasi.

Kun olet tullut hyväksymään hylkäämisesi, on aika punnita vaihtoehtojasi: koulut (Ivy ja muut) omistaa hyväksytty .

Jos pääset toisen valintasi kouluun ja tiedät varmasti, että haluat mennä tänne, aloita hyväksymällä täällä tarjouksesi ja hylkää kaikista muista kouluista saamasi pääsytarjoukset.

Toisaalta, jos sinulla ei ole toisen valinnan oppilaitosta tai epäilet missä haluaisit mennä, koska sinut hylättiin unelmakoulustasi, Ota hetki aikaa miettiäksesi, mihin korkeakouluun olet eniten tyytyväinen . Nyrkkisääntö on odottaa, kunnes olet kuullut takaisin jokaisesta koulusta, johon olet hakenut, ja katsoa sitten hyväksyntöjäsi.

Kun pohdit vaihtoehtojasi, tässä on muutamia avainkysymyksiä, joiden avulla voit selvittää, mikä korkeakoulu sopii sinulle parhaiten:

japanilainen sana rakastan sinua
  • Onko sinussa hyväksyttyjä kouluja, joihin voit helposti ja selvästi kuvitella osallistuvasi?
  • Missä näet itsesi loistavan älyllisesti samalla kun pidät hauskaa?
  • Mitkä oppilaitokset ovat tarjonneet sinulle parhaita rahoitusapupaketteja?

body_no_signs

Ivy Day -skenaario 4: Kaikki iviesit, joita käytit, hylkäsivät sinut

Ivy Day ei ole onnellinen päivä kaikille, varsinkin jos sinut hylättiin kaikista Iviesistä, joita hait. Tämä on varmasti paljon enemmän takaisku kuin jos sinut hylättäisiin yhdestä tai kahdesta Iviesistä, mutta pääsisit silti ainakin yhteen.

Tällä hetkellä on tärkeää Pidä huolta itsestäsi ennen kuin teet mitään yliopistopäätöksiä . Anna itsesi olla järkyttynyt, surullinen tai vihainen (tai kaikki kolme!).

Eli yritä myös Muista itsellesi, että pääsy yliopistoon on todella sekava , varsinkin kun kyseessä on Ivy League. Monet pätevät hakijat hylätään vuosittain. Ivy League -koulujen hyväksymisprosentit ovat todella alhaiset, joten et todellakaan ole vähemmistössä, jos sinut hylätään!

Lisäksi tiedä, että Iviesit eivät ole korkeakoulujen kaikki ja lopullinen. On paljon enemmän kouluja, jotka ovat yhtä hyviä kuin ellei parempia kuin Ivies, ja jos sinut on hyväksytty johonkin näistä, se on valtava saavutus!

Kun sinulla on ollut aikaa käsitellä hylkääminen henkisesti, on aika Aloita muiden opiskeluvaihtoehtojen tarkastelu . Katso oppilaitokset, joihin sinut on hyväksytty. Haluatko osallistua enemmän kuin muut? Jos näin on, päästä eroon kouluista, joista et ole niin kiinnostunut, ja aloita tutkimuksia kouluistasi ovat ajatellut mennä.

Jos toisaalta olet täysin hukassa, minne mennä yliopistoon nyt, kun et ole saanut hyväksyntääsi haetuille Iviesille, on hyvä idea solki alas ja ala tutkia jokaista koulua, johon sinut on hyväksytty .

Erityisesti haluat tarkastella tarkasti tarjottuja tutkijoita/pääaineita, kampusta, koulun ulkopuolista toimintaa ja jokaisen koulun yleistä ilmapiiriä. Ehdotan siirtymistä verkossa kunkin koulun viralliselle verkkosivustolle. Voit myös tarkistaa todellisia opiskelijoiden mielipiteitä verkkosivustoilta, kuten College Luottamuksellinen , Reddit ja Niche .

Jos mahdollista, yritä käydä kampuksella suoraan jotta saat tarkemman kuvan siitä, millaista ympäristöä ja palveluita tietty koulu tarjoaa opiskelijoille.

Lopuksi, muista harkitse kustakin koulusta saamiasi rahoitusapupaketteja . Jos yksi koulu tarjoaa sinulle paljon enemmän apua kuin toiset koulut - ja kustannukset ovat valtava tekijä sinulle - saamasi taloudellisen avun määrä voi olla tärkein syy valita tietty korkeakoulu.

Kaiken tämän tekeminen auttaa sinua kaventamaan valintasi ja lopulta löytämään sinulle parhaan yliopiston!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Lounais -lukio | 2016-17 Rankings | (San Diego,)

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Southwest Senior High Schoolista San Diegossa, Kaliforniassa.

Täydellinen opas: Vahvan suosituskirjeen kirjoittaminen

Kirjoitatko suosituskirjeen ja mietit, kuinka kirjoittaa hyvä oppilaalle? Opi luomaan tehokas, mukaansatempaava kirje oppilaasi menestymisen edistämiseksi.

6 Hyödyllisiä esimerkkejä fysikaalisista ja kemiallisista muutoksista

Mitä eroa on fysikaalisten ja kemiallisten muutosten välillä? Tutustu esimerkkeihimme fysikaalisista ja kemiallisista muutoksista saadaksesi lisätietoja niiden eroista.

Kalifornian parhaat koulut | Piedmont Hills High School Rankings ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Piemonten Hills High Schoolista San Josessa, Kaliforniassa.

15 viime hetken SAT -vinkkiä, jotka sinun tulee muistaa

Mitä sinun pitäisi tehdä testiä edeltävänä päivänä ja mitkä ovat viime hetken vinkit SAT: n aikana? Valmistaudu testipäivämäärään oppaamme avulla.

Kuinka kauan SAT on tauolla?

Kuinka kauan SAT -testi on tarkasti, taukojen kanssa ja ilman? Selvitä, kuinka monta tuntia SAT on valmistautuakseen oikein.

Ashlandin yliopiston pääsyvaatimukset

Kiinteä geometria SAT -matematiikassa: Täydellinen opas

Käsittele kuutiot, sylinterit ja pallot SAT Mathin kiinteän geometrian oppaamme avulla, joka on täynnä käytännön ongelmia, strategioita ja vinkkejä.

1820 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Kuinka päästä: Purduen pääsyvaatimukset

SAT-itseopiskelu: 7 vinkkiä valmistelusuunnitelmaan

Kamppailetko SAT-itseopiskelun kanssa? Tutustu täydelliseen oppaaseemme opintosuunnitelman laatimiseen ja ongelmien vianetsintään.

Becker Collegen pääsyvaatimukset

Wayne State Universityn pääsyvaatimukset

Nichols Collegen pääsyvaatimukset

Algebran sydän: SAT-matematiikan keskeiset strategiat

Etkö ole varma, mitkä ovat Algebran sydämen kysymykset uudesta SAT-matematiikasta? Selitämme, mitä sisältöä nämä kattavat ja miten voit ojentaa ne testipäivänä.

Mikä on Stanford EPGY ja Summer College? Pitäisikö minun liittyä?

Mikä on Stanford EPGY ja Stanfordin lukion kesäopisto? Pitäisikö sinun liittyä näihin kesäohjelmiin? Lue opas täältä.

Täydellinen luettelo yli 100 ilmaisesta online-lukiosta

Etsitkö ilmaisia ​​online-lukioita? Luetelemme vaihtoehtosi osavaltioittain, selitämme, mikä tekee näistä luokista ilmaisia, ja keskustelemme siitä, miten päättää, sopivatko ne sinulle.

Winston-Salemin osavaltion yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Jokainen AP Calculus AB -harjoitustesti saatavilla: ilmainen ja virallinen

Opiskeletko AP Calcia? Tutustu täydelliseen AP Calculus AB -kokeiden kokoelmaamme löytääksesi kaikki tarvitsemasi valmistelumateriaalit ja hyödyllisiä opintovinkkejä.

10 viime hetken PSAT-pullotusvinkkiä

Cramming varten PSAT? Katso vinkkimme, joiden avulla voit parantaa pisteitäsi nopeasti ilman stressiä.

PSAT -pisteet: Missä sijoitat?

Oletko hämmentynyt SAT -pistealueesta? Selitämme kaikki mahdolliset PSAT -pisteet ja mitä pisteytysasteikko merkitsee sinulle.

Keskiarvoistavatko korkeakoulut ACT-pisteitäsi?

Kun lähetät useita ACT-pisteitä korkeakouluille, miten he pitävät niitä? Arvioivatko he ne vai ottavatko he korkeimman? Selvitä täältä.

18 ACT -vinkkiä ja temppuja pisteidesi parantamiseen

Tarvitsetko nopeita ACT -vinkkejä ja temppuja parantaaksesi pisteitäsi? Saat vinkkejä ACT -matematiikasta, luonnontieteistä, englannista ja lukemisesta parantaaksesi ACT -pisteitäsi nopeasti.

Towsonin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Wisconsinin yliopisto - Madison SAT -tulokset ja GPA