ISEE-testipäivämäärät 2021-2022: Opas valitsemiseen

feature-erb-logo

ISEE tai itsenäinen koulun pääsykokeet, ts Tämä on testi, jonka monet opiskelijat joutuvat suorittamaan päästäkseen Yhdysvaltojen yksityisiin lukioihin ja lukioihin. Tämä tarkoittaa sitä, että jos haluat osallistua yksityiseen kouluun - tai jos haluat lapsesi osallistuvan yksityiseen kouluun - sinun on hyvä rekisteröidä ISEE osana pääsyhakemustasi.

Tässä artikkelissa aiomme selittää kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää ISEE -rekisteröinnistä, mukaan lukien: • Mille testitasolle rekisteröityä
 • ISEE -testipäivien valitseminen
 • Vaiheittainen opas ISEE-testin rekisteröintiin
 • Nopea katsaus mitä odottaa ISEE -tentistä

Muista, että ISEE -testin rekisteröinnin - johon kuuluu ISEE -testin päivämäärän, sijainnin valitseminen ja tentin maksaminen - on oltava täysi -ikäinen.

Puhutaanpa nyt ilman lisäkysymyksiä ISEE -tentistä!

päivitys-1672349_640

COVID-19-päivitys

Monet Prometric-testipaikat suljettiin vuoden 2020 aikana COVID-19-epidemian vuoksi. Ne ovat sittemmin avautuneet, muttatestisivusto voidaan perua uudelleen sen mukaan, missä olet aikataulussa. Voit tarkistaa testaussivuston tilaluettelon nähdäksesi vaikuttaako sijaintiisi.

Lisätietoja peruutetuista testeistä ja niiden merkityksestä sinulle käy Prometricin COVID-19-vastaussivulla.

kehon valinta-valitse-polku

ISEE -tenttiin ilmoittautumisen ensimmäinen vaihe on varmistaa, että valitset arvosanallesi sopivan testin.

ISEE -rekisteröinti: Oikean kokeen valinta

ISEE -kokeita on kolme tasoa: alempi taso, keskitaso ja ylempi taso. Se, minkä testin teet, riippuu siitä, minkä luokan olet. Tässä on, miten testit jakautuvat arvosanojen mukaan:

 • Alempi taso: 5. ja 6. luokan oppilaille
 • Keskitaso: 7. ja 8. luokkalaisille
 • Ylempi taso: pääsemiseksi yhdeksännelle ja sitä korkeammalle luokalle

Tämä tarkoittaa, että sinun on varmistettava, että rekisteröidyt oikeaan tenttiin, Muussa tapauksessa sinun on muutettava tai peruutettava rekisteröintisi (johon sisältyy 30-75 dollarin lisämaksu). Temppu on rekisteröityä testiin, joka vastaa nykyistä arvosanasi. Jos esimerkiksi olet 8. luokalla ja haluat hakea yksityiseen lukioon, sinun on rekisteröidyttävä ylemmän tason tenttiin.

Riippumatta siitä, minkä kokeen otat, testissäsi on samat yleiset osat: Kvantitatiivinen päättely, sanallinen päättely, lukutaito ja matematiikan saavutus. Lisäksi on myös lukematon essee -osa, joka lähetetään kouluille, joihin haet.

body_calendar_clip_art

ISEE -rekisteröinti: ISEE -testipäivän valitseminen

Kun olet selvittänyt, mikä testi on suoritettava, on aika valita ISEE -testin päivämäärä. Tässä prosessissa on kolme vaihetta : valitset testauskauden, valitset testauspaikan ja valitset todellisen päivämäärän.

ISEE-testauskaudet 2020-2021

Vaikka ISEE tarjoaa testauspäiviä ympäri vuoden, opiskelijat voivat suorittaa kokeen vain kerran testijakson aikana. Testijaksoja on kolme ympäri vuoden.

Testauskausi Testauskuukaudet
Syksy Elokuusta marraskuuhun
Talvi Joulukuusta maaliskuuhun
Kevät kesä Huhtikuusta heinäkuuhun

Koulutusrekisteritoimisto (ERB) joka hallinnoi testiä antaa opiskelijoille mahdollisuuden suorittaa ISEE -tentti enintään kolme kertaa vuodessa tai kerran testauskauden aikana. ERB ei kuitenkaan suosittele, että opiskelijat ottavat tentin useammin kuin kerran.

Se mielessä, on tärkeää, että käytät jonkin aikaa valitaksesi sinulle parhaiten sopivan testausikkunan. Jos luulet haluavasi ottaa tentin useammin kuin kerran, varhainen testausikkuna on paras. Mutta on myös tärkeää harkita aikataulua.

Tässä on mitä me tarkoitamme. Marcus on kahdeksas luokkalainen, joka haluaa mennä yksityiseen lukioon kaupungissaan, jonka hakuaika on 1. kesäkuuta. Hän pelaa myös jalkapalloa lukion yliopisto -joukkueessaan, ja heillä on pelejä joka perjantai syksyllä. Marcusin kaltaiselle henkilölle ISEE -testin ottaminen talvikaudella voi olla järkevämpää. Se antaa hänelle aikaa valmistautua testiin ... ja hän voi silti ottaa ISEE: n uudelleen huhti- tai toukokuussa!

body-map-graphic-location

ISEE -testauspaikan valitseminen

Kun olet valinnut testauskauden, on aika alkaa tarkastella testipaikkoja. ISEE -testiä tarjotaan kolmessa eri paikassa:

 • Suurten ryhmien testaus koulussa
 • Pienryhmien testaus testaustoimistossa
 • Pienryhmätestaus ERB -satelliittitestialueella

Koska ISEE -testin päivämäärät ovat erilaiset jokaisessa paikassa, on hyvä päättää missä haluat testata ennen kuin alat tarkastella tiettyjä päivämääriä.

Katsotaanpa eri testaussivustoja, jotta voit valita sinulle parhaiten sopivan sijainnin.

Suuri ryhmä ISEE -testaus koulussa

ERB tarjoaa ISEE -testipäivät monissa ERB -kouluissa ympäri maata. ERB tekee tämän tehdäkseen testaamisesta helpompaa ja helpompaa opiskelijoille. Monille opiskelijoille suurten ryhmien testaus voi olla ainoa ISEE -testausvaihtoehto heidän kaupungissa tai osavaltiossa. Tämän seurauksena useimmat opiskelijat suorittavat ISEE-kokeen suurryhmäympäristössä.

ISEE -testauspäivämäärät, testattavien opiskelijoiden määrä ja testin muoto (joko verkossa tai paperilla) vaihtelevat testipaikkojen välillä. Sinun on kiinnitettävä huomiota näihin muuttujiin ennen ISEE -rekisteröintiäsi varmistaaksesi, että testisi sijainti tarjoaa sinulle parhaiten sopivan majoituksen.

Sanottuaan sen, Ison ryhmän ISEE -testauksesta on tiettyjä etuja . Ensinnäkin se on halvin vaihtoehto: varhainen ISEE -rekisteröinti maksaa noin 140 dollaria, mikä on noin 60 dollaria halvempaa kuin seuraavaksi edullisin testausvaihtoehto. Toiseksi nämä paikat voivat olla kätevämpiä - joissakin tapauksissa opiskelijat voivat suorittaa ISEE -testin koulussa, johon he hakevat! Ja lopuksi, koska opiskelijat ottavat tentin tutusta kouluympäristöstä, ISEE -kokeen suorittaminen suuressa ryhmässä voi olla vähemmän pelottavaa.

Mutta se ei tarkoita sitä, että ISEE -testaus isolle ryhmälle sopii kaikille. Jos esimerkiksi muut opiskelijat häiritsevät sinua helposti, voit tehdä paremmin pienryhmäkokeessa. Lisäksi suurten ryhmäkokeiden päivämääriä on saatavilla vähemmän, joten sinun on aloitettava ISEE -testipäivien tarkastelu etukäteen.

Pienryhmien testaus testaustoimistossa

Jos kaupungissasi on ISEE -testaustoimisto, sinulla voi olla mahdollisuus suorittaa ISEE -tentti pienryhmässä itse toimistossa. Tässä on luettelo osavaltioista ja kaupungeista, jotka tarjoavat pienryhmäisen ISEE -testauksen .

Osavaltio Kaupungit, joissa on ISEE -testaustoimistot
Kaliforniassa Burlingame
Pyhä Matteus
Santa Monica
Florida Miami
Maryland Chevy Chase
Massachusettsissa Wellesley
Needham
New York Mamaroneck
New York
Pennsylvania Rosemont
Tennessee Nashville
Texas Houston

Etelä -Korean Seongnam Cityssä on myös kansainvälisten opiskelijoiden testauskeskus.

Kunkin kokeen sallittujen opiskelijoiden lukumäärä ja tentin tyyppi (verkossa tai paperilla) vaihtelee sijainnin mukaan. Mutta yleisesti ottaen, on vähemmän oppilaita, jotka voivat suorittaa testin jokaisena testauspäivänä. Opiskelijoilla on myös mahdollisuus suorittaa ISEE -tentti erikseen näissä paikoissa lisämaksusta.

Pienryhmäkokeiden etuna on ... no, pieni ryhmä. Vähemmän oppilaita tarkoittaa, että testiympäristössä on vähemmän häiriötekijöitä. Siitä voi olla valtava hyöty opiskelijoille, joiden on vaikea keskittyä, kun ympärillä on paljon ihmisiä. Jos kaupungissasi on testaustoimisto, kannattaa harkita pienemmän testi -asetuksen hyödyntämistä.

Valitettavasti Yhdysvalloissa ei ole kovin monia ISEE -testaustoimistoja. Ellet asu jossain yllä luetelluista kaupungeista, pieni ryhmä ISEE -testauspaikka ei ole käytettävissäsi. Lisäksi tässä testausvaihtoehdossa on korkeampi hintalappu: ISEE-testin varhainen rekisteröinti maksaa 200–255 dollaria.

Pienryhmätestaus ERB -satelliittitestialueella

ERB alkaa laajentaa pienryhmien testausmahdollisuuksiaan. Nämä satelliittitestaussivustot rajoittavat myös kokeen suorittavien opiskelijoiden määrää , joten saat silti suhteellisen häiriöttömän testausympäristön. Testin sisällössä tai vaikeuksissa ei ole eroa, jos valitset tämän vaihtoehdon-istut vain tentissä muussa kuin ERB: ssä. Yksi asia on huomata, että satelliittikohteissa tarjotaan vain paperikokeita.

näyteviittauskirjeitä ystävälle

Pienryhmä satelliittitestereillä on samat edut kuin niillä, jotka suorittavat kokeen ERB -testaustoimistossa. Suurin haittapuoli ISEE -testin suorittamiselle tällä tavalla on se, että vain New Yorkissa ja Los Angelesissa, Kaliforniassa, on satelliittitestejä.

Tässä ovat ISEE -satelliittitestauspaikat kaupunkikohtaisesti:

Kaupunki Rekisteröintimaksut
New York, New York Online -rekisteröinti (varhainen): 200 dollaria
Online -rekisteröinti (myöhäinen): 230 dollaria
Puhelinrekisteröinti (varhainen): 230 dollaria
Puhelinrekisteröinti (myöhäinen): 260 dollaria
Los Angeles, Kalifornia Online -rekisteröinti (varhainen): 200 dollaria
Online -rekisteröinti (myöhäinen): 230 dollaria
Puhelinrekisteröinti (varhainen): 230 dollaria
Puhelinrekisteröinti (myöhäinen): 260 dollaria

ISEE ei luettele verkkosivustoillaan tarkkoja testaussivustojen sijainteja, joten saatat huomata, että lähelläsi ei ole satelliittitestauspaikkaa! Suosittelemme käyttämään online -ISEE -rekisteröintiportaalia varmistaaksesi, että siellä on kätevä satelliittisivusto, ennen kuin rekisteröit tämän vaihtoehdon. (Lisää verkkoportaalissa hetken kuluttua.)

body-calendar-black-white-closeup

ISEE-testipäivämäärien valitseminen 2021-2022

Kun testauskausi ja ihanteellinen testauspaikka on määritetty, on aika tarkistaa saatavilla olevat ISEE -testipäivät.

Kuten aiemmin mainitsimme, käytettävissä olevien testauspäivien määrä vaihtelee testauspaikkojen välillä. Joten vaikka ERB-testaustoimisto tarjoaa todennäköisesti kokeen useita kertoja testauskauden aikana, useimmat ERB: hen liittyvät koulut suorittavat kokeen vain kerran.

ISEE -testit suoritetaan kuitenkin vain lauantaisin ja sunnuntaisin. Joten ainakin tiedät, että sinun on suoritettava ISEE -testi viikonloppuna!

Koska ISEE -testin päivämäärät vaihtelevat, suosittelemme, että aloitat testin päivämäärien tarkastelun vähintään kuusi viikkoa ennen kokeen ottamista . Tämä antaa sinulle eniten joustavuutta valita sinulle parhaiten sopiva päivämäärä ja paikka. (Se varmistaa myös, että sinulla on avoimet paikat testilaitoksessasi ... joskus ne voivat täyttyä nopeasti!)

Mutta miten löydät ISEE -testipäivät ja rekisteröidyt tenttiin? Siitä puhumme seuraavassa osiossa!

body-ISEE-test-registration-dashboard Tämä on vanhempien hallintapaneeli, josta aloitat ISEE -testin rekisteröintiprosessin.

ISEE -rekisteröinti: Rekisteröityminen

ISEE -kokeen päivämäärän löytäminen ja tenttiin ilmoittautuminen tapahtuvat t ERB: n verkkosivuilla . Käymme läpi kuinka rekisteröidyt ISEE -testiin alusta loppuun!

(Pikahuomautus: Sinun on oltava täysi -ikäinen rekisteröityäksesi ISEE -tenttiin. Tämä tarkoittaa, että vanhempasi tai laillinen huoltajasi on tehtävä seuraavat vaiheet puolestasi.)

Vaihe 1: Luo vanhempiprofiili

Ensimmäinen vaihe ISEE -tenttiin rekisteröitymisessä on vanhempiprofiilin luominen. Voit tehdä sen napsauttamalla tätä linkkiä . Sivun oikeassa reunassa on painike, jossa on teksti Luo tili. Tässä voit määrittää vanhempiprofiilisi.

Et voi rekisteröityä ISEE -tenttiin ilman vanhempiprofiilia, joten kirjoita tietosi tähän. Kun olet vahvistanut rekisteröintisi, siirryt seuraavaan vaiheeseen: opiskelijaprofiilin luomiseen.

Vaihe 2: Luo opiskelijaprofiili

Koska vain oppilaasi voi osallistua tenttiin, sinun on luotava myös heille profiili. Voit tehdä tämän kahdella tavalla: heti vanhempiprofiilisi päätyttyä, kun sinut ohjataan etusivullesi tai napsauttamalla Koti -välilehteä ERB -sivun yläosassa . Tämä vie sinut vanhemman/huoltajan hallintapaneeliin, jossa voit määrittää oppilasprofiilisi.

Kun olet kotisivullasi, sinun pitäisi nähdä painike, joka on merkitty Lisää opiskelija sivun oikeassa reunassa. Kun napsautat tätä painiketta, sinut ohjataan profiilisivulle, jolle voit syöttää kaikki oppilaan tiedot, kuten hänen nimen ja syntymäajan. Kun olet tallentanut tiedot, oppilaan profiili lisätään koontinäyttöön.

Jos sinulla on useampi kuin yksi opiskelija, joka joutuu suorittamaan ISEE -kokeen, voit lisätä heidät myös tilillesi. Noudata vain yllä kuvattuja ohjeita lisätäksesi niin monta oppilasta kuin haluat hallintapaneelisivullesi.

Muista, että rekisteröinti tapahtuu oppilaan profiilisivun kautta ( ei vanhemman profiilisivusi! ), joten sinun on määritettävä erillinen profiili kullekin testiopiskelijalle.

body-ISEE-test-date-lookup

Kun olet määrittänyt vanhempi- ja oppilasprofiilisi, voit etsiä testipäiviä testihakusivulta, joka näyttää tältä.

Vaihe 3: Rekisteröidy kokeen testauspäivämäärään

Tässä vaiheessa sinun pitäisi olla vanhempiprofiili ja opiskelijaprofiili määritetty. Jos et ole jo paikalla, napsauta oppilaan nimeä hallintapaneelissasi - tämä avaa hänen profiilin selaimessa.

Kun olet heidän profiilissaan, näet uuden rekisteröinnin painikkeen sivun oikeassa reunassa. Kun napsautat sitä, sinut ohjataan rekisteröintihakuportaaliin. (Tästä on kuva tämän osion yläpuolella.) Täältä voit etsiä tiettyjä testipäiviä ja vahvistaa rekisteröinnin!

Huomaat, että valittavana on paljon hakuvaihtoehtoja, mukaan lukien tiettyjen testisivustojen, yhteenliittymien ja/tai testausmenetelmien etsiminen. Suosittelemme aluksi hakua osavaltion ja testauskauden mukaan. Tämä antaa sinulle eniten tuottoja haulla.

Kun olet valinnut ajanjaksosi, sinut ohjataan kohteeseen Prometric ProScheduler verkkosivustolta valitaksesi tarkan testauspäivämäärän ja -paikan.

Kun olet päättänyt, mikä testauspäivämäärä ja -paikka sopii sinulle, Napsauta vain vihreää 'rekisteröidy' -painiketta sivun oikeassa reunassa olevan tenttihinnan alla. Tämä vie sinut läpi viimeiset rekisteröintivaiheet, joihin kuuluu valita oppilaitoksesi, joille oppilas lähettää pisteet, ja maksaa tentti.

Aikainen ja myöhäinen rekisteröinti

Saatat huomata, että jokaisessa hakutuloksessa on muutama päivämäärä. Jokainen tulos antaa sinulle ISEE -kokeen tarkan päivämäärän ja kellonajan vasemmassa yläkulmassa. Oikealla puolella on kaksi muuta tärkeää ajanjaksoa: myöhäinen ilmoittautumisaika ja viimeinen päivä ilmoittautua tenttiin.

Yleensä, viimeinen päivä ilmoittautua tenttiin on 14 päivää ennen ISEE -testipäivää ja myöhäinen ilmoittautumisaika alkaa viikkoa ennen ilmoittautumisen päättymistä.

Katsotaanpa esimerkkiä: yrität rekisteröidä oppilaasi testiin, joka suoritetaan sunnuntaina 26. tammikuuta. Viimeinen päivä ilmoittautua ISEE -testiin on 14 päivää ennen testipäivää, mikä tarkoittaa, että viimeinen päivä ilmoittautua tähän ISEE -tenttiin on 12. tammikuuta.

Aikaisen ja myöhäisen rekisteröinnin ero johtuu hinnasta. ERB arvioi myöhäisen rekisteröintimaksun opiskelijoilta, jotka ilmoittautuvat ISEE -testiin viikkoa ennen rekisteröinnin päättymistä. Myöhäisestä rekisteröinnistä veloitetaan 30 dollaria. On kuitenkin hyvä rekisteröityä mahdollisimman aikaisin, koska jotkut testaussivustot voivat täyttyä nopeasti.

Testimajoitukset

Jos opiskelijalla on diagnosoitu vamma, hän voi saada lisäkoepaikkoja. Jotta voit turvata nämä oppilaillesi, sinun on lähetettävä testausmajoitushakemus oppilasprofiilisivun kautta. Kun olet avannut profiilin hallintapaneelissa, napsauta sivun alalaidassa olevaa Majoitukset -välilehteä.

Voit saada majoitusta vain, jos sinut on hyväksytty siihen ennen ilmoittautuaksesi testipäivään. Joten jos opiskelijasi tarvitsee lisätukea testaukseen, sinun on aloitettava majoituksen hyväksymisprosessi kahdeksan tai useampi viikko ennen odotettua testauspäivää.

Löydät täydellisempää tietoa erityisten testausmajoitusten rekisteröinnistä (ja vastaanottamisesta!) klikkaamalla tästä .

kehon tiimalasi

Jos olet antanut ISEE-testirekisteröinnin halkeamien läpi, sisäänkäynnin rekisteröintivaihtoehto antaa sinulle viimeisen mahdollisuuden suorittaa tentti haluamallasi päivämäärällä.

Vaihe OMG: ISEE Walk-In -rekisteröinti

Oletetaan, että olet lykännyt ISEE -rekisteröinnin ja huomaat, että tarvitsemasi päivämäärän/sijainnin rekisteröintiaika on päättynyt.

Älä huoli: sinulla on vielä mahdollisuus ottaa tentti. Jotkin testauspaikat mahdollistavat sisäänkäynnin rekisteröinnin. Vaikka nimi kuulostaa siltä, ​​että voit vain kävellä testauslaitokseen tenttipäivänä, se on hieman monimutkaisempi.

Walk-in-rekisteröijät ovat opiskelijoita, jotka yrittävät rekisteröityä tiettyyn ISEE-testipäivään viimeisen rekisteröintipäivän jälkeen. Walk-in-rekisteröinti on saatavana vain jossakin suuren ryhmän testauspaikassa s, ja se on rajoitettu vain muutamaan oppilaaseen kokeen aikana.

Jos sinun on rekisteröidyttävä sisäänkäynniksi, ensimmäinen askel on ottaa yhteyttä tentin hallinnoivan koulun pääsyvirastoon. Jos opiskelijalla on tilaa, toimisto antaa sinulle koodin. Tämän jälkeen voit käyttää tätä koodia rekisteröityäksesi verkossa .

Prosessi, jota noudatat sisäänkäynnin rekisteröinnin suorittamisessa, on hieman erilainen kuin edellä kuvattu. Onneksi, ERB: llä on vaiheittaiset ohjeet sinulle !

kehon opiskelu-tyttö-pureva-kynä

Valmistautuminen ISEE -testiin

Kun olet käynyt läpi ISEE -testin rekisteröinnin, on aika valmistautua tenttiin! Onneksi t tässä on koko sivu ERB -verkkosivustolta, jonka tarkoituksena on auttaa opiskelijoita valmistautumaan testiin.

Paras tapa valmistautua tenttiin on lukea ERB: n tarjoamat testikäsikirjat. Nämä oppaat antavat sinulle kattavan yleiskuvan ISEE -tentin kunkin tason sisältämästä materiaalista. Jokainen sisältää myös harjoitustestin, harjoituskysymyksiä ja tietoja mahdollisesta lisävalmistautumisesta, jota opiskelija voi tarvita.

Tässä on linkit ERB -oppaisiin kaikkien kolmen ISEE -testin tason osalta:

ajaa-kalenteri-testi-päivämäärä

Viimeinen askel ISEE -kokeen suorittamiseen on varmistaa, että olet valmis tekemään parhaasi testipäivänä!

Mitä odottaa ISEE -testipäivänä?

Viimeinkin! Olet rekisteröitynyt ja valmistautunut, ja nyt on testipäivä! Testauskeskukseen on otettava kolme asiaa: rekisteröintivahvistuskirje, henkilöllisyystodistus ja paperitestausmateriaalit.

Vahvistuskirje

Kun olet suorittanut ISEE -rekisteröinnin, saat vahvistuskirjeen sähköpostitse. (Sinulta lähetetään myös kopio verkkotilillesi.) Tulosta kirje ja tuo se mukaasi tenttipäivänä. Vahvistuskirjeesi toimii 'lippuna' testiin, joten älä menetä sitä!

Henkilöllisyystodistus

Vahvistuskirjeesi mukana sinun on esitettävä kelvollinen henkilöllisyytesi testauspaikalla. Onneksi ERB hyväksyy monia erilaisia ​​tunnistetyyppejä, mukaan lukien:

 • Kirjastokortti
 • Syntymätodistus
 • Kela-kortti
 • Koulun raporttikortti
 • Koulun tunnus
 • Passi tai vihreä kortti

Vaikka ERB vaatii sinua esittämään vain yhden näistä tunnistusmuodoista, suosittelemme, että otat mukaan kaksi erityyppistä henkilöllisyystodistusta tenttipäivänä. Aina on parempi valmistautua liikaa!

Materiaalit paperin testaukseen

Jos suoritat ISEE -kokeen paperilla (digitaalisen sijasta), tarvitset muutamia lisävarusteita testin suorittamiseen. Jos otat paperitestin, ota mukaan:

 • Neljä teroitettua #2 tai HB -lyijykynää.
 • Neljä hyvää pyyhekumia (ellei osa kynää).
 • Kaksi mustaa tai sinistä kuulakärkikynää (poistettavat kynät ovat sallittuja)

Muista, että voit tuoda nämä asiat tenttihuoneeseen vain, jos suoritat ISEE -testin paperilla. Jos otat testin digitaalisesti, jätä kynät kotiin.

body-red-kysymysmerkki-1

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Voitteko suorittaa SAT: n lukion jälkeen? Asiantuntijaopas

Voitteko suorittaa SAT: n lukion valmistuttua? Joo! Opastamme sinut läpi, miten prosessi on erilainen ja kuinka säätää valmistelusuunnitelmaasi.

GPA -kaavio: muuntaminen 4.0 -asteikkoon

Tarvitsetko GPA -kaavion, jotta voit muuttaa arvosanasi prosenttiosuudesta 4,0 -asteikkoon? Tässä on yksinkertainen opas, joka sisältää painotetut GPA -asteikot.

ACT: n tekeminen 7. luokassa: Pitäisikö sinun tehdä se?

Pitäisikö 7. luokan oppilaiden ottaa ACT? Esittelemme syyt, miksi sinun on ehkä suoritettava ACT 7. luokassa, sekä testin niin varhaisen haittapuolet.

1420 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Benediktiinikoulun pääsyvaatimukset

Kuinka maksaa yliopistosta ilman vanhempien apua

Yritätkö itse selvittää, kuinka maksaa yliopistosta? Olemme eritelleet kaikki askeleet, jotka sinun on suoritettava korkeakoulun maksamiseksi ilman vanhempia.

25 ACT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Rush Universityn pääsyvaatimukset

Francis Marionin yliopiston pääsyvaatimukset

Kalifornian parhaat koulut | Albanyn lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Albanyn lukiosta Albanyssa, Kaliforniassa.

Paras yhteenveto ja analyysi: Suuri Gatsby, luku 9

Kysymyksiä Suuren Gatsbyn lopusta? Lue täydellinen luku 9 yhteenveto ja juoni-analyysi.

Milloin on elokuun lauantai? Pitäisikö se ottaa?

Keskustellaan siitä, otetaanko elokuun SAT? Tarjoamme tarkan elokuun ACT -päivämäärän ja esitämme edut ja haitat kyseisen kokeen suorittamisesta.

Mitä sinun on tiedettävä Hart-Ransom Academic Charter Schoolista

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT-tulokset, AP-tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Hart-Ransom Academic Charter Schoolista Modesto, CA.

Nova Southeastern Universityn pääsyvaatimukset

Pohjois -Illinoisin yliopiston ACT -tulokset ja GPA

Mitä sinun on tiedettävä Independence High Schoolista

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Independence High Schoolista San Josessa, Kaliforniassa.

East Stroudsburg University of Pennsylvania SAT-tulokset ja GPA

College at Brockport Pääsyvaatimukset

SUNY-sovellusvinkit: Kuinka hakea, määräajat ja paljon muuta

Onko sinulla kysyttävää SUNY-sovelluksestasi? Katso täydellinen oppaamme siitä, milloin ja miten haet SUNY-kouluihin, sekä vinkkejä siitä, miten erottua hakijoiden keskuudessa.

Kuinka voit valita parhaat SAT-testipaikat

Mikä on paras SAT-testikeskus testin suorittamiseen? Mikä tekee SAT-keskuksesta paremman tai huonomman? Lue lisää täältä.

Parhaat koulut Kaliforniassa | Ontarion lukioluokitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Ontarion lukiosta Ontariossa, Kaliforniassa.

SAT: n korkeakoulukoodit ja kouluraportit

Tarvitsetko SAT-yliopistokoodeja lähettääksesi SAT-pisteet? Näin haet koulukoodit saadaksesi korkeakouluhakemuksesi täydelliseksi.

Mitä AP -luokat ovat? Miksi sinun pitäisi ottaa ne?

Mikä on Advanced Placement ja miksi sinun kannattaa käydä AP -kursseilla? Lue asiantuntijaoppaamme.

Gonzagan yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Best Crucible Act 1 Yhteenveto

Oletko utelias The Cruciblen alusta? Lue koko Act 1 -yhteenvetomme oppiaksesi kaikki mitä sinun tarvitsee tietää näytelmän avauskohdasta.