Onko Stanford Ivy League School? Onko Duke? MIT?

feature_stanford_university.jpg

Useimmat ihmiset ovat ainakin kuulleet Ivy League: sta, mutta kaikki eivät tiedä, mitkä koulut kuuluvat kunnioitettavaan ryhmään. Onko Stanford Ivy League? Onko Duke Ivy League? Onko MIT Ivy League?

Tässä artikkelissa vastaamme näihin ja muihin kysymyksiin, kun tarkastelemme sitä mitkä koulut muodostavat maailmankuulun Ivy-liigan ja mitä kouluja pidetään useimmiten Ivy League -laitoksiksi. Tutkimme myös, mitä Ivy League -tapahtuma merkitsee kouluille ja miten Ivy League -koulut vertaavat niitä ei Ivy -liigassa kansallisten sijoitusten ja valikoivuuden kannalta.Onko Stanford Ivy League? Entä Duke ja MIT?

Toisin kuin luulet, mikään näistä kouluista ei kuulu Ivy Leagueen. Mutta tämä ei tarkoita sitä, etteivätkö Stanford, Duke ja MIT olisi arvostettuja kouluja; pikemminkin se tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että he eivät ole sidoksissa Ivy Leagueen.

Hämmentynyt? Aloitetaan katsomalla mitä Ivy League on ja miksi se muodostettiin.

Ivy League (jota usein kutsutaan Ivyiksi) on kahdeksan yksityisen yliopiston yhteenliittymä, joka sijaitsee Yhdysvaltojen koillisosassa. Sen jäsenet ovat seuraavat:

Kaikki Ivy League -koulut ovat erittäin valikoivia ja arvostettuja - mutta tämä ei ollut koulujen yhdistämisen alkuperäinen motiivi.

Ivy League (tai 'Ivy Group', kuten sitä joskus kutsuttiin) syntyi urheilukonferenssina jo 1950 -luvulla . Vuosien mittaan lause on yhdistetty yleisempiin käsityksiin arvovallasta, valikoivuudesta ja akateemisesta maailmasta jäsentensä arvostetun maineen vuoksi. Pohjimmiltaan 'Ivy League' on vain nimi tälle tietylle kouluryhmälle - siinä se!

Vaikka Stanford, Duke ja MIT ovat kaikki selvästi arvostettuja kouluja, joilla on korkea kansallinen sijoitus ja alhainen valikoivuus verrattuna Ivy League -kouluihin, he eivät ole Ivy League -kouluja vain siksi, että he eivät ole Ivy League -jäseniä. Tämä ei tietenkään estä ihmisiä oletamasta, että he ovat muukalaisia ​​monien samankaltaisuuksiensa vuoksi!

Loppujen lopuksi riippumatta siitä, kuinka arvostettu tai kilpailukykyinen koulu on, jos se ei ole yksi kahdeksasta yllä luetellusta koulusta, niin se on ei Ivy League -koulu.

body_math_error.jpg

Vaikka koulu kuulostaa siltä, ​​että se voisi olla muratti, se ei tarkoita, että se todella olisi sellainen!

Mitkä koulut ovat usein virheellisiä Ivy League -kouluille?

Stanford, Duke ja MIT eivät ole ainoita kouluja, joiden usein uskotaan kuuluvan Ivy Leagueen. Muut koulut, joita yleensä luullaan Ivy League -kouluiksi, ovat seuraavat:

  • Korkealla sijalla ja erittäin valikoiva. Iviesit ovat lähes aina kansallisesti 15 parhaan joukossa , hyväksymisaste on alle 15%. Koulut, joita yleensä pidetään Iviesiksi, ovat yleensä kouluja, joilla on samanlaiset sijoitukset ja hyväksymisprosentit - vaikka monet eivät sijaitse koillisosassa, jossa Ivy League sijaitsee.
  • Sijaitsee koillisessa tai sen lähellä. Kaikki Iviesit ovat koillisessa, mutta kaikki koilliskoulut eivät ole Ivies! Hyvin arvostettuja tai tunnettuja kouluja Massachusettsissa, New Yorkissa, Marylandissa, Pennsylvaniassa ja muissa lähivaltioissa oletetaan usein erehdyksessä kuuluvan Ivy Leagueen.

Alla on kaavio, joka sisältää kaikki Ivy League -koulut ja ne, joiden yleisesti uskotaan olevan Ivies. Olen sisällyttänyt jokaisen koulun sijainnin, US News sijoitusta ja hyväksymisprosenttia, jotta voit helposti verrata Iviesiä muihin kuin Iviesiin. Ivy League -koulut on lihavoitu selkeyden vuoksi.

Koulu Sijainti US News Kansallinen sijoitus (2021) Hyväksymisaste
Princeton Princeton, NJ 1 6%
Harvard Cambridge, MA 2 5%
Columbia New York, NY 3
5%
KANSSA Cambridge, MA 4 (tasapeli) 7%
Yale New Haven, CT 4 (tasapeli) 6%
Stanford Stanford, Kalifornia 6 (tasapeli) 4%
Chicagon yliopisto Chicago, IL 6 (tasapeli) 6%
UPenn Philadelphia, PA 8
8%
Caltech Pasadena, Kalifornia 9 (tasapeli) 6%
Johns Hopkins Baltimore, MD 9 (tasapeli) 10%
Luoteis Evanston, IL 9 (tasapeli) 9%
mennessä Durham, Pohjois-Carolina 12 8%
Dartmouth Hannover, NH 13 8%
Ruskea Providence, RI 14 (tasapeli)
7%
Vanderbilt Nashville, TN 14 (tasapeli) 9%
Riisi Houston, TX 16 (tasapeli) 9%
Washingtonin yliopisto St Louisissa St. Louis, MO 16 (tasapeli) 14%
Cornell Ithaca, NY 18 yksitoista%
Our Lady Notre Dame, IN 19 16%
UCLA Los Angeles, Kalifornia kaksikymmentä 12%
Emory Atlanta, GA kaksikymmentäyksi 16%
UC Berkeley Berkeley, Kalifornia 22 17%
Georgetown Washington, DC 2. 3 14%
Michiganin yliopisto Ann Arbor, MI 24 (tasapeli) 2. 3%
USC Los Angeles, Kalifornia 24 (tasapeli) yksitoista%
Carnegie Mellon Pittsburgh, PA 26 (tasapeli) viisitoista%
Virginian yliopisto Charlottesville, VA 26 (tasapeli) 24%
Wake Forest Winston-Salem, Pohjois-Carolina 28 (tasapeli) 30%
Boston College Chestnut Hill, MA 35 27%
College of William & Mary Williamsburg, VA 39 (tasapeli) 38%
Bostonin yliopisto Boston, MA 42 (tasapeli) 19%
Penn State * University Park, PA, Yhdysvallat 63 49%
Amherst Amherst, MA 2 ( Kansalliset taiteelliset korkeakoulut ) yksitoista%
Vassar Poughkeepsie, New York 13 (tasapeli) (National Liberal Arts Colleges) 24%

*Tämä koulu, vaikkakaan ei niin valikoiva kuin muut tässä taulukossa olevat, on joskus samankaltaisen nimen vuoksi erehtynyt Pennsylvanian yliopistoon (jota kutsutaan myös Penniksi) - yhdeksi kahdeksasta Ivy League -koulusta.

Kuten näet, Ivy League -koulut ovat yleensä kansallisten yliopistojen 20 parhaan sijan joukossa, joista suurin osa on kymmenen parhaan joukossa. Lisäksi kaikki Ivy League -koulut ovat erittäin valikoivia; Ivy -alin hyväksymisaste on vain 5% Columbiassa ja Harvardissa, kun taas korkein hyväksymisaste on 11% Cornellissa.

Tämä taulukko osoittaa myös sen on monia kouluja, jotka ovat yhtä hyviä kuin ellei parempia kuin Ivy League -koulut —Se selittää, miksi Stanfordin ja MIT: n kaltaiset koulut sekoitetaan usein Iviesille. Esimerkiksi MIT on tällä hetkellä sijalla 4, sidottu Yalen kanssa ja voittaa neljä muuta Iviesiä! Samoin UChicago, Stanford, Northwestern, Johns Hopkins ja Duke ovat kaikki korkealla sijalla #6, #6, #9, #9 ja #12, mikä antaa heille paremmat sijoitukset kuin Dartmouth, Brown ja Cornell.

Stanford (ei Ivy) saa palkinnon useimmista valikoivista kouluista vain 4%: n hyväksymisasteella. Tästä huolimatta Stanfordin jälkeen tämän luettelon valikoivimmat koulut ovat kaikki Ivies: Harvard (5%), Princeton (5%), Columbia (6%) ja Yale (6%).

Lopuksi tämä taulukko osoittaa meille sen Koulut ovat joskus erehtyneet Iviesiksi, koska ne ovat koillisessa. Esimerkkejä tällaisista kouluista ovat erittäin valikoivat Johns Hopkins, Amherst ja Georgetown, joidenkin hieman vähemmän valikoivien (mutta silti suosittujen ja arvostettujen) koulujen, kuten Boston College ja Boston University, lisäksi.

body_cookies-1.jpg

Ivies ja non-Ivies ovat kuin kaksi erilaista evästeen makua: ne voivat olla erilaisia, mutta molemmat ovat yhtä herkullisia!

Yhteenveto: Onko Duke Ivy League? Onko MIT Ivy League?

Stanford, Duke, MIT ja monet muut tunnetut yliopistot luetaan usein Ivy League -kouluiksi, koska ne ovat ylivertaisia ​​akateemisen maineensa ja korkean valikoivuutensa vuoksi. Mutta todellisuudessa, Ivy League koostuu vain kahdeksasta erittäin valikoivasta koulusta, jotka kaikki sijaitsevat koillisessa. Jälleen kerran nämä koulut ovat seuraavat:
  • Brownin yliopisto
  • Columbian yliopisto
  • Cornellin yliopisto
  • Dartmouth College
  • Harvardin yliopisto
  • Princetonin yliopisto
  • Pennsylvanian yliopisto
  • Yalen yliopisto

Vaikka Ivy League liittyy yleensä arvovaltaan ja korkeisiin sijoituksiin, tämä ei tarkoita, etteivät ei-Iviesit voi olla yhtä hyviä tai jopa parempia kuin Ivies. Monet ei-juutalaiset, kuten Stanford ja Chicagon yliopisto, ovat itse asiassa korkeammalla kuin Ivies ja ylläpitävät samanlaisia ​​(tai jopa alhaisempia!) Hyväksymisasteita.

Lopulta, Ivy League on vain nimi tietylle kouluryhmälle, jolla on vain hyvät sijoitukset ja alhainen hyväksymisaste. Mitä tulee siihen, mikä tahansa huipputason koulu-Ivy tai muuten-on erinomainen valinta yliopistolle!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Pronomentti SAT -kirjoittamisesta: vinkkejä ja käytännön kysymyksiä

Hämmentynyt pronominista ja milloin käyttää kuka vs. kuka SAT Writingissä? Lue vinkit ja strategiat tätä sääntöä varten ja harjoittele esimerkkikysymyksiemme avulla.

Yhdysvaltojen yhdeksän parasta elokuvakoulua

Haluatko näyttelijäksi tai ohjaajaksi? Katso luettelo suosituimmista elokuvakouluistamme, josta löydät tietoa hyvästä ohjelmasta ja vinkkejä oikean koulun löytämiseen.

Thiel Collegen pääsyvaatimukset

Parhaat koulut Kaliforniassa | Westchester Enriched Science Magnets (WESM): Terveys- ja urheilulääketieteen magneettilistat ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Westchester Enriched Science Magnets (WESM): Health and Sports Medicine Magnetista Los Angelesissa, Kaliforniassa.

Täydellinen IB -fysiikan opetusohjelma: SL ja HL

Mitä sinun on opittava IB -fysiikan HL- ja SL -kursseille? Lue koko IB -fysiikan opetusohjelma varmistaaksesi, että muistat jokaisen aiheen.

Kaikki tarvitsemasi SAT -idiomit: Täydellinen luettelo

Mitkä ovat yleiset SAT -idiomit, jotka sinun on tiedettävä? Löydät täydellisen luettelomme ja harjoittelet SAT -kirjoituskysymyksillämme.

Oklahoman kristillisen yliopiston pääsyvaatimukset

Troy-lukio 2016-17 rankingit | (Fullerton,)

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Troy High Schoolista Fullertonissa, Kaliforniassa.

Paras yliopiston hyväksymislaskin: Opi pääsymahdollisuutesi

Toivottavasti selvittää mahdollisuutesi päästä yliopistoon? Kokeile korkeakoulujen hyväksymislaskuria! Lisäksi saat neuvoja mahdollisuuksien parantamiseksi unelmakoulussasi.

Viivat ja kulmat ACT -matematiikassa: Katsaus ja käytäntö

Tiedätkö, miten yhdensuuntaiset ja kohtisuorat viivat toimivat? Entä vastakkaiset ja täydentävät kulmat? Opi tärkeimpiä strategioita näiden yleisten ACT -matematiikkaongelmien ratkaisemiseksi täältä.

ACT English: Sanavalinta- ja sanavirheet

ACT English testaa sinua sanavalintavirheissä, kuten sitten vs kuin ja hyväksy vs paitsi. Tässä on luettelomme 100 suosituimmasta sanaparista, jotka sinun on tiedettävä korottaaksesi englanninkielisiä pisteitäsi.

Cal Poly Pomona ACT -pisteet ja GPA

1530 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Embry-Riddle Aeronautical University - Daytona Beach ACT -pisteet ja GPA

Emerson SAT -tulokset ja GPA

Mikä on SAT-näyttöön perustuva lukeminen ja kirjoittaminen?

Oletko hämmentynyt todisteisiin perustuvan lukemisen ja kirjoittamisen yhdistelmästä SAT: lla? Selitämme, mitä kaikkea se kattaa ja miten pisteesi lasketaan.

Onko AP -biologia vaikeaa? Asiantunteva keskustelu

Onko AP -biologia vaikeaa? Tässä oppaassa tarkastellaan viittä keskeistä tekijää, mukaan lukien kokeen läpäisyaste ja opiskelijoiden mielipiteet, nähdäksesi kuinka haastava AP Bio todella on.

Paras AP-biologian opinto-opas

Otatko AP-biologiaa? Tutustu tähän kurssin ja testin lopulliseen oppaaseen, joka auttaa sinua opiskelemaan koko vuoden ajan ja valmistautumaan tenttiin toukokuussa.

RIT ACT -pisteet ja GPA

West High School | 2016-17 Rankings | (Torrance,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta West High Schoolista Torrance, CA.

25 ACT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Mikä on Valedictorian? Määritetään lukion suurin kunnia

Mikä on lukion valedictorian? Kuinka heidät valitaan? Kuinka voit saavuttaa tämän kunnian? Vastaamme näihin kysymyksiin ja muuhun.

800 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

910 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Mitä sinun on tiedettävä Calexicon lukiosta

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Calexico High Schoolista Calexicossa, Kaliforniassa.