Onko urheilunhallintotodistus oikea sinulle?

käsipainot-2465478_640

Harkitsetko uraa urheilun johtamisessa? Halusitpa olla urheiluagentti, tilapäällikkö tai jotain muuta kokonaan, urheilunhallintotodistus voi auttaa sinua saamaan unelmiesi työn.

Tässä artikkelissa, Puhumme urheilun johtamisen määritelmästä, miltä urheilunjohdon palkka näyttää ja kenen pitäisi (eikä saisi) jatkaa uraa urheilun johtamisessa.Mikä on urheilunhallintotodistus?

Mikä on urheilunhallinta? Aloitetaan selvittämällä, mikä on urheilun johtamisen tutkinto ja mikä ei.

Pohjimmiltaan, urheilun johtamisen tutkinto on koulutusohjelma ihmisille, jotka haluavat osallistua urheilun tai fyysisen toiminnan suunnitteluun, organisointiin, hallintaan ja budjetointiin. Jotkut urheilun johtamisessa työskentelevät ihmiset voivat työskennellä ammattitiimien tai urheilijoiden kanssa. Toiset saattavat johtaa paikallisia vapaa -ajan järjestöjä. Vaikka urheilun johtamisen työtyypit vaihtelevat, yksi asia pysyy samana: kaikki urheilunhallintakeskuksen tehtävät mahdollistavat urheilun harrastamisen turvallisesti ja menestyksekkäästi.

kuinka pitkä hallitsija on

Mitä luokkia käytät urheilunhallintotutkintoon?

Toisin kuin urheilijat, jotka harrastavat urheilua, urheilun johtamisessa työskentelevät ihmiset ovat enemmän huolissaan urheilutoiminnan liike -elämästä. Tämä tarkoittaa sitä, että monet urheilujohtamisen tutkinnon luokat näyttävät samanlaisilta kuin muut liiketoimintaluokat: kirjanpito, viestintä, hallinta jne.

Niin sanottua, Useimmat liikkeenjohdon tutkinnot tarjoavat erityiskoulutusta, jossa otetaan huomioon urheilussa tarvittavat hallintotyypit. Esimerkiksi urheilunhallintaa opiskelevat opiskelijat voivat oppia budjetoimaan suuren stadionin ylläpidon tai puhumaan julkisesti urheilusta. Urheilun johtamiselle ei ole vakio -valtakunnallista opetussuunnitelmaa, mutta otetut luokat ovat todennäköisesti samanlaisia ​​eri ohjelmissa.

Millaisia ​​töitä voit saada urheilunhallintotodistuksella?

Tiedämme, että urheilunhallintaa opiskelevat opiskelijat osallistuvat liiketoimintaan, markkinointiin, viestintään ja muuhun. Mutta millaisia ​​työpaikkoja he voivat jatkaa valmistumisensa jälkeen?

sydän vasemmalla tai oikealla puolella

Tässä on katsaus joihinkin suosituimmista urheilujohtamisen urasta.

#1: partiolainen

Urheilupartiolaiset ovat vastuussa amatööri- ja ammattiurheilijoiden taitojen arvioinnista nähdäkseen, kuka sopisi heidän tiimiinsä. Vaikka tämä saattaa kuulostaa helpolta, se on itse asiassa monimutkaista: urheilupartiolaisten on tasapainotettava joukkueensa tarpeet tarkkailijoidensa lahjakkuuden kanssa. Esimerkiksi siksi, että joku on hämmästyttävä syöttäjä, ei tarkoita, että hänet pitäisi palkata, varsinkin jos joukkue ei tarvitse syöttäjiä. Urheilupartion tehtävänä on raportoida organisaatioilleen tiedoksi siitä, mitä näkymiä kannattaa jatkaa. Tyypillisesti urheiluharrastajat ansaitsevat noin 40 000 dollaria vuodessa.

# 2: Urheilujohtaja

Urheilujohtajan tehtävä on valvoa tietyn laitoksen kaikkia urheiluohjelmia. Esimerkiksi korkeakoulun tai yliopiston urheilullinen johtaja vastaa siitä, että kaikilla joukkueilla on aikataulut, pääsy tarvitsemiinsa laitteisiin ja henkilökuntaan ja paljon muuta. Urheilujohtajat jakavat osaston rahoituksen ja päättävät, mitkä joukkueet saavat paljon rahaa. He pyrkivät myös varmistamaan, että jokainen tiimi täyttää suuremman roolinsa. Urheilujohtajan vastuun laajuuden vuoksi useimmat AD: t ansaitsevat vankan urheilujohdon palkan: noin 101 000 dollaria.

#3: Urheilutilojen johtaja

Urheilutilat vaativat paljon huoltoa. Sen lisäksi, että urheilutilat pidetään huippukunnossa tiimien turvallisuuden ja menestyksen varmistamiseksi, niiden on myös järjestettävä urheilutapahtumia. Tilapäällikön tehtävä on varmistaa, että tilat ja laitteet ovat turvallisia ja käyttövalmiita. Heidän on myös varmistettava, että tilat ovat valmiina katsojille, ja niillä on asianmukainen henkilöstö (esim. Ruoanvalmistus, turvallisuus) ja resurssit. Yleensä urheilutilojen johtajat ansaitsevat noin 80 000 dollaria vuodessa.

stadion-2921657_640

mitä tarkoittaa koulun ulkopuolinen toiminta

Missä opiskella urheilun johtamista

Yhdysvalloissa on useita oppilaitoksia, joissa voit opiskella urheilun hallintaa. Tässä on viisi suosituinta ohjelmaa.

# 1: Pohjois-Carolinan yliopisto

UNC tarjoaa perustutkintoa urheiluhallinnossa kuusitoista kampuksellaan, mukaan lukien lippulaiva Chapel Hill Campus. Tämän ohjelman avulla voit ottaa yhdistelmän liikuntatieteen ja liiketoiminnan kursseja jotta voit päättää, mihin haluat keskittyä alalla. Vielä parempi, UNC: llä on sisäänrakennettu jatko-ohjelma, jos päätät jatkaa maisterin tutkintoa.

# 2: Floridan yliopisto

Floridan yliopiston liikkeenjohdon kandidaatin tutkinto keskittyy ongelmanratkaisuun ja kriittiseen ajatteluun. Opiskelijat ottavat luokkia, kuten urheilu ja liiketoiminnan rahoitus sekä liikunnan ja liikunnan hallinto. Floridan yliopisto edellyttää, että opiskelijat suorittavat harjoittelun kahdeksannen lukukauden aikana , joka antaa opiskelijoille oman alan työkokemuksen.

mikä on kallein yliopisto

# 3: Michiganin yliopisto

Michiganin yliopiston Bachelor of Arts in Sports Management -ohjelmaan ilmoittautuneet opiskelijat valitsevat kahden kappaleen välillä: urheilumarkkinointi ja -hallinta tai urheilupolitiikka ja analytiikka. Michiganin yliopistossa on 95+% sijoitusaste vastavalmistuneille, joten se on hyvä paikka hakea, jos olet huolissasi työn saamisesta.

# 4: Indianan yliopisto

Indiana University Bloomingtonin ohjelma on hieman erilainen kuin muut tässä luettelossa: opiskelijat saavat kandidaatin kinesiologian pääaineena urheilumarkkinoinnin ja johtamisen. Tutkinnon kaksoispaino (kinesiologia ja liiketoiminta) tarkoittaa, että valmistut kyvystäsi ymmärtää fyysistä kehoa ja urheilun liiketoimintaa.

# 5: Texasin yliopisto

UT Austinin urheilunhallintaohjelma sijaitsee sen kinesiologian ja terveyskasvatuksen osastolla. Opiskelijoiden on suoritettava lukukausi pitkä harjoittelu tai suoritettava vastaava kenttätyössä niin he saavat käytännön kokemusta ennen valmistumistaan.

Pitäisikö sinun opiskella urheilun johtamista?

Bottom line: Pitäisikö sinun opiskella urheilun hallintaa? Tässä on hyvät ja huonot puolet.

Pro: Haluatko työskennellä urheilunhallinnassa

Ensimmäinen syy on melko ilmeinen: jos haluat työskennellä urheilun johtamisessa, sinun pitäisi opiskella sitä koulussa! Urheilunhallinta on erityisasteen tutkinto: saat koulutusta urheilun liike -elämästä, mutta ohjelmasta riippuen saatat myös saada syvää tietoa kehon liikkeistä ja toiminnasta kinesiologiatunneilla. Jos tämä kaikki kiinnostaa sinua ja vetoaa mahdolliseksi uravalinnaksi, sinun pitäisi ehdottomasti päästä urheilun johtamiseen!

toimisto-1209640_640

Pro: Haluatko saada urakehitystä ennen valmistumista

Jos tiedät varmasti, että haluat työskennellä urheilun johtamisen parissa, urheilun johtamistutkinnon hankkiminen yleisen liiketutkinnon sijaan voi auttaa sinua saamaan harjoittelun tai työkokemuksen, jota tarvitset työpaikan saamiseksi valmistumisen jälkeen. Monet urheilunhallintaohjelmat auttavat sinua saamaan harjoittelun koko lukukauden tai pidempään, jonka voit myöhemmin yhdistää kokopäiväiseksi työksi. Yleinen liiketoimintatutkinto ei välttämättä anna sinulle samaa kokemusta.

minkä merkin kanssa kauris sopii parhaiten yhteen

Con: Olet kiinnostunut liiketoiminnasta, mutta et välttämättä urheiluliiketoiminnasta

Urheilun johtamisen tutkinto on erityinen. Jos luulet olevasi kiinnostunut urheilusta, mutta voisit työskennellä myös monilla eri liiketoiminta -aloilla, voit harkita tavallista kauppatieteiden tutkintoa sen sijaan. Liikkeenjohdon tutkinnon suorittaminen urheilun johtamistutkinnon sijasta antaa sinulle koulutuksen, jota tarvitset urheilun johtamiseen (esim. Liiketalouden, talouden jne. Luokat), mutta antaa myös joustavuutta tutkia muita aloja ja nähdä, onko ne kiinnostavat sinua enemmän.

Mikä on urheilun hallinta: viimeiset ajatukset

Urheilunhallintotodistus on loistava vaihtoehto, jos haluat jatkaa uraa urheiluliiketoiminnassa. Kun sinulla on urheilunhallintotodistus, sinulla on lukuisia uramahdollisuuksia urheilussa, mukaan lukien partio, tilapäällikkö, urheilujohtaja ja paljon muuta. Paikkoja on monia, ja urheilujohdon palkka voi vaihdella suuresti. Jos olet kiinnostunut erilaisista liiketoiminnoista, olet todennäköisesti sopivampi harjoittamaan yleistä liiketoimintatutkintoa.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

ACT-tuloskaavio: Raaka pisteet muunnetaan skaalattuun pisteeseen

Kuinka muunat ACT-raaka-asteikon skaalatuksi pisteeksi? Laske ACT-pistemäärä täällä muuntokaavion avulla.

Seattlen yliopiston pääsyvaatimukset

1370 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Morehouse College pääsyvaatimukset

Stratfordin yliopisto - Woodbridgen pääsyvaatimukset

Mitä tarvitset USF: lle: ACT-tulokset ja GPA

Mikä on Iambic Pentameter runoudessa?

Onko sinulla vaikeuksia ymmärtää jambisen pentametrin määritelmää? Tutustu tämän tyyppisten mittarien täydelliseen oppaaseemme, mukaan lukien syväanalyysit jambic -pentameter -esimerkeistä.

Mitä sinun on tiedettävä El Cerriton vanhemmasta lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta El Cerriton vanhemmasta lukiosta El Cerritossa, Kaliforniassa.

Mitä ovat lukion arvosanat? Yhteiskunnat ja luokat

Mitä ovat lukion arvosanat? Tarkoittaako se kursseja tai kunnianosoituksia esimerkiksi NHS: lle? Lue täältä lisää siitä, pitäisikö sinun saada kunnianosoituksia.

Concordia University St.Paul ACT -tulokset ja GPA

Mount Holyoke College ACT -tulokset ja GPA

Jeffersonin terveystieteiden korkeakoulun pääsyvaatimukset

Keskusopiston pääsyvaatimukset

Elizabethtown Collegen pääsyvaatimukset

Carlos Albizun yliopisto - Miamin pääsyvaatimukset

William Woodsin yliopiston pääsyvaatimukset

Mikä on kauppakoulu? Kuinka voit hakea?

Mikä on ammattikoulu? Selitämme, miksi saatat käydä kauppakorkeakoulua, mitä voit opiskella siellä ja miten hakea.

2016-17 Akateeminen opas | Morenon laakson lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Moreno Valley High Schoolista Moreno Valley, CA.

Kuinka kirjoittaa stand-out 'Miksi Columbia' -essee

Etsitkö 'Miksi Columbia' -esseitä, jotka toimivat? Tutustu 'Miksi Columbia' -esseesimerkkiimme ja saat vinkkejä oman vastauksesi kirjoittamiseen kehotteeseen.

7 vaihetta lääkäriksi: täydellinen opas

Harkitsetko lääketieteen uraa? Täydellinen oppaamme opastaa sinua opiskelemaan lääkäriksi lukiosta residenssiin asiantuntijavinkkien avulla.

Kuinka päästä sisään: Texasin osavaltion pääsyvaatimukset

820 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Suihkulähteen laakson lukio 2016-17 rankingit | (Fountain Valley,)

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Fountain Valley High Schoolista Fountain Valley, CA.

Täydellinen opas: UConn SAT -pisteet ja GPA

11 parasta tietojenkäsittelytieteen kilpailua nuorille

Oletko lukiolainen, joka etsii tietojenkäsittelytieteen kilpailuja osallistuakseen? Tutustu oppaaseemme oppilaiden parhaista koodauskilpailuista.