Onko SAT -päivän sana todella hyvä tapa opiskella Vocabia?

feature_pileofwords.jpg

Kuinka opit uusia sanoja, etenkin isoja, kuten 'obstreperous' ja 'percipient', joita et usein kuule päivittäisessä keskustelussa? Pohditko pitkiä luetteloita, teetkö flash -kortteja tai keskitytkö yhteen tai kahteen kerrallaan?

Pitkän pelin pelaajille SAT Word of the Day -sivustot ja sähköpostilistat voivat olla hyödyllisiä resursseja sanastoasi vähitellen rakennettaessa ajan myötä. Tämä opas ohjaa sinut päivän parhaiden SAT -sanojen lähteisiin ja antaa joitain strategioita niiden tehokkaasta käytöstä. Ensinnäkin, miksi haluat opiskella sanastoa tällä tavalla?Onko SAT -päivän sana tehokas?

SAT -päivän käyttäminen sanaston rakentamiseen on tehokas asteittain , mutta en välttämättä suosittelisi sitä ainoaksi sanastoksi, jota opiskelet valmistautuaksesi SAT: ään. Se on hyvä tapa aloittaa aikaisin, oppia uusia sanoja ja lisätä hieman SAT -valmistelua rutiiniin päivittäin. Tästä huolimatta SAT: n päivän sana ei luultavasti korvaa laajempaa opiskelua. Katsotaanpa etuja ja haittoja SAT -sanojen tutkimisesta tällä tavalla.

Ammattilaiset SAT Word of the Day

Kuin vesisuihku, joka täyttää kulhon, oppii sanan päivässä voi kerää paljon tietoa, jos ylläpidät sitä ajan myötä. Se on matalapaineinen ja stressitön tapa aloittaa SAT-valmistelu aikaisin, sen sijaan, että tukahduttaisit paljon sanoja kerralla ja yrittäisit säilyttää ne. Voit aloittaa fuksivuoden ja viettää vain 5 minuuttia päivässä oppimalla sanan määritelmän ja sen, miten sanaa käytetään eri yhteyksissä.

Oletko koskaan huomannut, kuinka opit uuden sanan tai hauskan tosiasian ensimmäistä kertaa ja alat yhtäkkiä nähdä sen kaikkialla? Tämä ' Baeder-Meinhof-ilmiö 'voi tapahtua myös uusilla SAT -sanoilla. Saatat huomata (ja niiden pitäisi olla etsimässä) SAT -sanoja, kun luet kirjoja, blogeja tai uutisia. Tämä tekee molemmat auttaa sanan säilyttämisessä pitkällä aikavälillä ja auttaa sinua ymmärtämään, onko sanalla eri käyttötarkoituksia ja merkityksiä. Sanaston laajentaminen ei ole hyödyllistä vain SAT: lle, vaan myös omalle kirjoittamiselle, lukemiselle ja työskentelylle lukiossa ja yliopistossa.

Lopuksi SAT Word of the Day toimii myös päivittäisenä muistutuksena pysyä yleisessä testin valmisteluaikataulussa. Sisältää sanan päivässä tai SAT -päivän kysymyksen ohjaa sinua oppimaan ja kehittämään taitojasi ja ymmärrystäsi päivittäin. Vaikka SAT: n päivän sana on hyödyllinen sanaston rakentamisessa ja uusien sanojen säilyttämisessä ajan mittaan, mitkä ovat tämän oppimisen lähestymistavan huonot puolet?

Miinukset SAT: n päivän sanasta

Ehkä ilmeisin kysymys SAT Word of the Day -palvelun käytöstä on se, opettaako se sinua tarpeeksi tehokkaasti. Koska keskityt vain yhteen sanaan joka päivä, sinun on pakko aloita kauan ennen SAT -testiä oppiaksesi tarpeeksi sanoja. Jos et jatkuvasti tarkista ja viittaa sanoihin, saatat unohtaa ne, jotka olet oppinut useita kuukausia tai vuosi sitten. Kun opiskelet sanaa päivässä teoriassa, todennäköisesti lopulta opiskelet enemmän tarkastellaksesi jo oppimiasi.

Toinen SAT -päivän sanan haittapuoli on, että se voi olla enemmän passiivinen kuin aktiivinen lähestymistapa. Opit sanan, mutta et välttämättä aseta sitä SAT: n kontekstiin ja soveltaa sitä todellisiin SAT -kysymyksiin. Siten haluat olla ennakoiva ja yhdistä opiskelusi vastaamalla esimerkkikysymyksiin ja varmistamalla, että voit osoittaa oppimasi SAT-osioihin perustuvissa ja lauseiden loppuun saattamiseen liittyvissä kysymyksissä.

Se, kuinka tehokas opiskelu SAT Word of the Day -ohjelmalla on, vaihtelee myös oppilaittain ja riippuu heidän yksilöllisestä oppimistyylistään ja keskittymiskyvystään. Tämä lähestymistapa voi houkutella sinua enemmän, jos haluat levittää testivalmistelusi pitkäksi aikaa, mutta se ei välttämättä ole ensisijainen tila, jos haluat ryhtyä opiskelemaan ja keskittyä intensiivisesti enemmän materiaaliin samanaikaisesti.

Jotta saat parhaan hyödyn SAT -päivän sanasta, haluat käyttää korkealaatuisia resursseja , aivan kuten sinun pitäisi muiden SAT -valmistelujen aikana. Lue ehdotuksiani parhaista SAT -päivän lähteistä.

body_learnanewword.jpg

Mistä löydät päivän SAT -sanat?

Voit jäljittää korkealaatuisia päivän SAT -sanoja eri verkkosivustoilla sekä rekisteröityä päivittäisiin sähköpostiviesteihin. Lisävahvistusta varten voit myös luoda oman päivän sanakorttisi kirjoittamalla sanaston, määritelmät ja esimerkit SAT -sanaston luetteloista. Alla on ehdotukseni parhaat sivustot ja sähköpostilistat.

New York Timesin SAT -sanasto

New York Timesin oppimisblogi SAT -sana on päivä 7 päivänä viikossa. Se antaa sinulle SAT -sanoja ja määritelmiä sekä esimerkin siitä, miten jokaista sanaa käytetään lauseessa. Tässä blogissa pidän siitä linkittää sinut kaikkiin New York Timesin artikkeleihin, joissa on käytetty tätä sanaa. Tämän avulla voit saada käsityksen siitä, miten sitä käytetään eri yhteyksissä, mikä on erityisen hyödyllistä nykyiseen SAT: iin liittyviin sanastokysymyksiin sekä kontekstipohjaisempiin sanastokysymyksiin, jotka ilmestyvät uudelle SAT: lle vuonna 2016. Lisäksi voit oppia ajankohtaisista tapahtumista ja pääkirjoituksista hyödyllistä hyödyntää, kun on aika kirjoittaa SAT -esseesi.

Näihin sanoihin pääsemiseksi sinun on käytävä sivustolla. Valitettavasti heillä ei ole sähköpostivaihtoehtoa tai puhelinsovellusta, jonka voisit ladata. Voit seurata New York Timesin oppimisblogia Twitterissä, mutta et erityisesti päivän SAT -sanaa.

Number2.com Päivän sana

Tällä suoraviivainen sivusto , löydät SAT -sanaston sanan, määritelmän ja yhden esimerkin. Toisin kuin New York Times -blogi, tämä sivusto ei anna sinulle lisäesimerkkejä sanaston kontekstista. Voit tehdä omia hakuja ja pitää silmällä lukemaasi sanaa. Jos haluat, että päivittäinen sanasto lähetetään sinulle sähköpostitse, voit rekisteröidy minkä tahansa alla olevan sivuston sähköpostilistalle.

Saat sähköpostitse SAT -päivän sanan

Nämä sivustot ovat kaikki verrattavissa toisiinsa. He lähettävät sinulle sanasanan, määritelmän ja esimerkkilauseen sähköpostitse joka päivä. Jälleen se olisi voit itse etsiä uutta sanastoa muissa yhteyksissä kuin yhden lauseen esimerkissä.

Sähköpostin tai tekstiviestiluettelon tilaaminen on helppo tapa pysyä ajan tasalla päivittäin. Älä vain anna sähköpostien kerääntyä postilaatikkoosi! Lopuksi, voit myös luoda omia sanastoluetteloita ja päivän sanoja paperilla tai verkossa. Yksi sivusto, joka on hyödyllinen tällaiselle itseohjautuvalle opiskelulle, on Quizlet.

Tee itsellesi päivän SAT -sana

Quizlet on hyödyllinen olemassa oleva SAT sanaston luettelot jonka avulla voit luoda oman muistikortit . Voit myös lataa omat listasi ja harjoittele sitä tällä tavalla, ehkä tarkastellaksesi aikaisemmin tutkittujasi sanoja. Jos sinulla on iPad tai tabletti, voit myös pelata sanastoa vastaavia pelejä ja viettää aikaa itse.

Jos alat opiskella sanastoa fuksivuonna vain viisi minuuttia päivässä, voit todella kehittää kielitaitoasi ajan myötä. Hyödynnä valmistelusi mahdollisimman tehokkaasti käyttämällä korkealaatuisia resursseja, jotka käyttävät yleisimmin testattuja SAT -sanastosanoja. paras tapa säilyttää sanat ja saada monimutkainen käsitys on lukea ne eri yhteyksissä ja ottaa huomioon, kun ne näkyvät lukemassasi. Voit jopa yrittää käsitellä sitä keskustelussa tai teksteissäsi, mutta saatat aiheuttaa hämmennystä, jos alat heittää sanoja kuten 'ahkera' ja 'salakavala'.

Sen sijaan, että lukisit määritelmiä passiivisesti, etsi aktiivisesti nämä sanat ja yhdistä opiskeluun vastaamalla SAT-käytännön kappaleisiin perustuviin ja lauseiden täydentämisen sanastokysymyksiin. Samalla on tärkeää huomata, että tämä sanastoon keskittyminen saattaa itse asiassa olla tärkeämpää SAT: n nykyisessä versiossa kuin vuonna 2016 käyttöön otetussa uudessa versiossa. Uusi SAT keskittyy vähemmän 'suuriin' sanoihin ja keskitytään enemmän suhteellisen yleisiin sanoihin, jotka voidaan esittää epätavallisella tavalla. Alla on nopea katsaus muutoksiin, jotka liittyvät sanastoon.

body_cluevocabedition.jpeg

Kuinka tärkeä sanasto on uudelle SAT: lle?

Jos käytät uutta SAT -ohjelmaa, voit harkita SAT -sanaston oppimisen mukauttamista. Uusi SAT vähättelee näitä yleisiä SAT -sanoja ja muotoilemalla kysymyksiä helpommin saatavilla olevien sanojen ympärille, kuten 'voimakas' ja 'ylläpitäminen', joilla voi olla eri merkityksiä eri lauseissa. Yksittäisten lauseen loppuunsaattamisen kysymysten sijasta sanastokysymykset ovat enemmän kohtakohtaisia.

Jos käytät SAT: n nykyistä versiota, SAT Words of the Day ovat edelleen erittäin hyödyllinen työkalu sanaston rakentamiseen ja sanojen oppimiseen, joita tarvitset saavuttaaksesi vahvat pisteet kriittisen lukemisen osiossa. Jos käytät uudempaa versiota, saatat silti hyötyä SAT: n päivän sanasta, mutta sinun tulisi keskittyä konnotaatioon ja kontekstiin ja älä huolehdi liikaa erityisen hämäristä sanoista.

Voit oppia lisää siitä, mitä taitoja uusi SAT testaa muokkaa valmistustasi ja käytä vanhoja harjoitusmateriaaleja tehokkaasti. SAT -päivän sana ja kaikki testivalmistelusi auttavat sinua parhaiten pohtimalla oppimistyyliäsi ja paljastamalla sinulle parhaiten soveltuvan taktiikan.

toivon, että hänestä tulee tyhmä

Kuinka opit uusia sanoja?

Kuten kaikissa SAT -opiskelun näkökohdissa, pohdi sitä, miten opit ja säilytät tietoja, ja muokkaa opintosuunnitelmaasi parhaiten auttamaan sinua parantamaan. Vaikka olisit joku, joka haluaa ryhtyä opiskelemaan, SAT Words of the Day voi olla hyödyllinen työkalu, varsinkin jos aloitat aikaisin.

Vaikka annoin useita vaihtoehtoja verkkosivustoille ja sähköpostilistalle, 'päivän sana' on tarkoitettu juuri sellaiseksi, yksi sanasana, jonka tutkit ja sisällytät päivittäin. Tällä lähestymistavalla on parempi priorisoida sanojen, määritelmien ja esimerkkien laatu määrällisyyden sijasta. Valitse vain yksi näistä resursseista (tai kaksi, jos todella haluat) ja pidä siitä kiinni. Kiinnitä huomiota siihen, miten sitä käytetään, mistä löydät sen ja miten se auttaa ilmaisemaan ajatusta tai ajatusta.

Vaikka vain murto -osa oppimistasi sanoista näkyvät virallisissa SAT -testeissäsi, olet silti kehittänyt kieltäsi ja parantanut lukemista, kirjoittamista ja kommunikointitaitojasi. Lisäksi voit tehdä vaikutuksen ystäviisi ja perheeseesi jatkuvasti laajenevalla vaikuttavan sanaston valikoimallasi.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Cal State San Bernardino SAT -tulokset ja GPA

Humboldt State University SAT -pisteet ja GPA

Providence College ACT -pisteet ja GPA

Saint Mary's Collegen pääsyvaatimukset

4 tapaa sanoa 'rakastan sinua' japaniksi

Kuinka sanot 'rakastan sinua' japaniksi? Opi erilaisia ​​tapoja ilmaista rakkautta japaniksi, mukaan lukien daisuke da ja ai shiteru.

North Carolina Central University SAT Scores and GPA

Länsi -Kentuckyn yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Mitä sinun on tiedettävä San Andreasin jatko-lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta San Andreaksen jatko-lukiosta Hollisterissä, Kaliforniassa.

Kuinka päästä sisään: ASU -pääsyvaatimukset

Pitäisikö sinun käyttää Universal College -sovellusta tai Common Appia?

Kumpi sopii sinulle parhaiten Universal College -sovelluksen ja Common Applicationin välillä? Lue oppaamme saadaksesi selville.

Shawin yliopiston pääsyvaatimukset

Mikä on Tukholman oireyhtymä? Se on tosi?

Onko Tukholman oireyhtymä todellinen häiriö? Selitämme, mikä tämä väärinymmärretty ilmiö todella on, ja hahmotamme Tukholman oireyhtymän merkittävimmät oireet ja esimerkit.

Kuinka päästä: Texas State ACT -pisteet ja GPA

Columbia College Chicagon pääsyvaatimukset

Waterloon yliopiston pääsyvaatimukset

Etelä -Dakotan yliopisto ACT -tulokset ja GPA

Jokainen AP -kemian harjoittelutesti saatavilla: ilmainen ja virallinen

Etsitkö AP -kemian harjoittelukokeita? Täydellinen kokoelmamme sisältää kaiken tarvittavan oppimateriaalin AP -testin ässäämiseen.

Columbia Collegen pääsyvaatimukset

Benedictine University ACT -pisteet ja GPA

Pyhän Ristin korkeakoulu SAT -tulokset ja GPA

Kansikirjemalli: Hakeminen toimitukselliselle avustajatyölle

Etsitkö julkaisutöitä? Katso tämä upea saatekirjeesimerkki ja saat vinkkejä erottamaan itsesi kilpailukentällä.

DePaul University pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Livermoren lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Livermore High Schoolista Livermore, CA.

3.8 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 3.8

Mikä on 3.8 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä oppilaitokset hyväksyvät 3.8 GPA: n? Ota selvää, mihin kouluihin pääset.

York College SAT -pisteet ja GPA