Onko Rhinocort OTC erilainen kuin reseptivahvuus?

feature_allergyrhinocort

Rhinocort on suosittu allergialääke, ja se on käynyt läpi useita muutoksia viime aikoina, mikä saattaa jättää sinulle kysymyksiä.

Tarvitsetko reseptin saadaksesi Rhinocortin vai onko Rhinocort käsikaupasta? Onko reseptilääkärin ja Rhinocort OTC: n välillä eroja? Miten käytät Rhinocortia? Mitä sinun pitäisi tietää ennen sen ottamista? Lue lisää saadaksesi vastauksia kaikkiin Rhinocort -kysymyksiin.

Mikä on Rhinocort?

Rhinocort (tunnetaan myös nimellä Rhinocort Aqua) on a nenäsumute allergikoille. Rhinocort -nenäsumutteen vaikuttava aine on budesonidi, joka on kortikosteroidi, joka estää tulehdusta aiheuttavien kemikaalien vapautumisen kehossa.

Rhinocort voi auttaa sekä kausiluonteisissa että ympärivuotisissa allergiaoireissa, kuten vuotava/tukkoinen nenä, kutiavat silmät, aivastelu ja naarmuuntunut kurkku. Rhinocortista on olemassa versioita sekä aikuisille että lapsille, ja niiden molempien pitäisi helpottaa noin 24 tuntia allergiaoireita joka kerta, kun niitä käytetään.

Voitko saada Rhinocort -nenäsumut laskurin yli?

Onneksi et tarvitse lääkärisi reseptiä Rhinocortin käyttämiseen; voit nyt hankkia Rhinocort OTC: n. Rhinocort-nenäsumutetta oli saatavilla vain reseptillä, mutta vuonna 2015 FDA hyväksyi Rhinocort-version ilman reseptiä käytettäväksi. Rhinocortin OTC -versio tunnetaan teknisesti nimellä Rhinocort Allergy, mutta sillä on samat vaikuttavat aineet ja vahvuus kuin Rhinocortin reseptiversiolla. FDA testasi Rhinocort OTC: tä laajasti varmistaakseen, että se on yhtä tehokas kuin reseptiversio.

Nyt kun Rhinocort Allergy on saatavana OTC: nä, tuotenimeä Rhinocort ei ole enää saatavana reseptillä. Voit kuitenkin saada geneerisen budesonidin nenäsumutteen reseptillä (geneerinen versio ei ole saatavana käsikaupasta).

Koska Rhinocort on nyt saatavana käsikaupasta, sen hankkiminen on myös paljon helpompaa, koska voit vain pysähtyä lähellä olevassa kaupassa tarvitsematta mennä lääkäriin reseptin saamiseksi. OTC Rhinocort voi kuitenkin nyt olla kalliimpaa kuin silloin, kun tarvitsit reseptin, varsinkin jos sinulla on hyvä sairausvakuutus, jolla on vähäiset reseptivakuutukset. Pullo Rhinocort OTC (120 suihketta) maksaa yleensä 15–25 dollaria. Joten jos reseptien vähennyskelpoisuus oli, esimerkiksi 10 dollaria, maksat itse asiassa enemmän Rhinocortista nyt, kun se on tiskillä

ap maailmanhistorian käytäntö dbq 2020

Rhinocort Allergy on kolmas steroidinen nenäsumute, joka on vain reseptilääkkeestä saatavana ilman reseptiä. Kaksi muuta ovat Nasacort Allergy ja Flonase Allergy Relief.

body_allergyrelief

Yleiset Rhinocortin sivuvaikutukset ja yhteisvaikutukset

Rhinocort OTC on yleensä turvallinen ottaa, mutta sinun on tiedettävä joitakin tärkeitä sivuvaikutuksia ja lääkkeiden yhteisvaikutuksia. Keskustele lääkärisi kanssa, jos sinulla on vakavia haittavaikutuksia tai jos käytät lääkettä Rhinocort on aiemmin ollut vuorovaikutuksessa.

Lisää yleisiä sarvikuonon sivuvaikutuksia

  • Verinen nenä
  • Kuiva tai kurkkukipu
  • Kuume
  • Yskä
  • Nielemisvaikeudet
  • Puristava tunne rinnassa

Harvinaisissa tapauksissa Rhinocort voi aiheuttaa vakavan allergisen reaktion. Ota heti yhteys lääkäriisi tai hätänumeroon, jos kasvosi/kielesi/huulet alkavat turvota tai sinulla on hengitys- tai nielemisvaikeuksia.

Rhinocort -nenäsumutteen vuorovaikutukset

Alla on kolme yleisimpiä vuorovaikutuksia Rhinocort OTC: llä muiden lääkkeiden kanssa. Jos käytät jotain näistä, keskustele lääkärisi kanssa ennen kuin otat Rhinocortia.

Kortikosteroidit: Kortikosteroidien käyttö Rhinocortin kanssa voi aiheuttaa kortikosteroidilääkityksen tehottomuuden ja/tai aiheuttaa kehosi käsittelemättä kortikosteroidia kunnolla. Tämä voi aiheuttaa kortikosteroidin nousemisen vaarallisille tasoille kehossasi.

suurempi kuin pienempi kuin symbolit

Deksametasoni: Jos käytät deksametasonia (toinen tulehduskipulääke) lopinaviirin tai telapreviirin kanssa, Rhinocort voi aiheuttaa lopinaviiri- ja telapreviiripitoisuuksien laskua elimistössäsi, jolloin deksametasonilääke ei toimi yhtä hyvin.

Radioaktiivinen jodidi: Rhinocort voi olla vuorovaikutuksessa radioaktiivisen jodidin kanssa (yleensä kilpirauhasongelmien tai kilpirauhassyövän hoitoon) ja aiheuttaa sen tehottomuuden.

Keskustele lääkärisi kanssa myös ennen Rhinocortin käyttöä, jos olet raskaana, imetät, sinulla on silmäongelmia, kuten glaukooma tai kaihi, sinulla on heikentynyt immuunijärjestelmä ja/tai sinulla on äskettäin ollut nenäleikkaus tai nenäinfektio.

body_sneezing

Miten sinun pitäisi ottaa Rhinocort?

Alla on kaikki vaiheet, jotka sinun on suoritettava käyttääksesi Rhinocort -nenäsumutetta oikein. Löydät myös suurimman osan näistä tiedoista jokaisen Rhinocort OTC -pullon sivulta.

Ennen Rhinocortin käyttöä puhalla nenäsi ja ravista pulloa varovasti. Poista sitten pullon muovikorkki ja sulje toinen sierain painamalla sitä sormellasi. Kallista päätäsi hieman eteenpäin ja työnnä Rhinocort OTC -pullon kärki avoimeen sieraimeen (pidä pullo pystyssä).

Paina pumppua kerran tai kahdesti riippuen siitä, kuinka monta Rhinocort -suihketta haluat. Useimmat ihmiset aloittavat yhdellä suihkeella sieraimeen ja nostavat sen kahteen, jos he tarvitsevat suuremman annoksen. Poista ruiskutuksen jälkeen applikaattorin kärki sieraimesta ja kallista päätäsi taaksepäin muutaman sekunnin ajan, jotta suihke pääsee nenän takaosaan. Toista toisella sieraimellasi. Kun olet lopettanut Rhinocort -nenäsumutteen käytön, pyyhi applikaattori ja laita korkki takaisin paikalleen. Älä puhalla nenääsi vähintään 15 minuuttiin Rhinocortin käytön jälkeen.

Johtopäätös: Rhinocort OTC

Rhinocort on nenäsumute, jota käyttävät ihmiset, jotka kärsivät kausiluonteisista ja ympärivuotisista allergioista. Se auttaa vähentämään kehon tulehdusta, mikä voi estää oireita, kuten vuotava nenä, kutiavat silmät ja tukkoisuus. Onko Rhinocort yli laskurin? Aikaisemmin saatiin Rhinocort vain reseptillä, mutta vuonna 2015 FDA muutti sääntöjään niin, että Rhinocort on nyt saatavana tiskiltä. Rhinocort OTC sisältää samat ainesosat ja tehokkuuden kuin Rhinocortin reseptiversio.

Rhinocort on yleensä turvallinen käyttää, mutta sillä voi olla sivuvaikutuksia, kuten verinen nenä, kurkkukipu ja kuume. Jos haluat ottaa Rhinocortin, aseta applikaattori yhteen sieraimeen, suihkuta sitä 1-2 kertaa ja toista toisella sieraimella. Älä puhalla nenääsi vähintään 15 minuuttiin Rhinocortin käytön jälkeen.

Onko ystäviä, jotka tarvitsevat myös apua testin valmistelussa? Jaa tämä artikkeli!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

High Point -yliopiston pääsyvaatimukset

Yeshivan yliopiston pääsyvaatimukset

Lakeland Collegen pääsyvaatimukset

Murray State Universityn pääsyvaatimukset

UNT SAT -pisteet ja GPA

Mikä on ACT Kaplan ACT Low Cost Test Prep Program?

Oletko utelias ACT Kaplan -yhteistyöstä? Selitämme, millainen uusi valmisteluohjelma tulee olemaan, ja tutkimme, onko se oikea valinta sinulle.

Arkansasin yliopisto, Little Rock, pääsyvaatimukset

Haittaako sotkuinen käsinkirjoitus SAT -esseepisteitäsi?

Oletko huolissasi siitä, että käsinkirjoituksesi vahingoittaa SAT -esseepisteitäsi? Selitämme virallisen käytännön, miksi sinun ei pitäisi huolehtia, ja vinkkejä siistiin kirjoittamiseen.

Thomasin yliopiston pääsyvaatimukset

Cal State Long Beachin pääsyvaatimukset

Oregonin osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä tapahtuu, jos unohdan AP-kokeeni?

Oletko huolissasi AP-testin puuttumisesta? Selitämme, kuinka voit selvittää, oletko oikeutettu myöhäiseen AP-testaukseen ja mikä on paras tapa varmistaa, että voit suorittaa kokeen.

Länsi-Michiganin yliopiston pääsyvaatimukset

Seitsemännen luokan SAT-valmistelut: Kuinka suorittaa kokeet

Etkö ole varma, kuinka valmistautua SAT: lle seitsemännessä luokassa? Selitämme, miksi aloittaa opiskelu aikaisin ja miten saada kaiken irti 7. luokan SAT-valmistelusta.

Kuinka kirjoittaa Penn State -essee kolmessa vaiheessa

Miten sinun pitäisi lähestyä Penn State'n essee -kehotetta? Täydellinen opas Penn State -esseesi kirjoittamiseen sisältää vinkkejä ja esimerkkejä.

Texas A&M University - Texarkanan pääsyvaatimukset

105 TOEFL-pisteet: Onko tämä hyvä? Koulut, joihin pääset

Onko TOEFL 105 hyvä tulos? Opi kuinka 105 TOEFL-pisteet verrataan, mihin kouluihin se voi viedä sinut ja kuinka nostaa pisteet vielä enemmän.

Yhden muuttujan yhtälöt SAT-matematiikassa: Täydelliset strategiat

Yhden muuttujan yhtälöt ovat yksi yleisimmistä SAT-matemaattisista käsitteistä, jotka sinun on tiedettävä. Opi strategiamme näiden matemaattisten ongelmien hallitsemiseksi ja harjoittele kysymyksiimme.

Union College pääsyvaatimukset

Kuinka päästä sisään: Kentuckyn yliopiston pääsyvaatimukset

2016-17 Akateeminen opas | Oak Parkin lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Oak Park High Schoolista paikassa Oak Park, CA.

Voitko saada PSAT-pisteet aikaisemmin? Miten?

Yritätkö saada varhaisia ​​PSAT-pisteitä? Selitämme, milloin voit saada pisteet ja kuinka lähettää ne kouluihin.

Spring Arbor Universityn pääsyvaatimukset

Montanan yliopiston pääsyvaatimukset

SAT-testipäivät 2017-2018

Suunnitteletko SAT: n ottamista lukuvuonna 2017-2018? Katso SAT-testien päivämäärät 2017-18 aikataulusta saadaksesi ilmoittautumisajat ja pisteiden julkaisuajat.