Onko työmatkakoulu oikea sinulle?

feature_train_blur_commute

Yhdysvaltain yliopistoon liittyy yleensä kuvia asuntoloista, vilkkaista frat-juhlista ja improvisoiduista myöhäisillan välipaloista. Mutta lähiliikennekoulussa useimpien opiskelijoiden kokemukset ovat aivan erilaisia ​​kuin tämä. Mikä on lähikoulu? Mikä on lähiliikenteen opiskelija?

Jatka lukemista oppiaksesi kaiken mitä voit tietää lähiliikenteen kouluista, mukaan lukien millaista on osallistua kouluun, mitä opiskelijat ajattelevat lähiliikenteen kouluista, hyvät ja huonot puolet matkustamisesta yliopistoon ja kuinka voit varmistaa, että sinulla on hyvä korkeakoulukokemus päätät mennä lähikouluun.Mikä on lähiliikenteen koulu?

Työmatkakoulu on korkeakoulu, johon suurin osa opiskelijoista matkustaa oppitunneille sen sijaan, että asuisi kampuksella tai yliopistokodeissa. Lähikoulut eivät yleensä tarjoa paljon tai mitään kampuksella sijaitsevaa asuntoa , ja monet, kuten Brooklyn College ja CU Denver , sijaitsevat suurissa kaupungeissa.

Lisäksi suuri osa yhteisökouluista ja teknillisistä kouluista on lähikouluja, koska ne keskittyvät vähemmän asumisen ja perinteisen korkeakoulukokemuksen tarjoamiseen ja enemmän koulutukseen ja opetukseen.

Seuraavassa on joitain yhteisiä piirteitä lähiliikenteen kampukselle:

 • Paljon pysäköintitilaa kampuksella ja sen lähellä opiskelijoille, jotka matkustavat yliopistoon
 • Monia vaihtoehtoja joukkoliikenteelle kampukselle ja takaisin
 • Yliopistoasuntoja on vähän tai ei lainkaan
 • Vähemmän opiskelijoita viikonloppuisin, mikä johtaa yleensä hiljaisempaan kampukseen
 • Illallista ei ehkä tarjoilla lainkaan yliopiston kahviloissa

Mikä nyt on työmatkalla opiskeleva? Työmatkalainen opiskelija on opiskelija, joka matkustaa yliopistoon luokkia varten. Useimmat alemman luokan lähiliikenteen opiskelijat asuvat kotona vanhempiensa kanssa ja matkustavat kampukselle ja sieltä pois mukavuuden vuoksi ja säästävät rahaa asumiseen ja aterioihin.

Myös vanhemmat, ei -perinteiset oppilaat ovat usein työmatkalla olevia , koska he ovat yleensä jo perustaneet asuinpaikan jossain lähellä.

Mitä opiskelijat ajattelevat työmatkalla yliopistoon?

Jokaisen työmatkalla työskentelevän opiskelijan kokemus on ainutlaatuinen, ja jotkut pitävät työmatkoista korkeakouluun ja toiset kokevat kokemuksen vaikeaksi, pettymykseksi tai yksinkertaisesti tylsäksi. Suuri osa tästä riippuu oppilasta ja koulusta, johon he ovat matkalla.

Tässä muutamia esimerkkejä tunnetuista työmatkakouluista ja siitä, mitä lähiliikenteen opiskelijat ajattelivat niistä.

body_univ_houston_campusHoustonin yliopisto( RJN2 /Wikimedia Commons)

mikä merkki on lokakuu 16

Houstonin yliopisto -Houston, TX

UH on tällä hetkellä vahva A- yleinen arvosanaopiskelijoiden toimestaNichessä . Koska UH sijaitsee keskellä yhtä maan suurimmista kaupunkikeskuksista, valtaosa opiskelijoista matkustaa kouluun. Erityisesti, noin 85% kaikista korkeakouluopiskelijoista on työmatkoja .

Mukaan opiskelijat Redditissä , UH -kampuksella voi saadaaika kuollutviikonloppuisin, koska niin monet opiskelijat lähtevät kotiin.

Yksi läheisistä ystävistäni, joka osallistui UH: hon, kertoi minulle, että vaikka hänen kokemuksensa oli kaiken kaikkiaan hyvä, hän kaipasin sitä todellista yhteisöllisyyttä ja koki seurauksena, että yliopisto vaikutti enemmän yhteisökoululta. Lisäksi hänen oli vaikeampaa saada ystäviä, koska niin monet tapaamistaan ​​ihmisistä olivat myös työmatkaliikenteen oppilaita ja lähtivät kotiin luokan jälkeen.

Silti UH: n kaupunkien sijainnin vuoksi niitä on aina tekemistä Houstonin kaupungissa, vaikka kampus itsessään voi joskus tuntua tylsältä.

Hunter College (CUNY) -New York, NY

Hunter College on osa New Yorkin yliopiston yliopiston järjestelmääkiinteä B -luokka Niche - mutta sillä on erittäin alhainen D+ -luokitus kampukselleen.

Opiskelijoiden mukaan Reddit ja Unigo , yksi lähiliikenteen koulun suurimmista haitoista ontaistella seurustella muiden opiskelijoiden kanssa. Metsästäjäopiskelijat ovat usein stereotypioita voimakkaasti epäsosiaalisista, mikä vaikeuttaa tavoittamista ja läheisten ystävien löytämistä.

Metsästäjäopiskelijan artikkeli The Tabille tarkentaa tätä mielipidettä:

'Vaikka Hunter -oppilaat voidaan nähdä istuvan yhdessä periaatteessa koulun jokaisella sentillä, yhteisöllisyys puuttuu. Koska Hunter on lähikoulu, on vaikea tuntea olevansa koti. Ihmiset tulevat luokkaan ja lähtevät heti kotiin, töihin, seurusteluun muualle. '

Hyvällä puolella kuitenkin opiskelijakunta on uskomattoman monipuolinen ja koulun sijainti New Yorkissa tarkoittaa, että sinulla on rajoittamaton pääsy lukuisiin tapahtumiin ja aktiviteetteihin.

Kalifornian osavaltion yliopisto, Fullerton -Fullerton, Kalifornia

Cal State Fullertonilla on yleinen B+ -luokitusNichessä .

Redditin opiskelijat huomaavat, että vaikka voi olla vaikeaa saada ystäviä CSUF: ssa, koulussa on edelleen vilkas ilmapiiri ja vakaata kreikkalaista elämää, juhlia ja runsaasti mahdollisuuksia seurustella.

Yksi suurimmista työmatkalaisopiskelijan ongelmista täällä, kuten monet ovat julkaisseet Redditissä , onliikenne: kestää usein vähintään 30 minuuttia-joskus jopa puolitoista tuntia-opiskelijoiden ajaa Cal State Fullerton, ja pysäköinti kampuksella on sekä kallista että turhauttavaa .

Michiganin yliopisto - Dearborn -Dearborn, MI

Tällä hetkellä UM Dearbornilla on kumulatiivinen B+ -luokkaNichessä .

Ylivoimaisesti suurin valitus UM Dearbornista on senopiskelijoiden sosiaalisen elämän puute. Monet opiskelijat opiskelijoiden arvostelusta selitti, että vaikka on olemassa klubeja, joihin voit liittyä, UM Dearbornin koko yhteisö ei ole vaikuttava ja eristävä, etenkin verrattuna Ann Arborin Michiganin yliopistoon, joka on tunnetaan vilkkaasta yliopistokaupungin tunnelmasta .

Sosiaalisuus on kuitenkin mahdollista-sinätäytyy vain todella ponnistella, kuten yksi oppilas neuvoo arvioidessaan Niche -koulua .

body_portland_state_univ_campusPortland State University( Vierailija 7 /Wikimedia Commons)

Portland State University -Portland, OR

PSU: ssa on kiinteä B -luokka Niche , korkeammat arvosanat opiskelijaelämälle (A-) ja kampukselle (A). PSU on suosittu työmatkakoulu, ja siellä asuu monia vanhempia ja perinteisiä opiskelijoita, jotka asuvat ympäri Portlandia. Tämä on osaltaan vaikuttanut stereotyyppi, jonka mukaan virtalähde on 'vanha'.

Mukaan opiskelijat Redditissä , se voi ollavaikea saada ystäviäPSU: ssa, koska se on työmatkakoulu, mutta niin kauan kuin jatkat itsesi siellä, liityt klubeihin ja osallistut aktiviteetteihin kaupungissa ja sen ympäristössä, voit saada täyttävän korkeakoulukokemuksen täällä.

Tämä kampus on yleensä hiljaisemmalla puolella , joten jos etsit enemmän kovaa juhla -kohtausta, virtalähde ei välttämättä sovi sinulle parhaiten.

Hyödyt ja haitat lähiopetukseen osallistumisesta

Jokainen työmatkakoulu on ilmeisesti erilainen, mutta on edelleen joitain yleisiä etuja ja haittoja, jotka tulevat osallistumaan tällaisiin korkeakouluihin. Tässä ovat suurimmat edut ja haitat korkeakouluun matkustamisesta.

Ammattilaiset lähiopetukseen

 • Säästät rahaa.Ehkä suurin vetovoima lähiliikenteen kampukselle menemisessä on se, että voit säästää paljon rahaa huoneeseen ja alukseen, jos asut kotona. Tämä on vieläkin vaikuttavampaa, kun otetaan huomioon se tosiasia, että yhden lukuvuoden asumisen ja aterioiden keskimääräiset kustannukset ovat mistä tahansa11 510–12 990 dollaria neljän vuoden yliopistoissa Yhdysvalloissa!
 • Voit keskittyä koulutukseesi. Työmatkaopiskelijana sinulla ei ole läheskään yhtä paljon sosiaalisia häiriötekijöitä, koska olet todennäköisesti menossa kotiin useimpien päivien luokkien jälkeen. Tämän avulla voit keskittyä enemmän koulutukseesi muiden college -kokemusten sijasta.
 • Sinulla on joustavampia luokkien aikataulutusvaihtoehtoja. Monet lähikoulut palvelevat tavanomaisia ​​ja lähiliikenteen oppilaitaan tarjoamalla oppitunteja eri aikoina ja useammin päivinä, kuten iltaisin, mikä antaa sinulle enemmän joustavuutta päivittäisessä aikataulussasi.
 • Saat edelleen kasvokkain vuorovaikutusta ja perinteistä luokan ilmapiiriä. Tämä on yksi syy siihen, miksi saatat valita lähiliikenteen koulun verkkokurssien sijasta, joista puuttuvat sosiaaliset näkökohdat ja kannustava luokkaympäristö.

Huonot puolet Commuter School -koulusta

 • Usein on vaikeampaa saada ystäviä ja osallistua. Koska menet kotiin luokkapäivän jälkeen joka päivä etkä asu muiden opiskelijoiden kanssa tai heidän lähellään, saattaa olla vaikeaa saada läheisiä ystäviä ja osallistua oppitunneihin ja hauskoihin, improvisoituihin aktiviteetteihin kampuksella ja sen ympäristössä.

 • Joillakin työmatkaopistoilla on vähemmän nimen tunnistusta. Tämä ei tietenkään koske kaikkia lähiliikenteen kouluja, mutta se on usein yhteisöoppilaitoksille ja teknillisille kouluille, varsinkin jos et aio jäädä alueelle valmistumisen jälkeen. Mieti, oletko kunnossa, jos mahdolliset työnantajat eivät tiedä paljon koulustasi.
 • Sinulla on vähemmän vapautta ja itsenäisyyttä, jos asut vanhempiesi kanssa. Korkeakoulu on yleensä silloin, kun nuoret aikuiset asuvat yksin ensimmäistä kertaa, mutta jos asut edelleen kotona vanhempiesi kanssa, sinusta saattaa tuntua siltä, ​​että olet vielä lukiossa etkä kasva yhtä omavaraiseksi kuin sinä haluaisin.
 • Liikenne ja pysäköinti voivat olla raivostuttavia. Vaikka lähikoulut yrittävät ottaa huomioon suuren määrän lähiliikenteen oppilaita tarjoamalla enemmän pysäköintitilaa, et voi aina välttää vilkasta liikennettä (varsinkin suurkaupunkiliikennekouluissa) tai kilpailua pysäköinnin löytämiseksi juuri ennen luokkaa.

body_driving_car_commute

parhaat julkiset korkeakoulut ny

Matkalla yliopistoon? 4 vinkkiä lähiliikenteen opiskelijalle

Jos aiot käydä lähiliikenteen koulua lähiliikenteen oppilaana, sinun on varmistettava, että valitset hyvän lähiliikenteen koulun ja voit hyödyntää kokemuksesi siellä. Tässä on neljä vinkkiä, joiden avulla voit tehdä tämän.

on 3,8 gpa hyvä yliopistossa

#1: Harkitse koulun yleistä mainetta

Ennen kuin päätät tietystä lähikoulusta, on tärkeää ottaa huomioon kyseisen koulun ja sen tutkijoiden maine.

Koska niin monet lähikoulut ovat yhteisöoppilaitoksia ja teknikouluja, jotkut ihmiset saattavat yhdistää tietyt koulut olemiseen vähemmän akateemisesti haastavaa . Tämän seurauksena saatat tuntea, että sinun on todistettava, että koulutuksesi on yhtä hyvä kuin mitä tahansa perinteisestä korkeakoulusta.

#2: Tunne liikenne, pysäköinti ja julkisen liikenteen tilanne

Toinen asia, joka sinun pitäisi tehdä ennen kuin päätät osallistua lähikouluun, on tuntea liikenne, pysäköinti ja julkisen liikenteen tilanne siellä. Näin tiedät, millaista liikennettä odotat, kun matkustat kouluun, sekä suunnilleen kuinka paljon aikaa sinulla on työmatkallesi ja käytettävissä olevan pysäköinnin löytämiselle.

Kuten aiemmin mainittiin, lähiliikenteen koulut ovat yleensä melko hyviä tarjoamaan paljon pysäköintitilaa, mutta nämä paikat voivat silti täyttyä nopeasti arkipäivän aamuisin kun suurin osa lähiliikenteen opiskelijoista tulee tunneille.

Se on fiksu idea testaa ajamista kouluun ennen lukukauden alkamista määrittää, millainen liikenne on lukuvuoden aikana. Sinun tulisi myös kääntyä kampuksen pysäköintialueiden ympärille, jotta saat selville, millä alueilla on eniten paikkoja.

Julkisen liikenteen osalta, jos aiot ottaa bussin tai junan, muista kokeile reittiäsi niin tiedät kuinka aikaisin bussista/junasta sinun on päästävä. Ja ehdottomasti on joitain varmuuskopiointivaihtoehtoja joka tapauksessa!

#3: Keskustele nykyisten opiskelijoiden kanssa, jos mahdollista

Yksi parhaista tavoista saada tietää enemmän lähiliikenteen koulusta (tai mistä tahansa koulusta!) On puhua nykyisille ja entisille opiskelijoille heidän kokemuksistaan ​​siellä. Sinä voisit tavata opiskelija kahville tai lähettää heille sähköpostia . Voit myös katsoa, ​​mitä oppilaat sanovat verkkosivuilla, kuten Reddit ja College Luottamuksellinen .

Muista kysyä seuraavat kysymykset:

 • Miksi valitsit tämän lähikoulun?
 • Mikä on mielestäsi vaikeaa/negatiivista lähiliikenteen opiskelijana? Mikä on mielestäsi helppoa/positiivista?
 • Miten liikenne sujuu? Pysäköinti kampuksella?
 • Onko sinulla ollut helppo osallistua kampukselle ja saada ystäviä?
 • Onko sinulla neuvoja uusille työmatkalaisopiskelijoille, kuten minulle?

Toivottavasti saat rehellistä palautetta nykyisiltä opiskelijoilta, jotka voivat auttaa sinua tekemään tietoisen päätöksen yliopistosta.

#4: Ole valmis ponnistelemaan ystävien löytämiseksi

Kuten tiedätte, lähikouluun meneminen tarkoittaa, että et ole kampuksella yhtä paljon, varsinkin oppitunnin jälkeen ja viikonloppuisin, joten sinun on oltava valmis ponnistelemaan enemmän ystävystyäksesi ja osallistuaksesi kouluyhteisösi. Tämä voi tarkoittaa esimerkiksi liittymistä pariin koulukerhoon tai sisäiseen urheilujoukkueeseen.

Voit myös kutsua luokkatovereita ja muita koulukavereita lounaalle, illalliselle tai juomille (jos olet vähintään 21 -vuotias!) Yrittämään solmia vahvempia ystävyyssuhteita luokan ulkopuolisten kanssa.

Se, että olet lähiliikenteen opiskelija, ei tarkoita sitä, että sinun täytyy tuntea olosi eristetyksi koko neljän opiskeluvuotesi aikana!

body_passengers_commute

Johtopäätös: Mitä työmatka yliopistoon tarkoittaa sinulle

Lähiliikennekoulu on mikä tahansa koulu, jossa suurin osa tai kaikki opiskelijat matkustavat kampukselle ja sieltä pois luokkia varten. Lähikoulun tärkeimpiä ominaisuuksia ovat paljon pysäköintitilaa, hiljaisempi kampus viikonloppuisin, enemmän iltavaihtoehtoja ja vähemmän aterioita kampuksella.

Työmatkalainen opiskelija on jokainen opiskelija, joka matkustaa kampukselle luokkia varten. Nämä opiskelijat asuvat usein kotona vanhempiensa kanssa ja matkustavat säästämään rahaa asumisessa.

Yliopistoon matkustamisessa on useita hyviä ja huonoja puolia. Plussapuolella voit säästää rahaa ja saat joustavampia luokkavaihtoehtoja. Negatiivisella puolella saatat kuitenkin joutua vaikeammaksi osallistua kampuksen aktiviteetteihin ja saada ystäviä, mikä saa sinut tuntemaan itsesi eristetyksi.

Ennen kuin lähdet lähikouluun, muista tuntea pysäköintitilanne ja julkisen liikenteen järjestelmät, keskustele nykyisten tai entisten opiskelijoiden kanssa ja valmistaudu todella ponnistelemaan osallistuaksesi kampukselle, jotta voit tuntea olevani enemmän yhteydessä koulusi yhteisöä.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Mikä on hyvä ASVAB-pisteet?

Kysymyksiä ASVAB-pisteistäsi? Selitämme ASVAB-pisteet, joita tarvitset armeijalle, ilmavoimille ja muille armeijan haaroille.

Pitäisikö sinun saada STEM -tutkinto?

Harkitsetko STEM -ohjelmaa? Tutustu huippuluokan STEM -pääaineiden luetteloon saadaksesi ideoita ja vinkkejä oikean STEM -tutkinnon löytämiseen.

Onko AP: n maailmanhistoria vaikea? Asiantuntijakeskustelu

Onko AP: n maailmanhistoria vaikea? Tässä oppaassa selitetään, mikä määrittää AP-luokan vaikeuden ja kuinka päättää, onko AP World haastava sinulle.

John Jay College of Criminal Justice Pääsyvaatimukset

Kuinka tulla kansallisten ansioiden semifinalistiksi

Mitä tarvitaan kansallisten ansioiden semifinalistiksi pääsemiseksi? Selitämme NMSQT -prosessin, luetellaan PSAT -raja -arvot ja tarjoamme valmistelustrategioita.

10 parasta sisustuskoulua Yhdysvalloissa

Luettelomme kymmenen parhaan sisustuskoulun joukosta auttaa sinua löytämään sinulle parhaan sisustuskoulun.

Täydellinen luettelo ilmaisista SAT -matematiikan käytännön ongelmista

Etsitkö SAT -matematiikan käytännön ongelmia ja kysymyksiä? Tässä on joukko ilmaisia ​​resursseja, joilla voit testata matemaattisia taitojasi.

Mitä eroa? Tuetut vs tukemattomat lainat

Vertaatko tuettuja ja tukemattomia lainoja ja haluat tietää, mitä eroa niiden välillä on? Lue koko oppaamme koroista, palkintosummista ja opiskelijaveloista.

Mikä on edTPA?

Onko sinulla kysymyksiä edTPA: sta? Katso täydelliset edTPA -käsikirjamme kaikki yksityiskohdat.

Mitä tarvitset VCU: lle: ACT -tulokset ja GPA

San Diegon yliopisto ACT -tulokset ja GPA

Jackson State Universityn pääsyvaatimukset

Sacred Heart University SAT -pisteet ja GPA

Parhaat kesäaskartelut lapsille: 25 hauskaa, helppoa ideaa

Tarvitsetko kesäkäsityksiä esikoululaisille, pikkulapsille tai vanhemmille lapsille? Tutustu luetteloomme hauskoista ideoista, jotka taatusti pitävät pienet mielessä.

Averettin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

12 parasta journalismikoulua

Etsitkö parhaita journalismikouluja? Tutustu luetteloon parhaista undergrad-raportointiohjelmista, jotka auttavat sinua löytämään täydellisen yliopiston sinulle.

Täydellinen opas: College of Charleston SAT -pisteet ja GPA

Tyynenmeren luterilaisen yliopiston pääsyvaatimukset

SUNY Cortlandin pääsyvaatimukset

Babson Collegen pääsyvaatimukset

Täydellinen asiantuntija-analyysi: Dylan Thomas 'Älä mene lempeästi tuohon yöhön'

Yritätkö ymmärtää `` Älä mene lempeästi tuohon yöhön '' merkitystä? Katso täydellinen analyysi Dylan Thomasin kuuluisasta runosta.

Kalifornian parhaat koulut | Merrill F.Westin lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Merrill F.West High Schoolista Tracy, CA.

Benedictine University ACT -pisteet ja GPA

ACT-esimerkkikysymykset: Jokainen kysymystyyppi selitetty

Etsitkö esimerkkikysymyksiä ACT: stä? Olemme keränneet kaikenlaiset ACT-kysymykset ja selittäneet, miten ne näkyvät testissä, joten tiedät mitä odottaa.

Esimerkki suosituskirjeestä sisäistä edistämistä varten

Suositteletko työntekijää ylennykseen? Tutustu esimerkkiviittauskirjeeseemme ja opi kirjoittamaan tehokas suositus.