Onko AP -biologia vaikeaa? Asiantunteva keskustelu

feature_isapbiologyhard.jpg

AP Biology on suosittu AP -luokka, ja monet opiskelijat ovat uteliaita sen esittämistä haasteista. Onko AP -biologia vaikeaa? Vietätkö tuntikausia luokan opiskeluun? Epäonnistutko todennäköisesti tentissä? Vai ovatko AP -testit paljon helpompia kuin miltä ne näyttävät?

Tässä artikkelissa tarkastelemme tilastoja, kurssimateriaalia ja opiskelijoiden näkemyksiä esittelee sinulle selkeän kuvan AP Bio -luokan ja kokeen vaikeustasosta . Annamme sinulle myös vinkkejä siitä, kuinka haastava AP -biologia todennäköisesti on sinulle akateemisten vahvuuksien ja heikkouksien perusteella.body_update

Vuoden 2021 AP-testimuutokset COVID-19: n vuoksi

Jatkuvan COVID-19-koronaviruspandemian vuoksi AP-testit järjestetään nyt kolmena eri istuntona toukokuun ja kesäkuun välisenä aikana. Testipäivät ja se, ovatko testit verkossa vai paperilla, riippuvat koulustasi. Jos haluat lisätietoja siitä, miten tämä kaikki toimii, ja saadaksesi viimeisimmät tiedot testin päivämääristä, AP: n online-tarkastelusta ja siitä, mitä nämä muutokset merkitsevät sinulle, tutustu vuoden 2021 AP COVID-19 FAQ -artikkeliin.

Mikä määrittää AP -luokan vaikeuden? 5 tekijää

On olemassa muutamia indikaattoreita, joita voimme tarkastella tehdäksemme arvioita siitä, kuinka vaikea tietty AP -luokka voi olla. Tässä on a luettelo tärkeimmistä näkökohdista (tutkimme näitä tarkemmin AP Biology -kurssille myöhemmin).

Kerroin 1: Läpäisyaste

AP -luokan läpäisyaste on niiden opiskelijoiden prosenttiosuus, jotka ansaitsevat kokeen 3 tai enemmän . Jos ohitusaste on alemmalla puolella, se saattaa viitata vaikeampaan luokkaan.

Läpäisyaste voi kuitenkin olla myös harhaanjohtava tilasto. Joskus vaikeimpien aineiden läpäisyprosentit ovat erittäin korkeat, koska vain omistautuneimmat oppilaat ottavat luokan. Pienempi joukko vakavampia opiskelijoita on kokonaisuutena paremmin valmistautunut ryhmä.

Kerroin 2: Täydellinen 5 -korko

Täydellinen 5 -nopeus on mahdollisesti parempi mittari AP -luokkien vaikeuden määrittämiseksi. 5 korko on niiden opiskelijoiden prosenttiosuus, jotka ansaitsevat 5 pistettä (korkein mahdollinen pisteet) luokan AP -testissä . Jos 5 -arvo on alemmalla puolella, se voi osoittaa, että materiaalia on vaikeampi hallita (tai jopa ymmärtää kohtuullisen hyvin, koska 5 -raja on noin 70% oikea monissa AP -testeissä).

korkeakoulussa hyvillä insinööriohjelmilla

Alhainen 5 -korko tapahtuu joskus myös erittäin suosittujen luokkien kanssa koska AP -kokeeseen valmistautuneiden opiskelijoiden osuus pyrkii pienentymään sitä suorittavien opiskelijoiden määrän kasvaessa.

Kerroin 3: Sisällön vaikeus

Opetussuunnitelman monimutkaisuus on yksi tärkeimmistä tekijöistä AP -luokan vaikeuden määrittämisessä. Tämä johtuu lähinnä siitä kuinka paljon materiaalia kurssi kattaa ja kuinka kehittynyttä se on . Joillakin kursseilla on korkea 5 ja läpäisyaste, koska niiden sisältö on erittäin haastavaa ja vain erittäin ajavat opiskelijat ottavat ne vastaan, eivät siksi, että ne ovat helppoja luokkia.

Tekijä 4: Opiskelijoiden suosittelut

Mitä oppilaat sanovat luokasta? Tämä voi muuttua lukiosta lukioon, mutta pitäisi olla jonkin verran johdonmukaista sen perusteella, että kaikkien oletetaan oppivan samaa opetussuunnitelmaa ja suorittavan saman testin. Opiskelijapalaute voi antaa lisätietoja luokan päivittäisistä haasteista ja siitä, onko työtaakka erityisen pelottava.

Kerroin 5: Luokan ajoitus

Viimeinen tekijä, joka on otettava huomioon, on se, minkä vuoden lukiolaisilla on tapana ottaa luokka. Luokat, joita oppilaat ottavat myöhemmin lukiossa, ovat kaiken kaikkiaan vaikeampia , vaikka jotkut oppilaat saattavat pitää niitä helpompina kuin muut AP -luokat, jotka he ottivat, kun heillä oli vähemmän kokemusta. Päinvastainen tilanne koskee oppitunteja, jotka oppilaat ottavat aiemmin lukiossa.

mikä on täysi ratsastusapuraha

body_fivecandle.jpg

Jos olet yksi harvoista onnekkaista, joka ansaitsee 5, sinun pitäisi hankkia yksi näistä kynttilöistä, laittaa se kakkuun ja syödä koko asia itse. Vain silloin saat todella pisteet.

Mitä tilastot sanovat AP -biologian tentistä?

Katsotaanpa AP -biologian kokeen läpäisy- ja 5 -korkoa.

Läpäisyaste AP biologian tentti 2020 oli 69,1%. Tämä on melko keskitie-ohitusaste verrattuna muihin AP-kokeisiin; siksi voimme olettaa, että AP -biologian tentti on keskivaikea.

AP Bion 5 -korko oli kuitenkin vain 9,5% . Tämä on yksi kaikista AP -kokeiden viidestä alhaisimmasta osuudesta. Viiden prosentin perusteella oletamme, että AP Biology on erittäin vaikea testi.

Mitä täällä tapahtuu? Onko AP Biology-tentti näiden tilastojen perusteella keskivaikea tai erittäin haastava?

Meidän on pidettävä mielessä, että AP Biology on yksi suosituimmista AP -luokista. Tämä tarkoittaa sitä, että suuri määrä oppilaita osallistuu luokkaan kasvattaa niiden opiskelijoiden osuutta, jotka ovat alivalmiita testiin .

Silti 5 -luku on niin alhainen, että sitä ei voida täysin liittää opiskelijoiden määrään. On selvää, että on erittäin haastavaa saada korkeat pisteet testissä, vaikka suurin osa opiskelijoista läpäisee; Voimme siis olettaa, että tentti on todella vaikea.

body_statistics-1.jpg Katso, tilastoja.

Onko AP -biologian sisältö vaikeaa?

Siitä ei ole epäilystäkään AP Biology -sisällön laajuus on laaja . Se vaatii monimutkaisten prosessien muistamista ja syvää ymmärrystä siitä, miten biologiset käsitteet ja teemat liittyvät toisiinsa. On myös monia laboratoriotehtäviä, jotka opettajien on suunniteltava luentojen ympärille, joten se on kaiken kaikkiaan melko raskasta työmäärää.

AP -biologian tenttiä voidaan myös pitää haastavampana kuin muita AP -testejä sen muodon vuoksi. Vapaa vastaus -osa koostuu kuudesta kysymyksestä (kaksi pitkä lomaketta ja neljä lyhyttä vastausta), joka on AP-kokeen ylemmässä päässä. Biotesti vaatii laajaa tietämystä monista eri aiheista sekä paljon kestävyyttä.

Ovatko opiskelijat sitä mieltä, että AP -biologia on vaikeaa?

Henkilökohtaisesti, Huomasin AP Biology olevan yksi vaikeimmista tunneista . Oli vain niin paljon muistettavaa tietoa. Testien opiskelu kesti paljon kauemmin kuin missään muissa luokissani, ja unohdin edelleen tavaraa. Tämä yhdessä laboratoriotehtävien kanssa teki luokasta erittäin haastavan.

En kuitenkaan ottanut esittelybiologiluokkaa ennen AP Biologyn ottamista, ja se oli ensimmäinen AP-luokani. On hyvä käydä biologian peruskurssi etukäteen, jos sinulla on siihen mahdollisuus jotta voit saada perustan AP -luokan kattamille edistyneille konsepteille.

Yleisin tapa oppilaita kuvailemaan AP Biology (perustuu College Luottamuksellinen langat) on se se on todella, erittäin muistaminen raskasta . Jopa testin kanssa Vuoden 2020 uudelleensuunnittelu , se kattaa edelleen paljon käsitteellisesti vaikeaa materiaalia.

Useimmat opiskelijat suorittavat AP Biology nuorempana tai vanhempana vuotena. Tämä tekee väitteet luokan vaikeudesta vieläkin oikeammiksi. Opiskelijoilla on ollut mahdollisuus sopeutua lukion akateemikkojen vaatimuksiin ja verrata kokemuksiaan AP-biologiasta muihin korkean tason luokkiin. edelleen pitää sitä haastavana.

Koska opiskelijat pitävät AP Biologiaa kovana luokana, on epätodennäköisempää, että motivoimattomat tai valmistautumattomat opiskelijat ottavat sen vastaan. Tämä tekee testin alhaisesta 5 -asteesta entistä pelottavampaa.

30, 60, 90

body_blacklab.jpg Laboratoriotehtäväsi on viedä tämä söpöläinen kävelylle! Jos vain ...

Onko AP -biologia vaikeaa sinulle? 3 Vinkkejä selvittämiseen

Koska koulut ja opiskelijat ovat erilaisia, en voi sanoa varmasti, onko AP -biologia sinulle yhtä vaikeaa kuin muillekin opiskelijoille. Selvittää onko luokka haastava sinä henkilökohtaisesti , sinun on tehtävä seuraava.

#1: Kysy luokasta luotettavia lähteitä

Paras tapa oppia, millaista AP Biology on koulussa, on kyseenalaistaa ihmiset, jotka tuntevat luokan tai ovat jo ottaneet sen. Jos tunnet vanhempia oppilaita tai sinulla on vanhempia sisaruksia, voit kysyä heiltä, ​​mitä he ajattelivat luokasta.

Voit myös puhua nykyisten opettajiesi kanssa (luultavasti luonnontieteiden opettajasi on paras henkilö, jolta kysytään) ja nähdä, mitä he sanovat AP Biology -luokasta. Koska he tuntevat akateemiset kykysi ja ovat havainneet, kuinka samankaltaiset oppilaat ovat suoriutuneet luokassa, heidän pitäisi pystyä antamaan sinulle tarkempi käsitys siitä, kuinka vaikeaa se on sinulle .

Sama koskee opastusneuvojaasi. He luultavasti tuntevat hyvin arvosanat, jotka opiskelijat ansaitsevat AP Biology -tapahtumassa, ja siitä, miten oppilaat ovat suoriutuneet tentistä aiemmin. He voivat myös antaa sinulle perspektiiviä siitä, kuinka haastava luokka on sinulle sen perusteella, mitä olet ansainnut lukiossa.

#2: Ota akateemiset vahvuutesi ja heikkoutesi huomioon

Kuten mainittiin, vaikka AP Biology on muistin raskas, On myös tärkeää, että sinulla on vankka ymmärrys perustiedosta ja kokeellisesta suunnittelusta menestyäksesi . Luokassa on myös pieni matemaattinen komponentti, mutta se ei ylitä algebraa, geometriaa ja piirtämistä.

Jos matematiikka ja luonnontiede eivät yleensä ole vahvuutesi, AP Biology voi olla sinulle vaikeampaa kuin muille opiskelijoille. Toisaalta, jos olet aina pärjännyt hyvin tämän tyyppisissä luokissa, saatat löytää AP Biology olevan vähemmän haastava.

millainen kesäkoulu on?

Silti AP Biology sisältää taitoja monilta eri aihealueilta. Koska siinä on vain niin paljon muistamista, todelliset opiskelutaidot, joita tarvitset menestyäksesi, ovat jonkin verran samanlaisia ​​kuin yhteiskuntatieteiden luokat. Hyvin pyöristyneillä oppilailla voi itse asiassa olla tämän luokan suurin etu , koska se hyödyntää eri aihealueiden taitoja, mutta edellyttää niiden toteuttamista tieteellisessä (ja joskus matemaattisessa) yhteydessä.

#3: Harkitse aikataulua

Jos sinulla on mahdollisuus käydä biologian johdanto -luokka ennen kuin otat AP Biology -kurssin, AP -luokka saattaa olla vähemmän haastava. Voit myös hallita AP Biologya paremmin, jos aikataulusi ei ole täynnä muita vaikeita, muistamista raskaita luokkia.

Jos esimerkiksi harkitset AP Biology -kurssin ja AP US History -kurssin suorittamista samanaikaisesti, sinun on ymmärrettävä, että molemmat luokat voivat olla stressaavampia, koska sinun on vietettävä aikaa materiaalin opiskeluun ( joka on laaja ja monimutkainen molemmissa tapauksissa).

body_storm.jpg Jos otat liikaa intensiivisiä tunteja, se voi aiheuttaa täydellisen stressimyrskyn.

Johtopäätös: Onko AP -biologia siis vaikeaa?

AP Biology on yksi vaikeimmista AP: ista perustuu sen haastavaan opetussuunnitelmaan, 5 pistettä tentissä ansaitsevien opiskelijoiden alhaiseen määrään ja opiskelijoiden yhteisymmärrykseen luokan vaativasta luonteesta.

Ihannetapauksessa sinun pitäisi ottaa Intro to Biology -luokka ennen kuin otat AP Biology -kurssin, jotta olet täysin valmis siihen. Se on haastava luokka useimmille opiskelijoille, mutta sen pitäisi olla hallittavissa, jos olet tietoinen siitä, mitä kohtaat.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Iowan yliopiston pääsyvaatimukset

New Mexico State Universityn pääsyvaatimukset

2016-17 Akateeminen opas | Simon Rodian jatkokoulu

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Simon Rodian jatkokoulusta Los Angelesissa, Kaliforniassa.

Mansfieldin yliopiston Pennsylvanian pääsyvaatimukset

2.0 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 2.0: lla

Mikä on 2.0 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä korkeakoulut hyväksyvät 2.0 GPA: n? Selvitä, mihin kouluihin voit päästä.

Uusi PSAT, uudistettu vuonna 2015: Täydellinen opas

PSAT suunniteltiin uudelleen vuonna 2015. Lue oppaamme oppiaksesi kuinka valmistautua siihen parhaiten.

2016-17 Akateeminen opas | Valencian lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Valencian lukiosta paikassa Placentia, CA.

Santa Fe University of Art and Design Pääsyvaatimukset

Kalifornian parhaat koulut | Desert Hot Springs High School Rankings ja tilastot

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Desert Hot Springs High Schoolista kohteessa Desert Hot Springs, CA.

RMU: n pääsyvaatimukset

Lafayette Collegen pääsyvaatimukset

Minnesotan yliopisto, Duluthin pääsyvaatimukset

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää CLT-testistä

Mikä on klassinen oppimistesti? Selitämme kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää CLT-tentistä, mukaan lukien milloin ja missä otat sen ja kuinka valmistautua.

Miten SAT -esseen pituus vaikuttaa pisteeseesi?

Kuinka pitkä SAT -esseesi pitäisi olla? Tässä on analyysimme SAT -esseen pituudesta ja siitä, miten se vaikuttaa esseesi pisteisiin.

Kuinka monta tuoppia gallonassa?

Muuntaminen pinttien ja gallonien välillä? Katso oppaastamme kuinka monta pinttiä gallonassa.

Mikä on Charter School? Onko yksi oikea sinulle?

Oletko hämmentynyt charter- ja julkisista kouluista? Yksityiskohtainen kilta charterkoulun määritelmään opastaa kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää.

Curry Collegen pääsyvaatimukset

Lewisin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Kuinka ACT pisteytetään?

Ota selvää, kuinka ACT pisteytetään virallisten pisteytyskaavioiden avulla ja mitä tämä tarkoittaa omalle valmistautumiselle.

Randolph-Macon Collegen pääsyvaatimukset

Ohion yliopiston eteläinen pääsyvaatimukset

Alexander Hamiltonin lukio | 2016-17 Rankings | (Los Angeles,)

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Alexander Hamilton Senior High Schoolista Los Angelesissa, Kaliforniassa.

SAT-itseopiskelu: 7 vinkkiä valmistelusuunnitelmaan

Kamppailetko SAT-itseopiskelun kanssa? Tutustu täydelliseen oppaaseemme opintosuunnitelman laatimiseen ja ongelmien vianetsintään.

Mikä on CUNY? Mitä CUNY tarkoittaa?

Mitä CUNY tarkoittaa? Opi kaikki New Yorkin kaupunginyliopistosta ja jos se sopii sinulle.

Carroll University pääsyvaatimukset