Onko ympäristötieteiden tutkinto sinulle sopiva?

ominaisuus-ympäristö-auringonlasku

Etsitkö dynaamista ja joustavaa pääaineen, joka yhdistää sinut ympäröivään maailmaan ja antaa sinulle tunteen olla osa ratkaisua moniin maapallon ongelmiin? Haluat ehkä miettiä ympäristötieteiden pääaineeksi tulemista.

Hyvä uutinen on, että Bureau of Labor Statisticsin mukaan ympäristötieteiden työpaikkojen ennustetaan olevan kasvaa 11% seuraavien kymmenen vuoden aikana . Lisäksi ympäristötieteisiin liittyvien alojen mediaanitulot Yhdysvalloissa ovat 71 130 dollaria vuodessa , yli kaksinkertainen Yhdysvaltojen kokonais mediaanipalkka / 31 561 dollaria .Toisin sanoen, sinulla on paljon mahdollisuuksia ottaa rakkautesi ympäristöön ja tehdä siitä tuottoisa ura!

Ympäristötieteiden tutkinto voi olla hyvä väline murtautumiseen ympäristöalalle. Siksi olemme laatineet kaikki mitä sinun tarvitsee tietää ympäristötieteiden tutkinnosta tähän kätevään artikkeliin . Opetamme sinulle, mitä odottaa ympäristötieteiden pääaineelta, käymme läpi maan parhaat ohjelmat ja näytämme sinulle, mitä voit tehdä ympäristötieteiden tutkinnossasi valmistumisen jälkeen.

Meillä on paljon puhuttavaa, joten päästään siihen!

runko-hämmentynyt-kysymysmerkki

Mikä on ympäristötieteiden tutkinto?

Ympäristötiede on melko äskettäin luotu ala, jossa yhdistyvät biologia, kemia ja maatieteet (kuten biologia ja maantiede) sekä yhteiskuntatieteet (kuten laki ja taloustiede). Kuten näette, ympäristötiede yhdistää useita eri aloja. Jos olet kiinnostunut tutkimaan, kuinka kaikki maailman eri järjestelmät toimivat yhdessä, tämä olisi erinomainen pääaine sinulle!

Koska ympäristötiede on melko uusi pääaine, kaikki yliopistot eivät tarjoa sitä. Sinun on tehtävä kotitehtävä ennen kuin aloitat hakemuksen kouluihin varmistaaksesi, että valitsemasi yliopistot tarjoavat ympäristötieteen täysimittaisena pääaineena eikä sivuaineena tai keskittymänä. Ympäristötieteiden tutkinnon tarjoavat koulut pitävät sitä kuitenkin neljän vuoden tutkintona. Tämä tarkoittaa, että tutkinnon suorittaminen vie tavallisesti neljä vuotta.

Ympäristötieteiden tutkintoa pidetään sekä tieteidenvälisenä että yleisenä. Se on monitieteinen tutkinto siinä mielessä useiden eri tutkimusalojen yhdistelmä eri aloilla ja osastoilla. Se on siinä yleinen tutkinto se tarjoaa sinulle taitopaketin, joka on hyödyllinen monissa eri tilanteissa . Kun opiskelet ympäristötieteessä, olet valmis käsittelemään erilaisia ​​työpaikkoja kaupunkisuunnittelusta ympäristöpolitiikan luomiseen.

Kun opiskelet ympäristötieteitä, sinun odotetaan oppivan kuinka ympäristö toimii suhteessa moniin eri aloihin. Löydät todennäköisesti itsesi osallistumalla luokkiin ja valinnaisiin aineisiin kampuksen eri osastoille. Tieto siitä, miten ympäristö leikkaa tieteen, historian, politiikan ja jopa yhteiskuntatieteen, auttaa sinua ratkaisemaan hankalia ongelmia, kun pääset reaalimaailmaan. Tämä tarkoittaa, että ympäristötieteiden pääaineiden on oltava ihmisiä, jotka tekevät mukavaa tehdä kaikkea kenttäkokeista paperien kirjoittamiseen - joten joustavuus ja uteliaisuus ovat välttämättömiä!

Monet ympäristötieteiden osastot tarjoavat keskittymiä pääaineen sisällä, jossa opiskelijat voivat syventyä aiheisiin, jotka kiinnostavat heitä tai ovat tärkeitä heidän tuleville uratavoitteilleen . Esimerkiksi Kalifornian yliopisto - Irvine tarjoaa opiskelijoille keskittymisen geotieteiden opetukseen, mikä todistaa heidän opettavan geologiaa K-12-ohjelmassa valmistuttuaan. Koska UC Irvine tarjoaa tuon erityisen keskittymisen, se olisi hieno koulu kaikille, jotka ovat kiinnostuneita tulemaan opettajiksi! Muista, että kaikki ympäristötieteen ohjelmat (ja niiden pitoisuudet) ovat ainutlaatuisia, joten on tärkeää tutkia kunkin koulun yksittäisiä ohjelmia.

Ympäristötieteet ovat erittäin tiukkoja ja vaativia , ja sinulta odotetaan paljon - mutta voit tehdä sen!

keho-opiskelijat-opiskelu

Mitä ympäristötieteiden pääopinnot?

Pohjimmiltaan ympäristötieteiden pääaineet tutkivat, miten ihmiset ja eläimet vaikuttavat ympäristöön ja toisiinsa. Kuulostaako se paljon? Se johtuu todennäköisesti siitä, että se on - kun alat ajatella tätä kuvausta, huomaat, että se sisältää melkein kaiken mitä voit kuvitella.

Tässä on lyhyt luettelo joistakin aiheista, joita saatat opiskella ympäristötieteiden pääaineena:

 • Antropologia
 • Ilmakehätieteet
 • Käyttäytymistiede
 • Biologia
 • Kemia
 • Suojelu
 • Ekologia
 • Taloustiede
 • Ympäristöpolitiikka
 • Metsätalous
 • Geotiede
 • Laki
 • Matematiikka
 • Lääke
 • Fysiikka
 • Sosiologia
 • Tilastot
 • Toksikologia

Katso mitä tarkoitamme? Tyypillisesti, kun olet ympäristötieteiden pääaine, aloitat hyvin yleisesti kyselyillä ja yleiskatsauksilla kaikilla tai suurimmalla osalla yllä mainittuja, ja sitten edetessäsi opinto-ohjelmaa, keskityt yhä enemmän tietylle alueelle perustuen uratavoitteet. Usein perustutkinto suoritetaan osallistumalla kenttätutkimukseen, joskus jopa vuoden mittaisiin projekteihin.

Sitten, jos jatkat MS: n ja / tai PhD: n hankkimista, erikoistut vielä enemmän ja tulet asiantuntijaksi omassa kohdennetussa risteyksessäsi yllä olevista aiheista.

body-Stanford-yliopisto

Kalifornian Palo Altossa sijaitsevalla Stanfordin yliopistolla on yksi parhaista ympäristötieteen ohjelmista Yhdysvalloissa

Suosituimmat 8 ympäristötieteen ohjelmaa Yhdysvalloissa

Jos olet päättänyt, että ympäristötiede on oikea pääaine sinulle, on aika alkaa hakea ohjelmia. Onneksi sinulle, Olemme koonneet luettelon kahdeksasta parhaasta ympäristötieteen koulusta Yhdysvalloissa.

Vaikka ohjelmien sijoitus voi vaihdella lähteestä toiseen, arvioimme jokaisen ohjelman seuraavien kriteerien perusteella:

 • Ohjelman akkreditointi
 • Ohjelman tarjonnan monipuolisuus
 • Yliopiston laatu
 • Työnvälitysaste valmistuneille

Kuten aiemmin mainitsimme, ympäristötutkimusohjelmat ovat melko ainutlaatuisia, joten sinun on tarkasteltava niitä tarkasti, onko se sinulle sopiva. Pienen tutkimuksen tekeminen nyt voi säästää paljon päänsärkyä tulevaisuudessa!

# 1: Stanfordin yliopisto - Maa-, energia- ja ympäristötieteiden korkeakoulu

 • Sijainti : Palo Alto, Kalifornia

Jos etsit kaksikymmentä luetteloa parhaista ympäristötieteellisistä yliopistoista, voit luottaa siihen, että melkein kaikilla niistä on Stanfordin maa-, energia- ja ympäristötieteiden koulu lähellä huipua. Tässä koulussa on suuri tiedekunta, jolla on vankat tutkimusintressit, mikä tekee siitä hyvän koulun intohimoisille opiskelijoille, jotka eivät ole aivan varmoja millä alalla haluavat työskennellä valmistumisensa jälkeen. On olemassa kursseja, jotka vaihtelevat puistopalveluista suojeluun merentutkimukseen, ja tiedekunnan neuvonantajat työskentelevät opiskelijoiden kanssa luomaan heidän henkilökohtaisiin tarpeisiinsa sopivan opinto-ohjelman.

Ehkä suurin hyöty ympäristötieteiden kandidaatin tutkinnosta Stanfordin yliopistosta, varsinkin jos harkitset jatko-opiskelun jatkamista, on heidän joustava tutkinto-ohjelmiensa valikoima, joka sisältää:

 • Nelivuotiset perustutkinto-ohjelmat, jotka johtavat kandidaatin tutkintoon
 • Viisivuotiset ohjelmat, jotka johtavat pääaineen kandidaatin ja maisterin tutkintoon
 • Viisivuotiset ohjelmat, jotka johtavat pääaineen kandidaatin ja maisterin tutkintoon

Maan-, energia- ja ympäristötieteiden korkeakoululla on neljä erilaista perustutkinto-ohjelmaa: Earth Systems, Energy Resources Engineering, Geological Sciences ja Geophysics. (Voit tarkastella luetteloa Stanfordin yliopistossa tarjolla olevista ympäristötieteen kursseista tässä .) Koska Stanford tarjoaa niin monia ohjelmia niin korkealla tasolla, olemme antaneet sille listamme kärkipaikan.

# 2: Kalifornian yliopisto Berkeley - Ympäristötieteet

 • Sijainti: Berkeley, Kalifornia

UC Berkeley ei ole vain yksi Yhdysvaltojen parhaista yliopistoista, vaan sillä on myös yksi maan parhaista ympäristötieteen ohjelmista. UC Berkeleyn ympäristötutkimusohjelma voit valita yhden kolmesta erikoistumisalasta: biotiede, fysiikka tai yhteiskuntatiede urasi tavoitteiden ja tutkimuksen etujen perusteella.

Sitten, tapaamisen jälkeen neuvonantajasi kanssa, suunnitellaan erityinen sarja henkilökohtaisia ​​etujasi vastaavia kursseja, jotka huipentuvat vuoden mittaan kestävään tutkimushankkeeseen, jonka avulla voit muotoilla testattavia hypoteeseja biologisista, fyysisistä tai sosiaalisista kuvioista ja prosesseihin, jotka liittyvät olemassa olevaan tai mahdolliseen ympäristöongelmaan, kerää tietoa hypoteesiensa arvioimiseksi ja esitä tuloksia ammattimaisesti. Vaikka se onkin suupala, se kerääntyy tähän: jos menet UC Berkeleyyn, teet alkuperäistä tutkimusta työskennellessäsi läheisesti alan parhaiden professoreiden kanssa.

8 osaa puheen määrittelystä

UC Berkeleyn ympäristötutkimusohjelman lisäetu on se, että opiskelijoilla on monia ulkopuolisia oppimismahdollisuuksia. Ulkomailla opiskelun mahdollisuuksien lisäksi UC Berkeley tarjoaa ainutlaatuisia ohjelmia, kuten Metsäleiri . Tämä kahdeksan viikon kesäistunto tarjoaa opiskelijoille käytännön oppimiskokemuksen Sierra Nevadasissa ... ja palkitsee osallistujia metsätalouden alaikäisenä! Jos olet kiinnostunut ainutlaatuisista oppimisehdotuksista ja loistavasta lähtökohdasta ympäristötutkimuksiin, UC Berkeley olisi hieno koulu sinulle.

# 3: Harvardin yliopisto - ympäristötieteet ja tekniikka

 • Sijainti: Cambridge, MA

Harvardin maine tuskin tarvitsee toistaa täällä. Sitä pidetään melko usein Yhdysvaltojen huippuyliopistona, ja sillä on myös tiukka ympäristöohjelman opinto-ohjelma. Ympäristötieteiden ja -tekniikan perustutkinto-ohjelma John Paulsonin teknillisessä korkeakoulussa , joka tarjoaa sekä a Humanististen tieteiden kandidaatti ja a Luonnontieteiden kandidaatti seurata, pidetään yhtenä johtavista ympäristötekniikan ohjelmista maailmassa. On tärkeää huomata, että ohjelmassa keskitytään erityisesti ihmisten aiheuttamiin ympäristömuutoksiin, joten jos olet intohimoinen ilmastonmuutoksen hillitsemiseen, tämä ohjelma sopii erityisen hyvin!

Harvard tarjoaa myös monialaisen keskittymisen ympäristötieteisiin ja julkiseen politiikkaan, jossa opiskelijoille opetetaan taustalla olevia tieteellisiä ja teknisiä kysymyksiä ja arvostetaan asiaankuuluvia taloudellisia, poliittisia, oikeudellisia, historiallisia ja eettisiä ulottuvuuksia. Tämä on yleisempi kappale ja antaa opiskelijoille mahdollisuuden oppia, kuinka ympäristö leikkautuu muiden alojen, kuten kemian ja taloustieteen, kanssa. ( Näet täydellisen kurssiluettelon täältä .)

body-colorado-college

Jos haluat mennä pienempään yliopistoon, Colorado College voi olla täydellinen koulu sinulle!
( Mark Lee / Wikimedia )

# 4: Colorado College - Ympäristötutkimusohjelma

 • Sijainti: Colorado Springs, CO

Colorado College on pieni taiteiden korkeakoulu, johon kuuluu noin 2000 opiskelijaa. Ne tarjoavat sekä ympäristötieteitä että ympäristötutkimusohjelmia , jolla on käytettävissä oleva ympäristökemian tieteenala ja ympäristöasiat ovat vähäisiä. Minä Jos etsit pienempää koulua, joka antaa sinulle enemmän henkilökohtaista huomiota, Colorado College on erinomainen valinta sinulle!

Kuten monet muut tämän luettelon koulut, Colorado College suhtautuu yleisesti ympäristötieteiden tutkintoon. Tämä tarkoittaa sitä, että opiskelijat osallistuvat kursseille, jotka vaihtelevat meteorologiasta aina ekofeminismiin. Colorado Collegen ainutlaatuisin piirre on se, että oppitunnit ajoitetaan kolmen viikon jaksoina neljään lukukautta kohden - tarkoittaen otat vain yhden luokan kerrallaan! Tämän avulla voit uppoutua kuhunkin aiheeseen tuntematta hukkua jongleeraamalla kolmesta viiteen kurssia samanaikaisesti. Se antaa opiskelijoille myös virtaviivaisemman lähestymistavan koulutukseensa, mikä auttaa minimoimaan ulkopuoliset stressit, jotka aiheutuvat jongleerausluokista ja opiskelusta useille testeille kerralla.

# 5: New Yorkin osavaltion yliopisto - Ympäristötieteiden ja metsätieteiden korkeakoulu

 • Sijainti: Syracuse, NY

SUNY-ESF on pieni korkeakoulu, joka on osa suurempaa SUNY-yliopistojärjestelmää, jolla on kampuksia kaikkialla New Yorkin osavaltiossa. SUNY-ESF on merkittävä, koska sen Syracuse-kampus (yhdessä 25 000 hehtaarin maa-alueen kanssa hajallaan New Yorkin osavaltiossa) on omistettu kokonaan ympäristötieteelle. Heillä on 27 perustutkintoa ja 54 jatko-ohjelmaa , tekemällä tästä yksi Yhdysvaltojen vankimmista ympäristötieteen ohjelmista.

Lisäksi SUNY-ESF ottaa vakavasti sitoutumisensa ympäristöön ja tekee ympäristökysymyksestä keskeisen osan opiskelijoiden elämää sekä luokkahuoneessa että sen ulkopuolella. Opiskelijoita kannustetaan osallistumaan yhteisöllisyyteen, minkä seurauksena ilmoittautuneet opiskelijat kirjaivat viime vuonna yli 70 000 palvelua tuntia. Kampus omaksuu myös kestävämmän maailman tehtävän omalla hiilijalanjäljellään. Itse asiassa koulu on nimetty yhdeksi koulusta kymmenen vastuullisinta kampusta Yhdysvalloissa ja a Paras Green Campus Princeton Review -lehden kautta .

body_ucirvineanteater

Jopa UC Irvine-maskotti käyttää varvastossuja. Todellinen SoCal-kuvake. Brian Sterling / Flickr

# 6: Kalifornian yliopisto Irvine - Earth System Science

 • Sijainti: Irvine, Kalifornia

UCI: n Earth System Science -ohjelma on jatkuvasti mainostettu yhdeksi Yhdysvaltojen parhaista ympäristötieteen ohjelmista, ja heidän tiedekuntansa ovat erittäin palkittu . Tämä tarkoittaa, että opit professoreilta, jotka tekevät innovatiivista tutkimusta alan tärkeistä aiheista. Jos haluat maistaa UC Irvinen ympäristötieteen oppitunteja, voit tutustua osastoon YouTube-sivu missä he ovat lähettäneet luentoja laitoksen tiedekunnalta.

UC Irvine tarjoaa myös melko paljon tutkintovaihtoehtoja ympäristötieteiden opiskelijoille. Perustutkinnon suorittaneiden tutkinnot ovat: Maatieteen kandidaatin tutkinto, ympäristötieteiden kandidaatin tutkinto, ympäristötieteiden kandidaatin tutkinto ja maapallon ja ilmakehän ala-asteen tutkinto. Kuten aiemmin mainitsimme, nämä tutkinnot ovat yleensä melko tutkimuksellisia, varsinkin kun UC Irvinen ympäristötutkimuslaboratoriot ovat maan edistyneimpiä. Jos aiot työskennellä tutkittavalla uralla valmistuttuasi, tutkinto UC Irvine -yrityksestä voi viedä sinut menestymisen nopeudelle.

# 7: Yalen yliopisto - Metsätalous- ja ympäristötutkimuskoulu

 • Sijainti: New Haven, CT

Yale on yksi Yhdysvaltojen parhaista yliopistoista, joten ei ole yllättävää, että niillä on myös huipputaso ympäristötutkimusohjelma myös. Yale tarjoaa sekä taiteiden kandidaatin että luonnontieteiden kandidaatin tutkimuksen ympäristötieteissä, vaikka kaikkien opiskelijoiden on täytettävä kemian, biologian, matematiikan ja tilastojen edellytykset. Yalen ympäristötutkinnon suorittaneilla on myös mahdollisuus valita useista pitoisuudet , mahdollisuus joko pitää kiinni vakiintuneista pitoisuuksista tai luoda omat. Tämä luo yhden joustavimmista opetussuunnitelmista kaikista tämän luettelon ympäristötutkimusohjelmista.

Yksi Yalen ympäristötieteen osaston ainutlaatuisimmista näkökohdista on sen vertaisohjausohjelma. Laitos valitsee neljä ylemmän luokan oppilasta auttamaan ensikursseja ja toisen vuoden oppilaisia ​​heidän aloittaessaan ympäristötieteiden tutkintonsa. He voivat paitsi antaa neuvoja siitä, mitä luokkia pitää ottaa ja kuinka menestyä niissä, vaan myös järjestää yhteisöjä rakentavia tapahtumia.

# 8: Duke University - Nicholasin ympäristökoulu

 • South Bend, IN

Duke Universityn Nicholasin ympäristökoulu tarjoaa kolme opinto-ohjelmaa: maa- ja meritieteet, ympäristötieteet sekä meritiede ja -suojelu. Lisäksi osasto tarjoaa opiskelijoille kolme erilaista sertifikaattiohjelmaa johtamisessa, energiassa ja kestävyydessä. Nämä todistukset valmistavat edelleen opiskelijoita siirtymään työvoimaan valmistumisen jälkeen. Siksi nämä ohjelmat ovat erittäin vaikuttavia työharjoittelunumerot : 96% valmistuneista työllistyy kuuden ensimmäisen kuukauden aikana valmistumisen jälkeen, ja 94% kaikista valmistuneista työskentelee kenttäuralla.

body-person-retkeily-reppu-opiskelija

Mitä voit tehdä ympäristötutkinnon kanssa?

Mitkä ovat parhaat työpaikat ympäristötieteiden pääaineille? Ympäristötutkinnon pääaineen valinta on vain yksi askel kollegiaalisella matkallasi. Sinun on myös mietittävä, minkä uran haluat aloittaa valmistuttuasi. Onneksi sinulle, ympäristötieteiden tutkintotöiden joustavuus voi asettaa sinut menestymään monilla aloilla.

Katsokaa vain tämä luettelo jonka Portland State University kokosi työnantajat, jotka olivat etsivät erityisesti ympäristötieteiden pääaineita! Täällä on paljon - ja tarkoitamme paljon - vaihtelevuutta: kaikkea tuulimyllyjen myynnistä teollisuusalueiden veden laadun seurantaan. Tämä luettelo sisältää työpaikkoja kartografiasta (tai kartanmuodostuksesta) tullialan palomieheksi.

Ympäristötieteiden pääaineilla on niin paljon työpaikkoja, että kentän kaventaminen voi olla vaikeaa. Siksi olemme luoneet luettelon parhaista työpaikoista, joita saat ympäristötutkinnoilla.

Ympäristötutkimus Työ # 1: Ympäristötutkija

Toki tämä on vähän ilmeinen: Ympäristötutkinto valmistaa sinut ympäristötieteilijän uralle. Mutta mikä on ympäristötutkija, ja mitä ympäristötutkija tekee?

Yksinkertaisin vastaus on se ympäristötutkija parantaa tieteen avulla ihmisten ja ympäristön välisen suhteen laatua . Tämä tarkoittaa, että ympäristötutkijat työskentelevät useilla aloilla ja harjoittavat kaikenlaista tiedettä kenttätutkimuksesta aina tekniikkaan. Pohjimmiltaan, jos valitset tiedettä, joka kiinnostaa sinua ja osa ympäristöä, kiinnostaa sinua, löydät todennäköisesti ympäristötutkijan työpaikan, joka yhdistää nämä kaksi.

Ympäristötieteiden tehtävä # 2: Ympäristökonsultti

Kuvittele, että urakoitsija raivaa rakentamatonta maata ja kohtaa uhanalaisen eläimen. Mitä he tekevät? Mitä oikeudellisia ja eettisiä velvollisuuksia heillä on kyseisen lajin elinympäristön suojelemisessa? Ja onko heille tapa jatkaa kehitystä ympäristötietoisella ja kustannustehokkaalla tavalla?

Kun yrityksellä on tällaisia ​​kysymyksiä, he kääntyvät ympäristökonsultin puoleen. Ympäristökonsultti on palkattava asiantuntija, joka voi auttaa yrityksiä ja organisaatioita suunnittelemaan ympäristöasioita . Näin ollen ympäristökonsulttien on tiedettävä paljon kaikenlaisista toimialoista ja heillä on vahva käsitys ympäristöratkaisuista. Esimerkiksi yllä olevassa skenaariossa ympäristökonsultin tulisi tietää uhanalaiset lajit, niitä suojelevat lait, elinympäristön säilyttäminen ja ympäristöystävälliset rakennusratkaisut.

Jos rakastat tiedon keräämistä ja ajatus monimutkaisen ongelman tutkimisesta ja ratkaisun löytämisestä vetoaa sinuun, tämä olisi erinomainen urapolku!

Ympäristötutkimus Työ # 3: Ympäristöjuristi

Ympäristöasianajajat työskentelevät asianajajayrityksissä, jotka ovat erikoistuneet ympäristöasioita säätelevään politiikkaan. Tämä voi liittyä energiateollisuuteen (öljy, hiili, tuuli jne.) Tai maatalouteen (maanviljely, karja) tai maankehityksen sääntelyyn. Siitä huolimatta Yhdysvaltojen politiikkaa muotoillaan usein oikeusjärjestelmän kautta, joten ympäristöasianajajilla on tärkeä tehtävä!

Ympäristöasianajajat voivat työskennellä yrityksissä tai valtion järjestöissä, mutta on myös asianajotoimistoja, jotka ovat erikoistuneet ympäristölainsäädäntöön. Lisäksi ympäristölainsäädäntö antaa ihmisille mahdollisuuden työskennellä aloilla, jotka vastaavat heidän intohimojaan. Esimerkiksi ympäristöalan lakimiehet voivat olla edunvalvojia suurille teollisuudenaloille, jotka pyrkivät keventämään voittoihinsa vaikuttavia säännöksiä, tai ne voivat olla yleishyödyllisiä voittoa tavoittelemattomia järjestöjä, jotka taistelevat maan ja villieläinten suojelemiseksi.

Jos sinulla on kiinnostusta lakiin ja intohimo ympäristölainsäädäntöön (joko puolesta tai vastaan), tämä voi olla hyvä uravalinta sinulle!

kehon analyytikko

Ympäristöpolitiikan analyytikot tarkastelevat tietoja ympäristöystävällisen lainsäädännön muokkaamiseksi!

Ympäristötieteiden tehtävä # 4: Kestävän kehityksen asiantuntija

Kestävä kehitys liittyy pitkän aikavälin tavoitteeseen ylläpitää ekologista tasapainoa, joka voi auttaa yritystä selviytymään. Kestävyysasiantuntija kehittää yhdessä yrityksen tai organisaation kanssa tehokkaita parhaita käytäntöjä, joista on hyötyä myös ympäristön kannalta. Kestävän kehityksen asiantuntijat ... no, erikoistua auttaa parantamaan teollisuutta ympäristön kannalta.

Kuvittele esimerkiksi pullotuslaitos, joka tuottaa terveellisiä mehujuomia ja on ollut olemassa sata vuotta. Ensimmäiset kahdeksankymmentä vuotta he pullottivat tuotteitaan lasipulloihin, mutta sitten 1980-luvulla he siirtyivät muoviin, jota saatiin hankkia paljon halvemmalla. Lopulta kertakäyttöisten muovien tuhlaaminen tulee epäsuosittua ja niiden myynti alkaa laskea. Mitä he tekevät?

Yksi asia, jonka he voisivat tehdä, on palkata kestävän kehityksen asiantuntija, joka saattaa löytää tarvikkeita mehupakkauksia, jotka ovat peräisin pahvin kierrätyksestä ja maksavat vähemmän kuin muovipullot, joita he ovat käyttäneet. Tämä tarkoittaa, että kestävän kehityksen asiantuntijoiden on oltava nopeasti ratkaistavia ongelmanratkaisijoita. Jos pidät innovaatioista ja ajattelusta laatikon ulkopuolella, sinun kannattaa harkita uraa kestävän kehityksen asiantuntijana.

Ympäristötieteiden työ # 5: politiikan analyytikko

Ympäristöpolitiikkaanalyytikot tutkivat, kokoavat, kokoavat ja analysoivat ympäristötietoja selvittääkseen, miten oikeuspolitiikka vaikuttaa ympäristöön . Sitten he voivat toimittaa analyysinsa muille puolueille - kuten edunvalvojille, järjestöille ja jopa poliitikoille - keinona antaa tai muuttaa voimassa olevaa lainsäädäntöä. He voivat myös tiivistää ja tulkita tietoja lainsäätäjille, jotka laativat lakiesityksiä tai muuta politiikkaa. Kuten voitte kuvitella, tämä voi antaa heille paljon valtaa ympäristön suhteen, kun lainsäätäjät (jotka todennäköisesti ovat maallikkoja ympäristöasioissa) rakentavat analyytikoiden raportteihin perustuvaa politiikkaa.

Politiikan analyytikot voivat työskennellä hallituksen, yksityisten kaupallisten yksiköiden, voittoa tavoittelemattomien järjestöjen tai jopa tiedotusvälineiden hyväksi. Pohjimmiltaan ne ovat linkki, joka kääntää lainsäädäntöpolitiikan, ympäristön ja suuren yleisön monimutkaisen vuorovaikutuksen - jotka kaikki vaikuttavat toisiinsa monimutkaisesti ja dynaamisesti. Jos pidät tutkimuksesta, politiikasta ja kirjoittamisesta, politiikan analytiikka saattaa olla sinulle.

Ympäristötieteiden työ # 6: Kaupunki- ja aluesuunnittelija

Kaupungit kasvavat! Tällä hetkellä 55 prosenttia maailmasta asuu kaupunkialueilla, ja sen odotetaan kasvavan 68 prosenttiin vuoteen 2050 mennessä. Vuonna 2018 Pohjois-Amerikasta 82% oli kaupunkia. Joten väestön kasvaessa ja nopeasti kehittyvissä kaupungeissa kaupunkisuunnittelu on tärkeämpää kuin koskaan, jos haluamme säilyttää herkän ekologisen tasapainomme.

Kaupunki- ja aluesuunnittelijat tekevät yhteistyötä paikallishallinnon, osavaltion ja liittohallituksen kanssa tarjotakseen konsultointia ja valvontaa kaupunkialueiden ulkoasusta ja infrastruktuurista. Urasuunnittelu urasuunnittelussa voi liittyä viheralueiden suunnitteluun, katujen ja moottoriteiden asetteluun, kaavoitukseen ja laajentamiseen - pohjimmiltaan he valvovat kaikkia näkökohtia, miten kaupunki kasvaa ja hengittää.

Jos ajatus kestävistä kaupungeista innostaa sinua ja haluat työskennellä kohti tulevaisuuden tavoitteita Silloin olisit erittäin onnellinen urallasi kaupunki- ja aluesuunnittelussa!

kehon kojootti

Kala- ja villieläintenhoitovalvojat auttavat varmistamaan, että villieläimet (kuten tämä kojootti!) Ovat terveitä ja turvallisia.

Ympäristötieteiden työ # 7: Suhdeasiantuntija

Vaikka tieteellisten järjestelmien analysointi ja toteuttaminen ympäristön kannalta on äärimmäisen tärkeää, se on usein näkymätön suurelle yleisölle ja sitä on vaikea selittää. Siellä ympäristösuhdeasiantuntija astuu sisään. Pohjimmiltaan suhdetoiminta-asiantuntija vie ympäristötieteen ideat ja lähettää ne suuremmalle yleisölle. Tämä voidaan tehdä markkinoinnin ja brändäyksen, lobbauksen, varainhankinnan, lehdistötiedotteiden, pitkäaikaisartikkeleiden ja tiedotusvälineiden kautta. Elämme kuluttajavetoisessa yhteiskunnassa, ja mahdollisuus myydä ympäristöä muistuttava idea on tärkeä tapa saada ihmiset huolehtimaan siitä.

Yleisesti ottaen suhdetoiminta on hieno kenttä ihmisille, jotka haluavat kommunikoida, pystyvät pyörittämään ideoita positiivisessa valossa eivätkä mielessä työskentelemään suuremmassa tiimissä. Jos sinulla on sellainen intohimo ympäristöön, joka tekee sinusta erinomaisen cheerleaderin ajatuksista, joihin uskot, tämä olisi erinomainen valinta sinulle.

Ympäristötieteiden työ # 8: Kalojen ja villieläinten hallinta

Kala- ja villieläintenhoitovalvojat pyrkivät ylläpitämään eläinpopulaatioiden terveyttä joko luonnossa tai maataloudessa. He tutkivat ja valvovat eläinten saatavissa olevia elintarvikkeita ja auttavat kehittämään kestäviä metsästyskäytäntöjä, jotta ekosysteemit eivät ehtyisi. He kirjoittavat myös esseitä ja raportteja, jotka antavat tietoa ympäristökonsultoinnista. Usein he palvelevat kouluttajina. Pohjimmiltaan kala- ja villieläintenhoitajat suorittavat erilaisia ​​tehtäviä, jotka pitävät kaikki eläinystävämme turvassa ja hyvässä kunnossa.

Luonnonvaraisten eläinten hoito on yksi ympäristötutkimuksen tehtävistä, johon ihmiset usein viettävät suurimman osan ajastaan ​​ulkona. Monet villieläintenhoitohenkilöstöt ovat valtion palveluksessa, ja he viettävät usein aikaa partioimalla valtion ja kansallispuistoja. Heidän on myös hyvä olla ihmisten kanssa, koska he viettävät aikaa kouluttamalla lapsia ja aikuisia hyvistä ympäristöasioiden hallinnan käytännöistä. Jos ulkona työskenteleminen ja opettaminen kuulostaa hyvältä, sinun on tutkittava uraa kalojen ja villieläinten hoidossa.

Ympäristötieteiden työ # 9: Ei mikään yllä olevista

 • Mediaanipalkka: Vaihtelee

Tämä on mielenkiintoisin osa ympäristötieteen alaa: se on melko uusi ja kasvaa erittäin terveellä nopeudella . Yleisön uteliaisuus ja huoli ympäristöstä, joka ruokkii sen kasvua, on lisääntymässä, ja teollisuus näkee yhä enemmän hyötyä ympäristökysymyksistä (vaikka se olisi vain hyvien suhdetoimintojen kannalta). Se on myös hyvin monimutkainen, monipuolinen ja joustava kenttä, jonka avulla voit kulkea useita eri polkuja. Ihmiset, joilla on hyvin erilaisia ​​tavoitteita ja taustoja, tulevat ympäristötieteeseen, ja kukin heistä laajentaa kenttää omalla tavallaan. Ympäristötieteiden työpaikkoja on monia, ja tämä antaa sinulle mahdollisuuden luoda omaa polkua varsin onnistuneesti. Kun maailma muuttuu ja uusia haasteita ilmaantuu, kenttä voi kasvaa vain nykyisestä sijainnistaan!

body-whats-next-now-what

Mitä seuraavaksi?

Kun olet valinnut pääaineesi, on aika alkaa hakea korkeakouluissa. Korkeakoulujen hakuprosessi voi olla pelottava, mutta autamme mielellämme. Ensin hanki yleiskatsaus yliopistoon hakemiseen . Tarkista sitten oppaamme liittouman sovellus ja yleinen sovellus , jota monet koulut käyttävät.

On tärkeää, että saat yliopistosovelluksesi erotettua joukosta . Monipuolisen sovelluksen luominen voi auttaa sinua tekemään tämän jokaisessa koulussa, johon haet ... kuluttamatta jokaista valveillaoloaikaa työskentelemällä sovelluspakettiesi parissa!

Kun haet kouluihin, on aika miettiä, kuinka maksaa niistä. Tutustu tähän artikkeliin saadaksesi lisätietoja taloudellinen tuki , muista sitten tarkistaa blogistamme lisää apurahojen resurssit .

Onko ystäviä, jotka tarvitsevat myös apua testin valmisteluun? Jaa tämä artikkeli!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Voitteko suorittaa SAT: n lukion jälkeen? Asiantuntijaopas

Voitteko suorittaa SAT: n lukion valmistuttua? Joo! Opastamme sinut läpi, miten prosessi on erilainen ja kuinka säätää valmistelusuunnitelmaasi.

GPA -kaavio: muuntaminen 4.0 -asteikkoon

Tarvitsetko GPA -kaavion, jotta voit muuttaa arvosanasi prosenttiosuudesta 4,0 -asteikkoon? Tässä on yksinkertainen opas, joka sisältää painotetut GPA -asteikot.

ACT: n tekeminen 7. luokassa: Pitäisikö sinun tehdä se?

Pitäisikö 7. luokan oppilaiden ottaa ACT? Esittelemme syyt, miksi sinun on ehkä suoritettava ACT 7. luokassa, sekä testin niin varhaisen haittapuolet.

1420 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Benediktiinikoulun pääsyvaatimukset

Kuinka maksaa yliopistosta ilman vanhempien apua

Yritätkö itse selvittää, kuinka maksaa yliopistosta? Olemme eritelleet kaikki askeleet, jotka sinun on suoritettava korkeakoulun maksamiseksi ilman vanhempia.

25 ACT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Rush Universityn pääsyvaatimukset

Francis Marionin yliopiston pääsyvaatimukset

Kalifornian parhaat koulut | Albanyn lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Albanyn lukiosta Albanyssa, Kaliforniassa.

Paras yhteenveto ja analyysi: Suuri Gatsby, luku 9

Kysymyksiä Suuren Gatsbyn lopusta? Lue täydellinen luku 9 yhteenveto ja juoni-analyysi.

Milloin on elokuun lauantai? Pitäisikö se ottaa?

Keskustellaan siitä, otetaanko elokuun SAT? Tarjoamme tarkan elokuun ACT -päivämäärän ja esitämme edut ja haitat kyseisen kokeen suorittamisesta.

Mitä sinun on tiedettävä Hart-Ransom Academic Charter Schoolista

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT-tulokset, AP-tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Hart-Ransom Academic Charter Schoolista Modesto, CA.

Nova Southeastern Universityn pääsyvaatimukset

Pohjois -Illinoisin yliopiston ACT -tulokset ja GPA

Mitä sinun on tiedettävä Independence High Schoolista

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Independence High Schoolista San Josessa, Kaliforniassa.

East Stroudsburg University of Pennsylvania SAT-tulokset ja GPA

College at Brockport Pääsyvaatimukset

SUNY-sovellusvinkit: Kuinka hakea, määräajat ja paljon muuta

Onko sinulla kysyttävää SUNY-sovelluksestasi? Katso täydellinen oppaamme siitä, milloin ja miten haet SUNY-kouluihin, sekä vinkkejä siitä, miten erottua hakijoiden keskuudessa.

Kuinka voit valita parhaat SAT-testipaikat

Mikä on paras SAT-testikeskus testin suorittamiseen? Mikä tekee SAT-keskuksesta paremman tai huonomman? Lue lisää täältä.

Parhaat koulut Kaliforniassa | Ontarion lukioluokitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Ontarion lukiosta Ontariossa, Kaliforniassa.

SAT: n korkeakoulukoodit ja kouluraportit

Tarvitsetko SAT-yliopistokoodeja lähettääksesi SAT-pisteet? Näin haet koulukoodit saadaksesi korkeakouluhakemuksesi täydelliseksi.

Mitä AP -luokat ovat? Miksi sinun pitäisi ottaa ne?

Mikä on Advanced Placement ja miksi sinun kannattaa käydä AP -kursseilla? Lue asiantuntijaoppaamme.

Gonzagan yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Best Crucible Act 1 Yhteenveto

Oletko utelias The Cruciblen alusta? Lue koko Act 1 -yhteenvetomme oppiaksesi kaikki mitä sinun tarvitsee tietää näytelmän avauskohdasta.