Kansainväliset opiskelijat ja SAT/ACT: Täydellinen opas

feature_internationalstudents.jpg

Oletko kansainvälinen opiskelija, joka aikoo opiskella Yhdysvalloissa? Korkeakoulut etsivät enemmän kuin koskaan opiskelijoita, joilla on kielitaito ja globaalit taidot, joten sinulla on jo useita vahvoja voimavaroja, joita voit hyödyntää yliopisto -sovelluksissasi.

Yksi vaatimus hakemuksillesi useimmissa yliopistoissa on SAT tai ACT. Käydään läpi tiedot, jotka sinun on tiedettävä SAT: n ja ACT: n välillä tekemisestä, testeihin rekisteröitymisestä ja korkeiden pisteiden saavuttamisesta.Mutta ensinnäkin, miksi SAT ja ACT ovat tärkeitä Yhdysvalloissa opiskelemaan?

Miksi SAT ja ACT ovat tärkeitä College -sovelluksissa?

Useimmat Yhdysvaltojen neljän vuoden korkeakoulut ja yliopistot edellyttävät, että otat SAT- tai ACT-kurssin, joitakin poikkeuksia lukuun ottamatta. Näiden kokeiden tarkoituksena on testata kaikkien oppilaiden tietämystä ja päättelykykyä tasavertaisilla pelikentillä, koska kaikkien opetussuunnitelma ja oppimiskokemukset voivat vaihdella koulusta toiseen.

SAT ja ACT ovat tottuneet Varmista, että sinulla on kriittinen ajattelu- ja päättelytaito, joita tarvitset menestyäksesi yliopistossa . Pyrkimykset valmistautua ja saavuttaa vahvoja pisteitä voivat myös osoittaa sitoutumisesi opiskeluun yliopistossa.

Jos äidinkielesi ei ole englanti, sinun on luultavasti myös otettava TOEFL tai IELTS osoittaaksesi kielitaitosi .

Kuten SAT ja ACT, nämä testit ovat kaksi samanlaista vaihtoehtoa, koska useimmat korkeakoulut hyväksyvät kummankin. Niin sanottua, haluat valita sen, jolla voit toimia paremmin . Toistaiseksi SAT ja TOEFL ovat olleet suosituimpia valintoja kansainvälisille opiskelijoille, joten olet ehkä kuullut heistä enemmän.

Viime vuosina, Jotkut oppilaitokset ovat alkaneet luopua TOEFL/IELTS -vaatimuksesta, jos saat tietyn pistemäärän SAT: n Evidence-Based Reading and Writing (EBRW) -osiossa tai ACT: n englannin ja lukemisen osiot.

Nämä koulut käyttävät esimerkiksi seuraavia raja -arvoja:

College

Verbaalinen minimipiste

Columbia

700+ SAT EBRW: llä tai 29+ ACT English tai Lukeminen

Johns Hopkins

690+ SAT EBRW: llä tai 30+ molemmilla ACT English ja Lukeminen

Michiganin yliopisto

650+ SAT EBRW: llä tai 27+ molemmilla ACT English ja Lukeminen

Cornell

35+ SAT -lukemisessa tai 30+ molemmilla ACT English ja Lukeminen

Voit oppia lisää kunkin korkeakoulun politiikasta sen virallisella verkkosivustolla tai soittamalla suoraan sen vastaanottovirastoon.

Koska useimmat korkeakoulut hyväksyvät joko SAT- tai ACT -asetuksen, mikä testivaihtoehto on parempi kansainvälisille opiskelijoille ?

Miten SAT ja ACT eroavat toisistaan?

Aivan kuten Yhdysvaltojen kansalaisten opiskelijoiden kohdalla, 'parempi' -koe riippuu koulutuksestasi, akateemisista vahvuuksistasi ja henkilökohtaisista intresseistäsi. Korkeakoulut näkevät SAT: n ja ACT: n yhtäläisesti , joten sinun pitäisi valita sen perusteella, mistä voit saada korkeammat pisteet.

Yleensä kansainväliset opiskelijat ovat pystyy saavuttamaan korkeammat pisteet standardikokeiden matematiikkaosissa kuin suullisissa osissa , sekä eri maiden matematiikan opetuksen laadun että monien kansainvälisten opiskelijoiden ylimääräisten kielihaasteiden vuoksi lukeminen ja kirjoittaminen.

Vaikka SAT on yleensä ollut suositumpi kuin ACT kansainvälisille opiskelijoille, se ei ehkä ole paras vaihtoehto sinulle, jos olet vahva matematiikassa ja luonnontieteissä . Toisin kuin SAT, ACT: ssä on Science -osa ja se testaa joitain kehittyneempiä matematiikan käsitteitä.

Tarkastellaan joitain tärkeitä tietoja, jotka sinun pitäisi tietää jokaisesta testistä. Viime kädessä paras tapa valita on kokeilla joitakin esimerkkikysymyksiä ja harjoitella testejä ja katso mikä toimii paremmin sinulle.

Kokeile jo tänään!

Mitä tietää SAT: sta

SAT on paljon suositumpi kansainvälisesti, joten sinä hänellä saattaa olla jo enemmän tietoa testistä tai resursseja sen tutkimiseksi .

SAT: ssa on neljä osiota: lukeminen, kirjoittaminen ja kieli, matematiikka (jaettu osiin Ei laskinta ja laskinta) ja valinnainen 50 minuutin essee. Jotkut oppilaitokset haluavat, että otat SATin esseen kanssa; muut jättävät valinnan sinun tehtäväsi.

Ajatellaanpa joitain SAT -ominaisuuksia, jotka kiinnostavat kansainvälisiä opiskelijoita, ja joitain haittoja tästä yliopiston pääsykokeesta.

mikä on syövän luonne

SAT: n ammattilaiset kansainvälisille opiskelijoille

SAT saattaa olla houkuttelevampi kansainvälisille opiskelijoille kuin ACT muutamasta syystä.

Yksi on se, että suulliset osiot (lukeminen ja kirjoittaminen) ovat nyt puolet tenttipisteistä enemmän kuin kaksi kolmasosaa kokonaispisteistä. Opiskelijoille, joiden ensimmäinen kieli ei ole englanti, lukemisen ja kirjoittamisen korostaminen voi olla tervetullut ominaisuus.

Toiseksi SAT ei enää sisällä hämärää sanastoa . Nämä kovat sanat olivat haastavia sekä äidinkielenään puhuville että muille kuin äidinkielenään puhuville, joten lauseen loppuun saattamisen kysymysten poistaminen saattaa helpottaa SAT: n käyttöä kansainvälisille opiskelijoille.

Nyt SAT: n yksi haaste on selvittää epätavallisilla tavoilla käytettyjen yleisempien sanojen merkitys. Samalla tavalla SAT -kysymyksissä on nyt selkeä muotoilu, mikä helpottaa niiden ymmärtämistä.

SAT: n kaikki kolme vaadittua osaa - lukeminen, kirjoittaminen ja matematiikka - ovat myös mukana kaaviot, kaaviot ja taulukot . Joten jos olet vahva tietojen tulkitsija, tämä testiominaisuus saattaa miellyttää sinua.

Miinukset SAT: sta kansainvälisille opiskelijoille

SAT: llä saattaa olla muutamia haittoja kansainvälisille opiskelijoille.

Yksi heikkous on SAT: n painotetaan luetun ymmärtämistä kaikissa sen osissa . Reading-kohdissa on näyttöön perustuvia kysymyksiä, joten sinun on varmuuskopioitava vastauksesi todisteilla tekstistä. Kaikissa Kirjoitus -osion kysymyksissä on pidempiä kohtia, joten tarvitset vahvan käsityksen rakenteesta ja syntaksista.

Jopa Matemaattisissa kysymyksissä on sanatehtäviä kollegion lautakunta viittaa 'todellisiin skenaarioihin'. Nämä skenaariot eivät välttämättä ole osa jokaisen todellista kokemusta, joten ne voivat muodostaa haasteen oppilaille, jotka ovat tottuneempia yksinkertaisiin lukuihin ja yhtälöihin kuin sanallisuuteen matemaattisissa ongelmissaan.

Paras tapa saada käsitys SAT -kysymysten toiminnasta on ota näyteharjoitustestit , kuten keskustelen alla. Mutta ensin tarkastellaan ACT: n rakennetta sekä sen etuja ja haittoja kansainvälisille opiskelijoille, jotka hakevat korkeakoulua Yhdysvaltoihin.

body_badorgood.jpg

Ei ole huonoja tai hyviä testejä yliopistosovelluksillesi. Pikemminkin sinun pitäisi valita se, joka auttaa sinua saamaan paremmat pisteet!

Mitä tietää ACT: stä

Vaikka ACT oli pitkään kotimainen yhdysvaltalainen testi, siitä on tulossa yhä suositumpi kansainvälisten opiskelijoiden keskuudessa.

Kuten yllä mainittu, ACT ei ole kovinkaan erilainen kuin SAT, lukuun ottamatta sitä tosiasiaa, että siinä on Science -osa yhdessä englannin, lukemisen, matematiikan ja valinnaisten esseeosioiden kanssa.

Mitkä ovat ACT: n hyvät ja huonot puolet kansainvälisille opiskelijoille?

ACT: n plussat kansainvälisille opiskelijoille

ACT on tunnettu siitä suoraviivainen sanamuoto . Sen kysymykset eivät näytä olevan tarkoitus huijata sinua; sen sijaan ne ovat suhteellisen selkeitä. Tämä ominaisuus on erityisen hyödyllinen kansainvälisille opiskelijoille, joiden ei tarvitse tehdä kaksinkertaista työtä selvittääkseen, mitä kysymystä edes kysytään.

Toinen ACT: n mahdollisesti houkutteleva piirre on sen Tiede -osio. ACT Science ei edellytä, että sinulla on paljon erityistä tieteellistä tietoa; sen sijaan se on enemmän huolissaan tieteellisten taitojesi testaamisesta, kuten tietojen analysoinnista ja hypoteesin arvioinnista . Jotkut kansainväliset opiskelijat huomaavat, että he osaavat paremmin tätä osaa kuin lukemista ja englantia, joten sen sisällyttäminen tekee pakottavan syyn valita ACT SAT: n sijaan.

Toinen ACT: n ominaisuus, joka voi olla ammattilainen tai huijari matematiikkasi tasosta riippuen, on sen sisällyttäminen korkeamman tason matematiikan käsitteitä . ACT Math -osiossa on enemmän geometriaa ja trigonometriaa kuin SAT, ja voit käyttää laskinta kaikissa matemaattisissa kysymyksissä . Jos olet vahva matematiikassa ja luonnontieteissä ja/tai harkitset STEM -alan aloittamista, voit osoittaa taitosi ja kiinnostuksesi paremmin ottamalla ACT: n.

Lopuksi jotkut opiskelijat ovat sanoneet, että ACT on enemmän IB -opetussuunnitelman mukaisia . Joten jos olet IB -koulussa, voit tarkistaa testin, onko se yhdenmukainen koulussa oppimasi kanssa.

Miinukset ACT: stä kansainvälisille opiskelijoille

Kuten edellä mainittiin, ACT -ominaisuudet edistyneempi matematiikka sekä luonnontieteellinen osa . Jos olet vähemmän vahva näillä alueilla, he saattavat olla syy olla ottamatta ACT: tä. Akateemisesta valmistautumisestasi ja taidoistasi riippuen nämä osat voivat olla merkittävä ratkaiseva tekijä sen suhteen, voitko pärjätä paremmin SAT- tai ACT -ohjelmissa.

Toinen mahdollinen epäkohta on yksinkertaisesti sen kansainvälisen suosion puute . Olet ehkä kasvanut aikuiseksi oppimalla paljon enemmän SAT: stä ja saatat pystyä muodostamaan opintoryhmiä ystävien kanssa, jotka käyttävät myös SAT: ää. Jos vain harvat ympärilläsi käyttävät ACT: tä, sinulla ei ehkä ole samaa tutkimus- ja tukiverkostoa kuin sinulla olisi SAT: lle.

SAT: n tavoin myös ACT: ssä painotetaan suuresti luetun ymmärtämistä ja kohtien rakenteen ja syntaksin arviointia. Sanallinen osa on puolet pisteistäsi, joten haluat kokeile sekä SAT- että ACT -sanallisia osioita (Lukeminen ja kirjoittaminen SAT: lle, lukeminen ja englanti ACT: lle) nähdäksesi, kumpi on houkuttelevampi sinulle.

Harjoittelukysymysten kokeileminen auttaa sinua valitsemaan SAT: n ja ACT: n välillä. Lue, mistä löydät nämä käytännön kysymykset ja kuinka ilmoittautua tenttiin kun teet valintasi.

body_question.png

Kuinka voit päättää SAT: n ja ACT: n välillä?

Kuten edellä mainitsin, paras tapa päättää, pitäisikö sinun valita SAT tai ACT (tai TOEFL tai IELTS), on oppia kaikki testien sisältö ja muoto ja sitten tee harjoitustesti nähdäksesi, kummassa voit tehdä paremmin . Voit käyttää virallisia SAT -testejä ja virallisia ACT -testejä ilmaiseksi täällä blogissamme.

Haluat, että testituloksesi vahvistavat yleistä sovellustasi, joten tutustu testien sisältöön, muotoon ja kysymystyyppeihin ja tee sitten valintasi.

Kun olet päättänyt, sitoutua itseesi valmistautua testiin, äläkä välitä toisesta! Täysin sitoutuaksesi sinun on rekisteröidyttävä testiin.

Kuinka rekisteröidyt SAT- tai ACT -ohjelmaan?

Molemmissa testeissä on online -rekisteröintiprosessi, ja niistä veloitetaan maksu. Sinun täytyy etsi testikeskus, valitse testipäivämäärä ja anna sitten henkilökohtaiset ja maksutietosi . Voit tarkistaa kokeen verkkosivustot löytääksesi testauspäivämäärät ja lisätietoja.

Rekisteröidy SAT: ään

Rekisteröidyt ottamaan SAT: n College Boardin verkkosivusto .

Haluat aloittaa aikaisin, kuten toisen vuoden tai nuoremman vuoden aikana anna itsellesi aikaa ottaa se uudelleen, jos haluat parantaa pisteitäsi . Sinun tulee myös ilmoittautua vähintään kuukautta ennen haluttua tenttipäivää, jotta sinun ei tarvitse maksaa myöhäistä ilmoittautumismaksua.

Siellä saattaa olla joitain lisävaatimuksia jos olet Kamerunista, Egyptistä, Ghanasta, Hongkongista, Intiasta, Jordaniasta, Koreasta, Macaosta, Nepalista, Nigeriasta, Pakistanista, Singaporesta, Thaimaasta, Yhdistyneistä arabiemiirikunnista tai Vietnamista.

Lisätietoja saat täydellisestä vaiheittaisesta oppaastamme SAT-rekisteröintiin.

Rekisteröidy ACT: lle

Jos päätät ottaa ACT: n, rekisteröidyt ACT, Inc: n kautta. Voit rekisteröityä ja oppia maasi ACT -testin päivämääristä ACT -sivusto . Testipäivät ovat yleensä syyskuussa, lokakuussa, joulukuussa, helmikuussa, huhtikuussa ja kesäkuussa.

Jos lähistöllä ei ole testauskeskusta, sinä voi järjestää erikoistestauksen itseäsi varten.

Varmista, että tiedät mitä ottaa mukaan ja mitä lähteä kotoa koepäivänä. Ota myös selvää, kuinka monta kertaa aiot ottaa ACT: n. Lisätietoja on ACT -rekisteröintioppaassamme.

Kuten voitte kuvitella, tämä kaikki valmistelu ja suunnittelu vaativat paljon aikaa . Koska korkeakouluprosessi alkaa vähintään vuotta ennen hakemusten lähettämistä, minkälainen aikataulu testin valmistelulle tulisi olla?

Milloin sinun pitäisi valmistautua SAT- tai ACT -tilaan?

Milloin sinun on rekisteröidyttävä SAT/ACT: hen ja milloin sinun pitäisi aloittaa opiskelu tenttiin? Tässä osassa käymme läpi kaikki tärkeät vaiheet, jotka sinun on suoritettava, kun valmistaudut SAT- tai ACT -toimintaan, sekä kun sinun on suoritettava ne.

Monet opiskelijat alkavat valmistautua vuotta tai enemmän etukäteen, ja jotkut ottavat SAT- tai ACT -kurssin varhain lukiossa saadakseen kokeilukokemusta. Haluat antaa itsesi vähintään kuusi kuukautta valmistautua intensiivisesti, mutta enemmän on ihanteellinen , varsinkin jos puhut englantia muulla kuin äidinkielelläsi ja joudut käyttämään ylimääräistä opiskeluaikaa parantaaksesi kielitaitoasi.

Sinun täytyy rekisteröidy SAT- tai ACT -tilaukseen vähintään kuukautta ennen varsinaista testauspäivääsi . Tarvitset myös noin kaksi tai neljä viikkoa testin pisteytykseen ja tulosraporttien lähettämiseen oppilaitoksillesi, joten sinun kannattaa viedä se ennen määräaikoja. Tämä tarkoittaa, että sinun pitäisi tietää täsmälleen, mihin korkeakouluihin haet siihen mennessä, jotta voit luetteloi heidät pisteiden vastaanottajiksi rekisteröityessäsi testejä varten.

Sinun koko lukion kokemus on osa korkeakouluhakemustasi - oppitunnit, seurat ja urheilulajit, joihin liityt, sekä työ- ja vapaaehtoistyökokemuksesi.

Sisällytät todennäköisesti myös opettajan suosituksia. Joten paitsi SAT ja ACT, ylioppilasvalmennuksesi on asia, jonka parissa voit työskennellä lukion kaikkien neljän vuoden ajan .

body_prepareyourself.jpg

kuuluisia ihmisiä, jotka menivät Stanfordiin

Kuinka voit opiskella SAT: lle tai ACT: lle?

Testin valmistelu on erittäin tärkeää, jotta näissä testeissä pärjätään hyvin, koska ne eivät todennäköisesti muistuta tavallisesti koulussa suoritettavia testejä. Valmistelu vahvistaa materiaalia ja tutustuttaa sinut miten kysymykset on muotoiltu ja miten voit hallita aikasi .

Strategialla on suuri merkitys siihen, kuinka hyvin teet, joten näiden eri lähestymistapojen oppiminen ja niiden soveltaminen käytännössä on SAT: n ja ACT: n avain.

Voit valmistautua verkossa käytännön kysymyksillä College Boardissa, ACT, Inc., Khan-akatemia tai muita sivustoja; voit myös tarkistaa mukautettavat online -valmisteluohjelmamme .

Toinen vaihtoehto on ostaa SAT-kirjoja / ACT-kirjoja ja saada täyspitkiä SAT / ACT-käytännön testejä sekä yksityiskohtaisia ​​selityksiä, sisällön tarkastelua ja keskeisiä strategioita.

Oman SAT -opintosuunnitelman / ACT -opintosuunnitelman keksiminen ja tavoitteiden asettaminen on paras tapa pysyä radalla, voittaa heikkoutesi ja valmistautua SAT / ACT -ohjelmaan.

Miten Online SAT/ACT Prep voi auttaa kansainvälisiä opiskelijoita?

PrepScholarin online-valmistelu on loistava työkalu kansainvälisille opiskelijoille, jotka haluavat menestyä SAT/ACT-ohjelmassa ja päästä parhaisiin yliopistoihinsa. Koska se on verkossa ja sitä voi käyttää missä tahansa Internetin kanssa, se on erittäin kätevä opiskelijoille ympäri maailmaa.

Ohjelmamme tarjoaa korkealaatuisia harjoituskysymyksiä ja seuraa edistymistäsi ilmoittamalla sinulle mitä sisältöä olet hallinnut ja mitä käsitteitä sinun on vielä käsiteltävä . Voit myös valita saada tutorointia osana online -ohjelmaa tai ilmoittaudu live -verkkotunneillemme .

Vaikka jotkut valmistelevat kirjat voivat palvella amerikkalaisia ​​opiskelijoita ja olettaa, että olet tutustunut kokeisiin paremmin kuin sinä, opettajasi tai opettajasi tekee sen vastaa kaikkiin kysymyksiisi , motivoida sinua ja pitää sinut vastuussa tavoitteistasi.

On paljon resursseja, jotka auttavat sinua hallitsemaan SAT/ACT: n ja saavuttamaan lukion jälkeiset tavoitteesi. Niin kauan kuin teet tutkimustasi, varaa aikaa valmistautumiseen ja pyydä apua, kun voit, pääset kouluun, joka sopii sinulle parhaiten!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

105 Luovan kirjoittamisen kehotuksia kokeilla

Onko sinulla vaikeuksia aloittaa kirjoittaminen? Inspiroidu luettelostamme yli 100 luovasta kirjoittamisesta.

ACT -opintosuunnitelman luominen: 4 näyteaikataulua

Tarvitsetko ACT -opintosuunnitelman valmistelusi järjestämiseksi? Tutustu 4 ACT -opintoaikatauluumme ja saat vinkkejä opintosuunnitelman mukauttamiseen ACT -tarpeisiisi.

Kuinka lasket SAT -pisteet? Raaka ja skaalattu

Opi tästä, kuinka voit laskea SAT -pisteet, mukaan lukien osiot ja yhdistelmäpisteet. Ota huomioon vastaamattomat kysymykset, niin saat skaalatut pisteet.

Paras urakehitys, joka auttaa sinua suunnittelemaan tulevaisuutesi

Mikä työ sopii sinulle? Kokeile yksinkertaista uramahdollisuustestiä, joka auttaa sinua tekemään päätöksen vain nopealla urakehityksellä.

Mikä on Pozole? Kuinka tehdä herkullista meksikolaista maissikeittoa

Kiinnostaako posole? Opi erilaisia ​​tyyppejä (blanco, rojo ja verde) ja 9 erilaista herkullista pozole -reseptiä, jotka auttavat sinua tekemään tämän maukkaan hominy -keiton.

Pronomentti Case ACT: ssä Englanti: Vinkkejä ja käytännön kysymyksiä

Pronoomenitapaus on ACT -englannin kielioppisääntö, jota monet opiskelijat käyttävät väärin jokapäiväisessä elämässä. Lue vinkkini, niin parannat pisteitäsi.

1530 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Bemidjin osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Ilmaiset vanhemmat viralliset ACT -käytännön testit

Haluatko vielä enemmän ACT-harjoituksia? Tässä on aiempien vuosien vanhempia virallisia ACT-testejä, joiden kanssa voit harjoitella ilmaiseksi.

Kuinka huijata ACT: tä

Mietitkö kuinka huijata ACT? Lue ACT-huijauskandaalien opas ja opi voittamaan testi.

Pitäisikö sinun olla viestinnän päällikkö?

Mitä voit tehdä viestintätutkinnolla? Onko se oikea sinulle? Opi mitä odottaa viestintäalalta ja mihin tehtäviin se valmistautuu.

SAT: n historialliset prosentit 2010, 2009, 2008

Etsitkö SAT -prosentteja vuosille 2008, 2009 tai 2010? Löydät täydelliset tuloskaaviot menneisyydestä täältä.

Hobartin ja William Smithin korkeakoulujen pääsyvaatimukset

Kuinka voittaa latinalaisamerikkalainen apurahapalkinto

Haetko stipendiä latinalaisamerikkalaisesta stipendirahastosta? Tässä on täydellinen opas, mukaan lukien hakeminen, määräajat ja strategiat voittaaksesi.

Christendom College SAT -pisteet ja GPA

4.3 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 4.3

Mikä on 4.3 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä oppilaitokset hyväksyvät 4,3 GPA: n? Ota selvää, mihin kouluihin pääset.

Salem State Universityn SAT -tulokset ja GPA

Manhattanville Collegessa pääsyvaatimukset

Täydellinen luettelo: Yhdysvaltojen pienimmät korkeakoulut

Mitkä ovat maan pienimmät oppilaitokset? Miksi ne ovat niin pieniä, ja sinun pitäisi mennä yhteen? Lue lisää täydellisestä oppaastamme.

Austin Collegen pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Citrus Valley High Schoolista

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Citrus Valley High Schoolista Redlandsissä, Kaliforniassa.

Kuinka saada paras Dartmouth-vertaissuositus

Tarvitsetko vertaisarviointia Dartmouthin sovellukseen? Vahva kirje ei ehkä ole sitä mitä luulet. Näin saat parhaan mahdollisen vertaiskirje, askel askeleelta.

Jokaisen ACT-lukukysymystyypin täydellinen erittely

Opiskeletko ACT-lukemista? Sinun pitäisi tietää tarkalleen, mitä kysymystyyppejä on ja kuinka usein kukin niistä esiintyy. Lue täydellinen erittelyoppaamme täältä.

Ultimate Study Guide for SAT Reading: Strategiat, vinkit ja käytäntö

Haluatko täydellisen opinto-oppaan SAT-lukemiseen, joka sisältää asiantuntijastrategioita, vinkkejä ja käytännön kysymyksiä? Tässä on paras SAT-lukemisen valmisteluopas, joka on saatavana kaikkialla.

St. Lawrence Universityn pääsyvaatimukset