Poikkitieteelliset opinnot: mitä se on? Pitäisikö sinun saada tutkinto?

ominaisuus_palapeli

Korkeakouluilla on runsaasti tutkintoja, joista voit valita kaikenlaisia ​​urapolkuja. Mutta jos etsit jotain erikoisempaa, jotain, joka voi yhdistää rakkautesi useille tieteenaloille yhdeksi kokonaisuudeksi, monitieteiset opinnot voivat olla sinulle sopivia.

Jos sinulla on kysymyksiä, kuten monitieteinen opiskelu, millaiset opiskelijat pärjäävät parhaiten näissä ohjelmissa ja miten tieteidenväliset opinnot voivat johtaa uraan, lue eteenpäin!Mitä ovat monitieteiset opinnot?

Tieteidenvälinen opiskelu on ainutlaatuista tutkinto -ohjelmien joukossa. Useimmat perinteiset ohjelmat keskittyvät tiettyyn opintoalueeseen, kuten matematiikkaan, kirjallisuuteen tai tietotekniikkaan. Poikkitieteelliset tutkimukset voivat sisältää kaikki edellä mainitut ja paljon muuta - se riippuu siitä, mitä toivot saavasi näistä ohjelmista.

Perus monitieteisten opintojen määritelmä on, että nämä ohjelmat antavat opiskelijoille mahdollisuuden valita pitoisuutensa. Voit luoda oman pääaineesi tehokkaasti valitsemalla kaksi kiinnostavaa aluetta ja yhdistämällä ne yhdeksi koulutusohjelmaksi, johon olet erikoistunut. Sano esimerkiksi, että rakastat psykologiaa ja taidetta. Voit yhdistää taideohjelman psykologiohjelmaan oman taideterapiatutkinnon luomiseksi.

Poikkitieteelliset opinnot eroavat integroivista opinnoista, joissa yksi painopiste on toisten tukemisessa. Jos esimerkiksi haluat opiskella psykologiaa ja taidetta integroivalla tavalla, voit tutkia, miten taide vaikuttaa psykologiaan, mutta ei toisinpäin. Integroiva tutkimus ei kohdella eri aloja yhtäläisinä; sinulla on yksi keskeinen kurinalaisuus, ja muut ohjelmat ilmoittavat siitä.

body_study-6

Miksi valita monitieteisten opintojen pääaine?

Tieteidenvälinen opiskelu sopii erinomaisesti opiskelijoille, joilla on erityisiä etuja, joita ei välttämättä täytetä perinteisen tutkinnon kautta. Ehkä sinulla on esimerkiksi syvä kiinnostus kielitieteeseen ja biologiaan sekä näiden kahden leikkauspisteisiin. Saatat suorittaa kielitieteen kursseja ja biologian kursseja saadaksesi tutkinnon, mutta nämä kaksi eivät yleensä ylitä perinteisiä koulutusohjelmia. Jos opiskelet näitä aloja osana monitieteistä ohjelmaa, suunnittelet pääaineesi erityisesti ymmärtääksesi näiden kahden kentän väliset suhteet.

Jos sinulla on tietty ala, jota haluat työskennellä tulevaisuudessa, joka vaatii erikoistietämystä, tutkinto monitieteellisistä opinnoista voi olla hyvä lähestymistapa. Jos haluat työskennellä biologina, mutta erityisesti ihmiskehon kanssa on kehittynyt puheeksi sopivaksi, voit suunnitella pääaineesi vastaamaan näitä etuja.

Vielä parempi, monitieteinen opinto -ohjelma tarkoittaa sitä, että valitset henkilökohtaisesti asioita, jotka kiinnostavat sinua. Perinteisessä koulutusohjelmassa saatat joutua opiskelemaan eläinbiologiaa tai mikrobiologiaa, joilla kummallakaan ei ole niin paljon yhteistä kielitieteen kanssa. Poikkitieteellisessä ohjelmassa luokat ovat todennäköisemmin suoraan linjassa niiden asioiden kanssa, joita haluat opiskella, koska aiot työskennellä neuvonantajien kanssa ihanteellisen pääaineen luomiseksi.

body_library-8

Millaiset opiskelijat menestyvät monitieteisissä opinnoissa?

Koska monitieteiset opinnot ovat erityisala, menestyminen vaatii tietyntyyppisiä opiskelijoita. Opiskelijoita, jotka todennäköisemmin menestyvät alalla, ovat opiskelijat, jotka ovat:

miten vastata columbia -lisäkysymyksiin

Luova

Jos olet kiinnostunut monitieteisistä opinnoista, olet luultavasti ainakin hieman luova. Et halua seurata olemassa olevia polkuja; haluat luoda uuden ja ainutlaatuisen sinulle. Tämä ominaisuus palvelee sinua hyvin, kun yhdistät eri aloja ja suunnittelet kurssiaikatauluja, koska osa monitieteistä opinto -ohjelmaa luo uusia yhteyksiä tieteenalojen välillä.

Motivoitunut

Koska poikkitieteellisillä opinnoilla ei ole selkeää polkua, kuten monilla pääaineilla, sinun on oltava erityisen motivoitunut opiskelija, jotta se toimii sinulle. Suunnittelet oman kurssiaikataulusi ja -ohjelmasi neuvojiesi kanssa, mikä tarkoittaa enemmän työtä kuin tavallisesti opiskelijana. Sinun on pidettävä motivaatio korkealla, jos haluat menestyä monitieteisten opintojen pääaineena.

Yhteistyö

Saatat olla koulusi ainoa opiskelija, jolla on erityinen kenttäyhdistelmä monitieteisissä opinnoissa, mutta se ei tarkoita sitä, ettet tee yhteistyötä muiden kanssa. Yhteyksien luominen samanhenkisten ihmisten kanssa on loistava tapa parantaa omaa kokemustasi, varsinkin kun aiot rakentaa omaa tietäsi. Teet myös paljon töitä professoreiden ja neuvonantajien kanssa luodaksesi akateemisen polkusi. Joten vaikka saatat olla ainoa henkilö, joka tekee juuri sinun ohjelmasi, on silti tärkeää tehdä yhteistyötä muiden kanssa!

Kriittisiä ajattelijoita

Monet tieteenalat ovat päällekkäisiä korkeakoulussa, mutta tieteidenvälisissä opinnoissa tämä päällekkäisyys on asia, jonka pääosin selvität itse. Tästä syystä kriittinen ajattelu on monitieteisten opintojen opiskelijoille arvokas taito. Harkitset kaikkia kurssejasi keskustellessasi keskenään, vaikka yhteydet eivät olisikaan selkeitä sinulle. Jos ohjelmasi vaatii väitöskirjan tai huippukiviprojektin, kattat todennäköisesti kaikki kurssien ja kenttien leikkaustavat. Se, että pystyt ajattelemaan kriittisesti näitä kursseja, on korvaamaton sinulle, kun etenet ohjelman aikana.

Kurinalainen

Motivaatio ja kova työ vie sinut pitkälle, mutta kurinalaisuuden tunne vie sinut pidemmälle. Poikkitieteelliset opinnot edellyttävät, että noudatat eri standardeja kuin perinteiset tutkinnot. Tämä tarkoittaa, että ohjaat itseäsi, paljon aikaa - vaikka suunnittelet suunnitelman neuvojiesi ja ohjaajien kanssa, olet itse vastuussa sen asianmukaisesta toteuttamisesta. Ihmisillä, jotka ovat hyviä asettamaan tavoitteita, saavuttamaan määräaikoja ja suunnittelemaan, on helpompaa

body_think-2

Monitieteisten tutkimusten plussat ja miinukset

Poikkitieteellisten opinto -ohjelmien valinnassa on otettava huomioon monia seikkoja. Näillä ohjelmilla on paljon ainutlaatuisia etuja muihin suuriin yrityksiin verrattuna, mutta myös joitain mahdollisia haittoja.

Plussat:

 • Useiden tieteenalojen oppiminen
 • Kenttien päällekkäisyyden ymmärtäminen
 • Mahdollisuuksia uudelle tutkimukselle ja kehittämiselle
 • Intohimo opiskeluusi, koska suunnittelet sen

Haittoja:

 • Professorit eivät ehkä ymmärrä ohjelmaa
 • Professorit eivät ehkä ymmärrä ainutlaatuisia tarpeitasi monitieteisten opintojen opiskelijana
 • Vaikea vaihtaa aiheiden välillä, koska työ ei välttämättä liity toisiinsa
 • Se on erikoistunut tutkintoon, joten jotkut työt eivät ehkä tiedä, mitä tehdä
 • Luokkakouluun pääseminen voi olla vaikeaa
 • Työpaikat eivät ehkä ymmärrä tutkintoasi

11

Mitkä koulut tarjoavat monitieteisiä opinto -ohjelmia?

Vaikka pääaine on epätavallinen lähestymistapa, monet suuret koulut tarjoavat monitieteisiä opintoja vaihtoehtona oppilailleen. Jotkut näistä kouluista sisältävät:
 • Boisen osavaltion yliopisto
 • Bowling Greenin valtionyliopisto
 • Brownin yliopisto
 • College of William ja Mary
 • Creightonin yliopisto
 • Duke University
 • George Washington University
 • Lehighin yliopisto
 • Lipscombin yliopisto
 • New Yorkin yliopisto
 • Purduen yliopisto
 • Portland State University
 • Stephen F Austin State University
 • SUNY Fredoniassa
 • Kalifornian yliopisto - Berkeley
 • Kalifornian yliopisto - Los Angeles
 • Connecticutin yliopisto
 • Denverin yliopisto
 • Illinoisin yliopisto Urbana-Champaign
 • Virginian yliopisto
 • Valparaison yliopisto

body_class

Millaisia ​​ovat monitieteiset ohjelmat?

Monet koulut kaikkialla Yhdysvalloissa tarjoavat monitieteisiä opinto -ohjelmia. Kaikilla korkeakouluilla ei ole monitieteistä opinto-ohjelmaa, ja vaikka niitä olisi, sitä ei ehkä tueta erityisen hyvin. Kaikissa alla olevissa ohjelmissa on runsaasti tietoa monitieteisistä opinto -ohjelmistaan, mukaan lukien hakemus, odotukset ja tiedot laitoksen aiemmista menestyksistä.

UC Berkeley

UC Berkeleyssä monitieteisiä opintoja pidetään osana taiteen kandidaatin ohjelmaa. Valmistut ohjelmasta riippumatta siitä, mitä kenttiä yhdistät, BA -tutkinnolla.

Berkeley vaatii myös vähintään kolme kenttää monitieteellisessä opinto -ohjelmassasi. Ohjelma olisi suunniteltava vastaamaan tiettyyn tutkimuskysymykseen, mutta kysymystä voidaan lähestyä monin tavoin, mukaan lukien alueelliset, vertailevat ja historialliset lähestymistavat.

Vaikka monitieteisten opintojen avulla opiskelijat voivat suunnitella oman pääaineensa, B erkeleyllä on rakenne, jolla varmistetaan, että opiskelijoiden saama koulutus on monipuolista ja kattavaa. Tulet valitsemaan joukosta luettelo hyväksyttävistä kursseista ottamaan huomioon edellytykset, mukaan lukien johdantokurssit, maailman aluekurssit ja metodologiakurssit, ja jokaisella vaatimuksella on valikoima tieteenaloja, joista valita.

Tufts

Tufts tekee selväksi, että monitieteiset opinnot eivät ole vain tapa luoda ainutlaatuinen pääaine - se on omistettu opintoalue, joka on otettava vakavasti. Heidän verkkosivustonsa mukaan se on vakava yritys opiskelijalle, joka on sitoutunut yhdistämään tieteenaloja tavalla, jolla on todistettavasti merkitystä tunnistettavan henkisen tutkimuksen alueen kannalta.

Tuftsilla on vaatimukset, jotka vastaavat heidän tunteitaan siitä, että monitieteiset opinnot ovat vakava yritys. Tutkinnon saaminen vaatii opinnäytetyön ja väitöskirjan puolustuksen neuvoa -antavan komitean edessä, joka edustaa työn ja tutkimuksen huipentumaa. Opiskelijat perustavat oman neuvoa -antavan komiteansa, jossa on kolme eri tieteenalojen ohjaajaa, joista yhden on oltava taiteen ja tieteen tiedekunnan vakituinen jäsen.

Neuvoa -antavan komiteansa kanssa monitieteisten opintojen opiskelijat kehittävät pääaineitaan. Tärkeimpien ehdotusten on sisällettävä otsikko, kuvaus siitä, miksi sen on oltava monitieteinen, mitä ongelmia ohjelman avulla käsitellään ja mitä menetelmiä käytetään niiden ratkaisemiseen, sekä tukikirjeet, bibliografia ja luettelo kursseista he aikovat ottaa.

Monitieteisten opintojen keskuksen tiedekunnan komitean on hyväksyttävä tämä ehdotus ennen kuin voit aloittaa ohjelman.

Floridan yliopisto

Floridan yliopistossa on jo olemassa monialaisia ​​ohjelmia, mukaan lukien biologinen kuva, kestävän kehityksen tutkimukset sekä Lähi -idän kielet ja kulttuuri.

Jos opiskelija haluaa suunnitella oman pääaineensa, hänen on haettava erikseen IDS -ohjelmaan dekaanin toimiston kautta. Heidän on myös löydettävä vähintään kaksi vakituista neuvonantajaa, jotka auttavat heitä suunnittelemaan ohjelmansa.

Kuten Tufts -ohjelmassa, opiskelijoiden on suoritettava tutkielma valmistuakseen.

Koska monitieteiset opinnot voidaan räätälöidä jokaiselle sitä harjoittavalle opiskelijalle, ohjelmat voivat vaihdella melko paljon korkeakoulujen välillä. Tässä on kolme huippukoulujen ohjelmaa:

body_binoculars-2

Mitä sinun pitäisi etsiä monitieteisten opinto -ohjelmasta?

Ohjelmat voivat vaihdella yliopistosta toiseen, mutta on muutamia asioita, joita kannattaa etsiä, jos olet kiinnostunut suorittamaan monitieteisen tutkinnon:

Jälkitietue

Yliopistolla ei tarvitse olla erityisiä etujasi selkeästi hahmoteltu, mutta Poikkitieteellisten opintojen puitteet helpottavat hyvän ja hyvin tuetun koulutuksen saamista.

Professorin tuki

Perinteisellä koulutusohjelmalla on polku menestykseen sekä neuvonantajia ja professoreita, jotka ovat hyvin koulutettuja auttamaan opiskelijoita selviytymään. Tämä ei välttämättä pidä paikkaansa monitieteisten opintojen suhteen, mikä tarkoittaa sinun on oltava erityisen ahkera arvioidessasi, kuinka hyvin työskentelet professoreidesi kanssa.

Valitettavasti, koska professorit eivät välttämättä tiedä, mikä ohjelmasi on, heidän voi olla vaikea ymmärtää tarkalleen, kuinka yksi kappale sopii toiseen. Toisin kuin perinteiset koulutusohjelmat, ei ole todellista askelta lähestymistapaan - kurssit voivat olla radikaalisti eri aloilla ilman yritystä yhdistää niitä.

Siksi on niin tärkeää olla yhteydessä professoreihin ja neuvonantajiin. Sinun on oltava varma, että olet kaikki samalla sivulla kaikesta siitä, mitä tarvitset päästäksesi jokaisesta luokasta, vaikka teetkin suurimman osan sillasta itse. Kun olet selvillä aikeistasi ja tavoitteistasi, professoreidesi on helpompi auttaa sinua saavuttamaan ne!

kansallisten ansioiden apurahan finalistit 2017

body_work-1

Millaisia ​​monitieteisiä opintoja on olemassa?

Yksi perinteisen koulutusohjelman eduista on se, että tuleva ura todennäköisesti tietää, mitä se tarkoittaa, vaikka hän olisi hyvin erikoistunut. Poikkitieteelliset opinnot ovat hieman erilaisia ​​- vaikka tuleva työ saattaa tunnistaa viestinnän ja taidehistorian, he eivät ehkä ymmärrä tarkalleen, mitä tarkoittaa monitieteinen tutkinto, joka kattaa molemmat.

Mutta se ei tarkoita, että sinä ei voi saat monialaisia ​​opintoja - vain selkeys ja omistettu opiskelu ovat paras tapa varmistaa, että tutkinto auttaa sinua. Tässä on muutamia töitä, jotka hyötyvät monitieteisestä lähestymistavasta:


Job

Tutkinto Pakollinen

Keskimääräinen palkka

Työnkuvaus

Paras ihmisille, jotka ...

Opettaja

Kandidaatin tutkinto (vähintään)

60 477 dollaria

Lasten tai aikuisten opettaminen tietystä aiheesta

Ymmärrä koulutusperiaatteet, ymmärrä lujasti yksi tai useampi tietty aihe ja nauti työskentelystä muiden kanssa

Kirjanpitäjä

Ei mitään, mutta kandidaatin tai korkeampi tutkinto on erittäin edullinen

77 920 dollaria

Analysoi taloudellisia tietoja laatiakseen raportteja yrityksille

Työskentele hyvin numeroiden kanssa, tarkkaile yksityiskohtia ja nauti analysoinnista

Neuvonantajat

Kandidaatin tutkinto vähintään, mutta maisterin tutkinto on edullinen

42 840 dollaria

Tarjoaa neuvoja ja opastusta ihmisille eri yhteyksissä

Hänellä on erinomaiset kuuntelutaidot, hän pystyy pysymään objektiivisena, erinomaisena kommunikoinnissa

Toimittaja

kuinka monta 0 on biljoonaa

Ei vaadita, mutta kandidaatin tutkinto on erittäin edullinen

40 077 dollaria

Kirjoittaa ja tutkii erilaisia ​​aiheita luodakseen uutisia, videoita tai muita raportteja

Oletko utelias, sinulla on kirjoitustaito, nauti tutkimuksesta

Arkeologi

Kandidaatintutkinto

59 040 dollaria

Osallistuu kaivauksiin ja kaivauksiin saadakseen lisätietoja historiasta

Tarkkaile yksityiskohtia, ole utelias, joustava asuinpaikassasi ja kuinka kauan

Avainvinkit

Poikkitieteellisten opinto -ohjelmien ottaminen voi olla paljon työtä. Huolehdit itsestäsi enemmän kuin perinteisessä koulutusohjelmassa, mutta lisääntynyt vapaus ja joustavuus ovat sen arvoisia monille opiskelijoille.

Varmista, että saat kaiken hyödyn ohjelmasta, pitämällä mielessä seuraavat asiat:

Tee tutkimuksesi

Koulut, joilla on jo menettelyt monitieteisten opintojen opiskelijoille, tukevat sinua todennäköisesti paremmin. Tiedä etukäteen, onko näitä menestyspuitteita olemassa, ja jos ei, kehitä suunnitelma siitä, miten lähestyt ohjelmaa.

Etsi muita monitieteisten opintojen opiskelijoita ja alumneja saadaksesi lisätietoja heidän kokemuksistaan. Tukeeko professorit heitä? Entä koulun hallinto? Onko heillä suosituksia siitä, miten saat kaiken hyödyn irti ohjelmasta?

Vietät jonkin aikaa oppiaksesi enemmän tieteidenvälisistä opinnoista koulussa on hyvä tapa varmistaa, että saat parhaan hyödyn ohjelmasta. Älä pelkää kysyä paljon kysymyksiä - se on taito, jota tarvitset kentälle!

Valitse tarkennus ja pidä siitä kiinni

Tieteidenvälinen opiskelu sopii erinomaisesti opiskelijoille, joilla on monia etuja. Mutta monet intressit voivat olla myös ongelma, jos kamppailet pysyä yhdessä hankkeessa pitkiä aikoja. Kun suunnittelet ohjelmasi neuvojiesi kanssa, varmista, että se on suunnitelma, josta voit pitää kiinni koko opiskeluaikasi —Tutkinnon vaihtaminen on vaikeaa jopa perinteisille ohjelmille, mutta luottotuntien menettäminen voi olla erityisen vaikeaa monitieteisille tutkinto -opiskelijoille.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Mitkä ovat 7 suunnitteluperiaatetta?

Mitkä ovat suunnittelun periaatteet? Luettelemme suunnittelun keskeiset periaatteet ja elementit ja autamme sinua ymmärtämään, miten voit käyttää niitä työssäsi.

Springfield College pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä San Pedron lukiosta

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta San Pedro Senior High Schoolista San Pedrossa, Kaliforniassa.

Viterbon yliopiston ACT -pisteet ja GPA

Suuren Gatsbyn lopun ja viimeisen rivin ymmärtäminen

Kysymyksiä kuuluisasta Great Gatsbyn loppumisesta? Analysoimme romaanin viimeiset kappaleet ja viimeiset rivit sekä niiden suhtautumisen muuhun tarinaan.

John F. Kennedyn lukio | 2016-17 Rankings | (Granadan kukkulat,)

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta John F.Kennedyn lukiosta Granada Hillsissä, Kaliforniassa.

Hillsdale College ACT -pisteet ja GPA

Idahon osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Boisen osavaltion yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Kuinka lopettaa ajan loppuminen SAT-lukemisessa

Onko SAT Reading -kohtien aika loppunut eikä sinulla ole tarpeeksi aikaa vastata kysymyksiin? Annamme sinulle täydelliset strategiat, joiden avulla voit selvittää, kuinka saat enemmän minuutteja.

ACT -kirjoitusvinkkejä: 15 strategiaa esseepisteidesi nostamiseen

Lue tärkeimmät vinkkimme ACT Writing -pistemäärän nostamiseksi, mukaan lukien salaisuudet, joita ACT ei halua sinun tietävän.

Ovatko AP-luokat sen arvoisia? Pitäisikö sinun ottaa ne?

Miksi sinun pitäisi käydä AP-luokissa? Mitä hyötyä siitä on? Opi, ovatko AP-kurssit todella aikaa ja vaivaa yliopistosovelluksiin.

Rhodes College SAT -pisteet ja GPA

Sana ja redundanssi SAT-kirjoituskysymyksissä

Opi tämä tärkeä SAT-kielioppisääntö parhaiden vinkkien avulla, joita sovelletaan todellisiin käytännön kysymyksiin. Älä ole tarpeeton!

Parhaat vakuudettomat luottokortit ihmisille, joilla on huono luottokortti

Matala luotto-pisteet? Tarvitsetko luottokortin? Vaihtoehtosi ovat rajalliset, mutta älä paniikkia: tutustu luetteloon parhaista vakuudettomista luottokorteista.

Cordovan lukio | 2016-17 rankingit | (Rancho Cordova,)

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Cordovan lukiosta Rancho Cordovassa, Kaliforniassa.

Havaijin yliopisto, Hilo Pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä San Marinon lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta San Marinon lukiosta San Marinossa, Kaliforniassa.

Härän kuun merkki: mitä se tarkoittaa sinulle

Onko sinulla Härän kuun merkki? Opi mitä kuun merkit ovat ja kuinka Härän kuu vaikuttaa persoonallisuuteesi ja elämääsi.

Siirretäänkö Associate -tutkinto mihin tahansa korkeakouluun? Jopa Ivy?

Voitko siirtyä Ivy Leagueen Community College -oppilaitoksesta? Opi siirtämään osakkuusyrityksen tutkinto mihin tahansa korkeakouluun.

4 vinkkiä standout 'Why Yale' -esitykseen

Etkö ole varma, miten lähestyä Why Yale -esee -kehotetta? Katso miksi Yale-esseenäyte ja saat vinkkejä oman tähtiseesi kirjoittamiseen.

Täydellinen luettelo SUNY -kouluista: kuinka valita sinulle sopiva

Käymme läpi täydellisen luettelon SUNY-kouluista keskittyen 4-vuotisiin oppilaitoksiin. Selvitä, mikä SUNY -koulu on sinulle paras!

College of Mount St.Josephin pääsyvaatimukset

Pattenin yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Redlandsin lukiosta

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Redlands Senior High Schoolista Redlandsissa, Kaliforniassa.