Tärkeää: Lue tämä ennen SAT -pisteiden lähettämistä korkeakouluille

Riippumatta siitä, kuinka loistava transkriptisi on, olitpa kuinka oppinut oppituntisi ulkopuolista toimintaa, olitpa esseesi kuinka lyyrinen - mikään sovellus ei ole täydellinen ilman SAT -pisteitäsi.

Joten miten varmistat, että SAT -pisteesi lähetetään oikein, oikeaan aikaan ja vain pisteillä, joista olet eniten ylpeä? Lue parhaat neuvomme päätöksistäsi ja mitä tehdä, jos jokin menee pieleen.Tässä artikkelissa käyn läpi SAT -pisteiden lähettämisprosessin, SAT Score Choice -palvelun ja -kohdat, milloin SAT -tulokset lähetetään (ja milloin ei!) Ja mitä tehdä, jos pisteet katoavat. Selitän myös kaikkien vaihtoehtojen hyvät ja huonot puolet ja annan ehdotukseni milloin tahansa, kun on useita mahdollisia tapoja edetä.

SAT -pisteiden lähettäminen: 2 menetelmää

Voit lähettää SAT -pisteesi joko testin yhteydessä tai milloin tahansa pisteidesi saamisen jälkeen. Tarkastelemme kahta menetelmää yksityiskohtaisemmin alla.

Tapa 1: Käytä neljää ilmaista tulosraporttia

Kun rekisteröidyt SAT: ään ja yhdeksän päivän ajan testin suorittamisen jälkeen, voit lähettää neljä ilmaista tulosraporttia korkeakouluille ja apurahaohjelmille. Huomaa kuitenkin, että teet tämän ilman näet ensin pisteesi.

Tässä on neuvomme, haluatko lähettää nämä neljä ilmaista SAT -pisteraporttia:

 • Plussat: Nämä neljä tulosraporttia ovat vapaa. Säästetty dollari on ansaittu dollari!
 • Haittoja: Et tiedä pisteitäsi ennen kuin ne lähetetään. Tämä tarkoittaa, ettet voi käyttää SAT Score Choicea valitaksesi, mitkä tulokset oppilaitokset näkevät ja mitkä he älä katso (lisätietoja Score Choice -palvelusta tämän artikkelin seuraavassa osassa). Pohjimmiltaan, pisteesi lähetetään, vaikka ne eivät olisikaan niin vahvoja kuin haluat.

Suositus: Säästä rahaa ja aikaa - lähetä pisteitä korkeakouluille, jotka haluavat nähdä neljä ilmaista tulosraporttia kaikki SAT -pisteesi.

mikä claremont college sopii minulle

merkintä:Yhä useammat koulut sallivat oppilaiden itse ilmoittaa SAT/ACT-pisteet ja vaativat virallisia tulosraportteja vain, jos oppilaat hyväksytään. Jos haet vain kouluun, joka kuuluu tähän luokkaan, ja odotat, kunnes hyväksyntäsi lähettää virallisen tulosraportin, sinun on oletusarvoisesti käytettävä menetelmää 2, jota käsittelemme seuraavaksi.

Ben Franklin ja hänen kolmen pennin paperirahat ovat ylpeitä säästäväisyydestäsi.

Tapa 2: Tilaa lisäpisteraportit

Voit myös tilata SAT -tulosraportteja College Board -tilisi kautta milloin tahansa pisteidesi saamisen jälkeen. Tililläsi näet kaikki SAT -testin päivämäärät ja tulokset ja voit valita, mitkä lähetetään.

Tässä on neuvomme siitä, pitäisikö sinun lähettää SAT -pisteesi sen jälkeen, kun olet nähnyt ne:

 • Plussat: Näet kaikki pisteet ensin, joten voit valita vain parhaat pistemäärät lähetettäväksi (käsitän jälleen SAT Score Choicea tarkemmin alla).

Tässä on suosituksemme, milloin tilata lisää SAT -pisteraportteja:

 • Lähetä tulokset parhaista osiotuloksistasi korkeakouluille, jotka ylittävät SAT: n . Nämä koulut tekevät uuden yhdistelmäpisteen käyttämällä parhaita matematiikan ja näyttöön perustuvan lukemisen ja kirjoittamisen (EBRW) pisteitäsi kaikista ottamistasi SAT-tuloksista.
 • Lähetä korkein pistemäärä korkeakouluille, jotka eivät ylitä pisteitä eivätkä vaadi kaikkia pisteitäsi, SAT -apurahaohjelmiin ja NCAA: lle, jos aiot harrastaa korkeakouluurheilua.

Voitko lähettää vanhoja SAT -tuloksia?

Jos olet valmistunut lukiosta yli vuosi sitten etkä ole käyttänyt SAT -ohjelmaa sen jälkeen, tai jos haluat lähettää pisteitä SAT -ohjelmasta, jonka otit yli viisi vuotta sitten, sinun on pyydettävä ne arkistosta . Jokainen raportti maksaa 31 dollaria , ja jokainen kiireinen raportti maksaa vielä 31 dollaria.

Voit tilata vanhat SAT -tulokset kahdella tavalla (huomaa, että sinä ei voi tilata ne verkossa College Board -tilisi kautta):

 • Soita yliopiston hallitukselle numeroon (866) 756-7346. Huomaa, että on olemassa ylimääräinen 15 dollaria palkkioiden tilaaminen puhelimitse.

Pro -vinkki: Saatat törmätä Q&A -verkkosivustoihin, joissa kerrotaan, että lähetät tai faksat kopion tulostetusta SAT -tulosraportistasi korkeakouluille, jotta voit lähettää tulokset ilmaiseksi. Älä kuuntele näitä! Useimmat oppilaitokset tarkastelevat vain College Boardin suoraan lähettämiä virallisia tulosraportteja. Et voi yksinkertaisesti lähettää kouluille kopiota raportistasi, vaikka määräaika lähestyy.

Faksasitko kopion tuloksistasi? Voisi myös lähettää heille tämän muistiinpanon.

Voitko valita lähetettävät SAT -tulokset?

Voit nyt päättää, haluatko College Boardin lähettävän kaikki SAT -pisteesi korkeakouluille tai haluatko käyttää Score Choice -ohjelmaa.

SAT Score Choice -ohjelman avulla voit valita, mitkä tulokset lähetät kouluille. Voit valita yksittäiset testauspäivät, mutta et testiosia. Toisin sanoen, valitset lähetettävän SAT -päivämäärän, ja College Board lähettää tulokset testistä ja testistä vain.

Sano, että otit SAT: n kolme kertaa ja toisen kerran imetit kuumetta ja sinulla oli yleensä huono päivä. Score Choice -toiminnon avulla voit lähettää vain ensimmäinen ja kolmas testitulos korkeakouluille - joten voit jatkaa ja lähettää toisen historian roskakoriin.

Tässä on SAT Score Choice -käytännön hyvät ja huonot puolet:

Plussat
 • Score Choice on mahtava oppilaitokset, jotka eivät vaadi kaikkia SAT -pisteitäsi.
 • Se sopii myös korkeakouluille, jotka ylittävät pisteet - voit lähettää heille testipäivät, joilla on korkeimmat pisteet.
 • Lopuksi, se on paras tapa lähettää parhaat yksittäiset SAT -pisteet apurahaohjelmille ja NCAA: lle.
Haittoja
 • Sinun täytyy lue kohdeoppilaitosten pisteiden lähettämispolitiikat erittäin huolellisesti. Jos et lähetä kaikkia pisteitä korkeakouluille, jotka vaativat niitä kaikkia, hakemuksesi voi laskea kuumaan veteen. Helpottaaksesi eri politiikkojen seurantaa, tutustu College Board'siin BigFuture -sivusto , jossa luetellaan satojen Yhdysvaltojen koulujen SAT -pisteytyskäytännöt.

body_clock-5

Milloin sinun pitäisi lähettää SAT -pisteet?

Keskustellaan nyt parhaasta ajasta SAT -pisteiden lähettämiselle korkeakouluille. Tässä osassa käsittelemme sitä, kuinka aikaisin pisteesi lähetetään, milloin odotetaan pisteiden saapuvan oppilaitoksillesi, harkitaanko pisteraporttien tilaamista ja lopulta mitä tehdä, jos myöhästyt määräajasta.

Pitäisikö sinun lähettää SAT -pisteet aikaisin?

College Board väittää, että pisteiden lähettäminen aikaisin osoittaa oppilaitoksille, että olet erittäin kiinnostunut hakija. Jos otat ensin nuorten vuoden SAT: n, sinun pitäisi sitten lähettää se pisteet korkeakouluille, joista olet erityisen kiinnostunut?

On totta, että jotkut oppilaitokset tehdä pyytää joskus todisteita siitä, että hakija haluaa vilpittömästi mennä kouluunsa; tätä kutsutaan osoittanut kiinnostuksensa. Mutta tämä on jotain, joka yleensä tulee peliin jälkeen olet lähettänyt täyden hakemuksesi, yleensä keinona siirtää joku jonotuslistalle.

Yleensä SAT -pisteiden lähettäminen aikaisin onnistuu ei antaa sinulle etua. Sitä ei myöskään pidetä osoitettuna kiinnostuksena. Tämä johtuu siitä, että jos lähetät SAT -tulokset yliopistolle, mutta et ole vielä hakenut sinne, pääsyhenkilöstö tallentaa ne vain nimesi alle yleiseen tiedostoon, kunnes hakemuksesi ilmestyy.

texasin yliopisto täytti vaatimukset

Ja se ei ole vain se. Jos lähetät pisteet aikaisin ja aiot ottaa SAT: n uudelleen, et saa Score Choicen kaikkia etuja koska et voi verrata varhaisia ​​pisteitäsi myöhempien testien tuloksiin.

Säästä Harry Potterin heilutuslinjaan ajoissa.

Milloin SAT -pisteiden pitäisi saapua hakutoimistoon?

Ei ole yllätys kuulla se virallisten SAT -pisteraporttien pitäisi saapua kouluillesi niiden hakuaikaan mennessä. Selvittääkseen, mitä tämä tarkoittaa kun lähettääksesi pisteesi, käy läpi kaiken ajoitus, joka tapahtuu testin jälkeen.

Vaihe 1: College Board pisteet SAT

 • Pisteytys kestää yleensä kaksi viikkoa, mutta voi kestää yli viisi viikkoa kesäkuun testipäivää varten.

Vaihe 2: Pisteraportit julkaistaan ​​verkossa ja käsitellään lähetettäväksi

 • Jos olet rekisteröitynyt neljään ilmaiseen tulosraporttiin, ne lähetetään korkeakouluille noin yhden tai kahden viikon kuluttua pisteesi näkyvät verkossa.
 • Heti kun tulokset ovat verkossa, voit tilata lisää tulosraportteja College Boardin verkkosivustolta.

Vaihe 3: Korkeakoulut saavat SAT -pisteet

 • Useimmat oppilaitokset saavat testituloksia sähköisesti ohjelmiston kautta, joka tallentaa pisteet muiden sovellusmateriaalien kanssa. Korkeakoulut valitsevat itse, kuinka usein uudet SAT -pisteraportit ladataan. tämä on yleensä välillä kerran päivässä ja kerran viikossa (esimerkiksi UVA saa SAT -pisteet päivittäin).
 • Muista, että tulee olemaan viive välillä, kun korkeakoulu saa pisteesi ja kun se lisää ne hakemustiedostoosi.

Useimmissa tapauksissa matematiikka SAT -pisteraporttien tilaamiseksi menee näin:

alle 1 viikko pisteiden tilaamiseen + 1 viikko korkeakouluihin pisteiden saamiseksi ja arkistoimiseksi = tilaustulos vähintään 2 viikkoa ennen hakuajan päättymistä

Suojaan aina panokseni, joten suosittelen tilaamaan testiraportit vähintään kolme viikkoa aikaisemmin turvallisuuden vuoksi tai mikä parasta, heti kun olet suorittanut testauksen ja tiedät mihin kouluun haet.

Sinun viimeinen mahdollinen testipäivä matematiikka näyttää tältä:

3 viikkoa pisteytyksestä + 3 viikkoa testien tilaamisesta = ota viimeinen koe viimeistään 6 viikkoa ennen hakuajan päättymistä

body-kysymysmerkki-1

Pitäisikö sinun kiirehtiä SAT -tulosraporttitilauksesi?

Jos olet huolissasi määräaikojen ylittämisestä, voit maksaa lisäaikaa College Boardin kiireinen palvelu . Tässä on hyvät ja huonot puolet sen tekemisestä:

Plussat
 • Sen sijaan, että pisteiden lähettämiseen kuluu 'muutama päivä', College Board takaa, että SAT -tulokset lähetetään kahden tai neljän arkipäivän kuluessa.
Haittoja
 • Tämä palvelu ei nopeuta sitä, kuinka kauan korkeakoulun hallituksessa kestää testin tekeminen.
 • Se ei myöskään nopeuta sitä, kuinka kauan kestää, että korkeakoulut saavat pisteesi. Muista, että koulut valitsevat ajoituksen itse, ja osa saa pisteraportteja vain viikoittain. Toisin sanoen, Vaikka pisteesi lähetetään nopeammin, ne eivät välttämättä tule nähty kouluilla nopeammin.
 • Korkeakoulut, jotka saavat pisteraportteja sähköisesti, eivät ehkä näe prioriteettiraportteja ollenkaan.
 • Palvelu maksaa 31 dollaria (mutta voit kiirehtiä raportteja useille kouluille kerralla).

Suositus: Jos määräaika lähestyy nopeasti, se saattaa olla järkevää maksa ylimääräistä ostaaksesi itsellesi hieman enemmän aikaa. Muista vain, että oppilaitokset eivät ehkä näe pisteitäsi nopeammin, jos niiden toimitusasetuksia ei ole määritetty ensisijaisille raporteille.

Kyllä, sir - meillä on nopein sanansaattaja, sir.

Mitä jos jätät hakemuksen määräajan?

Mitä tapahtuu sovelluksille, kun SAT -tulokset tulevat myöhässä vaihtelee riippuen kunkin oppilaitoksen politiikasta.

Joillakin kouluilla on kova ja nopea sääntö: myöhäiset hakumateriaalit hylkäävät hakijan. Esimerkiksi Texasin yliopiston politiikka jopa ohittaa taatun pääsyn, jonka koulu tarjoaa kaikille osavaltion oppilaille luokan 10% parhaan joukossa.

Lyhyesti, myöhäiset testitulokset ovat suuri arpapeli - olet lähinnä vedonlyönti siitä, että hakemustasi ei käsitellä ennen prosessin etenemistä ja että SAT -pisteilläsi on silti mahdollisuus päästä sinne ilman ongelmia.

Esimerkiksi tässä on mitä Stanfordin yliopiston pääsisivusto varoittaa testituloksista:

'Emme voi lykätä hakemuksen tarkastelua odottaen määräajan jälkeen saapuvia pisteitä, emmekä voi taata, että myöhäiset [SAT] -tulokset tarkistetaan.'

Sillä välin, UVA korostaa seuraavaa jos SAT -pisteet ovat myöhässä:

'On mahdollista, että olemme jo aloittaneet [sic] -arvioinnin ennen kuin nämä tulokset saapuvat. Pisteet pitää silti lähettää. ... On mahdollista, että tulokset näkyvät jossain vaiheessa prosessia. '

Lopuksi, jotkut koulut arvioivat hakemukset tapauskohtaisesti. Tämä tarkoittaa sitä, että muuten erinomainen hakemus saatetaan jättää sivulle, kunnes SAT -pisteet saapuvat, kun taas hakemus, joka ei selvästikään sovi kouluun, hylätään jo ennen pisteiden vastaanottamista.

Kuinka voin varmistaa, että SAT -pisteet eivät häviä?

Yliopisto saa taatusti SAT -pisteet, kun valitset sen SAT -rekisteröinnin aikana tai kun valitset sen College Boardin verkkosivustolta samalla kun tilaat lisäraportteja.

Jotkut yliopistojärjestelmät, kuten Kalifornian yliopiston järjestelmä, jossa on monia kampuksia saman katon alla, jakaa tulokset kampusten kesken. Toisin sanoen, jos lähetät SAT -pisteet yhdelle UC -kampukselle, tulokset jaetaan kaikki UC -kampukset.

Todennäköisin syy, miksi kohdeopistosi ei löydä SAT -pisteraporttia, on se, että valitsit lomakkeesta väärän koulun nimen. Jos olet rekisteröitynyt neljään ilmaiseen raporttiin, tarkista omasta tulosraportistasi, että asettamasi korkeakoulut ovat oikein. Jos tilasit raportteja College Board -sivuston kautta, kirjaudu sisään tilillesi ja tarkista valitsemasi oppilaitokset.

Hyvä nyrkkisääntö on odota kolme viikkoa SAT -pisteidesi lähettämisen jälkeen ja tarkista, onko ne vastaanotettu. Yleensä nämä tiedot ovat saatavilla korkeakoulun sovellussivustolla, mutta joissakin tapauksissa oppilaitokset ottavat sinuun yhteyttä ilmoittaakseen, mitä sovellusmateriaaleja ei vielä ole tiedostossasi.

milloin voit alkaa hakea yliopistoon

Jos saat ilmoituksen yliopistolta, että pisteesi puuttuvat, älä panikoi: usein vastaanotetun sovellusmateriaalin kirjaaminen voi kestää muutaman viikon. Todennäköisesti koulu on todellakin saanut pisteesi, mutta ei yksinkertaisesti ole vielä jättänyt niitä. Voit vapaasti soittaa pääsytoimistoon ja pyytää heitä rauhallisesti ja kunnioittavasti tarkistamaan, ovatko SAT -pisteesi saapuneet vai eivät.

Jos SAT -pisteesi eivät tule näkyviin - joko siksi, että ne ovat kadonneet postissa, suistuneet elektronisesti raiteilta tai yksinkertaisesti väärin - voit aina lähettää tulokset uudelleen tilaamalla uusia College Boardin verkkosivuston kautta.

Voimmeko saada hammaskeijun jotenkin mukaan tähän koko puuttuvien SAT-pisteiden tilanteeseen?

Mielenkiintoisia Artikkeleita

11 parasta lukion tiedekilpailua

Toivotko hämmästyttäviä korkeakouluja voittamalla tiedekilpailun? Tutustu oppaaseemme lukiolaisten parhaista tiedekilpailuista.

Houstonin yliopisto - Clear Lake -pääsyvaatimukset

Asiantuntijan opas AP Calculus AB -tenttiin

Mietitkö mitä odottaa AP Calculus AB -testiltä? Selitämme tarkalleen mitä tentillä on, miten se pisteytetään ja miten voit pärjätä hyvin.

Columbia College Hollywoodin pääsyvaatimukset

Kuinka tervehtiä italiaksi: 6 yhteistä tervehdystä

Yritätkö sanoa hei italiaksi? Selitämme erilaisia ​​tapoja tervehtiä italiaksi.

Täydellinen opas: UC Irvinen pääsyvaatimukset

Cal State San Bernardinon pääsyvaatimukset

Lawrencen teknillisen yliopiston pääsyvaatimukset

Cooper Unionin pääsyvaatimukset

Mikä on lukion poistumistesti? Kuinka läpäiset?

Oletko huolissasi lukion lähtökokeesta? Älä panikoi! Tämä opas kertoo sinulle kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää mitä odottaa ja miten läpäistä.

Marquette University ACT -pisteet ja GPA

Mitä sinun tulee tietää Audeo Charter Schoolista

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Audeo Charter Schoolista San Diegossa, Kaliforniassa.

Mistä löytää IB -fysiikan aiemmat paperit - ilmainen ja virallinen

Haluatko IB -fysiikan aiemmat paperit? Opi mistä saa ilmaisia ​​aikaisempia papereita ja miten niitä parhaiten käyttää.

Houstonin taideinstituutin pääsyvaatimukset

Kuinka paljon AP -testit maksavat?

Kuinka paljon AP -tentti maksaa? Miten säästät rahaa ja alennat maksua? Ota selvää tästä.

Potomacin yliopiston pääsyvaatimukset

Emory & Henry College SAT -tulokset ja GPA

Mitä sinun on tiedettävä Steele Canyonin lukiosta

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Steele Canyonin lukiosta paikassa Spring Valley, CA.

Milloin toukokuu on SAT? Pitäisikö se ottaa?

Etkö ole varma, ottaako toukokuun SAT? Tarjoamme tarkan toukokuun SAT -päivämäärän ja esitämme edut ja haitat kyseisen kokeen suorittamisesta.

Tarvitsetko todella Fisken opasta korkeakouluille? Asiantuntija -arvostelu

Oletko ostamassa Fisken opasta korkeakouluille? Varmista, että luet ensin arvostelumme siitä, onko se todellakin hintansa arvoinen.

Covenant Collegen pääsyvaatimukset

Macalester College ACT -pisteet ja GPA

Kuinka rekisteröityä AP -testeihin ja luokkiin

Kuinka kirjaudut AP -testeihin? Entä ilmoittautuminen AP -luokkiin lukiossa? Lue kaikki rekisteröitymisen vaiheet täältä.

Concordia College New Yorkin pääsyvaatimukset

Parhaat vapaaehtoisohjelmat ulkomailla, joita sinun pitäisi kokeilla

Etsitkö parhaita vapaaehtoisohjelmia ulkomaille? Keskustelemme siitä, mitä kannattaa etsiä ja välttää, ja sitten luetellaan parhaat saatavilla olevat ohjelmat.