Tärkeää: Lue tämä ennen ACT-pisteiden lähettämistä korkeakouluille

Mikään yliopistohakemus ei ole täydellinen ilman testituloksia. Pisteiden lähettämisen korkeakouluihin ei kuitenkaan tarvitse olla hämmentävä ja turhauttavaa! Lue tämä artikkeli osoitteeseen ymmärrä kaikki vaihtoehdot ACT-pisteiden lähettämiseen, saada apua monissa tekemisissäsi olevissa päätöksissä ja tietää, mitä tehdä, jos kohtaat ongelmia.

Kuvaan perusprosessia siitä, miten lähetetään ACT-pisteet, miten hyödynnetään täysimääräisesti ACT: n henkilökohtaista pisteet-raportointia, milloin pisteitä lähetetään ja miten varmistetaan, että pisteet eivät eksy. Samalla käyn läpi kaikkien vaihtoehtojen edut ja haitat ja ehdotan suositeltavaa toimintatapaa.Kuinka lähettää ACT-pisteet: 2 tapaa

Voit lähettää ACT-pisteet joko kun suoritat testin tai milloin tahansa saatuasi pisteet.

Tapa 1: Käytä neljää ilmaista pisteet -raporttiasi

Aikana, jolloin rekisteröidyt ACT: ään, keskipäivän keskipäivään, testipäivääsi seuraavana torstaina, sinulla on mahdollisuus lähettää neljä ilmaista pisteytysraporttia korkeakouluihin tai apurahaohjelmiin. Tämä tarkoittaa kuitenkin, että lähetät pisteet ilman todella nähnyt heidät.

Pitäisikö sinun ottaa tämä ilmainen raporttitarjous, riippuu todella olosuhteistasi:

 • Plussat: Nämä neljä raporttia ovat vapaa, joten säästät rahaa.
 • Haittoja: Et voi hyödyntää ACT-pisteiden valintakäytäntöä (lisätietoja tästä myöhemmin). Toisin sanoen sen sijaan, että saisit valita ja valita, mitkä pisteistäsi korkeakoulut näkevät, testitulokset lähetetään korkeakouluihin, vaikka olisitkin huonompi kuin odotat.

Suositus: Suosittelen, että lähetät pisteitä ilmaisten raporttien avulla korkeakoulut, jotka vaativat sinua lähettämään kaikki ACT-pisteet.

Tapa 2: Tilaa lisäpisteet-raportit

Voit myös lähetä ACT-pisteet milloin tahansa saatuasi ne kirjautumalla sisään ACT-tili tai lähettämällä tilauslomake lisäpisteilmoituksia varten . Tililläsi voit nähdä kaikkien tekemiesi ACT-pisteiden tulokset ja luoda raportteja näistä pisteistä korkeakoulujen nähtäväksi.

Tässä on neuvomme siitä, lähetätkö ACT-pisteet jälkeen olet nähnyt heidät:

 • Plussat: Sinä pystyt muokkaa kutakin pisteet-raporttia että sinulla on vain testipäivät, jotka haluat lähettää korkeakouluille. Tämän avulla voit hyödyntää ACT-pisteiden valintaa (kerron jälleen kerran tästä kaikesta hieman alaspäin).
 • Haittoja: Jokainen pisteet-raportti maksaa 16 dollaria (jopa opiskelijoille, jotka ovat oikeutettuja maksuvapautukseen), ja jokaisessa raportissa voi olla vain yksi testipäivä ja yksi korkeakoulu. Esimerkiksi yhden testituloksen lähettäminen 10 kouluun maksaa 160 dollaria, kun taas neljän testituloksen lähettäminen yhteen kouluun maksaa 64 dollaria. Jos pyydät näitä pisteytysraportteja puhelimitse, ei sähköisesti tai postitse, myös ylimääräinen 15 dollarin puhelimaksu.

Tässä on joitain suosituksiamme kun lähettää lisää pisteet raportteja:

 • Lähetä parhaat osiotuloksesi tulokset korkeakouluille, jotka ylittävät ACT: n . Nämä koulut tekevät sinulle uuden yhdistetyn pistemäärän käyttämällä parhaita englannin, matematiikan, lukemisen ja luonnontieteiden pisteitä kaikista suorittamistasi ACT-toimista.
 • Lähetä korkein yksittäinen pisteet korkeakouluihin, jotka eivät ole superscore eivätkä vaadi kaikkia pisteitäsi, ACT-apurahaohjelmiin ja NCAA: lle, jos aiot pelata korkeakouluurheilua.

Voitko lähettää vanhoja ACT-pisteitä?

Voit lähettää ACT-pisteet kaikista testeistä ennen 1. syyskuuta 2018, sinun on pyydettävä niitä ACT-arkistoista. Jokainen säännöllinen arkistoitu raportti maksaa 41 dollaria (sisältää palautettavan 26 dollarin arkistoidun tulospalkkion).

Tässä on kolme vaihtoehtoa vanhempien ACT-pisteiden tilaamiseen:

 • Pyydä pisteitäsi verkossa luomalla ACT-tili .
 • Lähetä pyyntölomake (jos muistat arvioidun testivuotesi, ACT, Inc. voi tarkistaa vuosien määrän rekistereistään puolestasi) tai kirjeen (jos et muista) seuraavaan osoitteeseen:
  • ACT Asiakaspalvelu - Pisteet-raportit
  • PL 451
  • Iowa City, IA 52243-0451
 • Soita ACT, Inc., numeroon (319) 337-1313. Huomaa, että voit tilata vain säännöllisiä raportteja tällä tavalla - ei prioriteettiraportteja. Lisäksi on ylimääräinen 15 dollaria puhelinpalvelumaksu.

Pro-vinkki: Jotkut kysymykset ja vastaukset -sivustot väittävät, että voit tulostaa pisteet ACT-verkkosivustolta ja lähettää ne postitse tai faksilla korkeakouluille, jotta voit lähettää pisteitä ilmaiseksi. Jos vain! Valitettavasti, valtaosa korkeakouluista hyväksyy vain ACT, Inc: n lähettämät pisteet. Lisäksi useimmat korkeakoulut hyväksyvät elektroniset tulokset vain ACT: n erikoispalvelun kautta.

Se ei toiminut, kun yritit lähettää pikkuveljesi pois neljän vuoden ikäisenä, eikä se toimi nyt ACT-pisteilläsi.

Voitteko valita lähetettävät ACT-tulokset?

Tien takia ACT-pisteiden tilausprosessi on jäsennelty - voit valita mitkä pisteet tai pisteet lähetetään mihin korkeakouluihin - heidän politiikkansa on lopulta lähes identtinen College Boardin Score Choice -käytännön kanssa SAT: lle. (ACT ei kutsu sitä pisteiden valinnaksi, mutta teen yksinkertaisuuden vuoksi.)

Oletetaan, että otit ACT kahdesti. Ensimmäisen kerran, kun otit sen, olit yli flunssa ja sinulla oli kauhea päivä. ACT Score Choice -ajatus on voit lähettää vain toisen testituloksesi kohdeopistoihisi ja teeskennellä, että ensimmäistä testiäsi ei edes tapahtunut.

Tässä on joitain ACT Score Choicen tärkeimpiä etuja ja haittoja:

Plussat
 • Pisteet Choice on mahtava korkeakouluille et halua nähdä kaikkia ACT-pisteitäsi.
 • Se sopii myös huippuluokan korkeakouluille - voit lähettää kouluillesi vain ne testipäivät, joilla on sinun korkeimmat jaksopisteet.
 • Se on myös paras tapa lähettää korkeimmat pisteet apurahaohjelmille ja NCAA: lle.
Haittoja
 • Sinun on oltava varovainen ja lue kohdekorkeakoulujen pisteytyskäytännöt huolellisesti. Jos kaikkia ACT-pisteitäsi ei lähetetä korkeakouluihin, jotka edellyttävät kaikkia niitä, se voi vaarantaa hakemuksesi!
 • Koska jokaisella pisteytysraportilla voi olla vain yksi korkeakoulu ja yksi pisteet, monien raporttien lähettäminen voi tulla todella kalliiksi nopeasti.

Kuuma, uusi 'tee sateesta' -räpivideomontaasi lisävaruste? Pino kirjekuoria, ACT, Inc.

Milloin sinun pitäisi lähettää ACT-pisteet?

Puhutaan nyt parhaista aikoista lähettää ACT-pisteet kouluihin.

Pitäisikö sinun lähettää ACT-tulokset aikaisin?

Jotkut opiskelijat ovat kuulleet, että ACT-pisteiden lähettäminen aikaisin (ehkä jopa nuorempana vuonna) osoittaa korkeakouluille, että olet erittäin kiinnostunut hakija.

On totta, että siellä On sellainen asia kuin osoittanut kiinnostusta —Valintalautakunnat haluavat toisinaan nähdä todisteita siitä, että hakija haluaa vilpittömästi mennä heidän kouluunsa. Mutta osoitettu kiinnostus tulee pelaamaan vain jälkeen koko hakemuksesi on lähetetty, tavallisesti keinona siirtää joku ylös jonotuslistalle.

Joka tapauksessa, lähettämällä ACT-pisteitä aikaisin ei antaa sinulle etua tai muodostaa osoitettua kiinnostusta. Yleensä, jos lähetät pisteitä korkeakouluun, mutta et ole vielä hakenut siellä, valintakomitea yksinkertaisesti tallentaa ne nimesi alle yleiseen tiedostoon, kunnes hakemuksesi näkyy. He eivät seuraa, kenen tulokset saapuvat ensin.

Eikä vain: jos lähetät pisteesi aikaisin, mutta suunnittelet edelleen ACT: n uusimista, et saa täyttä hyötyä Pisteet-valinnasta koska et voi valita tuon varhaisen tuloksen tai myöhempien testien tulosten välillä.

Pisteiden lähettäminen riittävän aikaisin, jotta neandertalilaiset voivat vastaanottaa ne, ei anna sinulle jalkaa.

Milloin ACT-tulosten pitäisi päästä korkeakouluihin?

Ei ole yllätys kuulla sen viralliset pisteytysraportit tulisi saada kunkin yliopiston ilmoittautumisaikaan mennessä. Selvitäksemme, mitä tämä tarkoittaa ACT-pisteiden lähettämisajankohtana, käymme läpi kaiken, mitä tapahtuu testin suorittamisen jälkeen.

Vaihe 1: ACT, Inc. tekee testisi

 • Tämä kestää yleensä kymmenen päivää monivalintapisteille (mutta voi kestää jopa kahdeksan viikkoa).
 • Se kestää kaksi ylimääräistä viikkoa Pisteiden kirjoittaminen (jos otit ACT: n kirjoittamisen kanssa).
 • Se vie myös ylimääräiset 1-2 viikkoa, jos haluat otti testin Yhdysvaltojen tai Kanadan ulkopuolella (kirjoittamisen kahden ylimääräisen viikon lisäksi).

Vaihe 2: Pisteet-raportit lähetetään verkkoon ja käsitellään lähetystä varten

 • Pisteet julkaistaan ​​verkossa heti, kun monivalintatulokset ovat valmiita (ja Kirjoitustulokset lisätään kaksi viikkoa myöhemmin, kun ne ovat valmiit). Jos kuitenkin testasit valtion ja piirin, koulun tai DANTES-testauksen kautta, näet pisteet vasta verkossa saatuasi tulostetun pisteytysraportin postitse.
 • Jos olet rekisteröitynyt neljään ilmaiseen pisteytysraporttiin, ne lähetetään heti, kun koko pisteet-raporttisi (monivalintaprosentti ja kirjoittaminen, jos otit myös jälkimmäisen) on valmis.
 • ACT-verkkosivuston kautta tilatut pisteet-raportit otetaan noin yksi viikko käsittelyn ennen lähettämistä korkeakouluihin. Joten älä odota viimeiseen minuuttiin pyytääksesi lisäraportteja!

Vaihe 3: Korkeakoulut saavat ACT-pisteet

 • Suurin osa korkeakouluista saa ACT-pisteet sähköisesti. Koulut itse päättävät, kuinka usein he saavat pisteitä. Harvoin mahdollisuus on kerran kahdessa viikossa, vaikka useimmat koulut päättävät saada pisteitä paljon useammin (esimerkiksi UVA saa ne päivittäin).
 • Pieni määrä korkeakouluja vastaanottaa paperiluokan raportit lähetetään ensiluokkaisella postilla. Nämä toimitetaan yleensä muutaman päivän sisällä.
 • Muista, että tulee olemaan viive, kun korkeakoulu saa pisteet ja kun se lisää ne hakemustiedostoosi.

Useimmissa olosuhteissa kokeen tilaamisen matematiikka on seuraava:

1 viikko tulosten tilaamiseen + 1 viikko korkeakoulujen pisteiden hankkimiseksi = sinun täytyy tilaa vähintään 2 viikkoa ennen hakemuksen jättöpäivää

Joka tapauksessa on kuitenkin parasta lähettää ACT-pisteet heti, kun olet valmis testaamaan ja olet varma, mihin kouluihin haet.

Viimeinen mahdollinen testipäiväsi matematiikka näyttää tältä:

2 viikkoa monivalintapisteiden saamiseksi + 2 viikkoa pisteytykseksi Kirjoittaminen + 3 viikkoa testien tilaamiseksi = tee viimeinen testi viimeistään 7 viikkoa ennen hakemuksen jättämisen määräaikaa

Pisteiden lähettäminen on yliopistosovellusten synkronoitu uinti: jotta voit tehdä sen hyvin, sinun on hallittava täydellinen ajoitus.

Entä jos ACT-pisteet saapuvat hakemuksen määräajan jälkeen?

Mitä tapahtuu hakemuksille, kun ACT-pisteet vastaanotetaan myöhässä, riippuu viime kädessä kunkin korkeakoulun omasta käytännöstä.

Joissakin kouluissa on vaikea ja nopea sääntö, jonka mukaan myöhästyneet hakemusaineet hylkäävät hakijat. Esimerkiksi Texasin yliopiston politiikka jopa ohittaa taatun pääsyn, jonka tämä osavaltion koulu tarjoaa kaikille osavaltioiden opiskelijoille luokkansa 10 prosentin alkuun.

Joissakin kouluissa myöhäiset ACT-tulokset ovat uhkapeli - lyöt vetoa siitä, että hakemustasi ei harkita ennen prosessin jatkamista, joten pisteilläsi saattaa olla mahdollisuus päästä sinne.

Esimerkiksi tässä on mitä Stanfordin hakusivusto varoittaa myöhäisistä pisteistä:

'Emme voi viivyttää hakemuksen uudelleentarkastelua ennakoiden pisteitä, jotka saapuvat määräajan jälkeen, emmekä voi taata, että myöhäiset [ACT] -pisteet tarkistetaan.'

Sillä välin, UVA huomauttaa, mitä tapahtuu, jos pisteet ovat myöhässä :

'On mahdollista, että olemme jo aloittaneet tiedostosi [sic] -arvostelun ennen kuin nämä tulokset saapuvat. Sinun pitäisi silti lähettää nämä tulokset. ... On mahdollista, että tulokset näkyvät jossain vaiheessa prosessia. '

Lopuksi, jotkut koulut arvioivat jokaisen hakemuksen tapauskohtaisesti. Tämä tarkoittaa, että muuten erinomainen hakemus saatetaan laittaa syrjään, kunnes ACT-pisteet saapuvat, kun taas hakemus, joka ei selvästikään ole hyvä koululle, voidaan hylätä jo ennen pisteiden saapumista.

Silti parempi kuin myöhästyä Sydämen kuningattaresta ja hänen 'pois päältäsi' -politiikasta.

4 qts on kuinka monta kuppia

Kuinka voit varmistaa, että ACT-pisteet eivät kadota?

Tärkeimmät syyt korkeakouluille, jotka eivät löydä ACT-pisteitäsi, ovat seuraavat:

 • Annoit väärä ACT yliopistokoodi
 • Sinä unohdin lähettää pisteet kyseiseen korkeakouluun

Jos olet rekisteröitynyt neljään ilmaiseen pisteytysraporttiin, voit tarkistaa omasta pisteytysraportistasi antamasi koodinumerot ja varmistaa, että ne ovat oikeita. Jos tilasit raportteja ACT-verkkosivustolta, siirry tilillesi ja tarkista siellä olevat yliopistokoodit.

Hyvä nyrkkisääntö on odota kolme viikkoa lähetyspäivän jälkeen tarkistaaksesi, onko pisteet saatu. Yleensä nämä tiedot ovat saatavilla yliopiston hakusivustolla. Muissa tapauksissa korkeakoulut saattavat ottaa sinuun yhteyttä ilmoittaakseen, mitä hakemusaineistoa ei ole vielä saapunut.

Jos saat ilmoituksen yliopistolta, että ACT-pisteet puuttuvat, älä paniikkia: Saatujen hakemismateriaalien kirjaaminen voi kestää muutaman viikon. Mahdollisuudet ovat, että koulu on todellakin saanut pisteet, mutta ei yksinkertaisesti ole vielä toimittanut niitä. Soita vapaasti vastaanottotoimistoon ja pyydä heitä rauhallisesti ja kunnioittavasti tarkistamaan, ovatko pisteesi saapuneet.

Jos ACT-pistemääränne eivät tule esiin - johtuen siitä, että ne eksyivät postissa, jotenkin elektronisesti raiteilta tai yksinkertaisesti väärin - voit silti lähettää pisteesi uudelleen tilaamalla uusia raportteja ACT-verkkosivustolta.

Jos hän on kadonnut kadonneesta, tarkoittaako se, että hän menee Foundiin? Syviä ajatuksia.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Arcadian yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Etelä -Pasadenan lukiosta

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Etelä -Pasadenan lukiosta Etelä -Pasadenassa, Kaliforniassa.

Kuinka ässä AP-kemialaboratoriot

Huolestutko AP-kemian laboratorioista? Selitämme, mitä ne kattavat, mitä sinun on tehtävä ja miten voit menestyä.

Enneagrammin tyyppi 1: Perfektionisti elämässä, rakkaudessa ja työssä

Oletko vai onko joku läheisistäsi Enneagrammin tyyppi 1? Opi tunnistamaan reformaattorin tyyppi ja millainen he ovat.

10 parasta graafista laskinta (fyysinen ja online)

Etsitkö graafista laskinta? Tutustu luetteloon parhaista fyysisistä ja online-piirtolaskureista sekä siitä, miten graafista laskinta käytetään.

Mitkä ovat ICD-10-koodit diabetekselle? Täydellinen luettelo

Tarvitsetko ICD-10-koodeja diabetes mellitukselle? Katso tämä täydellinen luettelo ICD-9- ja ICD 10 -koodeista, jotka kattavat tyypin 1, tyypin 2 ja muut diabeteksen muodot.

ACT: n tekeminen 7. luokassa: Pitäisikö sinun tehdä se?

Pitäisikö 7. luokan oppilaiden ottaa ACT? Esittelemme syyt, miksi sinun on ehkä suoritettava ACT 7. luokassa, sekä testin niin varhaisen haittapuolet.

229 Yleiset englanninkieliset verbit ja esimerkit

Etsitkö luetteloa verbisanoista? Verbiluettelomme sisältää kaikki kolme verbityyppiä ja esimerkkejä.

Marquette -yliopiston pääsyvaatimukset

Wesleyanin pääsyvaatimukset

Kuinka päästä MIT: iin: 5 asiantuntijavalintavinkkiä

Kuinka vaikeaa on päästä MIT: ään? Opi, kuinka voit olla MIT-hakutilastot ja olla yksi harvoista mennä tähän erinomaiseen tutkimusyliopistoon.

Virginia Techin pääsyvaatimukset

20 parasta kirjoituskilpailua lukiolaisille

Haluatko osallistua joihinkin kirjoituskilpailuihin? Tutustu laajaan luetteloon lukio -opiskelijoiden kirjoituskilpailuista: voit julkaista ja ansaita rahaa yliopistolle.

JMU: n pääsyvaatimukset

Pittsburghin yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Kalifornian parhaat koulut | John Muir Magnet School Rankings ja tilastot

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta John Muir Magnet Schoolista San Diegossa, Kaliforniassa.

Oregonin yliopiston ACT-tulokset ja GPA

Palos Verdesin lukio 2016-17 rankingit | (Palos Verdes Estates,)

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Palos Verdesin lukiosta Palos Verdes Estatesissa, Kaliforniassa.

La Sallen yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Mikä on yhdistelmälause? Tyypit ja esimerkit

Mikä on yhdistelmälause? Miten se eroaa monimutkaisesta lauseesta? Opi näiden lauseiden määritelmät ja katso esimerkkejä yhdistetyistä lauseista.

2.5 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 2.5

Mikä on 2,5 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä korkeakoulut hyväksyvät 2,5 GPA: n? Selvitä, mihin kouluihin voit päästä.

Baruch College (City University of New York) SAT -tulokset ja GPA

1380 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

ACT Täysi maksu ja rekisteröinti: Mikä on ACT: n kokonaiskustannukset?

Kuinka paljon ACT maksaa ja mitkä ovat kaikki testaus- ja rekisteröintimaksut? Tutustu täydelliseen oppaaseemme, niin tiedät kuinka säästää rahaa.

Yksittäiset muuttujayhtälöt algebrassa: ACT -matematiikkastrategiat

Tarvitsetko apua algebrayhtälöiden kanssa ACT Math? Yksittäiset muuttujayhtälöt ovat yleisin yhtälökysymystyyppi. Opi matemaattisia strategioita ja vinkkejä näihin ongelmiin.