Tärkeää: Lue tämä ennen vatsaontelon lävistystä

feature_piercednaveloranges

Napanlävistykset voivat näyttää täysin viileiltä ja vaivattomilta ulkopuoliselta kannalta, mutta ne todella vaativat vakavaa sitoutumista, jos haluat niiden näyttävän hyvältä pitkällä aikavälillä. Ne paranevat hitaammin kuin monet muut kehon lävistykset, ja ne vaativat huomattavan määrän jälkihoitoa.

Tämä opas tulee vie sinut lävistysprosessin läpi ja näytä miten välttää mahdollisia ongelmia kun paranet. Jos noudatat tätä neuvoa, tulet näyttämään lävistystä, joka on sekä tyylikäs että terveellinen hetkessä!Ominaisuuden kuva: Spookygonk /Flickr, käytetty alla CC 2.0

Voitko saada vatsapainikkeen lävistyksen?

Jotkut ihmiset hylätään saamasta navan lävistyksiä.

Tyypillisesti, navan lävistykset menevät nahan yläpuolella olevan ihon huulen läpi. Vaikka useimmat ihmiset voi saada teknisesti tällaisia ​​lävistyksiä, on parasta, että nahan yläpuolella on hyvä läppä, jotta lävistäjä voi laittaa korut läpi, jos haluat sen paranevan kunnolla. Lävistys tarvitsee myös tilaa läpän alapuolelle ja taakse, jotta alue ei ärtyisi paranemisprosessissa.Jos sinulla ei ole kiinteää ihonläppää navan yläosassa, joskus lävistäjät voivat valita napan alahuulen (vaikka tämä on harvinainen vaihtoehto).

Tässä on esimerkki siitä, miltä tyypillinen navan lävistys näyttää:

Hän teki sen/käytti CC: tä 2.0: lla

Hän teki sen /käytetty alla CC 2.0

Valitettavasti, jos sinulla on ulkoinen napa, et todennäköisesti voi saada sitä lävistettyä. Jotkut uskovat, että ulommat vatsaontelon lävistykset ovat ainoat '' todelliset '' navan lävistykset, koska niihin liittyy itse asiassa navan sisäosan lävistäminen.

Kuitenkin, i nfektiot Outie -vatsan lävistykset voivat matkustaa sisäelimiin ja tulla erittäin vaarallinen . Useimmat hyvämaineiset lävistimet eivät ota tätä riskiä. Jos et ole varma, minkä tyyppinen napa sinulla on meneillään, tältä outi näyttää:

ap psykologian tentti opas

Napa-3/käytetty CC 2.0: n mukaisesti

Vatsa-painike-3 /käytetty alla CC 2.0

Lävistin tutkii aina navan huolellisesti ennen prosessin aloittamista nähdäkseen, salliiko anatominen kokoonpanosi lävistyksen parantua turvallisesti.

Mitä riskejä vatsanlävistyksiin liittyy?

Vaikka uskot, että vatsapainike on ihanteellinen ehdokas herkulliselle uudelle korulle, sinun pitäisi tietää se Jotkut terveysriskit tulevat käsi kädessä tämän tyyppisten kehon lävistysten kanssa. Näitä riskejä ovat:

 • Allergiset reaktiot koruihin
 • Liiallinen verenvuoto
 • Korujen hylkääminen tai siirtyminen (siirtyminen tapahtuu, kun lävistys siirtyy sisäisesti hieman eri paikkaan, ja hylkääminen tapahtuu, kun kehosi alkaa työntää koruja ulos ja näet yhä enemmän tankoa)
 • Bakteeri -infektiot
 • Pysyvä arpia (tämä voi tapahtua, jos et vaivaudu poistamaan koruja sen jälkeen, kun kehosi on päättänyt hylätä ne)

Voit minimoida nämä riskit etsimällä hyvämaineisen lävistimen ja huolehtimalla lävistyksestäsi asianmukaisesti paranemisprosessin aikana (käsitellään seuraavassa parissa osassa).

Onko vatsapainikkeen lävistyksestä paljon haittaa?

Hyviä uutisia: useimmat ihmiset sanovat, että navan lävistykset eivät satuta niin paljon. Ne ovat verrattavissa korvan lävistyksiin kivun suhteen.Jos olet saanut korvan tai nenän ruston lävistettyä aiemmin, tällainen lävistys sattuu yleensä enemmän kuin vatsaontelon lävistys. Saatat kokea arkuutta ja sykkivää ensimmäisten päivien aikana mutta sen ei pitäisi häiritä elämääsi merkittävästi.

Yksi vatsaontelon haittapuoli on se niiden paraneminen kestää huomattavasti kauemmin kuin muut lävistykset. Vaikka korvan lävistykset paranevat yleensä 6-8 viikossa, navan lävistys ei yleensä ole täysin parantunut kuudesta kuukaudesta vuoteen (Siksi monet ihmiset ehdottavat lävistyksen hankkimista talvella, jotta voit esitellä täysin parantuneen lopputuotteen rantakaudella).

body_critilagepiercing

Jos olet koskaan saanut tämän tyyppisiä lävistyksiä yläkorvallesi, on todennäköistä, että se satuttaa paljon enemmän kuin useimmat vatsaontelon lävistykset. ( vasen korva , käytetty alla CC 2.0 )

Kuinka saada vatsapainike lävistetty

Tässä on yhteenveto vaiheista, jotka sinun on suoritettava parhaan lävistyskokemuksen varmistamiseksi. Prosessin ottaminen vakavasti ja hyvämaineisen lävistimen löytäminen voivat vaikuttaa paranemisen nopeuteen ja tyytyväisyyteen lävistykseesi.

Vaihe 1: Tunne lait ja määräykset

Jos olet yli 18 -vuotias, ota mukaasi virallinen kuvallinen henkilöllisyystodistus kuten ajokortti tai passi. Jos olet alle 18 -vuotias, sinulla on oltava vanhempi tai huoltajasi läsnä allekirjoittaa lävistyksesi.Tässä artikkelissa on luettelo lävistyksiä koskevista säännöistä kaikille Yhdysvaltojen osavaltioille jos haluat vahvistaa osavaltion erityiset käytännöt.

Lävistyspaikat vievät joskus näitä sääntöjä pidemmälle ja sanovat, että he eivät tee tietyntyyppisiä lävistyksiä alaikäisille tai eivät lävistä ketään alle 16 -vuotiaita edes vanhemman tai huoltajan suostumuksella. Sen lisäksi, että tarkistat osavaltion lakeja, tutkimusta määräykset paikassa, jossa aiot lävistää nähdäkseen, onko heillä erityisiä määräyksiä.

Vaihe 2: Etsi hyvä lävistyspaikka

Lävistyspaikan laatu vaikuttaa suuresti todennäköisyyteen, että lävistyksesi paranee kunnolla. Etsi lähelläsi olevia paikkoja, joissa on hyvät Yelp -arvostelut ja asianmukaiset kirjautumistiedot (tarkista, onko lävistäjä ammattiliittimien liiton jäsen).Useimmilla lävistyspaikoilla on myös verkkosivustoja, joilla voit tarkistaa heidän lävistimiensä portfolion ja lukea muiden asiakkaiden arvosteluja.

Vältä menemästä luonnoksellisiin koppeihin keskellä ostoskeskusta tai oikeastaan ​​mihinkään paikkaan, joka ei näytä lääkärin toimistolta, kun tulet lävistyshuoneeseen. Lävistys on suoritettava steriileillä laitteilla puhtaassa ja kitisevässä ympäristössä varmistamaan pienin tartuntariski.

minkä merkin kanssa Libra on yhteensopiva

Älä koskaan anna kenenkään lävistää sinua lävistysaseella! Ne aiheuttavat liikaa traumaa alueelle, eikä niitä voida steriloida kunnolla.

Yhtenä päivänä me kaikki kuolemme, jota käytetään CC 2.0: n mukaisesti

Eräänä päivänä me kaikki kuolemme , käytetty alla CC 2.0

Vaihe 3: Valmistaudu lävistykseen

Ihan aluksi, käy suihkussa etukäteen. On vain kohteliasta olla haiseva, kun muukalainen joutuu koskettamaan napaasi. Myös, varmista, että olet täysin nesteytetty ja olet syönyt ainakin vähän jotain tunnin sisällä joten et tunne itsesi epämukavaksi prosessin aikana.

Ennen kaikkea, ÄLÄ juopu ennen kuin napa lävistetään. Mikä tahansa suolaisen arvoinen lävistyspaikka kääntää päihtyneen pois sekä siksi, että sinulla ei ole kykyä tehdä hyviä päätöksiä juomisen jälkeen, että koska juominen voi aiheuttaa liiallista verenvuotoa lävistyskohdassa. Yritä elää terveellistä ja vastuullista elämäntapaa vähintään 24 tunnin ajan ennen lävistystä.

Vaihe 4: Valitse korusi

Materiaaleja, jotka ärsyttävät vähiten lävistystä, ovat mm kirurginen ruostumaton teräs, kirurginen titaani, Tygon -muovi ja kiinteä 14K kulta. Sinun pitäisi yrittää Vältä nikkelistä tai sterlinghopeasta valmistettuja koruja, koska nämä metallit aiheuttavat todennäköisimmin allergisia reaktioita herkälle iholle. Jos olet aiemmin saanut muita lävistyksiä, muista, miten kehosi on reagoinut.

Valitse myös koru, jota et kyllästy näkemään. Muista, et voi ottaa sitä pois kuudesta kuukaudesta vuoteen. Mene tangolla sormuksen sijasta koska on pienempi riski, että tanko jää kiinni tavaroihin paranemisprosessissa.

Vatsapainikkeet on tyypillisesti lävistetty 12 -kokoisilla koruilla, joiden halkaisija on noin 2 mm. Tämä on paljon suurempi kuin korut, joita käytetään tyypillisessä korvan lävistyksessä, jonka halkaisija on enintään 1 mm.On parempi saada paksumpi koru, koska se tekee lävistyksestä tukevamman ja kestävämmän repeytymisen ja siirtymisen suhteen.

Triforce de Awesome !, käytetään CC 2.0: n alla

Triforce pelistä Awesome! , käytetty alla CC 2.0

Vaihe 5: Maksa Piercerille

Napa -lävistykset voivat vaihdella kustannuksiltaan, mutta ne ovat 40–60 dollaria useimmissa lävistyspaikoissa. Tämä sisältää sekä menettelyn että korujen kustannukset.Jos olet tyytyväinen asioiden etenemiseen, on hyvä muoto antaa lävistäjälle 10-20% kärki normaalin hinnan päälle.

Se siitä! Saat uuden navan lävistyksen. Nyt tulee pitkä ja vaikea osa - uuden lävistyksen hoito.

Vatsapainikkeen lävistyksen hoito

Ihan aluksi, ÄLÄ koskaan koske tai puhdista lävistystä pesemättä ensin käsiäsi! Jos jätät tämän säännön huomiotta, pyydät tartuntaa.Jätä se rauhaan ja anna sen parantua paitsi silloin, kun sinun on siirrettävä sitä hieman puhdistaaksesi sen.Samoin sinun pitäisi käytä löysiä vaatteita joka ei ärsytä lävistysaluetta paranemisprosessissa. Try: lle nukkua selällään ja välttää solariumia ainakin parin ensimmäisen paranemiskuukauden aikana. Keskittyneet UV -säteet voivat estää kehon luonnollista paranemisprosessia.

Ei myöskään ole hyvä idea mennä julkisille uima -altaille tai kylpytynnyreihin koska lävistys voi saada tartunnan mistä tahansa karkeista bakteereista, joita voi olla vedessä.Jos tunnet tarvetta mennä uima -altaaseen tai porealtaaseen lävistyksesi ollessa vielä nuori, puhdista se heti sen jälkeen.

Voit silti tehdä nousuja ja muita harjoituksia, kun lävistyksesi paranee niin kauan kuin et tunne liikunnasta liikaa epämukavuutta.

istumat, CC 2.0: n mukaisesti

Kuten sinä, tämä kissa saa rantaviivansa riippumatta siitä, mitä se vaatii. ( istumat , käytetty alla CC 2.0 )

Paras tapa hoitaa lävistyksiä on pese se suolaliuoksella kaksi kertaa päivässä vähintään ensimmäisen paranemiskuukauden ajan. Voit tehdä oman suolaliuoksesi sekoittamalla teelusikallisen merisuolaa viiden unssin veden kanssa tai voit ostaa tavallisen suolaliuoksen, jota myydään apteekeissa.

Laita suolaliuos pieneen kuppiin. Paina sitten kupin reunaa vatsaasi vasten lävistyksen ympärillä ja nojaa taaksepäin upottaaksesi lävistyksen kokonaan kahden minuutin ajaksi. Ota sen jälkeen q-kärki, kasta se liuokseen ja hiero sitä varovasti niiden alueiden ympärille, joilla lävistys menee ihon läpi.

Suola (meri) _B130623, käytetään CC 2.0: n mukaisesti

Käytä liuoksen valmistamiseen merisuolaa, älä ruokasuolaa! ( Suola (meri) _B130623 , käytetty alla CC 2.0 )

Saatat nähdä lävistyksesi vuotavan kirkasta nestettä, joka muodostaa kuoren reiän ympärille. Tämä on normaalia paranemisprosessin alussa. Saattaa myös esiintyä turvotusta, punoitusta ja värimuutoksia, mutta näiden ongelmien pitäisi hävitä melko pian lävistyksen jälkeen. Älä puhdista lävistystä enemmän kuin suositeltu kaksi tai kolme kertaa päivässä. Liiallinen puhdistus voi ärsyttää ihoa ja kuivata alueen.

Jos lävistyksestä on kulunut vähintään kuukausi ja kaikki näyttää hyvältä, voit lopettaa päivittäisten puhdistusten tekemisen. Voit puhdistaa lävistyksen satunnaisesti tämän kohdan jälkeen, jos näet edelleen todisteita siitä, että se ei ole täysin parantunut. Sinun tulisi silti minimoida tämän osan alussa luetellut toimet, kunnes saavutat vähintään kuuden kuukauden rajan.

Mahdolliset ongelmat (ja mitä tehdä niille)

Tässä osiossa, Puhun siitä, kuinka havaita merkkejä ongelmista lävistyksesi kanssa. On tärkeää ryhtyä näihin ongelmiin välittömästi, jotta voit välttää vakavia terveysvaikutuksia ja pysyviä arpia tiellä.

On tärkeää tietää, mikä on normaalia ja mikä ei. Käsittelemme alla tärkeimmät asiat.

Allerginen reaktio

Joskus, jos saat väärän tyyppisiä koruja, saatat päätyä ilkeään allergiseen reaktioon lävistyksesi ympärillä. Allergisen reaktion merkkejä ovat:

 • Kutiava ihottuma lävistysalueen ympärillä
 • Ajoittainen arkuus lävistyksen ympärillä

Jos epäilet, että saatat saada allergisen reaktion, palaa lävistimen luo ja pyydä vaihtamaan korusi erilaiselle materiaalille. Luettelen joitain ehdotuksia herkälle iholle ihmisille koruvalikon valitsemisessa edellisessä osassa.

Bakteeritulehdus

Infektiot ovat hyvin yleisiä navan lävistysten kanssa, koska ne ovat niin haavoittuvassa paikassa. Infektion merkkejä ovat:

 • Kellertävänvihreä vuoto, jolla on epämiellyttävä haju
 • Pitkäaikainen punoitus lävistyksen ympärillä, varsinkin jos se pahenee ajan myötä
 • Lävistyksen ympärillä oleva iho on kosketukseen kuuma
 • Tunnet polttavan tunteen alueella
 • Pitkittynyt turvotus lävistyksen ympärillä
 • Vatsakipu (todella vakavissa tapauksissa infektio voi muuttua sisäiseksi)
 • Lävistyksestä säteilevät punaiset viivat
 • Jatkuva akuutti kipu (vaikka lieviä mustelmia ja satunnaista terävää kipua liikkeestä ovat normaaleja)

Tältä infektio voi näyttää:

mikä on yliopiston henkilökohtainen lausunto

body_infected_piercing

Katso, kuinka lävistyksen ympärillä oleva alue on punainen ja turvonnut? Tämä on todennäköisesti myös kuuma ja tuskallinen kosketukseen.

Se voi näyttää jopa pahemmalta kuin tämä, vuotava mätä lävistyksen ympärillä.

body_infected_piercing_pus

(Anteeksi, tiedän, että se on vähän karua, mutta on tärkeää tietää, miltä jokin paha näyttää.)

Jos luulet, että sinulla on infektio, sinun pitäisi ensinnäkin toisin kuin luulet jätä korut vatsaasi. Sen poistaminen voi aiheuttaa muita komplikaatioita, mukaan lukien paiseiden muodostuminen alueelle. Käytä samaa puhdistusmenettelyä, joka on kuvattu edellisessä osassa, mutta liota lävistystä kymmenen minuuttia suolaliuoksessa. Voit ehkä hieroa pienen määrän antibakteerista voidetta lävistyksen ympärille infektion rauhoittamiseksi, mutta käytä sitä säästeliäästi.

Jos infektio ei häviä viikon tai kahden kuluessa, mene lääkäriin tarkistamaan, onko sinun ryhdyttävä jyrkempiin toimenpiteisiin estääksesi sen kehittymisen edelleen (eli suun kautta otettavien antibioottien käyttö).Sinun on ehkä palattava lävistimelle saadaksesi korut pois, jos infektio on tullut liian vaikeaksi.

Noudattaa varovaisuutta - aina on parempi saada jotain tarkistettua ja olla vialla kuin yrittää korjata se ja pahentaa ongelmaa.

Siirtyminen ja hylkääminen

Toinen ongelma, joka on yleinen navan lävistysten kanssa, on siirtyminen ja korujen hylkääminen. Merkkejä muuttoliikkeestä ja hylkäämisestä ovat:

 • Näet paljon enemmän tankoa kuin voisit nähdä, kun se alun perin lävistettiin (koska se työnnetään ulos kehostasi)
 • Huomattava liike reikien reikissä, jotka on merkitty punoituksen jälkellä
 • Punaisuutta ja arpia alueella
 • Reikä näyttää suuremmalta kuin alun perin
 • Reikien välinen iho on läpikuultava ja ohut

Jos huomaat tämän tapahtuvan lävistyksellesi, sinun on tehtävä se mene lävistimellesi poistamaan korut, anna kaiken parantua ja yritä lopulta lävistää se uudelleen. Ongelmaa ei voi korjata ottamatta lävistystä pois ja aloittamatta alusta.

Siirtyminen ja hylkääminen eivät tarkoita, että lävistys on tartunnan saanut, joten ne eivät ole yleisiä terveysriskejä, mutta niihin liittyy enemmän esteettisiä ongelmia, kun niihin ei puututa. Lävistykset, jotka keho hylkää mutta joita ei poisteta nopeasti, aiheuttavat usein vakavia arpia.

Hylkääminen tapahtuu monilla kehon lävistyksillä. Voit nähdä heikosti hylkäämisarven kulmakarvani tässä kuvassa (en todellakaan nähnyt

Hylkääminen tapahtuu monilla kehon lävistyksillä. Voit nähdä heikosti hylkäämisarven kulmakarvan lävistyksestä tässä kuvassa (odotin liian kauan ottaakseni sen pois, koska pidin siitä niin paljon). (Sam Lindsay/Kaikki oikeudet pidätetään.)

Mistä tiedät, kun olet parantunut?

Kuten yllä mainittu, kestää noin kuudesta kuukaudesta vuoteen, ennen kuin navan lävistys paranee siihen pisteeseen, jossa voit ottaa sen pois ja vaihtaa sen. Jos saavutat kuuden tai yhdeksän kuukauden rajan ja sinulla ei ole edellisessä osassa kuvattuja ongelmia, voit tarkistaa lävistyksen, onko se täysin parantunut.

Pese kädet ja yritä liu'uttaa sitä hieman edestakaisin varmistaaksesi, että se liikkuu vapaasti ilman kipua. Jos kaikki tuntuu ja näyttää hyvältä, suosittelen palaamaan lävistimen luo, jotta he voivat vahvistaa, että olet täysin parantunut.He voivat ottaa lävistyksen ja korvata korut puolestasi.

Jos vaihdat lävistyksiä itse, muista desinfioida sekä uudet korut että lävistyspaikka ennen asettamista. Infektiot ovat riski jopa lävistyksissä, jotka ovat olennaisesti täysin parantuneet, joten älä menetä kunnioitusta hygieniasta kuukausien valppauden jälkeen.

Yhteenveto: Vinkkejä vatsapainikkeen lävistykseen

Tässä on nopea yhteenveto tärkeimmistä asioista, jotka on muistettava, kun otat vatsaontelon. Ennen kuin lävistät, sinun tulee:

 • Tarkista, että napa on hyvä ehdokas lävistykseen
 • Ymmärrä riskit ja ole valmis ottamaan vastuun lävistyksen pitämisestä puhtaana
 • Ole tietoinen osavaltiosi laeista (saattaa vaatia äitisi tai isäsi lähtöä kanssasi)
 • Etsi hyvämaineinen lävistäjä

Kun olet lävistysstudiossa, sinun on:

 • Valitse koruja, jotka ärsyttävät ihoasi vähiten
 • Varmista, että kaikki näyttää steriililtä ja ammattimaiselta lävistyshuoneessa
 • Ole valmis kestämään hieman kipua (suunnilleen sama kuin saada korvakäytäväsi lävistettyä)
 • Maksa (ja tippaa) lävistäjä

Kun olet napan lävistynyt, sinun tulee:

 • Älä koskaan kosketa sitä pesemättä ensin käsiäsi
 • Puhdista se kaksi tai kolme kertaa päivässä suolaliuoksella vähintään ensimmäisen kuukauden ajan
 • Vältä tiukkoja vaatteita keskivartalon ympärillä, solariumia, porealtaita, julkisia altaita ja nukkumista vatsallasi, kunnes lävistys on ainakin pääosin parantunut
 • Tarkkaile lävistyskohtaa varmistaaksesi, ettei allergisten reaktioiden, infektioiden tai korujen hylkäämisen kanssa ole ongelmia
 • Älä vaihda koruja ennen kuin kuusi tai kaksitoista kuukautta paranemisprosessiin, jolloin voit liu'uttaa koruja edestakaisin ilman kipua tai vastarintaa

Jos sinulla on enemmän kysymyksiä lävistyksessäsi esiintyvistä erityisistä ongelmista, keskustele lävistimen kanssa saada asiantuntijan mielipide. Muussa tapauksessa jatka vain upean uuden vatsan blingin nauttimista!

Onko ystäviä, jotka tarvitsevat myös apua testin valmistelussa? Jaa tämä artikkeli!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Länsi-Michiganin yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Jokaisen ACT-lukukysymystyypin täydellinen erittely

Opiskeletko ACT-lukemista? Sinun pitäisi tietää tarkalleen, mitä kysymystyyppejä on ja kuinka usein kukin niistä esiintyy. Lue täydellinen erittelyoppaamme täältä.

Kaikki lähetetyt SAT -tulokset edellyttävät oppilaitokset: Täydellinen luettelo

Mitkä oppilaitokset edellyttävät, että valitset SAT -tulosraportista Kaikki pisteet? Varmista, että tiedät, mitkä koulut näkevät pisteet kaikista testipäivistäsi.

Paras tapa opiskella SAT Vocab -sanoja

Mitä SAT -sanoja sinun täytyy opiskella? Kuinka todella muistat ne? Opi paras tapa opiskella SAT -sanastoa.

Paras yhteenveto ja analyysi: The Great Gatsby, luku 2

Lue koko The Great Gatsbyn luvun 2 yhteenveto saadaksesi selville, mitä tapahtuu ja miten tapahtumat liittyvät romaanin suurempiin teemoihin.

Springfield College SAT -tulokset ja GPA

Lukion historiatunnit, jotka sinun pitäisi käydä

Mitä lukion historian ja yhteiskuntatieteiden tunteja sinun pitäisi käydä? Hanki täydellinen luettelo, mukaan lukien AP- ja IB -kurssit.

John's College (MD) pääsyvaatimukset

Viterbon yliopiston ACT -pisteet ja GPA

Täydellinen opas: West Pointin pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Gompersin valmistelevasta akatemiasta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Gompers Preparatory Academy -sivustolta San Diegossa, Kaliforniassa.

Pitäisikö sinun käyttää ensisijaista hakemusta korkeakoulussa?

Mikä on ensisijainen hakemus yliopistolle? Selitämme tämän usein hämmentävän ilmiön ja sen, voiko ensisijainen sovellus auttaa sinua pääsemään sisään.

Mitä 'Veni Vidi Vici' tarkoittaa Miksi ihmiset sanovat sen?

Kiinnostaako veni, vidi, vici? Opi kuka loi tämän kuuluisan latinalaisen lauseen ja miten se tuli niin tunnetuksi.

Kuinka päästä sisään: Texas A&M ACT Pisteet ja GPA

Modesto High School | 2016-17 Rankings | (Modesto,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Modesto High Schoolista Modesto, CA.

Itsenäisyysyliopiston pääsyvaatimukset

Suosituskirjeen pyytäminen: Täydellinen opas

Tarvitsetko opettajan, professorin tai neuvonantajan suosituskirjeen? Tässä on täydellinen opas siitä, kuinka pyytää ja mitä sinun pitäisi antaa heille parhaan mahdollisen suosituskirjeen saamiseksi.

Onko Rhinocort OTC erilainen kuin reseptivahvuus?

Saako Rhinocort -nenäsumutetta tiskiltä? Joo! Opi mitä Rhinocort OTC on, miten se toimii ja miten sitä käytetään vastuullisesti.

53 Stellar College -esiteitä inspiroimaan sinua

Mitkä ovat hyviä aiheita yliopiston esseille? Tutustu laajaan luetteloon korkeakoulujen esseeaiheista ja kerro, kuinka valita paras idea sinulle.

Miksi ACT kutsuttiin American College Testiksi?

Miksi ACT tunnettiin joskus nimellä American College Test? Mitä se tarkoittaa tänään? Lue oppaamme saadaksesi selville.

Mikä on aukovuosi? Pitäisikö sinun ottaa yksi?

Harkitaanko välivuoden ottamista lukion jälkeen? Selitämme, mitä se on, yhden tekemisen hyvät ja huonot puolet sekä suosittuja kuopan vuoden ohjelmia ja ideoita.

Colorado University Colorado Springsin pääsyvaatimukset

Xavier University SAT -pisteet ja GPA

Kokeellinen suunnittelu kysymyksiä ACT Science

ACT Science -osiossa on kyse kokeiluista - miten ne on määritetty ja miksi. Hajotamme tämän hankalan taidon strategioilla ja käytännön kysymyksillä.

Cheyney University of Pennsylvania Pääsyvaatimukset