Tärkeää: Väärän lukion tutkintotodistuksen tilaamisen vaarat

feature_redxonbutton.png

Fake lukion tutkintotodistukset ovat ehdottomasti siellä. Ajatteletpa sellaisen ostamista tai teet kaikkesi välttääksesi päätymästä juuri tällaiseen väärennettyyn asiakirjaan, keskeytä hetki ja lue tämä artikkeli. Käsittelemme syitä, miksi henkilö voi saada väärennetyn tutkintotodistuksen, onko sen saaminen laillista ja miten varmistetaan, että saamasi asiakirja on todellinen, ei väärennös.

Miksi ihmiset saavat vääriä lukion tutkintotodistuksia?

On olemassa muutamia syitä, joiden vuoksi henkilö saattaa harkita väärennetyn tutkintotodistuksen saamista. Jotkut syyt ovat täysin viattomia, ja jotkut ovat petollisempia. Kuitenkin jopa oletetusti viattomista syistä tuntuu hieman kalalta -Tuntuu hyvin oudolta esimerkiksi, että joku sijoittaisi muutamia satoja dollareita hyvin realistisen näköiseen jäljennökseen, joka on tarkoitettu vain käytännön vitsaustarvikkeeksi.Epärehelliset syyt

Epärehellisiä syitä ovat mm lähettämällä väärennetyn lukion tutkintotodistuksen vakuuttaaksesi koulun tai mahdollisen työnantajan, että sinulla on valtuudet, joita et ole koskaan ansainnut. Tämä on ensisijainen syy, miksi tarvitset tällaisen täsmälleen vakuuttavan version tutkintotodistuksesta. On vaikea kuvitella, miksi sinun pitäisi huijata ihmisiä niin kokonaan, ellet todella halunnut heidän uskovan asiakirjan olevan virallinen.

Käytännön syyt

Monet sivustot, jotka tarjoavat väärennettyjä tutkintotodistuksia, huomauttavat, että lukion tutkintotodistukset ovat suhteellisen todennäköisesti eksyneet ja suhteellisen vaikeita korvata. (Jos olet tässä veneessä, lue oppaamme puuttuvan tutkintotodistuksen korvaamisesta.) Ajatuksena on siis, että korvaaja voisi olla mukava asia ja luovuttaa tuleville sukupolville.

Tässä väitteessä on jonkin verran logiikkaa, ja silti näyttää oudolta antaa väärennetty tutkintotodistus; Minun on vaikea ymmärtää, miksi tulevat sukupolvet olisivat niin sitoutuneita stand-in-asiakirjaan sen sijaan, että tietäisivät tositarinan siitä, kuinka isoisä Bill menetti tutkintonsa tällaiselta ja tällaiselta lukiosta.

Vain huvin vuoksi

On olemassa kaikenlaisia ​​käytännön vitsejä, joita henkilö voisi pelata väärennetyllä tutkintotodistuksella-puhumattakaan suorasta kiusaamisesta. Eräs online -hahmo mainitsi saavansa väärennetyn tutkintotodistuksen koiralleen. Kysymys siis nousee siitä, miksi tarvitset näin korkealaatuisen (harhaanjohtavan) asiakirjan; tarvitseeko Fido todella sinettiä, joka on valmistettu korkeakoulujen tarkalla kohokuviointityylillä? Minä sanon ei.

body_mopingodg.jpg

Hän on surullinen, koska hänen tutkintotodistuksensa ei ole 100% realistinen.

Mitä voit tehdä väärennetyn lukion tutkintotodistuksella?

Lukion tutkintotodistukset ovat keino todistaa maailmalle, että olet suorittanut lukio -opintosi arvosanoilla. Suurimman osan ajasta yrität tyydyttää korkeakoulua tai työnantajaa koulutuksestasi; koulut ja yritykset haluavat tietää, että sinulla on tarvittava koulutus heidän oppilailtaan tai työntekijöiltään.

Tässä palaamme takaisin epärehellisiin syihin saadaksemme väärennetyn tutkintotodistuksen edellä; tekaistulla asiakirjalla henkilö voi saada hyväksynnän korkeakoululle tai yritykselle, jota ei muuten olisi tarjottu. Tarina ei kuitenkaan yleensä pääty onnelliseen loppuun, kuten näemme seuraavassa osassa.

Mitä voi tapahtua, jos saat väärennetyn tutkintotodistuksen?

Ensinnäkin, on erittäin todennäköistä, että sinut löydetään. Useimmissa tapauksissa yksinkertainen puhelu korkeakoulusta tai yrityksestä kouluun, josta väität valmistuneen, riittää horjuttamaan suunnitelmiasi. Lisäksi organisaatiot, kuten koulut ja taustatarkistusyritykset, pitävät silmällä laittomia tutkintotoimia ja päivittävät tietokantojaan usein.

Löytäminen tarkoittaa väärennettyjen tutkintotodistusten avulla mahdollisesti saamiesi asemien menettämistä - parhaimmillaan. Se voi pahimmillaan tarkoittaa syytteeseenpanoa ja tuomitsemista.

Ovatko väärennetyt tutkintotodistukset laillisia vai laittomia?

Väärennetyt tutkintotodistukset kattavat laillisen harmaan alueen. Lait eivät ole tiukkoja tässä nimenomaisessa asiassa, ja lakien tarkka tiukkuus vaihtelee jonkin verran osavaltioittain.

Väärennetyn tutkintotodistuksen todellinen tuotanto tai omistus ei ilmeisesti ole laitonta, jos se ei ole teknisesti todellisen asiakirjan väärentämistä (esimerkiksi Harvardin tutkintotodistuksen kopio).

Väärennetyn tutkintotodistuksen käyttäminen tavaroiden tai aseman hankkimiseen, johon sinulla ei muuten olisi pääsyä, katsotaan petokseksi, kuitenkin, ja siitä voidaan nostaa laillinen syyte.

Lisäksi, jos suoritat palveluja, joita et ole pätevä suorittamaan väärennetyn tutkintotodistuksen alla, se on suuri oikeudellinen ongelma - varsinkin jos joku kärsii siitä haittaa.

body_judgesgavel.png

SYYLLINEN.

Kuinka saada laillinen lukion tutkintotodistus

Ensinnäkin lukion tutkintotodistuksen saaminen vaatii aikaa ja työtä. Ei ole mitään keinoa saada pätevää tutkintotodistusta suorittamatta useita valmistumisvaatimuksia.

Opiskelijoille on useita vaihtoehtoja, jotka haluavat tehdä tarvittavaa työtä lukion tutkintotodistuksen saamiseksi. Voit tietysti osallistua perinteiseen lukioon. Paikallinen koulupiiri on aina hyvä paikka aloittaa tämän vaihtoehdon tutkiminen.

Siellä on myös yökoulu, joka on yleensä tarkoitettu opiskelijoille, jotka tarvitsevat muutaman opintopisteen, eivät niille, jotka haluavat aloittaa ja lopettaa lukiouransa siellä. On myös vaihtoehtoisia lukioita, jotka ovat rakenteeltaan keskimääräisen lukion kaltaisia, mutta joilla on täysin ei-perinteiset menetelmät.

On myös online -vaihtoehto. Online -lukiot ovat yhä suosittuja näinä päivinä; ne sisältävät pohjimmiltaan opetussuunnitelman hankkimisen verkkolähteestä ja tehtävien lähettämisen etänä. Yleensä on luentoja tai keskusteluja, joihin voi osallistua chatin tai videoneuvottelun kautta.

Joissakin tapauksissa saatat haluta ajatella GED: ää, joka on ensisijaisesti tarkoitettu opiskelijoille, jotka eivät enää ole kirjoilla lukiossa ja jotka eivät ole ansainneet ylioppilastutkintoaan, vaikka GED saattaa olla järkevin. Voit oppia lisää GED: stä ja GED: n saamisesta verkossa blogimme muiden artikkeleiden kautta.

body_boywithdiploma.png

Etkö kuitenkaan lähinnä halua käyttää sitä hauska hattua?

Kuinka varmistaa, että saamasi tutkintotodistus on todellinen

Jos aiot ostaa tutkintotodistuksen verkossa, olet todennäköisesti enemmän kiinnostunut verkkokoulutuksesta, joten nämä vinkit keskittyvät ensisijaisesti laillisten online -instituutioiden tunnistamiseen.

Laillisen online -lukion piirteet

Online -lukiot tarvitsevat akkreditoinnin, ellei niitä johda tietty koulupiiri tai valtion kautta. Tämä on erittäin tärkeä ominaisuus tarkistettavaksi; akkreditointi on ehdottoman välttämätöntä. Voit tarkistaa osavaltion opetusosastolta tai oikeusministeriltä, ​​onko online -ohjelma akkreditoitu tai muuten hyväksytty. Tutustu myös omaan artikkeliin, jossa selitetään akkreditoituja online -ohjelmia.

Vaikka arvostelut eivät ole 100% luotettavia, tarkista, mitä arvostelijoilla on sanottavaa. Etsi myös harkitsemasi online -ohjelma Better Business Bureau -sivustolta. Laillisen online -lukion pitäisi saada kohtuulliset arvostelut; kaikki eivät ehkä ole rakastuneet kouluun, mutta jos laittomuudesta syytetään paljon, on syytä huolestua.

Soita arvostetulle korkeakoululle ja katso, ottavatko he vastaan ​​tutkintotodistuksen katsomastasi ohjelmasta. Jos he haluaisivat, se on hyvä merkki siitä, että olet oikealla tiellä; jos eivät, jatka etsimistä.

kuinka parantaa istumislukupisteitä

Varoitusmerkit väärennetystä online -lukiosta

  • Väärennetyt verkkokoulut veloittavat usein kiinteän maksun koulutusohjelmasta sen sijaan, että veloitettaisiin luokan tai luoton mukaan.
  • Väärennetyt verkkokoulut veloittavat usein itse tutkintotodistuksesta luokkien lisäksi tai niiden sijaan.
  • Väärennetyt verkkokoulut voivat aiheuttaa vähän tai ei lainkaan kurssitöitä ja lupaa vähän tai ei ollenkaan vuorovaikutusta opettajien kanssa. Jotkut lupaavat tutkintoja, jotka perustuvat yksinomaan elämänkokemukseen ilman luokkia.
  • Väärennetyt verkkokoulut voivat luvata sinulle tutkinnon hyvin lyhyessä ajassa - kuukausina, viikkoina tai vain päivinä.
  • Osoite (ei vain postiosoite, vaan koulun todellinen osoite) voidaan näyttää postinumerona. Laatikko eikä fyysinen sijainti.
  • Koulun nimi voi olla laillisen laitoksen lyönti.
  • Lisäksi jotkut koulut ylläpitävät halvan näköistä verkkosivustoa, joka on täynnä kirjoitusvirheitä, sekä hyvin hoidettua ja ammattimaista verkkosivustoa, jotta oletetaan, että hoidetun verkkosivuston on oltava laillinen.

body_girlsmilingwithlaptop.jpg

Katso tämä kaunis sivusto! Miten se voi olla epäluotettavaa?

Johtopäätös

Tarinan moraali on se, että väärennetyt lukion tutkintotodistukset eivät yleensä ole hyviä asioita. Ne voivat olla joissakin tapauksissa teknisesti laillisia, ja jotkut ihmiset käyttävät niitä viattomista syistä, mutta useimmiten he ovat petollisia ja petollisia.

On tapoja varmistaa, että kaikki ohjelmat, joihin olet kirjautunut, ovat todellisia, joten varmista, että teet läksyt. Älä jää jumiin väärennettyyn lukion tutkintotodistukseen: se ei ole sen arvoista.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

John's College (MD) pääsyvaatimukset

Onko ACT -kirjoittaminen tärkeää? Asiantuntijaopas

Etkö ole varma, kuinka paljon ACT Writing -tuloksellasi on merkitystä tai vaikka sinun on otettava valinnainen osa? Jaamme kaikki tärkeät tekijät, jotka on pidettävä mielessä.

Päätöskysymykset ACT -lukemisessa: Strategiat + Practice

Päätöslauselma Lukukysymykset kysyvät asioita, joita ei ole mainittu - mitä kirjoittaja voi tarkoittaa tai miltä hahmo voi tuntea. Käytä strategioitamme tämän vaikean ACT Reading -kysymystyypin ratkaisemiseksi.

Wisconsinin yliopisto - Green Bayn pääsyvaatimukset

Voit päästä näihin korkeimpiin hyväksymisasteisiin

Etsitkö helppoa yliopistoa päästä? Tässä on 100 korkeakoulua, joiden hyväksymisaste on korkein ja joita voit käyttää turvallisuuskouluina.

Täydellinen opas AP Environmental Science FRQs: iin

Kamppailevat AP Environmental Science FRQs? Selitämme kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää ilmaisen vastauksen osiosta, pisteillä, esimerkkeillä ja tärkeimmillä vinkeillä.

Mitkä korkeakoulut eivät vaadi SAT -kirjoittamista? Täydellinen luettelo

Missä kaikissa kouluissa SAT -kirjoittaminen on vapaaehtoista? Ota selvää tästä, niin tiedät, voitko välttää SAT -kirjoittamisen opiskelua.

Kuinka valita pääaine college -sovellukseesi

Jos korkeakoulu pyytää sinua valitsemaan tietyn koulun tai pääaineen, minkä valitset? Löydä paras valinta täältä.

ECU: n pääsyvaatimukset

Mitä tarvitset SMU: lle: ACT -tulokset ja GPA

Oklahoman yliopisto (OU) SAT -tulokset ja GPA

Kuinka valmistautua yliopistoon: 31 vinkkiä valmistautumiseen

Valmistaudu yliopistoon? Täydellinen oppaamme kattaa kaikki keskeiset vaiheet valmistautumiseen yliopistoon yhdeksännestä luokasta alkaen.

CEEB-koodihaku: Vaiheittainen opas

Oletko hämmentynyt CEEB-koodin hakuprosessista? Opastamme sinut läpi ja selitämme, mitä tehdä, jos et löydä tarvitsemasi koodia.

1.6 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 1.6

Mikä on 1.6 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä oppilaitokset hyväksyvät 1.6 GPA: n? Ota selvää, mihin kouluihin pääset.

George Mason Universityn pääsyvaatimukset

Idahon osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Parhaat koulut Kaliforniassa | Skyline High School -sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Skyline High Schoolista Oaklandissa, Kaliforniassa.

Massachusettsin yliopisto Lowellin SAT -tulokset ja GPA

Wisconsinin yliopisto - La Crossen pääsyvaatimukset

Notre Dame College ACT -pisteet ja GPA

Kuinka päästä sisään: UC Berkeleyn pääsyvaatimukset

Onko lukion inflaatio todellista?

Ovatko lukion arvosanat liian korkealla? Mitä tämä tarkoittaa sinulle, jos jotain? Lue täältä, kuinka arvosanat vaikuttavat korkeakouluopintoihin.

Trevecca Nazarene Universityn pääsyvaatimukset

Vocab kontekstikysymyksissä ja strategioissa SAT -lukemiseen

SAT Reading -kohdissa Vocab in Context -kysymykset pyytävät sinua määrittelemään sanan kohdan yhteydessä. Tässä oppitunnissa näytämme sinulle harjoittelukysymyksiä ja -strategioita SAT -lukukohdille.

NYU TOEFL -vaatimus: tarvitsemasi pisteet

Mikä on NYU TOEFL -vaatimus? Selitämme mitä pisteitä tarvitset useille ohjelmille ja kuinka saavuttaa TOEFL NYU -tavoitteesi.