Jos SAT / ACT-testikeskuksessasi on näitä ongelmia - PYSY

body_actsciencespeakup.jpeg

Kukaan ei tykkää olla tattletale. Okei, useimmat ihmiset eivät halua olla tattletale. Kuitenkin, kun tuleva unelmakorkeakoulu on vaakalaudalla, mikä on silloin, kun otat SAT / ACT-ohjelman, koska sen osuus on 30-50% yliopistohakemuksestasi, sinun on oltava tattletale, kun testausongelmia on.

Tässä artikkelissa käyn läpi luettelon testaussivustojen yleisistä ongelmista, kuten:

 • Ohjeet
 • Ajoituskysymykset
 • Meluongelmat
 • Tauko-ongelmat
 • Mahdollinen huijaaminen

Jos jotain näistä ongelmista ilmenee, sinun tulee puhua! Kerro asianajajallesi, ja jos he eivät kuuntele, ota yhteyttä kollegion hallitukseen tai ACT: iin testin jälkeen (koska et saa käyttää puhelintasi testin aikana).Suurin osa näistä asioista perustuu henkilökohtaiseen kokemukseeni SAT: n ottamisesta Etelä-Los Angelesiin. Kokemus oli painajainen, ja se oli erittäin epäreilua opiskelijoille, joiden kanssa otin sen.


Ohjeet

Ongelmat voivat alkaa ennen kuin testi edes alkaa. Ohjeet ovat erittäin tärkeitä. Jos et ymmärrä ohjeita selkeästi, kun lääkäri lukee ne, kysy heiltä ohjeita. Älä tunne outoa tästä. Jälleen, tulevaisuutesi on vaakalaudalla.

kuinka olla eläinlääkäri

Varmista, että ymmärrät ohjeet täysin.

Puhu! Jos lääkäri ei pysty vastaamaan kysymykseesi, pyydä heitä pyytämään toista kampuksen ammattilaiselta tai soittamaan kollegion hallitukseen tai ACT-toimistoon. MERKINTÄ: Koska on monia epäpäteviä neuvonantajia, kuten opin henkilökohtaisesti istuessani 6. kesäkuuta SAT: ssa, yritä varmistaa, että ymmärrät testin ohjeet ENNEN kuin menet testiin.

on 1350 hyvä sat pisteet

Lue SAT-harjoitustestin, kuten yhden näistä ilmaisista, tai ACT-harjoitustestin, kuten yhden näistä ilmaisista, ohjeet. Lue ne vähintään viikkoa ennen testipäivääsi . Tällä tavalla, jos sinulla on kysyttävää heistä, sinulla on paljon aikaa soittaa tai lähettää sähköpostia kollegion hallitukselle tai TOIMIA kysymyksestäsi.

Ajoituskysymykset

Opettajat eivät todennäköisesti tiedä kokeen ajoitusta yhtä hyvin kuin sinäkin, jos olet harjoitellut. Jos et tiedä ajoitusta, varmista, että tiedät sen ennen testin suorittamista.

SAT: n osalta

 • Osa 1 - Lukeminen - 65 minuuttia
 • Osiot 2 - Kirjoittaminen ja kieli - 35 minuuttia
 • Osiot 3 - Matematiikka, ei laskinta - 25 minuuttia
 • Osa 4 - Matematiikka, laskin - 55 minuuttia
 • Valinnainen essee - 50 minuuttia

ACT: n puolesta

 • Osa 1 - englanti - 45 minuuttia
 • Osa 2 - Matematiikka - 60 minuuttia
 • Osa 3 - Lukeminen - 35 minuuttia
 • Osa 4 - Tiede - 35 minuuttia
 • Valinnainen kirjoittaminen - 40 minuuttia

Joskus ohjaajat lukevat ajan väärin ja antavat sinulle enemmän tai vähemmän aikaa kuin on tarpeen. Lue katastrofista, joka oli 6. kesäkuuta SAT. Suosittelen ajastusta omalle kellollesi. Jos lääkäri sekaantuu, puhu! Jos he eivät kuuntele sinua, kun yrität korjata heitä, soita kollegion hallitukselle tai ota yhteyttä ACT: ään .

florida bright futures -apurahavaatimukset

Meluongelmat

Testikokemuksesi tulee olla suhteellisen meluton, lukuun ottamatta sivun kääntämistä tai kynän kirjoittamista. Jos muut häiriöt häiritsevät sinua, kuten lääkäri kuuntelee musiikkia matkapuhelimellaan (tapahtui minulle) tai katseli elokuvaa iPadilla (tapahtui ystäväni kanssa), sinun pitäisi puhua! Tämä on sinun aika loistaa. Älä anna minkään päästä omalle tavallesi.

body_actsciencenoises.png

Jos ulkona on häiriöitä, jotka häiritsevät sinua, kuten lapset huutavat tai jäätelöauto kuuntelee musiikkia (molemmat tapahtuivat minulle), puhu! Kysy kohteliaasti lääkäriltäsi, voivatko he puhua äänentekijöille! Tässä on tässä tilanteessa toteutettavat vaiheet:

 • Nosta kätesi.
 • Odota, että lääkäri saapuu istuimellesi.
 • Sano: 'Olen pahoillani, mutta tämä ääni (kuulokkeistasi, iPadistasi tai ulkopuolelta) häiritsee minua keskittymästä testiin. Voisitko millään tavalla sammuttaa sen / puhua melua tekevälle henkilölle? Kiitos paljon avusta ja ymmärryksestä! Olen todella kiitollinen!'

Kuka voisi sanoa ei? Jos melu häiritsee sinua, se todennäköisesti häiritsee muita, joten olet itse sankari, etkä kilpikonna! Jos lääkärisi kieltäytyy edelleen auttamasta, keskustele toisen proctorin kanssa tauon tai puhelun yhteydessä kollegion hallitukselle tai näytös testin jälkeen.

Tauko-ongelmat

Sinun tulisi saada kolme 5 minuutin pituista taukoa SAT-testin aikana . ACTia varten sinun pitäisi saada kaksi taukoa: yksi osan 2 jälkeen ja toinen osan 4 jälkeen. ACT: llä ei ole normaalia aikaa taukolle, kuten he kertoivat minulle, kun kysyin. He sanoivat: '5-10 minuuttia, luultavasti 10 minuuttia'.

kaikki ruumiinosat espanjaksi

Riippumatta älä anna lääkärisi yrittää leikata taukoa . Se tapahtui minulle! Jos haluat kaikki kolme taukoa, vaadi kaikkien kolmen tauon tekemistä. Keskustele asianajajan kanssa. Jos hän on eri mieltä, keskustele asiasta toisen asianajajan kanssa soita kollegion hallitukselle testin jälkeen.

Mahdollinen huijaaminen

Jos huomaat mahdollisen huijaamisen testipäivänä, kerro asiasta lääkärillesi ja soita kollegion hallitukselle tai ACT-toimisto (Tiedän, että olen sanonut sen sata kertaa, mutta se on tärkeää!). Kollegion hallituksella on koko toimisto omistettu eheyden testaamiseksi. Testisi on kaareva kaikkien testiin osallistuvien perusteella.

Jos he huijaavat, kärsit. Älä anna heidän päästä eroon siitä.

body_actsciencespeak.jpeg Tulet katumaan sitä, jos et!

Milloin sinun pitäisi puhua ja miksi sinun ei pitäisi pelätä puhumista

Sinun pitäisi puhua, jos jokin häiritsee vakavasti testiäsi. Se sisältää kaiken, mitä olen maininnut, sekä kaiken muun, mikä saattaa sattua häiritsemään testiä (hälytykset, opiskelijoiden puheet jne.).

Sinun ei pitäisi pelätä puhua. Sinun täytyy puhua. Kuten sanoin aiemmin, tämän testin osuus on 30-50% yliopistohakemuksestasi. Ansaitset oikeudenmukaiset testiolosuhteet, jotta voit rokata testiä. Sinun ei pitäisi pelätä, että sinut merkitään ilmiantajaksi. Kollegion hallitus tai ACT kunnioittaa sinua siitä ja tutkii huolesi. Lisäksi he todennäköisesti antavat sinun kokeilla ilmaiseksi ilmaiseksi, joten ilmiantajana oleminen on ylösalaisin!

Älä ole huolissasi pisteiden peruuttamisesta, jos valitat. Jos haluat pisteytesi ja häiriöt olivat vähäisiä, pisteiden ilmoittaminen todennäköisesti viivästyy, mutta saat silti pisteet. Jos olosuhteet ovat mielestäsi täysin epäoikeudenmukaiset, haluat todennäköisesti testata joka tapauksessa. Jos valitat tärkeistä asioista (kuten ajoituseroista), kollegion hallitus tai ACT voi peruuttaa pisteesi samoin kuin muut testisivustollasi, mutta todennäköisesti heidät testataan ilmaiseksi.

mikä on ib -kurssi

Jos otit SAT: n ja haluaisi ottaa yhteyttä kollegion hallitukselle Tee valitus testikeskuksestasi soittamalla tähän numeroon(609) 771-7710 tai lähetä sähköpostia tähän osoitteeseen testcenter@info.collegeboard.org , jotka molemmat ovat tarkoitettu erityisesti testikeskuksen valituksiin. Älä pelkää soittamista, kun heillä on koko puhelinlinja ja sähköposti omistettu ongelmasi ratkaisemiseen. Heidän on saatava paljon puheluja ja sähköposteja.

Jos otit SAT: n ja haluaisi ottaa yhteyttä kollegion hallitukseen huijaamisesta, soita tähän numeroon609-406-5430 tai tämä numero 800-257-5123 (vain testipäivinä) tai lähetä sähköpostia tähän osoitteeseen testsecurity@info.collegeboard.org . Jälleen heillä on koko toimisto omistettu eheyden testaamiseksi. He haluavat sinun kertovan heille mahdollisesta huijaamisesta.

Jos otit ACT: n ja haluaisin ota yhteyttä ACT-toimistoon ettätee valitus testikeskuksestasi tai ilmoita huijaamisesta, lähetä sähköposti heidän toimistoonsa käyttämällä tätä lomaketta . Heillä on muoto tätä tarkoitusta varten. Käytä sitä, jos tarvitset sitä!

Kertaus

Tiedä oikeutesi!

 • Ohjeet
  • Lue ne viikko ennen kokeen suorittamista.
  • Kysy kollegion hallitukselta tai ACT-toimistolta.
  • Esitä vapaapäivänä vapaapäivänä kaikki uudet kysymykset.
 • Testauksen ajoitusta varten
  • SAT: lle saat 25 minuuttia esseelle, 25 minuuttia kukin osille 1-7, 20 minuuttia kukin osille 8 ja 9 ja 10 minuuttia osalle 10.
  • ACT: lle saat 45 minuuttia englanniksi, 60 minuuttia matematiikalle, 35 minuuttia kukin lukemiselle ja luonnontieteille ja 40 minuuttia valinnaiselle esseelle (kirjoitustesti).
  • Aikaa se omaan kelloosi.
  • Jos lääkäri lyhentää vahingossa aikaa, puhu!
  • SAT: lle saat kolme 5 minuutin taukoa. Älä vaihda!
  • ACT: lle saat kaksi 5-10 minuutin taukoa!
 • Jos jokin melu häiritsee sinua, pyydä lääkäriäsi yrittämään korjata se.
 • Ilmoita huijaamisesta asianajajallesi ja kollegion hallitukselle tai ACT-toimisto .

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Yin ja Yang: Mitä symboli tarkoittaa?

Mitä yin yang -symboli tarkoittaa? Ja mikä on yin ja mikä on yang? Asiantuntijaoppaamme vastaa kaikkiin yin- ja yang-kysymyksiisi.

Regis College pääsyvaatimukset

Kalifornian parhaat koulut | Mantecan lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Mantecan lukiosta Mantecassa, Kaliforniassa.

Keskipisteen kaavan käyttäminen

Mikä on keskipisteen kaava? Tutustu täydelliseen oppaaseemme, jossa on esimerkkejä keskipisteen kaavasta.

Kuinka kauan kestää saada SAT -tulokset takaisin?

Milloin SAT -tulokset tulevat ulos SAT -ottelun jälkeen? Kuinka monta viikkoa saat SAT -pisteet takaisin College Boardilta? Ota selvää, kun löydät pisteesi täältä.

Philadelphian yliopiston SAT -tulokset ja GPA

John Carroll Universityn pääsyvaatimukset

Pugetin yliopiston ääni ACT-tulokset ja GPA

Miksi minulla on aaltoilevat kielen reunat?

Mietitkö, mikä aiheuttaa aaltoilevan kielen? Selitämme, mitä aaltoilevat kielen reunat voivat merkitä ja onko sinun syytä huolestua.

Varhaiset päätöksentekopäivät jokaiselle korkeakoululle, jolla on ED

Etsitkö määräaikoja kouluille, joilla on varhainen päätös, kuten Duke, Cornell ja U Penn? Tässä on täydellinen luettelo kaikkien korkeakoulujen aikaisten päätösten määräajoista.

Bowien osavaltion yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Troyn yliopiston ACT -tulokset ja GPA

10 suosittua tyyppiä: ilmainen tulostettava graafinen paperi

Tarvitsetko tulostettavaa graafista paperia? Tutustu ilmaisten graafisten papereiden PDF- ja JPG-kokoelmiin kaikilla tyylillä sekä vinkkejä niiden käyttöön.

19 vaihetta yliopiston professoriksi

Mietitkö, miten sinusta tulee yliopiston professori? Selitämme työnäkymät ja korkeakouluprofessorin vaatimukset auttaaksemme sinua valmistautumaan ja opastamaan sinut koko opettajankoulutusprosessin läpi.

Cal State Fullertonin pääsyvaatimukset

Hussonin yliopiston pääsyvaatimukset

Wilkesin yliopiston pääsyvaatimukset

New Yorkin teknillisen korkeakoulun SAT -tulokset ja GPA

Paljonko ACT Prep -kurssit maksavat? Asiantuntijavertailu

Kuinka paljon ACT-luokat todella ovat? Jaottelemme ACT: n kokonaiskustannukset auttaaksemme sinua suunnittelemaan eteenpäin.

Heidelbergin yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä tarvitset Marylandin yliopistolle: ACT -tulokset ja GPA

Stevensonin yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Sam Houstonin osavaltion yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Mitä sinun on tiedettävä Mercedin lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Mercedin lukiosta Mercedissä, Kaliforniassa.

SUNY Geneseon pääsyvaatimukset