Kuinka saat SAT-maksuvapautuksen: Täydellinen opas

ominaisuuskasvit

Onko SAT: n rekisteröintikustannukset taloudellisia vaikeuksia sinulle ja perheellesi? Saatat olla oikeutettu SAT-maksuvapautukseen, joka kattaa SAT-rekisteröinnin kokonaiskustannukset joko essee-osion kanssa tai ilman.

Selitämme, mitkä kriteerit sinun on täytettävä voidaksesi saada SAT-maksuvapautuksen, ja opastamme sinut käyttämään vaiheita. Toivomme tämän oppaan avulla auttavan sinua voittamaan testimaksujen esteen yliopistollasi.Mikä takaa SAT-maksuvapautuksen kelpoisuuden?

College Boardin ensisijainen kelpoisuusvaatimukset sanoo että sinun täytyy olla ilmoittautunut (tai oikeutettu osallistumaan) liittovaltion vapaaseen ja alennettuun lounasohjelmaan (FRPL) .

Jos et ole ilmaisella ja alennetulla lounaalla, on joitain muita kriteerejä se voi antaa sinulle mahdollisuuden saada maksuvapaus. Sinun on täytettävä YKSI seuraavista, kuten College Board on määritellyt (napsauta tässä lukea näistä kriteereistä sisään Espanja ):

  • Vuotuinen perhetulosi kuuluu USDA: n elintarvike- ja ravitsemuspalvelun asettamiin tulojen kelpoisuusohjeisiin (tarjotaan alla).
  • Olet ilmoittautunut liittovaltion, osavaltion tai paikalliseen ohjelmaan, joka auttaa pienituloisten perheiden opiskelijoita (esim. Liittovaltion TRIO-ohjelmia, kuten ylöspäin sidottu).
  • Perheesi saa julkista apua.
  • Asut liittovaltion tukemissa julkisissa asunnoissa, sijaiskodeissa tai olet kodittomia.
  • Olet valtion seurakunta tai orpo.

Tulo- ja tukikelpoisuusohjeet ilmaisen / alennetun lounasohjelman vuosille 2020-21

Kotitalouden jäsenet Vuosituotto yhteensä
1 23 606 dollaria
2 31 894 dollaria
3 40182 dollaria
4 48470 dollaria
5 56 758 dollaria
6 65 046 dollaria

Kotitalouden jäsenten lukumäärä sisältää arkiston. Perhehoidossa olevaa opiskelijaa pidetään yhden henkilön kotitalouden kokoisena. Jos kotitaloudessasi on enemmän kuin kuusi jäsentä, ota vuosikorvaus kuudelle - 65 046 dollaria - ja lisää 8288 dollaria jokaisesta ylimääräisestä jäsenestä.

Yllä olevan ohjeen täyttämisen lisäksi on muutamia muita ehtoja SAT-maksuvapautuksen saamiseksi.

body_trafficlight.jpg

On joitain muita tärkeitä sääntöjä vihreän valon saamiseksi SAT-maksuvapautuksista.

Muut säännöt ja ehdot

Ensinnäkin SAT-maksuvapautukset ovat käytettävissä vain 11. ja 12. luokkalaiset .

Toiseksi, jos testaat Yhdysvaltojen ulkopuolella, sinun on oltava Yhdysvaltain kansalainen, jotta voit vapauttaa maksusta. Jos olet kansainvälinen opiskelija, voit saada vapautuksen maksusta vain, jos asut ja testaat Yhdysvalloissa tai Yhdysvaltojen alueilla.

Ja kolmanneksi, kelpoisten kotiopiskelijoiden tulisi ottaa yhteyttä paikallisen lukionsa neuvonantajaan saadakseen maksuvapautuksia. He todennäköisesti heidän on toimitettava todentavat asiakirjat tukikelpoisuuden osoittamiseksi , kuten veroasiakirjat, julkisen avun tietueet, rekisteri ilmoittautumisesta tukiohjelmaan.

Nyt kun tiedät kaikki perusteet maksuvapautuksen saamiseksi, katsotaanpa tarkemmin, mitä SAT-maksuvapaus tarkalleen kattaa.

Mikä SAT-maksuvapaus kuuluu

An SAT-maksuvapaus kattaa kaikki SAT-testiin ilmoittautumisen kustannukset, essee-osion kanssa tai ilman. Ei ole väliä minkä valitset;sinut peitetään jommallakummalla tavalla.Jos ilmoittaudut SAT: lle ilman esseeä, mutta muutat mieltäsi testipäivänä, sinun ei tarvitse huolehtia. Niin kauan kuin testauskeskuksessasi on materiaalit, niin sinun maksuvapaus kattaa SAT + -esisi ilman lisämaksuja.

Voit saada yhteensä kaksi maksuvapautusta SAT-rekisteröinnistä. SAT-maksuvapaudet ovat hyödyllisiä myös pisteiden lähettämisessä korkeakouluille. Riippumatta siitä, käytätkö maksuvapautusta, saat jopa neljä ilmaista SAT-pisteet-raporttia korkeakouluille . Jos rekisteröidyt maksuvapautuksella, saat neljä ylimääräistä pisteytysraporttia korkeakouluille yhteensä kahdeksalle ilmaiselle pisteytysraportille! Nämä neljä uutta pisteytysraporttia voidaan tilata milloin tahansa.

Maksuvapautukset kattavat myös College Boardin Kysymys- ja vastauspalvelu (QAS) tai Opiskelijavastauspalvelu (SAS), jos ne on tilattu rekisteröinnin yhteydessä . Nämä palvelut antavat sinulle tarkemman kuvan SAT-pisteet-raportistasi, mikä voi olla valtava apu, jos aiot opiskella enemmän ja ottaa SAT: n uudelleen. Jos haluat QAS: n ja / tai SAS: n, sinun on tilattava ne kerralla tai rekisteröitymällä.

on päälääketieteellinen pääaine

SAT-rekisteröintimaksuvapautuksilla voit tehdä jopa neljä pyyntöä maksuvapautuksista korkeakoulujen sovelluksille . Neuvojiesi tulisi pystyä auttamaan sinua tässä prosessissa (yleensä Yhteisen hakemuksen kautta).

Lopuksi, jos testaat kansainvälisesti, maksuvapaus kattaa muun kuin Yhdysvaltojen alueellisen maksun joka lisätään kansainväliseen rekisteröintiin.

Kuten näette, maksuvapaus ei koske vain rekisteröintikustannuksia, mutta se auttaa myös korkeakoulujen sovelluksissa. SAT-maksuvapautuksessa on kuitenkin muutamia rajoituksia, jotka selitän alla.

helsinki-6.jpg

Maksuvapautus ei kata kuuden kuukauden kahvitarjontaa SAT-valmistelusi polttoaineeksi - mutta eikö olisikaan hienoa, jos se tekisi?

Mitä SAT-maksuvapaus ei kata

Yksi maksuvapaus voi olla vain koskee vain yhtä rekisteröintiä . Jos unohdat testisi, et voi käyttää samaa maksuvapautusta uudelleen. Siksi sinun tulee tehdä kaikkesi ottaaksesi SAT käyttöön rekisteröintipäivänä. Jälleen voit saada enintään kaksi maksuvapautusta, joten voit luopua maksusta SAT: n ottamiseksi kahdesti.

Jos sinun täytyy vaihda testipäivääsi, sinun on maksettava 30 dollarin maksu . Et voi myöskään käyttää maksuvapautusta odotuslistalle asettamiseen (jonka opiskelijat voivat valita 53 dollarin lisämaksusta, jos heidän haluamansa testauskeskus on jo täynnä tiettynä päivänä).

Nyt kun tiedät SAT-maksuvapautuksen kattamat palvelut ja sen rajoitukset, katsotaanpa mitä vaiheita sinun on tehtävä saadaksesi SAT-maksuvapautuksesi.

Mitä sinun on tehtävä

Yliopiston hallitus lähettää maksuvapautuksia lukioneuvojille , joten neuvonantajan tulee ilmoittaa sinulle kelpoisuutesi ja antaa sinulle lomake. Jos neuvonantajasi ei ole tehnyt niin, ehdottomasti puhua hänen kanssaan ja kysy maksuvapaudesta. Sikäli kuin tiedän, et voi hankkia sitä itse; sinun on saatava maksuvapaus neuvonantajalta tai muulta hyväksyttävältä järjestelmänvalvojalta.

korkeakouluissa, joiden määräaika on 15. tammikuuta

Varmista, että puhut neuvonantajaasi hyvissä ajoin ennen testipäivän rekisteröintipäivää, jotta et periä myöhästymismaksuja! Tämä on erityisen tärkeää, jos et ole ilmaisella ja alennetulla lounaalla, mutta uskot täyttäväsi yhden tai useamman muun kriteerin ja voit toimittaa tositteet.

Maksuvapautuksesta tulee kortti, joka näyttää tältä:

body_samplefeewaiver

Kun rekisteröidyt SAT: iin, niin kirjoita 12-numeroinen SAT-maksuvapautuskoodi, neuvonantajan nimi ja kelpoisuusperusteet merkitty korttiin. Kun olet täyttänyt loput tilistäsi (mikä tarkoittaa valokuvan lataamista, henkilökohtaisten ja vanhempien tietojen lisäämistä sekä testauspaikan ja testipäivän valitsemista), olet valmis! Olet rekisteröitynyt SAT: iin.

Neuvoja opiskelijoille, jotka käyttävät maksuvapautusta

Jos käytät maksuvapautusta ja aiot ottaa SAT: n vain kaksi kertaa, haluat todella suunnitella optimaalisen testausstrategian huolellisesti. Opiskelijat parantavat melkein aina joka kerta, kun he suorittavat SAT: n, koska harjoittelu, harjoittelu ja perehtyminen testiin ovat erittäin hyödyllisiä testipisteidesi parantamisessa.

Koska monet korkeakoulut 'ottavat SAT: n superscore' sisäänvalintaprosessissa tai valitsevat parhaat jaksopisteet kaikissa testipäivissä, voit suorittaa testin useita kertoja saadaksesi vahvan superscore. Tämä ei tarkoita sitä, ettet voi saada hyviä pisteitä tekemällä testin kahdesti - päinvastoin, suunnitellulla strategialla voit lyödä ja jopa ylittää tavoitepisteet .

Sen lisäksi, että käytät korkealaatuisia testivalmistemateriaaleja, voit Paranna pisteitäsi simuloimalla todellisia testausolosuhteita . Käy läpi täydellinen harjoituskoe, suorita se läpi samalla tavalla kuin oikeasti - ajoitetuilla osioilla ja lyhyillä taukoilla, mieluiten lauantaiaamuna. Tämä auttaa todella tottua testin ajoitukseen ja tahdistukseen sekä ymmärtämään oman kestävyytesi ja tarpeesi pitkällä testausjaksolla.

body_catstudyingmath

Yhteenvetona...

SAT-maksuvapaudet voivat olla valtava taloudellinen apu SAT-rekisteröitymiseen, pisteytysraporttien lähettämiseen korkeakouluille ja korkeakoulujen hakemusten lähettämiseen. Varmista oppia kelpoisuudesta hyvissä ajoin ennen ilmoittautumista ja puhua neuvonantajasi kanssa varmistaaksesi, että olet valmis rekisteröimään. Jos tiedät, että olet oikeutettu maksuvapautukseen rekisteröinnin jälkeen, olet ei voi palauttaa rekisteröintimaksua. Joten ota ehdottomasti yhteyttä neuvojaasi ja hyödynnä SAT-maksuvapautuksia riittävästi aikaa säästää.

Kuten edellä sanoimme, jos olet vain suorittanut testin kaksi kertaa, varmista maksimoi nämä kaksi testausmahdollisuutta vahvalla opintosuunnitelmalla ja runsaalla räätälöityllä valmistelulla . Katso alla olevista lähteistä tärkeämpiä tietoja ja neuvoja, jotka auttavat sinua valmistautumaan tähän erittäin tärkeään testiin.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Mitä tarvitset Charlestonin yliopistolle: ACT -tulokset ja GPA

14 parasta tietotekniikkakoulua

Mitkä ovat huipputietotekniikan koulut? Tutustu täydelliseen oppaaseemme, mukaan lukien parhaat tietotekniikan verkkokoulut.

Kuinka päästä: Texas State ACT -pisteet ja GPA

Leojen yhteensopivuus: Kenen kanssa leot ovat parhaiten yhteensopivia?

Mitkä ovat leo-yhteensopivia merkkejä? Katso täydellinen opas leojen yhteensopivuudesta oppiaksesi, mitkä ovat yhteensopivia leijonan horoskoopin kanssa.

Omaisuuden tuotto: mitä se on ja miten sitä käytetään

Mikä on omaisuuden tuotto? Erotamme ROA -kaavan auttaaksemme sinua ymmärtämään, miten sitä käytetään tehokkaasti.

UNCG ACT -pisteet ja GPA

Onnistunut Harvard-sovellus (täydellinen yhteinen sovellus + täydennysosa)

Tässä on TÄYDELLINEN sovellus, joka sai minut jokaiseen kouluun, johon haen, mukaan lukien Harvard, Stanford ja Princeton. Katso yhteinen sovellukseni, henkilökohtaiset esseeni ja suosituskirjeet ja opi strategioita omalle korkeakoulusovelluksellesi.

Enneagrammin tyyppi 8: Itsevarma suoja

Oletko Enneagram-tyyppi? Opi kertomaan, mitkä urat sopivat sinulle ja millainen Enneagrammi on rakkaudessa ja parisuhteessa.

York College pääsyvaatimukset

Langstonin yliopiston pääsyvaatimukset

Lyndon State Collegen pääsyvaatimukset

Oklahoman tiede- ja taideyliopiston pääsyvaatimukset

Wheaton College ACT -tulokset ja GPA

Albanyn yliopisto SAT -tulokset ja GPA

Parhaat koulut Kaliforniassa | Henry M.Gunnin lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Henry M. Gunnin lukiosta Palo Altossa, Kaliforniassa.

Mitä sinun on tiedettävä Rancho Alamitos High Schoolista

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Rancho Alamitos High Schoolista paikassa Garden Grove, CA.

Moravian College pääsyvaatimukset

Centenary College of Louisiana Pääsyvaatimukset

Varhainen toiminta vs. varhainen päätös: Mikä on ero?

Päätetäänkö varhaisen toiminnan ja varhaisen päätöksen välillä? Ota selvää eroista, jotta et tee väärää päätöstä yliopistosovelluksissa.

Täydellinen luettelo yhteisöpalvelun apurahoista

Oletko tehnyt yhdyskuntapalvelua ja mietit, mitä apurahoja olet oikeutettu saamaan? Katso täältä täydellinen luettelo yhteisöpalveluista.

Täydellinen opas: CSU -pääsyvaatimukset

McNeesen osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Florida Southern Collegen pääsyvaatimukset

Kuinka aloittaa maksaminen opiskelijoille hyvistä arvosanoista tehokkaasti

Harkitsetko lasten maksamista hyvistä arvosanoista? Opi opiskelijoiden käteiskannustimien eduista ja haitoista ja niiden onnistuneesta toteuttamisesta.

UT Arlingtonin SAT -tulokset ja GPA