Kuinka voit valita parhaat SAT-testipaikat

feature_SATLocations1-1

Saattaa tuntua siltä, ​​että opiskelujen lisäksi ei ole paljon tekemistä mielentilan parantamiseksi SAT-päivänä. Mutta muutamalla avainasialla voi olla valtava ero, ja yksi niistä on missä teet testin.

Miksi valitsemallasi SAT-testikeskuksella on väliä niin paljon? Aivosi voivat keskittyä matematiikkaan, lukemiseen ja kirjoittamiseen vain silloin, kun kaikki muu on poissa tieltä, ja monet asiat, jotka voivat tulla tielle, liittyvät logistiikkaan ja ympäristöön.kopio työtodistuksesta

Tässä artikkelissa käsitellään kahta tapaa löytää kätevät paikat SAT: n ottamiseksi.

Mistä löydän SAT-testauskeskukset?

SAT-testikeskuksia voi löytää kahdella tavalla. Ensimmäinen on helpompaa, mutta rajoitetumpaa, ja toinen on hankalaa, mutta antaa sinulle selkeämpiä tietoja.

Vaihtoehto 1: Hae SAT-testauskeskuksista valtioittain

Käy tällä sivulla hakulomaketta varten: http://sat.collegeboard.org/register/test-center-code-search

Suosittelen, että valitset vain osavaltion äläkä kirjoita kaupunkia. (Kun kirjoitat kaupunkia, sivusto löytää SAT-testipaikat vain kyseisestä kaupungista eikä sisällä sijainteja läheisissä kaupungeissa.) Valitse sen sijaan osavaltio ja etsi sitten lähelläsi olevia kaupunkeja.

Tämä näyttö näyttää kaksi ensimmäistä SAT-keskusta Massachusettsissa, jotka alkavat A: lla lokakuun 2017 SAT-testipäivälle.

body_SATtestcentersbystate.png

Tämän hakumenetelmän haittoja on, että et voi etsiä testikeskuksia läheltäsi, mutta eri kaupungeista. Tämä ei myöskään kerro, hallinnoivatko nämä testipaikat testiä sinä päivänä, jona aiot suorittaa kokeen, vai ovatko kaikki paikat varattu. Seuraava menetelmä ratkaisee molemmat ongelmat.

Vaihtoehto 2: Hae SAT-testikeskuksia postinumeron perusteella

Jos haluat löytää lähimmät testikeskukset postinumeron perusteella, sinun on aloitettava rekisteröityminen testiin. Sinun ei tarvitse itse suorittaa rekisteröintiä.

Tämä menetelmä on hankalampi, mutta myös informatiivisempi.

Käy ensin tällä sivulla ja napsauta sitten Rekisteröityä SAT: lle. Sisäänkirjautumisen jälkeen sinut viedään Oma SAT -sivullesi, jonka oikeassa reunassa on sininen painike, jonka otsikko on 'Rekisteröidy SAT: iin'.

body_registerfortheSAT02-1.png

Kun napsautat tätä painiketta, sinut viedään testirekisteröintinäyttöön. Ensin on täytettävä sivu henkilökohtaisilla tiedoilla (mukaan lukien haluamasi testipäivä). Sitten voit ohittaa useita lomakkeita, joissa pyydetään tietoja lukiokokemuksestasi (sinun ei tarvitse laittaa sitä nyt).

Lopuksi pääset osioon 3, Valitse testi ja keskus

body_SATlocation8

Tämän sivun alaosassa näet vaihtoehdon Haku postinumeron mukaan:

body_SATtestcentersbyzip.png

Tämä näyttö antaa sinulle paljon enemmän tietoa. Ensinnäkin näen, että SAT-testauspaikat, jotka yleensä antavat testin, eivät satunnaisesti hallinnoi tätä erityistä testiä. Jos yksi näistä olisi lukioni, minun pitäisi yhtäkkiä muuttaa suunnitelmiani.

Toiseksi kussakin paikassa on vain rajoitettu määrä paikkoja. Jos rekisteröidyt liian myöhään, voit loppua. Voit nähdä, että tämä hakutapa on hyödyllisempi.

Miksi kollegion hallitus ei tarjoa tätä informatiivisempaa vaihtoehtoa julkisesti saataville? Joskus sinun täytyy miettiä, tykkääkö kollegion hallitus vain tehdä perheille vaikeuksia.

body_youarehere.png

Mikä SAT-testipaikka minun pitäisi valita?

Paras valinta testipaikkaan riippuu muutamista tärkeistä tekijöistä tärkeysjärjestyksessä:

 • Kuinka pitkä matka on ja kuinka kauan matka kestää?
 • Kuinka tuttu olet sijainnista ja ulkoasusta?
 • Tunnetko muita ihmisiä siinä paikassa? Parantaako vai pahentako suorituskykyäsi?
 • Onko testikeskuksessa tiedossa ongelmia, jotka tekevät siitä ongelmallista?

Katamme kaikki järjestyksessä.

# 1: Kuinka kaukana se on? Kuinka kauan sinne pääsyssä kestää?

Testauspaikan ykkönen on ajoitus. Haluat päästä sinne ajoissa - kollegion hallitus suosittelee saapumista testikeskukseen viimeistään kello 7.45, ellei pääsylipussa toisin mainita.

Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että sinun täytyy herätä aikaisin, ehkä aikaisemmin kuin olet tottunut. Jos esimerkiksi ajomatka testipaikalle vie tunnin, sinun on todennäköisesti herättävä noin kello 6.00, jotta sinulla olisi tarpeeksi aikaa virrata, syödä aamiaista ja saapua sivustolle varaosalla.

Muista, että mitä kauemmin matka kestää, sitä pidempi viive voi olla. 10 minuutin ajomatka voi viivästyä vain 5 minuuttia, mutta 60 minuutin ajomatka voi viivästyä 30 minuuttia.

Suositus: Yritä yleensä valita sijainnit, jotka ovat lähempänä asuinpaikkaa.

# 2: Kuinka tuttu olet sijainnille ja ulkoasulle?

Testipäivänä haluat mahdollisimman vähän stressiä, jotta voit keskittyä täysin testiin. Jos olet matkustanut sijaintiin aiemmin, on paljon pienemmät mahdollisuudet sekoittua reittiohjeisiin tai törmätä odottamattomaan rakentamiseen. Toisaalta matkustaminen tuntemattomaan paikkaan saattaa aiheuttaa sinulle stressiä, joka ei ehkä kulu vasta vasta testiin.

Vastaavasti sijainnin asettelun tunteminen on hyödyllistä kylpyhuoneen taukojen aikana. Koska sinulla on vain muutama minuutti aikaa käyttää kylpyhuonetta ja syödä välipalaa, eksyminen käytävissä voi olla ahdistusta provosoiva. Koska testikeskukset eivät usein tarjoa selkeitä merkkejä kylpyhuoneeseen ja takaisin luokkahuoneeseen, on mahdollista eksyä.

Suositus: Valitse sijainti, joka on sinulle tuttu sekä matkalla että ulkoasulla. Jos sinun on valittava tuntematon sijainti, käy siellä tutustumalla siihen tai budjetoi lisäaikaa testipäivänä päästäksesi sinne aikaisemmin ja oppiaksesi asettelun.

# 3: Tunnetko muita ihmisiä siinä paikassa?

Jos valitset paikallisen lukion kuten useimmat opiskelijat, törmäät todennäköisesti monien tuntemiesi ihmisten kanssa. Riippuen siitä, minkä tyyppinen henkilö olet, tämä voi olla hyvä tai huono asia.

Joillekin ystävien kanssa oleminen on hyödyllistä. Se lievittää stressiä, ja keskustelu taukojen aikana auttaa heitä tuntemaan vähemmän hermostuneita testin tärkeydestä. Näille ihmisille meneminen tuntemattomaan paikkaan tuntemattomien kanssa aiheuttaa todella enemmän ahdistusta ja tuo heidät reunaan.

Muille päinvastoin - SAT-ystävien kanssa oleminen on enemmän stressiä kuin vieraiden lähellä. Haluat ehkä mahdollisimman vähän häiriötekijöitä, ja keskusteleminen ystävien kanssa saattaa johtaa keskittymisesi menettämiseen. Haluat rentoutua hiljaa taukojen aikana, mutta et halua antaa vaikutelmaa, että harjaat raahasti ystäviäsi. Plus, entä jos suoritat testin samassa huoneessa kuin murskaimesi? Saattaa olla vaikeaa suorittaa testi lähellä olevan henkilön kanssa.

Mihin ryhmään kuulut? Jokainen henkilö on erilainen, joten päätä sen mukaan.

Suositus: Jos ystävien kanssa oleminen testipäivänä on hyödyllistä, rekisteröidy lukiosi. Jos se on stressaavaa, rekisteröidy muualle pitäen mielessä yllä olevat sijainti- ja asettelutekijät.

# 4: Oletko tietoinen testikeskuksen ongelmista?

Pystyt yleensä ennustamaan ongelmia vain, jos olet suorittamassa testiä lukiossasi. Tässä on ongelmia, jotka sinun pitäisi miettiä:

 • Lämpötilan säätö: tiedätkö, voiko sijainti ylläpitää sinulle miellyttävää lämpötilaa? Vai toimivatko termostaatit aina väärin?
 • Windows: tunnetko sinusta tunteen klaustrofobisesta tässä paikassa, ja ehkä ikkunoiden läsnäolo voi auttaa sinua rentoutumaan?
 • Testausympäristö: tiedätkö, onko sijainnissa ääniä, hajuja tai muita tekijöitä, jotka saattavat häiritä? Ehkä pöydät ovat yleensä epätasaisia ​​tai tuolit epämukavia?

Suositus: Vältä testauskeskuksia, joissa on tunnettuja ongelmia.

Useimmille opiskelijoille he ottavat SAT: n lukiossaan, jos mahdollista. Mutta tämä ei ole aina paras vaihtoehto.

body_yourhighschool.png

Pitäisikö minun ottaa SAT lukiollani?

Suurin osa opiskelijoista, jos heille annetaan valinta, suorittavat SAT: n lukiossaan. Vaikka tämä antaa sinulle automaattisen tuntemuksen rakennukseen (rakennuksiin) ja miten sinne pääsee, sillä voi olla merkittäviä henkisiä haittoja. Sinun ei pidä ottaa SAT: ta lukiossasi, jos:

 • Tuntemiesi ihmisten näkeminen aiheuttaa sinulle enemmän stressiä tai saa sinut rikkomaan keskittymistä.
 • On toinen sijainti, joka on merkittävästi lähempänä kotiasi. Jos säästät 10 minuuttia tai enemmän matka-aikaa, tämä voi olla sen arvoista.
 • Tiedät jo lukion ongelmista, kuten läheisen rakennushankkeen.
 • Jos olet samassa ympäristössä kuin missä vietät suurimman osan päivästäsi, menetät keskittymisen tai torkkuvat.

Pidän vahvasti tästä aiheesta, koska sillä oli valtava ero minulle. Kun otin toisen SAT: n, lukiolleni kaikki paikat olivat täynnä, joten valitsin lukion noin 30 minuutin päässä. Ajo oli rentouttava, ja se tuntui täysin neutraalilta, puskurilta SAT: n ja loppuelämäni välillä.

Testipaikkani ei tuntunut koululta; se oli iso betonirakennus, eikä mikään ollut tuttua, joten mieleni oli tyhjä levy. Edellisenä vuonna sain 1440 (1600) omassa lukiossani ottamassani SAT: ssa. En tehnyt mitään valmistelua kahden ottamani SAT: n välillä, mutta testissä, jonka otin puolen tunnin päässä, sain täydellisen pistemäärän.

5 SAT-testivinkkiä

# 1: Tarkista, onko viesteissäsi peruutusilmoituksia

Lue kaikki sähköpostisi ja sähköpostisi testiä edeltävillä viikoilla. Jos testikeskuksesi peruutetaan testipäivämääräksi, sinulle ilmoitetaan ja annetaan vaihtoehto.

Testikeskuksesi voidaan perua useista syistä. Yksi mahdollinen peruutus tapahtuu, kun liian harvat opiskelijat ilmoittautuvat kokeilemaan siellä. Jos tämä tai mikä tahansa muu heidän hallitsemaansa muuttuu, sinulle ilmoitetaan ja sinulle annetaan vaihtoehto.

Ne myös peruuttavat paikkoja, joissa sää tekee opiskelijoille vaarallisen matkustaa. Näissä tapauksissa peruutus ilmoitetaan perjantai-iltana ja lauantaiaamuna tällä verkkosivustolla .

# 2: Käy ennen testauskeskusta

Jos rekisteröidyt tuntemattomaan paikkaan, Harkitse vierailua päivää ennen testiä. Tämä varmistaa, että olet matkustanut reitin kerran aiemmin. Voit myös tarkistaa tilat ja ympäristön, jotta sinulla on käsitys siitä, mitä odottaa.

# 3: Rakenna matkasi aika

Jos SAT-testikeskuksesi on lähellä, niin hienoa! Pystyt käyttämään enemmän aikaa nukkumaan, eikä sinulla ole niin paljon aikaa stressiä matkalla sinne.

Jos joudut kuitenkin matkustamaan 30 minuuttia tai enemmän päästäksesi SAT-testipaikkaasi, saatat päätyä tuhlaamaan koko matkan murehtimalla testistä suorittamatta mitään. Suorita ahdistuksen sijaan nämä kolme toimintoa:

 • Pakkaa aamiainen syödä matkalla sinne. Tämä voi säästää aikaa, joten sinun ei tarvitse herätä erityisen aikaisin.
 • Koska matka on pitkä, sinulla on enemmän mahdollisuuksia tuntea ahdistusta. Pakkaa musiikkia, joka rentouttaa sinua ja saa sinut tuntemaan itsesi luottavaiseksi.
 • Yritä tarkistaa muistiinpanot matkallasi sinne. Tämä pitää mielesi viritettynä, varsinkin kun sinun täytyy herätä normaalia aikaisemmin.

# 4: Varmista, että valitset oikean testikeskuksen

Voit vaihtaa testauspaikkasi rekisteröinnin jälkeen, mutta se maksaa sinulle 28 dollaria, ja siihen mennessä paikkoja muissa paikoissa saattaa olla rajoitettu.

# 5: Ole varovainen testien suorittamisessa eri tilassa

Jos asut lähellä osavaltiota, sinun kannattaa harkita missä osavaltiossa haluat suorittaa testisi, koska niiden lait eroavat toisistaan. Jotkut osavaltiot valtuuttavat raportoimaan pisteet esimerkiksi apurahavirastoille, ja Kaliforniassa ja New Yorkissa on erityisiä sääntöjä siitä, mitä tietoja testaajien on annettava.

body_texasstateline.png Jos haluat ottaa SAT: n toiseen valtioon, varmista, että tiedät heidän sääntönsä!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

11 parasta resurssia NCLEX -kysymyksille ja käytännön testeille

Otetaanko NCLEX? Tutustu kokoelmaan parhaista NCLEX -käytännön kysymyksistä ja testeistä, joiden kanssa voit opiskella.

PSAT -pisteet: Missä sijoitat?

Oletko hämmentynyt SAT -pistealueesta? Selitämme kaikki mahdolliset PSAT -pisteet ja mitä pisteytysasteikko merkitsee sinulle.

ECU: n pääsyvaatimukset

9 esimerkkiä erinomaisista suosituskirjeistä työhösi

Kirjoitatko työpaikkasuosituskirjeen, mutta et ole varma, mistä aloittaa? Tutustu hyödyllisten näytteiden kokoelmaamme, jotta pääset alkuun.

Kalifornian parhaat koulut | Central Union High School Rankings ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Central Union High Schoolista El Centrossa, Kaliforniassa.

Mount Holyoke Collegen pääsyvaatimukset

Historialliset SAT -testipäivät 2014, 2013 ja enemmän

SAT: n historialliset testipäivät ovat tärkeitä monien tarkkojen tietueiden kannalta. Kollegion hallitus ei kuitenkaan tässä vaiheessa ylläpidä helppoa tietokantaa SAT-päivämääristä vuosille 2014, 2013, 2012, 2011 ja soforth. Me PrepScholarissa olemme tehneet kovaa työtä vanhojen levyjen kaivaamiseksi. Katso alempaa!

Indiana Wesleyanin yliopiston pääsyvaatimukset

Mikä on STAAR -testi? Onko sinun otettava se?

Mikä on STAAR -testi? Onko sinun otettava se? Selvitä, mitä odottaa tästä Texas -testistä.

Coloradon yliopiston lohkareiden pääsyvaatimukset

15 parasta musiikkikoulua Yhdysvalloissa

Oletko kiinnostunut Yhdysvaltojen parhaista musiikkikouluista? Tutustu yksityiskohtaisiin musiikkikoulujen sijoituksiin löytääksesi sinulle sopivan koulun.

1120 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

SUNY Institute of Technology pääsyvaatimukset

ACT: ään rekisteröityminen: temppuja ja vinkkejä

Opi rekisteröitymään ACT: hen ja vältä yleisiä virheitä, jotka voivat maksaa rahaa ja aikaa.

Mikä on liittovaltion työohjelma? Määritelmä ja opas

Harkitsetko liittymistä korkeakoulun työopinto-ohjelmaan? Mikä on työtutkimuksen määritelmä, kuinka paljon voit ansaita, ja pitäisikö sinun työskennellä tuossa työssä? Selvitä täältä.

SAT Prep: n lopullinen SAT-opinto-opas

Tämä täydellinen SAT-opas on paras kokoelma SAT-strategioita ja neuvoja, jotka ovat käytettävissä kaikkialla. Opit opiskelemaan SAT: lle ja testausvinkkejä pisteiden parantamiseksi.

Arkansasin yliopisto, Pine Bluff Pääsyvaatimukset

Tämän vuoden Villanovan ACT -tulokset ja GPA

SAT: n historialliset prosentit 2010, 2009, 2008

Etsitkö SAT -prosentteja vuosille 2008, 2009 tai 2010? Löydät täydelliset tuloskaaviot menneisyydestä täältä.

3 avainvinkkiä Salsa -luokan pukeutumiseen

Mietitkö, mitä pukeutua salsa -tanssitunneille? Katso mukavat ja tyylikkäät ideamme siitä, mitä pukeutua salsa -luokkaan.

Kuinka käyttää SOHCAHTOA: Vinkkejä ja esimerkkejä

Kamppailet SOHCATOAn käytön kanssa? Tutustu täydelliseen oppaaseemme, jossa on tonnia SOH CAH TOA -esimerkkejä.

Piemonten yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Estancia-lukiosta

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Estancia High Schoolista Costa Mesassa, Kaliforniassa.

NCAA SAT -pisteet: Mitä sinun tulee olla kelvollinen

Mitä SAT -pisteitä ja GPA: ta tarvitset, jotta voit saada NCAA Clearinghousen? Ota selvää tästä ja opi, kuinka voit helposti täyttää vaatimukset.

Mount St.Mary Collegen pääsyvaatimukset