Kuinka voit saada ACT-maksuvapautuksen: Täydellinen opas

feature_piggybank

Tuntuuko sinusta siltä, ​​että testauskustannukset muodostavat esteen yliopistollasi? Hyvä uutinen on, että saatat olla oikeutettu ACT-maksuvapaus, joka vapauttaa ACT: n tekemisen kustannukset.

Tässä artikkelissa autamme sinua selvittämään, onko sinulla oikeus saada ACT-maksuvapauslomake. Keskustelemme myös siitä, mitä luopuminen kattaa ja mitä se ei kata, samoin kuin vaiheet, jotka sinun on toteutettava maksuvapautuksen käyttämiseksi rekisteröityessäsi ACT: ään. Mutta ensin katsotaan, kuka on oikeutettu ACT-maksuvapautukseen.

ACT-maksuvapausvaatimukset

Saadakseen ACT-maksuvapaus , sinun on ensin tarkistettava, että olet oikeutettu siihen. Tässä on kriteerit, jotka sinun on täytettävä:

 • Ilmoittaudu lukioon (11. tai 12. luokka)
 • Ole Yhdysvaltain kansalainen tai kansainvälinen opiskelijakoe Yhdysvalloissa, Yhdysvaltojen alueilla tai Puerto Ricossa
 • Tavata yksi tai useampi seuraavista taloudellisen tarpeen indikaattoreista:
  • Olet ilmoittautunut liittovaltion ilmaiseen tai alennettuun hintaan lounasohjelmaan koulussa, perustuen USDA: n tulotasoon (katso alla oleva taulukko)
  • Olet ilmoittautunut taloudellisesti heikommassa asemassa olevaan ohjelmaan (esimerkiksi liittovaltion rahoittamaan ohjelmaan, kuten GEAR UP tai Upward Bound)
  • Asut sijaiskodissa, olet valtion seurakunta tai kodittomia
  • Perheesi saa pienituloista julkista apua tai asuu liittovaltion tukemassa julkisessa asunnossa
  • Perheesi vuotuinen kokonaistulo on alle Yhdysvaltain maatalousministeriön (USDA) tasojen ilmaisten tai alennettuun hintaan sisältyvien lounaiden kohdalla

USDA: n tulotaso-ohjeet (2020-21)

Kotitalouden jäsenet * Vuosituotto yhteensä
1 23 107 dollaria
2 31 284 dollaria
3 39 461 dollaria
4 47 638 dollaria
5 55815 dollaria
6 63992 dollaria
Jokainen uusi jäsen Plus 8177 dollaria jäsentä kohti

Lähde: ACT.org

* Kotitalouden jäsenten joukossa on arkistoija.

Jos et ole ilmaisella ja alennetulla lounaalla, mutta täytät yhden muista vaatimuksista, sinun on ehkä toimitettava asiakirjat, kuten verotiedot, kelpoisuuden osoittamiseksi.

Nyt kun tiedät onko sinulla tukikelpoisuus, katsotaanpa tarkemmin, mitä ACT-maksuvapautus tekee ja ei kata kustannusten suhteen.

Mitä ACT-maksuvapaus kattaa?

ACT-maksuvapaus kattaa rekisteröintimaksun joko ACT ilman kirjoittamista tai ACT kirjoituksella. Jos olet oikeutettu, voit saada enintään kaksi poikkeuslupaa, mikä tarkoittaa, että voit suorittaa ACT ilmaiseksi kahdesti.

milloin korkeakoulun hyväksymiskirjeet saapuvat 2018

Maksuvapautukset ovat voimassa joka vuosi 31. elokuuta saakka, joten saatat joutua saamaan yhden vapautuksen juniorivuodestasi ja toisen vanhemmastasi. Voit myös luopua maksusta lähetä yksi pisteytysraportti lukiolle ja enintään neljä pisteytysraporttia korkeakouluille.

Keskustele neuvonantajasi kanssa saadaksesi lisätietoja siitä, miten koulusi hoitaa ACT-maksuvapautuksen jakamisen.

Mitä ACT-maksusta luopuu Ei Peite?

ACT-maksuvapaus ei kata myöhäisen rekisteröinnin maksut jos rekisteröidyt normaalin määräajan jälkeen. Se ei myöskään kata maksuja muutokset rekisteröinnissäsi, kuten muutokset testipäivään, testikeskukseen tai testivaihtoehtoihin (kirjoittamisen kanssa tai ilman), tai valmiustila, jos haluat lisätä jonotuslistalle.

Kuten edellä mainittiin, maksuvapautus kattaa neljä korkeakouluille annettua pisteet. Mahdolliset ylimääräiset pisteet raportit on maksettava. Tällä hetkellä ne ovat kukin 13 dollaria.

Lopuksi, maksuvapautusta voidaan käyttää vain kerran rekisteröintiin. Jos unohdat ilmoittautuneen testin, et voi käyttää samaa maksuvapautusta uudelleen. Joten varmista, että et missaa testiäsi!

Kuinka saada ACT-maksuvapaus

Saadaksesi ACT-maksuvapautuksen ensin s huippu koulun ohjaajan kanssa. Neuvonantajat saavat maksuvapautukset suoraan ja ovat vastuussa niiden saamisesta opiskelijoille.

Tämä ei tarkoita sitä, että sinun pitäisi odottaa, että neuvonantajasi tulee luoksesi. Kun suunnittelet testaussuunnitelmaasi, saada tämä hoidettua varhaisessa vaiheessa - mieluiten juniorivuotesi alkuun mennessä. Näin voit vahvistaa, että sinulla on vapautus maksusta ennen valitset testipäivän.

Kun rekisteröidyt ACT: ään, sinun on annettava ACT-maksuvapautuskoodisi eli sarjanumero, joka on painettu maksuvapautuslomakkeen oikeaan yläkulmaan.

Jos sinulla on lisämaksuja ei maksuvapautus, kuten lisäpalvelut tai testipäivämuutokset, joudut maksamaan näistä luottokortilla ennen rekisteröinnin lopettamista. Jos sinulla ei ole muita maksuja, rekisteröityminen ACT: iin on täysin ilmaista!

body_books

lukion keskimääräinen pistemäärä

3 ACT-valmisteluvinkkiä, jos käytät ACT-maksuvapautusta

Ennen kuin aloitat ACT: n, sinun on tiedettävä, miten valmistautua ja opiskella tehokkaasti saadaksesi hyvät pisteet testipäivänä. Tässä on kolme vinkkiä niille, jotka ovat saaneet ACT-maksuvapautuksen:

# 1: Valmistaudu ennen aikaa

Valmistelu on Paras tekijä ACT-pisteidesi parantamiseksi, mutta sinun on varmistettava, että valmistelet oikein. Tämä tarkoittaa, että sinun on tehtävä seuraavat toimet:

 • Ymmärrä vahvuutesi ja heikkoutesi
 • Käytä korkealaatuisia ACT-valmistemateriaaleja
 • Aseta hallittavat tavoitteet
 • Ymmärrä ACT-muoto ja testattavat taidot

Voit myös tutustua ilmaiseen e-kirjaamme, jossa on yksityiskohtaisesti viisi tärkeintä vinkkiä, jotka kaikkien opiskelijoiden on tiedettävä ACT: n hallitsemiseksi.

# 2: Valitse sinulle sopiva testauspäivä ja -keskus

Kuten edellä mainitsimme, rekisteröidy testipäivälle ja keskukselle, joka toimii aikataulusi mukaan. Et voi käyttää samaa ACT-maksuvapautusta, jos menetät testin, joten on tärkeää valita paikka, johon ei ole vaikeuksia päästä, ja aika, jota et missaa.

Jos olet rajoitettu suorittamaan ACT kahdesti (koska voit saada enintään kaksi maksuvapautusta), sinun on suunniteltava testaussuunnitelma tämän tosiasian ympärille. Lähes kaikki opiskelijat parantavat ACT-pisteitään toisella yrityksellä, ja monet korkeakoulut korostavat ACT-pisteet (ts. ota huomioon kaikkien päivämäärien korkeimmat jaksopisteet laskeaksesi vahvimmat yhdistetyt pisteet).

Mitä tulee optimaaliset testipäivät, monet opiskelijat suorittavat testin juniorivuoden keväällä ja uudestaan ​​vanhemman vuoden alkusyksystä. Huolellisen suunnittelun ja räätälöidyn valmistelun avulla voit maksimoida kaksi (ilmaista) ACT-testausmahdollisuutta.

# 3: Käytä realistisia harjoitustestejä

Halusitpa sitten ACT: n kerran tai kahdesti, varmista suorittaa viralliset ACT-harjoitustestit simuloiduissa testausolosuhteissa kun valmistelet.

Ajastamalla itsesi, pitämällä lyhyitä taukoja ja jopa harjoittelemalla lauantaiaamuna (kuten teet todellisessa testissä), totut vähitellen ACT: n tahdistukseen ja kehität kestävyyttä, jota tarvitset parhaan suorituksen tekemiseksi testipäivänä .

Yhteenveto: ACT-maksuista vapauttaminen ja käyttö

Kaiken kaikkiaan ACT-maksuvapautuksen saaminen ja käyttö on melko yksinkertainen prosessi, kunhan tiedät mistä aloittaa.

Ennen kuin haet vapautusta maksusta, tarkista ACT-verkkosivusto vahvistaa, että olet oikeutettu. Keskustele sitten neuvonantajan kanssa saadaksesi lisätietoja hakemuksesta ja lähettämisestä.

ACT-maksuvapaus kattaa ACT: n kokonaiskustannukset (kirjoittamisen kanssa tai ilman) mutta tekee ei kattamaan lisämaksut, kuten testipäivän tai testikeskuksen muutokset. Huomaa, että voit saada enintään kaksi maksuvapautusta, etkä voi käyttää samaa maksuvapautusta useampaan kuin yhteen testiin.

Vinkkien osalta varmista, että sinulla on pääsy maksuvapautuksiin hyvissä ajoin ennen rekisteröintiä haluamallesi testipäivälle. Kommunikoi myös ehdottomasti koulunneuvojan kanssa, sillä hänellä on pääsy maksuvapautuksiin ja hän auttaa sinua koko yliopistoprosessin ajan.

Jos aiot saada kaksi ACT-maksuvapautusta, varmista, että sinulla on riittävästi aikaa suorittaa ACT kahdesti. Älä odota vanhempaan vuoteen saamaan ensimmäisen maksuvapautuksen, koska tämä ei todennäköisesti anna sinulle tarpeeksi aikaa ACTin tekemiseen useammin kuin kerran.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Bradley Universityn pääsyvaatimukset

Aivojen kolme pääosaa ja mitä he tekevät

Oletko utelias aivojen anatomiaan? Selitämme aivojen eri osat, niiden rakenteet ja miten ne toimivat yhdessä.

Mitä sinun on tiedettävä King/Drew Medical Magnet High Schoolista

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta King/Drew Medical Magnet High Schoolista Los Angelesissa, Kaliforniassa.

Hobartin ja William Smithin korkeakoulut SAT -pisteet ja GPA

Korkeakoulut, joiden hakuaika on myöhässä: täydellinen luettelo

Mietitkö, onko olemassa korkeakouluja, jotka vielä hyväksyvät hakemuksia? Tämä täydellinen luettelo korkeakouluista, joilla on myöhäiset määräajat, auttaa sinua löytämään koulun.

Kuinka tervehtiä italiaksi: 6 yhteistä tervehdystä

Yritätkö sanoa hei italiaksi? Selitämme erilaisia ​​tapoja tervehtiä italiaksi.

Kuinka liittyä lukio -sanomalehtiisi: 5 suurta hyötyä

Kiinnostaako lukion journalismi? Tutustu tähän opaskirjaan: mitä teet siellä, kuinka liittyä ja mahtavat edut.

Härkäyhteensopivuus: Löydä paras ottelusi

Kenen kanssa Härkä on yhteensopiva? Mikä on Härän paras ottelu? Opi vastaukset näihin kysymyksiin täydellisen Taurus -yhteensopivuusoppaamme avulla.

Viterbon yliopiston pääsyvaatimukset

Fort Lauderdalen taideinstituutti Pääsyvaatimukset

Minnesotan yliopisto, Morris Pääsyvaatimukset

Bellevuen yliopiston pääsyvaatimukset

Seitsemän kirjaa, jotka jokaisen lääketieteen pre-med-opiskelijan tulisi lukea

Oletko kiinnostunut lääketieteen urasta? Tutustu luetteloon parhaista kirjoista ennen lääketieteen opiskelijoille auttamaan sinua valmistautumaan lääketieteelliseen kouluun ja tulemaan lääkäriksi.

4 suosittua kamelihämähäkkimyyttiä ja niiden takana oleva totuus

Ovatko kamelihämähäkit todellisia? Opi totuus kamelin hämähäkkien koosta, puremasta ja nopeudesta.

Idahon osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Pitäisikö minun ottaa PSAT toisena opiskelijana?

Jos olet toisen vuoden opiskelija, onko PSAT tärkeä ottaa? Opi miksi yksityiskohtaisesta oppaastamme.

Kansasin yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Kuinka monta kysymystä voit jättää väliin saadaksesi täydellisen SAT-pistemäärän?

Tavoitteena täydellinen SAT-pisteet? Tässä on kuinka monta kysymystä voit jättää väliin ja silti saada täydellinen 2400. Varoitus: sitä ei ole kovin paljon.

13 vaikeinta korkeakoulua, jotka haastavat itsesi

Mitkä ovat vaikeimmat pääaineet? Tutustu luetteloon vaikeimmista korkeakoulujen pääaineista saadaksesi oppaan siitä, kuinka paljon sinun on opiskeltava haluamasi tutkinnon saavuttamiseksi.

Notre Dame de Namurin yliopiston pääsyvaatimukset

Tämän vuoden Liberty Universityn pääsyvaatimukset

Elizabeth City State Universityn pääsyvaatimukset

Monroe Collegen pääsyvaatimukset

Pitäisikö sinun todella mennä yliopistoon valtion ulkopuolella? Hyvät ja huonot puolet

Ovatko osavaltion ulkopuoliset korkeakoulut hinnan ja etäisyyden arvoisia? Ota selvää, pitäisikö sinun käydä koulua kotivaltiosi ulkopuolella.

Täydellinen opas: BYU ACT Pisteet ja GPA