ACT-majoituksen saaminen: Täydellinen opas

main_levelfield-1

ACT: ssä vammaiset tai muut olosuhteet tarvitsevat majoitusta, kuten lisäaikaa tai usein taukoja. Mutta miten saat majoitusta kuten lisäaikaa ACT: ssä?

Tämä perusteellinen opas opettaa sinulle majoituksen hakuprosessin ja mitkä majoitustilat ovat yleisimpiä. Haluat tehdä parhaansa ACT: ssä - vammaisuus tai muu ehto syrjään - joten lue lisää saadaksesi tietää kuinka saat tarvitsemasi ACT-majoituksen.

ACT-majoituksen perusteet

Saada ACT majoitusta , sinun tulee työskennellä koulun kanssa pyynnön lähettämiseksi. Valitettavasti tämä tarkoittaa, että pyyntöjen käsittely voi valitettavasti kestää jonkin aikaa - yleensä vähintään kaksi viikkoa.Lisäksi majoituksen hyväksyminen ei ole helppoa. Useimmissa tapauksissa sinun on toimitettava kattava dokumentaatio ja jopa olla valmis toimittamaan tietoja uudelleen tai valittaa päätöksestä.

Tarvittavat asiakirjat, pyytämiesi majoitustyyppien ja prosessi vaihtelevat kunnon ja / tai vammaisuuden mukaan. Vaikka emme voi luetella jokaisen vammaisryhmän dokumentaation sisään- ja ulottuvuuksia, me voi antaa yksityiskohtaisen yleiskatsauksen prosessista sekä tietoa dokumentoinnista, jotta pääset alkuun.

Mitä majoitusliikkeitä voin saada ACT: lle?

ACT: ssä on neljä laajaa majoitustyyppiä:

 • Majoitukset, mutta ei lisäaikaa: Yleisiä majoitustiloja ovat suurikokoiset testiesitteet, pienryhmätestaus, huoneet, joihin pääsee pyörätuolilla, kellonajan säätö, lääketieteelliset tarvikkeet tai ruoka testaushuoneessa ja visuaaliset aikamerkit.
 • Pidennetty aika tai erityisesti puolitoista aikaa testiin: Tämä kestää viisi tuntia ACT: lle ja viisi tuntia ja 45 minuuttia ACT Plus Writingille. Pidennetty aika voidaan yhdistää yllä olevan luettelon majoituksiin.
 • Erikoistestaus: Tämä sisältää enemmän kuin pidemmän ajan. Näissä majoitustiloissa on erilainen testimuoto, kuten pistekirjoitus, kirjeen käyttö esseellesi tai testaus useiden päivien ajan. Erityistä testausta varten testaus tehdään koulussasi kansallisen testauskeskuksen sijaan ja on hoitaa ACT-pätevyyden vastaava koordinaattori.

Erikoistestaus on varattu erittäin vakaville vammaisille ja olosuhteille, tai opiskelijoille, jotka tarvitsevat majoitusta Yhdysvaltojen ja Kanadan ulkopuolella.

kuinka moni saa täydelliset sat -pisteet

Esimerkiksi, jos sinulla on ehto, joka estää sinua kirjoittamasta itsenäisesti, jos tarvitset testiä toisessa muodossa, kuten pistekirjoituksena, tai jos saat yleensä yli puolitoista kertaa säännöllisiin koeoperaatioihin koulussa osana IEP: täsi ( Henkilökohtainen koulutussuunnitelma) tai 504-suunnitelma, voit saada erityistestauksen.

kuinka monta kiloa tonnia

Pohjimmiltaan jos tila estää sinua suorittamasta ACT-testiä kansallisessa testikeskuksessa yhdessä istunnossa tai ilman merkittäviä muotomuutoksia, voit saada erityistestauksen.

Joten mitä majoitusta sinun pitäisi pyytää? Tämä riippuu tarpeistasi. Erityistä testausta on luonnollisesti vaikeinta saada, koska se on varattu opiskelijoille, joiden testaustarpeet eroavat eniten tavallisesta ACT-testausmenettelystä. Hyvä opas siitä, mitä ACT-testimajoituksia saat, on harkita kouluissa jo saamiasi testimajoituksia. ACT-testausmajoituksesi vastaavat todennäköisesti jo saamiasi majoituksia. Esimerkiksi, jos sinulle annetaan yleensä ylimääräistä aikaa testeihin, todennäköisesti hyötyisit ACT: n pidennetystä ajasta.

Jos pystyt suorittamaan testejä kansallisessa testauskeskuksessa niin kauan kuin sinulla on tiettyjä majoituskohteita, sinun tulee pyytää yksi kahdesta ensimmäisestä vaihtoehdosta, koska hyväksymisprosessi on jonkin verran helpompaa.

Kuinka pääsen ACT-majoituksiin?

Ainoastaan ​​opiskelijat, joilla on dokumentoitu vamma tai olosuhteet (mukaan lukien englannin kielet, jotka eivät ole äidinkielenään äidinkielenään puhuvat), pääsevät ACT-majoitukseen. Tarvittava pätevöintiprosessi ja asiakirjat vaihtelevat vammaisuuden / tilan ja diagnoosisi saamisen jälkeen.

Nyrkkisääntönä on, että mitä uudempi diagnoosi on ja / tai mitä vähemmän majoituksia saat koulussa, sitä yksityiskohtaisemmat asiakirjat sinun on annettava.

Tarvitset kaksi laajaa dokumentaatioluokkaa:

 • Kirja majoitustasi koulussa: Sinun on pyydettävä päteviä virkamiehiä koulussasi lähettämään IEP: n (yksilöllinen koulutusohjelma), osion 504 tai muun virallisen majoitussuunnitelman asiakirjat. Jos et ole saanut majoitusta, sinun on annettava yksityiskohtainen selvitys siitä, miksi et ole aiemmin käyttänyt akateemista majoitusta ja miksi tarvitset niitä ACT-tapahtumaan.
 • Täydellinen diagnoositodistus vammaisuudesta tai tilasta: Dokumentaation on oltava ajan tasalla, ja aikajana vaihtelee olosuhteittain. Esimerkiksi, jos etsit majoitusta ADHD: lle, diagnostiikkatulokset voi olla enintään kolme vuotta vanha , ja sinun on myös sisällytettävä todisteet siitä sinulle diagnosoitiin ennen 12-vuotiaita.

kehon_pyörätuoli-1

Sinun ei tarvitse antaa täydellistä diagnostiikkadokumentaatiota jos diagnoosi vahvistettiin uudelleen vuoden sisällä ennen pyyntöäsi ja se on yli kolme vuotta vanha. Tässä tapauksessa ACT, Inc. hyväksyy koulusi todistuksen siitä, että sinulla on asiakirjoja, vaikka he pidättävät oikeuden pyytää näitä asiakirjoja milloin tahansa.

Pohjimmiltaan, jos sinulla on ollut tila pitkään, IEP- tai 504-suunnitelmasi päivitettiin viime vuonna, ja sait diagnostisen testauksen, joka vahvisti pysyvän diagnoosin, ACT, Inc. ei pyydä täydellisiä asiakirjoja.

Vammaisluokat, joille ACT, Inc. hyväksyy pyynnöt, ovat seuraavat:

Christopher Newportin yliopiston hyväksymisaste
 • Oppimisvaikeudet
 • Tarkkaavaisuus-ja ylivilkkaushäiriö
 • Psykiatriset häiriöt (mielialan tai ahdistuneisuuden häiriöt tai vakava ja jatkuva mielenterveys)
 • Heikkonäköinen
 • Kuulovamma
 • Autismi, Aspergerin häiriö, Pervasive Development Disorder tai Autism Spectrum Disorder
 • Puhe- ja kielihäiriöt
 • Sairaudet
 • Traumaattiset aivovammat

Jos et näe tilaasi täällä, muista käydä ACT: n verkkosivusto näyttää täydellisen luettelon tukikelpoisista ehdoista (ja asiakirjat, jotka sinun on toimitettava jokaisesta).

Kuten aiemmin mainittu, muut kuin äidinkielenään puhuvat englantia puhuvat voivat myös pyytää englantilaista tukea ACT: lle. Sinun on täytettävä yksi tai useampi seuraavista, jotta voit saada erityistä kielitukea testissä:

 • Ongelmia puhumisessa, lukemisessa, kirjoittamisessa tai englannin ymmärtämisessä
 • Ilmoittautuminen koulun englanninkieliseen tukiohjelmaan
 • Pyydettyjen tukien saaminen luokkatesteissä muodollisen suunnitelman avulla
 • Tulokset sopivasta englanninkielisestä arvioinnista, jotka osoittavat opiskelijan rajoitetun kielitaidon

Saatat joutua toimittamaan myös tositteet, kuten EL-suunnitelma, vahvistus osallistumisestasi englanninkieliseen ohjelmaan tai virallinen majoitussuunnitelma. Lisätietoja englannin kielen taitodokumentaatiosta: katso virallinen ACT English Learner Support Documentation Guide .

Esimerkki oppimisvaikeuksien ACT-dokumentaatiosta

Vaadittu dokumentaatio on erilainen riippuen ehdosta, johon haet, mutta yleensä se seuraa seitsemän perusohjetta :

 • Diagnoosi on ilmoitettu selvästi.
 • Tiedot ovat ajan tasalla
 • Koulutus-, kehitys- ja sairaushistoria esitetään.
 • Diagnoosi on tuettu.
 • Toiminnallinen rajoitus on kuvattu.
 • Suositusmajoitukset ovat perusteltuja.
 • Arvioijien ammatillinen valtakirja on vahvistettu.

Tarkastellaan esimerkkinä oppimisvaikeuksien edellyttämää dokumentaatiota - yksi yleisimmistä vammaisryhmistä kouluissa. Sinun on toimitettava kaikki seuraavat tilasi dokumentoimiseksi:

 • Kuvaus oppimisvaikeuksista ja sen kehityshistoriasta. Tähän sisältyy historia siitä, kuinka oppimisvaikeutesi ovat vaikuttaneet sinuun koulussa, ja diagnostiikkahistoria.
 • Neuropsykologinen tai psykopedagoginen arviointi joka sisältää henkisen arvioinnin tulokset käyttämällä 'täydellistä ja kattavaa akkua'. Jos olet IEP-koulussa, testaus, jonka teit sijoittamiseksi IEP: lle, todennäköisesti täyttää tämän vaatimuksen. Jos olet ei IEP: llä tai et saanut tätä testausta, saatat joutua siirtymään ulkopuoliseen lähteeseen saadaksesi täydellisen testin.
 • Täydellisen saavutuksen akun tulokset. Jälleen, IEP: lle antamasi testaus todennäköisesti sisältäisi tämän, vaikka tämä testi voidaan tehdä myös koulun ulkopuolella.
 • Muut arvioinnit differentiaalidiagnoosin huomioon ottamiseksi samanaikaisista neurologisista tai psykiatrisista häiriöistä. ACT, Inc. ei halua vain tietää, miten sinulle diagnosoitiin oppimisvaikeudet; he haluavat myös tietää kaikista muista arvioista, joita olet saanut erilaisista mahdollisista häiriöistä.
 • Erityinen diagnoosi ja todisteet siitä, että häiriösi vaihtoehtoiset selitykset suljettiin pois. Jälleen ACT, Inc. ei halua vain todisteita oppimisvaikeuksistasi, vaan myös todisteita siitä, että muita mahdollisuuksia harkittiin ja heidät hylättiin.
 • Kuvaus rajoituksistasi ja perustelut suositelluille testimajoituksille. Tämä dokumentaation osa on uskomattoman tärkeä, koska siellä selität, kuinka oppimisvaikeutesi rajoittaa sinua koulussa ja miksi tarvitset pyytämiäsi majoituksia. Se on pohjimmiltaan argumenttisi, miksi tarvitset ACT-majoitusta.

Vau! Se on paljon paperityötä. Ja se on vain yhden vammaisuuden edellyttämä dokumentaatio. Varmista, että asiakirjat ovat täydelliset ja että ammattilaiset, mukaan lukien lääkärisi (t) ja kouluvirkamiehet, ovat tarkistaneet. Muista, että dokumentaatio vaati muutoksia vammaisuuden perusteella.

lukion vastaavuustodistus vs ged

Katso täydellinen opas, mukaan lukien tarkat asiakirjat, joita tarvitaan jokaiselle tilalle ACT, Inc: n dokumentointikäytäntö .

body_IEPmeeting

Jos sinulla ei ole koskaan ollut IEP-kokousta, majoitusta voi olla vaikeampaa saada.

Kuinka saada majoitusta ACT: ssä, askel askeleelta

Nyt kun tiedät tarvitsemasi asiakirjat ja pätevyysstandardit, opitaan, miten majoitushakemuksesi todella lähetetään ACT: ssä. (Voit myös saada yleiskuvan majoituksen toiminnasta lukemalla ACT, Inc: n pikaopas .)

 • Vaihe 1: Rekisteröidy ACT-verkkoon, Varmista, että luet haluamasi testikeskuksen ja rekisteröidyt ennen haluamasi testipäivän määräaikaa. Kun rekisteröidyt, ilmoitat millaista majoitusta tarvitset testiin.
 • Vaihe 2: Kun olet rekisteröitynyt ACT: ään, saat sähköpostin ACT, Inc: ltä. Tässä sähköpostiviestissä kerrotaan, kuinka voit tehdä kouluasi varten pyynnön majoituksesta testissä. Välitä tämä sähköposti koulun virkamiehelle yhdessä täytetyn kanssa Suostumus tietojen julkaisemiseen ACT PDF: ään .
 • Vaihe 3: Koulun virkamies lähettää pyyntösi ACT, Inc: lle. Kahden viikon kuluessa ilmoituksestasi koulusi virkamiehelle ilmoitetaan ensin ACT, Inc: n päätöksestä. hän ottaa sitten sinuun yhteyttä saadakseen tulokset ja selittää seuraavat vaiheet.

ACT, Inc. tarjoaa kätevä tarkistuslista koko majoituksen pyyntöprosessista jota voit käyttää työskennellessäsi yllä olevien vaiheiden läpi.

Mitä tapahtuu, kun lähetän ACT-majoitusta koskevan pyynnön?

Ensinnäkin, varmista, että kouluvirkamies toimittaa pyyntösi, mukaan lukien kaikki asiakirjat, viimeistään kyseisen testipäivän myöhäisen ilmoittautumisen määräpäivänä. Itse asiassa, mitä aikaisemmin saat asiakirjat, sitä parempi —Jos ACT, Inc. pyytää ylimääräisiä materiaaleja tai asiakirjoja, mikä voi hidastaa hyväksymisprosessia.

Kun ACT, Inc. saa materiaalisi, ne välittävät ne tarkistettavaksi. Jos sinulta puuttuu tärkeitä asiakirjoja, he ilmoittavat asiasta sinulle, ja voit lähettää ylimääräiset materiaalit.

Pyyntösi joko hyväksytään, lähetetään asiantuntijalle jatkokäsittelyä varten tai pidätetään, kun sinua pyydetään toimittamaan puuttuvat materiaalit. Pohjimmiltaan he antavat sinulle mahdollisuuden antaa lisää todisteita, jos he eivät usko hyväksyvän pyyntöäsi.

Asiantuntija joko hyväksyy tai hylkää pyyntösi, antaa kirjallisen syyn sille ja ilmoittaa päätöksestä koulun virkamiehelle (joka sitten ilmoittaa sinulle). Jos sinulle evätään, sinulle annetaan mahdollisuus valittaa päätöksestä ja lähettää uusia materiaaleja.

body_mailbox-1

Koko prosessi voi viedä muutaman viikon, joten ole kärsivällinen!

kuinka sulkea suosituskirje

Ylimääräisiä vinkkejä majoituksen saamiseen ACT: stä

Kuten voit todennäköisesti kertoa yllä olevasta, on hieman vaikeaa saada majoitusta ACT: lle. Koska ACT-majoitukset perustuvat koulussa saamiinne majoituksiin, niin ne tulevat olla erittäin vaikea saada majoitusta ACT: lle, jos et vielä saa minkäänlaisia ​​palveluita.

On sanomattakin selvää, ettet voi saada ylimääräistä aikaa tai erikoispalveluja, jos sinulla ei ole dokumentoitua vammaisuutta tai tilaa (tai jos olet englanninkielinen).

Muista, että majoituksesta ei peritä lisämaksuja. Joten vaikka majoituksen saaminen on monimutkainen prosessi, sinun tulee ehdottomasti pyytää niitä, jos tarvitset niitä. ACT on vaikea testi, joten jos yleensä hankit majoitusta koulussa, haluat varmasti ne myös ACT: ään.

Ja viimeinen vähän neuvoja? Pyydä koulultasi apua! Älä pelkää ottaa yhteyttä kouluvirkamiehesi ja / tai neuvonantajaasi, jos sinulla on kysyttävää ACT-majoituksista.Varsinkin jos asutvaltio, jossa kaikkien opiskelijoiden on suoritettava ACT, on erittäin todennäköistä, että koulusi on auttanut aiempia opiskelijoita saamaan majoitusta.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Paras AP -maailmanhistorian opinto -opas: 6 avainvinkkiä

Etsitkö AP World History -opasta? Meillä on opastusta valtavien materiaalimäärien oppimiseen ja hankalaan tenttiin valmistautumiseen.

Mitä tapahtuu, jos presidenttiä syytetään? Kysymyksiisi vastattu

Mitä syytteeseenpano tarkoittaa? Mitä tapahtuu, jos presidenttiä syytetään? Tutustu täydelliseen oppaaseen saadaksesi lisätietoja syytteeseenpanon toiminnasta.

Cordovan lukio | 2016-17 rankingit | (Rancho Cordova,)

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Cordovan lukiosta Rancho Cordovassa, Kaliforniassa.

Emily Dickinsonin, koska en voinut pysähtyä kuoleman analysointia varten

Kysymyksiä Emily Dickinsonin teoksesta 'Koska en voinut pysähtyä kuoleman takia'? Katso täydellinen asiantuntija-analyysimme tästä kuuluisasta amerikkalaisesta runosta.

Lafayette College SAT -tulokset ja GPA

Korkeakoulut, jotka ovat superscore ACT: Täydellinen luettelo

Mitkä koulut korvaavat ACT: n? Meillä on lopullinen, täydellinen luettelo täällä.

Parhaat koulut Kaliforniassa | Santa Clarita Valley International Charter School -sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Santa Clarita Valley International Charter Schoolista Castaicissa, Kaliforniassa.

Voitko epäonnistua SAT: ssa?

Oletko huolissasi SAT: n epäonnistumisesta? Selitämme, milloin sinun pitäisi huolehtia, ja kuinka voit parantaa matalia pisteitä.

Carleton Collegen pääsyvaatimukset

2016-17 Akateeminen opas | Lelandin lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Lelandin lukiosta San Josessa, Kaliforniassa.

Kuinka monta nollaa Googolissa? Googolplex?

Mikä on googl? Kuinka monta nollaa googlplexissa? Opi kaikki näistä ja muista erittäin suurista numeroista täydellisen oppaamme avulla.

IUP -pääsyvaatimukset

Kuinka käyttää SOHCAHTOA: Vinkkejä ja esimerkkejä

Kamppailet SOHCATOAn käytön kanssa? Tutustu täydelliseen oppaaseemme, jossa on tonnia SOH CAH TOA -esimerkkejä.

1920-luvun muoti: Flappereista pikkumusta mekkoon

Kiinnostaako 1920-luvun muotia? Selitämme suosittuja tyylejä Roaring 20s -muodossa naisille ja miehille, mukaan lukien hiukset ja tarvikkeet.

Pitäisikö sinun todella opiskella ulkomailla lukiossa?

Harkitsetko lukio -opiskelua ulkomailla? Varmista, että tiedät, mitä saat siitä irti ja onko sinun tehtävä se. Lisätietoja täältä.

Kinesiologian tutkinto: Onko se oikea sinulle?

Mikä on kinesiologia? Jos harkitset kinesiologian tutkintoa, opi mitä odottaa, parhaat koulut kinesiologian pääaineille ja mahdolliset urat.

4 SAT -osaa: Mitä he testaavat ja miten tehdä hyvin

Kuinka monta osiota SAT: ssa on? Mitä jokaisessa on? Täydellinen opas SAT -osioihin vastaa kaikkiin kysymyksiisi, joten tiedät tarkalleen, mitä odottaa.

Algebralliset operaatiot ACT-matematiikassa: strategiat ja kaavat

Oletko hämmentynyt kuinka käyttää useita eksponentteja ja työskennellä algebran polynomien kanssa? Tässä on täydellinen opas, joka sisältää ACT Math -strategiat ja -kaavat pisteiden parantamiseksi.

Uusi SAT -muoto: mitä se tarkoittaa sinulle?

Oletko hämmentynyt uudesta SAT -muodosta vuodelle 2016? Jaamme sen osittain, vinkkejä siitä, mitä muutokset merkitsevät sinulle.

Vaiheittainen opas kuvilla: SAT-rekisteröinti

Opi rekisteröitymään SAT-järjestelmään ja välttämään yleisiä virheitä rekisteröitymisprosessin aikana vaiheittaisten kuvaohjeiden avulla.

Babson College SAT -tulokset ja GPA

Marianin yliopiston (WI) pääsyvaatimukset

Trinity College of Florida SAT -tulokset ja GPA

SAT -pisteiden saaminen askel askeleelta

Miten tarkistat SAT -tulokset ja tarkan tulosraporttisi? Lue oppaamme saadaksesi selville.

Tämän vuoden Pennsylvanian yliopiston pääsyvaatimukset