Kuinka kirjoittaa stand-out 'Miksi Columbia' -essee

columbia-2261135_640

Yksi esseistä, jotka sinun on kirjoitettava, kun haet Columbian yliopistoon, on Miksi Columbia -essee. Tässä esseessä sinun on vakuutettava pääsykomitea siitä, että Columbia on unelmiesi koulu ja että olisit mahtava kampuksella.

Esseekysymys Miksi Columbia voi olla pelottava opiskelijoille. Saatat ihmetellä: mitä minun pitäisi mainita siinä? Mitä valintalautakunta haluaa kuulla minusta?Tässä artikkelissa, jaamme esseen Miksi Columbia, ja selitämme, mitä kehote pyytää ja mitä valiokunta haluaa kuulla. Näytämme myös todellisen, onnistuneen Miksi Columbia -esimerkin ja selitämme, miksi se toimii. Lopuksi ehdotamme mahdollisia aiheita esseellesi ja tarjoamme vinkkejä siitä, miten voit kirjoittaa omat ylioppilaskirjoituksesi.

milloin toiminnan varhaiset tulokset tulevat ilmi

411 artikkelissa Miksi miksi Columbia?

Tässä on nykyinen Miksi Columbia-essee kehotetaan hakemaan 2020-21 :

Miksi olet kiinnostunut Columbian yliopistosta?

Kuten näette, Miksi Kolumbia -essee kysyy tietyn kysymyksen: miksi haluat mennä Columbian yliopistoon minkä tahansa muun koulun yläpuolelle?

Valintalautakunta haluaa nähdä, että olet aidosti kiinnostunut osallistumaan erityisesti Columbiaan ja arvostat sitä enemmän kuin kaikki muut korkeakoulut siellä.

Hakijana saatat ajatella, että kaikki hakevat Columbiaan samasta syystä: se on Ivy League -koulu ja yksi maailman parhaista yliopistoista.

Valintalautakunta tietää kaikki nämä tosiasiat Columbiasta ja tietää, että kaikki hakijat tietävät myös nämä tosiasiat.

Kolumbian pääsykomitea haluaa oppia, miksi sinä haluavat erityisesti mennä Columbiaan kuin toiseen hämmästyttävään yliopistoon.

Heidän näkökulmastaan ​​opiskelijat, jotka todella haluavat mennä Columbiaan, ilmoittautuvat todennäköisemmin, kun heidät hyväksytään. Tämä nostaa yliopiston tuottoastetta ja varmistaa, että fuksi -luokka on täynnä.

Mikä on 'Miksi Columbia' -esseen tarkoitus?

Miksi Columbia vaatii hakijoita vastaamaan tähän esseekysymykseen? Ja mitä valintalautakunta todella etsii vastauksestasi? Analysoimme Miksi Columbia -essekehotteen.

Riippumatta siitä, mihin kouluun haet, Miksi tämä oppilaitos -esseet ovat ehkä yleisimpiä essee -ohjeita, joita löydät yliopisto -sovelluksista, koska oppilaitokset haluavat nähdä sinut Todella haluavat käydä koulua.

Mutta miksi korkeakoulut välittävät siitä, että haluat mennä heidän kouluunsa?

Opiskelijat, jotka ovat intohimoisia korkeakoulustaan ​​tai yliopistostaan, kokevat todennäköisemmin, että koulu sopii heille hyvin. He sitoutuvat todennäköisemmin opintoihinsa, osallistuvat kampuksen toimintaan ja tulevat aktiiviseksi alumniksi valmistumisen jälkeen.

Siksi, jos osoitat esseessäsi, että rakastat todella Columbiaa, se tekee pääsyvirkailijoista luottavaisempia siitä, että sinulla on merkittävä ja myönteinen vaikutus heidän kouluunsa.

Jos syyt osallistua Columbiaan ovat epämääräisiä tai jopa väärin (esimerkiksi väität haluavasi opiskella suurta, jota ei todellisuudessa tarjota Columbiassa), valintalautakunta luulee, että et välitä koulusta etkä ole kiinnostunut siitä.

Pohjimmiltaan esseen tarkoituksena on selvittää, onko kiinnostuksesi Columbiaa kohtaan aito, ja nähdä, oletko valmis hyödyntämään Columbian monia mahdollisuuksia.

Mistä sinun pitäisi kirjoittaa Miksi Columbia -esseesi?

Miksi Columbia -esseessäsi on useita aiheita, joita voit jatkaa. Ihannetapauksessa haluat tutkia tiettyjä aiheita, joista voit keskustella perusteellisesti.

Tässä on joitain ehdotettuja aiheita esseellesi:

  • Pääaineet tai luokat olet kiinnostunut (etsi luokkien nimet verkkokurssiluettelosta)
  • Professorit jonka tutkimuksesta olet kiinnostunut
  • Oppitunnit että olisit kiinnostunut liittymään (löydät ne todennäköisesti myös verkosta)
  • Nykyiset ja entiset Columbian opiskelijat olet tavannut aiemmin ja ketä ihailet
  • Vapaaehtoistyömahdollisuuksia
  • Rahoitusmahdollisuuksia Columbia tarjoaa tarjouksia, joiden avulla voit osallistua
  • Mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen Columbia tarjoaa

Kun se tulee alas, muista valita jotain Columbiasta, jota mikään muu koulu ei tarjoa.

Esimerkiksi Columbia on New Yorkissa ja siksi sillä on suhteita moniin alueen yrityksiin ja organisaatioihin. Voit käyttää esseesi tutkiaksesi, miten nämä Columbian erityismahdollisuudet New Yorkissa vaikuttavat myönteisesti koulutukseesi.

Se, mitä et halua tehdä, on kuitenkin vaha siitä, kuinka rakastat kaupunkiasumista- sinun on kuvattava, miten Columbian erityinen suhde NYC: hen auttaa sinua edistämään tavoitteitasi.

Yhdistä Columbian mahdollisuudet tiettyihin tavoitteisiisi. Voit esimerkiksi puhua siitä, kuinka tietyn professorin kurssi vastaa uratavoitteitasi.

Sinun on oltava hyvin tarkka vastauksessasi: jokaisen sanomasi asian tulisi liittyä tiettyyn Columbian piirreeseen. Esseesi koko painopisteen tulisi olla se, mitä Columbia tarjoaa ja miten hyödynnät koulun tutkijoita ja toimintaa saadaksesi parhaan mahdollisen korkeakouluopetuksen.

columbia-yliopisto-1017928_640

4 Vinkkejä erinomaiseen vastaukseen Miksi Columbia -esseeseen

Riippumatta siitä, miten päätät vastata tähän kehotteeseen, kaikkien on pidettävä mielessä neljä vinkkiä varmistaakseen, että he vastaavat täysin kysymykseen, antavat tiedot, jotka Columbia haluaa nähdä, ja erottuvat muista hakijoista.

#1: Tee tutkimuksesi

Ennen kuin aloitat vastauksen kirjoittamisen tähän essee -kehotteeseen, sinun pitäisi tietää tarkalleen, miksi haluat opiskella Columbian yliopistossa. Voit tehdä tämän tutkimuksen useilla tavoilla:

Jokaisella yliopiston kampuksella on oma tunnelma ja vierailu on paras tapa saada käsitys siitä, miten Columbia voisi toimia persoonallisuutesi kanssa opiskelijana.

#2: Ole tarkka

Tutkimuksestasi sinun olisi pitänyt keksiä erityisiä syitä sille, miksi Columbia on hyvä koulu sinulle. Mitä tarkemmin voit vastata tähän kehotteeseen, sitä parempi.

Älä sano, että Columbiassa on mahtavia tutkijoita, huolehtivia professoreita ja mielenkiintoinen opiskelijakunta. Suurimmalla osalla kouluista on sellainen!

texasin yliopisto austin gpa

Yritä sen sijaan mainita vain Kolumbian tarjoamia mahdollisuuksia, kuten tiettyjä professoreita, kursseja, koulun ulkopuolista toimintaa tai tutkimusmahdollisuuksia.

Keskustelemiesi asioiden pitäisi olla asioita, joita muut huippukoulusi eivät tarjoa - asioita, jotka todella tekevät Columbian erottuvaksi.

#3: Näytä intohimosi

Columbia haluaa opiskelijoita, jotka välittävät paljon opinnoistaan ​​ja koulustaan, joten varmista, että tämä näkyy vastauksessasi.

Pehmeä lausunto, kuten `` Olen vaikuttunut Kolumbian vahvasta insinööriohjelmasta '', ei kerro koululle mitään sinusta tai auta sinua erottumaan muista hakijoista. Näytä intohimosi nimeämällä tiettyjä professoreita tai ohjelman ominaisuuksia.

Olet tehnyt tutkimuksesi mainitaksesi joitakin Columbian ominaisuuksia, jotka ovat houkutelleet sinua, ja nyt on aika keskustella myös itsestäsi. Miksi suunnitteluohjelma saa sinut niin innostumaan? Mitä haluat saada siitä irti? Ole yksityiskohtainen, tarkka ja rehellinen.

#4: Oikoluku

Columbia -esseesi pitäisi olla vahvin esimerkki työstäsi. Ennen kuin lähetät hakemuksesi, käytä aikaa esseidesi muokkaamiseen ja oikolukemiseen.

Työssäsi ei saa olla kirjoitus- ja kielioppivirheitä. Varmista, että suoritat esseesi oikeinkirjoituksen ja kieliopin tarkistuksen läpi ennen lähettämistä.

miten sinusta tulee yliopiston professori

On hyvä idea, että joku muu lukee myös Miksi Columbia -esitteesi. Voit pyytää toista mielipidettä työstäsi vanhemmalta, opettajalta tai ystävältä.

Kysy heiltä, ​​edustaako työsi sinua opiskelijana ja ihmisenä. Pyydä heitä tarkistamaan ja varmista, ettet ole unohtanut pieniä kirjoitusvirheitä. Toisen mielipiteen saaminen auttaa työtäsi olemaan parasta mahdollista.

'Miksi Columbia' esseeesimerkki

Jos olet jumissa siitä, mitä kirjoittaa omalle esseellesi, tarkastelemalla 'Miksi Columbia' -esseitä, jotka todella toimivat, voi olla apua. Seuraavassa tarkastellaan yhtä Miksi Columbia -esettä, joka sai opiskelijan hyväksytyksi Columbiaan, ja puhumme siitä, mikä teki tästä kirjoituksesta erityisen vahvan.

Seuraava essee tulee meiltä hyväksytty Columbia 2020 -opiskelija AP Study Notesin kautta :

Tänä vuonna vierailin yliopistolla ja tapasin Columbian alumnin nimeltä Ayushi, jonka tarinat auttoivat minua kehittämään perusteellisen ymmärryksen Kolumbiasta. Ayushi kertoi minulle, että Columbia rahoitti sekä hänen kesämatkansa Syyriaan haastattelemaan pakolaisia ​​että siemenrahat aloittamalleen yritykselle. Yrittäjänä pyrkivänä olen vaikuttunut yliopistosta, joka kannustaa opiskelijoita jatkamaan omia itsenäisiä luomuksiaan sen sijaan, että he vain tarjoaisivat mahdollisuuden työskennellä tiedekunnan projekteissa. Kolumbian neljä yrittäjyysorganisaatiota, mukaan lukien Columbia Rising Entrepreneurs Organization, tarjoavat dynaamisen aloitusyhteisön, jossa voin aloittaa oman yrityksen.

Lisäksi, kun tutkin Columbiaa verkossa, tieteidenvälisten tutkimusten painotus innosti minua erityisesti. Columbia Engineering -sivustolla on runsaasti tarinoita insinööriopiskelijoista, jotka ovat myös mukana Shakespearen ryhmissä, palveluprojekteissa ja monikulttuurisissa ryhmissä. Mielestäni monipuoliset kokemukset ovat luovan ajattelun perusta. Columbiassa jatkan kokemusteni monipuolistamista liittymällä paitsi parlamentin keskusteluryhmään, myös hankkimalla uusia ystäviä jalkapallokentän sisäpuolelta ja perustamalla kulttuuriklubin italialaisille kulttuuriperinteille, jotka haluavat oppia lisää Italian historiasta, kielestä, ruokaa ja ajankohtaisia ​​tapahtumia.

Columbia Engineering erottuu muista ohjelmista ainutlaatuisesti sisällyttämällä valmistumisvaatimuksiin useita syvällisiä humanistisia ja kirjoituskursseja. Uskon, että kriittisten asioiden tarkastelu avoimella mielellä ja kehittyneellä humanististen tieteiden ymmärtämisellä on erittäin tärkeää insinöörinä. Esimerkiksi en voinut kuvitella tutkivani kvanttisalauksen tulevaisuutta ottamatta huomioon Edward Snowdenin poliittisia aaltoiluvaikutuksia, kvanttisalausvallankumouksen moraalisia seurauksia sekä tekniikan ja tuloerojen välistä suhdetta. Olen varma, että tulen menestymään Columbian kulttuurissa, jossa on intohimoinen sitoutuminen ja vilkas, energinen keskustelu.

Miksi tämä essee toimii?

Se vastaa kehotteeseen erityisesti.

Tämä essee antaa esimerkkejä henkilökohtaisesta kokemuksesta koulusta ja osoittaa, että hakija teki tutkimuksensa: he esittävät selviä todisteita siitä, miten tekniikan opiskelijat ovat mukana kampuksella ja puhuvat tietyistä akateemisista kursseista.

Tässä esseessä on monia vaikuttavia yksityiskohtia, ja osa, joka käsittelee ylimääräisiä oppitunteja, on taitavasti kirjoitettu osoittamaan hakijan erilaisia ​​etuja. Tämän opiskelijan maininta tietyistä oppitunneista, joita he haluavat tehdä, osoittaa, että he tarkastelivat monia Columbian yliopiston näkökohtia, ei vain tekniikan osastoa.

Tästä esseestä käy selvästi ilmi, miten kirjoittaja näkee heidän sopivuutensa Columbiassa. He puhuivat tietyistä organisaatioista, joihin he haluaisivat kuulua, kuten Columbia Rising Entrepreneurs Organization, ja kertoivat myös, miksi he haluavat liittyä tähän järjestöön.

Lisäksi hakija mainitsee Columbian yliopiston opiskelijan, jonka kanssa he puhuivat, mikä tarkoittaa, että he ottivat oppilaskunnan tuntemisen vakavasti ja halusivat todella tietää, millaisia ​​Columbian opiskelijat olivat nähdäkseen, sopivatko hekin.

Keskustelu Columbian alun kanssa korostaa myös hakijan aloitetta: he ovat valmiita menemään yli oppiakseen koulusta.

columbia-1564328_640

Johtopäätös: Suuren 'Miksi Columbia' -esseen kirjoittaminen

'Miksi Columbia' -esseen tarkoituksena on todistaa hakukomitealle, että Columbia on paras koulu sinulle

Esseessäsi voit kirjoittaa useista Kolumbian aiheista, kuten tutkijat, opiskelijakunta, oppitunnit ja tutkimusmahdollisuudet.

Kun kirjoitat Miksi Columbia -esseesi, muista tutkia koulua laajasti ja tarkentaa toiminnoista ja mahdollisuuksista, jotka todella haluavat osallistua.

Jos olet jumissa siitä, miten edetä, onnistuneen Miksi Columbia -esseesimerkin analysointi voi auttaa sinua saamaan inspiraatiota kirjoittamiseen.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

ACT-tuloskaavio: Raaka pisteet muunnetaan skaalattuun pisteeseen

Kuinka muunat ACT-raaka-asteikon skaalatuksi pisteeksi? Laske ACT-pistemäärä täällä muuntokaavion avulla.

Seattlen yliopiston pääsyvaatimukset

1370 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Morehouse College pääsyvaatimukset

Stratfordin yliopisto - Woodbridgen pääsyvaatimukset

Mitä tarvitset USF: lle: ACT-tulokset ja GPA

Mikä on Iambic Pentameter runoudessa?

Onko sinulla vaikeuksia ymmärtää jambisen pentametrin määritelmää? Tutustu tämän tyyppisten mittarien täydelliseen oppaaseemme, mukaan lukien syväanalyysit jambic -pentameter -esimerkeistä.

Mitä sinun on tiedettävä El Cerriton vanhemmasta lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta El Cerriton vanhemmasta lukiosta El Cerritossa, Kaliforniassa.

Mitä ovat lukion arvosanat? Yhteiskunnat ja luokat

Mitä ovat lukion arvosanat? Tarkoittaako se kursseja tai kunnianosoituksia esimerkiksi NHS: lle? Lue täältä lisää siitä, pitäisikö sinun saada kunnianosoituksia.

Concordia University St.Paul ACT -tulokset ja GPA

Mount Holyoke College ACT -tulokset ja GPA

Jeffersonin terveystieteiden korkeakoulun pääsyvaatimukset

Keskusopiston pääsyvaatimukset

Elizabethtown Collegen pääsyvaatimukset

Carlos Albizun yliopisto - Miamin pääsyvaatimukset

William Woodsin yliopiston pääsyvaatimukset

Mikä on kauppakoulu? Kuinka voit hakea?

Mikä on ammattikoulu? Selitämme, miksi saatat käydä kauppakorkeakoulua, mitä voit opiskella siellä ja miten hakea.

2016-17 Akateeminen opas | Morenon laakson lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Moreno Valley High Schoolista Moreno Valley, CA.

Kuinka kirjoittaa stand-out 'Miksi Columbia' -essee

Etsitkö 'Miksi Columbia' -esseitä, jotka toimivat? Tutustu 'Miksi Columbia' -esseesimerkkiimme ja saat vinkkejä oman vastauksesi kirjoittamiseen kehotteeseen.

7 vaihetta lääkäriksi: täydellinen opas

Harkitsetko lääketieteen uraa? Täydellinen oppaamme opastaa sinua opiskelemaan lääkäriksi lukiosta residenssiin asiantuntijavinkkien avulla.

Kuinka päästä sisään: Texasin osavaltion pääsyvaatimukset

820 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Suihkulähteen laakson lukio 2016-17 rankingit | (Fountain Valley,)

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Fountain Valley High Schoolista Fountain Valley, CA.

Täydellinen opas: UConn SAT -pisteet ja GPA

11 parasta tietojenkäsittelytieteen kilpailua nuorille

Oletko lukiolainen, joka etsii tietojenkäsittelytieteen kilpailuja osallistuakseen? Tutustu oppaaseemme oppilaiden parhaista koodauskilpailuista.