Kuinka kirjoittaa Penn State -essee kolmessa vaiheessa

feature-old-main-penn-state

Jos haluat mennä Penn State , sitten Penn State -essee on yksi suurista mahdollisuuksistasi näyttää, kuinka eroat muista opiskelijoista hakemuksessasi . Jotta tämä sovelluksen osa todella toimisi eduksesi, tarvitset vankan strategian tiiviin, ainutlaatuisen ja vakuuttavan Penn State -esseen kirjoittamiseen!

Penn State -pääsy -esseen kirjoittaminen saattaa tuntua aluksi pelottavalta, mutta olemme täällä opastamassa sinua prosessin läpi. Tämä artikkeli auttaa sinua kirjoittamaan tähtitieteellisen Penn State -esseen: • Penn State Essayn tarkoitus selitetään
 • Hahmotellaan kolme vaihetta vankan Penn State -esseen kirjoittamiseen
 • Tarjoaa erittelyn Penn State -esimerkkiesimerkkeistä
 • Annan sinulle kolme käytännön vinkkiä poikkeuksellisen esseen kirjoittamiseen

Sukelletaan sisään!

kehon kynän tila

Penn State -essee on tärkeä osa Penn State -hakemustasi, koska se voi erottaa sinut muista hakijoista!

Mikä on Penn State Essay?

Penn State -essee, jota joskus kutsutaan myös Penn State -lisäesitteeksi, on 500 sanan kirjallinen vastaus, joka sisältyy Penn State -hakemukseen .

Tämän esseen kehotus kutsuu hakijoita kertomaan itselleen ottamiskomitealle. Tässä on kehote, johon sinun on vastattava:

Kerro meille jotain itsestäsi, kokemuksistasi tai toiminnastasi, joiden uskot heijastavan myönteisesti kykyäsi menestyä Penn State -tapahtumassa. Tämä on tilaisuutesi kertoa meille jotain itsestäsi, joka ei vielä näy hakemuksessasi tai tieteellisissä asiakirjoissasi. Suosittelemme enintään 500 sanaa.

Tämä essee kehotetaan pääasiassa hakijoita kirjoita vastaus, joka on hyvin samanlainen kuin henkilökohtainen lausunto. Opiskelijavalinnoissa käytetään tyypillisesti hakijan henkilökohtaista lausuntoa ymmärtääkseen paremmin, kuka hakija on henkilö ja mitä vahvuuksia hän tuo yliopistolle.

Toisin sanoen, Penn State Essayn vastaus on hakijan mahdollisuus näyttää, mikä tekee heistä ainutlaatuisia hakuprosessissa.

vartalo-numero-kolme sormea

3 vaihetta Penn State Essay -kehotteeseen vastaamiseen

Jos katkaisemme palaset siitä, mitä Penn State -kehote pyytää, voimme tunnistaa kolme päätehtävää, jotka sinun on suoritettava tappajaesseen kirjoittamiseksi . Nämä tehtävät ovat seuraavat:

 1. Tunnista jotain itsestäsi (esim. Taito, kyky, luonteenpiirre), jokin kokemuksistasi tai toiminta, johon olet osallistunut, ja
 2. Selitä itsesi kyseisen puolen merkitys tai merkitys jotta
 3. Todista, että ilmentät mitä tarkoittaa olla Penn State -opiskelija.

Vaikka 500 sanan essee -vastaus, joka kattaa nämä aiheet, voi kuulostaa helpolta, se on käytännössä hieman hankalampaa. On tärkeää, että mietit strategiaasi huolellisesti ja keksit selkeän suunnitelman essee -vastaukseesi. Muistaa: esseesi on tärkeä osa pääsyhakemustasi, joten haluat käyttää aikaa sen saamiseen.

Nyt aiomme opastaa sinua käsittelemään kaikkia näitä kolmea pääaihetta esseessäsi saadaksesi pääsyneuvojat istumaan ja huomaamaan.

Vaihe 1: Valitse aihe, josta haluat kirjoittaa

Aloita Penn State -esseesi laatiminen, sinun on valittava mielekäs ominaisuus, kokemus tai toiminta, joka antaa positiivisen perustan kyvyllesi menestyä Penn State . Sinun on tunnistettava nämä merkitykselliset kokemukset tai ominaisuudet Penn State -essekehotteen ensimmäisen osan vuoksi, jossa todetaan:

Kerro meille jotain itsestäsi, kokemuksistasi tai toiminnastasi että sinä uskoisi heijastavan positiivisesti kykyäsi menestyä Penn Statessa.

Aloita kartoittamalla luonteenpiirteet, kokemukset tai osallistumalla toimintaan, josta olet eniten ylpeä, intohimoinen tai sinulle tärkein. Suosittelemme, että aloitat kirjoittamalla luettelon mieleen tulevista asioista. Jos haluat, voit jakaa sen luokkiin luonteenpiirteiden/kykyjen, kokemusten ja toimintojen perusteella. Kun koot tämän luettelon, älä huolehdi siitä, ovatko keksimäsi asiat hyviä vai eivät - ajattelet vain ideoita tässä vaiheessa!

Jos olet jumissa ja sinulla on ei hajuakaan mistä aloittaa, sekin on ok. Aloita yrittämällä kysyä itseltäsi nämä kysymykset:

 • Mikä on lempimuistini? Ja miksi?
 • Mikä on suosikkini tehdä koko maailmassa? Miksi rakastan sitä?
 • Jos ystävieni pitäisi kuvata minua yhdellä sanalla, mitä he sanoisivat?

Kun alat kirjoittaa muistiin ideoita, huomaat todennäköisesti, että pystyt keksimään aika monta. Luetellut piirteet, kokemukset ja toiminnot voivat vaihdella suuresti ja tulla eri elämänalueilta, mukaan lukien kokemukset ystävien ja perheen kanssa, akateemiset harrastukset, koulun ulkopuoliset aktiviteetit, työ yhteisöjärjestöjen kanssa ja vapaaehtoistyö, poliittinen aktiviteetti, matkat, vahvat muistot lapsuudesta tai elämässä kohtaamasi haasteet. Mahdollisuudet eivät rajoitu juuri mainitsemiimme; Tämän luettelon tarkoituksena on yksinkertaisesti antaa sinulle aivoriihi.

Kun olet luetellut kaikki mielekkäät piirteet/kyvyt, kokemukset ja toiminnot, joita voit ajatella, arvioi niitä valitaksesi yksi kohde luettelosta, jota käsittelet Penn State -esseessäsi. Jos haluat rajata sen yhteen kohteeseen, harkitse seuraavien kysymysten esittämistä itseltäsi:

 • Mihin näistä kohteista tunnen vahvimman positiivisen emotionaalisen yhteyden?
 • Mistä näistä kohteista olen ylpein?
 • Mistä näistä asioista voisin kertoa tarinan?
 • Mikä näistä kohteista tekee minusta ainutlaatuisen tai erilaisen kuin muut ihmiset?

Sinun ei välttämättä tarvitse käyttää näitä kysymyksiä essee -aiheesi valitsemiseen, mutta jos huomaat, että vastaat useisiin näistä kysymyksistä samalla kokemuksella tai toiminnalla, se saattaa olla hyvä vihje siitä, että sinun pitäisi valita kyseinen aihe aiheeksi Penn State -esseesi.

body-think-study-tyttö-kynä

Kun olet valinnut aiheen, on aika selvittää, mitä se kertoo sinusta ihmisenä. Tämä essee on suunniteltu auttamaan pääsyneuvojia tuntemaan sinut.

1 gallona vastaa monta kuppia

Vaihe 2: Mieti, mitä aiheesi kertoo sinusta

Kun olet valinnut luettelostasi yhden luonteenpiirteen/-kyvyn, -kokemuksen tai -toiminnon, toinen askel Penn State -kirjoituskehotteeseen vastaamisessa on kertoa vakuuttava tarina.

Haluat kiinnostaa lukijaasi ja selittää, mitä valitsemasi piirre/toiminta/ominaisuus kertoo sinusta ihmisenä.

Aloittaaksesi tämän vaiheen on hyvä tehdä vapaa kirjoittaminen tai aivoriihi. Yritä tunnistaa tapoja, joilla valitsemasi kokemus tai toiminta esitti kykyjäsi, taitojasi tai kykyjäsi mielekkäällä tai arvokkaalla tavalla. On tärkeää pystyä selittämään näkemyksesi kuinka tämä kokemus tai toiminta muotoili sinut ihmiseksi, joka tuo jotain positiivista Penn Stateen.

Me tarkoitamme seuraavaa: Katerina on päättänyt, että hän haluaa kirjoittaa yliopistojoukkueensa koulunsa jalkapallojoukkueelle. Vapaakirjoituksessaan hän kirjoittaa siitä, miltä suoritus saa hänet tuntemaan olonsa (ylpeä, innoissaan, innostunut), ja hän kirjoittaa myös vähän kovasta työstä, joka kesti hänen päästäkseen sinne. Hän ei vain kirjoita ideoita osavaltion turnaukseen menemisestä ja pelin voittomaalin tekemisestä, vaan myös siitä, kuinka hän jätti joukkueen tekemättä yhdeksännellä luokalla, mutta lopettamisen sijaan hän nousi tunnin aikaisin joka päivä kesä sopimaan ylimääräiseen harjoitteluun.

Tässä esimerkissä Katerina yrittää ymmärtää paremmin miksi hänen aiheensa on hänelle tärkeä, ja minkälainen tarinan hän voi kertoa sisäänpääsylautakunnalle auttaakseen heitä ymmärtämään häntä paremmin. Tässä tapauksessa Katerina voi päättää keskittyä siihen, miten hän ei luovuttanut, ja tehdä ylimääräistä työtä unelmiensa toteuttamiseksi ... ja se päättyi lopulta suureen lopputulokseen!

Muista, että sillä ei ole väliä, onko kohde, josta päätät kirjoittaa, ansioluettelosi arvostetuin saavutus - sinulla on loput Penn State -hakemuksestasi vastuussa näistä saavutuksista. Pikemminkin Penn State Essay on sinun aikasi kertoa tarina todellisesta henkilöstä pitkän arvosanasi takana. Jos voit räätälöidä tämän tarinan keskittymään tiettyyn yksityiskohtaiseen kokemukseen, toimintaan tai positiiviseen ominaisuuteen, esseesi on vaikuttavampi.

Vaihe 3: Sido tarinasi takaisin Penn Stateen

Kun olet naulattu tapaan, jolla haluat kuvata ainutlaatuisuutesi hakijana, sinun on määriteltävä ymmärryksesi siitä, mitä menestys Penn State -alueella merkitsee sinulle .

Miksi sinun on tehtävä tämä? Penn State -kirjoituskehotuksen ensimmäisen virkkeen ohjeiden vuoksi, jossa todetaan:

Kerro meille jotain itsestäsi, kokemuksistasi tai toiminnastasi että uskot heijastaisi positiivisesti kykyäsi menestyä Penn Stateissa .

Penn State Admissions haluaa sinun muodostavan selvän yhteyden kirjoittamasi kokemuksen pohdintojen ja Penn Statein opiskelijoille tarjoamien menestysmahdollisuuksien välille. Jotta tämä yhteys olisi tehokas essee -vastauksessasi, sinun on selitettävä, kuinka tarinasi osoittaa, että olet täydellinen Penn State.

Aloita tee tutkimustasi Penn Staten opiskelijoille tarjottavasta kulttuurista, identiteetistä ja mahdollisuuksista . Käytä kaikkia tietoja, jotka olet mahdollisesti kerännyt vierailulla Penn State -kampuksella, osallistumalla sisäänottotapahtumiin, puhumalla nykyisten opiskelijoiden tai alumnien kanssa tai tutustumalla Penn State -verkkosivustoon auttaaksesi sinua luomaan täydellisen kuvan Penn State -kulttuurista ja koulun tarjonnasta .

Tutustu myös erityisiin mahdollisuuksiin, joita haluat hyödyntää Penn State -tapahtumassa. Mitä Penn State tarjoaa sinulle ei muuta korkeakoulua voi antaa sinulle? Ehkä se on tietty tutkinto -ohjelma, ainutlaatuiset kurssit tai jopa tietty professori, jonka kanssa haluat työskennellä. Mitä tarkemmin kuvaat, miten sovit Penn State -yhteisöön, sitä parempi.

Palataan siis Katerinaan. Katerina haluaa olla insinööri, ja tutkimuksessaan hän oppi, että Penn State BEST -keskus pyrkii parantamaan akkutekniikkaa. Koska Katerina haluaa työskennellä tekniikan alalla, BEST -keskus auttaa häntä valmistautumaan tulevaan uraansa.

kuinka löytää pisteiden muoto

Joten nyt Katerinan täytyy käyttää tarinaansa jalkapallokokemuksestaan ​​selittääkseen, kuinka hän menestyy insinööriopiskelijana Penn Stateissa . Yksi tapa, jolla hän voisi tehdä sen, on sanoa, että tekniikka on vaativa tutkinto, ja jalkapallokentällä oppimansa sinnikkyys asettaa hänet menestymään hyvin Penn State -tekniikan opiskelijana. Hän voisi jopa ottaa askeleen pidemmälle ja selittää, että hänen jalkapallokoulutuksessaan kehittämänsä luova ongelmanratkaisu auttaa häntä menestymään, kun hän tutkii myös uutta akkuteknologiaa osana BEST -keskustaa.

Tämän menestyksen määritelmän pitäisi kertoa, kuinka kerrot itsestäsi Penn State -esseessäsi. Valintalautakunta ei odota, että jokainen hakija määrittelee menestyksen samalla tavalla. Itse asiassa Penn Statein opiskelija haluaa nähdä, että olet todella ajatellut mahdollisuutesi sopia hyvin Penn State -opiskelijaksi perustuen perusteelliseen ymmärrykseen siitä, mitä Penn State tarjoaa opiskelijalle aiemmilla kokemuksillasi ja näkemykselläsi tulevaisuus. Sinun pitäisi pystyä määrittämään polku menestykseen ja selittää, miten Penn State auttaa sinua pääsemään sinne.

runko-essee-punainen-kynä

Jos et vieläkään ole varma, miltä Penn State -esitteesi pitäisi näyttää, katso alla oleva esimerkkiesseemme.


Esimerkki Penn State -esseestä

Penn State -esseen voi menestyä monella eri tavalla, mutta yleensä erinomaiset esseet puhuvat tietystä kokemuksesta, kertovat ikimuistoisen tarinan ja yhdistävät kokemuksen kertomuksen menestyksesi määritelmään Penn Statessa.

Jotta voisit ymmärtää, miltä nämä liikkeet voivat näyttää käytännössä, tarkastelemme Penn State -esimerkkiesimerkkejä:

Joka aamu lukioni kevään aikana herätyskelloni soi kello 4.45. Koronaviruspandemian vuoksi monet kotikaupungissani olevat ihmiset irtisanottiin töistään kamppailemaan toimeentulonsa vuoksi. Perheeni omistaa tilan, ja kasvatamme monenlaisia ​​vihanneksia ja meillä on myös munivia kanoja. Joten kun aamutyöt oli saatu päätökseen, hyppäsin kuorma -autoon isäni ja sisareni kanssa ajaakseni kaupunkiin ja toimittamaan ilmaisia ​​vihanneksia ja munia tarvitseville perheille.

Perheeni voisi auttaa muita maatilamme vuoksi. Se sai minut miettimään: entä jos muut ihmiset voisivat kasvattaa itse ruokansa ja jakaa sitten mitä heillä oli muiden kanssa? Siksi aloitin koulussani yhteisöllisen maatalousohjelman verkossa. Halusin auttaa muita oppimaan kasvattamaan itse ruokansa ja jakamaan sen sitten muiden kanssa yhteisössä.

Ryhmän alku oli pieni, vain muutamia oppilaita, mutta kolmen viikon kuluessa 40 luokkatoveriani liittyi mukaan. Järjestimme yhdessä siemen-, kasvi- ja puutarhatyökaluja, jotka auttoivat antamaan 70 kaupunkimme perheelle tarpeeksi tarvikkeita aloittaakseen oman. pienet puutarhat. Ja monet luokkatoverini ovat sitoutuneet kasvattamaan omia puutarhoja! Tämä kokemus opetti minulle, kuinka tärkeä maatalous on, mutta myös sen, miten maatalous voi vaikuttaa suoraan ympärilläni olevien hyvinvointiin.

Pennin osavaltion yhteisön, ympäristön ja kehityksen pääaineenani minulla olisi tilaisuus oppia ja kuvitella strategioita, joiden avulla paikallisten yhteisöjen kuluttajia autetaan ymmärtämään ja kouluttamaan sosiaalisia ja taloudellisia etuja paikallisten viljelijöidensä tukemiseksi. Osallistumalla tietokoneohjelmoinnin lisäkursseihin valmistautuisin luomaan käyttäjäystävällisiä online-tiloja, jotka on omistettu jakamaan tietoja paikallisista ruokajärjestelmistä paikallisten yhteisöjen kuluttajien kanssa. Lopulta uskon, että Penn State auttaa minua saavuttamaan unelmani aloittaa valtakunnallinen online -ohjelma, joka auttaa ihmisiä ansaitsemattomissa yhteisöissä aloittamaan omat yhteisön maatalousohjelmat.

Jakakaamme nyt, mitä tämä esimerkkiessee tekee hyvin. Tässä esseessä kirjoittaja antaa selkeän määritelmän siitä, miltä menestys Penn Statessa näyttää heille opiskelijana. Tämä essee korostaa opiskelijan henkilökohtaisia ​​tavoitteita, tietoa mahdollisuuksista, joita Penn State tarjoaa, ja sitoutumista investointeihin Penn State -yhteisöön ja yhteiskuntaan yleensä . Tällä on varmasti vaikutusta pääsyneuvojiin!

Tämä opiskelija auttaa myös pääsyneuvojia tuntemaan heidät kertoo tarinan, joka sisältää tiettyjä yksityiskohtia ja eläviä kuvia kokemuksesta, jota muilla hakijoilla ei ehkä ole . Essee auttaa lukijaa saamaan paremman käsityksen siitä, kuka tämä henkilö on, hänen taustastaan ​​ja asioista, joista hän välittää kertomalla lyhyen tarinan kotimaisten hoitopakettien toimittamisesta yhteisön ihmisille. Tämä tarina auttaa hakukomiteaa muistamaan hakijan ja erottaa heidät myös muista hakijoista.

Mutta useimmat esseet eivät ole täydellisiä, eikä tämäkään. Yksi asia, jota tämä essee -vastaus voi parantaa, on tapa, jolla se yhdistää opiskelijan ajatuksen menestyksestä Penn Stateen . Viimeisessä kappaleessa opiskelijan tulisi keskittyä enemmän siihen, miten erityinen Penn Statein maatalousosaston tarjoamat mahdollisuudet, kuten sen kestävän maatalouden tutkimus , auttaa oppilasta saavuttamaan tavoitteensa.

Kaiken kaikkiaan t hänen Penn State -esseensä on hyvä esimerkki siitä, kuinka käsitellä kaikkia essee -kehotteen näkökohtia , ole selkeä ja ytimekäs kirjoituksessasi ja paljasta tärkeät näkökohdat siitä, kuka olet henkilö, jota muut sovellusmateriaalisi eivät ehkä näytä.

kehon vinkit ja temput

3 vinkkiä erinomaisen Penn State -esseen kirjoittamiseen

Haluat Penn State -esseesi vakuuttavan tunnustukset siitä, että olet loistava lisä Penn State'n saapuvaan luokkaan. Jotta voisit esitellä itsesi tavalla, jonka Penn State -valinnat muistaa, tutustu kolmeen vinkkiimme erinomaisen Penn State -esseen kirjoittamiseen, jotta voit erottua joukosta.

Vinkki 1: Ole tarkka

Jos haluat, että Penn State -esseesi on ikimuistoinen, sinun on oltava tarkka . Heittämällä esiin joukko abstrakteja luonteenpiirteitä tai väitteitä siitä, miksi menestyt Penn State -tapahtumassa, ei auta esseesi erottua. Sen sijaan anna esseellesi johdonmukainen painopiste valitsemalla yksi tai kaksi asiaan liittyvää luonteenpiirrettä, kokemusta tai toimintaa, jotka osoittavat kykysi menestyä Penn Stateissa.

Penn State -esseen tarkoitus on ampua syvyyttä, ei leveyttä. Esität jo arvosanasi, kurssityösi ja palkintosi Penn State -hakemuksesi muiden osien kautta. Essee on aika paljastaa enemmän siitä, kuka olet ja mitä tuot Penn Stateen näyttämällä, kuinka olet onnistunut menneessä tilanteessa. Tietyn kokemuksen valitseminen ja sen yksityiskohtiin perehtyminen osoittaa, että olet enemmän kuin vain ansioluettelo saavutuksista - olet todellinen ihminen.

Vinkki 2: Anna konkreettisia esimerkkejä

Kun kirjoitat Penn State -esseesi, esimerkit ovat tärkeä tukimuoto. Kun valitset esseessäsi yhden tai kaksi tiettyä elementtiä, sinun on kyettävä käsittelemään näitä asioita tarkkojen ja kiinnostavien esimerkkien avulla.

Et esimerkiksi halua yksinkertaisesti sanoa: Oma sopeutumiskykyni erilaisiin tilanteisiin ennustaa mahdollisuuteni menestyä opiskelijana Penn Statessa. Valintalautakunta voi lukea tuon lauseen ja kysyä: Mikä tekee sinusta niin mukautuvaisen? Mitkä toimet tai kokemukset osoittavat sopeutumiskykyäsi? Mitä sopeutumiskykysi on auttanut sinua saavuttamaan tai saavuttamaan?

Sen sijaan, että esittäisit epämääräisen, abstraktin väitteen, kuten edellä olevassa kappaleessa, sinun on oltava tarkempi, minkä voit tehdä antamalla esimerkin .

Näin kirjailija voisi kehittää esseessään mukautumiskykyä:

Lukion lukuvuoden aloittaminen uudessa koulussa kuulostaa luultavasti pelottavalta, mutta sen jälkeen kun olin muuttanut seitsemän kertaa seitsemän vuoden aikana, olin valmistautunut siihen, että olin uusi lapsi viimeisenä ensimmäisenä koulupäivänä. Liikkuminen niin monta kertaa isäni armeijan työn vuoksi on antanut minulle mahdollisuuden kokea erilaisia ​​kulttuureja, oppia uusia kieliä ja kehittää kykyä muodostaa mielekkäitä yhteyksiä uusiin ihmisiin, jotka ovat hyvin erilaisia ​​minussa muutamassa minuutissa. Uuden koulun viimeisen opiskeluvuoden aikana käytin näitä taitoja mobilisoidakseni opiskelutoverini koko koulun laajuiseen ulkoiluun DACA: n tueksi.

Näetkö eron? Yllä oleva esimerkki antaa tarkkoja tietoja siitä, mikä elämänkokemus sai tämän oppilaan mukautumaan, eikä vain esittänyt tukea, jota ei tueta . Tämä esimerkki on myös mieleenpainuva, koska se käyttää elävää kieltä. Kun luet sen, voit kuvitella, että oppilas matkustaa ympäri maailmaa, astuu luottavaisesti jalkaansa uuteen kouluun ja rakentaa yhteyksiä muiden opiskelijoiden kanssa sosiaalista toimintaa varten.

Penn State -esseessänne tämänkaltaisia ​​esimerkkejä voidaan käyttää merkityksellisten yhteyksien luomiseen opiskelijaelämäsi ja selkeän menestyksen määritelmän välillä . Esimerkkien käyttäminen tällä tavalla tekee esseestäsi ikimuistoisen ja ainutlaatuisen.

Vinkki 3: Älä muokkaa ansioluetteloa uudelleen

On houkuttelevaa koota uudelleen ansioluettelosi saavutusten luettelo Penn State -esseessäsi, varsinkin jos ansioluettelosi on täynnä arvostettuja palkintoja ja kokemuksia. Muista kuitenkin, että Penn State -sovelluksessa on muitakin alueita, jotka nimenomaisesti pyytävät näitä tietoja.

Kun valintalautakunta istuu alas lukemaan essee -vastauksesi, he haluavat oppia jotain uutta sinusta - jotain, mitä ansioluettelosi ei voi kertoa heille . Joten sen sijaan, että listoit saavutuksiasi tai kerrot saavutuksesi tosiasioista, valitse osa siitä, kuka olet, mikä ei välttämättä ole kovin ilmeistä. Se voi sisältää persoonallisuuden piirteitä (ehkä olet todella hauska), ainutlaatuisia kokemuksia (ehkä pelastit kissanpentuja yhden kesän!) Tai jotain muuta, joka tekee sinusta ainutlaatuisen.

Muista vain: esseesi tarjoaa sinulle mahdollisuuden tehdä voimakas vaikutelma lukijoihisi, joten älä tuhlaa sitä!

body-steps-shoes-sneakeres-step

Seuraavat vaiheet

Jos haet Penn Stateen, sinun on varmistettava, että täytät osan koulun muista pääsyvaatimuksista . Tässä on opas Penn State -pääsyprosessiin, jolla pääset alkuun . Voit myös oppia lisää aiheesta Penn State ACT- ja Penn State SAT -standardit myös.

Etsitkö lisää college -esseen vinkkejä ja temppuja? Älä huoli: meillä on sinulle 13 muuta!

Jos haet muita kouluja kuin Penn State, y Saatat huomata, että sinun on kirjoitettava Miksi tämä korkeakoulu? esseitä . Jos et ole varma, mitä ne ovat, muista tarkistaa tämä artikkeli.

Craft Your Perfect College Essee

Onko ystäviä, jotka tarvitsevat myös apua testin valmistelussa? Jaa tämä artikkeli!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Enneagrammi Tyyppi 6: Lojaalisti

Oletko tyypin 6 Enneagrammi? Opi kertomaan, mikä ura sopii sinulle ja millainen Enneagram 6s on romanttisissa suhteissa.

New England College SAT -pisteet ja GPA

Saint Josephin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

11 parasta arkkitehtuurikoulua alakoululaisille

Harkitsetko arkkitehtuuria? Opi Yhdysvaltojen parhaat arkkitehtuurikoulut auttamaan sinua päättämään, minne mennä perustutkintoon.

La Kanadan lukio | 2016-17 rankingit | (Kanada,)

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta La Kanadan lukiosta La Kanadassa, Kaliforniassa.

Sinun täytyy tarkistaa nämä 70 Amerikan liberaalimpaa korkeakoulua

Etsitkö liberaalia, vasemmistolaista ympäristöä yliopistolle? Olemme koonneet maan liberaalimmat korkeakoulut, jotta löydät poliittisen sopivuutesi.

Malone Universityn pääsyvaatimukset

Mikä on lukion poistumistesti? Kuinka läpäiset?

Oletko huolissasi lukion lähtökokeesta? Älä panikoi! Tämä opas kertoo sinulle kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää mitä odottaa ja miten läpäistä.

1480 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

LMU SAT -tulokset ja GPA

Khan Academy SAT ei koskaan riitä - tässä miksi

Onko Khan Akatemian SAT-valmisteluohjelma tarpeeksi hyvä parantamaan SAT-pisteitäsi? Opi sen suurimmat puutteet ja miksi se ei koskaan ole tarpeeksi hyvä SAT-käytäntöön.

Kuinka päästä: Fordhamin yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Täydellinen opas vertaissuosituksiin

Tarvitsetko vertaissuositusta? Lue täydellinen opas Davidsonin ja Dartmouthin vertaissuosituksista selvittääksesi, keneltä sinun pitäisi kysyä ja miten heidän pitäisi kirjoittaa kirjeesi.

Mikä on ylioppilastutkinto? Miten se eroaa kandidaatista?

Mitä eroa on ylioppilastutkinnon ja kandidaatin tutkinnon välillä? Määritämme ylioppilastutkinnon ja autamme sinua päättämään, onko se oikea tavoite sinulle.

Indiana University - Purdue University Fort Wayne Pääsyvaatimukset

Crown College pääsyvaatimukset

Mitä sinun tulee tietää Audeo Charter Schoolista

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Audeo Charter Schoolista San Diegossa, Kaliforniassa.

Point Loma Nazarene University SAT -tulokset ja GPA

URI SAT -pisteet ja GPA

9 inspiroivinta espanjalaista lainausta elämästä

Opi espanjaa? Tutustu luetteloon inspiroivista espanjalaisista lainauksista, joita voit harjoitella samalla kun saat viisautta elämästä.

Mikä oli vuoden 1763 julistus?

Missä oli vuoden 1763 julistuslinja? Opi kaikki tästä tärkeästä asetuksesta ja sodasta, jonka se auttoi käynnistämään.

Minnesotan yliopisto, Crookstonin pääsyvaatimukset

Huhtikuun ABC: Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää

Mitä APR tarkoittaa? Mitä se tarkoittaa? Selitämme, mikä on vuosikorko (sekä luottokorteille että lainoille) ja mitä se tarkoittaa sinulle.

Lukion englanninkurssit, jotka sinun pitäisi käydä

Mitä englannin kursseja käyt lukiossa? Pitäisikö sinun valita kirjallisuus vai kieli? Täältä voit oppia vaikuttamaan korkeakouluihin englanninkielellä.

Lopullinen opas ennen lakia: 13 vinkkiä valmistautumiseen lakikouluun

Harkitsetko lakikoulua? Selitämme, mikä on esioikeus, kuinka valita pääaine, parhaat oikeuskoulut ja vinkkejä asianajajaksi ryhtymiseen.