Kuinka kirjoittaa hyvä vertaissuositus

feature_hugtigerman

Joten ystäväsi/sisaruksesi/luokkatoverisi haluaa sinun kirjoittavan hänelle vertaissuosituksen. Koska olet mahtava ystävä/sisar/luokkatoveri, et ole vain suostunut kirjoittamaan kirjettä, vaan aiot kirjoittaa kaikkien aikojen PARAS suosituskirjeen.

mikä on 3,4 gpa

Mitä muuta kuin hyviä aikomuksia (tarkista!) Tarvitset, jotta voit kirjoittaa erinomaisen vertaissuosituksen? Tämä opas hajottaa vertaisviittauskirjeiden sisällön ja rakenteen, jotta voit auttaa ystävääsi pääsemään hänen unelmiensa korkeakouluun (joka on luultavasti Dartmouth tai Davidson, ainoat korkeakoulut, joista tiedän tällä hetkellä ja vaativat vertaisarviointeja).Ensinnäkin tässä on tehtäväsi, koska olet päättänyt hyväksyä sen.

Vertaissuosituksen tarkoitus

Toistaiseksi vain Dartmouth ja Davidson pyytää vertaisarviointia osana hakemuksiaan. Jotkut opiskelijat haluavat lähettää sen täydentävänä suosituskirjeenä. Tämä voi olla hyvä idea, jos se lisää sovellukseensa tärkeän ulottuvuuden tai korvaa heikot kirjeet opettajilta ja ohjaajilta, jotka eivät tunne heitä hyvin. Useimmissa tapauksissa ylimääräistä materiaalia ei yleensä suositella, tai pääsyvirkailijat saattavat haluta, että lisäkirje tulee valmentajalta, pomolta tai muulta valvojalta.

Dartmouthille ja Davidsonille vertaissuositus on kuitenkin tärkeä osa hakemusta. Keskinkertainen ei todennäköisesti tuhoa sovellusta, mutta todella erinomainen voi antaa sille vakavan lisäyksen. Mitä todella erinomainen kirje voi tehdä, on antaa syvän käsityksen oppilaan luonteesta ja persoonallisuudesta yli sen, mitä opettaja tai ohjaaja voi kommunikoida arvioinnissaan.

Ilmeisesti Dartmouth Ivy League -kouluna on uskomattoman valikoiva ja sillä on korkeat akateemiset odotukset. Davidson on myös varsin valikoiva ja valitsee korkeakouluopiskelijoita. Vertaissuosituksen ei kuitenkaan ole todellakaan tarkoitus herättää vertaisten akateemisia kykyjä. Sen sijaan se voi puhua hakijan kanssa luonnetta ja persoonallisuutta sekä sitä, miten hän vuorovaikutuksessa sosiaalisesti yliopiston kampuksella.

Mukaan Dartmouth , se ei ' haluat toisen kirjeen opettajalta, valmentajalta tai muulta esimieheltä elämässäsi; meillä on niitä tarpeeksi. Kysy vertaiselta, joka voi tarjota uutta näkemystä kiinnostuksistamme ja luonteestasi . '

Davidson , samoin sanoo, ' Sinä läheisenä ystävänä tai luokkatoverina, tuntevat hakijan eri tavalla kuin opettajat, neuvonantajat, rehtorit ja neuvonantajat. Oivalluksesi auttavat meitä ymmärtämään vertaisarvioinnin hakijalle osoittaman kunnioituksen luonteen ja laajuuden . '' Tuenilmauksen lisäksi Davidson pyytää vertaissuosittajia arvioimaan ystäviään sellaisilla ominaisuuksilla kuin itseluottamus, johtajuus, huoli toisista, reaktio kritiikkiin sekä energia ja aloitteellisuus.

Vertaisasiantuntijana voit antaa ystävällesi toisen ulottuvuuden ja näkökulman persoonallisuus ja auttaa pääsykomiteaa tutustumaan häneen syvemmin. Tämä saattaa kuulostaa korkealta tilaukselta, koska se on! Mutta ennen kuin alat huolehtia kirjoittajan lohkon hankkimisesta, lue ehdotuksia aloittamisesta.

body_bearhug

Kuinka voin auttaa ystävääni pääsemään yliopistoon ?!Kuinka kirjoittaa vahva vertaissuositus

Parhaita kirjeitä ei kirjoiteta päivässä, ja on ehdottomasti hyvä idea kuulla tällainen opas kuin vain siivota se. Katsotaanpa vaiheet suuren vertaissuosituksen kirjoittamiseen alkaen aivoriihi.

Vaihe 1: Aivoriihi

Aivoriihi, usein ehdotettu, mutta vähän käytetty ensimmäinen askel. Vaikka ehkä sinulla on varaa ohittaa tämä vaihe muissa kirjoituksissa, suosittelen lämpimästi ottaa aikaa psyykkisen kartoituksen tekemiseen ennen kuin kirjoitat vertaissuosituksesi. Syynä tähän on se, että parhaat suosituskirjeet ovat tarkkoja ja täsmällisiä.

Ne korostavat tärkeimmät vahvuudet ja vaikuttavat ominaisuudet hakijoissa. Sen sijaan, että esittelisi ketään kaikenkattavana, mieleenpainuvimmat viittauskirjeet nollaavat tietyillä alueilla. Sitten he kertovat erityisiä tarinoita, jotka havainnollistavat ja tietyllä tavalla osoittavat näitä ominaisuuksia. Ennen kuin aloitat luonnoksen ja luonnoksen laatimisen, sinun on kysyttävä kolme pääkysymystä:

  1. Mitkä ominaisuudet vaikuttavat minuun eniten vertaisissani?
  2. Mitä konkreettisia esimerkkejä ja anekdootteja voin esittää näiden ominaisuuksien osoittamiseksi?
  3. Mitä sävyä minun pitäisi käyttää parhaiten ilmaistakseni suositukseni?

Tarkastellaan kutakin näistä kysymyksistä erikseen. Ensimmäinen, mitä ominaisuuksia haluat korostaa?

body_fuzzyducks

Aion korostaa poikkeuksellista epätarkkuuttasi.

Henkilökohtaiset ominaisuudet ja ominaisuudet

Kun aloitat aivoriihi, yritä laatia luettelo ominaisuuksista, jotka vaikuttavat eniten ja muut ystävästäsi. Onko hän poikkeuksellisen uskollinen? Tuetaanko? Luottavainen? Jännitystä? Entä rohkaiseva, kypsä, energinen, oivaltava tai loistava?

Tämä on hieno vaihe neuvottele ystäväsi kanssa ja ymmärtää, mistä hän kirjoittaa hakemuksessaan tai jos hän hakee johonkin tiettyyn ohjelmaan. Jos hän esimerkiksi korostaa intohimoaan maailmantapahtumiin ja monikulttuuriseen vaihtoon, voisit puhua siitä ajasta, kun menit molemmat koulumatkalle Eurooppaan ja hän keskusteli kaikkien tapaamiesi ihmisten kanssa. Jos hän hakee esilääketieteen, voit puhua hänen intohimostaan ​​auttaa ihmisiä ja hieman ärsyttävästä taipumuksesta valita tieteellisiä dokumentteja elokuvailtoina.

Toisin sanoen, selvitä, mitä ystäväsi sanoo sovelluksensa muissa osissa, sekä mitä puuttuu. Ota sitten selvää, miten voit molemmat täydentää ja lisätä tarinaa.

Kun sinulla on luettelo, yritä kaventaa sitä kolmeen tai neljään ominaisuuteen, jotka parhaiten luonnehtivat ystävääsi. Harkitse, ovatko ne tyyppisiä ominaisuuksia, jotka vaikuttavat sisäänpääsyvirkailijoihin (vaikka älä murehdi liikaa tästä; et halua kirjeesi lukevan ikään kuin sanot vain mitä luulet heidän haluavan kuulla). Tarkoitan sitä, että väitän, että ystäväsi on aina puolueen elämä, mutta se saattaa olla epäkypsää, kun taas sanomalla, että hän ottaa johtoryhmän ryhmätilanteissa ja hänellä on suuri lahjakkuus ihmisten mobilisoimiseksi ja energisoimiseksi, voidaan tulkita suotuisammin.

Kun olet kaventanut piirteitä, joihin haluat keskittyä kirjeessäsi, voit siirtyä aivoriihen toiseen vaiheeseen: ajatella tiettyjä tarinoita ja esimerkkejä.

body_lassie

Silloin pelastit Timmyn kaivosta täydellinen esimerkki rohkeudestasi ja epäitsekkyydestäsi.

Anekdootteja ja esimerkkejä

Mikä näistä otteista on tehokkaampi:

1. Anna on ystävällinen henkilö, joka rakastaa auttaa muita. Hän on välittävä ystävä ja opiskelija.

synteesiessee ap lang esimerkki

2. Kun Anna huomasi, että koulumme ei tarjonnut uusia oppilaita, hän järjesti klubin nimeltä Uudet lapset lohkossa , jossa uudet ja vakiintuneet opiskelijat kokoontuvat lounaalle ja jakamaan kokemuksiaan. Tämä on vain yksi esimerkki hänen ystävällisestä ja rakastavasta hengestään ja pyrkimyksestään saada kaikki tuntemaan olonsa yhteydessä ja osallisena.

Ensimmäinen on hyvä, mutta se ei tee paljon erottamaan Anna muista hakijoista, joiden ystävät puhuvat heidän ystävällisyydestään ja huolehtimisestaan. Toinen kuitenkin todistaa, että Anna välittää muista ja maalaa kuvan hän järjesti klubin ja kokosi oppilaat kouluun.

Aivan kuten käytät esimerkkejä tukeaksesi pointtiasi vakuuttavassa esseessä englannin luokalle, voit käytä mielekkäitä tarinoita valaistaksesi ystäväsi luonnetta. Tämä kuulostaa tehokkaammalta ja tehokkaammalta, ja se auttaa kirjeesi erottumaan muiden joukosta. Tämä lähestymistapa tekee siitä mielenkiintoisemman kirjoituksen kokonaisuudessaan eikä luettelo positiivisista adjektiiveista, jotka sulautuvat yhteen väsyneen sisäänpääsyvirkailijan silmien edessä.

Toisin sanoen, älä vain kerro yliopistolle, kuinka hyvä ystäväsi on. Näytä heille.

Ajattele Tonea

Lopuksi suosittelen harkitsemaan sävy ja tyyli. Suosituksen ei tarvitse kuulostaa erityisen muodolliselta, kuten useimmat opettajat ja neuvonantajat tekisivät. Vertaisena voit kirjoittaa läheisemmin ja henkilökohtaisemmin sekä pistää huumoria kirjoitukseesi.

Älä kuitenkaan yritä olla hauska, jos koominen kirjoittaminen ei ole vahvuutesi. Sen sijaan, valitse sävy, joka on sinulle aitoin ja voi tehokkaimmin välittää näkemyksen ystävästäsi. Ehkä tärkeintä on kuulostaa vilpittömältä, vilpittömältä ja sydämelliseltä.

Kun olet aivoriihi ja määrittänyt kirjeesi painopisteen, on aika aloittaa hahmotella ja laatia. Seuraava rakenne on hyödyllinen opas useimmille vertaissuosituskirjeille.

body_beaver2

Rakenne on erittäin tärkeä. Nuo sauvat eivät kasaa itseään.

Craft Your Perfect College Essee

Vaihe 2: luonnos ja luonnos

Suosituskirjeet ovat yleensä yksi sivu. Se voi mennä toiselle sivulle, mutta en suosittele tekemään siitä paljon pidempää. Vaikka voit olla luova esityksessäsi, on olemassa muutamia keskeisiä elementtejä, jotka kaikkien kirjeiden tulisi sisältää. Aloitetaan siitä, mitä johdantoon pitäisi sisällyttää.

Johdanto

Arvioinnin alussa sinun tulee ilmaista tukesi ystäväsi hakemukselle kouluun. Sinun pitäisi myös kerro kuka olet , mikä on suhteesi hakijaan ja kuinka kauan olet tuntenut hänet. Tämä antaa pätevyytesi painoarvoa hakijan arvioimiseksi. Jos on muita erityisiä olosuhteita, jotka tekevät sinusta erityisen hyvän henkilön arvioimaan häntä, voit sisällyttää ne myös.

yliopisto inkarnoituneen sanan hyväksymisasteesta

Kaikki nämä elementit - tuenilmauksesi, itsesi esittely ja suhteesi määrittely - voidaan kääriä yhteen tai ilmoittaa erikseen, kuten näissä muutamissa esimerkeissä.

Olen niin innoissani, kun kuvittelen Allien Dartmouthin kampuksella. Minulla ei ole epäilystäkään siitä, että hän tuo samaa tarttuvaa energiaa, typerää huumoria ja syvää ystävyyttä hänen kanssaan, jota hän on osoittanut minulle ja ikätovereillemme koko lukion ajan.

Olen ylpeä ja innoissani voidessani antaa tämän kannanoton Davidille, jota suosittelen varauksetta Davidson Collegea varten.

Kun olin hermostunut uusi lapsi kuudennella luokalla, Sam epäröi kutsua minut istumaan hänen viereensä lounaalle ja näyttämään minulle koulua. Hänen välittävyytensä ja myötätuntonsa muita kohtaan sekä hänen pelottomuus uusien ystävien saamisessa tekevät minut täysin varmaksi siitä, että hänellä ei ole vaikeuksia sopeutua yliopiston kampuksen elämään.

Opiskeluryhmistä nukkujiin, radat tapaavat kiertoajelubussille koulumatkallamme Italiaan, olen oppinut tuntemaan Jessin opiskelijana, urheilijana, tutkijana ja mikä tärkeintä, parhaana ystävänä.

Jälleen kerran voit itse päättää, miten haluat aloittaa suosituksen, mutta johdantokappaleesi tulee sisältää todellinen suosituslausunto ja suhteenne yhteydessä hakijalle ja vihje siitä, miksi se tekee sinusta pätevän arvioimaan häntä. Tämä vie meidät kirjeen seuraavaan osaan, ystäväsi todelliseen arviointiin.

body_animalsstories

Kerron teille tarinan ...

Arviointi: Kuvaus ja tarinat

mikä on 3,4 gpa

Kun olet tehnyt oikeat esittelyt, voit sukeltaa suosituksen lihaan: arviointiisi ja tarinoihin ystävästäsi. Älä myöskään tunne, että sinun on suoritettava luettelo kaikista hyvin pyöristetyistä ominaisuuksista, joita voit ajatella. Parhaat suosituskirjeet sukeltaa syvälle muutamiin keskeisiin ominaisuuksiin sen sijaan, että yrittäisi kattaa kaiken yhdellä sivulla.

Oletko koskaan kuullut ihmisestä niin paljon, että sinusta tuntuu, että olet tavannut hänet tosielämässä? Kirjeesi voi auttaa pääsylippuja. Olettaen, että he eivät todella tapaa häntä, kirjeesi yhdessä muiden suositusten ja henkilökohtaisen esseen kanssa voi auttaa ystävääsi herää eloon monimutkaisena, monitahoisena yksilönä valmis ottamaan menestyksekkään roolin yliopistossaan.

Noin kahdessa kappaleessa voit esitellä ystäväsi vaikuttavuuden, tietysti myös tarinoita ja esimerkkejä sen tukemiseksi. Tässä pari esimerkkiä.

Kun eksyimme toivottomasti Venetsian mutkaisilla kujilla, Jess ryhtyi toimiin ja kehotti kehittynyttä italialaista osaamistaan ​​kommunikoimaan paikallisten kanssa ja johtamaan meidät sokkelosta.

Kun menemme Davidin kanssa vaellukselle, hänellä on lähes tietosanakirjoitettu tietämys jokaisen ohi kulkevan kasvin, kukan ja puun yleisistä ja tieteellisistä nimistä.

Saatat miettiä, pitäisikö sinun esittää kirjeessäsi heikkouksia. Tuleeko keskustelu vain vahvuuksista ylikuumennetuksi ja epärehelliseksi? Useimmat koulut kannustavat arvioijia esittämään a tasapainoinen näkemys ehdokkaasta, ja kasvualueiden ehdottaminen ei välttämättä vähennä tekemääsi vaikutelmaa. Hyvä nyrkkisääntö on esittää enemmän vahvuuksia kuin heikkouksia niiden tasapainottamiseksi sekä ehdottaa, kuinka heikkoutta voidaan pitää vahvuutena. Esimerkiksi,

Sam voi olla toisinaan liian kriittinen itseään kohtaan, mutta hän käyttää korkeita odotuksiaan parantaakseen itseään aina. Kun hän teki ensimmäisessä kemian kokeessaan odotettua pienemmän pistemäärän, hän siirtyi opintotilaan ja käytti pettymystään motivaation ruokintaan ja seuraavan ässän ässään. Sam uskoo vahvasti kykyynsä kasvaa, oppia ja kehittyä jatkuvasti.

Kaiken kaikkiaan uskon, että voit kiittää ystävääsi säilyttäen silti realistisen ja tasapainoisen sävyn sekä sisällyttämällä esimerkkejä ja tarinoita arviointisi tueksi. Lopuksi voit käyttää johtopäätöstä toista kuinka paljon uskot ystäväsi.

body_catrevising

Lopetetaan tämä ... Minulla on erittäin tärkeä nokoset.


Johtopäätös

Vertaisuosituksesi päätteeksi on hyvä idea toista tuki ystävällesi, paljon kuin teit johdannossa, ja kuvaile, kuinka kuvittelet hänet yliopistossa. Aivan kuten kirjoitukset voivat kiinnittää lukijan huomion vahvalla koukulla alussa, he voivat jätä ikimuistoinen vaikutelma ja vahva lausunto lopussa.

Ajattele päävaikutelmaa, jonka haluat jättää pääsylippujen mieleen lukemisen päätyttyä. Miksi heidän ja yliopiston edun mukaista on hyväksyä ystäväsi?

Brian on lahjakkain, motivoitunein ja hyvin puhuttu henkilö, jonka tunnen. Suosittelen häntä innokkaasti pääsemään Dartmouthiin.

Sam on aina halunnut opiskella lääketiedettä ja auttaa tekemään maailmasta terveemmän ja oikeudenmukaisemman paikan. En todellakaan voi ajatella ketään, joka sopisi paremmin tähän rooliin.

Kuka on se henkilö, jonka näen vilkkaassa uutishuoneessa ja joka kirjoittaa uraauurtavia tarinoita Dartmouthin päätoimittajana vuoden kuluttua tästä päivästä? Ai niin, se on Sam. Hän tekee hämmästyttävää työtä, aivan kuten me kaikki tiesimme hänen tekevän.

Kun olet laatinut suosituskirjeesi, mene eteenpäin ja paina Lähetä. Kiusoittelen vain. Sinun pitäisi käytä ehdottomasti aikaa tarkistamiseen tämä tärkeä kirjoitus.

body_pigeon

Ei vain vielä, kantakyyhky ... vielä on tarkistettavaa.Vaihe 3: Tarkistus

Hurraa! Ensimmäinen vertaissuosituksesi luonnos on valmis. Kuinka voit tehdä siitä vielä paremman? Ensinnäkin kehotan teitä tarkistamaan, että olette antaneet selkeitä esimerkkejä ja tarinoita. Varmista, että se ei kuulosta liian abstraktilta ja käyttää anekdootteja sen osoittamiseen eikä yksinkertaisesti kuvaamiseen. Kuten he sanovat (kuka tahansa he ovat), teot puhuvat enemmän kuin sanat.

henkilökohtaisia ​​lausuntoja yliopistoon pääsyä varten

Harkitse lisäksi omaasi sana valinta . Käytitkö 'mukavaa', kun 'antelias' tai 'myötätuntoinen' olisi voinut olla sopivampi? En tarkoita käyttää tesaurusta ja lisätä pitkiä synonyymejä, joissa tavalliset sanat toimivat yhtä hyvin, mutta tarkista, että käytät tarkkoja ja tehokkaita sanoja, jotka ilmaisevat täsmälleen sen, mitä haluat sanoa ystävästäsi. Se on myös hyvä välttää kliseitä ja harkitse, kuinka voit lauseesi lauseisiin tuoreella ja luovalla tavalla.

Samassa mielessä kiinnitä erityistä huomiota lauseeseesi ja mieti, voisiko se poistua väärin. Haluat ehkä pyytää jotakuta muuta lukemaan sen ja antamaan sinulle palautetta. Voit esimerkiksi ilmaista kuinka läheinen ystävyytesi on sanomalla: Ystäväni on niin uskollinen, että olemme tehneet kaiken yhdessä peruskoulusta lähtien . '' Vaikka tämä kuulostaa sinusta hienolta, se saattaa tuntua siltä, ​​että ystäväsi ei ole kiinnostunut yhdistämään muihin ihmisiin. Varmista, että sinun Sanamuoto on kohdillaan eikä sitä pidetä negatiivisena, kun tarkoitat sen olevan positiivinen.

Voit jopa näyttää kirjeen ystävällesi palautetta ja kommentteja varten. Tämä on sinä päätät, suosituskirjeitä pidetään yleensä luottamuksellisina, eikä sinun ole pakko näyttää niitä.

Kun olet varmistanut, että oikeinkirjoitus, kielioppi ja lauserakenne ovat virheettömiä ja se lukee voimakkaana tuenilmauksena ystävällesi, voit jatkaa ja lähettää kirjeen korkeakoululle.

Vaihe 4: Lähetä kirjeesi

Vertaisasiantuntijana sinun on ehdottomasti saatava suositus määrättyyn määräaikaan mennessä. Varmista, että tiedät milloin tämä määräaika on ja miten se toimitetaan (ei kiihkeitä keskiyön puheluita siitä, että Common App -sivusto on poissa käytöstä tai Internet ei toimi).

Ystäväsi kutsuu sinut Muu suosittelija 'Dartmouthin yhteisessä sovelluksessa, ja lataat todennäköisesti Davidson -suosituksen tässä . Kun kaikki on tehty ja lähetetty, voit taputtaa itseäsi selkään. Olet mahtava ystävä!

body_dogstretching

Hyvin tehty työ! Aika venyttää, ehkä heittää juhlahattu päähän.

Lopulliset ajatukset

Yksi tämän oppaan tärkeimmistä poiminnoista vertaissuosituksen kirjoittamiseen on, että eläimet ovat erittäin söpöjä ja valokuvauksellisia. Toinen tärkeä seikka (ja se, joka on todella merkityksellinen) on, että sinun ei tarvitse olla muodollinen, kommentoida ystäväsi akateemisia kykyjä tai yrittää jäljitellä opettajaa tai ohjaajaa. Sen sijaan kirjeesi voi valaise ystäväsi persoonallisuutta, luonnetta ja sosiaalisia taitoja.

Parhaat kirjaimet ovat spesifinen ja elävä. Sen sijaan, että he käyttäisivät yleistä kiitosta tai puhuvat kliseissä, niitä vahvistetaan todellisilla esimerkeillä ja tarinoilla. Kirjoituksesi pitäisi osoittaa, että tunnet ystäväsi hyvin ja olet pätevä arvioimaan häntä.

Ennen kaikkea, muista tehtäväsi : auttaa ystävääsi pääsemään yliopistoon (ja luultavasti valikoiva, kilpailukykyinen korkeakoulu, kuten Dartmouth tai Davidson). Vakuuta hakupäälliköt ystäväsi erinomaisista ominaisuuksista ja näytä heille, miksi he tarvitsevat häntä koulussa.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

11 parasta resurssia NCLEX -kysymyksille ja käytännön testeille

Otetaanko NCLEX? Tutustu kokoelmaan parhaista NCLEX -käytännön kysymyksistä ja testeistä, joiden kanssa voit opiskella.

PSAT -pisteet: Missä sijoitat?

Oletko hämmentynyt SAT -pistealueesta? Selitämme kaikki mahdolliset PSAT -pisteet ja mitä pisteytysasteikko merkitsee sinulle.

ECU: n pääsyvaatimukset

9 esimerkkiä erinomaisista suosituskirjeistä työhösi

Kirjoitatko työpaikkasuosituskirjeen, mutta et ole varma, mistä aloittaa? Tutustu hyödyllisten näytteiden kokoelmaamme, jotta pääset alkuun.

Kalifornian parhaat koulut | Central Union High School Rankings ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Central Union High Schoolista El Centrossa, Kaliforniassa.

Mount Holyoke Collegen pääsyvaatimukset

Historialliset SAT -testipäivät 2014, 2013 ja enemmän

SAT: n historialliset testipäivät ovat tärkeitä monien tarkkojen tietueiden kannalta. Kollegion hallitus ei kuitenkaan tässä vaiheessa ylläpidä helppoa tietokantaa SAT-päivämääristä vuosille 2014, 2013, 2012, 2011 ja soforth. Me PrepScholarissa olemme tehneet kovaa työtä vanhojen levyjen kaivaamiseksi. Katso alempaa!

Indiana Wesleyanin yliopiston pääsyvaatimukset

Mikä on STAAR -testi? Onko sinun otettava se?

Mikä on STAAR -testi? Onko sinun otettava se? Selvitä, mitä odottaa tästä Texas -testistä.

Coloradon yliopiston lohkareiden pääsyvaatimukset

15 parasta musiikkikoulua Yhdysvalloissa

Oletko kiinnostunut Yhdysvaltojen parhaista musiikkikouluista? Tutustu yksityiskohtaisiin musiikkikoulujen sijoituksiin löytääksesi sinulle sopivan koulun.

1120 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

SUNY Institute of Technology pääsyvaatimukset

ACT: ään rekisteröityminen: temppuja ja vinkkejä

Opi rekisteröitymään ACT: hen ja vältä yleisiä virheitä, jotka voivat maksaa rahaa ja aikaa.

Mikä on liittovaltion työohjelma? Määritelmä ja opas

Harkitsetko liittymistä korkeakoulun työopinto-ohjelmaan? Mikä on työtutkimuksen määritelmä, kuinka paljon voit ansaita, ja pitäisikö sinun työskennellä tuossa työssä? Selvitä täältä.

SAT Prep: n lopullinen SAT-opinto-opas

Tämä täydellinen SAT-opas on paras kokoelma SAT-strategioita ja neuvoja, jotka ovat käytettävissä kaikkialla. Opit opiskelemaan SAT: lle ja testausvinkkejä pisteiden parantamiseksi.

Arkansasin yliopisto, Pine Bluff Pääsyvaatimukset

Tämän vuoden Villanovan ACT -tulokset ja GPA

SAT: n historialliset prosentit 2010, 2009, 2008

Etsitkö SAT -prosentteja vuosille 2008, 2009 tai 2010? Löydät täydelliset tuloskaaviot menneisyydestä täältä.

3 avainvinkkiä Salsa -luokan pukeutumiseen

Mietitkö, mitä pukeutua salsa -tanssitunneille? Katso mukavat ja tyylikkäät ideamme siitä, mitä pukeutua salsa -luokkaan.

Kuinka käyttää SOHCAHTOA: Vinkkejä ja esimerkkejä

Kamppailet SOHCATOAn käytön kanssa? Tutustu täydelliseen oppaaseemme, jossa on tonnia SOH CAH TOA -esimerkkejä.

Piemonten yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Estancia-lukiosta

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Estancia High Schoolista Costa Mesassa, Kaliforniassa.

NCAA SAT -pisteet: Mitä sinun tulee olla kelvollinen

Mitä SAT -pisteitä ja GPA: ta tarvitset, jotta voit saada NCAA Clearinghousen? Ota selvää tästä ja opi, kuinka voit helposti täyttää vaatimukset.

Mount St.Mary Collegen pääsyvaatimukset