Kuinka kirjoittaa suuri yhteisöpalvelu

feature_essaywriting

Haetko korkeakoulua tai apurahaa, joka vaatii yhdyskuntapalveluteoksen? Tiedätkö kuinka kirjoittaa esseen, joka tekee vaikutuksen lukijoihin ja osoittaa selvästi työsi vaikutuksen itseesi ja muihin?

Lue vaihe vaiheelta ohjeet kirjoittaa suuren yhteisöpalveluteoksen joka auttaa sinua erottumaan ja olemaan ikimuistoinen.Mikä on yhteisöpalvelu? Miksi tarvitset yhden?

Yhteisöpalvelun essee on essee, joka kuvaa tekemääsi vapaaehtoistyötä ja sen vaikutusta sinuun ja yhteisöön. Yhteisöpalvelun esseet voivat vaihdella suuresti hakemuksessa lueteltujen erityisvaatimusten mukaan, mutta yleensä ne kuvaavat tekemääsi työtä, miksi pidit työtä tärkeänä ja miten se hyödytti ihmisiä ympärilläsi.

Yleishyödyllisiä esseitä tarvitaan yleensä kahdesta syystä:

#1: Hakeminen korkeakouluun

 • Jotkut oppilaitokset vaativat opiskelijoita kirjoittamaan yhteisöpalvelun esseitä osana hakemustaan ​​tai saadakseen tiettyjä apurahoja.
 • Voit myös korostaa yhteisöpalvelutyötäsi henkilökohtaisessa lausunnossasi.

#2: Voit hakea apurahoja

 • Jotkut apurahat myönnetään erityisesti opiskelijoille, joilla on poikkeuksellinen yhteisöpalvelukokemus, ja monet käyttävät yhteisöpalvelun esseitä apurahansaajien valinnassa.
 • Green Mountain College tarjoaa yhden kuuluisimmista näistä apurahoista. Heidän ”Tee ero” -apuraha tarjoaa täyden opetuksen, huoneen ja hallituksen opiskelijoille, jotka ovat osoittaneet merkittävän positiivisen vaikutuksen yhteisöpalvelunsa kautta

Esseesi käytön aloittaminen

Seuraavissa osissa käyn läpi jokaisen vaiheen esseesi suunnittelussa ja kirjoittamisessa. Lisään myös otteita otoksista, joita voit tarkastella läpi, jotta saat paremman käsityksen siitä, mitä lukijat etsivät, kun he tarkistavat esseesi.

parhaat ap -tunnit

Vaihe 1: Tunne esseevaatimukset

Ennen kuin alat kirjoittaa yhtä sanaa, sinun pitäisi tuntea essee -kehote. Jokaisella korkeakoululla tai apurahalla on erilaiset esseen vaatimukset, joten muista lukea nämä huolellisesti ja ymmärtää ne.

Erityisiä asioita, joihin kannattaa kiinnittää huomiota, ovat:

 • Pituusvaatimus
 • Hakemuksen määräaika
 • Esseen päätarkoitus tai painopiste
 • Jos essee noudattaa tiettyä rakennetta

Alla on kolme todellista yhteisöpalvelun essee -kehotetta. Lue ne läpi ja huomaa kuinka paljon ne vaihtelevat pituuden, yksityiskohtien ja kirjoittajan sisältämien tietojen suhteen.

Equitable Excellence -apurahasta:

'Kuvaile syvällisesti saavutustasi ja anna erityinen suunnittelu, koulutus, tavoitteet ja toimenpiteet onnistumisen saavuttamiseksi. Sisällytä tiedot roolistasi ja korosta antamaasi johtajuutta. Esseessäsi on oltava vähintään 350 sanaa, mutta enintään 600 sanaa. ''

Laura W.Bushin matka -apurahasta:

'Essee (enintään 500 sanaa, kaksinkertainen väli) selittää kiinnostuksesi palkinnon saamisesta ja siitä, miten ehdotettu hankkeesi heijastaa tai liittyy sekä Unescon toimeksiantoon että Yhdysvaltojen etuihin rauhan edistämisessä jakamalla edistystä koulutuksessa, tieteessä, kulttuurissa ja viestintä. ''

LULACin kansallisesta apuraharahastosta:

'Kirjoita tai tulosta enintään 300 sanan essee siitä, miten akateemiset opinnot edistävät henkilökohtaisia ​​ja ammatillisia tavoitteitasi. Keskustelkaa lisäksi kaikista tavoitteisiinne liittyvistä yhteisöpalveluista tai koulun ulkopuolisista aktiviteeteista. ''

body_penwriting

Craft Your Perfect College Essee

Vaihe 2: Aivoriihi -ideoita

Vaikka olet ymmärtänyt, mistä esseestä pitäisi olla kysymys, kirjoittamisen aloittaminen voi silti olla vaikeaa. Vastaa seuraaviin kysymyksiin auttaaksesi aivoriihessä esseeideoita. Voit ehkä sisällyttää vastauksesi esseeseesi.

 • Mikä yhteisöpalvelutoiminta, johon olet osallistunut, on merkinnyt sinulle eniten?
 • Mikä on suosikki muistosi yhdyskuntapalvelun suorittamisesta?
 • Miksi päätit aloittaa yhdyskuntapalvelun?
 • Mikä sai sinut päättämään vapaaehtoistyöstä siellä, missä teit?
 • Miten yhteisöpalvelusi on muuttanut sinua?
 • Miten yhteisöpalvelusi on auttanut muita?
 • Miten yhteisöpalvelut ovat vaikuttaneet tulevaisuuden suunnitelmiin?

Sinun ei tarvitse vastata kaikkiin kysymyksiin, mutta jos huomaat, että sinulla on paljon ideoita toiseen niistä, nämä voivat olla asioita, jotka haluat sisällyttää esseeesi.

Esseesi kirjoittaminen

Kuinka rakennat esseesi riippuu hakemasi stipendin tai koulun vaatimuksista. Voit antaa yleiskuvan kaikesta vapaaehtoistyönä tekemästäsi työstä tai korostaa erityisen ikimuistoisen kokemuksen. Voit keskittyä henkilökohtaiseen kasvuun tai siihen, miten yhteisösi hyötyi.

Pyydetystä rakenteesta riippumatta Noudata alla olevia ohjeita varmistaaksesi, että yhteisöpalvelu on mieleenpainuva ja osoittaa selvästi työsi vaikutuksen.

Alla on esimerkkejä keskinkertaisista ja erinomaisista esseistä antaa sinulle paremman käsityksen siitä, miten sinun pitäisi laatia oma esseesi.

Vaihe 1: Kiinnitä lukija sisään

Haluat, että henkilö, joka lukee esseesi, on kiinnostunut, joten ensimmäisen lauseesi pitäisi kiinnittää hänet ja houkutella lukemaan lisää. Hyvä tapa tehdä tämä on aloittaa keskellä toimintaa. Ensimmäinen lauseesi voisi kuvata sinua auttamaan talon rakentamisessa, vapauttamaan pelastetun eläimen takaisin luontoon, katsomassa opettamaasi oppilasta lukemaan kirjaa yksin tai jotain muuta, joka kiinnostaa lukijan nopeasti. Tämä auttaa esseesi erottamaan toisistaan ​​ja tekemään siitä ikimuistoisemman.

Vertaa näitä kahta avauslausetta:

'Olen ollut vapaaehtoisena Wishbone Pet Shelterissä kolme vuotta.'

'' Heti kun näin nälkäisen, muta-roiskuneen pennun, joka tuotiin suojaan häntänsä jalkojen välissä, tiesin tekeväni kaikkeni pelastaakseni sen. '

Ensimmäinen lause on hyvin yleinen, tyly lause. Suurin osa yhteisöpalveluteksteistä alkaa luultavasti paljon sellaiselta, mutta se antaa lukijalle vähän tietoa eikä tee mitään vetääkseen niitä sisään. Toisaalta toinen virke alkaa heti toiminnalla ja auttaa suostuttelemaan lukijan jatkamaan lukemista, jotta he voivat oppia, mitä koiralle tapahtui.

Georgian teknologiainstituutti pisteet

Vaihe 2: Keskustele tekemästäsi työstä

Kun olet koukuttanut lukijasi ensimmäisellä lauseellasi, kerro heille yhteisöpalvelukokemuksistasi. Kerro missä työskentelet, milloin aloitit työskentelyn, kuinka paljon aikaa olet viettänyt siellä ja mitkä ovat päätehtäväsi. Tämä auttaa lukijaa asettamaan loput esseestä nopeasti asiayhteyteen ja ymmärrät yhdyskuntatyön perusteet.

body_dressresswriter

Yhteisöpalvelusi perustietojen sisällyttämättä jättäminen saattaa lukijasi hämmentyä.

Vaihe 3: Sisällytä tarkat tiedot

Yhteisöpalvelusi yksityiskohdat tekevät kokemuksestasi ainutlaatuisen ja ikimuistoisen, niin mene tarkemmin tekemisiisi.

Älä esimerkiksi sano vain, että olet vapaaehtoistyössä hoitokodissa; keskustele rouva Johnsonin suosikkikirjan lukemisesta, herra Scottin voittamisesta bingossa ja asukkaiden pelaamisesta lastenlastensa kanssa järjestämässäsi perhepäivässä. Yritä sisällyttää esseeesi tiettyjä toimintoja, hetkiä ja ihmisiä. Kun sinulla on tällaisia ​​yksityiskohtia, lukijat voivat todella ymmärtää, mitä olet tehnyt ja miten se eroaa muista vapaaehtoistyökokemuksista.

Vertaa näitä kahta kohtaa:

- Vapaaehtoistyötäni varten opetin lapsia paikallisessa peruskoulussa. Autoin heitä parantamaan matemaattisia taitojaan ja tulemaan luottavaisemmiksi oppilaiksi. '

'' Vapaaehtoisena Yorkin peruskoulussa työskentelin henkilökohtaisesti toisen ja kolmannen luokan kanssa, jotka kamppailivat matemaattisten taitojensa, erityisesti yhteenlasku-, vähennys- ja murto-osien kanssa. Osana työtäni luon käytännön ongelmia ja tietokilpailuja ja yritän yhdistää matematiikan opiskelijoiden etuihin. Yksi suosikkimuistoistani oli, kun Sara, opiskelija, jonka kanssa olin työskennellyt useita viikkoja, kertoi nauttineensa matemaattisista ongelmista, jotka olin luonut hevosen ostamisesta ja myymisestä niin paljon, että hän pyysi apua luomaan matemaattisia ongelmia muut opiskelijat. '

Ensimmäinen kohta sisältää vain perustiedot vapaaehtoisen tekemästä työstä; siinä on hyvin vähän yksityiskohtia, eikä todisteita esitetä hänen väitteidensä tueksi. Kuinka hän auttoi oppilaita parantamaan matemaattisia taitojaan? Mistä hän tiesi, että heistä tuli luottavaisempia?

Toinen kohta on paljon yksityiskohtaisempi. Se kertoo tietyn tarinan ja selittää tarkemmin, millaista työtä vapaaehtoinen teki, sekä tietyn tapauksen, jossa oppilas on tullut luottavaisemmaksi matemaattisten taitojensa kanssa. Yksityiskohtaisempi esseesi auttaa tukemaan väitteitäsi sekä tehdä esseestäsi ikimuistoisemman ja ainutlaatuisemman.

Vaihe 4: Näytä persoonallisuutesi

Olisi erittäin vaikeaa saada apurahaa tai paikkaa koulussa, jos kukaan lukijoistasi ei tuntenut tietävänsä sinusta paljon esseesi päätyttyä, joten varmista, että esseesi osoittaa persoonallisuutesi. Tapa tehdä tämä on kertoa henkilökohtaiset vahvuutesi ja esittää esimerkkejä väitteidesi tueksi. Mieti hetki, mitä persoonallisuutesi osia haluat esseesi korostavan, ja kirjoita sitten esimerkkejä tämän osoittamiseksi.

Esimerkkejä:

 • Jos haluat osoittaa, että olet motivoitunut johtaja, kuvaile aikaa, jolloin järjestit tapahtuman tai valvoit muita vapaaehtoisia.
 • Jos haluat näyttää tiimityötaitosi, kirjoita tilanteesta, jolloin autoit ryhmää työskentelemään yhdessä paremmin.
 • Jos haluat osoittaa, että olet myötätuntoinen eläinten rakastaja, kirjoita huolehtimisesta laiminlyötyistä suojaeläimistä ja auta jokaista niistä löytämään koteja.

Vaihe 5: Kerro, mitä olet saavuttanut

Kun olet kuvaillut yhteisöpalvelua ja antanut erityisiä esimerkkejä työstäsi, haluat aloittaa esseesi viimeistelyn kertomalla saavutuksistasi. Mikä oli yhteisöpalvelusi vaikutus? Rakensitko talon perheelle, johon muuttaa? Auta oppilaita parantamaan lukutaitojaan? Siivota paikallinen puisto? Varmista, että työsi vaikutus on selvä; älä ole huolissasi kerskailusta täällä.

Jos voit lisätä tiettyjä numeroita, se myös vahvistaa esseesi. Sanomalla 'toimittelin aterioita 24 kotiin kotoisin olevalle eläkeläiselle' on vahvempi esimerkki kuin sanomalla 'toimitin aterioita monille vanhuksille'.

Muista myös selittää, miksi työsi on tärkeää. Miksi tekemäsi on tärkeää? Onko se tarjonnut enemmän puistoja lapsille leikkiä? Auta oppilaita saamaan parempia arvosanoja? Anna ihmisille lääketieteellistä hoitoa, jotka eivät muuten olisi saaneet sitä? Tämä on tärkeä osa esseesi, joten muista perehtyä tarpeeksi yksityiskohtaisesti, jotta lukijasi tietävät tarkalleen, mitä olet saavuttanut ja miten se auttoi yhteisöäsi.

Vertaa näitä kahta kohtaa:

”Suurin saavutukseni yhdyskuntapalveluni aikana oli auttaa perhetapahtuman järjestämistä vanhainkodissa. Monien asukkaiden lapset ja lastenlapset osallistuivat, ja he kaikki nauttivat pelaamisesta ja elokuvien katsomisesta yhdessä. '

4 litraa vastaa kuinka monta kuppia

'' Yhteisöpalvelutyön saavutus, josta olen eniten ylpeä, on työ, jonka tein auttaakseni järjestämään ensimmäisen vuosittaisen perheviikonpäivän vanhainkodissa. Tehtäväni oli suunnitella ja järjestää hauskoja aktiviteetteja, joista eläkeläiset ja heidän nuoremmat sukulaiset voivat nauttia. Tapahtuma kesti kahdeksan tuntia ja sisälsi kymmenen eri peliä, kaksi esitystä ja elokuvanäytöksen popcornilla. Lähes 200 asukasta ja perheenjäsentä osallistui päivän aikana. Tämä tapahtuma oli tärkeä, koska se tarjosi vanhuksille mahdollisuuden olla yhteydessä perheenjäseniinsä tavalla, johon he eivät usein pysty. Se teki myös vanhuuskodista hauskemman ja nautinnollisemman lapsille, ja olemme nähneet tapahtuneen jälkeen isovanhempiensa luo saapuvien lasten määrän kasvavan. ''

Toinen jakso on vahvempi monista syistä. Ensinnäkin siinä kerrotaan paljon yksityiskohtaisemmin vapaaehtoisen tekemästä työstä. Ensimmäisessä kohdassa todetaan vain, että hän auttoi 'järjestämään perhetapahtuman'. Se ei todellakaan kerro lukijoille paljon hänen työstään tai tehtävistään. Toinen kohta on paljon selkeämpi; hänen tehtävänsä oli 'suunnitella ja järjestää hauskoja aktiviteetteja'.

Toinen osa selittää tapahtuman myös syvällisemmin. Perhepäivä voi olla monia asioita; Muista, että lukijasi eivät todennäköisesti tunne, mistä puhut, joten yksityiskohdat auttavat heitä saamaan selkeämmän kuvan.

Lopuksi toinen jakso selventää tapahtuman merkityksen: se auttoi asukkaita yhdistämään nuorempia perheenjäseniä ja auttoi eläkkeitä näyttämään vähemmän pelottavilta lapsille, joten nyt jotkut asukkaat näkevät lapsenlapsiaan useammin.

Vaihe 6: Keskustele oppimasta

Yksi viimeisistä asioista, jotka sinun pitäisi sisällyttää esseeesi, on oltava yhteisöpalvelun vaikutuksen sinuun. Voit keskustella oppimistasi taidoista, kuten puusepäntyöstä, julkisesta puhumisesta, eläinten hoidosta tai muista taidoista.

Voit myös puhua siitä, miten olet muuttunut henkilökohtaisesti. Oletko nyt kärsivällisempi? Lisää ymmärrystä muista? Onko sinulla parempi käsitys siitä, millaista uraa haluat? Mene syvemmälle tähän, mutta ole rehellinen. Älä sano, että yhdyskuntapalvelusi muutti elämääsi, jos se ei muuttanut sitä, koska tavalliset lausunnot eivät tee vaikutusta lukijoihin.

kuinka paljon on gallona

Esitä lisää esimerkkejä väitteidesi tueksi. Jos sanot olevasi kärsivällisempi nyt, mistä tiedät tämän? Oletko turhautunut vähemmän pelatessasi nuorempien sisarusten kanssa? Oletko valmis auttamaan ryhmäkumppaneita, jotka kamppailevat oman osansa kanssa? Olet varmaan jo huomannut sen Erityisten esimerkkien ja yksityiskohtien sisällyttäminen on yksi parhaista tavoista luoda vahva ja uskottava essee .

Vertaa näitä kahta kohtaa:

'Yhteisöpalveluni ansiosta opin paljon talojen rakentamisesta ja minusta tuli kypsempi ihminen.'

-Yhteisöpalveluni tuloksena sain käytännön kokemusta rakentamisesta. Opin lukemaan piirustuksia, käyttämään vasaraa ja nauloja ja aloittamaan kahden makuuhuoneen talon perustan rakentamisen. Talon parissa työskenteleminen voi olla toisinaan haastavaa, mutta se opetti minua arvostamaan kovan työn arvoa ja olemaan valmiimpi osallistumaan, kun näen jonkun tarvitsevan apua. Isäni on juuri aloittanut rakentaa vajaamme takapihallemme, ja tarjouduin auttamaan häntä siinä, koska tiedän yhdyskuntapalvelustani, kuinka paljon työtä se on. Arvostan myös omaa kotiani enemmän, ja tiedän kuinka onnekas minulla on katto pään päällä. ''

Toinen kohta on vaikuttavampi ja mieleenpainuvampi, koska se kuvaa kirjoittajan oppimia taitoja yksityiskohtaisemmin ja kertoo tietyn tarinan joka tukee hänen väitettään, että hänen yhteisöpalvelunsa muutti häntä ja teki hänestä enemmän apua.

body_learning-1

Vaihe 7: Viimeistele vahva

Aivan kuten aloitit esseesi tavalla, joka herättää lukijoiden huomion, haluat lopettaa esseesi myös vahvasti. Hyvä tapa lopettaa esseesi on kertoa uudelleen, miten työsi vaikutti sinuun, yhteisöön tai molempiin. Toista, miten olet muuttunut yhteisöpalvelun seurauksena, miksi pidit työtä tärkeänä tai miten se auttoi muita.

Vertaa näitä kahta päätelmää:

'Yhteenvetona voin todeta, että olen oppinut paljon paikallisen museoni yhdyskuntapalvelusta ja toivon, että voin jatkaa vapaaehtoistyötä ja oppia lisää historiasta.'

Lopuksi voin todeta, että vapaaehtoistyö kaupunkini Amerikan historiamuseossa on ollut hieno kokemus. Johtamalla kiertueita ja osallistumalla erityistapahtumiin minusta tuli parempi julkinen puhuminen ja minulla on nyt helpompi aloittaa keskustelut ihmisten kanssa. Vastineeksi pystyin saamaan enemmän yhteisön jäseniä kiinnostumaan historiasta ja paikallisesta museostamme. Kiinnostukseni historiaa kohtaan on syventynyt, ja odotan innolla, että opiskelen aihetta yliopistossa ja toivottavasti jatkan vapaaehtoistyötä yliopiston omassa museossa. '

Toinen kohta ottaa jokaisen ensimmäisen kohdan kohdan ja laajentaa sitä. Muutamassa lauseessa toinen kohta pystyy ilmaisemaan selkeästi, mitä työtä vapaaehtoinen teki, miten hän muuttui ja miten vapaaehtoistyö hyödytti yhteisöä.

Toisen kohdan kirjoittaja päättää myös esseensä, jossa keskustellaan hänen tulevaisuudestaan ​​ja miten hän haluaisi jatkaa yhdyskuntapalveluaan, Tämä on hyvä tapa päättää asiat, koska se osoittaa lukijoillesi, että olet sitoutunut yhdyskuntapalveluun pitkällä aikavälillä.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

ACT-tuloskaavio: Raaka pisteet muunnetaan skaalattuun pisteeseen

Kuinka muunat ACT-raaka-asteikon skaalatuksi pisteeksi? Laske ACT-pistemäärä täällä muuntokaavion avulla.

Seattlen yliopiston pääsyvaatimukset

1370 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Morehouse College pääsyvaatimukset

Stratfordin yliopisto - Woodbridgen pääsyvaatimukset

Mitä tarvitset USF: lle: ACT-tulokset ja GPA

Mikä on Iambic Pentameter runoudessa?

Onko sinulla vaikeuksia ymmärtää jambisen pentametrin määritelmää? Tutustu tämän tyyppisten mittarien täydelliseen oppaaseemme, mukaan lukien syväanalyysit jambic -pentameter -esimerkeistä.

Mitä sinun on tiedettävä El Cerriton vanhemmasta lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta El Cerriton vanhemmasta lukiosta El Cerritossa, Kaliforniassa.

Mitä ovat lukion arvosanat? Yhteiskunnat ja luokat

Mitä ovat lukion arvosanat? Tarkoittaako se kursseja tai kunnianosoituksia esimerkiksi NHS: lle? Lue täältä lisää siitä, pitäisikö sinun saada kunnianosoituksia.

Concordia University St.Paul ACT -tulokset ja GPA

Mount Holyoke College ACT -tulokset ja GPA

Jeffersonin terveystieteiden korkeakoulun pääsyvaatimukset

Keskusopiston pääsyvaatimukset

Elizabethtown Collegen pääsyvaatimukset

Carlos Albizun yliopisto - Miamin pääsyvaatimukset

William Woodsin yliopiston pääsyvaatimukset

Mikä on kauppakoulu? Kuinka voit hakea?

Mikä on ammattikoulu? Selitämme, miksi saatat käydä kauppakorkeakoulua, mitä voit opiskella siellä ja miten hakea.

2016-17 Akateeminen opas | Morenon laakson lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Moreno Valley High Schoolista Moreno Valley, CA.

Kuinka kirjoittaa stand-out 'Miksi Columbia' -essee

Etsitkö 'Miksi Columbia' -esseitä, jotka toimivat? Tutustu 'Miksi Columbia' -esseesimerkkiimme ja saat vinkkejä oman vastauksesi kirjoittamiseen kehotteeseen.

7 vaihetta lääkäriksi: täydellinen opas

Harkitsetko lääketieteen uraa? Täydellinen oppaamme opastaa sinua opiskelemaan lääkäriksi lukiosta residenssiin asiantuntijavinkkien avulla.

Kuinka päästä sisään: Texasin osavaltion pääsyvaatimukset

820 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Suihkulähteen laakson lukio 2016-17 rankingit | (Fountain Valley,)

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Fountain Valley High Schoolista Fountain Valley, CA.

Täydellinen opas: UConn SAT -pisteet ja GPA

11 parasta tietojenkäsittelytieteen kilpailua nuorille

Oletko lukiolainen, joka etsii tietojenkäsittelytieteen kilpailuja osallistuakseen? Tutustu oppaaseemme oppilaiden parhaista koodauskilpailuista.