Kuinka kirjoittaa hyvä konsulttihuomautus: Vinkkejä ja mallia

lääke-2361046_1280
Lääkärinä saatat joutua tarjoamaan neuvonta, joka auttaa muita lääkäreitä ymmärtämään potilaan sairaushistoriaa ja suositeltavaa hoitojasi. Arvioi potilaskohtaisessa huomautuksessasi potilasta ja annat suosituksesi potilaan hoitoon.

Tässä artikkelissa selitän, mikä on neuvontamuistio ja milloin sinun pitäisi kirjoittaa yksi, annan kaksi vinkkiä hyvien neuvontamuistiinpanojen kirjoittamiseen ja tarjoan neuvontamuistipohjan, jota voit käyttää käytännössä.

luettelo korkeakoulujen keskimääräisistä satopisteistä

Mikä on konsulttihuomautus?

Konsultti on muistio, joka seuraa kuulemista. Lääkärinä voit antaa tai pyytää konsultointia, joka on potilaan ja lääkärin välinen tapaaminen, jossa lääkäri tutkii potilasta ja antaa lausunnon parhaasta hoitotavasta.Konsulttihuomautus on siis kuulemista seuraava raportti, jossa esitetään yksityiskohtaisesti potilaan tutkiminen ja potilaan hoidon suositukset.

Lääkärinä sinun tulee kirjoittaa neuvontamuistio aina, kun olet suorittanut kuulemisen. Konsultaatiotiedot ovat tärkeitä sekä muille lääkäreille että potilaalle itselleen. Muut lääkärit käyttävät neuvontasi muistiinpanoa kertoakseen hoitokurssistaan. Potilas voi tarvita neuvontaa vakuutuslaskua varten tai nähdäksesi jakamisen muiden lääkäreiden kanssa.

2 vinkkiä parempien kirjoitusohjeiden kirjoittamiseen

Konsulttihuomautukset ovat erittäin tärkeitä, joten lääkärinä sinun vastuullasi on kirjoittaa hyödyllinen ja informatiivinen neuvontalappu. Tässä on kaksi vinkkiä parempien neuvojen kirjoittamiseen.

# 1: Pidä Consult Notes suoraan

Kokeneet lääkärit valittavat usein, että he ovat saaneet pitkiä, sanallisia neuvoja jotka sisältävät paljon ylimääräistä, tarpeetonta tietoa. Pidä muistiinpanosi mahdollisimman hyödyllisenä, jotta se olisi mahdollisimman lyhyt ja suloinen.

Varmista, että neuvontasi sisältää selkeän arvioinnin sekä diagnostiset ja terapeuttiset suositukset. Muut havainnot ovat hyödyllisiä, mutta eivät välttämättä ole välttämättömiä toisen lääkärin lukemiseksi. Mitä selkeämpi ja ytimekkäämpi neuvonantajasi on, sitä helpompaa muilla lääkäreillä on lukea, ymmärtää ja käyttää tietoa toimintatapastaan.

# 2: Suosittele selkeää toimintatapaa

Ensimmäisen vinkkini perusteella kannattaa aina suositella selvää toimintatapaa lähettävälle lääkärille, vaikka et ole aivan varma, miten potilasta tulisi hoitaa. Siinä tapauksessa voit varmasti suositella, että lähettävä lääkäri suorittaa enemmän testejä tai jopa etsi muita neuvoja.

Lähetyslääkäri otti sinulta yhteyttä lausuntoosi potilaan hoidosta - Varmista, että kerrot selvästi lääkärille, mitä luulet heidän tekevän seuraavaksi potilaan auttamiseksi.

Yleinen tai kirurginen kuulustelumalli

Kirjoitatko ensimmäisen yleisen tai leikkauskonsultin muistiinpanosi tai haluatko uudistaa nykyisen neuvontatyyliäsi? Tämän neuvontamallipohjan avulla voit luoda hyödyllisen raportin kollegoillesi.

länsirannikon yliopisto pohjoinen hollywood
 • Treffiaika:
 • Osallistuva nimi:
 • Potilastunnus:
 • Lähetyssyy
 • Sairashistoria:
 • Nykyiset lääkkeet:
 • Allergiat:
 • Sairauden esittämisen historia:
 • Sosiaalinen historia:
 • Perhehistoria:
 • Tutkimuksessa (mitä huomasit?)
 • Tutkimusten tulokset (esim. Röntgenkuvat, verityöt jne.):
 • Vaikutus potilaan ja diagnoosi:
 • Ongelma:
  • Syy:
  • Tila:
  • Vakavuus:
  • Vaikutus anatomiaan:
  • Vaikutus fysiologiaan:
  • Komplikaatiot:
  • Hoitosuunnitelma:

Bottom Line

Konsultin muistiinpanot ovat tärkeitä, joten on tärkeää, että käyt lääkärinä aikaa kirjoittaa hyödyllinen suunnitelma lähettävälle kollegallesi.

Onko ystäviä, jotka tarvitsevat myös apua testin valmisteluun? Jaa tämä artikkeli!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

San Franciscon taideinstituutin pääsyvaatimukset

Piirit ACT -matematiikassa: Geometrian kaavat ja strategiat

ACT -matematiikan piirit testaavat tietosi säteistä, ympärysmitoista, alueista ja muusta. Opi tärkeitä ympyräkaavoja ja -strategioita ja harjoittele todellisia matemaattisia ongelmia täällä.

Warner Pacific Collegen pääsyvaatimukset

Uusi SAT vs. ACT: Full Breakdown

Miten uusi vuoden 2016 SAT verrattuna ACT: hen? Mikä testi sinun pitäisi tehdä? Opi päättämään uudesta SAT vs ACT tästä.

Voivatko korkeakoulut peruuttaa pääsysi sosiaalisen median viestien takia?

Oletko huolissasi, että sosiaalisen median viestisi estävät sinua pääsemästä yliopistoon? Opi, miten korkeakoulut punnitsevat verkkoviestejä ja miten voit välttää sosiaalisen median ongelmia.

UT Dallasin pääsyvaatimukset

Ensimmäinen sääntö Walmart -sovelluksesi täyttämiseen

Etsitkö Walmartin työtä? Tutustu oppaaseemme online -hakemuksesi täyttämiseen ja arvioinnin suorittamiseen, jotta voit aloittaa Walmart -urasi.

Ferrum Collegen pääsyvaatimukset

Wheaton College ACT -tulokset ja GPA

Yksinkertainen opas: Rahoitustuen hakeminen

Miten haet taloudellista tukea? Lähettämällä FAFSA- ja korkeakouluhakemuksesi saat raha -avustuspakettisi. Opi hakeminen vaihe vaiheelta.

Mitä sinun on tiedettävä El Doradon lukiosta

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta El Dorado High Schoolista Placervillessä, Kaliforniassa.

SAT -aineen koe Math 1 vs Math 2: Mikä minun pitäisi ottaa?

Etkö ole varma, mikä ero on SAT II -matematiikkatestien välillä? Selvitämme mitä odottaa Math 1 vs Math 2: sta ja kuinka valita oikea testi sinulle.

Montreat Collegen pääsyvaatimukset

Nyack Collegen pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Eisenhowerin lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -luokat, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Eisenhower Senior High Schoolista Rialto, CA.

La Sernan lukio | 2016-17 rankingit | (Whittier,)

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta La Sernan lukiosta Whittierissä, Kaliforniassa.

Aliso Niguelin lukio | 2016-17 Rankings | (Aliso Viejo,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Aliso Niguelin lukiosta Aliso Viejo, CA.

Arkansasin yliopisto Monticellossa Pääsyvaatimukset

Mikä on Putnam -matematiikilpailu? Kuinka voit Excel?

Mikä on Putnam -tentti? Tämä opas selittää kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää Putnam -matematiikkakilpailuun osallistumisesta ja menestymisestä.

Lindenwood Universityn pääsyvaatimukset

Kuinka hakea korkeakouluun: Täydellinen asiantuntijaopas

Miten haet yliopistoon? Mitä tarvitset yliopisto -hakemukseesi ja miten valmistat sen? Tässä on täydellinen asiantuntijaopas.

Kuinka saada 4.0 GPA ja paremmat arvosanat, Harvardin alumni

Haluatko saada 4.0 GPA: n? Tai saada parempia arvosanoja lukiossa ja yliopistossa? Täällä Harvardin aluna antaa luokkastrategiat, joita voit käyttää GPA: n parantamiseen.

Clayton Valley Charterin lukio 2016-17 rankingit | (Concord,)

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Clayton Valley Charter High Schoolista Concordissa, Kaliforniassa.

119 parasta hauskaa vitsejä lapsille

Tarvitsetko hauskoja vitsejä lapsille? Katso luettelo parhaista lasten vitseistä pitääksesi nuoret viihdytettynä.

SUNY Geneseo SAT -pisteet ja GPA